26. juni 2020

Morrissey (2017): “I recommend that you stop watching the news”, “No emasculation, no castration..”

“I recommend that you stop watching the news”, synger Morrissey på et af de nyere albums, og pointerer, at nyhederne får dig til at føle ‘that your mind isn’t your own’. Sangen afsluttes med “No emasculation, no castration / No highway, freeway, motorway / No bus, no boss, no rain, no train”, og sådan har jeg det lige nu efter endnu en uge med flere krænkelseshistorier end jeg kan nå at blogge. Det stopper aldrig, og det er sådan set det bedste argument for at danne åben front. Man kan ikke vinde en kamp med hvide flag: White Lives Matter.

Shu-bi-dua-fællessang, går ikke… (Dansk-amerikanske Désirée Ohrbeck)

“… de, der stod på deres altaner og langs stier ved mark og eng, lignede alle sammen hinanden. Den eneste diversitet, jeg så, var, at folk var samlet på tværs af aldersforskelle. Det gik op for mig, at ‘ Fællessang – hver for sig’ samler én bestemt befolkningsgruppe. Det er et sammenhold for de udvalgte, for dem, der kender og er vokset op med koderne. Og det gør det ekskluderende. … ærgerligt, at Danmarks stolthed sportsudøverne, som et samlet korps, valgte lige netop Shu-bi-dua-sangen ‘ Danmark’… Den ubevidste bias, der ligger i, at alle sidder med et stort smil på læben og skråler ‘de varme lande er noget lort!’, er så langt fra den selvforståelse, de fleste danskere identificerer sig med. I Danmark er det åbenbart ikke gået op for flertallet, at resultatet af et globaliseret samfund betyder, at for at være inkluderende må majoritetskulturen afgive plads for at få fokus på fællessangen og ikke kun på at være – hver for sig.” (Læserbrev af Désirée Ohrbeck, Politiken, 20. juni 2020)

Hvid Jesus, går ikke… (Aktivist Shaun King, lektor Gitte Buch-Hansen)

“‘… Jesus er også fra det 19. århundrede blevet brugt identitetspolitisk i forbindelse med nationalismen og opbygningen af nationalstaterne i Europa. I Frankrig blev Jesus gjort til indoeuropæer og ikke jøde, og man begyndte at hævde et krav på Jesus som ‘vores’. Det er der grund til at være kritisk over for. I det lys er det fuldt ud legitimt nu at pege på, at det hvide flertal bruger Jesus identitetspolitisk, og at det er problematisk,’ siger hun.” (Gitte Buch-Hansen i Kristeligt Dagblad, 23. juni 2020)

Hudfarvede perler, går ikke… (Socialdemokraten Lisbeth Lauritsen, Woke-firma)

“… det undrede hende, at farven indtil nu har heddet hud. – Jeg sendte mailen, fordi jeg undrer mig, når jeg laver perleplader med mine drenge, og de så spørger efter den hudfarvede og får en farve, der er en nuance af lyserød, siger Lisbeth Lauritsen og fortsætter: – Racismedebatten er meget aktuel, og jeg synes, at det er uretfærdigt, så jeg skrev en mail til Hama og hørte, om de kunne lave farvenavnet om.” (TV2 Nord, 23. juni 2020)

Onde rollespils-orker, går ikke… (Woke-firma)

“‘Gennem Dungeons & Dragons 50-årige historie er blandt andre orker og sort-elvere blevet karakteriserede som dyriske og onde, og de er blevet beskrevet på en måde, der minder om den måde, virkelighedens etniske grupper er blevet omtalt nedladende på. Det er forkert’, lyder det i pressemeddelelsen. Derudover udgiver man senere på året en overbygning til spillet, der gør det muligt at skræddersy sin karakter… Foruden et mere nuanceret billede på racer som dværge, orker, elvere og gnomer, vil man også bestræbe sig på, at menneskeracen i rollespillet ikke kun opfattes som et hvidt menneske fra middelalderens Nordeuropa.” (DR Online, 23. juni 2020)

Eskimo-is, går ikke… (Woke-firma)

“Firmaet bag populær is sløjfer eskimo-navn som led i kampen for ‘racemæssig lighed’. … ‘Vi er opsatte på at være en del af løsningen, når det kommer til racemæssig lighed, og vi anerkender, at navnet er nedsættende,’ forklarede firmaets marketingschef, Elizabell Marquez, forleden i en pressemeddelelse.” (Kristeligt Dagblad, 23. juni 2020)

Oploadet Kl. 17:51 af Kim Møller — Direkte link92 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111070/trackback

92 Comments »

 1. Det med Jesus, hjalp desværre.

  https://www.bbc.com/news/uk-england-kent-53192662

  Der går ikke længe inden vi ser det i Danmark mere, et par år mere med massage fra medierne, så er danskerne også blevet indoktrineret nok til at godkende sådanne vanvittige tiltag. Jeg er ikke i tvivl om at der allerede nu i Folkekirkens ledelser, sidder personer helt ude på taburetten og bare venter på dette rette tidspunkt.

  Kommentar by KineserSnot — 26. juni 2020 @ 18:03

 2. Hva’ satan i hele hule helvede! Kan jeg nu ikke laengere faa mig en “Kaempe-Eskimo”?!?
  Jammerlige uslinge uden ryggrad, “vi er opsatte paa at vare en del af loesningen”, hyklere, det eneste i er opsatte paa er jeres omsaetning, og lur mig, om ikke jeres polit-korrekte kryben og forudilende imoedekommenhed faar et modsat resultat.

  Kommentar by krassisten — 26. juni 2020 @ 18:12

 3. “Over the past few weeks, protesters around the world have spoken out against all forms of racism and to proudly declare that Black Lives Matter. Google has been a supporter of the Black Lives Matter movement and the protests, and now the Chrome team is beginning to eliminate even subtle forms of racism by moving away from terms like “blacklist” and “whitelist.”

  Since October of last year, Google Chrome — or more specifically the Chromium open source project — has included guidance in its official code style guide on how to write “racially neutral” code. The document clearly outlines that Chrome and Chromium developers are to avoid the words “blacklist” and “whitelist” in favor of the neutral terms “blocklist” and “allowlist.”
  https://9to5google.com/2020/06/12/google-android-chrome-blacklist-blocklist-more-inclusive/

  Kommentar by BE — 26. juni 2020 @ 18:16

 4. The chess ‘racism’ debate: Why do white pieces move first?

  https://au.news.yahoo.com/debate-erupts-over-chess-rules-black-white-abc-interview-063723932.html

  Kommentar by BE — 26. juni 2020 @ 18:32

 5. Tak Kim, for endnu engang at udstille vanviddet.

  Kommentar by J — 26. juni 2020 @ 18:38

 6. Tim pool (timcast på youtube) har nye eksempler dagligt, men jeg har også opgivet at følge med i alt hvad de syge mennesker er krænkede over. Det er en sekt, og det mennesker som kan tænke selv burde gøre i disse dage, er at spørge hvorfor vi som samfund bliver ved med at lytte til dem. Det sidste er langt mere bekymrende i mine øjne.

  Kommentar by Per — 26. juni 2020 @ 18:40

 7. Min gamle far sagde tit og ofte at der er een trøst…
  Det bliver værre og værre…
  Vi er fortabte efter selvvalgt selvmord..

  Kommentar by frank mathiesen — 26. juni 2020 @ 18:57

 8. https://www.foxnews.com/media/black-lives-matter-leader-burn-down-system

  Den forstyrrede neger leder fra BLM forsvarer vold. Burn it down.
  You only gave us rights because we gave you riots.

  Kommentar by Zenobia — 26. juni 2020 @ 19:08

 9. Når statsstøttede medier kan få mennesker til at tvivle på deres eget køn, så giver det her virkelig mening.

  ‘that your mind isn’t your own’

  HVER ENESTE GANG jeg har været til koncert har jeg spejdet efter integration. Men muslimer har INTET til fælles med den vestlige verden, udover den bugnende statskasse, der gladelig betaler for alverdens fantasifulde embeder.

  Vi har manglet sosuer og sygeplejersker i årtier, men har “uddannet” Bydelsmødre og Opgangsambassadører. Det viste sig under coronaen, at de “uddannelser” ikke var noget værd.

  Hip hip hurra for “berigelsen”

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2020 @ 19:08

 10. Konklusionen er : der er intet der går, så går alt. Man skal bare artikulere det så det får en venstresnoet drejning, så går alt.

  Hvis Vi vil overleve er Vi nødt til at tage kampen, hver gang!

  Kommentar by Santor — 26. juni 2020 @ 19:37

 11. Jeg tror jeg dropper min tv-pakke og flytter langt ud i en skov, hvor jeg kan være så selvforsynende og leve så isoleret som muligt. Jeg gider simpelthen ikke mere

  Kommentar by Karstenskov — 26. juni 2020 @ 20:04

 12. Al denne postyr der forgår lige nu, minder mig om en episode hvor jeg købte et par poser Tyrkiske Peber fra Fazer. Personen som betjente mig, ja han må have været Tyrker, for da jeg lagde poserne op på båndet, skulede han noget på poserne, jeg tror ikke han havde set det navn før og han kommenterede det heller ikke, men sur det blev han. Det morede jeg mig ganske fint over. Hvis man vil krænkes, så bliver man også krænket.

  De minder mig om et andet klanfolk, som også hurtigt bliver krænket. Men det er en historie til en anden gang.

  Kommentar by Jan huus — 26. juni 2020 @ 20:07

 13. … men de hvide mennesker har dog stadig retten til at betale deres skat går jeg ud fra?!

  De vestlige samfund bygger på en genforsikringsordning. Vi betaler vores skat i forvisning om, at når vi bliver syge, kan vi få lægebehandling, når vi bliver arbejdsløse, kan vi få fattighjælp, når vi bliver gamle, kan vi få pension osv. Men hvem kan garantere, at nogen at de tilvandrende nogensinde gider løfte en finger for min skyld …

  Jeg forventer mig ikke noget, men håber at det helvede der venter først rammer godhedsapostlene!!!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 26. juni 2020 @ 20:09

 14. ¤

  DET ER KOMMUNISTISK strategi/taktik vi står overfor. Tilsat feminisme og gak-gak humanisme. Når man vil have magten for enhver pris, er man villig til at bruge ethvert middel.

  Del og hersk, er en gammel opskrift. Man spiller folk ud mod hinanden. Et folk der ikke hænger sammen, der er uden sammenhold, som er splittet op i tusindvis af små grupper eller enkeltpersoner, er ikke længere et folk, for så er sammenhængskraften er væk. Det er derfor kommunisterne pudser alle mulige sære og underlige minoriteter på majoriteten.

  Når først folket er splittet op på kryds og tværs og er blevet bildt ind at borgerne intet har tilfælles, bortset fra et hav af problemer, som politikerne, “eliten”, gerne vil løse for dem…… så kan hele befolkningen styres, og lige derhen hvor nogle ganske få personer mener at den skal styres hen.

  Split folket til atomer, og nogle få hundreder fanatiske kommunister eller banditter kan gøre med folket hvad de vil. De kan ikke ødelægge alle borgerne på een gang, men de kan ødelægge dem næsten allesammen lidt efter lidt. Det er set i snesevis af lande.

  I Moskva fx. kunne en dødspatrulje på 10-15 mand hver nat arrestere 80-120 uskyldige borgere. På et år blev det til 30-40.000 borgere der blev kørt på lastbiler ud til en skov hvor de blev myrdet ved skydning med maskingeværer.

  Havde moskva-borgerne sat sig til modværge, havde det hurtigt været slut med dødspatruljen. Man var bange, men gjorde intet fordi man troede på løgnepropagandaen om at de arresterede var spioner, statsfjender og sabotører. Det var 100% løgn,
  men mange troede på propagandaen, som var sat i gang af Lenin og Stalin som begge var paranoide/sindssyge, meget blodtørstige og totalt hensynsløse.

  Sandheden er at de almindelige og normale borgere har mange værdier og interesser til fælles. Fx. den fælles interesse i at bevare folkehjemmet og fædrelandet, som er folkets livsgrundlag.

  Interessen i at bevare folkestyret, som er den eneste styreform som kan sikre liv og helbred, velstand og velfærd, lov og ret. Interessen i at den personlige frihed, økonomi…. og sikkerheden mod kriminalitet og sygdom…. ikke bliver nedbrudt eller afskaffet af politiske galninge.

  Interessen i at “systemet” respekterer grundloven, ejendomsretten, hjemmets fred og familiens ret til at være en familie.

  Interessen i at staten ikke finansierer løgnefabrikker og ikke køre på med plyndring, tyranni, masseindvandring og folkeudskiftning.

  Interessen i at bevare egen kultur. Interessen i at give børnene en ordentlig, lykkelig og menneskeværdig fremtid.

  Med besynderlige minoriteter, med krænkelsesparate feminister, med rød infiltration af skolerne og kirkerne, med overvågning og splittelse af titusindevis af familier, med pervers lovgivning, med udhuling af demokratiet, med masseindvandring og afrikanisering/islamisering,

  med omfattende hetz mod mænd, forældre, “racister” og dansksindede osv.

  er kommunister, falske borgerlige, feminister og hykleriske “humanister” i gang med at skubbe hele det danske folk ud i undergang og fortabelse. En slags holocost i slowmotion. DDR, Kina og Sverigstan er de store forbilleder.

  Måske værd at tænke lidt over?

  Kommentar by Bent A — 26. juni 2020 @ 20:39

 15. @Bent A

  “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”

  Kommentar by Jan huus — 26. juni 2020 @ 20:52

 16. Det værste woke firma må dog vær isfabrikanten Ben & Jerrys
  https://www.benjerry.com/about-us/media-center/dismantle-white-supremacy

  Hele deres hjemmeside er plastret ind, boykot lortet.

  Kommentar by Jens — 26. juni 2020 @ 20:52

 17. Jeg googlede lige Desirée Ohrbeck. Hun er ikke på alle måder tosset — hun mener fx ikke at skolesystemet behandler intelligente børn ordentligt. Og det har hun jo ganske ret i.

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11846914/politikere-loeber-fra-ansvaret-for-kloge-boern/

  Der er også den her om mødet med en narkohandler i metroen — han kalder hende kartoffel og så ved vi jo godt hvad han er for en. Han er det man kalder “udsat” “ung” og måske endda “dansk statsborger”.

  https://www.berlingske.dk/kronikker/da-jeg-konfronterede-narkohandleren-blev-den-summende-metrostation-helt

  Originalen er bag en betalingsmur, men denne version med
  (dårligt markerede) kommentarer (på norsk) er ikke:

  https://finansavisen.no/forum/post/1040600/report

  Kommentar by Peter Lund — 26. juni 2020 @ 21:00

 18. Eskimo er den korrekte betegnelse.
  Inuit-betegnelse er total selvforherligelse
  “Inuit” er nedsættende betegnelse for alle andre. “Inuit” betyder “menneske”. Det er altså kun eskimoer, som de mener er mennesker. Alle vi andre folkeslag er altså umennesker.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. juni 2020 @ 22:12

 19. Er det i orden at skifte navnet til “Inuit-Is”?

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2020 @ 22:13

 20. Er det racistisk at komme mælk i sin kaffe fordi man ikke kan lide’n sort!

  Kommentar by Anonym — 26. juni 2020 @ 22:13

 21. Ben&Jerry’s – Negrenes foretrukne mærke.

  Kommentar by Bastardo — 26. juni 2020 @ 22:16

 22. `
  PS: DET ER selvfølgelig let at være bagklog, men den manglende modstand mod kommunisterne mens tid var, endte altså i et årtier langt psykopatisk og morderisk diktatur, som myrdede 20-30 millioner borgere, og ødelagde livet for endnu flere.

  Dengang fra 1917 og videre frem, havde de allerfleste borgere i kommunist-staten ikke adgang til oplysninger om hvad der virkelig foregik. Her i Danmark har vi siden 1945 kunnet holde os orienteret om næsten alt. Det paradoksale er så at medierne siden 1970 alligevel har formået at vildlede og indoktrinere befolkningen så grundigt, at flertallet af danske vælgere slet ikke forstår at de risikerer at lide samme skæbne som russerne i datidens Sovjet-union, eller som de kristne befolkninger i nutidens Libanon, Venezuela, Sverige, Tyrkiet, Pakistan, Afrika eller Mellemøsten etc.

  Det er tilsyneladende forbløffende nemt at snyde og narre vælgere/borgere. Se blot hvor mange som råt har slugt løgnene om co2, lige-stilling, EU-demokrati, fredens religion, multi-kulti berigelse, faldende kriminalitet, uledsagede flygtningebørn, indvandringens omkostninger, indvandringsstramninger osv.

  Kommentar by Bent A — 26. juni 2020 @ 23:09

 23. Det er FN der står bag og 80% røde journalister ( og flertal af røde folkeskolelærere og røde universiteter) og “føle-kvinderne”…. og Jacob Ellemann gør intet.!! Han burde hedde Jacob Elle – for han har mistet retten til at kalde sig mann =mand

  Kommentar by H. Nielsen — 26. juni 2020 @ 23:22

 24. Shot off you TV – think for you selves.

  Kommentar by Iznogut — 26. juni 2020 @ 23:23

 25. Er snart det hvor, jeg håber hele lortet brænder sammen og det er hver mand for sig selv. Så kan vi se hvem der rejser sig fra askerne….good luck….

  Kommentar by FrafaldenModerat — 26. juni 2020 @ 23:34

 26. Det mest forfærdelige er, at jeg i mange år med udpræget sortsyn, har skrevet om al den vanvid vi ser hele tiden kulminere ubønhørligt hver eneste dag… og det hele tiden har vist sig at jeg fik ret i hele mit sortsynedes univers!

  Vores vestlige hvide kultur vil gå til grunde…ligesom mange andre store kulturer er kollapset indefra (især romerriget m.fl.).

  Jeg tror ikke vi er i stand til at vende udviklingen!

  Kommentar by Black Watch — 27. juni 2020 @ 00:48

 27. ¤

  Nogle kliker ønsker ihvertfald ikke noget godt for danskernes vé og vel og fremtid.

  Idag har DR haft udsendelsen “Mennesker og Medier” på to gange. Her fik en mand der lød som en total eller overspændt fanatiker lov til i mange minutter at skælde ud over at der ikke blev sendt og skrevet nær nok om den frygtelige og kæmpestore racisme og enorme diskrimination som de stakkels kære evighedsturister uafbrudt lider under, iflg. den vrede “humanist”. Som muligvis var redaktør af “Information” eller bladet “Journalisten”? Eller var der tale om en flygtninge-ven fra indvandringsindustrien?

  Så var der noget om at Tryg-fonden havde haft en spørge-undersøgelse, og det gav så anledning til en afspilning af Greta Tunfisk’s hysteriske tale i FN. Og så fortalte Tryg-forsikrings forskningsleder at klimasagen var en alvorlig hastesag. Og at regeringen var dygtig. Altså et politiserende forsikringsselskab.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 00:49

 28. Jeg kan kun tilslutte mig 5) :-). Nyd weekenden- All Lifes matters- no more or less. Selvpinede moralske forrådnelses subjekter, som mener at -alle hvide er racister- og- ingen sorte kan være racister- kan absolut kun være racister, som går op i hudfarver, og som er den største selvmodsigende -joke- vi moralsk kan fremvise i år 2020. Tak Kim for den moralske og etiske pinefulde fremvisning (Troede ikke den kunne overleve denne idiotoptræden af en kvinde fra Zambia. “Mod dumhed kæmper guderne forgæves” såvidt jeg husker…Einstein). Støt SIAD og GI. Nyd weekenden. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2020 @ 06:34

 29. Gammel Dansk er en krænkelse mod både gamle og danskere!😂

  Kommentar by HP — 27. juni 2020 @ 07:04

 30. Stine Bosse var direktør i Tryg.
  Det er nok derfor Trygfonden fortsætter i det Radikale spor

  Kommentar by k. m. — 27. juni 2020 @ 07:34

 31. Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
  Ev’rybody’s in despair
  Every girl and boy
  But when Quinn the Eskimo gets here
  Ev’rybody jumps for joy
  Come all without, come all within
  You’ll not see nothing like the mighty Quinn

  (af modtager af Nobelprisen i litteratur 2016)

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2020 @ 07:36

 32. Michael Unna kl. 06:34

  Det er Friedrich Schiller, som har skrevet de bevingede ord i tragedien om Jeanne d’Arc.

  “Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens”

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Maid_of_Orleans_(play)

  Det er også Schiller som står bag Ode til glæden, som er sat i musik af Beethoven og valgt som EU’s hymne.

  “Alle Menschen werden Brüder” er et berømt citat fra digtet. Hvide, sorte, gule, røde …

  Albert Einstein var socialist og stor beundrer af Lenin.

  Sådan er der så meget.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 07:51

 33. En ispind skifter navn. Store, stærke mænd bryder sammen i hulkende gråd.

  Vores hvide civilisation er truet. Det er sovjetiske tilstande. Gulag er vand mod dette. Det er den hvide mands ret at giver ispinde racistiske navne.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 07:58

 34. Don’t feed the Troll!

  Kommentar by A-mad — 27. juni 2020 @ 08:08

 35. Beethovens :Ode an die Freude må ikke tages som en hyldest til multikultur.

  Teksten er mere et religiøs digt, som mange andre salmer i kirke sangbogen.

  EU tager tekst og melodi, og misbruger den politisk. Alt kan bruges til fremme af multikultur.

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 08:15

 36. Det er alles ret at kalde np idiot

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 08:17

 37. Det var svaert at holde opkast fornemmelsen,nede under laesningen ,et eksempel mere saa var det gaaet galt, er vi virkeligt saa dumme .

  Kommentar by dunk — 27. juni 2020 @ 08:32

 38. k.m. kl. 08:15

  Kirke sangbogen? Hvad er det? Mener du salmebogen?

  Schillers digt står naturligvis ikke i Den Danske Salmebog, i og med at digtet ikke forkynder den kristne lære. Tag bare første og anden strofe, “Glæde, herlige gudinde, funke fra Elysium”, som er en påkaldelse af en græsk gudinde. Det er rent og purt hedenskab. Og det passer meget godt med, at EU ikke vil bekende sig som et kristent fællesskab.

  En anden strofe udtrykker, at kultur er en barriere mellem folkeslagene.

  Digtet er et revolutionært digt, som advokerer for én verden og én menneskehed.

  Schiller fortrød senere sit digt.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 08:35

 39. np læser Schiller som Fanden læser Biblen

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 08:59

 40. # kl. 7.51 og 7.58.

  Den rabiate feminist “np” bliver ved og ved med sine trollerier og radiGALE “analyser”. Fornylig insinuerede hun at den dansksindede nationale højrefløj havde et særligt narkotika problem (i modsætning til den røde venstrefløj)

  Herover gør hun sig klog på det 1000 år gamle ord om dumhed og guderne, og så gør hun uden videre Albert Einstein til socialist og beundrer af Lenin. Hvis det ikke er løgn, er det en halv eller kvart sandhed. Nazisternes socialisme kurerede både Einstein og mange andre for enhver tro på socialisme, sort eller rød. Og ingen intelligent og oplyst person kan beundre Lenin, der var et svin, en psykopat, en kvinde-morder, en lyst- og massemorder.

  Så forsvarer “np” også de moderne barbarer og “talibanere” som ønsker at gøre ALT til racisme, og som smadrer løs på statuer, ord og navne og historien selv og alle meninger som ikke passer de røde fanatikere. Der er sgu da intet racistisk i en kæmpe-eskimo ispind med syltetøj. Hendes malplacerede ironi om mænd, Gulag og truet civilisation viser hvor ignorant og tonedøv hun er.

  I tidens løb har “np” optrådt som både anti-fascist, agressiv feminist og historieløs kommunist, selvom hun pludselig er begyndt at kalde sig konservativ.

  Hendes bemærkning “Sådan er der så meget” kunne være overskrift på meget af hvad “np” skriver. For hendes underlødige “whatabout” skriverier går kun ud på at forvirre, afspore og forringe debatterne ved at komme med alle mulige irrelevante/meningsløse/perfide indvendinger (der stritter i alle retninger) mod andre bloggeres indlæg.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 09:12

 41. 30) Pokkers :-)…Min demente hukommelse :-) ;-). lørdag morgen….mere kaffe. Såvidt jeg husker Folket Orkerne i Ringenes herre så er de fodsoldater for det onde…..Hvis jeg skal Tolke Ringenes herre, så er ondskaben netop Islam i den fortælling, og Orkerne er Fodsoldaterne…..synes egentlig det er en rimelig tolkning…….Men jeg sættes nok for en domstol nu…paragraf 266B og Bwala og …..en eller anden Radikal sindssyg meningsdommer (Dommere i flertal)….:-) :-) :-). Må hellere skynde mig ud og skrige jeg elsker alt og alle ukritisk for ikke at blive dømt for Hadforbrydelse…mere kaffe…MENS JEG HUSKER DET: STØT ISÆR RASMUS PALUDAN I DENNE TID. God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2020 @ 09:24

 42. k.m. kl. 08:59

  Ode til glæden er med i Højskolesangbogen lige som den socialistiske Snart dages det brødre.

  Her er, hvad redaktionen skriver om digtet. Bemærk, at de er i fuld overensstemmelse med min fortolkning.

  “Digtet er skrevet fire år før den franske revolution og afspejler den opbrudsstemning der herskede i Europa. I forhold til Schillers mange melankolske og seriøse digte er dette anderledes. Hans hyldest til glæden giver udtryk for en stor fremtidsvision: Alle mennesker bliver som brødre og stræber begejstret efter en bedre verden for alle. Dette mirakel virkeliggøres gennem glæden, den guddommelige gnist, der overvinder alle grænser som moden, konventionerne, måtte have skabt. Glæden fremkaldes af venskab og kærlighed, ja, den, der blot har én, han kan kalde sin, kan juble med.”

  https://www.hojskolesangbogen.dk/om-sangbogen/historier-om-sangene/e-g/freude-schoener-goetterfunken/

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 09:26

 43. Bent A kl. 09:12

  Du har en meget begrænset forståelse af historien.

  Grunden til, at mange intellektuelle i Vesten før og efter Anden Verdenskrig var socialister og kommunister var en reaktion på fascismen i Europa, Hitler og Mussolini.

  Albert Eistein redegør for sit socialistiske ståsted i essay-samlingen, Out of My Laters Years. Han taler også for de sortes ligestilling i USA og en verdensregering. Se kapitlerne: Why Socialism?, The Negro Question, Towards a World Government.

  Einstein er (måske herostratisk) berømt for følgende udtalelse om Lenin:

  “I honor Lenin as a man who completely sacrificed himself and devoted all his energy to the realization of social justice. I do not consider his methods practical, but one thing is certain: men of his type are the guardians and restorers of the conscience of humanity.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Political_views_of_Albert_Einstein

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 09:44

 44. ¤

  Den blanding af vanvid, løgn, kommunisme, feminisme og idioti som afsløres og udstilles i mange af Uriaspostens debat-oplæg, er det nok vigtigt at modsige og kritisere. For vanviddet kan få alvorlige konsekvenser for befolkningerne. Som det for tiden demonstreres i USA, Sverige, Norge og Danmark.

  Tag DRs og vore øvrige mediers skøre løgnekampagner om co2 og klimaet, om Trump, om “racisme”, om indvandrings-berigelse, om EU som det store lykkebringende fællesskab, osv., osv. Det er efterhånden næsten utroligt hvad medierne tillader sig af tarvelig journalistik overfor vi danskere.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 09:44

 45. Hvor er det i øvrigt for noget historieforfalskning at kalde nazismen for socialisme, som Bent A gør.

  Winston Churchill mente, at fascismen (nazismen i Tyskalnd og fascismen i Italien) var kommunismens modpol.

  At der imidlertid i praksis måske ikke var den store forskel, udtrykte han på følgende humoristiske måde:

  “Churchill said communism and fascism reminded him “of the North Pole and the South Pole. They are at opposite ends of the earth, but if you woke up at either Pole tomorrow morning you could not tell which one it was. Perhaps there might be more penguins at one, or more Polar bears at the other; but all around would be ice and snow and the blast of a biting wind.”

  https://winstonchurchill.org/publications/churchill-bulletin/bulletin-122-aug-2018/churchillian-drift/

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 09:58

 46. Er Niels O tilbage som np?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. juni 2020 @ 10:07

 47. “Man kan ikke vinde en kamp med hvide flag”.
  Netop. Fløjlshandskerne SKAL af. Man er så bange på højrefløjen for at blive kaldt nazist eller racist at det næsten grænser til selvudslettelse.
  Pladder! Ind i kampen. Slå igen. Udskam galningene på venstrefløjen og tag teten. Der er intet at tabe.

  Kommentar by Hagmann — 27. juni 2020 @ 10:24

 48. Det er heldigt, at forkortelsen altid bruges.

  NATIONAL-SOCIALISME er for besværligt og afslørende

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 10:38

 49. Jeg går stærkt ind for etnisk udrensning af np og lignende fra denne side

  Kommentar by Træt — 27. juni 2020 @ 10:43

 50. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 09:58

  Venstrefløjes bovlamme analyse af National-Socialisterne går ud på, at man regne hele perioden som en optakt til krig også fredstid. Også overser man ellers de mange velfærds-initiativer som blev sat i værks.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 10:46

 51. Kommentar by Træt — 27. juni 2020 @ 10:43

  Den polske soldat Rafal Ganowicz blev engang spurgt om hvordan det var at tage et menneskeliv, hans svar var

  “At han ikke havde dræbt nogle mennesker, kun kommunister”

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 11:24

 52. np bekræfter i kommentar 09:26 at vedkommende er stærk kulturradikal = rød/radikal hjernevasket

  det samme gælder den redaktion, np henviser til som kilde

  bare det at man anvender ordet konventionerne i begrundelsen for at optage et værk i samlingen siger alt om hvordan de tænker

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 11:43

 53. KineserSnot kl. 10:46

  Hvilke velfærdsinitiativer satte nazisterne i værk? Oplys mig venligst.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 11:48

 54. …Tjah det største problem i verden er for mig at se….(Og man må hjertens gerne være uenig….tag den med lidt humor) at vi er 8 (snart) 8 milliarder mennesker om det samme spisekammer, som ikke kan følge med i reproduktion (og udåndingsluften CO2 er en forbrydelse). Dårligt regnskab i den her sammenhæng. Det ender med at vi må til at bruge fattige franske spisevaner som -Frølår-, -Vinbjergsnegle-, skimmelost (Rock-en-Ford), og drikke Champagne (og andre gastronmiske perversiteter), som nok er opstået i Frankrig under sultkatastrofer….Lige nu hyles der i JP over en muhammedansk mindretalsgruppe i (Nord Vest) Kina Urgierne, som bliver overvåget i hoved og r.. af det mest moderne overvågningsudstyr (som Danmark Gudhjæpe mig også har købt til forsvaret :-) :-) )…..Ikke et ondt ord fra min side. Hvornår har man hørt Muhammedanske protester over alle dem som de forfølger??????. Det er fornuftigt det Kina gør i den region….Ikke et ondt ord fra min side….Bare se Stuttgart for tiden . Overvåg dem Kina og grib ind med det samme, hvis de begynder at tage Deres idiotreligion alvorligt. Helt ok. Kunne aldrig falde mig ind at protestere for Urgierne-muhammedanernes sag. Må Islam uddø. Støt SIAD og GI. Fortsat god lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2020 @ 12:02

 55. k.m. kl. 11:43

  Med “moden” og “konventionerne” menes den nationale kultur, som Schiller på daværende tidspunkt, opildnet af revolutionen, anså for falske forhindringer for, at den samlede menneskehed kunne forenes med glæden som drivkraft. Derfor har EU valgt Schillers og Beethovens sang, da man ønsker at ophæve de nationale grænser i Europa.

  Jeg er naturligvis dybt uenig med Schiller. Jeg mener, at han var naiv. H.C. Andersen var klogere: Herfra min verden går …

  Jeg værdsætter i den grad den nationale kultur. Jeg er dybt afhængig af mit modersmål. Jeg forstår verdens mangfoldige kulturer gennem dansk.

  Men jeg kan forstå, at du abonnerer på Schillers vision om en bedre verden, hvor alle mennesker er brødre, hvilket også må indebære, at hvide og sorte er brødre, og at den systemiske racisme i USA må ophøre.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:04

 56. Hvorfor bliver folk ved med at svare “np” som helt åbentlyst er en troll …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. juni 2020 @ 12:14

 57. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 11:48

  Jeg vil da gerne svare np på vegne af KineserSnot:

  Hitlers velfærdsinitiativer var lige netop det, der gjorde ham så populær i 1930’erne: Han reducerede med stor succes arbejdsløsheden og indførte folkepension. I dag har Tyskland ingen folkepension længere, idet pensionen alene er afhængig af det, man har tjent op igennem livet.

  Det moderne velfærdssamfund, som vi forstår det, dukker først op efter 2. verdenskrig, så derfor er der noget komisk over at diskutere velfærdssamfund før krigen. Men indholdt den nationalsocialistiske ideologi elementer af et moderne velfærdssamfund og socialistiske ideer? Ja, det gjorde den, og det i tæt konkurrence med andre socialistiske partier i tiden.

  Danmarks National Socialistiske Arbejder Parti havde samme ideologi som deres mere succesrige tyske søsterparti. Man kan finde programmet for DNSAP’s partiprogram på nettet. Det er skrevet i lyset af tyske nazisters magtovertagelse i 1933. Her står f.eks.

  – Vi kræver Retten til Arbejde sikret. Bekæmper Udsugning af det producerende Folk.
  – Vi kræver en vidtgaaende Socialforsorg overfor alle vore Gamle, Syge og Invalider gennem en altomfattende Folkepensionering.
  – Vi kræver, at danske Erhvervsvirksomheder faar til For­maal at dække det danske Samfunds Behov, i Stedet for som nu udelukkende at tjene Kapitalmagtens Profitbegær.
  – Vi bekæmper den liberalistiske og materialistiske Livsidé og kræver Beskyttelse af de idealistiske og socialistiske Kræfter i vort Folk under Kampraabet: Helhedens Vel gaar forud for den enkeltes Vel.

  Alt det kunne være skrevet af internationale socialister, bortset fra, at nazisterne ikke brød sig om hele ideen med klassekampen.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 12:31

 58. Peter Nielsen kl. 12:14

  Tja, det er den omvendte verden her på UP. I andre fora ville det være Træt (10:43), som ønsker mig etnisk udrenset, og Snot (10:46), som priser Det Tredje Rige for dets velfærdsinitiativer, som man ville kalde for trolle.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:35

 59. Hvid Jesus, går ikke… “Jesus er også fra det 19. århundrede blevet brugt identitetspolitisk”

  Lodret løgn. Forfalskning af historien, fordi kyniske aktivister udnytter folks uvidenhed om historien.

  Jesus udskåret i sort ibenholt var f.eks. meget populært fra slutningen af det 19. århundrede. Ideen om den eksklusive lyse hudfarve var idemæssigt fraværende, fordi identitetspolitisk vanvid ikke var på dagsordenen.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 12:38

 60. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:35

  Er du da ikke en trold/troll, når du kan spørge så dumt:
  “Hvilke velfærdsinitiativer satte nazisterne i værk? Oplys mig venligst.”

  Kun trolde spørger til noget, de selv i løbet af 10 sekunder kan finde svar på på nettet eller i leksika.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 12:42

 61. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 11:48

  Du satte en masse unge igang med at hjælpe de ældre, bl.a. sørgede de for at give dem mad, så de ikke sultede. Tror faktisk at konceptet blev kopieret i Dansk-regi.

  Også fortsatte de en masse andre initiativer som social-demokraterne havde sat i værk årtiet før. Hvis de virkelig var som du påstår, så ville man nok have skåret dem fra.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 12:44

 62. np 09:26 Her erklærer np sig enig med Schiller
  “Ode til glæden er med i Højskolesangbogen lige som den socialistiske Snart dages det brødre.
  Her er, hvad redaktionen skriver om digtet. Bemærk, at de er i fuld overensstemmelse med min fortolkning.”

  np 12:04 Her tager np stærkt afstand fra Schiller
  “Jeg er naturligvis dybt uenig med Schiller. Jeg mener, at han var naiv”

  np er en kæmpe idiot der skifter holdning med 180km/t

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 12:44

 63. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:35

  Det lidt absurd at kalde folk trolde, blot fordi de ikke er enige i dit sludder. Det jo historisk korrekt at påpege at Nazisterne havde velfærds-initiativer.

  Det er desværre ikke noget mainstream-historikkerne mener er relevant, også ender man ligeså forvirret som dig.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 12:47

 64. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:35

  Du kan evt læse lidt op på Prøjsernes-socialistiske tiltag, siden 1880erne, det dem der ligger til grund for at nazisterne videreførte det meste. Allerede dengang trak man en streg i sandet og gjorde det klart at det ikke kun er kommunister deres allierede socialister der tænker på folket i dette henseende.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 12:50

 65. traveler kl. 12:31

  Beklager, du får mig ikke lokket med på en rejse ud i nazismens lyksageligheder.

  De anbragte socialdemokrater, kommunister, handicappede, homoseksuelle og jøder i kz-lejre.

  De afskaffede fagbevægelsen og indførte korporatismen efter inspiration fra Mussolinis fascistiske Italien. Det er bl.a. et af de afgørende punkter, der gør dem usammenlignelige med socialisterne.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:52

 66. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:52

  Nu behøver alt ikke foregå 1:1 før det kan sammenlignes, det burde du om nogen kunne forstå, sådan som du forsøger at smide rundt med nazikortet overalt.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 12:56

 67. k.m. kl. 12:44

  Stakkels dig. Du kan ikke læse indenad. Jeg erklærer mig enig med redaktionens fortolkning af Schillers tekst. Men det er da ikke det samme som at være enig med Schillers tekst. Når jeg nævner den socialistiske Snart dages det brødre i samme åndedrag, er det for udstille Schillers revolutionære og dybt tvivlsomme digt.

  Du må tage skeen i den anden hånd, og anstrenge dig mere med at forstå, hvad jeg mener. Jeg holder med vilje mine tekster på så let forståligt niveau som muligt.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 13:02

 68. Jeg kan ikke være med i en diskussion som denne, hvor traveler og Snot advokerer for nazismen og dens velfærdsinitiativer.

  Jeg er på Winston Churchills og den frie demokratiske verdens side.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 13:06

 69. np kan stikke sine selvmodsigelser op hvor solen ikke skinner
  np er fuldtids troll, en samfundsødelæggende idiot, der kun er på Uriasposten for at skabe splid og så tvivl om gode skribenters motiver.

  Til helvede med de røde svin

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 13:15

 70. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:52

  Jeg tænkte nok, at du satte en nazi-fælde op, hvor du ville have nogen til at forsvare nazismen, hvorefter du kunne udskamme dem: “Beklager, du får mig ikke lokket med på en rejse ud i nazismens lyksageligheder.” Det var ventet, at du svarede sådan.

  Men beklager. Jeg er stærk modstander af både datidens og nutidens nazisme. Men det skal ikke hindre mig i at være ærlig og stå ved den sandhed, at den nazistiske ideologi havde mange velfærdsinitiativer, der var meget lig de andre socialistiske partiers.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 13:24

 71. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 12:52
  “De afskaffede fagbevægelsen og indførte korporatismen efter inspiration fra Mussolinis fascistiske Italien. Det er bl.a. et af de afgørende punkter, der gør dem usammenlignelige med socialisterne.”

  Det er en halv sandhed/halv løgn. For hvad angår fagforeninger lignede nazisterne og kommunisterne hinanden uhyggeligt meget:

  – Kommunisterne i Sovjet afskaffede strejkeretten og lagde de traditionelle fagforeninger ind under kommunistpartiets kontrol.

  – Nazisterne i Tyskland afskaffede også strejkeretten, og lavede nogle nye fagforeninger under nazipariets kontrol.

  Jeg kan ikke se nogen forskel i praksis.
  Same shits different day

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 14:55

 72. traveler kl. 14:55

  Det var det første, nazisterne gjorde, da de fik magten: at smadre fagforeningerne, sende fagforeningslederne i koncentrationslejr og konfiskere fagforeningernes/arbejdernes pengemidler. Selv om det er fra en marxistisk avis giver følgende citat et godt billede af, hvad der skete:

  “On May 2, 1933, Adolf Hitler’s storm troopers occupied all trade union headquarters across Germany, and union leaders were arrested and put in prison or concentration camps. Many were beaten and tortured. All of the unions’ funds – in other words, the workers’ money – were confiscated. Former union officials were put on blacklists, preventing them from finding work.

  This was one of the first acts of Hitler and the Nazis, who had just come to power in Germany a few months earlier, in January 1933. The German labor movement was one of the largest and strongest in the world, with some 7 million members at the time. The Nazis, much like some far-rightists in our own country then and now, saw that unions exercised significant power by representing workers’ interests and promoting a democratic humanitarian outlook among workers. The unions presented a barrier to the Nazi effort to control all areas of life and create a corporate-fascist state. Therefore, the Nazis made a priority of eliminating trade unions in Germany.”

  https://peoplesworld.org/article/today-in-labor-history-nazis-destroy-unions/

  Derefter etablerede nazisterne German Labor Front, som intet havde at gøre med en fagforening. Det var nazisterne, som bestemt løn og arbejdsvilkår.

  Fabriksejerne skete der derimod intet med, medmindre de var jøder. Virksomhederne forblev på private hænder. Virksomhedsejerne samarbejdede med Hitler og profiterede ved det.

  Kapitalismen blomstrede altså i Nazityskland. De fleste kender de tyske bilfabrikanter og tøjfabrikanter, som profiterede ved nazismen, og stadigvæk i dag er førende inden for deres felt.

  Hermed mener jeg, at jeg endnu engang har tilbagevist den yderste højrefløjs falske påstand om, at nazismen var en venstreorienteret ideologi.

  Nej, det var den yderste højrefløj, som kom til magten nazisterne. For Churchill (konservativ) og Vestens intellektuelle (socialister eller kommunister) var det indlysende. For nutidens historikere er det indlysende. For mig er det indlysende.

  Så hvorfor er det ikke indlysende for dig?

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 16:05

 73. Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 16:05

  Det første kommunisterne gjorde, da de fik magten: at smadre fagforeningerne, sende fagforeningslederne i koncentrationslejr:

  Citat Den Store Danske:
  “Det russiske kommunistparti (bolsjevikkerne) kom straks efter magtovertagelsen i konflikt med betydelige dele af de russiske industriarbejdere. Hos dem herskede en udbredt misfornøjelse, der udsprang dels af bolsjevikkernes udelukkelse og forfølgelse af arbejdere, der ikke støttede bolsjevikkernes linje, dels af den stadige forringelse af den materielle situation. Talrige strejker opstod. Tjekaen, der var i hastig vækst, blev sat ind og anvendte stadig hårdere metoder. Strejkende blev udpeget som “klassefjender” og skudt efter summariske rettergange. Der blev givet ordre om at tage gidsler fra familier til strejkende eller andre “klassefjender”. Mange af disse blev placeret i de koncentrationslejre, der allerede i sommeren 1918 blev oprettet uden retsligt grundlag. Antallet af indsatte voksede fra 16.000 i maj 1919 til 70.000 i sept. 1921.”

  Typisk socialistisk fremfærd – national såvel som international.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 17:08

 74. Nu driller jeg ved at omskrive historien, ud fra np – peoplesworld artikel :

  On May 2, 1933, Adolf Hitler created a society without classes

  national-socialism was born

  Da Hitler fik magten begyndte udrensning af “uvelkomne elementer” akkurat som i Sovjet

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 17:30

 75. “Selv om det er fra en marxistisk avis giver følgende citat et godt billede af, hvad der skete”

  Det er som at søge sandheden i det gamle Land og Folk

  hahahahahahhaaaaa

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 17:45

 76. Lighederne mellem den nationale og den international socialisme var utroligt slående – eksempler:

  Både den nationale og den international socialisme havde et dobbelt syn på det kapitalistiske system:

  – Nazismens program var nationalisering uden erstatning af alle fondes formuer og af landbrugsjord, forbud mod kapitalindkomst (rente) og ejendomsspekulation, kunstigt lave huslejer til mindre handlende samt tvungen overskudsdeling i større virksomheder. Den tidlige nazisme var ligesom socialismen således meget imod kapitalismen og de frie markedskræfter. I nazismens korte levetid blev dog ikke meget ægte økonomisk socialisme realiseret, fordi man havde brug for en effektivt økonomi til landets opbygning og oprustning. Men ideologien var, at al privat produktion var et nationalt anliggende, virksomhedernes produktion skulle underlægges statens behov.

  – Sovjetkommunismen program var også nationalisering uden erstatning af alle fondes formuer og af landbrugsjord, forbud mod kapitalindkomst (rente) og ejendomsspekulation, osv – helt ligesom nazismen. Og ligesom nazisterne havde Lenin brug for en effektivt økonomi til landets opbygning og førte derfor fra 1921 til 1928 en økonomi baseret på kapitalistiske principper. Altså meget lig den samme erkendelse, som nazisterne gjorde, da de kom til magten.

  Eneste forskel: Modsat Nazityskland levede Sovjetkommunismen længe nok til at lukke ned for kapitalismen igen.

  Både den nationale og den international socialisme ville skabe en ny mennesketype:

  – Sovjetiske ideologer og psykologer drømte i 1920’erne om at skabe en ny og ubesmittet mennesketype, ‘Homo Sovieticus’

  – Den nazistiske ideolog Himlers vision var, at SS en dag skulle kome til at gøre grundstammen i en ny mennesketye ‘Homo Germanicus’ en ubesmittet nordisk race.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 17:49

 77. ¤

  “Jeg er konservativ og på Churchills og den frie verdens side”. Påstået af “np” efter at hun har leveret hundredvis af radikale- og enhedsliste-agtige indlæg. Sandheden er at “np” er en troll, en snæversynet, kværulantisk, frådende og hyklerisk feminist som har belemret debatterne med talrige ondskabsfulde personangreb samt anti-danske, fjollede og debat-afsporende indlæg.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 18:20

 78. Frank Unna og np.
  Jeg er lidt uenige med Jer i, hvor udsagnet stammer fra.
  Jeg mener at udsagnet kommer fra Aristoteles under en ophedet debat i Senatet.

  Kommentar by Finn A. Skov — 27. juni 2020 @ 18:25

 79. NotariusUmulius — 27. juni 2020 @ 10:07

  “Er Niels O tilbage som np”

  Eller Simon73?

  Kommentar by Jan huus — 27. juni 2020 @ 19:32

 80. traveler kl. 17:49

  “Nazismens program var nationalisering uden erstatning … Den tidlige nazisme var ligesom socialismen således meget imod kapitalismen og de frie markedskræfter.”

  Jeg ved ikke, hvor du har den slags tvivlsomme oplysninger fra. Højreradikale fake-news-medier?

  Hitler nationaliserede ingen private virksomheder, tværtimod privatiserede han på livet løs, da han fik magten.

  “The Great Depression had spurred increased state ownership in most Western capitalist countries. This also took place in Germany during the last years of the Weimar Republic. But after the Nazis took power, industries were privatized en masse. Several banks, shipyards, railway lines, shipping lines, welfare organizations, and more were privatized. The Nazi government took the stance that enterprises should be in private hands wherever possible. State ownership was to be avoided unless it was absolutely necessary for rearmament or the war effort, and even in those cases “the Reich often insisted on the inclusion in the contract of an option clause according to which the private firm operating the plant was entitled to purchase it.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Nazi_Germany

  Det er en god artikel fra Wikipedia, som jeg vil referere til, når den yderste højrefløj kommer med deres historieforfalskning om, at nazismen er en socialistisk ideologi.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 19:35

 81. Bent A kl. 18:20

  Jeg tror efterhånden, at læserne har fundet ud af, hvad du mener om mig.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 19:41

 82. np — 27. juni 2020 @ 19:35

  Altså privatiseret som efter soviet union fald, hvor alle partimedlemmer fik del i kagen og gamle KGB agenter ligeså.

  Kommentar by Jan huus — 27. juni 2020 @ 19:45

 83. Finn A. Skov kl. 18:25

  Vogel-Jørgensen angiver i sin “Bevingede ord” Schiller som ophavsmand til citatet, side 651 i min udgave. Men jeg vil ikke afvise, at Aristoteles kan have sagt noget lignende. Mig bekendt var han ikke medlem af noget senat og blev aldrig ophidset, fordi han var en meget klog mand. Han var elev på Platons akademi og blev lærer for selveste Alexander den Store. Måske tænker du på nogle af medlemmerne af Det Romerske Senat? Jeg kan ikke komme det nærmere.

  Kommentar by np — 27. juni 2020 @ 20:10

 84. Skod-Journalist Umuligus og np.
  np (senest) …”hvad læserne mener….”

  Kommentar by Iznogut — 27. juni 2020 @ 21:02

 85. 32 år senere, nynner jeg stadig med på Morrisseys 1988 hit Everyday is Like Sunday…

  Kommentar by LarsB — 27. juni 2020 @ 22:59

 86. Kommentar by Jan huus — 27. juni 2020 @ 19:32

  np bruger Simon73’s metoder
  GT er bare komplet gak i låget, som Niels Nul

  Kommentar by Træt — 27. juni 2020 @ 23:40

 87. @Træt

  Yep, np’s debat stil minder meget om simon73.

  Kommentar by Jan huus — 28. juni 2020 @ 03:00

 88. Man burde danne “Det Hemmelige Selskab for Forbudt Vestlig Kultur”.

  Her vil man kunne holde komsammener, hvor man får serveret hjemmelavede Eskimo-is med negerboller, mens man ser film som ‘Borte med Blæsten”.

  Et sådan selskab er ikke (kun) tiltænkt folk med Tourettes syndrom, men frie anti-ideologiske sjæle, der aldrig havde forestillet sig, at f.eks. Eskimo-is skulle være racistisk.

  Kommentar by traveler — 28. juni 2020 @ 08:06

 89. DR’s NaziNews rapporterer, at “Rolling Stones” vil sagsøge Trump, hvis han spiller deres melodier under hans valgmøder.
  Så er spørgsmålet, hvem er “Rolling Stones”? Er det et ‘katzenjammerband’ fra sidste årtusinde? Røsten fra graven?

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. juni 2020 @ 09:08

 90. Nazismens samarbejde med den tyske storkapital var om noget det, der sidenhen stemplede nazismen som højreorienteret.

  Her glemmer man, at Lenin, Trotsky og Stalin alle gik op i at efterligne USAs industrielle succes. Storkapitalisten Henry Ford og andre amerikanske industrielle ledere og kapitalister påvirkede Sovjetunionens udvikling afgørende. Kærligheden var gensidig. For bolsjevikkerne i 1920’erne var støtten fra de amerikanske industrielle ledere og ingeniører afgørende for den kommunistiske stats succes.

  Kommunist-Kina har lært den samme lektie af Sovjetunionens tidlige historie og slog også ind på en kopiering af det amerikanske industrielle og kapitalistiske system. De har dog lært den pointe af de sovjettiske leder, at når kommunisterne sidder på magten og kontrollerer industri og storkapital, vil samfundet ikke blive belastet af kapitalismens såkaldte indbyggede “modsigelser” ifølge marxistisk teori.

  Det er morsomt, at det ikke bare er storkapitalisten og spekulanten Soros, men også f.eks. Ford Foundation, der i dag støtter venstreradikale bevægelser som BLM økonomisk.

  Kommentar by traveler — 28. juni 2020 @ 11:02

 91. Det er fuldstændigt malplaceret at man ikke længere må sige neger, negerkys, eskimo is, mm.
  Pippi Langstrømpes far må ikke længere kaldes “neger konge” men “Sydhavs konge” eller bare konge. Dvs. at man uden videre omskriver Astrid Lindgrens gamle fortælling. Jeg er overbevist om at hvis Lindgren fik det at vide i dag, ville hun, uden tvivl, rotere i sin grav med raketfart.
  Ligeledes må man ikke længere vise filmen, Borte med blæsten, Med Clark Gable og Vivian Leigh, fordi den foregår i Sydstaterne under slaveriet.
  I Far til fire filmen, Ulveungerne må man ikke længere vise den scene, hvor Lille Per og Lille Grete synger “Negersangen” fordi den betegnes som racistisk i dag. Disse scener, film og sange kan tilskrives en anden tid, hvor dette var fuldstændigt acceptabelt. Hvorfor skal dette pludseligt forbydes, blot fordi visse mennesker er blevet mimose agtige, og føler sig krænkede over snart alt.
  Man må snart heller ikke længere afsynge den gamle højskole sang “Den danske sang er en ung blond pige” fordi den beskriver pigens hårfarve/hudfarve. Straks himler man op om at den er racistisk.
  Ak, du “hellige” enfold!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 28. juni 2020 @ 16:38

 92. Kommentar by traveler — 28. juni 2020 @ 08:06

  Apropos man burde danne “Det Hemmelige Selskab for Forbudt Vestlig Kultur”.

  Det burde selvfølgelig navngives på tysk:
  Die Geheimgesellschaft der entarteten westlichen Kunst und Kultur

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 09:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper