23. juni 2020

Geeti Amiri basher Nye Borgerlig-politikere: Stop med at ‘menneskeliggøre’ Jer selv på sociale medier

Det er svært at hade højrefløjen, når de på sociale medier foregiver at være helt almindelige mennesker. Så stop lige med det, så vores fordomme ikke dementeres. ‘Dehumanisering’ ville forskere kalde det, hvis det gik ud over etniske minoriteter. Primitiv kommentar af Geeti Amiri på EB.dk – Nye Borgerliges skamløse brug af deres børn.

“Jeg får faktisk kaffen galt i halsen, da jeg ser billedet på Facebook af Nye Borgerlige-politikeren Anahita Malakians.

Ikke kun fordi budskabet er øredøvende populistisk, og en pakke tudekiks bør sendes til Malakians, men fordi jeg chokeres over, at såkaldte politikere kan bruge sine børn så kynisk og udspekuleret på de sociale medier i forsøg på at fremme egen politisk dagsorden.

… De sociale mediers indtog i vores hverdag har ført til, at politikerne og medløbere har fået helt egne ukritiske platforme, hvor de kan smide om sig med bombastiske udsagn.

Nogle siger, at det er politikernes måde at menneskeliggøre sig selv på over for befolkningen. Angiveligt skulle billeder af hjemmebag, hvalpe, børn og sågar gamle forældre øge min sympati for bestemte politikere, når jeg går i stemmeboksen og sætter krydset.

Få politikere kan i det hele taget sige sig fra at ty til den mest nederdrægtige metode, der appellerer til følelserne, men der er nogle, der er værre end andre. Og det er Nye Borgerliges folketingsmedlemmer og ivrige kandidater.”

Oploadet Kl. 01:03 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110964/trackback

8 Comments »

 1. `
  DET ER RIGTIG NOK ET TRICK, når visse politikere lader sig fotografere sammen med børn, hunde, soldater, arbejdsløse og kvinder i folkedragter, eller i festligt lag med fadøl og ved lange borde sammen med almindelige mennesker. Det er et trick som magthavere og lyst- og massemordere som Hitler, Stalin, Mousselini, Quisling, Mao og Ceaucesko benyttede sig af.

  Men selvom mange politikere virker kyniske og følelseskolde, er de fleste af dem vel en slags mennesker? Og i bred almindelighed kan det vel ikke siges at være nederdrægtigt eller skamløst at lade sig fotografere sammen med sine børn, et kæledyr eller en hjemmebagt kage.

  Så Geeti Amiri er langt ude med sit angreb på NB. Og mon ikke der er en del hykleri med i hans udspil. For Amiris politik går vel ud på at fremme den islamistiske indvandring og magtovertagelse, mens NBs politik går ud på at forsvare Danmarks fortsatte eksistens. Det sidste kan næppe kaldes nederdrægtigt, skamløst eller kynisk udspekuleret.

  Det er da værre at ville udslette en kultur og at ville fordrive et helt folk fra dets eget land, som tak for asyl, forsørgelse, gratis boliger og møbler og gratis velfærd osv.

  Kommentar by Bent A — 23. juni 2020 @ 01:29

 2. Kommentar by Bent A — 23. juni 2020 @ 01:29

  Geeti er en dame, husk at trække vejret.

  Kommentar by KineserSnot — 23. juni 2020 @ 02:06

 3. Geeti er først og fremmest en desværre herboende afghaner med direkte adgang til løgnepressen

  Kommentar by Træt — 23. juni 2020 @ 07:53

 4. Venstrefløjens strategi virker. 98 procent af alle importerede stemmer rødt.

  Kommentar by piusXII — 23. juni 2020 @ 08:26

 5. Jeg synes det var højdepunktet, da Dronning Mette (hele Danmarks Statsminister) fik overrakt “en rose til en rose” af en lille kommende antiracist.

  Kommentar by Bastardo — 23. juni 2020 @ 09:39

 6. Nå, Geeti Amiri viser sig at være en indvandret dansker som kommer fra Kabul i Aghanistan. Som wikipedia skriver. Dem fra Afghanistan plejer ellers at være afghanere, men her har vi åbenbart et undtagelsestilfælde. Amiri er vistnok også feminist, venstrefløjser, muslim og modstander af NB.

  Kommentar by Bent A — 23. juni 2020 @ 09:48

 7. Tja, alle disse slibrige angreb på NB, må da kun kunne styrke dem i folks bevidsthed. De bør , mindst, kunne fordoble deres mandater ved næste folketings valg. Angrebene fortæller mere om angriberne selv, end NB.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. juni 2020 @ 16:42

 8. Som altid handler det mest om misundelse, når de politisk korrekte skadelige elementer går løs på højrepartier, de har ingen succes selv og kan kun se måbende til at andre har alle argumenterne og pointerne og de historiske fakta i orden. Selv, må de konstruere deres virkelighed så den passer ind i egen ønskede model, disse stakkels folk er helt tomme indeni overfor realiteterne omkring dem.

  Kommentar by LarsB — 23. juni 2020 @ 20:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper