26. juni 2020

Paludan anker dom: “… skyldig i samtlige forhold”, “En måned er gjort ubetinget og skal afsones nu.”

Rasmus Paludan har anket dommen, og det forstår man godt. I en tid hvor muslimer og venstreradikale uden konsekvens kan true islamkritikere på livet, virker det grotesk at en politiker med livvagt skal i fængsel for brug af ord. Paludan blev også dømt for hasarderet kørsel, da han sidste sommer forsøgte at undslippe en truende gruppe. Fra DR Online – Rasmus Paludan idømt tre måneders fængsel og må ikke føre straffesager i tre år

“Rasmus Paludan, der er advokat og formand for partiet Stram Kurs, er idømt tre måneders fængsel. En måned er gjort ubetinget og skal afsones nu. Sådan lyder dommen ved Retten i Næstved, hvor Rasmus Paludan de seneste dage har været på anklagebænken i en sag med i alt 14 tiltalepunkter om racisme, ærekrænkelse og hasarderet kørsel.

– Tiltalte er fundet skyldig i samtlige forhold, lød det fra retsformand Line Bjørklund.

– Retten fandt det bevist, at tiltaltes udtalelser var forhånende og nedværdigende over for en befolkningsgruppe.
Retten har samtidig bestemt, at Rasmus Paludan mister sin mulighed for at føre straffesager som advokat de næste tre år. …

Dommen i dag har ikke indflydelse på Rasmus Paludans mulighed for at stille op til folketingsvalget næste gang. Får hans parti Stram Kurs nok vælgererklæringer, vil de igen kunne være at finde på stemmesedlerne. Hvis Rasmus Paludan bliver valgt ind, er det så op til Folketingets medlemmer at vurdere via afstemning, om man finder ham værdig til et sæde.”

(Dødstrussel sendt til Stram Kurs-kandidat Uwe Max Jensen, 2020)

“En somalisk kvinde, der ifølge retten blev sammenlignet med en prostitueret, får 30.000 kroner i torterstatning for æreskrænkelse. Til sammenligning kan jeg nævne, at Nordjyllands Politi ikke har ønsket at tage min anmeldelse af Asger Holmsgaard ’s kommentar til undertegnede op som en trussel. (Uwe Max Jensen perspektiverer, 25. juni 2020)

Oploadet Kl. 11:24 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111056/trackback

42 Comments »

 1. Kvindelige dommere!
  Hvorfor ikke muhamedanere?

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2020 @ 11:29

 2. Bastardo! rolig det kommer, bare se UdlændningeStyrelsen!

  Vi kan konstaterer at Regimet er i gang med fuldbyrdet justitsmord på Rasmus Paludan. Han og SK skal bare elimineres, for en hver pris!
  Racismeparagraffen gælder kun for etniske danskere!
  Perkerne, samt deres feministiske venstre-radiGale medløbere, kan sige hvad de vil.

  Vi lever i spændende tider, Regimet holder sig ikke tilbage med overgreb på de folk, der ikke sympatiserer med den igangværende befolkningsudskiftning.

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. juni 2020 @ 11:59

 3. Synes Line Bjørklund altid følger anklagerens synspunkter

  Kommentar by Bjarne Jensen — 26. juni 2020 @ 12:00

 4. Prøver igen:

  Max-Uwe skal selvfølgelig klage til statsadvokaten, derefter justitsministeren og til sidst Folketingets retsudvalg – så vil der være en del, der må snavse deres fingre til :-)

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2020 @ 12:19

 5. Interessant nok i sammenhængen, arbejder Muhammed Mellemøstengaards ægtefælle hos Rigspolitiet.

  Kommentar by a — 26. juni 2020 @ 12:22

 6. >3

  En dommer bosat i et liljehvidt kvarter behøver ikke bekymre sig om multikulturens lyksaligheder.

  Kommentar by M.P. — 26. juni 2020 @ 12:27

 7. Uwe Max Jensen perspektiverer, ligeret i NyDanmark forsvandt med Udlændingeloven i 1983, som kun 12 medlemmer stemte imod, med den begrundelse at loven ville skabe en enorm tilstrømning.

  Det eneste Schlüter kunne sige om den gigantiske fejltagelse

  “… vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan.” YNKELIGT

  Den sidste halvdel af fattigfirserne kom der over 20.000 velfærdsmigranter om året, over 100.000, så var grunden lagt til familiesammenføring af bigamister og andre lovovertrædelser.

  NU over 511.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden SIKKE EN BERIGELSE

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2020 @ 13:30

 8. `
  Man skulle tro at hundredtusindvis eller millioner af muslimer/islamister tilsammen havde brede skuldre nok til at tåle at enkelttilfælde blandt dem blev kritiserede eller fornærmede. Men næh, nej, loven er udformet så fornærmes eller kritiseres een af dem, så er det en fornærmelse mod samtlige muslimer, og så er det logisk at straffe, om så kritikken er nok så berettiget i enkelt-tilfældet.

  Sjovt nok gør det ingenting hvis en indvandrer kalder en dansker racist, fascist og nazist. Det er ikke en fornærmelse mod alle danskere. Og at en enkelt dansker fornærmes, gider man slet ikke tage sig af.

  Med tiden vil tilstandene i Danmark blive mere og mere utålelige for danskerne, og bedre og bedre for migranterne, besætterne, evighedsturisterne og det nye herrefolk. Det er den vej det går, “takket være” de gamle partier og de mange pladderhumanistiske kvinder.

  Kommentar by Bent A — 26. juni 2020 @ 13:54

 9. Hvordan med mimi klagen?

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2020 @ 13:59

 10. I’ve been betrayed and deceived from the very beginning! What a monstrous betrayal of the Danish people, but all those traitors will pay. They’ll pay with their own blood. They shall drown in their own blood!

  Kommentar by anton — 26. juni 2020 @ 14:29

 11. RP er en ekstremt kriminel vaneforbryder, som forhåbentlig kommer i fængsel, som han fortjener.
  Btw: nynazisten som dræbte den 28 årige på Bornholm, har tætte relationer til SK. SURPRISE… NOT…
  en meget stor del af sk’s tilhængere og medlemmer, kommer fra nazistiske kredse… på trods af at RP siger at nazister ikke er velkomne. Endnu en kæmpe løgn fra hans mund.

  Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 14:49

 12. ¤

  GT er da en ærlig m/k der ikke lægger skjul på at han eller hun er fra Uffe Elbæks parti, Enhedslisten, de Radikale eller AFA. Eller er vedkommende fra Venstre eller en “humanitær” organisation. Nu om dage er der jo ærlige folk i alle partier osv. Eller hvad?

  Kommentar by Bent A — 26. juni 2020 @ 15:02

 13. Trofaste læsere af Uriasposten vil være bekendt med følgende shots/cocktails (mixet af undertegnede/crew) således: Stormy Paludan og Paludan Peacemaker – Nu kan vi tilføje en tredje variant. Paludan Kachot – Paludan Kachot, er en alkoholfri cocktail; den består af udtræk af alrunerod (lidt ad gangen, forsøg dig frem) serveres i krus i emaljeret stål, masser af is, fyld op med danskvand – God fornøjelse!

  Kommentar by T. Flodur — 26. juni 2020 @ 15:07

 14. #Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 14:49

  Så grunden til at han vil smide muslimer ud, er pga. at han er nazist? Paludan er nok næppe en nazist eller en skjult nazist, men snarere en homoseksuel, der på egen krop har oplevet, hvordan Islam forfølger og hader homoseksuelle. Og så er han partileder for SK og HL.

  https://www.youtube.com/watch?v=9rKiIM-iON8

  Kommentar by den rævrøde biskop — 26. juni 2020 @ 15:10

 15. @1 Bastardo
  “Kvindelige dommere!
  Hvorfor ikke muhamedanere?” Bare rolig er på vej, og det bliver heldigvis det sidste vi kommer til at høre fra ornepigen Line Bjørklund.

  Mohammedanmark er foregangsland for justitsmord og et politi der holder med besættelsesmagten, same same.

  Kommentar by piphans — 26. juni 2020 @ 15:13

 16. 12: jeg har ikke stemt i mange år, da ingen i dk er værdige at stemme på.
  Jeg kritisere her udelukkende nazister, har du et problem med det? Og syns du ikke at det lugter langt væk at stort set alle i sk, kommer fra nazi-kredse?
  Jeg hader antifa etc… ja, al ekstremisme.
  Er du for ekstremisme?

  Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 15:31

 17. Du har ret piphans.
  Same shit -different day.

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. juni 2020 @ 15:33

 18. Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 15:31

  Hvad er en nazi-kreds?

  Kommentar by KineserSnot — 26. juni 2020 @ 16:22

 19. If I was Uwe I would contact a lawyer, a real lawyer that won cases in Danish court and through him file a police report. That will cost but that is the only way to push forward. Niggers and muslims, criminals always think they are smart but when something they did is reported to the police they shit their pants. They are always smart and brave on social media and when they are in a crowd but when they are isolated they shit their pants. And no one of their criminal friends want to be close to them after they got attention from the police since all of them sell drugs at the side while getting welfare and they consider themselves smart.

  Somewhere whites no matter what your ideology is have to take a stand and stand up for their rights and what the previous generations achieved or just give up. The easiest is to give up. If you want to prepare yourself, start eating healthy, get in shape, learn how to defend yourself and how to protect the little you have accumulated.
  get a good lawyer and have him work for you. when the commie scum understand that they will lose, and lose again they will leave you alone. you can hurt them by i.e. going after the commies money.

  i have to wrap it up, only the though of niggers, muslims and commies pass my though i have to go to the bathroom.

  Kommentar by Erwache — 26. juni 2020 @ 16:24

 20. Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 15:31

  Med den måde du udvander udtrykket “nazisme” på konstant, så bliver du automatisk en nyttig idiot for nazisterne.

  Det hjælper heller ikke du lyver, morderen på Bornholm, der myrdede sin ven pga narkotika og gæld. Havde ikke tætte relationer til SK, hvis han havde, så var han nok ikke blevet smidt ud fra deres fest.

  Kommentar by KineserSnot — 26. juni 2020 @ 16:30

 21. Politiet gider heller ikke strafforfølge Bwadl Sørensen for at kalde Vermund en nazilort. Jeg ved, det er politianmeldt.

  Der findes andre regler for etniske danske!!!!!!!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 26. juni 2020 @ 16:49

 22. Et flertal af danskere ( og europæere) ønsker ikke indvandring og migranter og det har de ikke ønsket i 60 år .
  Vi lever i den post- demokratiske periode.

  Hvor kommunist- globalist tosser og migranter er nyttige idioter på vej mod anarki ( som bla. Soros betaler via organisation “Open Boarders” og FN synes også Vesten ( og kun Vesten, ha ha ) skal have flere migranter og nåh ja, FN er kapret af diktaturstater – hmm min de vil Vesten noget godt ?!

  Kommentar by H. Nielsen — 26. juni 2020 @ 16:54

 23. #20

  Kald politiet nazilorte og se hvad der sker. Så bagefter henvis til P.Vermunds anmeldelse.

  Kommentar by Jp — 26. juni 2020 @ 16:57

 24. Retsformand Line Bjørklund plejer vel bare sin karriére. Det er velkendt fra Sverige, hvor offentligt ansatte batikhexe i retssystemet rutinemæssigt fedter for en forfremmelse, ved at nakke almindelige borgere, som ytrer sig. I Danmark er dameprocenten blandt byretsdommere over 50. Derfor de milde domme til muslimske forbrydere og aldrig udvisning eller henvisning til nærmeste forbrændningsanstalt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juni 2020 @ 17:56

 25. – GT

  Du bliver nok nødt til at debattere lidt mere sobert, hvis du vil være her fast.

  Kommentar by Kim Møller — 26. juni 2020 @ 18:38

 26. Kender ikke rigtig teknikken m.h.t. retssager men er det muligt at opspore hvem der har anmeldt RP i.f.t. de forskellige anklager,,??
  D.v.s. har politiet af eget initiativ selv rejst anklagerne eller er det enkeltpersoner der har anmeldt ham..??

  Kommentar by frank mathiesen — 26. juni 2020 @ 21:19

 27. Helt ærligt Kim Møller.

  Man kan som almindeligt menneske ikke ytre sig imod muslimsk indvandring på Facebook, Twitter, Youtube og Snapchat, og alle med lidt slagkraft bag sig får slettet deres konti på disse medier.

  Hvorfor pokker tillader du så non-playable-characters som np og GT at svine os til på dette sjældne tilbageværende fristed?

  Globalisterne spiller ikke fair, og skyder deres modstandere i dueller i ryggen når der er talt til to eller tre.

  Kommentar by Træt — 26. juni 2020 @ 22:05

 28. 24: fair nok. Man må ikke kritisere voldelige nynazister, Men du tillader at folk kommer med direkte dødstrusler??? Hmmm

  Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 22:16

 29. En besat globalist satanist dømmer en fredelig advokat for ??? INGENTING.

  Endnu en sten i kisten. Danmark på vej mod bunden, hvor satanisterne ønsker os alle hen.

  Kommentar by Iznogut — 26. juni 2020 @ 23:17

 30. Unge mennesker i alle generationer efter Anden Verdenskrig har spurgt: Hvorfor var der ingen, der stoppede Hitler?

  Den ene dag var det et demokrati. Den næste dag et diktatur, hvor anderledes tænkendes bøger blev brændt, og der blev oprettede fangelejre for socialdemokrater, kommunister, handicappede og jøder.

  Efter den foreløbige dom over Paludan kan vi være stolte i Danmark. Systemet bekæmper barbariet. Vi kommer ikke til at gentage historiens fejltagelser.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 08:13

 31. @26 Træt

  Enig.

  Højrefløjen har endnu ikke forstået, at deres ædle idealer blot er benzin på fjendens bål.

  Imens bliver verden mere og mere dystopisk og vanvittig – ganske som det plejer, når den røde pøbel får magt, som de har agt.

  Det er blot et spørgamål om tid før censuren er absolut. Al elektronisk kommunikation vil blive kontrolleret af AI og “usunde” ytringer (læs: ikke-socialistiske, islamkritiske, osv) vil blive bortcensureret. Fantasi – overhovedet ikke. Det findes allerede, men omfanget er stadig tåleligt.

  Kommentar by Bilka — 27. juni 2020 @ 09:21

 32. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 08:13
  Du kalder en person, som TALER imod steningstilhængere, for barbar. Kan du forklare sammenhængen i din logik? Vil du svare på, om stening er helt fint med dig?

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. juni 2020 @ 09:59

 33. Lider af danskhed kl. 09:59

  Jeg tager afstand fra Islam, og især den radikaliserede version som så dagens lys efter den islamiske revolution i Iran.

  Stening af kvinder, domstole med islamisk ret. Det hører ingen steder hjemme i Danmark, for ikke at sige i hele verden.

  Men det er muligt at fremføre sin islamkritik og bekæmpe sorte imamer uden at være racist.

  Jeg og mange andre danskere stod af efter Paludans demonstration på Nørrebro. Måske er han en helt for den del af højrefløjen, som ønsker bål, brand og borgerkrig i gaderne. For os andre var det Hitlers genkomst.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 10:22

 34. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 10:22

  Så du tager afstand fra steningsreligionen trods alt. Men er du ikke selv med til at koble race og vold på uvæsenet, når du bruger udtrykket “bekæmpe sorte imamer”? Udgør de ifølge dig et større problem end f.eks. eksdanskeren Stening-Pedersen? (Ja, eksdansker er helt min bedømmelse).
  Nu følger jeg ikke alle debatfora på nettet, men kan jeg se tekster fra dig være ligeså aggressiv imod Islams indtog i Danmark, som de tekster du poster mod den generelle holdning her? Jeg ser nemlig ingen tegn på, at du modsætter dig islamiseringen af Danmark.
  Iøvrigt klæder det ingen at kaste rundhåndet med nazikortet. Er du med på, at den lille fører så op til muslimer? Så din nazi- og barbarkobling til den TALENDE Paludan er stadig uforklaret logik for mig.

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. juni 2020 @ 11:09

 35. Lider af danskhed kl. 11:09

  Når jeg skriver sorte imamer, så er det ikke en reference til hudfarve eller etnicitet. Det er gængs at kalde regimet i Iran for “det sorte præstestyre”. Uden at jeg har undersøgt det, refererer det til, at de er meget højreorienterede. Mussolinis facistiske organisation bar sorte skjorter. Muligvis er det også en reference til den sorte eller mørke middelader, hvor religionen herskede over det enkelte menneskes liv.

  Jeg kan i øvrigt vende forhøret om: Er du racist? For det må du jo være, siden du støtter Rasmus Paludan, som nu for anden gang er dømt for racisme.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 11:34

 36. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 11:34

  Racist i den gængse forstand hvor man behandler andre mennesker dårligt grundet racetilhør: Nej

  Racist i nysprogforstand hvor alle modstandere af uhæmmet indvandring tilsyneladende kaldes racister: Ja

  Nazi-/barbarlogikken stadig et mysterium…

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. juni 2020 @ 11:49

 37. ¤

  Den kulturradikales “np”s mål er at fylde så meget i debatterne som muligt. Hendes holdninger er som en vejrhønes eller vendekåbes, og hendes taktik er bl.a. personangreb, uddrag af leksika-opslag, modsigelser, halve sandheder, diverse ævl om racisme….. plus at stille tåbelige spørgsmål, og lokke folk til at svare på dem. På den måde opnår “np” tit at udfylde det meste af en debat. Hvorved den bliver spild af tid at læse. For man kommer ikke ud af stedet. Argumenter og fakta ignorere hun konsekvent, hun tromler bare videre.
  Autisme, store skyklapper eller smalsporet fanatisme?

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 13:46

 38. Der har vi det sort på hvidt; systemet snyder og bedrager ang. Paludan for at holde ham væk. Det samme skete ved valget, hvor man sagtens kunne forestille sig storebror USA havde haft en finger med i spillet, som de havde hos forrige regering ang. omskæringsforbud. Hvis ikke beviserne på en isystemsat islamisering viser sig tydeligt igen, ved jeg sgu ikke hvad man så skal kalde det.

  Kommentar by LarsB — 27. juni 2020 @ 22:56

 39. Til finansministeren. Opkræv 30.000 kr. hver gang nogen kalder nogen for “luder”. Hvis de betaler, er statskassen reddet, og hvis ikke – så kan de hverken få permanent ophold eller statsborgerskab.

  Kommentar by egon olsen — 28. juni 2020 @ 11:11

 40. 36: du er da rimelig paranoid, hva?
  Rasmus er dybt kriminel, kriminelle kommer i fængsel. End of story.

  Kommentar by GT — 28. juni 2020 @ 18:22

 41. YP17: Vi Reagerer På Rasmus Paludans VOLDSOMME Dom │ Ytringspligt – Lars Andersen & Alexander Valeur

  https://youtu.be/RQbrEH_BA3Q

  Kommentar by Hodja — 29. juni 2020 @ 10:43

 42. Er den muslimske mafia, monstro på spil her?

  Kommentar by Michael Nielsen — 30. juni 2020 @ 16:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper