26. juni 2020

Journalisten kritiserer meningsmåling, der giver NB-fremgang: “… kan blive en selvopfyldende profeti”

‘YouGov skaber store overskrifter for Dansk Folkeparti’, problematiserede Journalisten.dk i november 2013, og halvandet år senere fik Dansk Folkeparti som bekendt hele 21,1 procent. Nu er det så et problem for Journalisten.dk (og Nima Zamani), at Yougov måler Nye Borgerlige til 7,7 procent, da det ifølge eksperter risikerer at blive ‘en selvopfyldende profeti’.

Journalister er generelt i sync med Politiken, der senere samme dag måtte fortælle, at Nye Borgerlige nu stod til 6,2 procent hos Megafon: ‘Hidtil bedste måling for Nye Borgerlige’. ‘DF’s nedtur baner vejen for et endnu værre alternativ’, skriver samme avis i en ledende artikel, og det er i det mindste ærlig snak. Artiklen på Journalisten.dk er opinion forklædt som analyse.

Fra artiklen på Journalisten.dk – Forsker kritiserer B.T.-artikler om stor optur for Nye Borgerlige: ‘Vanvittige’.

‘BT’s dækning af YouGovs misvisende målinger kan blive en selvopfyldende profeti for Vermund.’ Sådan lød overskriften på en klumme, som Ph.d. i statskundskab Erik Gahner Larsen mandag skrev hos Altinget.

I klummen beskrev han blandt andet, hvordan målingsinstituttet YouGov ved folketingsvalget i 2019 vurderede, at Nye Borgerlige ville få 4,7 procent af stemmerne, men kun fik 2,4 procent.

Nu kritiserer han B.T. for i to omgange at køre ‘breaking’-bjælker på artikler, der handlede om historisk gode målinger for Nye Borgerlige. …

Valgforsker Kasper Møller Hansen giver Erik Gahner Larsen ret i, at det kan blive en selvopfyldende profeti, når YouGov måler Nye Borgerlige for højt.

‘Den selvopfyldende effekt har vi undersøgt videnskabeligt, den effekt er der. Når man kan læse om et parti, hvor det går godt, så vil folk være med,’ siger Kasper Møller Hansen.”

(Erik Gahner Larsen, Altinget, 22. juni 2020: BT’s dækning af YouGovs misvisende målinger…)

“Går du tilbage i historikken, grinede alle af os, da vi gav Alternativet en god måling, og de endte med at storme ind.” (Tove Keldsen, YouGov)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111062/trackback

44 Comments »

 1. Luk de såkaldte journalistuddannelser og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 12:02

 2. Paludan havde et kort klip på tuben hvor en ledende journalist fortalte at 90% af alle journalister er venstrefløjsere nogen mere ekstreme end andre.

  Kommentar by Zenobia — 26. juni 2020 @ 12:20

 3. Det er ganske besynderligt at diverse journalister ikke har samme betænkeligheder når Enhedslisten og venstrefløjen generelt står godt i målingerne! Og jeg har ikke hørt en eneste journalist være bekymret over at Socialdemokraterne i de samme meningsmålinger står til at få hver tredje stemme!
  I mine øjne er det endnu et tindrende klart bevis på at journalister er stærkt venstreorienterede og tendentiøse! Det værste er at journalisterne lever i den grad i deres egen puppe på Nørrebro og Vesterbro. Der er oven i købet en gade, Absalonsgade på Vesterbro, hvor beboerne stort set alle er ansatte inden for diverse medier! Det bliver i uhyggelig grad et evigt plapren efter hinanden. De bruger så hinanden som indforståede eksperter, hvor de samme personer, med de samme meninger står og bræger de samme indforståede betragtninger i et væk! Og hver gang befolkningen formaster sig til at mene noget andet end man mener på stenbroen, så bliver de vældig forskrækkede og chokeret!
  Jeg kan ikke se den medieskat, som vi får stoppet ned i halsen, som andet en socialhjælp til brokvartererne!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. juni 2020 @ 12:32

 4. Nye Borgerlige er løsningen

  Kommentar by jesper — 26. juni 2020 @ 12:39

 5. Demokrati for dig, men ikke for mig. Og alt hvad der er tilladt skal omtales som “farligt” eller “problematisk” også endda med den frækhed hos flere, der kalder det et forsvar for demokratiet.

  Kommentar by KineserSnot — 26. juni 2020 @ 12:50

 6. Stakkels statsansatte journalister de vil selvfølgelig aldrig ønske at finde årsagen til NB’s fremgang OG løse de problemer, der skaber den væmmelige fremgang. Så hellere jamre på 37. år over den stigende andel af højreorienterede, der bruger klistermærker og graffiti i stedet for bomber, lastbiler, massedrab og terror.

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/mand-udvist-og-id%C3%B8mt-tre-%C3%A5rs-f%C3%A6ngsel-fors%C3%B8gte-at-afspore-s-tog/ar-BB15XP2U
  Et forsøg i marts på at afspore et S-tog koster en 27-årig mand tre års fængsel.

  Desuden er den dømte, Seyhan Erol Musa, der er tyrkisk og bulgarsk statsborger, blevet udvist af Danmark for bestandigt.

  Tusinder af mennesker blev berørt, 272 tog blev aflyst, og 104 tog blev forsinket, da toget med cirka 70 kilometer i timen ramte stangen. Lokomotivføreren aktiverede nødbremsen og sendte nødsignal.”

  17. sep. 1999 – Østrigs ambassade på Østerbro i København blev natten til fredag angrebet af ukendte gerningsmænd, som smed fire molotov-cocktails

  Molotov mod politiet i protest mod rydning | Modkraft
  3. feb. 2011 – Omkring klokken 17 gik forsamlingen fra Dronning Louises Bro med retning mod Tysklands ambassade. Der blev spillet høj musik, råbt slagord …

  Fire mænd udvises af Danmark for angreb med brandbomber
  20. feb. 2019 – De fire mænd på 19, 22, 23 og 24 år er dømt for at have kastet flere molotovcocktails mod bygningen på Østerbro i København. Tyrkiske ambassade

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2020 @ 13:16

 7. “Går du tilbage i historikken, grinede alle af os, da vi gav Alternativet en god måling, og de endte med at storme ind.” (Tove Keldsen, YouGov)

  Og nu er der et enkelt medlem til at repræsentere det fremadstormende parti, men statsansatte journalister hænger fast i DF’s nedtur.

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2020 @ 13:19

 8. `
  NYE BORGERLIGE er ikke hele løsningen, men kan måske blive en del af den. Det samme med SK, hvis Paludan bliver frikendt i næste omgang. Hvilket dog er usandsynligt, fordi sagen mod ham er politisk forfølgelse.

  DF kan måske også blive en del af løsningen, hvis Tullesen og et par stykker mere fra parti-toppen udskiftes. Men indtil da vil nedturen blot fortsætte.

  DRs P1 havde noget om DFs styrtdyk fra 37 mandater til en håndfuld. Nogle DF’ere fra ledelsen eller tæt på “forklarede” at man skulle blive bedre til at kommunikere med vælgerne og bla-bla-bla.

  De ville ikke indrømme, eller kunne ikke forstå, at partitoppen fire år i træk, 2015-2019, havde svigtet, kvajet sig og dummet sig uafbrudt. Man påstod at partiet havde opnået storslåede resultater i massevis, at de havde fået gennemført snesevis af stramninger af indvandringspolitikkenn, at pensionisterne, lønmodtagerne, de gamle, de arbejdsløse og de syge havde fået mange flere og nye goder pga. DF.

  Men det passer jo slet ikke. Indvandrerne væltede jo ind i titusindvis 2015 til 2020. Og med Tullesens grønne lys til Marrakech-traktaten er yderligere hundredtusindvis af kulturfremmede på vej. Og de svage grupper har ikke fået det bedre, tværtimod.

  DF toppen har haft så pissetravlt med at være stuerene, og med at nyde luksuslivet som politikere, at de helt glemte hvorfor de var med i politik. I fire år lå Tullesen ved fødderne af Lars Quisling som en lille legesyg hundehvalp. En hundekiks i ny og næ, og tilladelse til at gennemføre symbolske og nytteløse stramninger – så var Tullesen tilfreds, og ditto Pia Kjærsgård.

  DF var med 37 mandater større end Venstre, men alligevel opnåede DF stort set ingenting. Tullesen vil gå over i historien som en af de værste vælgerbedragere nogensinde. Hvis ikke den allerværste.

  Magen til kagekone og slapsvans skal man lede længe efter.

  Meget tyder iøvrigt på at de gamle partier er enige om at folkestyret skal afskaffes. Eller forvandles til ren illusion og dilettant-teater.

  Kommentar by Bent A — 26. juni 2020 @ 13:33

 9. Nye Borgerlige er måske det mindst dårlige parti i Folketinget. Men de er desværre ikke nationalister og de er desværre heller ikke socialt konservative i forhold til kernefamilien vs. LGBTQA-agendaen etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. juni 2020 @ 13:51

 10. https://www.youtube.com/watch?v=6MOMMZzWaEI

  De autonome i USA´s “fristad” beder om hjælp, de mangler alting.
  Vold, mord og voldtæger eksploderer i drømmesamfundet, og politiet hyler over det har mistet kontrollen.

  Det viser hvor vi selv er på vej hen. Det rød/radikale flertal er ved at gøre Danmark til et shit-hole, med anarki og mangel på basale fornødenheder.

  Kommentar by k.m. — 26. juni 2020 @ 13:54

 11. Man forsøger at mistænkeliggøre og straffe Rasmus Paludan.

  Næste led bliver Nye Borgerlige, for vi kan jo ikke have at folket har lov at stemme som de vil, og ytre sig samfundskritisk.

  Kommentar by k.m. — 26. juni 2020 @ 14:19

 12. Dansk Journalistforbund eller som Ralf Pittelkow så passende kalder det Journalistisk Venstreparti er en forening af personer der bruger deres job til at fremme deres egne politiske holdninger. Journalister er i dag påvirkningsagenter for hvem ordet objektivitet ikke mere findes.
  At foreningens medlemsblad “Journalisten” er en skamplet er desværre ikke overraskende. Hvordan kan det være anderledes når bladet skrives af journalister for journalister?

  Kommentar by bjarne binee — 26. juni 2020 @ 14:23

 13. På politologi.dk kan man følge med i meningsmålingerne.
  Hos Voxmeter ligger NB ligger konstant under gennemsnittet af målingerne, og ja, hos Yougov og Gallup ligger NB over gennemsnittet.
  Stort set omvendt forholder det sig med de røde partiers opinionstal.
  På en eller anden måde, må det jo afspejle forskellene i meningsinstitutternes forretningsmodeller.

  Kommentar by ino — 26. juni 2020 @ 14:28

 14. Er det muslimer?

  Et uskyldigt offer
  Under angrebet i Egeparken i Vollsmose onsdag aften blev to mænd ramt af skud.

  Først blev en 31-årig palæstinensisk mand ramt af skud. Det er ham, Fyns Politi nu oplyser har personlige relationer til en aktuel konflikt.

  Den anden var en 31-årig mand med somalisk baggrund, der blev skudt, da han var på vej ud af sin bil.

  Den afdøde mand beskrives af beboere i området, som TV 2 har talt med, som et venligt menneske, der passede sit job og spredte glæde. Han bliver beskrevet som et tilfældigt offer, der var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. At han ikke var kriminel.

  Skærpet strafzone efter skuddrab i Vollsmose
  Disse oplysninger kan Fyns Politi endnu ikke bekræfte, men de sender en klar opfordring til offentligheden om at sende billeder, video eller anden infomation, der kan hjælpe efterforskningen på vej.

  – Vi er ikke i tvivl om, at der findes viden og materiale derude, som vi endnu ikke har, og som vil kunne hjælpe os med at få lagt alle brikkerne i puslespillet.

  – Giv os nu de oplysninger, så vi kan få de ansvarlige stillet til regnskab”, siger Johnny Schou.

  Lokal konflikt
  Politiet har af hensyn til den igangværende efterforskning ikke villet sige meget om, hvad der ligger til grund for skudepisoden onsdag aften, men de mener altså, at den har forbindelse til en verserende konflikt mellem personer fra forskellige grupperinger i henholdsvis Vollsmose og Korsløkkeparken. Begge steder ligger i Odense.

  Ifølge flere personer, TV 2 har talt med, så ankom to gerningsmænd til stedet på scootere, hvorefter de først skød mod manden, der overlevede. På vej fra stedet – omkring 75 meter væk – så de den nu afdøde mand på vej ud af sin bil, mens han råbte ad dem. Herefter skød de også mod ham, før de forlod området. Flere lokale fortæller, at afdøde råbte efter gerningsmændene, at de skulle stoppe med at skyde, forbyd islam i Danmark

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 14:42

 15. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 14:43

 16. Er det muslimer?

  Retten i Roskilde har fredag idømt den 40-årige norsk-iraner Mohammed Davoudzadeh Lolei syv års fængsel for at medvirke til iransk efterretningstjenestes attentatplan mod iransk flygtning i Danmark.

  Flygtningens tilknytning til separatistbevægelsen ASMLA skulle være baggrunden for efterretningstjenestens ønske om at likvidere ham.

  Retsformand John Larsen fortæller, at alle rettens medlemmer – tre dommere og seks nævninger – er enige om straffens længde.

  – Vi har lagt vægt på forholdets karakter og grovhed, og at sagen drejer sig om bistand til en fremmed efterretningstjeneste, lyder det fra retsformanden.

  Loloeis forbrydelse bestod i, at han tilbage i efteråret 2018 foretog observationer mod flygtningens bopæl på Sct. Bendtsgade i Ringsted. Blandt andet tog han billeder, som illustrerede adgangsforholdene på stedet. Han optog også video af den 50-åriges kone.

  De oplysninger blev videregivet til en person – via internettet – som efter alt at dømme var officer i en iransk efterretningstjeneste. Det har retten i hvert fald vurderet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 14:49

 17. 14: har modtaget 10 drabs og voldstrusler, fra dig, på under en uge…
  Hvorfor mener du at du er bedre, end dem du kritiserer og derfor kan tillade dig st gøre sådan? Er det ikke en smule selvmodsigende??

  Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 14:59

 18. “sjovnalister” har arbejdet i hundreder af år i trykpressens tjeneste. Var det ikke Gutenberg,som opfandt Grimm s æventyr? eller var det Egmont,som opfandt Hans Andersen?
  Der var nok nogen,somopfandt penge!

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2020 @ 15:06

 19. >14:59
  Greta Tunfisk
  Kan du ikke bare tage og skride? Vi er alle nazister,racister og racister. Kan du flere skældsord?

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2020 @ 15:07

 20. -Og jeg glemte fascister. Kommer du til fascistfesten næste sommer? Det lader til du har behov for et lidt bedre udsyn.

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2020 @ 15:11

 21. og lederen på Journalisten i dag kl 8 hedder “Danske medier tager ikke racisme alvorligt”

  https://journalisten.dk/leder-danske-medier-tager-ikke-racisme-alvorligt/#comments

  Kommentar by marie m. kunzel — 26. juni 2020 @ 15:15

 22. 19: så man på ikke kritisere folk som vil dræbe en???????
  Skrid du tilbage til nordfront.dk, hvor du er meget aktiv. Du er en klam landsforædder.

  Kommentar by GT — 26. juni 2020 @ 15:24

 23. NB. blev vurderet til 4,7 men fik kun 2,4. Ja ja men de 4,7 blev vurderet inden SK. kom på banen så hvis ikke SK havde taget 1,8 og brugt dem til ingenting så havde vi haft et væsentligt mere slagkraftigt NB. Så alt i alt har SK. været en katastrofe for den islamkritiske fløj!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. juni 2020 @ 16:45

 24. Kommentar by Den Nervøse — 26. juni 2020 @ 16:45

  SK sørgede for at NB, blev set som moderate. Det skal NB være glade for.

  Kommentar by KineserSnot — 26. juni 2020 @ 16:51

 25. Det ER jo muslimer.

  800 mennesker demonstrerede fredag mod kriminalitet i Vollsmose.
  To 31-årige mænd blev sent onsdag aften ramt af skud i Odensebydelen Vollsmose. Den ene af de to mænd afgik umiddelbart efter ved døden.
  – Min bror var hele familiens samlingspunkt. Han var en kærlig person, der elskede at gøre folk glade, siger den afdødes søster Fadumo Mohammed Ismail til TV 2 fredag eftermiddag.
  TV 2 mødte hende i Vollsmose, hvor omkring 800 mennesker var mødt frem for at mindes broderen, Abdinur.

  Her talte både Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), og det tidligere folketingsmedlem for Enhedslisten, Asmaa Abdol-Hamid.
  Fadumo Mohammed Ismail fortæller, at hendes bror var alles ven.
  – Det kan du også se på den store forsamling her i dag. Jeg er meget glad for, at der er mødt så mange frem for min bror.

  Fadumo Mohammed Ismail håber, at de skyldige bliver fundet og straffet, så volden og kriminaliteten ikke længere er en del af dagligdagen i Vollsmose.

  – Jeg håber, at folk kan indse, at Abdinur døde tilfældigt, så vi endelig kan sige, at nu er det nok. Jeg håber ikke, at hans minde går tabt. Jeg håber, at det hjælper til, at der sker en forandring, siger Fadumo Mohammed Ismail.

  På det forkerte sted på det forkerte tidspunkt

  Flere kilder som TV 2 talte med under fredagens mindedemonstration – herunder borgmester Peter Rahbæk Juel – understregede, at den afdøde ikke var en del af en igangværende magtkamp i den kriminelle odenseanske underverden.
  – Han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, og så blev han myrdet. Abdinurs tragiske død skal blive et vendepunkt for Vollsmose, Peter Rahbæk Juel.

  Helt så bastante er Fyns Politi ikke.
  – Det er en rigtig vanskelig situation, og vi ville hellere end gerne kunne sige, at det kan vi melde noget ud om nu. Jeg kan til gengæld love, at vi gør alt, hvad vi kan for at kunne give et svar så hurtigt, som det er muligt, siger politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

  Forbindelser til underverdenen
  Situationen for den anden mand, der blev skudt, er en anden. Ved skyderiet blev han hårdt såret. Politiet oplyser, at denne mand har personlige relationer til den igangværende konflikt i området.
  Også i sidste uge, 17. juni, blev der affyret skud i Vollsmose.

  Efterfølgende indførte Fyns Politi en visitationszone i store dele af Odense. Efter onsdagens skyderi blev der ligeledes indført en skærpet strafzone i området.
  En skærpet strafzone betyder, at straffen for visse former for utryghedsskabende kriminalitet begået i strafzonen kan forhøjes med op til det dobbelte i forhold til gældende praksis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 17:37

 26. Terrror?
  https://ekstrabladet.dk/112/medie-syv-personer-saaret-i-glasgow/8179826

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2020 @ 17:44

 27. Hvorfor skal vi finde os i, at Odenses borgmester siger på NEWS: —Forældre skal holde deres børn væk fra de kendte hang arounds og kendte kriminelle, da de kan blive ramt på gaden.
  I NEWS & Co. sidder Red Barnets generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen og siger, det er det lange seje træk fra offentlige myndigheder, der skal bringe disse kriminelle shootouts til ophør ved at give de kriminelle skytter til arbejdende skattesnydere. FUCK NU AF FOR HELVEDE.

  I NEWS & Co. sidder Bent Winther fra Berlingske og siger, det er en opgave for politiet. Igen INGEN REFLEKSION over massiv fysisk udvisning af hver eneste kriminelle muslim tilbage til MENAP.

  Hvorfor er der ikke en ENESTE journalist i Kongeriget Danmark, da spørger:—Hvis nu de 30 personer, der skyder i Vollsmose er fast etableret i Beirut, Mogadishu, Sana’a og Karachi, hvordan er situationen i Vollsmose så for alle de andre 9970 indbyggere?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 19:43

 28. Odense borgmester Peter Rahbæk Juel fra Suicidalpartiet:—Jeg vil gøre alt i min magt for at stoppe disse skyderier i Vollsmose.

  NotariusUmulius: —Hvor mange af disse muslimske pistolmænd, der bor i Vollsmose, er på første fly til Mellemøsten i morgen, lørdag, og hvor mange af dem er ombord på flyet ned til sandørkenen på søndag?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 19:55

 29. NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 19:55

  Ja, ved Brøndby strand parkerne, mange år tilbage havde de opsat skydning forbudt i gårdene, en pistol med en streg henover.

  Hver kommune, sin strategi.

  Man tør så næsten ikke tænke på hvad for en strategi, de føre inde i København.

  Kommentar by Jan huus — 26. juni 2020 @ 20:39

 30. Havde de opsat -skilte- med skydning forbudt.

  Kommentar by Jan huus — 26. juni 2020 @ 20:45

 31. Kim Møller citerer Politiken:

  ‘DF’s nedtur baner vejen for et endnu værre alternativ’, skriver samme avis i en ledende artikel,

  Jeg ser anderledes på det end Politiken: ‘DF’s nedtur baner vejen for et endnu bedre alternativ’ ;-)

  Kommentar by T. H. — 26. juni 2020 @ 20:59

 32. Hvorfor fanden skal vi finde os i, at de gamle partier siger:—Flere penge, mere integration, så stopper skyderierNe, når de har sagt og gjort det samme i 45 år?

  Hvad med, at fire AKS teams fra Klausdalsbrovej planlægger og gennemfører to busafgange morgen og aften fra Mjølnerparken, Blågårds Plads, Gellerup, Vollsmose osv. til Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan via CPH og BLL istedet for. Det er dokumenteret, at det virker.

  36 måneder med to daglige afgange og Danmark er ligesom mit fødeår, 1967, hvor Kongeriget Danmark toppede, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juni 2020 @ 21:30

 33. Først blev DF nazisterne..
  Så blev NB nazisterne..
  Nu er SK nazisterne..
  .. hvad kommer næst?

  Kommentar by Hul igennem? — 26. juni 2020 @ 22:07

 34. En professor i Valgforskning, der ønsker at være anonym, udtaler at det utvivlsomt er et stort problem for demokratiet, at medierne offentliggør høje popularitetstal for Dronning Mette.

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2020 @ 22:29

 35. At 1, NotariusUmulius:

  Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv.

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2020 @ 22:32

 36. Nima Zamani, Kasper Møller Hansen, Erik Gahner Larsen aka BUBBA SMOLLETT.

  Det offentlige danskhadende islamiske lorte system er blevet så sygt, så enevælden nu virker som det mest humane og medmenneskelige vi danskere kan opnå.

  Kommentar by piphans — 26. juni 2020 @ 23:42

 37. Alle frygter ‘bandwagon effekten’ i folkeopinionen. Alle vil være med på vognen. Det er faren ved populismen, at den får folk til at ville med på vognen. Det var den, der der bragte den onde selv til magten i USA i 2016. Vil den også holde den onde ved magten i 2020?

  Demokrati skal IKKE baseres på folkets meninger, hvis disse meninger er populistiske.

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2020 @ 07:47

 38. Hvad med, at Kongeriget Danmark, der toppede i 1967, systematiserer:

  • REPATRIERINGER
  • TVANGSDEPORTATIONER
  • UDVISNINGER

  til MENAP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. juni 2020 @ 08:37

 39. Her er en selvopfyldende profeti:
  Inden 5 år er de tre pølsefabrikker , poli berli jylli platterne fusioneret til de forenede spammers..
  Og endnu flere “journalister” må finde sig andre steder at gejle deres kommunistegoer..

  Kommentar by Hul igennem? — 27. juni 2020 @ 10:19

 40. Demokrati skal IKKE baseres på folkets meninger, hvis disse meninger er populistiske.

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2020 @ 07:47

  Alle politikere er populistiske, genvalg er det vigtigste, pyt med folkets meninger, det nemmeste er bare at følge statslige mediers band-wagon

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 10:45

 41. Man behøver sgu da ikke være journalist for at kritisere en meningsmåling. Eller måske er det det man har brug for at være (ha ha) “måleren” har på forhånd bestemt hvilket resultat han vil have,og svarene afspejler selvfølgelig hans forlags ønsker.

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2020 @ 17:23

 42. NB kom kun allernådigst ind fordi de var det ‘mindst slemme’ parti, selvom SK på et tidspunkt stod til at komme ind, forsvandt deres stemmer på mystisk vi ud i den blå luft. Men der er næppe tvivl om, at NB vil blive mere end fordoblet næste gang, det vil selv det snydeglade valgsystem sørge for som ‘logisk’ udvikling.

  Kommentar by LarsB — 27. juni 2020 @ 22:51

 43. Hvorfor kritiserer Journalisten en meningsmåling, der giver NB-fremgang?

  Jeg tror, det er for at råbe vagt i gevær til alle mediemagthaverne.

  De var ikke vågne nok, da Fremskridtspartiet og Dansk Folkeparti i sin tid vandt popularitet hos mange vælgere. Journalisterne bekæmpede Fremskridtspartiet og Dansk Folkeparti. De hetzede mod dem for ikke var stuerene og fordi det var personer, der var styret af deres indre svinehund.

  Man var senere mere klar med koorordineret udskamning af Liberal Alliance og Stram Kurs.

  Snart giver mediepamperne Nye Borgerlige hele batteriet med løgne og perfid udskamning. Alle journalister står klar på skanserne bevæbnet til tænderne til at nedkæmpe de nye svinehunde!:-)

  Kommentar by A-mad — 28. juni 2020 @ 12:38

 44. Undgå de radio og tv stationer, DR og TV2, som staten ejer og danske aviser, der også mest lever af statsstøtte.

  Forkæl i stedet din indre svinehund. Gi’ den hver dag et stort kødben med nyheder fra de frie online blogs f.eks Uriasposten, Den Korte Avis, 24Nyt, Newspeek, Hodjanernes blog, Kulturradikalisme Smadrer Danmark, Snaphanen, Breitbart News, Frontpage Magazine og se tv nyheder på Fox TV. :-)

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2020 @ 12:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper