26. juni 2020

Fløng: Piger ned til 6. klasse antastes af ‘halvvoksne mænd’ med ‘truende adfærd’, ‘voldtægtskultur’

Fløng er en lille by med 4-5000 indbyggere, men vi er i Høje-Taastrup Kommune, tæt på den konkrete multikultur. Truende adfærd og en såkaldt ‘voldtægtskultur’ er det nye normale, og så gør det ingen videre forskel om du stemmer rødt eller blåt. Fremtiden er mere af det samme – med eller uden konservativ borgmester.

Skræmmende historie set hos Berlingske – Advarsel fra skole til forældre: Piger i 6. klasse bliver antastet af halvvoksne mænd.

“Advarslen blev torsdag sendt til forældrene via kommunikationsplatformen Aula… Berlingske er i besiddelse af den originale besked, der er underskrevet ‘lærerne og ledelsen på Fløng skole’…

Ifølge beskeden er det især besøgende unge fra andre områder i kommunen, der skaber problemerne. De beskrives som ‘voldelige’ med ‘truende adfærd’, og de udviser ifølge brevet en ‘bekymrende adfærd i form af voldtægtskultur’. ‘Vi har flere piger, som fortæller om, hvordan de bliver hevet fat i, trukket ind i buskadser, generelt isoleret fra deres venner og gruppen for at få tilbud om penge, hvis de fx viser deres numse/bryster. Mere grelle tilfælde, hvor pigerne har skullet vriste sig fri fra mændenes greb, samt sparke og råbe om hjælp for at slippe for deres berøringer,’ står der i brevet.

Sådan som det bliver fortalt, vurderer vi, det kan være et spørgsmål om tid, før en reel voldtægt finder sted. Vi taler om piger helt ned til 6. klasse, som bliver antastet/kigget på af halvvoksne mænd. Vi er dybt bekymrede for de unge pigers velbefindende og sikkerhed,’ står der videre.”

(Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 03:50 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111050/trackback

37 Comments »

 1. så, så, så!

  Husk nu, at en fremmed er en ven, som du ikke har mødt endnu!

  PS.
  Mon ikke det store flertal af vælgerne i dén grad glæder sig over, at de er sluppet af med både Fremskridtspartiet og Mogens Glistrup?
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/08/22/muhamedanerfrit-omrade/

  Kommentar by Karsten Lund — 26. juni 2020 @ 06:07

 2. Hvordan ved vi så at det er indvandrere der står bag?
  Jo, mærkeligt nok var den første offentlige person som blev kontaktet og også meldte ud om det, indvandringsminister Tesfaye!!
  Ikke undervisningsminsteren eller justitsministeren men udlændingeministeren!!

  “Advarslen blev torsdag sendt til forældrene via kommunikationsplatformen Aula og senere på dagen delt på Facebook af udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), der havde fået beskeden tilsendt af en forælder.”

  Kommentar by marie m. kunzel — 26. juni 2020 @ 06:23

 3. Multikultisharia-muhammedaner berigelse….Når man tror på løgne og stemmer på løgne så får man sandheden at føle . (Bekæmp Islam).
  Støt SIAD og GI. God weekend og fredag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2020 @ 06:38

 4. Ganske tæt på Fløng ligger beboelsen Charlotteager. Kendt som skodghetto fuld af kriminelle tabere, så at sige alle med anden etnisk baggrund end dansk. Lidt derfra, har man også Taastrupgård, en kæmpe bebyggelse fuld af kriminelle udlændinge. Begge steder er i samme kommune som Fløng. Enhver betjent på Vestegnen kender stederne og har været der et hav af gange.

  Kommentar by Gert Z — 26. juni 2020 @ 07:00

 5. Grooming gangs er vel ikke kun noget de har i England.

  Kommentar by NulTolerance — 26. juni 2020 @ 07:15

 6. Er det de her udvisninger, ministeren taler om?

  LTF-bandesag, Østre Landsret, 12. juni 2020 (S-916-19)

  Sag om knivoverfald begået imod “Brothas” i forbindelse med bandekonflikten i 2017.

  Dømt efter straffelovens § 81 a (bandeparagraffen).

  – Ali Fares Sayer Al-Habib (ingen udvisningspåstand)
  – Leith Abdellatif Abed Al-Othman (ingen udvisningspåstand)
  – Tarek Saleh Karzoun (ingen udvisningspåstand)
  – Nikolaj Emil Kellit (dansk navn)
  – Suhayb Musse Ali Kulmie (ingen udvisningspåstand)
  – Ibrahim Jamil Bader Merei (ingen udvisningspåstand)
  – Mohammad Mohammad (ingen udvisningspåstand)
  – Houssen Nasser (ingen udvisningspåstand)
  – Ali Rabah Hasan Ali (udvist)
  – Waheed Sarwar (udvist)

  2 ud af 9 med ikke-vestlige navne blev udvist (22,2 procent)

  Kommentar by Skatteyderen — 26. juni 2020 @ 07:26

 7. Dansken har stemt for det i 40 år. Dansken må lide.

  Kommentar by BB — 26. juni 2020 @ 07:45

 8. Fritgående piger uden tørklæde er lovligt bytte i følge muslimske normer! Så hvad havde de forestillet sig? Når du importerer flere muslimer, så får du mere muslimsk adfærd!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. juni 2020 @ 07:49

 9. Er dette Black Lies Matter alias Antifa?

  Kommentar by Moth — 26. juni 2020 @ 08:35

 10. Kurt Scheelbeck (K), der er formand for institutions- og skoleudvalget i Høje Taastrup Kommune, mener modsat udlændinge- og integrationsministeren, at der er tale om en overdrivelse fra skolens side. Til TV 2 siger han, at han er »fortørnet og ærgerlig« over ordlyden i brevet på Aula. – se JP

  Gad vide hvordan de Konservative opfatter konservatisme?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 26. juni 2020 @ 08:41

 11. Der er mange måder at praktisere folkeblanding på. Overgreb på småpiger må være en af måderne. Var det ikke islams førerhund, der forgreb sig på en 6-årig og derved skabte en multikulturel ‘berigende’ rollemodel ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juni 2020 @ 08:42

 12. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) vil etablere en ny statslig enhed med 20 medarbejdere, der skal være mere pågående over for bl.a. afviste asylansøgere.

  »Jeg vil gerne have en myndighed, der siger: »Det var et nej, nu er næste skridt lufthavnen«,« forklarer Tesfaye, der samtidig opsiger kontrakten med Dansk Flygtningehjælp, der hidtil har stået for opgaven.

  »Flygtningehjælpen er god til at hjælpe flygtninge, men hele pointen er, at de her mennesker netop ikke er flygtninge,« siger Tesfaye med henvisning til, at de pågældende har fået afslag på asyl og flygtningestatus.

  Dansk Flygtningehjælp er overrasket over opsigelsen og mener, at det skader tilliden, at myndighederne nu selv skal stå for rådgivningen af de afviste ansøgere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 08:44

 13. Vi ser på med dybt bekymrede miner imens vores døtre voldtages.. det er sgu da essensen af det danske samfund år 2020

  Kommentar by redneck — 26. juni 2020 @ 08:53

 14. `
  AT FORÆRE det danske folks land, byer, boliger, kvinder, penge, jobs, skoler, rettigheder, kultur, velfærd, infrastruktur og fremtidsmuligheder væk til fremmede folkeslag, ER IKKE NOGET NYT.

  Det har Christiansborg med de radikale i spidsen, praktiseret gennem de sidste 40 år. Men mange vælgere er stadig ikke vågnet op. Nu kommer de til på den hårde måde at lære, at når man snorksover år efter år, kan livet blive en utryg og ufri omgang, og ende i et grimt og blodigt samfundsmareridt á lá Libanon.

  Kommentar by Bent A — 26. juni 2020 @ 09:10

 15. Hvad er en voldtægtskultur for noget? Anyone!

  Kommentar by Zenobia — 26. juni 2020 @ 09:21

 16. Har Anders Lisborg og alle de andre parcelhusejere i Fløng konsekvent stemt på Fremskridtspartiet, Nye Borgerlige og Stram Kurs de sidste 48 år?

  Eller kan de rende mig og islam i røven, så har de selv stemt deres døtres voldtægtsmænd ind i det tidligere så liljehvide og frededelige Kongeriget Danmark ved at stemme på de røde landsforræderpartier, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 09:23

 17. Hvad er en voldtægtskultur for noget? Anyone!

  Kommentar by Zenobia — 26. juni 2020 @ 09:21

  Claiming the Quran’s support, the Islamic State codifies sex slavery in conquered regions of Iraq and Syria and uses the practice as a recruiting tool.

  “Rape is deeply rooted in Muslim culture,” Michael Hess, vice president of the Sweden Democrats in Karlskrona in southern Sweden, wrote in a Facebook post.
  In July, Hess wrote: “When are you journalists going to realise that raping and assaulting women who do not adjust to Islamic teachings is deeply rooted in Muslim culture? There is a clear connection between rapes in Sweden and the number of immigrants from MENA [Middle East and North Africa] countries,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 09:26

 18. @1 Karsten Lund
  Du har fuldstændig ret for det er kun den 12 årige datter der har mødt den nye islamiske ven.

  Kommentar by piphans — 26. juni 2020 @ 09:34

 19. Dag efter dag, lort efter lort.

  Kommentar by Crass Børsting — 26. juni 2020 @ 09:38

 20. Hvornår vågner vælgerne op.
  Stem anderledes. Stem på andre partier.

  Stem stram kurs eller nye borgerlige.

  Ikke de partier der har haft magten de sidste 40- 50 år.

  Kommentar by Heisahero — 26. juni 2020 @ 09:40

 21. BREAKING NEWS:
  PIZZAMAND SNYDT FOR 800 KRONER

  https://www.bt.dk/samfund/teenagere-lavede-telefonfis-pizzamand-bedraget-for-flere-tusinde-kroner

  Kommentar by Skatteyderen — 26. juni 2020 @ 10:00

 22. # 20

  Det forudsætter at de borgerlige partier og Tulle-drengen vågner op fra deres forblændelse af den aftale, som Marrakesh-Lars underskrev, skifter kurs og går til valg på en stram udlændingepolitik – det tror jeg ikke du skal regne med at Ellemand ønsker endsige evner …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 26. juni 2020 @ 10:10

 23. Løsningen på dette problen: Indfang de unge mænd og skær bollerne af dem.

  Kommentar by Charles — 26. juni 2020 @ 10:26

 24. Er det muslimer?

  Formanden for Norsk-iransk Venskabsforening har spioneret i Danmark for en iransk efterretningstjeneste.

  Det har Retten i Roskilde fundet bevist i en usædvanlig retssag, hvor den 40-årige mand desuden er tiltalt for, at spionagen rettet mod lederen af den iranske seperatistbevægelse ASMLA skulle hjælpe den iranske efterretningstjeneste med at dræbe ham på dansk grund.

  Det sidste tiltalepunkt – medvirken til planlægning af drab – er norskiraneren ligeledes fundet skyldig i.

  Sagen i Roskilde er afviklet som en nævningesag, hvilket indikerer, at anklagemyndigheden kræver mere end fire års fængsel – mens den tiltalte har nægtet sig skyldig og forklaret, at han blot var i Danmark som følge af et tidligere kærlighedsforhold.

  Lederen af ASMLA, der var mål for det påståede attentat, er selv i en anden sag sigtet for finansiering og planlægning af terrorangreb og er selv varetægtsfængslet sammen med op andre medlemmer af seperatistbevægelsen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 10:44

 25. Vi har garanteret, ligesom alle andre vestlige lande, også vores “Rotherham”.

  Kommentar by Arne Torp — 26. juni 2020 @ 11:15

 26. Til Uwe Max Jensen nu har den mandsperson skadefro galpet op længe nok om SK.

  https://ekstrabladet.dk/opinionen/randahfinkisaksen/hvem-er-nu-kriminel-samfundstaber-rasmus/8179280

  Var det ikke på tide med noget graver journalistik så offentligheden bliver oplyst om hvilken person denne fink er?

  Kommentar by Zenobia — 26. juni 2020 @ 11:27

 27. Hvad mon der venter danskerne af uhyrligheder de næste 10-20 år, kun fantasien sætter grænser. Det var godt, at jeg ikke fik nogen børn.

  Kommentar by M.P. — 26. juni 2020 @ 11:56

 28. Alle danske børn bør lære Krav Maga – NU! Og danske mænd skal lære at lammetæve sådanne svin! Jeg fatter ikke, at danske mænd ikke kan kæmpe længere.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. juni 2020 @ 11:57

 29. 27 – jorden står såmænd ikke 10-20 år til, for der sker ligesom meget værre og større ting ude i den store verden, den udenfor vores bette andedam.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. juni 2020 @ 11:59

 30. At 15 og 17 (og alle andre):
  Læs Koranen – det står i den, altsammen.

  At 28:
  Hvorfor kan danske mænd ikke kæmpe længere?
  Fordi den (kvindelige) lærerstab synes, de skal danse ballet i stedet.

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2020 @ 13:15

 31. @28 Løsriv Jylland!
  Hvis de danske dhimmistrissere som tilmed er bevæbnet til tænderne stikker af som de usle landsforrædere de er bare de høre ordet muslim, hvad fanden skal vi almindelige danske mænd så gøre? Vi bliver oven i købet anholdt bare vi tænker på at forsvare vores land og familie.

  Kommentar by piphans — 26. juni 2020 @ 13:51

 32. Hvad ligger der i området af asyl ting siden det sker så tit.

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2020 @ 14:04

 33. Om fem år viser det sig nok at den mentalitet har stået på i mange år før det overhovedet blev omtalt som et problem, nøjagtig som i England.

  Men indtil videre må Vi ikke tale om det. Det kunne jo skabe bekymring i indvandrekredse!

  Hvem tager skylden når, og hvis, Vi når så langt at der bliver idømt fængsel til de her voldtægtsmænd?

  Kommentar by Santor — 26. juni 2020 @ 15:22

 34. Note that rapes are “deeply rooted” in muslim culture when it comes to white women. I never read or heard of a muslim women being raped because that would automatically mean a feud is started and muslims do not want a feud with other muslims, the pedophile that wrote the toalet paper book (but how can a muslim pedophile that can not write and read in his own pedo language write a book that justifies atrocities against others?)

  A lpng time ago I used to work for private sector, I used to have a muslim manager, that muslim piece of shit was always right out onsulting everyone that was not muslim but was friendly towards his own muslims and he promoted those that hired muslims even though they had as low iq as he had. So how can someone with low iq become a manager? his relative was somekind of politician in shithole iraq and accepted bribes. so the company the antipathic, ugly and retarded muslim worked work “sold” equipment to iraq by bribing the relative that ordered the equipment so the muslim rose in rank. The indians at the company complained, they understood that it is impossible to climb the career ladder unless you dealt with breaking embargoes, dealing with bribes and other when you ave low iq.

  part of this was covered in am american book, where a massive donation and “speech fee” was paid to an american president so the upcoming Justice of Dept., case was going to go away. So why do countries need muslims that openly hate whites, that lie and steal and spy on those that are smarter than a muslim? are not western societies capable of producing thise type of antisocial, criminal and introvert behavior ourselves and do we not have enough criminals in out own countries?

  do we have to import muslims that hate whites, what do muslims contribute that is cutting edge besides lying, stealing and criminality?

  i would recommend that you read the toilet (paper) book and there you will find out what islam is about and what a muslim believe in. that is the blue print and end result. that a muslim sit in the danish parliment and more are working on that plan is a scam. the loyalty is not with white and danish but with muslim values and that you can see pn their relatives. all covered up when it is +30 degrees. NOte also that the muslim women are most islam radical, and worse than the inbreeds they married.

  when i see a muslim or a nigger i move to the other side of the street, not that i am afraid to kick in his teeth but i have more important things to do than to walk by a retarded inbreed.

  Kommentar by Erwache — 26. juni 2020 @ 16:11

 35. Voldtægtskultur, ja det er sådan set en meget præcis beskrivelse af Muhammeds lære.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. juni 2020 @ 18:58

 36. Utroligt nogen kan få kolde tæer i denne varme, men ikke uventet med statsansatte journalister

  “Skole nedtoner advarsel efter brev om »voldtægtskultur«: »Alt for alarmerende sprogbrug«” JP

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2020 @ 19:28

 37. Indtil vaelgerne vaagner op kunne tinget ikke ta’ og se sig om i Danmark,og maaske begynde at passe paa Danskerne og deres vaerdier,det er jo trods alt det de bliver betalt for

  Kommentar by dunk — 27. juni 2020 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper