25. juni 2020

42-årig kurdisk kommunist, aktiv i ‘Odense for Mangfoldighed’: Dømt for voldtægt af 91-årig dement…

‘Tyrker voldtog flere gange en dement 91-årig kvinde: Undgik udvisning af Danmark’, skriver KSD-bloggen.

“En 42-årig mand er i dag, mandag den 22. juni 2020, blevet idømt en behandlingsdom. Dette sker på baggrund af, at han i 2019 blev fundet skyldig i at have udnyttet en svært dement kvindes tilstand til at skaffe sig tre samlejer og andet seksuelt samkvem.” (Politi.dk, 22. juni 2020)

(Tiltalt: Özgür Arslan)

Den dømte hedder Özgür Arslan, en kurdisk kommunist, der er kendt i det venstreradikale miljø i Odense. Han demonstrerer sammen med ‘Racismefri By – Odense for Mangfoldighed’, og er som musiker ofte en del af underholdningen ved arrangementer i regi af kurdiske foreninger, Venligboerne eller Integrationsråd.

(Özgür Arslan interviewet ifm. antiracistisk demo, d. 9. marts 2015; Foto: Tilsendt)

På Facebook kalder han sig for ‘Özgür Love Arslan’, og her får man et godt indtryk af kurderen. Han hader højrefløjen, men er til gengæld helt vild med Karl Marx, Lenin, Mao, Che Guevara, Fidel Castro m.fl.

Han har taget en del selfies med kendte. Det være sig Helle Thorning-Schmidt (A), Sofie Carsten Nielsen (Radikale), musikeren LOC mfl.

Der er adskillige billeder med kunstneren Jens Galschiøt, som han betragter som sin ven. Det første billede er taget til en ‘Racismefri By – Odense for Mangfoldighed’-demonstration, hvor Jens Galschiøt var hovedtaler. De kendte hinanden inden. Jens Galschiøt var manden bag den anti-racistiske happening ‘Den indre svinehund’.

Jeg har tidligere blogget om ‘Racismefri By – Odense for Mangfoldighed’, hvis første demonstrationer i 2015 fik en del mediedækning. Udover Özgür Arslan deltog en Bente Rask, der senere samme år hang en yngre afrikaner ud på Facebook, da han angiveligt havde forsøgt at voldtage hendes datter. Han var tidligere dømt for det samme.

Oploadet Kl. 02:07 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111020/trackback

29 Comments »

 1. Oh, alle de nyttige danske idioter på parade.Özgür Arslan lugter stærkt af IQ højst 89, formentlig mindre.

  https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

  Kommentar by BB — 25. juni 2020 @ 02:43

 2. `
  Puha, hvor var det dog godt at han ikke blev udvist. Tænk på hvilket tab det ville havde været for vores yndige lille land. Så havde der været en kommunist mindre i Danmark.

  En rød ekstremist med så ædle forbilleder som massemorderne Lenin, Mao, Guevara og vel også Stalin og Pol Pot, kan man være sikker på er en ægte kommunist og ikke bare en hykler. Han har været en sikker stemme på de røde ved ethvert valg. Kan godt forstå at Helle T-S og Sofie Carsten Nielsen smiler bredt.

  Kan også godt forstå at Venstre og Lars Quisling går ind for at få flere af hans slags til Danmark. Han er jo endnu et eksempel på hvordan vi beriges af de ædle vilde. Ham her er endda musiker. Vi kan godt begynde at glæde os til nogle smukke koncerter med kulturberigeren som deltager.

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 03:32

 3. Mon bente rask siger det samme til den 91 årige i dag som i 2015: “Nu er det sådan at jeg kender rigtig mange mennesker med mellemøstlig/arabisk baggrund, og derfor kender deres meninger holdninger. De fleste af dem har høje universitets uddannelser… Dine meget snæversynede holdninger fortæller mig at du kender meget lidt til mellemøstlige/arabiske mennesker, og at jeg priser mig lykkelig for at der ikke findes ret mange af din slags.” (Bente Rask, 13. juni 2012; TV2 Fyn)

  De mennesker er den største trussel for danskerne, og det er hverken arabere eller afrikanere jeg mener. Det er de danskere som først lukker dem ind i landet (asylgrund eller ej) for at vise hvor gode mennesker de er, og fortsat insisterer på at være “humanister” selv efter at deres importerede stemmekvæg voldtager deres egne børn og mødre, i det her tilfælde bedstemødre!

  Udover det, godt journalistisk arbejde. Jeg håber de involverede må kvæles i den artikel, men mon ikke de bare fortsætter med at insistere på deres “godhed” og ignorere alle konsekvenserne af den. For det er jo hvide mennesker der er problemet…

  Kommentar by Per — 25. juni 2020 @ 03:47

 4. `
  EN HELT ANDEN TING: Hvad med at NB hver dag holdt et eller to minutters stilhed i folketinget, for at mindes en dansker der er blevet dræbt af en beriger. Når nu en invandrer fra Alternativet brugte et minuts stilhed på at mindes den amerikanske narkoman, voldsmand og hjemmerøver George Floyd.

  Der er så mange danskere der har mistet livet pga. indvandringen, at man hver dag i årevis kan mindes en ny omkommet dansker. Hvad med at starte med politimanden der blev kørt ihjel af en vanvidsbilist? Hvad med skoledrengen der blev stukket med en dolk i hjertet? Hvad med kvinden der blev dræbt med en tung sten kastet fra en motorvejsbro? Hvad med sygeplejersker der blev ramt i fodgængerfelter. Eller hvad med de fire myrdede på Østerbro? Osv.

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 03:51

 5. Nogle af de største massemordere denne verden har set er hans idealer? Og karl Smart også? (Hvis teorier skabte dem med Proletariatets diktatur) :-). Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 25. juni 2020 @ 06:16

 6. En indavlet klovn fra Mellemøsten, udråbt til præmieperker og omgivet af danske venstreorienterede nyttige idioter.

  Det er som om at multikultipladen spiller i samme rille…..

  Mon Jewbook nu fjerner hans opslag ?

  Kommentar by Bilka — 25. juni 2020 @ 07:21

 7. Hvad er det man siger? – Vis mig dine venner …..

  venstrefløjen har en hel del at stå til ansvar for.

  Kommentar by Santor — 25. juni 2020 @ 07:22

 8. HAn er sgu da i familie med Lars VON Trier.

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2020 @ 07:44

 9. Er det muslimer?

  To personer er ramt af skud i Egeparken i Vollsmose i Odense. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Sten Nyland til TV 2.

  – Der har været skudt derude i nat, og to personer er ramt, lyder det fra vagtchefen, der ikke vil fortælle noget nærmere om de to personers tilstand.

  TV 2s reporter Mikkel Eisenhardt befinder sig i området omkring Egeparken, og han har talt med flere beboere i området, der fortæller, at mindst en person er død.

  – De fortæller uafhængigt af hinanden, at en ung mand i slutningen af 20’erne eller begyndelsen af 30’erne er død.

  TV 2 har spurgt politiet, om de kan be- eller afkræfte, at en person er død, men til det svarer Sten Nyland:

  – Ingen kommentar.

  Skud kort før midnat
  Ifølge Mikkel Eisenhardt går der betjente rundt i området med maskinpistoler. Andre betjente er ved at indsamle spor og tale med vidner.

  Vagtchefen fortæller, at politiet fik meldinger om skud klokken 23.49 onsdag aften og har været på stedet hele natten.

  I sidste uge blev der affyret skud i Vollsmose. Fire blev indledningsvist anholdt, men de blev løsladt uden sigtelser efter at være afhørt af politiet.

  Som følge af skudepisoden blev der torsdag i sidste uge indført en visitationszone, der dækker en større del af Odense.

  Sten Nyland har ingen kommentar til, om nattens skyderi har relation til sidste uges skyderier, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. juni 2020 @ 07:48

 10. Venstrefløjen begår alle de forbrydelser de anklager deres modstandere for at begå.

  Kommentar by W — 25. juni 2020 @ 07:53

 11. Hvor er vi dog naive! Han spiller psykisk syg og straks undlader dommeren udvisning!
  Det er i øvrigt ynkeligt at se den parade af ubegavede danske politikere og en enkelt “kunstner” blamerer sig!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. juni 2020 @ 07:54

 12. […] Uriasposten hedder den dømte voldtægtsmand Özgür Arslan. Han er en kurdisk kommunist, der er kendt i det […]

  Pingback by Tyrker voldtog flere gange en dement 91-årig kvinde: Undgik udvisning af Danmark – Kulturradikalisme Smadrer Danmark — 25. juni 2020 @ 07:55

 13. Det værste er billedet af Helle Thorning.

  Gammelkommunisten der nu sidder i censur-komiteen på Facebook.
  Udadtil virkede hun pæn og rar, men som det ses her lader hun sig fotografere med anti-demokrater og forbrydere.

  Enten dårlig dømmekraft eller iskold beregnende, lige som Mette Frederiksen der viser samme ubehagelige træk.

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2020 @ 07:55

 14. Jeg forstår ganske enkelt ikke det massivt store vælgerflertal, der valg efter valg har valgt de landspolitikere ind, som simpelthen ikke kan få nok af fremmede og deres kulturer, skikke og religioner.

  Ingen skal med rette komme og påstå, at vælgerne ikke var fremtidsadvaret i 1980 om den transformation, som Danmark ville blive påført en gang i fremtiden, hvis fremmedgørelsen af dette land ikke blev standset: https://fremskridtdk.wordpress.com/2009/04/03/assimilation-eller-permission/

  Det vil virkelig glæde mig, hvis der er nogle ”ansvarlige” vælgere – altså vælgere, som stemmer fremmedvenligt – som læser med her og vil delagtiggøre mig i, hvad der ligger til grund for deres stemmeafgivelse på et af de mange fremmedvenlige partier.

  Hvorfor er det, at et multikulturelt og islamisk Danmark er et bedre land end et Danmark uden multikultur og Islam?

  Kommentar by Karsten Lund — 25. juni 2020 @ 08:26

 15. Kan en muslim have en indre svinehund, især når han selv er en ydre svinehund ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juni 2020 @ 08:35

 16. På venstrefløjen samler man på menneskeligt afskum, og det lykkes ret godt. En rød dommer har slået til igen. Bravo. Det var nok ikke dommerens bedstemor, der var offeret.

  Kommentar by piusXII — 25. juni 2020 @ 08:41

 17. venstrefløjen har en hel del at stå til ansvar for.

  Kommentar by Santor — 25. juni 2020 @ 07:22

  Og det kommer aldrig til at ske, de ækle Gutmenschen vil fortsætte med at hævde de importerede vil redde plejesektoren, at det koster danske ofre er de hamrende ligeglade med, så langt strækker deres empati ikke.

  OG Özlem Sara Cekic vil fortsætte med at drikke dialogkaffe med fredsommelige danskere, der protesterer mod den etniske udrensning af dansk mentalitet, hendes eget folkefærd er fredet https://twitter.com/cekicozlem

  Kurdiske Ali dømt for røveri, vold og trusler i Esbjerg

  Kurdiske Yousef dømt for at sætte ild til slikbutik i Thisted

  Kurdere voldtog 16-årig dansk pige på toilet i Næstved – ikke udvist

  De to syriske kurdere Ali og Farad fra Afrin blev den 30. april 2020 efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi for….

  osv, osv, osv, osv,
  det er svært at se bjælken i eget øje, når statsstøttede medier har kikkerten for det blinde venstre øje

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2020 @ 08:45

 18. Hvis der fandtes retfærdighed stod han til dødsstraf.

  Kommentar by Vagn Henning — 25. juni 2020 @ 09:00

 19. Han demonstrerer da blot i praksis ordene “Odense for mangfoldighed”.
  Og husk: Vi må ikke diskriminere efter seksuelle præferencer.

  Kommentar by Bastardo — 25. juni 2020 @ 09:45

 20. Politiet bekræfter: En muhamedaner er død
  Et grimt, kriminelt perkersvin og samfundstaber på 31 år er død efter at være blevet ramt af skud i Egeparken i Vollsmose onsdag aften. En anden 31-årig perker er også ramt og hårdt såret. Det oplyser Fyns Politi.

  Gid de muselmænd ville opgradere deres våben og angreb, så perkerne hurtigere dør og udrydder hinanden og gør Danmark fri for muhamedanere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. juni 2020 @ 10:04

 21. Fantastisk at vi har Uriasposten til at fortælle os sandheden om disse kulturberigere og deres danske forbundsfæller i islamiseringens tjeneste. Det er sandheder som MSM medierne ikke synes deres læsere kan tåle at høre. Man må komplimentere det fremragende journalistiske graverarbejde.

  Kommentar by JC — 25. juni 2020 @ 10:32

 22. #21 JC
  Ja. Danmark ville i sandhed være et fattigere sted uden Uriasposten.

  Kommentar by bjarne binee — 25. juni 2020 @ 10:39

 23. > 17: Den der påstand om at vi ikke kan undvære de fremmede som arbejdskraft i sundheds- og plejesektoren, er det rene nonsens.

  De fremmede er storforbrugere af det offentlige sundhedsvæsen i kraft af deres langt større sygelighed p.g.a. deres uvidenhed om sundhed, deres usunde livsstil og deres fætter-kusine ægteskaber. Hertil kommer deres uforholdsmæssigt store træk på offentlig service og offentlige ydelser i øvrigt. De lægger beslag på langt større penge- og arbejdsressourcer end de bidrager med.

  Mærkeligt at venstrefløjen kan få lov til fortsat at bruge skrønen om deres uundværlighed som argumentation for indvandringen.

  Kommentar by JC — 25. juni 2020 @ 10:41

 24. Jeg vil ikke betvivle der findes sexede oldemødre, men helt ærligt, at voldtage en 91-årig?

  Hvordan fanden man man overhovedet få den op at stå i sådan en situation?

  Kommentar by redneck — 25. juni 2020 @ 10:56

 25. I do not understand. Kurds claim that they do not have a country but still they still have their citizenship in their muslim country and go all the way to Denmark or other wester countries to seek asylum, they pass through all these safe countries to park themselves on jobs they get without any background checks or merits, jobs that require that you are balanced and not a muslim criminal, taking the job from someone that is loyal to Denmark and that would never commit any atrocities but I guess when it is someone elses relative that gets sexually assulted by a muslim inbreeded criminal then it is OK.

  I have always wondered how come a muslim never do any sexual crimes towards his own muslim relatives or his own muslims. It is always sexual crimes against white defendless women. He can be a criminal in his own Kurdistan, instead of being a parasite somewhere else preaching moral and ethics which he does not have.

  The reason why corrupt liars and thieves like the politicians import muslim criminals is because that way they have a reason to borrow money from foreign banks, increasing the GDP and that way “claim” that muslims bring something “good” to the table but when I never heard a musli, or journalist living next to an asylum center or having their car torched or reeping all the positive advantages from the mass immigration or that they would enforce any laws that they impose on white taxpayers. The police do not have resources to protect Paludan since that would mean that they would have to do their job. Easier to sit at the office and close cases “en masse” with some bull sheit excuse.

  Kommentar by Erwache — 25. juni 2020 @ 10:56

 26. JC — 25. juni 2020 @ 10:41

  TÆNK
  hvis der ikke var 511.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden til at belaste sundhedssektoren

  Prøv at tage på sygebesøg på et stort sygehus, det vil afsløre virkeligheden.

  Besøgte en god kammerat på Rigshospitalet, han blev flyttet ud på gangen. Der lå syge danskere i lange rækker. Ingen integration, alle indvandrere lå og tronede på stuerne, konstateret ved at gå forkert på 5-6 stuer.

  Alt imens Mette F som justitsminister fik lavet brugerundersøgelser hos de indsatte. 60% var tilfredse med opholdet, vel også derfor de altid kom tilbage efter udvisning. Og nu står femten kriminelle til at få dansk pas.

  https://denkorteavis.dk/2020/ingen-maatte-vide-det-femten-faengselsdoemte-kriminelle-udlaendinge-er-indstillet-til-dansk-statsborgerskab-nu-anklages-marcus-knuth-for-bryde-fortrolighed/
  Under andenbehandlingen i Folketinget i tirsdags om listen med de cirka 1.800 indvandrere og efterkommere, der nu står til at få dansk statsborgerskab, foreslog Marcus Knuth, at de femten kriminelle anbringes på en liste for sig.”

  Der er grænser for kommunisters krav om åbenhed.

  Kommentar by tavsen — 25. juni 2020 @ 12:26

 27. Den eneste trøst i sagen er, at den 91-årige svært demente dame formentlig er for dement til, at hun ved at hun er blevet voldtaget fuldbyrdet tre gange samt udsat for andre seksuelle overgreb af en importeret turk, der uden at blinke med øjnene straks modtog sin straffrihed og sin “behandlingsdom” og ikke-udvisningen.

  Kommentar by Skatteyderen — 25. juni 2020 @ 12:33

 28. Det ser ud til at dommeren Niels Feilberg Jørgensen stadig har fornemmelsen for den juridiske balance i samfundet, juraen har i de senere år haft en glidebane, byretten er på mange måder en slagtebænk hvor vi må bevise at “sharia” ikke har nogen gang og indflydelse i samfundet. I andre lande forsøger man at gøre “sharia” til nærmest en hjælpende hånd…….

  Kommentar by Moth — 25. juni 2020 @ 12:53

 29. Jeg syntes ikke ham den venstreradikale “GT” der er begyndt at råbe op herinde har nogle smarte kommentarer til denne artikel?

  Mærkeligt..

  Kommentar by Per — 25. juni 2020 @ 13:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper