19. juni 2020

Sort humor: Ghanesisk FC Nordsjælland-angriber er nomineret til årets… ‘Golden Boy’-pris

Tidligere på ugen berettede jeg her på siden, at FC Nordsjælland-spilleren Kamal Deen Sulemana offentligt støttede BLM-bevægelsen. Man skal dog huske, at ikke alle ghanesere er ens. Eksempelvis er samme klubs Muhammed Kudus så god til fodbold, at han netop er blevet nomineret til årets ‘Golden Boy’-pris af et italiensk medie. Den lader vi stå et øjeblik. God fredag.

(Grafik: Tuttosport.com)

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110898/trackback

11 Comments »

 1. FC Nordafrika mod FC Midtafrika, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. juni 2020 @ 12:00

 2. HaHaHa – Så må det altså være i orden at tiltale Muhammed Kudus med Boy :)

  Kommentar by T. H. — 19. juni 2020 @ 12:16

 3. Italien er en syg joke og deres “Golden Boy” vil snart blive den næste neger i Mohammedanmark på evig offentlig forsørgelse(hvilket betyder at vi danskere skal forsørge ham og hans koner og neger familie til evig tid).

  Kommentar by piphans — 19. juni 2020 @ 12:35

 4. `
  Et italiensk medie? Er det et lille lokalt blad udgivet i 50 eksemplarer hver anden måned af afrikanske fans af den lokale fodboldklub, hvor 11 spillere ud af 11 er negre fra Somalia og Congo?

  Hvis det er tilfældet, så lad os skynde os at invitere klubben til Danmark, så vi kan få opstillet et landshold udelukkende bestående af DANSKE mænd med afrikansk udseende.

  Hvis nogle af disse negre har fire koner og 20-30 børn, vil det kun være en fordel, for så løber vi da aldrig tør for emner til fodboldspillere til fremtidens DANSKE landshold.

  Nej, alle juridiske indvendinger er forældede. Flerkoneri i Danmark er fuldt lovligt i praksis, når bare man er brun eller sort. Og man kan endda få en million kr. om året i børnepenge.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 13:33

 5. Se på billleder af det franske landshold i 80’erne og så idag. Der er en grund til, at ved sidste EM, at en masse afrikanske Twitter konti fra Afrika skrev, at det var Afrika mod Europa. Det franske landshold var Afrika. Afrikanerne ser heller ikke afrikanere i Europa som europæere. Hvorfor gør vi det så?

  Kommentar by CCC — 19. juni 2020 @ 13:34

 6. “Norske” Salma Noor
  https://www.minmote.no/#!/artikkel/24851966/norske-salma-noor-20-faar-internasjonal-oppmerksomhet
  “Nå håper hun at flere sammen vil spre budskapet, jobbe for å få en slutt på rasisme og fremme mangfold i motebransjen.”

  Kommentar by k.m. — 19. juni 2020 @ 14:11

 7. Det er almindeligt, at publikum på danske stadions laver abelyde og kaster med bananer, når sorte spillere har bolden.

  Patrick Mtiliga med en sort far og etnisk dansk mor fortæller.

  https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/banankast-og-abelyde-hor-patrick-mtiliga-fortaelle-om-racistiske-oplevelser-pa-fodboldbanen

  Kommentar by np — 19. juni 2020 @ 17:28

 8. Apropos sort.
  Pt udstilles der er sort skelet af en dinosaur. Bliver vel det næste, der stoppes.

  Kommentar by Anonym — 19. juni 2020 @ 18:47

 9. Det moderne Ghana er baseret på den magt som Ashantifolket opbyggede gennem bl.a. at styre slavehandlen i området. Ashanti undertvang mange andre stammer og decimerede dem og deres magt ved at sælge tilfangetagne som slaver til europæerne.

  Black LIES Matter.

  Kommentar by Michael Jensen — 19. juni 2020 @ 19:30

 10. `
  # “np”: Er det noget du har hørt fra en feltmadras? Eller tror du på alt hvad TV fortæller? For det er meget, meget mere almindeligt at publikum ikke reagerer på den måde. Hvad er der iøvrigt i vejen med gratis bananer? De er sunde og smager godt.

  Kommentar by Bent A — 19. juni 2020 @ 20:16

 11. Pudsigt nok fungerer det gamle danske slavefort (Fort Christiansborg – nu Osu Castle) i Accra, Ghana som landets regeringbygning. De danske slaveguvernører er erstattet af ghanesiske slaveholdere. Uha, Uha, det fort skal da omgående rives ned;-}

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juni 2020 @ 20:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper