25. juni 2020

Holdningsmassage på DR.dk: “‘Trumps løfter om at løse opioid-epidemien viste sig at være tomme…'”

Steffen Kretz rapporterer for DR Nyheder, og det foregår på vanlig vis ved at planke en historie fra Trump-bekæmpende medier. Kraig Moss hoppede af Trump-toget i marts 2017, tre måneder efter Trump blev indsat. Den senere antipati for Trump har således næppe noget med hans socialpolitik eller indsats mod narko at gøre. En mand i krise der blev slidt ned af opmærksomheden, og nu fik han så lige en ny tur i medierne.

Det eneste konkrete ved Kraig Moss’ kritik af Trump er påstanden om at der hvert år ‘dør flere og flere amerikanere af narko og misbrug’. Den holder så heller ikke, og faktisk så vendte den negative udvikling, da Trump blev valgt. Muligvis en tilfældighed, men et virkelig dårligt argument mod Trumps narkopolitik. Iowa, hvor Kraig Moss bor, er helt i bunden i forhold til narko-døde. Tredjefærrest, en lille forbedring under Trump.

Holdningsmassage set på DR.dk – Trumps største fan vender ham ryggen.

“Kraig Moss var måske Donald Trumps største fan. Han brugte al sin tid på at støtte Trump frem mod valget i 2016. Han optrådte 45 gange ved Trump-vælgermøder med sin guitar og sine sange, og han udgav et hyldestalbum til sit store idol. …

Moss stod på første række foran en lille scene, og han havde en dagsorden, som fyldte alt i hans liv. Kort forinden havde Moss mistet sin eneste søn, som døde af en overdosis heroin. Han vidste, at han måtte gøre noget for at give sig sorg mening. …

– Han kiggede direkte på mig, da jeg spurgte, hvad han ville gøre ved den epidemi af opioider og heroin, som hærger USA. Han lovede at løse problemet. Han sagde, at jeg var en god far, og at min søn ville være stolt af mig, husker Kraig Moss. …

Trumps løfter om at løse opioid-epidemien viste sig at være tomme, mener Moss. Præsidentens administration har skåret i sociale programmer, og hvert år dør flere og flere amerikanere af narko og misbrug.

(NCHS, 2020: Drug Overdose Deaths in the United States, 1999–2018; Grafik: CDC.gov)

Significant increasing trend from 1999 through 2016 with different rates of change over time, p < 0.05. Rate in 2018 was significantly lower than in 2017." (NCHS)

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111036/trackback

20 Comments »

 1. Få nu lukket helt for Danmarx Ramadanradio og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. juni 2020 @ 11:20

 2. Vi hører tit om “Crack-epidemien” rettet mod sorte igang sat af hvide mænd med en anden baggrund end Europæisk, men sjældent om når samme rammer hvide med Europæisk baggrund.

  I 90erne var det Heroin der “pludselig” fik en opblomstring blandt de unge i middelklassens USA, idag er det Meth.

  Siden 90erne, har medicinalfirmaerne dog også haft succes med at gøre mange afhængige af medicin, når pengene slipper op og man er afhænging er billige løsninger som Meth desværre et godt alternativ for en narkoman.

  https://dailycaller.com/2019/09/11/sackler-purdue-pharma-opioid-crisis-settlement/

  Kommentar by KineserSnot — 25. juni 2020 @ 11:26

 3. Pladder i Bullshit Tidende, hvem fanden er glad for at bo iblandt hjernedøde perkersvin i en ulækker og møgbeskidt muhamedaner ghetto?:

  41-årige Janni Filstrup bor også i Egeparken, og hun fortæller til B.T.’s udsendte, at hun og hendes mand kort før midnat hørte mindst 10 skud lige efter hinanden. Hendes mand ringede straks til politiet, som rykkede massivt ud.

  »Det er for tæt på det her. Jeg synes, det er forfærdeligt. Vi tænker meget på de børn, der går herude. Jeg er ude at lufte hund midt om natten. Næste gang kan det være, at jeg er en af de uskyldige, der bliver ramt,« siger hun til B.T.s raporter.

  Mange af beboerne fortæller dog også samstemmende, at de er glade for at bo i Vollsmose, og at der bortset fra et skyderi i sidste uge, har været roligt i området gennem længere tid.

  »Det er dejligt at bo herude. Det har været fredeligt at bo herude, og der er ikke sket noget længe,« lyder det fra en af dem, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. juni 2020 @ 11:39

 4. “Vores alle sammens public service”. DRs vellønnede professionelle medarbejdere kan i løbet af en lang arbejdsdag sortere i skidt og kanel og præsentere os for det vigtige, væsentlige og konstruktive. Det kan man så tro på eller lade være.

  Jeg skal ikke gøre mig til USA-ekspert, men jeg ved så meget, at der foregår ting i USA, som DR aldrig ville fortælle noget om. Hvor mange danskere smider sig bevidstløst i sofaen om aftenen og glor på en DR tv-avis – og bilder sig ind at blive velinformeret?

  Kommentar by BE — 25. juni 2020 @ 11:53

 5. Statsradiofonien DR&TV2 deltager i den igangværende amerikanske borgerkrig med Trump-bashing og er flittige løgnespredere om den nuværende demokratisk valgte præsident fra det Republikanske Parti (som var dem, der fik de sorte slaver sat fri for 150 år siden). De hyldede Barack Obama, Hillary Clinton og de hylder nu det Demokratiske Partis kommende præsidentkandidat, Joe Biden, der var Barack Obamas vicepræsident fra 2009 til 2017.

  Er der nogen der kan forklare, hvordan løgne om den nuværende demokratisk valgte præsident fra det Republikanske Parti, kan være ‘Public Service’ for statsejede elektroniske massemedier i Danmark?

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2020 @ 12:51

 6. `
  HETZEN mod Trump er en DR-skandale af rang. For det er ved hjælp af løgne, fortielser og halve sandheder hetzen holdes i gang. Og det er en landsskadelig og uansvarlig kampagne, fordi den nemt kan skade Danmarks forhold til USA, som har været vores ven og beskytter siden 1941.

  Hvis DDR ikke var styret af kommunister og radikale, vil der slet ikke have været denne systematiske bagtalelse af den amerikanske præsident.

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 14:37

 7. Så igår i Nyhederne TV2 med dommedagsbasunerne udråbte, at den store udbredelse af covid-19 epidemien i USA nu får EU til at overveje at indføre indrejseforbud til EU fra USA.

  De glemte i forbifarten at nævne, at der er flere, der er døde af covid-19 i EU end i USA! Det har de hele tiden løjet om og undladt at nævne. Der også per capita flere coronadøde i EU end i USA. (Per capita lærer man åbenbart ikke at regne med på journalisthøjskolen? Hvis man overhovedet lærer at fregne?:-)

  24. juni 2020 var der 123.476 døde af covid-19 i USA
  24. juni 2020 var der 131.071 døde af covid-19 i de 18 nedennævnte EU-lande.

  Døde af covid-19 i disse 18 EU lande (ikke EU-lande er sat i parentes):

  1. 28.325 i Spanien
  (2. 42.927 i UK)
  3. 34.675 i Italien
  4. 29.720 i Frankrig
  5. 9.713 i Belgien
  6. 8.986 i Tyskland
  7. 1.540 i Portugal
  8. 6.095 i Holland/Netherlands
  9. 5.161 i Sverige
  (10. 1.956 i Svejts)
  11. 1.120 i Irland
  12. 1.539 i Rumænien
  13. 1.375 i Polen
  14. 693 i Østrig
  15. 603 i Danmark
  16. 573 i Ungarn
  17. 481 i Grækenland
  18. 339 i Tjekkiet
  (19. 248 i Norge)
  20. 110 i Luxemborg
  21. 19 i Cypern
  I alt 131.071 døde i de 18* ovennævnte EU-lande 24. juni 2020.
  Landene sat i parentes er ikke talt med i summen af corona døde i de 18 EU-lande, fordi de er ikke med i EU 24. juni 2020)

  *NB læg selv hertil de coronadøde i de øvrige 9 EU-lande. EU har i alt 27 medlemslande. God fornøjelse:-)

  Kilde: statista.com/statistics

  Kommentar by A-mad — 25. juni 2020 @ 14:38

 8. …ville der slet ikke have været denne systematiske….

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 14:40

 9. `
  Det “demokratiske parti” i USA under Nancy Pelosi er på ingen måde et demokratisk sindet parti, eftersom det ikke har villet acceptere vælgernes dom/valget af Trump, men har med lyssky metoder søgt at gennemføre en art statskup. Men mod “demokraternes” beregning blev Trump frikendt for de falske anklager.

  Nå, Paludan er også frakendt sin ret til at være advokat, pga. af sine “forkerte” meninger om muslimer/islamister.

  DR bliver bare værre og værre. Nogle udsendelser indeholder ikke andet end barnligt plidder-pladder, vulgært sprog og løgnagtige påstande. Og man gør rigtig meget for at holdnings-massere danskerne til at blive røde og radikale, glade for regeringen, glade for indvandringen og glade for EU. Og man vil også gerne gøre dem historieløse, ligeglade og uvidende mht. indvandringens konsekvenser.

  Og nu starter nye serier der spekulerer i racisme, falske klima-myter, sex og LGBTXYZQ-underligheder, tom snak og røde “sandheder”. DRs mål er samfunds- og familie-opløsning, og at vi alle skal gøres dummere, mere løsagtige, mere amoralske og mere ateistiske/nihilistiske.

  DR er “Mørke midt på dagen”. (læs den berømte bog med den titel, eller læs “1984” og “Kammerat Napoleon”)

  Kommentar by Bent A — 25. juni 2020 @ 15:26

 10. DR’s leftist-extreme journalist whores’ lives don’t matter.
  US democratic party members’ lives don’t matter.
  Antifa animals lives are totally meaningless and don’t matter.
  Migrants’ craving for western welfare money is racistic and don’t matter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juni 2020 @ 18:18

 11. Efterhånden forekommer msm´s ensidighed i dækningen af Trump ganske grotesk. Det er fuldkommen mainstream at sige og mene de mest modbydelige ting om Trump og gerne give højlydt udtryk for det. Det anses for dannelse. Man brækker sig.

  Kommentar by piusXII — 25. juni 2020 @ 18:21

 12. I wonder why the gun and ammo sales are sky rocketing now when it is clear that the police will be defunded and it will be free for all, which is comon in the EU. You as tax payer is chased for every cent or oere you have so that latinaericans, french and other disguisting creatures can spend three months on summer vacation while on welfare while the ones that have real jobs and got the jobs on real merits are free to robbed, the police usually do not have any traces of the criminals that broke into your house, they have better things to do and if you go to the health care you end up wit some other sickness than you went there for and a huge bill so you do not go there again.

  why should scum that no one wants in their shithole like france, latinameria or japan be on welfare in a far away country like denmark. they can go bak to their own shitholes and cesspools and clean up there, here are things to be stolen there too and welfare they can cheat on.

  Kommentar by Erwache — 25. juni 2020 @ 18:24

 13. #7 A-MAD
  Nu ligger det mig fjernt at sige noget pænt om journalister, der for mig er den mest foragtelige gruppe mennesker. Det ligger mig også fjernt at sige noget pænt om TV2, der om muligt er endnu mere venstreorienteret og kulturradikalt end Danmarx Ramadanradio, men er du sikker i din sag når du skriver “der er også per capita flere Coronadøde i EU end i USA”?
  Det tal du oplyser om Coronadøde i EU ligger selvfølgelig lidt højere når man medregner tallene fra de øvrige 9 små EU-lande, men hvor meget højere? Disse 9 lande har tilsammen ca 30 mill. indbyggere, så der er vel ikke enorme mængder der er døde her.
  Til gengæld nævner du overhovedet ikke den uhyre væsentlige kendsgerning at EU (uden UK) vel har omkring 440 millioner indbyggere og USA har ca 333 millioner.

  Tør jeg antyde at Journalisthøjskolen måske ikke er det eneste sted man ikke lærer at regne?

  Kommentar by bjarne binee — 25. juni 2020 @ 19:38

 14. DR.dk = Fake News løgnespreder nummer 1 i Mohammedanmark.
  Steffen Kretz og resten af Fake News Mohammedanmark bliver helt våde i trussen hver dag når de gnider sig i skridtet med fjernbetjeningen mens de ser cnn aka Corona News Network for vores skattekroner.

  Kommentar by piphans — 26. juni 2020 @ 01:06

 15. Enig bjarne binee 19:38. Jeg indrømmer det var et billigt point at give journalisthøjskolen skylden for at stats tv ikke anvender per capita sammenligninger. Undskyld. Men journalister får dog betaling for deres arbejde?:-)

  Per capita dødelighed er det mest relevante mål for corona-dødelighed per land. Jeg har ikke denne gang regnet per capita dødeligheden ud per 24. juni 2020 for henholdsvis USA og EU. Jeg kan kun opfordre dig til at gøre det selv:-)

  Tidligere lavede jeg de omfattende per capita beregninger for alle 27 EU-land vha af statista.com statistikken. De viste flere per capita corona døde i EU end i USA. Jeg antager at det stadig er tilfældet?:-)

  Kommentar by A-mad — 26. juni 2020 @ 07:53

 16. PS. Fordi det var USA’s præsident, Donald Trump, der i medierne introducerede per capita corona døde analysen, som den mest anvendelige i sammenligninger mellem lande, behøver synspunktet ikke nødvendigvis være forkert:-)

  Kommentar by A-mad — 26. juni 2020 @ 08:04

 17. #15 A-MAD
  Din antagelse om at der er flere per capita corona døde i EU end i USA er forkert.
  De tal du vælger at bruge i dit første indlæg lider desværre af den mangel at du kun oplyser om 18 EU-lande. Du udelader 9 af de mindste EU-lande, der selvfølgelig også har haft corona dødsfald.
  De 9 små lande, mest østeuropæiske, du ikke nævner har tilsammen 31 millioner indbyggere. man kan måske gætte på at de højt sat har haft 3.000 corona dødsfald (Polen med 38 millioner indbyggere har haft 1.375 dødsfald).
  Per capita dødsfald:
  USA: 333 mill. indbyggere og 123.476 døde = 0,037%
  EU: 440 mill. indbyggere og anslået 134.071 døde = 0,030%
  Da det nøjagtige antal døde i de 9 øvrige EU-lande ikke oplyses, så kan man jo lave en beregning der viser hvor mange døde der skal være der for at EUs procentsats svarer til USA.
  Hvis EU skal have en per capita % der svarer til USA, så skal der i EU være ca. 163.000 døde. Det betyder at det samlede antal døde i de 9 små lande skal udgøre 32.000. Tror du selv på det?

  Kommentar by bjarne binee — 26. juni 2020 @ 15:34

 18. Fint arbejde bjarne binee 15:34. Du skriver “Da det nøjagtige antal døde i de 9 øvrige EU-lande ikke oplyses”. De oplyses, som jeg skrev ovenfor, i den nævnte statistik statista.com/statistics. Så du må op på regnehesten igen:-)

  Per capita corona døde – som de danske statsejede medier aldrig anvender – er selvfølgelig den rigtige til sammenligning mellem lande.

  Og ja, det ser ud til at coronadødeligheden i USA nærmer sig den i EU. Efter min mening bør de danske statsejede medier kritisere EU i stedet for at kritisere USA. EU er et større problem for os en det urgamle demokrati på den anden side af Atlanterhavet.

  Jeg frygter, at de danske statsejede medier kritiserer USA for at aflede opmærksomheden fra Danmarks og EU’s alvorlige problemer med ytringsfriheden om den muslimske masseindvandring dvs den fremadskridende befolkningsudskiftning?

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2020 @ 08:33

 19. NB. Jeg har ikke denne gang regnet per capita dødeligheden ud per 24. juni 2020 for henholdsvis USA og EU. Tidligere lavede jeg de omfattende per capita beregninger for alle EU-lande vha af statista.com statistikken. De viste flere per capita corona døde i EU end i USA.
  (Det har åbenbart ændret sig jvfr bjarne binee 15:34)

  Kommentar by A-mad — 28. juni 2020 @ 11:15

 20. PS. Hvis statens DR og TV2 formidlede reel info, ville de OGSÅ (udover per capita coronadøde i EU og USA) fortælle om disse forskelle pr 24. juni 2020 :
  Spanien 603 coronadøde per mio indbuyggere
  Italien 575 coronadøde per mio indbyggere
  Frankrig 414 coronadøde per mio insdbyggere
  USA 376 coronadøde per mio indbyggere

  Jeg tror, statens medier bevidst ønskede at hænge USA ud som det ‘ondskabens ikon’, som de fleste venstreorienterede ser det som.
  (OK, men det er jo også det, de får betaling for! :-)

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2020 @ 08:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper