24. juni 2020

Racisme-hysteri: Manglende rasta-hårprodukter i supermarkeder, løkke i garage hos sort racerkører…

I forbindelse med en Black Lives Matter-demonstration, spurgte en TV2 News-journalist en demonstrerende mørk kvinde med røde rasta-fletninger, hvilket former for racisme hun ‘konkret’ oplever. Svaret: “Jeg føler mig ikke inkluderet, eksempel. Når vi køber hårprodukter, så kan jeg ikke gøre det i normale convenience stores stores. Jeg skal komme i en lille nichebutik for at købe hårprodukter til mit hår…” En anden mørk kvinde, 34-årige Anne, fortæller 18-årige Malte på TV2 Echo, at hvis sorte kalder ham for et ‘grimt, hvidt danskersvin’, så er det ubehageligt, men ikke racisme: “Jeg vil aldrig sige at det er racisme.”

Mandag afholdt NASCAR en større sympatiaktion for Bubba Wallace, en sort kører, der dagen forinden var blevet udsat for en racistisk hændelse. De danske medier plankede historien, for alt er væsentligt, når gryden skal holdes i kog. Fra Foxnews – FBI: Noose found in Bubba Wallace’s NASCAR garage was there since last year.

“The FBI has determined that a noose found in NASCAR driver Bubba Wallace’s garage at Talladega Superspeedway on Sunday had been there since at least last year, according to the bureau.

A statement issued by U.S. Attorney Jay E. Town said that an investigation has concluded that no federal crime was committed.

The FBI learned that garage number 4, where the noose was found, was assigned to Bubba Wallace last week. The investigation also revealed evidence, including authentic video confirmed by NASCAR, that the noose found in garage number 4 was in that garage as early as October 2019,’ the bureau said. ‘Although the noose is now known to have been in garage number 4 in 2019, nobody could have known Mr. Wallace would be assigned to garage number 4 last week.’ …

Wallace — the only full-time African-American driver on the circuit — had become a target for some critics of NASCAR in recent weeks as the face of the series’ response to the current social justice movement taking place across the country and its decision to ban the Confederate flag from its events.”

(NASCARs Bubba Wallace, der alligevel ikke var offer for racisme)

Oploadet Kl. 10:34 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111010/trackback

56 Comments »

 1. Når jeg vågner om morgenen er jeg i tvivl om jeg er i Danmark eller Kina.
  Nyhedsstrømmen i løgnepressen er snart lige så ensidig og censureret her som i Kina

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2020 @ 10:41

 2. Det er ikke nemt at forstå, hvad det er, der foregår lige nu.

  Her er et 6 år gammelt langt, men velovervejet bud, som giver mening:

  https://web.archive.org/web/20200419232247/https://slatestarcodex.com/2014/09/30/i-can-tolerate-anything-except-the-outgroup/

  Kommentar by FranklyFrank — 24. juni 2020 @ 10:43

 3. Man bliver glad hver gang de brune og sorte kaster med lort ligesom aberne i ZOO og de statsstøttede løgne medier breder det ud til befolkningen i håb om at de vil sluge det råt, men det gør vi ikke tvært imod, Nye Borgerlige forklarede regeringen hvordan Danmark kunne spare 50 milliarder i en håndvending og der indgik mediestøtten med 4 milliarder, skatteyderne er til grin, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. juni 2020 @ 11:00

 4. Det gode ved det er at tosserne kun kan have en tanke ad gangen.
  De har helt glemt klimaet.

  Kommentar by Erik — 24. juni 2020 @ 11:01

 5. Er det en muslim?

  Sidste skoledag i Folkeparken fik en kedelig afslutning, da to drenge på 15 og 16 år blev slået i ansigtet og sparket på grund af uenighed om en boombox (mobilt musikanlæg).

  Klokken to om natten var de stadig i parken, hvor en 16-årig fra Hedehusene ville spille musik på den boombox, de passede på. Da det blev afslået, blev de udsat for det voldelige overfald, hvorefter gerningsmanden stak af.
  Politiet fik dog identificeret ham og fangede ham på vej væk fra parken. Han blev taget til afhøring, hvor den sociale døgnvagt fra Høje-Taastrup Kommune også var til stede, og den 16-årige blev efterfølgende sigtet for vold.
  De to ofre fik ikke væsentlige skader, men blot noget ømhed. De er fra Roskilde og Viby og fortalte politiet, at de var i parken for at fejre sidste skoledag, mens den unge mand fra Hedehusene var kommet dertil tidligere på dagen for at møde en ekskæreste, som have sidste skoledag.
  Fra politiets side forholder man sig ikke til, at voldsepisoden skete under sidste skoledag, og hvorvidt det er uhensigtsmæssigt at fejre den i Folkeparken, efter kommunen aflyste den fælles fest på et afgrænset område, hvor der ikke kommer udefrakommende til. Derimod er en vis ros til det store flertal af unge mennesker, som hyggede sig i parken dagen igennem.
  – Der har i øvrigt været fred og fordragelighed, så den lille sorte plet på den næsten solbeskinnede himmel bør ikke overskygge alle de andre, der godt kunne finde ud af det, lyder det fra politiets kommunikationsmand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. juni 2020 @ 11:10

 6. jeg er begyndt at se på hus i tjekkiet

  Kommentar by jesper — 24. juni 2020 @ 11:19

 7. Det er meget morsomt men det er først efter Blævre Sørensen har gået og smittet danskerne med sin rasisme det rigtigt er blusset op.

  Kommentar by Pallemand — 24. juni 2020 @ 11:20

 8. Et billede af den famøse “løkke”: https://twitter.com/MarkDice/status/1275495205454503936/photo/1

  Et reb til at åbne en garagedør… klokkeklar racisme.

  Og et andet billede som illustrerer, hvad Bubba fik ud af at lyve om garagedør-rebet: https://twitter.com/Cernovich/status/1275561247635730432/photo/1

  Husk Jussie Smollet!

  Kommentar by Quark — 24. juni 2020 @ 11:20

 9. Bwalya Sørensen påstår hun er IT-konsulent, men har ikke en særskilt bankkonto til de indsamlede Black Lives Matter bidrag.
  Indsamlingen var heller ikke godkendt.

  En dansker ville blive slæbt i retten for svindel

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2020 @ 11:53

 10. https://amtsavisen.dk/artikel/kerry-afvist-i-storegade-det-var-p%C3%A5-grund-af-min-hudfarve

  Kommentar by Anonym — 24. juni 2020 @ 12:05

 11. I can’t breathe either ‘cause the air is filled with left wing propaganda. Black Crimes Matter.
  > Jesper
  Nok ikke det værste valg,hvis du ikke kan klare det nordiske klima,som nok snart bliver bedre. Vi er på vej ind i en koldere periode,efter alle tegn i sol og måne. Men at flytte til en større sejlbåd og bo i nærheden af vendekredsene,er vel heller ikke en dårlig overlevelsesstrategi.

  Kommentar by Nielsen — 24. juni 2020 @ 12:06

 12. `
  DET LADER TIL at verden med mellemrum angribes af kollektiv masse-psykose. Nazismen i trediverne er et eksempel. For tiden plages vi af racisme-psykosen, klima-psykosen og berigelses- og multi-kulti-galskaben. Tre slags vanvid og hysteri som DR og andre medier fremmer mest muligt.

  Nå, nu har et dansk universitet hjulpet Kina med at udvikle overvågnings-udstyr. Endnu en skandale.

  Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 12:16

 13. HVAD HAR VI LÆRT? Racisme er nu blevet fuldkommen politisk korrekt. Hvis du ikke bekæmper hvide mennesker, er du ond. Altså hvis du ikke er racist, er du ond. Hvornår bliver man bekæmpet, når man er anti-nazist?

  Kommentar by piusXII — 24. juni 2020 @ 12:23

 14. `
  Hørte lige kommunisten, anti-racisten og feministen Pernille Skipper i DRs P1. Hun er vildt optaget af om indvandrerne behandles godt, venligt, gavmildt og retfærdigt. Til gengæld er hun ligeglad med danskerne, hendes egne landsmænd og medsøstre. Dem bruger hun ikke mange ord på. Hun udleverer dem gerne til islamiseringens og afrikaniseringens mange blodige, asociale og katastrofale konsekvenser.

  Pernille Skipper er en anti-dansk pladderhumanist af værste skuffe.

  Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 12:31

 15. `
  SÅ VAR DER også noget om racisme-lovgivningen mv. Den er så bredt formuleret at den kan bruges til omfattende censur og indskrænkning af ytringsfriheden. Dermed er den med til at undergrave demokratiet. Der er tale om gummi- og elastik-paragraffer som meget let kan misbruges.

  Mange journalister, jurister og “humanister” prøver at gøre alt til racisme.

  Iøvrigt har DF svigtet mega-stort, og både Pia K og Tullesen er hoppet med på at snakke om racisme op ad stolper og ned ad vægge, samtidig med at de 2015 til 2019 intet foretog sig for at mindske indvandringen.

  Racisme-debatten er efterhånden mest et rødt værktøj til at forvirre, nedgøre og undertrykke danskere som er kritiske eller bekymrede overfor invasionen, besættelsen og folkeudskiftningen.

  Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 12:51

 16. Nu gider jeg heller ikke NASCAR mere. Alt for meget fnider.

  Problemet opstår ALTID når uinteressante mennesker ikke syntes at de får nok opmærksomhed så begynder de at blander fuldstændig uvedkommende ting, eller direkte løgne, ind i en sport, diskussion eller lignende.

  Kommentar by Santor — 24. juni 2020 @ 12:54

 17. Fake noose!

  Kommentar by Elvadatter — 24. juni 2020 @ 13:21

 18. `
  PS: DR, TV og andre medierne prøver at gøre modstand mod Danmarks omdannelse til et reservat for afrikanere og arabere, til et spørgsmål om racisme. Men modstanden/bekymringen kan jo bare skyldes at man forudser at den oprindelige befolkning kan få samme skæbne som indianerne, aztekerne, armenierne, polakkerne og andre folkeslag som blev fordrevet, massemyrdet eller udryddet, som følge af indvandring af kulturfremmede.

  For de historieløse og tankeløse pladderhumanister og feltmadrasser er der ikke noget betænkeligt ved indvandringen og den snigende besættelse. Men mange landes historiske ERFARINGER viser at indvandringkan være begyndelsen på den helt store nedtur for den oprindelige befolkning. Eller endda begyndelsen på endeløse rædsler og udryddelse.

  Det har da INTET med racisme at gøre at tage ved lære af verdenshistorien.

  Alligevel er der mange politikere som medvirker til at tale racismen op, selvom den er et meget, meget lille problem i Danmark. Modviljen mod indvandring skyldes i 98-99% af alle tilfælde bekymring for fremtiden, for den voksende kriminalitet eller den smuldrende økonomi og velfærd/sundhed.

  Eller for det hykleri og rablende vanvid der ledsaget af snedig snak fylder mere og mere i tosseborgens politik. Som hos tænksomme danskere bevirker at de hverken tror på “berigelse”, klima-redning, grønne afgifter, co2-hysteriet, racisme-vrøvlet, eller mange andre af politikernes “reformer” og kæp-heste.

  Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 13:34

 19. Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 12:51

  Racisme har altid været et værktøj marxisterne har brugt, det absurd man anerkender deres præmisser, når de har prøvet før i 20erne så man kunne begå vold mod dissidenter og senere i 70erne i akademia.

  Jeg ved ikke om vores folkevalgte er dumme eller om de spiller dumme.

  Kommentar by KineserSnot — 24. juni 2020 @ 13:35

 20. Kim Møller vil du ikke venligst maile mig direkte tak!

  Kommentar by Zenobia — 24. juni 2020 @ 13:39

 21. Den “løkke” der var i den sorte chaufførs garage havde været der siden i hvert fald 2019, længe før der var nogen der vidste at han ville få tildelt den garage. En tilsvarende “løkke” var også i nabo-garagen, ja faktisk i samtlige garager. Det er nemlig ikke en “løkke”, det er en snor til at hive garageporten ned med.
  https://twitter.com/JamesEBeatty/status/1275389111759667201

  Kommentar by Henrik — 24. juni 2020 @ 13:41

 22. Hvor er den synd for den stakkels pige at hun må gå i en specialbutik for at få en special ting. Det er i sandhed rendyrket racisme. Heller ikke jeg forstår hvorfor jeg skal gå til en skomager, hvis jeg skal have repareret mine sko og ikke bare kan gå i det ellers så politisk korrekte IKEA. Specialforretninger er lavet udelukkende for at krænke vore sorte venner. Jeg er sikker på at både Morten Østergaard, Pernille Skipper og Blævre Sørensen er aldeles enige med mig.

  Hvor skal vi også være glade for at vi har DR/Danmarx Ramadanradio, TV2-NEWS og de forskellige udgaver af Politiken, der udkommer i hele landet under forskellige navne til at irettesætte os og iøvrigt tale de krænkedes sag.

  Jeg har bemærket at stormtropperne nu er begyndt at ødelægge statuer af Columbus, Det forstår jeg selvfølgelig godt, da ingen sorte nogensinde gør noget der ikke er rigtigt. At der i 1492 ikke var sorte på den amerikanske halvkugle og at Columbus aldrig har sat sine ben på det der senere blev til USA betyder selvfølgelig ikke noget.
  Bare det at han sejlede ud for at finde en vej til Indien er jo krænkende. Gad vide hvad USA vil gøre ved de 54 steder der hedder Columbus og de 29 steder der hedder Columbia?

  Selv om Columbus aldrig nåede til det amerikanske fastland, så antager man at vikingerne gjorde det flere århundrede tidligere.
  Er det derfor ikke en grov krænkelse at vi i Danmark klæder os ud som vikinger og oven i købet har et vikingeskibsmuseum i Roskilde samt i Ladby på Fyn. Jeg synes at vi skal være inkluderende og straks undskylde for disse museer og derefter vælte begge samt skibe i havet. Medierne, Enhedslisten, De Radigale og Blævre Sørensen vil alligevel snart kræve det af os.

  Kommentar by bjarne binee — 24. juni 2020 @ 13:42

 23. Danmarks Radio viser aldrig optagelser af den ekstrem voldelige venstrefløj i USA

  Det er heller ikke for sarte sjæle, men de burde afspilles hver dag i TVavisen til skræk og advarsel.

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2020 @ 13:47

 24. Uha, det må være slemt for negeren, at hun ikke kan købe rød farve og rastafarifletninger samt næseringe i nærmeste 7/11. Vi taler PTSD!

  Skulle hun komme til København, er der bunker af ‘frisører’, der henvender sig udelukkende til kvinder, behørigt tilsløret, og bag lukkede gardiner formentlig hellere end gerne vil betjene hende.
  Tip: Nørrebrogade.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. juni 2020 @ 13:57

 25. Der er en afro frisør ved Nørreport i Frederiksborg gade ved tacoen og øko bageren.

  Kommentar by Zenobia — 24. juni 2020 @ 14:10

 26. Er der for øvrigt nogen som kender til kønsopdelte udendørs cafeer?

  Kommentar by Zenobia — 24. juni 2020 @ 14:11

 27. Han gør det meget godt ham Malte.

  Kommentar by J — 24. juni 2020 @ 14:55

 28. Det der undre mig mest er at Fake News medierne kan slippe afsted med deres løgn og bedrag hver eneste gang uden nogen konsekvenser overhovedet.

  Kommentar by piphans — 24. juni 2020 @ 15:00

 29. Medierne skriver konstant at George Floyd fik et knæ i halsen. Vi skal minde dem om at den uafhængige obduktions-rapport danner et helt andet billede. Her står det klart han fik et knæ i nakken, helt i overensstemmelse med den træning politiet har modtaget.

  https://www.documentcloud.org/documents/6933248-27-CR-20-12646-Complaint.html

  Denne gang forsøger medierne at koble et mord på Bornholm til BLM-problematikken. To passager fra nederstående artikel.

  “De to lokale mænd på 23 og 25 år er brødre og *pæredanske*. De er sigtet for at have dræbt den lidt ældre mand med bopæl på Sjælland og en nær familiemæssig tilknytning til Bornholm. Ekstra Bladet erfarer, at offeret *er af blandet dansk og afrikansk oprindelse*.”

  “Han fik desuden et knæ presset mod halsen. En handling, der vækker mindelser om betjentes drab på den sorte amerikaner George Floyd i Minneapolis for nylig.”

  https://ekstrabladet.dk/112/brutal-doedsvold-draebt-med-knae-paa-halsen-og-knivstik/8176843

  Her er arkivet hvis EB laver det om.

  https://archive.vn/HIU9c#selection-1677.0-1677.259

  Kommentar by KineserSnot — 24. juni 2020 @ 15:10

 30. “FBI concludes no federal hate crime targeting Wallace committed at Talladega”

  https://www.nascar.com/news-media/2020/06/23/nascar-fbi-talladega-superspeedway-investigation/

  “NASCAR statement on FBI investigation at Talladega Superspeedway”

  https://www.nascar.com/news-media/2020/06/23/nascar-statement-on-fbi-investigation-at-talladega-superspeedway/

  Kommentar by wilty — 24. juni 2020 @ 16:28

 31. Brystmaelk er hvid. Lort er brunt. Underligt. Kan det vaere racisme?

  Kommentar by krassisten — 24. juni 2020 @ 16:38

 32. 23 – ja, jeg gør! Fra saudi Arabien! Det burde vi også have i DK, for at tilgodese arabisk kultur. Kinesere burde også have lov til at spise hunde, hvis naboens puddel skulle forvilde sig ind på deres grund. Indere burde kunne gravlægge deres døde i kanalerne i Kbh, og muslimer burde kunne holde slaver, ligesom mange gør i Arabistan. Der er nok at tage fat på.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. juni 2020 @ 17:03

 33. Racismen raser i Danmark, hvor er BLM?

  Bernio Verhagen dømt for røveri og vold – men frifundet for voldtægt
  https://www.tvmidtvest.dk/viborg/bernio-verhagen-doemt-roeveri-samt-vold-og-trusler-mod-ekskaereste
  Fupfodboldspilleren skal i fængsel i et år og tre måneder.

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2020 @ 17:09

 34. Winona Ryder anklager Mel Gibson for 10 år gamle racistiske og homofobiske udtalelser 😮 Verden bliver mere og mere gak for hver time, der går 😳 https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/mel-gibson-i-voldsom-modvind/8176856 Hvem bestemmer egentlig over mig?? Jeg er imod Sodoma-sex og arabisering af det hvide Europa, som jeg ikke ønsker overrendt, og hvorfor vægter MINE synspunkter mindre end sodomitternes og dem fra syd for ækvator?? Er det mon, fordi jeg er hviiiid??? . . Det er jo helt sort!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. juni 2020 @ 17:25

 35. So when I do not like Rasmus Paludans Eddie Bauer jacket I can call him all kind of nasty things and have a reason to smash the local store in some other neighborhood that stocks the clothes I can not affors to buy because I am a welfare commie scum. Everything is always someone elses fault that i am a commie criminal.

  So what will happen is already happening. The police do not like that Rasmus Paludan reveals the reality of these creatures imported and what they do and their low iq so they are introducing all kind of road blocks, when you avoid the road block they will go after you, to silence you either by fines and when that does not work they will start dishing out jail time because you are a threat to the criminals that call themselves politicians, police and journalists, that fucked their way to their position, that cheated on “democratic” elections. democracy is what corrupt criminal politician tell you that it is and you will either have to accept it or you will be thrown in jail eventually if you do not fold. this is tyranny, totalitarian and commie way. In some countries they already rolled out that you can not say anything because it is linked to your personae, and the corrupt police will start knocking on your door with bull shit charges no one heard of, or they send corrupt commie thugs to your address.

  you have snaphanen, an older male that is cnstantly harrassed since they do not have balls to go after some of the commie scum that cheat with the welfare and get paid to loot and harrass people. that is what you get when corrupt commie idiot scum fuck their way to a position in public sector. that is also why one should lie and cheat when having contact with commie scum at the public sector. why pay taxes that goes to their self interest and import of retarded idiots that hate your guts because you arte white and acuse you of racism while they do all the criminality themselves and that is why they are in the country to do, anything else they can not handle because of their inbreeded low iq. the whole society is collapsing because the ones with the lowest iq think they are smart. if you accuse the white tax payers that pay your welfare check to be racists and lie that you are IT then you should be put on a banana-boat and shipped to madagaskar, an island together with all the other criminal commie scum. stay there or go home to your own shithole and live off welfare and steal there. sae goes to latnamericans, french, spanish, americans, nickgurs, muooslims, ex japanese prostitutes. i always need to take a shit when i see a latinamerican, romanian, bulgarian, french or anyother criminal scum.

  Kommentar by Erwache — 24. juni 2020 @ 17:32

 36. Al den racismetossei viser, vi er et fuldgyldigt multietnisk samfund. HURRA, tak for berigelsen.

  For hvad er der dog sket med den danske Jantelov? Den var førhen ildeset og udskammet.

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2020 @ 17:34

 37. Ad. Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. juni 2020 @ 17:03

  Findes der i Danmark kønsopdelte cafeer?

  Kommentar by Zenobia — 24. juni 2020 @ 17:38

 38. 5: du har os travlt med alt og alle… men truer selv folk som er imod nazisme på livet?
  Forleden truede du mig på livet, 5 gange på 10 min…
  Usle bums

  Kommentar by GT — 24. juni 2020 @ 17:45

 39. Løsriv Jylland! — 24. juni 2020 @ 17:25

  Winona Ryder prøver desperat at få gang i karrieren igen, derfor den tåbelige profilering.

  http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,388993,00.html
  In the case of Winona Ryder, convicted last week of grand theft and vandalism for walking out of a Saks Fifth Avenue in Beverly Hills

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2020 @ 17:45

 40. Mel Gibson er ikke politisk korrekt, han giver fanden i det politiske ævl. Aftenens film bliver denne, forrygende hårdtslående og grovkornede omtale af andre. When in Rome, do like the romans, hvis du vil begå dig.

  heyYoYo sambuk for 4 år siden Mel is a genius.
  I’ve seen garbage movies nominated for oscar for last ten years not entertaining as this movie

  https://www.youtube.com/watch?v=Bui8shxlYl0
  Get the Gringo Official Trailer #1 – Mel Gibson Movie

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2020 @ 18:06

 41. Hende anne på tv2echo leverer et perfekt bevis på hvad det egentlig drejer sig om, nemlig at gøre alle sorte til ofre så man kan opnå mere politisk magt. Hun siger det faktisk direkte, “racisme” er ifølge hende at de nuværende politikere er hvide!!!

  Mon ikke hun er uddannet på RUC og/eller er aktiv i socialistisk ungdomsfront eller noget lignende? Uanset hvad tabte hun den debat med et brag, skaffede flere stemmer til nye borgerlige, og fik udstillet problemet med black lives matter perfekt.

  Tak for det anne.

  Kommentar by Per — 24. juni 2020 @ 18:36

 42. GennemførtTosset identificerer sig åbenbart som nyhipo

  Kommentar by Træt — 24. juni 2020 @ 19:00

 43. Malte burde slet ikke sidde og samtale med Anne. Anne er ikke stueren.

  Kommentar by BE — 24. juni 2020 @ 19:27

 44. jesper — 24. juni 2020 @ 11:19 God idé har selv en ven der rejste til polen med familien for et år siden. Arbejdspladsen rykkede derned og han fulgte med. Jeg og familien og smutter også indenfor de nærmere år. Vest Europa er død.

  Kommentar by Flaskeposten — 24. juni 2020 @ 20:49

 45. Dem fra DF og NB var med i P1 i dag. Det handlede selvfølgelig om RACISME. Både DF og NB lod sig trække rundt ved næsen, på den måde at de flere gange gav DR ret i at der var racisme i Danmark. Havde det ikke været bedre hvis de havde skåret igennem og havde sagt noget i denne retning:

  Der er kun ganske få virkelige racister i Danmark, derimod er der hundredtusindvis af danskere som er bekymrede over indstrømningen af kulturfremmede, og de konsekvenser det får for vores økonomi, frihed og sikkerhed når Danmark fyldes med migranter og asylanter, som har mangedoblet kriminaliteten og som er så dyre at forsørge at sparekrav og nedskæringer har forringet velfærden og sundheden til danskerne meget betydeligt. Udgiften til indvandring er nu tæt på 200 milliarder kr. om året.

  Racisme er slet ikke hvad det drejer sig om, det handler derimod om Danmark skal overleve eller blive som rædselslandet Sverrig. Hvorfor vil I i DR hele tiden snakke om en lille håndfuld racister, men I konstant ignorerer de titusinder af danskere som med rette er bekymrede over hvad denne masseindvandring skal ende med?

  DR har i dag ævlet løs om racisme i timevis. Hvorfor ikke sige fra og fastslå at det ikke handler om racisme, men om at danskerne er et truet folk som risikerer at blive overfaldet, myrdet, fordrevet og etnisk udrenset, ligesom de kristne er blevet det i Tyrkiet, Syrien, Irak, Afghanistan, Pakistan og en lang rækk afrikanske lande.

  DRs racisme- og klima-debatter er jo kun for at manipulere lytterne og seerne.

  Hvis man som politiker lader sig styre af ledende spørgsmål og tumpede emner, taber man debatterne.

  Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 21:55

 46. 36; du har erkendt at du er nynazist, igennem din brug af nordfront og dagens blæser og der med erkendt at du er en afstumpet psykopat, hvis mening ikke tæller. Fuck af, nazi-svin.

  Kommentar by GT — 24. juni 2020 @ 22:03

 47. `
  MEGET tyder på at face-book har udviklet sig til at være anti-Trump, anti-hvid, anti-kristen, anti-borgerlig, anti-højre, anti-national, men pro socialisme, pro kommunisme og pro islamisme/masseindvandring. Måske efter pres fra EU? Er det ikke på tide at diverse netaviser dropper brugen af face-book? Som opbevarer personlige og private oplysninger og sælger dem videre.

  Iøvrigt er det uhyggeligt som PLADDERHUMANISMEN har bredt sig, ikke bare i Sverige, men nu også i Norge og Italien. For med den følger sleskeriet og underdanigheden overfor indvandring og islamisering. I næste omgang kan det blive til statsbankerot og krigslignende tilstande. Der er Sverige i dag.

  Sidste nye er at Venstre, Lars Ulykkes parti, nu er gået sammen med de radikale og enhedslisten for at beholde Marrakech-traktaten og masseindvandringen. V = de radikale.

  Det “borgerlige” parti V har Lars Quisling/Ulykke/Luskebuks forvandlet til et rødt og landsskadeligt parti.

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by Bent A — 24. juni 2020 @ 23:00

 48. En anordning til manuel åbning af garageporten er en løkke. Og?
  Fake News og deres terrorister er atter i gang.

  Kommentar by Iznogut — 24. juni 2020 @ 23:39

 49. Nazi-kortet er genopstået i en ny form.

  Det er ikke længere en anklage rettet mod individer, som måtte mene noget forkert. Racismen/nazismen er nu systemisk – og alle hvide er under anklage under ét. Og man kan bare lige prøve på at benægte noget som helst.

  Jeg kan ikke se nogen grund til at debattere på og acceptere de præmisser.

  Kommentar by BE — 25. juni 2020 @ 00:30

 50. Nogle herboende negere siger på de sociale medier at det var en sort mand som blev dræbt på Bornholm men det er tvivlsomt konklusion at drage
  pga “trykket knæ mod halsen”.

  Men hvis det er sandt fører det så til sorte pøbelløb i Danmark?

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kriminalstof/maend-i-20erne-sigtes-drab-pa-mand-fundet-dod-i-skov

  Kommentar by Zenobia — 25. juni 2020 @ 00:48

 51. Det er det, jeg siger: verden bliver mere og mere gak for hver time!!! 😮😮 Nu skal man skamme sig over Shu-bi-duas Danmark-sang https://www.bt.dk/film-tv-og-streaming/kritiserer-dr-for-at-spille-shu-bi-dua-sang-boernene-fik-et-chok-da. Måske tør man om en uge kun gå på gaden med black-face! Ræk mig skosværten!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. juni 2020 @ 00:57

 52. 33). Ja jeg hørte også det over radioen…Winyna Ryder mente at man underspillede og neglisierede sorte……Eddie Murphy, Morgan Freemann, Denzel Washington, Halle Berry, Opfra Winfree (Ka int stave heene :-) :-) :-)), for lige at nævne nogle Hollywood kanoner. Racismepsykosen har ramt Hollywood. Støt SIAD og GI. God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juni 2020 @ 06:23

 53. De stakler må få deres prostitution godt betalt, i muslimske lande bliver mennesker anset for at være tiggere, hvis de ikke kan brødføde sig selv.

  https://twitter.com/abir1206/status/1275406237950148609 Abir Al-kalemji
  Så skulle du prøve følelsen af at blive nægtet adgang til et diskotek, sorteret fra til jobsamtale pga. fremmedklingende navn, høre kunder/pt’er bede om en hvid taxachauffør/læge, få revet tørklædet af af forbipasserende mm.. Du aner ikke hvad “anstødeligt” betyder, Pia!

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2020 @ 12:32

 54. Ræk mig skosværten!

  Så glorien kan pudses.

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2020 @ 12:34

 55. Personligt kan jeg da godt være racist i Tyskland….men ikke herhjemme. Dels kan man lege en god hurtig bil i Tyskland til få penge (Bimmer eller Mercer) og drønne ned af Autobahn, men min gamle bil i DK kan ikke holde til det, og herhjemme må man jo kun race til 130 km.t på Motorvejen, og det er der jo ikke meget racing over..:-) :-) :-).Støt SIAD og GI. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2020 @ 06:48

 56. Dinesh D’Souza på Twitter:
  I just found a KKK hood in my bedroom. Wait! That’s a pillowcase #BubbaWallace

  Kommentar by Jern Henrik — 26. juni 2020 @ 22:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper