25. juni 2020

Ekstra Bladet forsøger at gøre drab racistisk: “Politiet udelukker ikke, at et racemotiv kan indgå…”

Natten til tirsdag blev en Phillip Mbuji Johansen dræbt af to brødre i forbindelse med et udendørs-drikkelag lidt nord for Rønne. Ekstra Bladet forsøger at fremmane en racevinkel, og lader sig ikke rigtigt påvirke af, at de selv har researchet historien ihjel. Afdødes venner fortæller, at de ‘kender motivet’, og bedstevennen uddyber: “Der er ikke noget racistisk motiv i det her. Han kunne lige så godt være hvid.” Den ældste af brødrene var venner med den dræbte gennem flere år, men alligevel spekulerer journalisterne Linette K. Jespersen, Mette Pedersen og Torsten Ruus over et George Floyd-inspireret ‘knæ på halsen’, fordi han på Facebook har delt et billede med budskabet ‘White Lives Matter’.

Tænk hvis Ekstra Bladet konsekvent forfulgte racevinklen ved sort/hvide drab. Det vil ikke ske, for man skal som bekendt ikke spørge, hvis man ikke vil høre svaret. Fra EB.dk – Drabsoffer var ven med sigtet.

“Den 28-årige dansk/afrikanske ingeniør, der blev dræbt på brutal vis i en skov på Bornholm natten til tirsdag, har været venner med den ældste af de drabssigtede gennem flere år. …

Jacob Ipsen, chefpolitiinspektør i Bornholms Politi er sparsom med oplysninger til pressen, da grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre. Direkte adspurgt, om der kan være tale om en racemotiveret hate-crime siger han dog:

– Det ved jeg ikke endnu. Men jeg vil ikke udelukke, at det kan indgå i vores efterforskning af sagen. …

Den ældste af de to brødre postede 2. juni et billede af sloganet ’White Lives Matter’ på fronten af sin Facebook-side. …

Flere af vennerne tvivler dog på, at motivet til drabet skal findes her.

– Der er ikke noget racistisk motiv i det her. Han kunne lige så godt være hvid, siger Tobias Brandt Krähmer og bakkes op af de andre venner i bålhytten.

(EB.dk, 25. juni 2020: “Politiet udelukker ikke, at et racemotiv kan indgå i deres efterforskning.”)

Oploadet Kl. 10:43 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111031/trackback

11 Comments »

 1. Ekstra Bladet og pølletiet er igen-igen helt til grin, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. juni 2020 @ 10:50

 2. the legacy media spins all kind of lies so that it attracts traffic to their sites and that they can earn traffic and ad revenues. The best thing is not to visit these stenchy shit shites at all so that they implode.

  If the legacy media liars or “journalists” would have had any talent, abilities and normal intelligence they would not have became “journalists”, a profession that is well known for that one do not get your job n merit but who “owns” you, what you did to get the job. Same as police and politicians.

  Just boycott these sites, do no visit them at all.

  Kommentar by Erwache — 25. juni 2020 @ 11:02

 3. En stor del af de danske medier ønsker at vi får flere race-uroligheder i Danmark end der allerede er.

  De vil dog ikke anerkende dem der er, når de opstår i parallelsamfundet, der rettet skyts mod myndigheder og demokrater der er tilstede.

  Kommentar by KineserSnot — 25. juni 2020 @ 11:11

 4. Rosa Lund har også været igang med sine “race-hustling”

  https://twitter.com/RosaLundEl/status/1275902525032542216

  Kommentar by KineserSnot — 25. juni 2020 @ 12:08

 5. Ekstrabladet. Toerrer op hvor andre tisser. Har aldrig vaeret anderledes og vil aldrig aendre sig.
  Det genbrugspapir der bliver spildt paa papirs-udgaven havde gjort mere gavn som lokumspapir. Den digitale udgave er rent spild af nuller og et-taller.
  Allermest spildt er de millioner af kroner, den svinske sproejte faar i kunstigt aandedraet, gladeligt betalt af skatteyderne…

  Kommentar by krassisten — 25. juni 2020 @ 12:32

 6. `
  DANSKERNES STØRSTE PROBLEM er måske deres dårlige hukommelse? Nok er medierne løgnefabrikker langt hen ad vejen, men i tidens løb er der bragt utallige artikler og advarsler om at indvandring, kommunisme og MANGEL på ytringsfrihed, og dermed mangel på ægte og direkte demokrati, let kunne ende i statstyranni, økonomiske ulykker, familieopløsning, uretfærdighed, gangstervælde, terror og samfundskollaps.

  Men vælgernes hukommelse synes at være mere hullet end en si. Det er som om alle oplysninger og advarsler bare suser lige igennem den ellers indbyggede hukommelse. Som når noget går ind ad det ene øre og ud gennem det andet øre.

  Hvis man gemmer avisartikler eller radio-/tv-udsendelser gennem en lang periode, og så læser dem alle på een gang, emne for emne, kan man få et overvældende indtryk af et samfunds-system der er grebet af galskab, og som ikke evner at tage ved lære af ret meget, eller slet ingenting.

  At indvandringen er et stort problem, en voksende trussel og et økonomisk mareridt, fremgår soleklart af massevis af artikler/udsendelser. At skolerne, sundhedsvæsnet, infrastrukturen og den sociale velfærd m.m. er krafigt reduceret og forringet, fremgår også. At fminister, skilsmisser og retsløshed hærger familierne som aldrig før, er heller ikke holdt skjult. At de gamle partier lyver og hykler året rundt, og at borgerlige partier som V og K er blevet til radiGALE partier der pisser på deres vælgere, er tydeligt for enhver der ikke er blind. At racisme-, klima-, EU- og ligestillings-kampagnerne bygger på løgn og nonsens har vi også fået at vide, hvis vi forstår det danske sprog. At kriminaliteten er mangedoblet fremgår også temmelig klart.

  Bevares, der manipuleres, bruges nysprog og bortforklaringer, og diverse ting fordrejes, men alt i alt har det været pærelet at følge med i hvordan Christiansborg siden 1970 har snigløbet, svigtet og sjoflet danskerne.

  Men der sker vel det at når en skandale eller noget råddenskab afsløres , når læsere, lyttere og seere feks. får at vide at job-centrene tyranniserer de arbejdsløse, at patienter dør pga. vanvittige forhold på et bestemt hospital, at mænd, familier og børn terroriseres af familie- og skilsmisse-bureaukratierne…… så sker der det at 14 dage eller nogle måneder senere er det glemt. Og på valgdagen er det hele glemt, så man fortsætter med at stemme på partier der allerede har snydt mange gange.

  Måske det er en god idé at klippe afslørende artikler ud, og at gemme oplysende udsendelser. Og så er der jo bøger som kommer i dybden med velfærdsstatens svigt, EUs og Berlins udskejelser og kommunismens og islamismens forbrydelser og massemord.

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 12:34

 7. Forstår ikke de kommentarer der er her indtil nu fuldstændigt ignorere at de 2 anklagede blandet andet havde udtalelser som V for sejr på deres facebook

  Det er formentligt tydeligt at de er lav inteligente og har været nemme “ofre” for en had taler som Rasmus Paludan

  Kommentar by hello kity — 25. juni 2020 @ 12:46

 8. ….at feminister, skilsmisser og retsløshed hærger familierne som aldrig før….

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 12:52

 9. Det er typisk at DR sjusker meget med at præsentere deltagerne i en debat. Så meget at deltagerne ofte forbliver ukendte, selvom radio-værten har præsenteret dem ved henkastet at have mumlet deres navne. Plus at man intet forklarer om deres baggrund.

  Her lidt over kl. 13 var der en udsendelse hvor DR var mikrofonholder for en sort kvinde der talte dansk, og som ævlede løs gennem lang tid om ANTI-RACISME. Den sorte kvinde blev suppleret af en dansk kommunist-kvinde. Udsendelsen var rendyrket propaganda for anti-racisme.

  Det blev påstået at anti-racisme er en kamp for kærlighed, medmenneskelighed og retfærdighed. Det kommer dog også frem at det samtidig er en kamp mod kapitalisme, mod indvandrings-skepsis, mod “strukturel” racisme, mod hvide mænd, mod erhvervslivet, mod hele vores folkestyre og kultur, mod alle den vestlige verdens værdier.

  Det var dog med andre ord der blev propaganderet. Der brugtes rød retorik. Der taltes om at vi er ubevidste om at den strukturelle racisme gennemsyrer samfundet. (en stor løgn) De røde plejer at kalde det falsk bevidsthed. Der tales om at de sorte og brune bliver spyttet på i gaderne. (løgn) Det er absolut ikke normalt.

  Det blev også påstået at indvandrerne undertrykkes og ikke har samme rettigheder som de hvide danskere. (endnu en løgn). Indvandrerne har tværtimod fra dag 1 STØRRE rettigheder end danskerne mht. boliger, møbler, jobs, skolegang, transport, forsørgelse, pensioner, ekstra velfærdsydelser og store kontante udbetalinger.

  Hvem var de to kvinder som fyldte lytterne med bla-bla-bla om at sorte og brune konstant undertrykkes, og om at vi danskere slet ikke er anti-racistiske nok? Det blev ikke nærmere oplyst.

  Hvis man naivt lyttede med, lød det hele måske meget sødt. Men det var kommunistisk- og indvandrings-propaganda eller indoktrinering pakket ind som anti-racisme.

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 13:45

 10. Redox har en artikel om at gerningsmanden er “paludan sympatisør”, jeg gad ikke klikke på linket da jeg regner med at det er 99% paranoidt opspin som er umuligt at verificere, men det skal nok være der rosa lund har det fra. Når ekstra bladet opdager det går der vel ca 5 minutter før de skriver at paludan tvang ham til det, selvom de sikkert var blevet uvenner over noget fuldstændigt uvedkommende. Men tjeck selv hvad de skriver.

  De forsøger iøvrigt at fjerne paludans ret til at drive advokatvirksomhed i disse dage, fordi han er kørt væk fra nogen der ville overfalde ham.. Jeg fatter ikke hvad han ser i det her land, hans største modstandere er de selvsamme danskere som han sætter sit liv på spil for!

  Kommentar by Per — 25. juni 2020 @ 14:26

 11. Så fik de ram på ham: https://ekstrabladet.dk/112/paludan-skal-i-faengsel/8178338

  Kommentar by Per — 25. juni 2020 @ 14:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper