21. juni 2020

England: Afrikaner knivdræber tre ‘midaldrende øldrikkende mænd’ i park, få timer efter BLM-demo…

Fredag citerede jeg en 2019-artikel fra Dagbladet Information, der advarede imod ‘hvid identitetspolitik’: “… hele denne forestillingsverden og dens indbyggede konfliktforståelse kan anspore til had og vold”. Lørdag eftermiddag demonstrerede ‘Black Lives Matter’ i en park i Reading, vest for London. Ved 19-tiden, to-tre timer efter arrangementets afslutning, gik en 25-årig nordafrikaner amok, og stak en gruppe umotiveret med kniv. Tre døde, flere alvorligt sårede. I skrivende stund kan medierne fortælle, at det ikke er et terrorangreb, at det ingen relation har til BLM-demonstrationen, og at man i øvrigt skal undlade at sprede billedmateriale fra hændelsen.

(BLM med ‘Black Power’-næve, Forbury Gardens, Reading, 13. juni 2020; Foto: Getreading.co.uk)

Ofrenes identitet er i skrivende stund ukendt, men det er dog kommet frem, at det var ‘midaldrende øldrikkende mænd’. Sådanne episoder er værd at huske på, når forlæste akademikere vrøvler om sortes ‘oplevede virkelighed’ eller Bwalya-typerne kører parolen ‘Black feelings matter’. Forbind selv punkterne… MSM gør det ikke for dig.

Witnesses said the attacker targeted a group of middle-aged men ’sitting drinking beer’ and systematically stabbed them ‘in the neck and under the arms’.

The injured victims were last night understood to be in a critical condition at the Royal Berkshire Hospital.

The suspect, 25, was arrested at the scene by a hero lone police sergeant who rugby-tackled him to the floor.

Despite the presence of counter-terrorism officers and early reports it was being treated as terror-related police said last night they did not believe it was terror-related.” (Daily Mail)

(Tre personer knivdræbt af nordafrikaner, Forbury Gardens, Reading, 20. juni 2020; Foto: FB)

Oploadet Kl. 11:20 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110921/trackback

66 Comments »

 1. https://jyllands-posten.dk/international/ECE12236626/tre-draebt-ved-knivangreb-i-reading/

  Ja og i år har terrordømte orker myrdet vantro – efter de blev løsladt.

  Vanviddet er grænseløst!

  Kommentar by Black Watch — 21. juni 2020 @ 11:25

 2. Ifølge Bawanna Sørensen er nord afrikaneren nok offer – de mænd ka` jo bare lade være med at være hvide.

  Kommentar by Axl — 21. juni 2020 @ 11:37

 3. Det, at det ikke er terror, hvis ellers det er rigtigt, må vel så være almindeligt hverdagshad, det er da virkeligt uhyggeligt.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 21. juni 2020 @ 11:42

 4. Gu er det da terror!

  Kommentar by Black Watch — 21. juni 2020 @ 11:46

 5. Desværre ingen overraskelse. Men meget svært at læse oplysningerne i MSM. https://www.bt.dk/krimi/mohammed-glemmer-aldrig-slaget-de-haanende-grin-og-sin-bedste-ven-men-en-ting
  Ovenstående er det eneste jeg kan huske hvor en etnisk dansker myrder en uskyldig brun/sort.

  Kommentar by Rinus — 21. juni 2020 @ 11:54

 6. Mordene på de fire hvide ødrikkende midaldrende mænd, bør straffes som de modbydelige racistiske mord, de er.

  Hvis morderen ikke bliver dømt med den ultimative straf, bliver det formodentlig hævnet på nogle af de “BLM med ‘Black Power’-næve, Forbury Gardens, Reading, 13. juni 2020”, der kan identificeres på diverse fotos fra BLM-demoen? “BLM” betyder “racekrig”. Den er begyndt.

  Kommentar by A-mad — 21. juni 2020 @ 12:03

 7. Morderen havde vist ikke et autoriseret medlemskort til en statsanderkendt terrororganisation.

  Kommentar by Morten Dreyer — 21. juni 2020 @ 12:06

 8. Hold nu ikke vejret mens I venter på at medierne problematiserer BLMs retorik om hvide mænd som noget fanden har skabt som ledende til vold…

  Kommentar by JR — 21. juni 2020 @ 12:24

 9. Vedkommende skal ikke tages levende

  Kommentar by jesper — 21. juni 2020 @ 12:30

 10. Den amerikansk blog “The Zman” har en rigtig god podcast om sort identitetspolitik i USA med en masse eks. på hvordan sorte er helt besatte med deres race,- alt er centeret om den. Hvide tænker reelt set ikke over de er hvide. Det er kun fordi de kommer i relation med sorte som så centeret på deres egen identitet, at det bliver et problem. Kernen i sortes selvforståelse ( og sikkert andre) er, at : “ jeg elsker ikke migselv fordi jeg ikke føler, at hvide elsker mig. Du skal elske mig så jeg kan elske migselv” Alt er betinget af hvad hvide gør. Det er hvides opgave, at de føler de har det godt og deres racisme hvis de ikke har det godt. Hvide må reagerer med en form for identitetspolitik, som de reelt set bliver presset ind i med disse anklager fra mindretal. https://thezman.com/wordpress/?p=20690

  Kommentar by CCC — 21. juni 2020 @ 12:32

 11. “Ikke terror-relateret”? Nå, hvad hedder det så? Det er vel BLM-relateret, ofrene er alle hvide, og måske derfor er det ikke ‘terror’? Det er en meget farlig ting, de har fået sat gang i med den syge bevægelse, og det kan sætte hele vesten i brand. Jeg hepper på Boogaloo 4 of July!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. juni 2020 @ 12:38

 12. Mens hudfarven har været det centrale emne i medierne de sidste mange dage, er hudfarve pludselig forsvundet igen fra medierne. Tavshedsjournalistik må man kalde denne populære genre. Det der udelades er den egentlige historie.

  Kommentar by traveler — 21. juni 2020 @ 12:38

 13. Piben er ved at få en anden lyd: Terror attack in Reading: Police call stabbing spree a ‘terrorist incident’ after ‘Libyan’ knifeman randomly stabbed three people to death and injured three others before being tackled by unarmed police.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8443319/Multiple-people-reportedly-stabbed-Reading-park-police-air-ambulance-rush-scene.html

  Kommentar by J — 21. juni 2020 @ 12:40

 14. Hvorfor kom manden til England? Har ingen forstået hvad. Enoch Powell sagde?

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2020 @ 12:50

 15. MSM forbinder nogen gange punkter,men de er altid på én linie og linierne har samme retning.

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2020 @ 12:55

 16. MSM forbinder nogen gange punkter,men de er altid på én linie og linierne har samme retning..

  Kommentar by Nielsen — 21. juni 2020 @ 12:57

 17. De vil nu kalde det ‘terror-relateret’, og det plejer de ikke at ville, så vi kan regne ud, at det er racistisk . Han har sikkert indrømmet, at han dræbte dem, fordi de var hvide, og så har de britiske bobbies siddet og vredet hænder og er blevet enige om at sige ‘terror-relateret’. Gid vi aldrig havde fået een eneste muhammedaner ind i vesten 😡

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. juni 2020 @ 13:00

 18. Belgisk borgmester stukket i nakken

  Kommentar by k. m. — 21. juni 2020 @ 13:06

 19. Havde det været omvendt og hvide havde angrebet sorte, er jeg sikker på at f.eks. Paul Weston ville være blevet beskyldt for at opildne til had mod sorte og så være blevet hængt ud som racist! Nu var det en sort, der angreb, alle venstreorienteredes hade objekt — hvide midaldrende mænd, som oven i købet drak sig en øl i sommervarmen —
  så Bliver BLM ikke anklaget for at opildne til had og terror!
  Naturligvis var det ikke terror, det var jo bare hvide øldrikkende midaldrende mænd!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. juni 2020 @ 13:18

 20. Er du klar til ransagningen, Kim Møller?

  Kommentar by Syrienblog — 21. juni 2020 @ 13:26

 21. ‘terror-relateret’?
  Altså – hvis muslimer så gerne vil være en race, så er muslimsk vold og terror jo lig racisme.

  Kommentar by traveler — 21. juni 2020 @ 13:29

 22. Den racekrig som vi nu ser de indledende stadier til har ligget og ulmet siden 1864 hvor konføderationen CSA tabte den amerikanske borgerkrig og slaveriet blev afskaffet.
  England var kolonimagten pr. excellence og de må ligge som de har redt med deres masseindvandringer af mennesker fra deres tidligere kolonier.

  Men jeg forstå ikke hvorfor at de tilvandrede negerne også vil have racekrig i Danmark? Efter 1917 var der næsten ingen danskfødte farvede fra Vestindien i Danmark. De negere som er her nu er tilvandrede velfærdsimmigrater fra det mørke kontinent og de har opnået en levestandard og nogle muligheder som de aldrig ville have haft i Afrika. Alligevel taler de om systemisk og strukturel racisme hvis der er så meget racisme hvorfor kom de så her og hvorfor rejser de så ikke hjem igen hvis det er så hårdt at være her? Og hvorfor vil BLM DK have åbne grænser så flere negere kan kolonisere Danmark hvis der er hvid systemisk og strukturel racisme i Danmark? Er det mon for at udskifte befolkningen og overtage landet og på den måde afskaffe det hvide overherredømme over et hvidt land og gøre Danmark til et farvet land med et farvet overherredømme?

  Skam jer!

  Kommentar by Zenobia — 21. juni 2020 @ 13:30

 23. https://ekstrabladet.dk/112/12-mennesker-skudt-i-minneapolis-hold-jer-vaek/8172507

  Kommentar by Anonym — 21. juni 2020 @ 13:33

 24. Hvis man ønsker at klage over diskrimination i Berlin så gælder levede erfaringer nu over objektivitet!

  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE12220895/berlin-goer-det-nemmere-at-klage-over-diskrimination/?ref=eblistermest

  Kommentar by Zenobia — 21. juni 2020 @ 13:42

 25. `
  DET HELE VIL bare blive værre og værre, efterhånden som Merkel, Ursula, Ylva, Mette, Joy Mogensen, Pernille Weis, Zenia Stampe og Morten Østers får Danmark omdannet til et nyt Afrika, overplastret med moskeer, ghettoer, no-go-zoner og brændende biler osv.

  Det som EU og de gamle partier ønsker, det er at importere yderligere mange, mange millioner af arabere og negre og muslimer/islamister.

  Store dele af Malmø, Gøteborg og Stockholm mv. er allerede omdannet til utrygge områder med røverier, overfald, knivstik, skyderier og påsatte brande. Pladderhumanisme, kommunisme og feminisme er ved at udskifte demokrati, rigdom, kultur og fred med gangstervælde, fattigdom, barbari og blodige konflikter.

  København, Århus og Odense osv. kan også overraskende hurtigt blive til fejlslagne og jungleagtige byer

  Kommentar by Bent A — 21. juni 2020 @ 14:04

 26. Kommentar by Zenobia — 21. juni 2020 @ 13:30

  Hvid systemisk og strukturel racisme er ren bluff. Den seneste mediekampagne med at interviewe udvalgte sarte, mopsede afrikanere, der har fået en ubehøvlet bemærkning engang i relation til deres hudfarve, er ikke anderledes end de nedladende bemærkninger andre får inden for samme hudfarve. Hvis det påstås, at racisme er knyttet til en magtrelation, så er det mestendels afmægtige og underprivilegerede ‘hvide’, der reagerer vredt på at møde ’sorte’, altså det stik modsatte: En afmagtsrelation.

  Selv ikke i USA kan statistik påvise sådanne strukturelle størrelser. Der er tværtimod så stor fokus på positiv særbehandling af folk med den attraktive sorte hud på uddannelsesinstitutioner, i medier. i reklamer og film. Scholarships/stipendier for sorte college studerende er en helt egen veletableret og politisk støttet branche.

  Også herhjemme er vi ved at drukne i hudfarve. Min bedre halvdel er så træt af, at hun ikke kan bedømme tøj til sig og sine i tøjreklamerne, fordi så overvældende mange modeller i dag er afrikanere, også selvom reklamerne henvender sig til almindelige danskere. Mørk hudfarve er blevet så pågående alle vegne, at det er ved at blive en plage.

  BLM DK ved da godt, at alle døre står åbne for dem, og at de uden problemer kan optræde groft racistisk mod danskerne. Med de lukrative privilegier er det klart, at de kæmper for mere indvandring af afrikanere. Om indvandrerne så har nogen kvalifikationer til at begå sig i Danmark er helt ligegyldigt, fordi de satser på at blive beskyttet privilegerede på socialhjælp alene på grund af deres hudfarve. Fru Sørensen viser vejen, og hr. Sørensen betaler gildet.

  Kommentar by traveler — 21. juni 2020 @ 14:22

 27. BLM falder fra hinanden, den dag der ikke er flere danskere til at forsørge dem.

  Det er det de ikke er intelligente nok til at forstå

  Kommentar by k.m. — 21. juni 2020 @ 14:36

 28. Hvis et knivangreb på tre tilfældige ofre ikke er terror, så fremkalder det i hvert fald terror (frygt).

  Kommentar by Ole Madsen — 21. juni 2020 @ 14:42

 29. De første underskriftsindsamlinger er sikkert på vej for at kræve, at den stakkels mand fra Libyen ikke bliver udvist efter endt afsoning.

  Kommentar by Michael — 21. juni 2020 @ 15:18

 30. Black Knives Matter :-(

  Kommentar by egon olsen — 21. juni 2020 @ 15:21

 31. “Episoden” er nu helt fraværende på das-bladet Samarbejds-Politiken, men i morges havde man dog en notits, hvor morderen beskrives som en grædende mand (sic.). – Den har man givetvis fra en engelsk avis, hvor man bruger ordet crying. D.v.s. manden har selvfølgelig råbt det obligatoriske Allah hu Akbar mens han slagtede løs. Journalisterne – undskyld, aktivisterne – på nævnte sprøjte har så ment, at crying burde oversættes til grædende! – Er det ikke mageløst…?

  Kommentar by Voldposten — 21. juni 2020 @ 15:27

 32. Det er jo sådan MSM ønsker det, inspiration til den endeløse cirkel af bloddryppende artikler

  nh mente,
  at strømmen var forsvundet, fordi danske statsansatte journalister ikke længere viste videoer om trafikken

  https://greekcitytimes.com/2020/06/16/three-turkish-coast-guard-vessels-escort-a-boat-with-illegal-migrants-into-greek-territorial-waters/
  Three Turkish coast guard vessels escort a boat with illegal migrants into Greek territorial waters (VIDEO)

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2020 @ 15:39

 33. skulle selvfølgelig være np i stedet for nh

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2020 @ 15:44

 34. 5- Rinus) Det er uskyldige Holger Danske drenge, som foretager nødværge og gengældelse.5 års fængseler 5 år for meget – Der er stadig absolut ingen B. M. demonstrationer i central og østeuropa. Der er heller ikke korangranitkugler foran deres parlamentsbygninger

  Kommentar by dansker — 21. juni 2020 @ 16:00

 35. Voldposten — 21. juni 2020 @ 15:27

  Jo, det er mageløst som statsstøttede Politiken vinkler og oversætter, det tangerer FAKE-NEWS

  Kommentar by tavsen — 21. juni 2020 @ 16:10

 36. Jamen det siger jo alt om den enøjede MSM (Main Stream Media) holdninger og attitude, og dens diskrimination til fordel for Islamisk undertrykkende kultur, og dens enøjede racisme i forhold til Sortes had imod hvide, som åbenbart ikke eksistere i MSM. Støt SIAD og GI. God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. juni 2020 @ 16:55

 37. `
  DET HELE ER VIRKELIG UNDERLIGT. Umiddelbart skulle man tro at det var umuligt for politikere og journalister at være så dumme og debile/imbecile, at de er ude af stand til at forstå selv de mest enkle ting.

  Såsom at Danmark ender som Sverige hvis invasionen og indstrømningen fortsætter.

  Såsom at de selv kan blive ofre for vanvidskørsel, overfald, gadeterror, importerede sygdomme samt nedskæringer og forringelser af sundhedsvæsnets standarder og kvaliteter.

  Såsom at hvis Danmark bliver islamiseret og afrikaniseret, vil kvindelige politikere og journalister og alle bøsser/lesbiske blive frataget al ligestilling og blive reduceret til islamisternes legetøj og slaver/slavinder eller de vil blive myrdet/henrettet.

  Såsom at Danmarks økonomi, velfærd og demokrati vil blive udhulet eller smadret fuldstændig.

  Hvorfor forstår DR-kvinderne, de åh så intellektuelle radikale, Pia Dyhr, Simon Emil Amnitzbøl, Morten Østers, Lars Q, Pape, Mette, de røde Perniller osv. ikke disse enkle sandheder??

  Hvorfor fremturer de konstant med at save i de grene de selv sidder på? Og med at undergrave deres egen tryghed, frihed og sikkerhed?

  Kommentar by Bent A — 21. juni 2020 @ 17:10

 38. Man må da ikke håbe for betjenten, at dette nyeste offer for polititerror kom noget til under pågribelsen, der åbenbart foregik unødvendigt voldsomt.

  Kommentar by Bastardo — 21. juni 2020 @ 17:13

 39. -> Syrienblog

  Jeg er stort set aldrig hjemme, men har lige købt noget fint helbønnekaffe til Bodum’en, hvis jeg får uventede gæster. Skal nok blogge videoovervågningen af anholdelsen :-)

  Kommentar by Kim Møller — 21. juni 2020 @ 17:21

 40. Terroristen hedder Khairi Saadallah og hører hjemme i Libyen.
  Skam være over hans religion og hans klan.

  Kommentar by Bastardo — 21. juni 2020 @ 17:34

 41. (35 var ironi).

  Kommentar by Bastardo — 21. juni 2020 @ 17:35

 42. Bent A — 21. juni 2020 @ 17:10 kapitalismen skal dø, midaldrende hvide mænd er svin, multikultur og KUN multikultur. De vil slippe alt for disse mål.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. juni 2020 @ 17:37

 43. se også lige dette.
  https://twitter.com/i/status/1273399839938752512
  2 betjente pløkkes.
  Ku Klux Klan med V8´re skal på banen, ellers tager BLM og Antifa over.

  Se også lige dette fra Tyskland.
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12236804/butikker-toemt-og-politifolk-saaret-under-optoejer-i-stuttgart/
  21.06.2020 KL. 12:36
  Butikker tømt og politifolk såret under optøjer i Stuttgart
  Lokalpolitiker betegner optøjer søndag som “borgerkrigsagtige tilstande”. Årsag til optøjer er ukendt.

  Hundreder af personer tog del i voldsomme optøjer i Stuttgart søndag morgen.

  Det skulle vidst ikke være så svært at finde ud af hvem det skulle være.
  Tip: BLM, Muslimer eller Antifa. Jeg sige: Dem alle tre i forening.

  Kommentar by Charles — 21. juni 2020 @ 17:42

 44. se også lige dette.
  https://twitter.com/i/status/1273399839938752512
  2 betjente pløkkes.
  Ku Klux Klan med V8´re skal på banen, ellers tager BLM og Antifa over.

  Kommentar by Charles — 21. juni 2020 @ 17:43

 45. Se også lige dette fra Tyskland.
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12236804/butikker-toemt-og-politifolk-saaret-under-optoejer-i-stuttgart/
  21.06.2020 KL. 12:36
  Butikker tømt og politifolk såret under optøjer i Stuttgart
  Lokalpolitiker betegner optøjer søndag som “borgerkrigsagtige tilstande”. Årsag til optøjer er ukendt.

  Hundreder af personer tog del i voldsomme optøjer i Stuttgart søndag morgen.

  Det skulle vidst ikke være så svært at finde ud af hvem det skulle være.
  Tip: BLM, Muslimer eller Antifa. Jeg sige: Dem alle tre i forening.

  Kommentar by Charles — 21. juni 2020 @ 17:43

 46. Der er absolut ingen msm nyheds strøm i DK der skriver om noget som helst relevant. Danske journalister er totalt elendige.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. juni 2020 @ 17:53

 47. Black Violence Matters.

  Kommentar by Bastardo — 21. juni 2020 @ 17:58

 48. Man kan naturligvis ikke læse i de danske medier at det var en afrikansk mand der var gerningsmanden. De danske medier (bortset fra den Korte Avis) undgår behændigt at nævne etniciteten. Det passser jo ikke ind i det verdensbillede de ønsker at skabe. Det har naturligvis heller ikke noget med den samtidige BLM demonstration at gøre, ifølge samme medier. Og etniciteten af ofrene skal man også lede forgæves efter.

  Vi mangler en White Lives Matter bevægelse.

  Kommentar by JC — 21. juni 2020 @ 18:06

 49. De engelske aviser var hurtigt ude med at det var en libyer, og nu anser man det som en terrorhandling.
  At det var nogle middelaldrende mænd der døde først var vist et tilfælde, der var mange forskellige grupper i parken, nogle af de næste var yngre, som en pige skrev på twitter, de næste i rækken begyndte at løbe , og da han så han ikke kunne nu dem stak han af; og blev taget i en rugby tackling af en ubevæbnet betjent, der var i Parken.

  Kommentar by Niels — 21. juni 2020 @ 18:22

 50. All I can is…Negere!…Lol

  Kommentar by Jp — 21. juni 2020 @ 18:34

 51. `
  # Flaskeposten 17.37: Der foregår masser af bande-, klan- og stamme-vold i tyske og franske byer etc., iflg. adskellige kilder. Hvad er den rationelle forklaring på at politikerne og journalisterne er blevet så sindssyge at de prøver på at udslette Europas kultur, fred og sikkerhed??

  Kommentar by Bent A — 21. juni 2020 @ 19:00

 52. Kommentar by Charles — 21. juni 2020 @ 17:43

  Ja, de voldsomme optøjer i Stuttgart er omgærdet med unødig megen mystik. Selvom myndighederne og medierne selvfølgelig godt ved, hvem de ‘unge’ er, vil de vil ikke ud med det. Og det er i hvert fald ikke almindelige tyskere, for så ville medierne forlængst have fortalt, at det var højreradikale.

  Den mand, der myrdede 3 og sårede flere i en park i Reading blev først kaldt “en 25-årig mand” og derefter crazy-betegnelsen “en 25-årig mand fra lokalområdet med forbindelser til Libyen”, før det endelig slap ud, at der var tale om en afvist libyske asylansøger. Og motivet kan vi gætte på i det uendelige. Men det mest sandsynlige er, at han har foretrukket engelsk fængsel frem for hjemsendelse.

  Tavshedsjournalistik kan man kalde denne populære genre. Det der udelades er den egentlige historie.

  Kommentar by traveler — 21. juni 2020 @ 19:08

 53. Selvfølgeligt er det da ikke terror. Ligesom det kun er hvide mennesker, der kan være racister, er det selvfølgeligt også kun hvide mennesker, som kan være terrorister. Voldelige ikke-hvide er betegnes derimod som (vælg selv) frihedskæmpere / aktivister / unge / demonstranter / civilt ulydige.

  Omvendt forholder det sig naturligvis med billeder og videoer af tilskadekomne eller døde. Videoerne skal spredes så vidt som muligt, hvis de afbildede stakkels “ofre” (småkriminelle, der modsætter sig anholdelse, illegale migranter, som har bevæget sig ud på dybt vand uden at kunne svømme, osv.) er farvede arabere eller negre, men censureres væk, hvis ofrene er uskyldige hvide fra vores egen kulturkreds.

  /sark

  Kommentar by Hertz — 21. juni 2020 @ 20:42

 54. Kommentar by Kim Møller — 21. juni 2020 @ 17:21

  Du har vist ikke hørt om den nye § 119 a (“Respektpakken”). Hvis du uploader billeder af ego-betjente i tjeneste, så kommer de bare igen. Du må nok forvete, at de også tager dine optagelser, hvis de kun lagres lokalt. Gad vide hvornår George Floyd-sigtelserne hagler ned over dansk MSM.

  Kommentar by Syrienblog — 21. juni 2020 @ 21:12

 55. Det hele drejes altid over på racisme, men i bund og grund handler det under overfladen om farvedes jalousi på den hvide verdens fremskridt og materielle goder. Præcis det samme der ligger bag ethvert indbrud; jalousi over noget andre ejer.

  Kommentar by LarsB — 21. juni 2020 @ 22:27

 56. `
  IFLG. KORANEN er vi europæere og skandinaver allesammen en slags jøder som bør underkastes muslimsk/islamisk overherredømme. Vi er urene, vantro som muslimer har pligt til at bekæmpe med alle midler og uden skånsel. Der er tale om en totalitær erobringsideologi. Det fortæller løgnefabrikkerne ikke om, eller de “forklarer” at “moderne” muslimer snart vi blive integrerede og blive som os.

  Men når millioner og atter millioner muslimer/islamister importeres eller inviteres til Europa, ændres både det politiske-, kulturelle-, religiøse- og økonomiske landskab. Dramatiske forandringer overalt i samfundet bliver følgen. Berlins Merkel og EU-toppen er ikke bekymret, men almindelige europæere og danskere har al mulig grund til at gøre det klart for sig selv at vi har kurs mod forfærdelige forhold i hele Europa.

  Lige nu er der uroligheder og voldsom kriminalitet i Berlin, Hamborg, Stuttgart, Paris, Dijon, London, Manchester, Stockholm og Malmø osv., osv. Snart kan der være hverdags-terror og social elendighed overalt i vores lande.

  Selvom MSM konstant prøver at bilde os noget andet ind.

  EU-projektet om at afrikanisere og islamisere Europa er det mest katastrofale, uansvarlige og vidtrækkende projekt i verdenshistorien.

  Kommentar by Bent A — 22. juni 2020 @ 00:05

 57. Lige en sidebemærkning om Antifa: se https://da.gatestoneinstitute.org/

  Om Antifa og at den tyske stat fx har brugt og betalt Antifa til at bekæmpe højrefløjen .
  Det er statsterror

  Kommentar by H. Nielsen — 22. juni 2020 @ 05:54

 58. This is just the beginning. In muslim shitholes if someone kills someone in your family a feud is initiate and they start to look for some family member of the killer to rape, knife or behead. That muslims and niggers kill white people openly is because they know nothing will happen besides them being sent to the jail and there the inbreed will find other muslims that have done the same thing or got charged for other crimes. There is a good documentary, produced by four corners, australia (australian broadcasting company) called jihadi gangster. that was a few years ago before the commies realized that it was no PC to cover stories like this.

  Two stories from real world. In the shithole and cesspool Malmo, one muslim shit or sunni I do not remember. Came up with the idea that he should bomb sunni or shit where they meet up. I do not remember if the bomb went off but the inbreed fled to denmark and got caught for some other atrocity and I think he served time in denmark and was extradited to shithole sweden. Muslims are mentally instabile criminals and hate all whites. read the suras, and you will find out. there are no good muslims.

  second story: a muslim claimed he was a dentist. so the danish authorities tested him. turns out he lied. They gave or served him a job as cleaner but the muslim claimed he was a dentist. so when the welfare check was reduced he pulled the racist card amd eventuelly moved to shithole and cesspool sweden.

  what do muslims contribute with? besides steal and lying? you give the more than you give your own people and they disrespect you and kill innocent people, cause tragedies. You give them citizenship, passports and it turns out that the lied about their real name and have already asylum in other eu countries in other names. I wonder why muslims do not stay in their own shitholes and cesspools, stay in muslim countries and kill innocents or rape.

  NOte that muslims always these days want to start their asylum applications (false names) in italy and then move north since there is no control unless you commited a rape the next day you gor there or killed someone the second day you ended up in italy.

  Kommentar by Erwache — 22. juni 2020 @ 07:18

 59. Floyd i Minneapolis, Minnesota går over i historien. De tre øldrikkende mænd i Reading i UK gør ikke. De forbliver navnløse og huskes ikke i næste uge. Hvorfor?

  Kommentar by A-mad — 22. juni 2020 @ 07:31

 60. En kommentar til Black Lives Matter og balladen om slaveri.

  Jeg tror dygtige influencere har set muligheden i at bruge de sorte i spillet om magt og et større angreb på den vestlige verden.

  Jeg ser det ikke som krig mod den hvide mand, men et venstrefløjsprojekt, rettet mod al ikke-socialistisk tankegang.

  Black Lives Matter er et godt slogan der fanger bedre end Communism Matter.

  Hvis “de krænkede” startede med at bruge Communism Matter, ville focus hurtig komme på de mange millioner der blev myrdet af Sovjet diktatorer, og dem der stadig lever i undertrykkelse i vor tids socialist lande.

  Venstrefløjen har ganske smart rullet de sorte ind i dens egen kamp mod den ikke-kommunist baserede verden. Det har “die dumme dänen” og andre halvskøre befolkninger rundt omkring i verden ikke opdaget. Sikkert resultat af hjernevasken i skolesystemet. Man har skabt generationer af unge der ikke kan og må tænke selv.

  Prøv at sige : Chinese Lives Matter og se hvad der sker
  China Communist Party eksisterer kun fordi den holder folket nede med frygt, ensretning og trusler.

  Den danske regering er ved at blive som CCP.
  Det er påfaldende så mange systemkritikere der bliver hevet ud af deres hjem tidlig om morgenen, og bragt på “stationen” i håndjern.
  Påfaldende mange krav om fængsel til fredelige borgere, sjovt nok dem der har mange følgere på sociale medier.

  Se hvor mange systemkritikere der får slettet opslag eller hele kontoen blokeret på sociale medier. Det er ingen tilfældighed.

  Da corona kom til Danmark ville man have adgang til folks hjem,
  det lykkedes ikke helt. Nu forsøger man sig med corona app på vores telefoner hvor man skal skilte med at man har været syg.

  Sundhedsoplysninger hører under tavshedspligt mellem læge og patient, og jeg fatter ikke folk vil gå med til at udstille deres sygejournal på telefonen – at telefonen skal sladre om at man har været smittet med corona.

  Tjek selv hvordan det kinesiske styre holder befolkningen som slaver. De kan stort set ingenting uden telefon, og bliver inddelt i grupper alt efter opførsel. Hvis de får for mange strafpoint nægtes de adgang til visse områder – et fuldstændig paranoid overvågningssamfund.

  Medier og forsmåede politikere i USA forsøger at jorde en præsident der går til modangreb på deres useriøse metoder.

  Det handler ikke om den ene sorte mand, George Floyd. Det handler om vælte den frie verden. I starten brugte venstrefløjen Islam som hjælp, nu føjes de sorte til kampen.

  Kommentar by k.m. — 22. juni 2020 @ 09:40

 61. Knivstikkeren fra Reading var på MI5 overvågningsliste, i øvrigt sammen med det uhørte antal af 23000 andre potentielle terrorister! Men det er ikke et terrorangreb!
  Man kan kun spørge, hvad er det så? Er det angsten på parnasset, for at befolkningen skal opdage at deres forsøg med et multietnisk og et multikulturelt samfund, er en dundrende fiasko!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. juni 2020 @ 11:06

 62. Den ene af de dræbte i reading var en efter at at dømme spinkel nørdet historielærer og leder af historieafelingen på sin skole.

  Kommentar by Niels — 22. juni 2020 @ 11:11

 63. `
  # k.m. – 9.40, HAR VIRKELIG fat i noget! Tidens medier, DR, TV 1+2, aviserne og skolerne, tidens fremmeste influencere, har meget travlt med at manipulere og hjernevaske os alle sammen, så vi uden modstand lader os forvandle til numre, skatteslaver, stemmekvæg og retsløse 3. eller 5. klasses borgere i et marxistisk-leninistisk-stalinistisk samfund. Det udemokratiske totalitære samfund er hvad både de tomatrøde og de blårøde gamle medier og partier stræber efter.

  At disse års politik er syg, anti-dansk, familiefjendsk og menneskefjendsk er meget klart og tydeligt for enhver der følger med og tænker selvstændigt. I længden er det en vanvittig og katastrofal politik, som kan forvandle millioner af danskere til tabere.

  Corona-krisen udnyttes. F.eks. anbringes personlige oplysninger om test-resultater og gener på lusket vis i kartoteker og registre, der så siden hen kan bruges eller misbruges efter magthaveres forgodtbefindende.

  Det siger sig selv, at når arabere, negre, politikere, bureaukrater og journalister tildeles større og større rettigheder, samtidig med at danskernes rettigheder svækkes og udhules, kan det danskerne ende som pariaer og retsløse borgere i deres eget land.

  Alt hvad der foregår af undertrykkelse, uretfærdighed, tyranni, plyndring, sygdom, vold og mord i Kina, USA, Sverige, Libanon, Iran og Somalia osv. kan også komme til Danmark hvis vores folkestyre og ytringsfrihed udskiftes med fjernstyring, løgn og censur.

  Kommentar by Bent A — 22. juni 2020 @ 12:08

 64. if you tell the government that you have corona you are fucked for life. only idiots with very low iq (criminals) admit that they have corona so they can cheat with welfare and benefits.

  also what is novel, is that commies that work for the public sector use your medical records as trading token with other commies in public sector so close the medical record so that the commies can not access it like they want. they claim that they “made a misstake” when they entered the numbers into the system. If there is a history function so you can see who accessed you medical record, use it, to check who accessed you medical records and when. If someone accessed it without permission then ask for money or that the person is fired. just seal the medical records so they can not access without getting in trouble.

  Kommentar by Erwache — 22. juni 2020 @ 16:22

 65. Hvis der er nogen af Uriaspostens læsere/skribenter, som kan arrangerer et plænemøde (i en park) med deltagelse af David Trads, Morten Østergaard, Brian Arly Jacobsen, Hans Jørgen Bonnichsen, m.fl. i nærheden af et udrejsecenter hvor der befinder sig afviste asylansøgere, så spenderer jeg øllet!

  Kommentar by T. Flodur — 22. juni 2020 @ 17:20

 66. Hvori ligger garantien for at knivdrabene i London ikke er en udløber af den overståede BLM demonstration?. Man kan ellers forvente alt muligt fra disse venstreekstreme bevægelser.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. juni 2020 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper