19. juni 2020

Venstreradikale bevogter besat bydel med automatvåben: MSM ramt af TDS – “… og Trump er tosset”

I flere amerikanske storbyer har BLM-demonstranter og andre venstreradikale forsøgte at skabe autonome politifri områder, blandt andet i Capitol Hill i Seattle, hvor de kalder sig selv for CHAZ. BT, TV2 og Politiken har skrevet om fænomenet, alle med fokus på Trumps reaktion: ‘Betjente forlod politistation i storby – nu har demonstranter lavet en politifri zone, og Trump er tosset’ (Politiken, 12. juni 2020).

Den kunne godt være vinklet anderledes, men det kræver selvfølgelig at man ikke er TDS-ramt, og ikke instinktivt ser patruljerende venstreradikale med automatvåben som noget positivt.

(Bevæbnede venstreradikale i ‘politifri zone, Seattle, Juni 2020; Foto: Daily Mail)

)

A militant Antifa group known as the Puget Sound John Brown Gun Club is patrolling the six blocks known as CHOP or CHAZ. … the illegally occupied area has policing needs. But they don’t trust highly trained officers. So, organizers turned over the security to people willing to use violence to stifle activists with positions they disagree with. …

PSJBGC is a group of activists that believe they’re fighting Nazis. And they’ve taken to support and protect CHAZ or CHOP from its perceived enemies.

The group claims to back ‘active resistance to the corrosive and destructive social effects of white supremacy, sexism, bigotry, and economic exploitation.’ They laud former member Willem van Spronsen as a hero and martyr, when in actuality the domestic terrorist tried to firebomb the Northwest Detention Center in Tacoma, Washington.

Shattering the claim that Antifa groups aren’t organizing nor operational at CHAZ or CHOP, PSJBGC openly touts the security services they offer. Speaking to the Daily Beast, a member explained they were ‘tapped to provide a security escort for ‘some very prominent black voices who were doing speeches here at the Autonomous Zone.'” (Jason Rantz, 15. juni 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110890/trackback

33 Comments »

 1. Opdagede lige at TV2 faktisk har bragte det ene foto af bevæbnede venstreradikale. Artiklen hed: ‘Fox News manipulerede bevæbnet demonstrant ind på billeder fra protester’

  Venstreradikale patruljerer med autonomatåben.. giver to artikler.

  1) Om Trump-tweet desangående (Trump er en idiot)

  2) Artikel om Foxnews-phiotoshop (Foxnews manipulerer)

  Kommentar by Kim Møller — 19. juni 2020 @ 02:43

 2. Den danske venstre- radikale statsbetalte presse bliver mere og mere anarkistisk, revolutionær og skinger

  Kommentar by H. Nielsen — 19. juni 2020 @ 04:28

 3. Læg mærke til ham tv. på billedet(1): hvorfor mon han viser et lucifer-håndtegn (samme tegn benyttes af bla. pave Francis o.m.a)?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 19. juni 2020 @ 05:08

 4. Hvorfor fanden dækkes dette ikke af medierne?

  Kommentar by Aleks — 19. juni 2020 @ 05:16

 5. Jamen her burde da millitæret sættes ind, når man tillader sig at erobre et område og holde det uden for Regeringens kontrol. Det er et demokratisk land. Hvis man med sin selvretfærdighed udenom Demokratiet i et Demokratisk land vil bemægtige sig et stort område med magt, så skal man da med magt fordrives. Så må man drive valgkamp bagefter. Sæt millitæret ind med dødsforagt om nødvendigt, og døm så dem som har organiseret det. Herhjemme. Støt SIAD og Støt Generation Identitære (fremtidens håb). God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2020 @ 06:15

 6. Hvor må Absalon Billehøj fra SUF være misundelig – det er jo hans våde drøm.

  Kommentar by Axl — 19. juni 2020 @ 06:30

 7. Abdullah Terkelsen — 19. juni 2020 @ 05:08

  Og apropos paven og katolicismen:
  Hvornår har man nogensinde hørt om, at muslimer har generet/slået katolikker ihjel?

  Kommentar by Karsten Lund — 19. juni 2020 @ 06:35

 8. Pølsetidende refererer loyalt CNN og Hillaryposten. Derfor den lidt sene reaktion hos kopisterne på Pølsetidende; de skulle lige vente på ordrer fra CNN og Hillary.. (der var også noget med en vinklubsannonce og 69rejser, der ikke var helt på plads endnu) Billedet af den hvide Skipper var klaret..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. juni 2020 @ 06:42

 9. `
  POLITI-FRI ZONE: Jamen anarkisterne har jo omgående oprettet deres eget “politi”. Pølletiken har da ret: hvis Trump ikke er glad for anarki, kaos, plyndringer, overfald, vold, brændende bygninger og mord på sagesløse, så må han da være tosset. (Er Pølletikens journalister de virkelig tossede?)

  # Karsten Lund 6.35: du er vel ironisk/sarkastisk?

  Er billederne manipulerede?

  Varer det mon længe før diverse københavnske bydele afpatruljeres af selvbestaltet islamisk politi bevæbnet med rekylgeværer?

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 07:40

 10. Anvender den nuværende pave lucifer håndtegnet??

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 07:46

 11. @ Bent A — 19. juni 2020 @ 07:40

  Er jeg virkelig?

  Kommentar by Karsten Lund — 19. juni 2020 @ 07:57

 12. Politiken 28. april 1940:”Winston Churchill er en farlig mand”. Politiken har altid været på den forkerte side af kridtstregen. De mener også nu i deres TDS feber, at “Donald Trump er en farlig mand”.

  Kommentar by A-mad — 19. juni 2020 @ 08:20

 13. @9 – Bent A m.fl.: JA, efter at Jesuitterne (Knights Templars) har vundet magtkampen i Vatikanet, bekendes der nu for alvor kulør, og det er IKKE kristendom der er tale om her, men rendyrket satanisme, hvorfor vi her ser de mange djævlesymboler. Jesuitterne er den militante del af den store verdensomspændende og voldsomt magtfulde Frimurerloge.

  Åh jeg glemte vist at nævne, at fx Trump og Ingolf Gabold mmfl. er Jesuitter, der hårdnakket benægter at Kristendommens Jesus er Kristus (Guds Salvede). Førhen gik de (jesuitterne) rundt i det skjulte og konspirerede, men viser de det i fuldt flor og hvem det er de bekender sig til – der er intet nyt under solen – historien gentager sig selv.

  Livet er ikke lagkage – som Luther vistnok sagde.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 19. juni 2020 @ 08:50

 14. Mere islamisk coronasmitte.

  318 passagerer rejste med coronaramt fly fra Pakistan. Samtlige slap igennem kontrollen i Kastrup

  Berlingske kan fortælle nyt i sagen om et af de smitteudbrud, der for tiden holder liv i virussen. Det drejer sig om et fly fra Pakistan til København 6. juni, hvor der har vist sig at være coronasmitte om bord.

  Politiet i paskontrollen i Københavns Lufthavn fandt dog ingen grund til at tilbageholde nogle af de 318 passagerer, som 6. juni klokken 10.31 landede fra Pakistans hovedstad, Islamabad, efter mere end syv timer i luften. Samtlige passagerer havde et »anerkendelsesværdigt formål« eller var danske statsborgere, og ingen af dem viste synlige tegn på det problem, som flyet havde med.

  Nu har en særlig smitteopsporingsenhed i Styrelsen for Patientsikkerhed konstateret, at mindst 16 passagerer fra flyet er smittet med covid-19, mens yderligere to er blevet smittet efter kontakt med passagerer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. juni 2020 @ 09:31

 15. Fly fra Pakistan med coronasmittede – det nærmer sig biologisk krigsførelse

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2020 @ 09:54

 16. `
  # K. M. 09.54: Ja, og det nærmer sig idioti og galskab, når regeringens kontrol med 316 indrejsende i eet fly fra Pakistan, plus andre fly, er så lemfældig som den er. Hvorfor blev de ikke temperaturmålt eller sat i karantæne nogle dage. Det kan de godt finde ud af i andre lande. Med et håndholdt apparat kan man på afstand måle hudtemperaturen i ansigtet, og er den højere end normalt sættes folk under observation nogen tid, for at finde ud af om de medbringer den virus der kommer fra et laboratorium for biologisk krigsførelse i Wuhan. Der har også været store huller i “grænselukningen” andre steder.

  Regeringen betragtes som “dygtig” af mange vælgere, men dens håndtering af nedlukningen var vilkårlig og hullet, bl.a. fortsatte indstrømningen af migranter fra sikre lande, og genoplukningen er præget af forvirring, luner, nye regler hver anden time, og store bøder til folk som ikke har hørt om den sidste nye regel. Oveni er der så fænomenet Brostrøm.

  Det nærmer sig at Christiansborg og S-S aktivt er med til at starte nye smittekæder.

  Og nu vil man så alligevel give nogle ekstra milliarder til EU, selvom vi betaler rigeligt i forvejen for at være med i det udemokratiske foretagende, som vil have Danmark til at være gratis hotelpensionat for endnu flere hundredtusindvis af evighedsturister!!

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 11:12

 17. Grænselukningen andre steder: specielt har grænsen mod Tyskland været fuld af huller.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 11:15

 18. vi har fri indvandring i Danmark…hvad skal vi med en stat, der ikke beskytter os, men gør alt hvad den kan for at RØVRENDE os og undergrave samfundet….

  Kommentar by h.nielsen — 19. juni 2020 @ 11:20

 19. Alle danskere er nu “slaverne”. Vi knokler fra tidlig morgen til sen aften for at betjene 1 mio indvandrere med mere på overførselsindkomst.

  Danskerne får lommepenge – så socialisterne kan dele rundhåndet ud af vores penge og lege julemænd og ødelægge Danmark og lave Danmark om til et arabisk gedemarked.

  Godheds-utopien er vanvid

  Kommentar by h.nielsen — 19. juni 2020 @ 11:25

 20. Kontrollen er jo allerede tabt, hvis præsidenten ikke kan sætte militæret ind, hvad har man så en præsident for? men det er jo også problemet med de her multikulturelle lortelande, der er ikke nogen der står sammen, alle er fjender.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. juni 2020 @ 11:34

 21. Lad os heller ikke glemme at alle disse svært bevæbnede sindssyge blm(Black Lies Matter) og antifa terrorister er de største våben modstandere i verden samtidig med, at de nu myrder flere hundrede procent flere uskyldige mennesker i USA end de gjorde før den kinesiske coronavirus.

  Ps.
  Kommunist kina har nu fundet ud af at coronavirussen kommer fra lorte hullet europa. Mærkeligt at de kommunistiske terrorister ikke beskylder de amerikanske soldater for coronavirussen…Ahh for fanden jeg tog fejl, for det har kommunist kina jo allerede gjort, så hvem bliver de næste som kommunist kina beskylder for coronavirussen, måske Nigel Farage.

  Kommentar by piphans — 19. juni 2020 @ 12:04

 22. `
  # Nielsen m.fl.: DET ER FORBLØFFENDE hvordan det vælter frem med troværdige beretninger om massevis af nye skingrende vanvittige politiske tiltag og lovforslag. Beretninger som skaber stor tvivl om hvordan det står til med den mentale sundhed i de gamle politiske partier etc. Morten Messerschmidt oplyser rystende ting om EUs planer og om at Danmark skal til at betale næsten 7000 millioner kr. mere om året i kontingent til EU. (7.000.000.000.000 kr)

  Andre beretter om at den drastiske nedlukning måske var forfejlet, fordi smitteopsporing og mundbind havde været bedre, og fordi man så havde undgået at tilføje erhvervslivet og skatteborgerne milliardstore tab, og at påføre kræftpatienter og andre syge lidelser og stribevis af dødsfald.

  Net-beretninger om hvordan det står til på velfærdsområdet, i udlændingestyrelsen, sundhedsstyrelsen, skilsmisse-bureaukratiet, det radikale parti, det konservative parti, kriminalforsorgen, osv.

  I England, Tyskland og Sverige har de nu udviklet en slags rødfeministisk menings- og tankepoliti. Og hærskarer af migranter udøver hverdagsterror mod den oprindelige befolkning. Kan det også være på vej herhjemme?

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 15:09

 23. 7.000 millioner er 7 milliarder.
  7.000.000.000! Spar på nullerne- der er kun 9 nuller i en milliard..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. juni 2020 @ 15:32

 24. I kan godt finde popkornene frem, det skal forestille at være ligesom Christiania, bare på steroider og hårde stoffer.

  Der er dog nogle undtagelser, som f.eks at det IKKE er et forladt område de har indtaget og der faktisk bor almindelige mennesker i zonen, som nu er fanget i deres dystopiske revolution.

  Om dagen/aftenen render ANTIFA bumser rundt og sørger for det skal se så fredeligt ud som muligt da MSM filmer derinde for at vise verden hvor godt det er derinde. Om natten er billedet anderledes, når MSM ikke er til stede mere så bliver det forvandlet om til en jungle med bevæbnede bøller der minder om Gestapo, de løber folk op og vil se i deres lommer ellers får de tæsk – hvis der er mistanke til man er fra Alt-Right bevægelsen så bliver man trukket ind i deres afhøringstelt.

  Det sidste jeg har hørt er at 4Chan, en troll gruppe på nettet, har sendt emails rundt til herberger hvor de har udgivet sig for at være fra BLM bevægelsen og inviteret alle hjemløse til at komme ind i zonen og få sig noget gratis mad og drikke, med det resultat at de nu ikke har mere mad og drikke og faktisk får nødhjælp fra staten.

  Se med og få dagens grin: https://www.youtube.com/watch?v=weJp7FgsL-o :)

  Kommentar by Kim — 19. juni 2020 @ 17:37

 25. De bevæbnede fastelavnsris som ses på vedhæftede fotos er selvfølgelig en livsfarlig joke – Hvis det kommer til militær kamp, så bliver de tilintetgjort, sprængt i stumper og stykker, i løbet af få sekunder – Hvad fanden foregår der oppe i knoppen på idioterne?

  Kommentar by T. Flodur — 19. juni 2020 @ 18:23

 26. >25

  Ikk’ noget!

  Kommentar by NotaBene — 19. juni 2020 @ 18:34

 27. 25) Mit gæt- Verden er uretfærdig….lad os smadre det hele :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2020 @ 18:53

 28. Bagmanden er muslim og støttet af Qatar. Han er bevæbnet ud over det sædvanlige bl.a med AK-47 og UZI, har en bilpark som kriminelle muslimer har flest (leaset i Danmark – fattige gangsta?)

  Tag et kig på triggeren – Black Lies Matter har været inaktive siden sidste valg i 2016 og så kom “filmen” om George Floyd:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2624&v=PyCF_dnruzQ&feature=emb_logo

  Kommentar by Iznogut — 19. juni 2020 @ 20:45

 29. Det venstreradigale Antifa består udelukkende af ‘protofæ’ racen; som er en blind sidegren til brøleabens race; på latin “Homo Stultus”. Protofæ individer kan genkendes ved at banke på deres hovedskaller med en klaphammer – lyder det hult er det et protofæ.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juni 2020 @ 20:58

 30. Borgerkrigen er vist lige om hjørnet, fjenden er både de røde og de fremmede…

  Kommentar by LarsB — 19. juni 2020 @ 21:43

 31. `
  EUs nyeste påfund, en godheds- eller såkaldt hjælpepakke, skal være på noget med 14.000 milliarder kr. iflg. P1. Det er 14.000.000.000.000 kr.
  M. Messerschmidt fra DF advarer klart om at det er en rigtig dårlig idé at lade EU bruge pengene efter forgodtbefindende. Pengene vil blive taget fra lønmodtagere, skatteydere og vanskeligt stillede.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 23:09

 32. `
  DET GÅR forresten også lystigt til i udlændingestyrelsen. Det er nu asylanter, muslimer og migranter der sidder og bestemmer om andre asylanter, muslimer og migranter kan få bevilget livsvarigt gratis ophold i Danmark.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 23:50

 33. well done dick and george (billede)

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2020 @ 03:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper