23. juni 2020

San Francisco: Venstreradikale BLM-sympatisører hærger statue for eks-slaven Cervantes – ‘Bastard’

Folk der kalder BLM-bevægelsen for anti-racister, må være hæmmet af ideologi. Flere steder i den vestlige verden hærges statuer og monumenter for centrale skikkelser i den vestlige historie, og det handler stort set kun om hudfarve. Der er eksempelvis næppe anti-racistiske grunde til til at skrive ‘bastard’ på en statue af Miguel de Cervantes, en spansk forfatter der i sin ungdom blev taget til fange af algeriske muslimer, og var slave for dem i fem år, før han blev løskøbt. Fra Just the news – San Francisco protesters go on anti-statue rampage, tear down U.S. Grant, Cervantes, Catholic saint.

“Rioters and activists in San Francisco went on a multi-statue rampage last night, defacing and ripping down numerous monuments around the city as part of an anti-statue fever currently sweeping the country.

Depictions of Union general and former President Ulysses S. Grant, the Catholic saint Junipero Serra, the Spanish writer Miguel de Cervantes, and ‘Star Spangled Banner’ author Francis Scott Key were all vandalized or torn down yesterday.

The statue of Serra — known as the Apostle of California for his 18th-century missionary work in what was then the Viceroyalty of New Spain — depicted the priest holding a cross and with an outstretched arm. Protesters were seen stomping on it and kicking it after it toppled; they later vandalized it further with paint.”

(Cervantes-statue i San Francisco hærget af venstreradikale, 2020; Foto: Twitter)

“Før Cervantes blev forfatter, deltog han i den kristne armada mod tyrkerne og blev såret i slaget ved Lepanto. Siden var han i fem år slave hos maurerne i Algier. … Efter endnu et år i den spanske flåde tiltrådte Cervantes i september 1575 rejsen hjem ombord på galeasen Sol. Da skibet nærmede sig den catalanske kyst, blev det angrebet af algeriske pirater. Efter en kamp med store tab, blev de overlevende passagerer taget til fange og deporteret som slaver til Algier. Først efter fem år og fire mislykkede flugtforsøg blev Cervantes løskøbt af Trinitarianerordenen i 1580 og kunne vende tilbage til Spanien den 19. september.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 01:50 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/110973/trackback

14 Comments »

 1. Problemet med kapitalistisk velstand er nok, at vi aldrig har været rigere, friere og aldrig har haft så meget tid til sådan noget, som vi har i dag. Nu kan jeg eksempelvis finde en gammel statue som jeg aldrig har anet hvad betød og gøre den til et problem. Eller finde en betegnelse for en dreng i en gammel bog og opfinde et problem der.

  Kommentar by Skatteyderen — 23. juni 2020 @ 02:06

 2. `
  CERVANTES er en verdensberømt forfatter, og hans roman “Don Quisjote” er værd at læse. Men de vandaler som har hærget hans statue, har vel aldrig hørt om ham. De har næppe vidst hvem han var, men var alligevel villige til at fordømme og tilsvine ham. Dermed har de vist at de er nogle barbarer og uvidende unyttige idioter.

  I det hele taget er både BLM og AFA et par kommunistiske foretagender, hvad mange forskellige kilder beretter om. De er fjender af kultur, civilisation og historisk viden og erfaring. Sådan er det med hjernevaskede personer. Samt folk der aldrig har haft ret mange flytbare brikker til rådighed.

  Kommentar by Bent A — 23. juni 2020 @ 02:12

 3. Der er ikke meget i dansk presse, men BLM når ud i de yderste afkroge af verden. Hans Egede statue i Nuuk skændet
  https://www.gulf-times.com/story/666362/BLM-inspired-protest-reaches-the-Arctic

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2020 @ 06:09

 4. Idiotien har ulmet længe. De to oprørere i dr´s artikel er måske medlem af Enhedslisten i dag.
  Her en “lille sød historie” fra 2018
  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/hjerteveninder-goer-op-med-skjult-racisme-i-ny-film-det-er-jo-ikke-sjovt

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2020 @ 06:22

 5. BLM-terroristerne er kun hæmmet af én ting: Idioti. Savages….

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2020 @ 06:38

 6. De to piger ved Det Vestindiske Hus afslører et naturlig menneskelig træk, nemlig at de identificerer sig med andre, af samme slags som dem selv. Det er derfor vi ser indvandrere klumpe sig sammen med ligesindede

  citat :- I 80’erne i Odense var der ikke mange andre farvede mennesker i bybilledet end bådflygtninge fra Vietnam. Det var meget stereotypt, så hvis jeg skulle spejle mig en anden asiat, var det på en grillbar. Så da jeg endelig mødte en jævnalderende som Jeannette, galt det bare om at skabe kontakt.

  – Ja, og fordi Maya også er mørk, følte jeg jo også allerede et tilhørsforhold til hende, supplerer Jeannette Ehlers.

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2020 @ 07:47

 7. https://konference.ysmen.dk/

  Bemærk billedet af de sorte børn, og teksten :”Velkommen til mit hjem”
  citat:”Velkommen til mit hjem” tager udgangspunkt i fortælleuniverset omkring tøjdyrene Snapper og Topper og entertaineren Sigurd Barrett, som mange børn allerede kender, og som har vist sig at være et godt redskab til at få børn til at snakke om og reflektere over komplicerede emner. Tidligere er bl.a. udgivet ”Sigurd fortæller Bibelhistorier”, ”Historier om at være til” og senest ”Historier om verdens uretfærdighed”.” citat slut

  Endnu mere vigtig, Y-mens logo, den røde trekant på spidsen.

  Hvem var det der kritiserede Trump for at vise en rød trekant på spidsen på Twitter
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-06-18-facebook-fjerner-trump-annoncer-med-omstridt-symbol

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2020 @ 08:36

 8. Der er en form for logik i at de angriber forfatteren til Don Quijote
  De har nemlig det tilfælles med Don Quijote at de lever i en fantasiverden og angriber”vindmøller”

  Så han minder dem sikkert lidt for meget om hvad de er

  Kommentar by jønne — 23. juni 2020 @ 09:10

 9. De seneste 50 år har venstreekstremistiske politikere (socialdemokrater) gjort hvad de kunne for at afskaffe historien i uddannelsessystemet. Så hvordan skulle en student vide, hvad en servante er?

  Kommentar by Bastardo — 23. juni 2020 @ 09:19

 10. Jeg er dødtræt af de ikke-hvide folkeslag der bliver ved med at flashe deres mindreværdskomplekser, på mere eller mindre voldsom vis.

  De må acceptere at de hvide folkeslag virkelig har været de højst udviklede gennem mange år og har skabt de bedste samfund på jorden. Det er vel også derfor de ikke-hvide i så stort tal immigrerer til de hvides lande.

  Nu er vi hvide ganske vist ved at blive overhalet af Østasiaterne (japanerne og koreanerne og snart også kineserne). Det må vi bare acceptere eller strenge os lidt mere an. Men vi kan i hvert fald ikke skælde ud på østasiaterne og ødelægge deres kulturmindesmærker af den grund.

  Kommentar by JC — 23. juni 2020 @ 12:26

 11. Nu er grønlænderne også blevet grebet af identitetspolitiken, og er begyndt at begå hærværk mod statuen af Hans Egede i Nuuk. De ved åbenbart ikke at Sydgrønland var hvidt og kristent før området blev inuitisk.

  De unge grønlændere der ivrer for at Grønland skal være fuldstændig selvstændigt, burde man tage på ordet. De burde lære sig at fange sæler og klare sig på denne måde igen, og så sige farvel til den danske velfærd.

  Kommentar by JC — 23. juni 2020 @ 12:34

 12. Jeg ved sgu ikke rigtigt, jeg tror , at hvis skæmning, nedrivning og ødelæggelse af monumenter og bygninger , som man mener repræsenterer slaveri og racisme fortsætter, så vil det ende med at der snart ikke vil være mere tilbage af disse. F.eks. Amalienborg, Christiansborg, Winston Churchill, mv.
  Sikken tom verden vi alle vil komme til at leve i.
  Hvorfor se bagud og ikke fremad.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. juni 2020 @ 16:16

 13. Note that when the inbreeded muslims occupied part of spain they demanded as part of tax that they were paid with white women.

  also, the reason why some retarded muslims are white is because white women were kidnapped and used as sex slaves. One example is Shyla Muller, an american that went on her own to syria and got kidnapped. I think these muslim scumbags demand that anyone that has been kidnapped convert to islam in captitivy. also note that a white danish journalist was held by the same retarded muslim group that held shyla mueller. Mueller was used as sex slave and raped many times.

  that is what muslims are capable of. muslims hate anyone that is not muslim and i always wonder why they do not stay n any of the 51+ muslim countries and live off their muslims and rape muslim women and dsell drugs there while on welfare and benefits, why do french, latinamericans and ex japanese prostitutes do not stay in their shitholes and cesspools, and do what they do best, are criminals there.

  Kommentar by Erwache — 23. juni 2020 @ 16:47

 14. Cervantes er interessant med hentil kulturhistorien og den det spanske slaveri under maurerne (sharia) og genfødslen af den spanske sjæl, ridderligheden er fokuset når fjenden er i landet…..

  Kommentar by Moth — 23. juni 2020 @ 23:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper