27. juni 2020

Kasper Støvring: “… det var netop de døde, hvide mænd, der skabte den vestlige kulturs storhed.”

“We disrupt the Western-prescribed nuclear family structure”, skriver ‘Black Lives Matter’ på den officielle hjemmeside, og det fremgår klart at bevægelsen ikke bare bekæmper har til formål at bekæmpe hvid-mod-sort-racisme, men smadre fundamentet for det bestående. “We’re trained Marxists”, som grundlæggeren sagde i et interview tilbage i 2015.

Kasper Støvring renser luften i Berlingske – Døde, hvide mænd skabte den amerikanske storhed.

… det var netop de døde, hvide mænd, der skabte den vestlige kulturs storhed.

Lad os se på Guds eget land. Takket være den i dag udskældte WASP-kultur blev Amerika verdens stærkeste nation. Hvide, Angel-Saksiske Protestanter skabte nemlig en kultur grundlagt på det engelske sprog, på kristendom, arbejdsomhed, kernefamilie, retsprincipper, dissens og mange andre goder.

Og gæt engang: WASP er ikke en hudfarve, men jo netop en kultur, man kan vælge at blive en del af. Nøjagtig som det er sket for millioner af sorte, asiater og latinamerikanere. Ved at assimilere sig til USAs anglo-protestantiske kernekultur opnåede de velstand og succes i The Land of the Free.

… Den fælles anglo-protestantiske kultur afløses altså af multikulturalisme og multinationalisme. Det er imidlertid opskriften på polarisering og had, på væltede statuer og brændende byer.

For i stedet for at assimilere sig til kernekulturen barrikaderer man sig bag sin egen gruppes dogmer og forhærder sig i selvretfærdig revanchisme: Ned med kernefamilien! Ned med kristendommen! Ned med de hvide og deres privilegier! Læs bare det erklærede formål bag Black Lives Matter og lyt til bevægelsens rabiate propagandister. Der er ikke blot noget destruktivt, men også sært selvdestruktivt ved bevægelser som BLM. Det værdifulde ved den forhadte anglo-protestantisme er netop, at den også løfter de grupper, der ikke klarer sig godt.”

Oploadet Kl. 10:16 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111082/trackback

32 Comments »

 1. Undskyld, men denne video fortjener større udbredelse.

  https://youtu.be/C23fE_2jlys fra Off topic
  Kommentar by Jan huus — 26. juni 2020 @ 18:43

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 10:41

 2. At der skulle gå en hel måned, før nogle andre end Selsing skrev dette, viser hvor bovlamme de borgerlige der har adgang til medierne er.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 10:44

 3. KineserSnot — 27. juni 2020 @ 10:44

  KORREKT, de skal først afkode folkestemningen, så de ikke kommer i for meget modvind.

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 10:47

 4. I dag kan venstrefløjen ikke åbne munden uden at råbe racisme.
  Sidste år, før Black Lives Matter kom i centrum var det Greta Thunberg og hendes rabiate holdninger om klimaet.

  Der skal ingenting til, før millioner af idioter slutter sig til en bevægelse de ikke sætter sig ind i hvad drejer sig om.
  Massepsykose er farligt.

  Venstrefløjen vender og drejer alt for at finde tegn på den hvide mands uretfærdighed.

  Jeg har aldrig hørt venstrefløjen klage over røde Lone Kellermanns udgave af Vandkunstens lille cafe, hvor et af par vers lyder
  :Og Oda i garderoben
  sukker et lydeligt suk
  og spejler sig længe i spejlet
  og syns, hun er egentlig smuk,
  men tårer og vågne nætter
  har gjort hendes teint lidt bleg –
  for Nero, negerportieren,
  kigge! en anden vej.

  Og Nero, negerportieren,
  står og ser fornem ud,
  men hjertet vånder sig heftigt
  under hans sorte hud,
  han blotter sin smertes dybde
  i taxabil-fløjtens fløjt
  for Nero, negerportieren,
  elsker Elvira højt.”

  De krænkelsesparate er lovlig undskyldt hvis de har glemt teksten i Vandkunstens lille cafe, men der er også den mulighed at de holder kæft, fordi det er røde Lone Kellermann og rockbandet der synger og spiller.

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 10:56

 5. Negere kan intet skabe ud over kriminalitet og flere børn.

  Kommentar by Jp — 27. juni 2020 @ 11:11

 6. Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 10:47

  Ja det ufatteligt de altid skal veje morgenluft, istedet for bare at gøre det rigtige. Vi ligger som vi har redt, når disse borgerlige repræsentere os.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 11:20

 7. Skal man endelig dele mennesker op i hudfarve i den sammenhæng, kan man vel også sige at det var- Hvide kristne- mænd og kvinder der kæmpede imod slaveriet og racismen i USA i starten og senere kom de sorte til f.eks Abraham Lincoln….Blot en historisk betragtning.

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2020 @ 11:44

 8. ¤

  Det er svært at forstå at det store flertal af vælgere/borgere er så uvidende, historieløse, letsindige, naive, hjernevaskede eller dumme, at de slet ikke frygter kommunismen, selvom den i stribevis af lande har været en fiasko. Mindst en milliard mennesker har fået deres liv forpestet og ødelagt af marxisterne/rødfascisterne. (+ islamisterne) Læs selv om kommunist/nazist/islamist rædslerne i diverse bøger mv.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 12:49

 9. Lad os dog endelig gå helt ind til kernen, den hvide, germanske races og protestantismes overlegenhed i tankesæt over for øvrige racer og religioner.
  Så enkelt er det og alle ved det, men sige, tænke og ikke mindst forske i det, er forbudt, ikke mindst efter et par verdenskrige og ikke mindst onkel Adde og hans meritter.

  “Hvide, Angel-Saksiske Protestanter skabte nemlig en kultur grundlagt på det engelske sprog, på kristendom, arbejdsomhed, kernefamilie, retsprincipper, dissens og mange andre goder.”

  Alt sammen korrekt, specielt når man husker, at Angel-Saksere er germanere.
  Tysk kultur, forskning og åndsliv er og har altid været fuldt på højde, om ikke højere end den engelsk-amerikanske, men et par uheldige verdenskrige samt propaganda fra samme, har skabt had og mistanke til alt tysk. Når England gik ind i begge verdenskrige, var det nok så meget real- og handelspolitik. Alt snakken om demokrati, jøder osv, ragede England en høstblomst.
  USA blev i udstrakt grad opbygget af tyske migranter,ja da man stemte i kongressen om hvilket sprog den nye nation skulle anvende,vandt engelsk kun med en stemmes flertal!
  USA havde udstrakt apartheid til ca. 1964, hvor demokraterne pludselig syntes at nu skulle det ændres, antageligvis for at skaffe partiet stemmer, ganske som vore socialdemokrater for at skaffe sig stemmer, begyndte at importere og skabe ny en underklasse med muslim-importen til Danmark!). Før den tid var demokraterne i USA det mest racistiske parti!
  Multi-kulti vil altid opløse et samfund, ganske som i beretningen om Babelstårnet.
  Det nuværende “Black lives matter” med tilhørende kvindepladder, LGBT osv er ikke andet end nymarxisme fra Frankfurterskolens medløbere i en kamp om magten og ikke mindst samfundenes rigdomme, sværere er det ikke.
  At tage magten i de rige kapitalistiske lande med våbenmagt, som kommunismen forsøgte efter 1917, viste sig hurtigt umuligt og hvad den realiserede socialisme fører til,er set utallige gange, fattigdom og undertrykkelse.

  Kommentar by T. Snorrason — 27. juni 2020 @ 12:55

 10. Den underliggende hensigt med venstrefløjens og BLM’s aktioner og optøjer er naturligvis at puste til den hvide elites skyldkompleks og vække en dårlig samvittighed til live.

  Formålet er presse dem til at give indvandrere og etniske minoriteter endnu flere goder og særrettigheder, og frem for alt at åbne landet op for fri indvandring fra de varme lande. Det gælder jo om hurtigst muligt at forvandle Danmark til et farverigt multietnisk paradis, hvor venstrefløjen kan boltre sig uindskrænket, og få magt til at forvandle Danmark til Hugo Chavez land eller Fidel Castro land.

  Kommentar by JC — 27. juni 2020 @ 14:02

 11. Kommentar by T. Snorrason — 27. juni 2020 @ 12:55

  “Tysk kultur, forskning og åndsliv er og har altid været fuldt på højde, om ikke højere end den engelsk-amerikanske,…” Rigtigt at tysk kultur, forskning og åndsliv har skabt meget stort.

  Men tysk kultur har også fostret Frankfurterskolen og Karl Marx, der var inspireret af andre tyskere som Hegel og Feuerbach osv. Og tillige en type som Hitler. Storheden er således gået hånd i hånd med den mest forfærdelige selvdestruktion.

  Kommentar by traveler — 27. juni 2020 @ 14:24

 12. “Det er svært at forstå at det store flertal af vælgere/borgere er så uvidende, historieløse, letsindige, naive, hjernevaskede eller dumme, at de slet ikke frygter kommunismen, selvom den i stribevis af lande har været en fiasko. Mindst en milliard mennesker har fået deres liv forpestet og ødelagt af marxisterne/rødfascisterne. (+ islamisterne) Læs selv om kommunist/nazist/islamist rædslerne i diverse bøger mv.
  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 12:49”

  Du gav selv svaret: Man skal selv læse om det. For den slags farlige tanker om bagsiden ved venstrefløjens ideologier er ikke noget man lærer om i skolen. Røde lærere + røde medier er opskriften på at gøre et helt folk til politiske analfabeter, og fordi højrefløjen har snorksovet lige siden de blevet sat fra jobbet i 1968, så bliver det førnævnte typer der former børnene > voksne > vælgerne. Resultatet bliver derefter.

  Kommentar by Per — 27. juni 2020 @ 15:34

 13. ad. 11.
  “Men tysk kultur har også fostret Frankfurterskolen og Karl Marx, der var inspireret af andre tyskere som Hegel og Feuerbach osv. Og tillige en type som Hitler. Storheden er således gået hånd i hånd med den mest forfærdelige selvdestruktion.”
  Om tysk kultur skabte Karl Marx og socialismen er nok tvivlsomt. Socialismen går tilbage til den såkaldte oplysningstid, hvor den tids djøffer, halvstuderede røvere og småjurister prøver at finde en bedre økonomisk styreform (hvor de havde magten og indkomsterne) end adelsvældet, som var blevet forældet.
  Det førte til den franske revolution og de efterfølgende i 1830 og 1848, den sidste dækkede hele Europa.
  At kalde WWII og måske også WWI for tysk selvdestruktion, mener jeg intet har på sig.
  At man bagefter dømte Kejser Wilhelm og Tyskland som skyldige og erstatningspligtige for WWI, det var politisk plat og den egentlige årsag sammen med Versaillestraktaten til forsættelseskrigen WWII.

  Kommentar by T. Snorrason — 27. juni 2020 @ 16:48

 14. G.I. er på din side Kasper. Lad ikke en syg iraner (Nima Zamani) lokke dig.

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2020 @ 17:28

 15. G.I. er på din side Kasper. Lad ikke en syg iraner (Nima Zamani) lokke dig

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2020 @ 17:30

 16. Snorrason, du glemmer i farten det Østrig/Ungarske kejserrige, der besluttede at give Serbien en “huskekage”
  Det lykkedes som bekendt ikke så godt, da de fik læsterlige tæsk af serberne.
  Af familiære grunde, gik tyskerne modstræbende med i krigen på Østrigs side, og resultatet er alment kendt.
  Ungarn, Serbien og andre småstater blev selvstændige, Østrig blev en småstat.
  Tyskland blev straffet, med uendelige lidelser for befolkningen, sult ,nød og elendighed.
  Ikke jeg er uenig med dig, men lige for at sætte tingene i perspektiv.

  Kommentar by Finn A. Skov — 27. juni 2020 @ 17:46

 17. Næh,jeg har ikke “forglemt” Østrig, men mordet på tronfølgeren var blot et påskud for at komme i krig mod Serbien og dermed evt. Rusland.
  Krig havde været forventet allerede 1913, det var bare at finde et påskud.
  Frankrig ønskede og havde længe ønsket revanche for nederlaget 1870.
  England brød sig ikke om den stadigt mere effektive tyske eksportindustri, som nu matchede den engelske, og heller ikke den voksende tyske flåde, bygget til Nordsøen – ikke en højsøflåde – brød englænderne sig om.
  Den eneste,der ikke ville i krig, var faktisk Tyskland, men skulle det være, så var deres hær jo stærk.

  Kommentar by T. Snorrason — 27. juni 2020 @ 18:08

 18. “WASP er ikke en hudfarve, men jo netop en kultur, man kan vælge at blive en del af”.

  Som Kasper Støvring selv skriver så står “WASP” for “HVIDE, Angel-Saksiske Protestanter”.

  I øvrigt er det lidt utroligt at en såkaldt “national-konservativ” som Kasper Støvring tilsyneladende tror, at race blot er et spørgsmål om “hudfarve” …

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. juni 2020 @ 19:22

 19. ¤

  Det var en flok inkompetente idioter som fik 1. verdenskrig i gang. Læs selv om hvor tåbeligt og vanvittigt det hele gik til. Læs “Kanonerne i august 1914”.

  Og læs om hvordan endnu større tosser og ondsindede galninge med angrebskrige på nabolande fik omdannet Europa til en slagmark 1939-45.

  Og se hvordan totalt sindssyge og hensynsløse kliker for tredje gang er ved at omdanne vores lande til krigszoner. Se “The strange death of Europe” og “Mørke midt på dagen”.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 21:26

 20. Letfattelig beskrivelse af umuligheden af integration:
  WASP er kendetegnet ved en iq på omkring 100. Når de blandes med store grupper med en iq på under 80, har vi miséren. Laviqerne vil gerne have fat i højiqernes hårdt tilkæmpede ejendom, men kan ikke finde ud af, hvordan højiqerne frembringer og vedligeholder deres sofistikerede og forfinede kultur. Resultatet er, at højiqer aldrig kan leve i harmoni med laviqer. Det viser de østlige laviqers primitive angreb på de vestlig højiqer helt klart og tydeligt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. juni 2020 @ 21:43

 21. Margaret Thatcher sagde det så enkelt. Socialisterne er ligeglade med at de dårligst stillede bliver løftet op til en bedre levestandard, hvis det betyder at afstanden mellem toppen og bunden bliver større! Det er med andre ord vigtigere for dem at de rige bliver mindre rige end at de dårligs stillede får det bedre! Det er afstanden der betyder noget!
  Arbejderen må gerne sulte bare arbejdsgiveren må kører Jaguar i stedet for Rolls Royce!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. juni 2020 @ 21:55

 22. Frankfurter Skolen og Karl Marx var nok født i Tyskland, men de var etniske jøder, i øvrigt ligesom Freud og sexologiens fader Hirschfeld.

  Af alle det 20 århundredes onder kan stort set alt føres tilbage til disse 4 jødiske teorier.

  Karl Marx, der skabte klassekampen, i stedet for klassesamarbejdet.

  Frankfurter Skolen, der skabte tonepolitiet og tankecensuren.

  Freud, der opløste ægteskabet og “frisatte” kvinden til hor og utroskab.

  Hirschfeld, der opfandt transvestitter og flydende kønsidentitet.

  Kommentar by Jens — 28. juni 2020 @ 06:25

 23. Kommentar by T. Snorrason — 27. juni 2020 @ 18:08

  “Om tysk kultur skabte Karl Marx” skriver jeg ikke, men at den fostrede Karl Marx, dvs. strømninger i den tyske filosofi omfattede også typer som Karl Marx. Marx er ikke kun barn af den såkaldte oplysningstid, men var elev af Friedrich Gottlieb Welcker, inspireret af Bruno Bauer, Friedrich Engels, Ludwig Feuerbach, Arnold Ruge og Max Stirner. Foruden de nævnte Hegel og Feuerbach osv. Listen er lang. Alle fra tyske filosofiske strømninger.

  “At kalde WWII og måske også WWI for tysk selvdestruktion, mener jeg intet har på sig.” skriver jeg ikke noget om. Men de destruktive elementer kan f.eks. ses i Marx’ tese om at proletariatets revolution uundgåeligt ville knuse det borgerlige statsapparat i stedet for bare at overtage det. Frankfurterskolens kulturmarxisme og nazismen havde også destruktive sider rettet mod den borgerlige vestlige/tyske kultur. Hegel talte om ”Guds død” opfulgt af Nietzsche, der i sin berømte fabel får den gale mand til at proklamere Guds død, hvilket ryster den kristne, vestlige verden i sin grundvold. I Freuds psykoanalyser af det tyske/østriske samfund omkring ham er det ikke tilfældigt, at han har en tese om en uforklarlig drivkraft i mennesket, dødsdriften, der fører os mod selvdestruktion. Det er heller ikke helt tilfældigt, at det er tyskeren Merkel og det tysk dominerede/kontrolerede EU, der går forrest i hvad man kan kalde destruktion af europæisk kultur ved at oversvømme Europa med kulturfremmede, for ikke at sige anti-vestlige indvandrere.

  Storheden, der har skabt ufattelige og unikke indsigter og fremskridt for menneskeheden, kan således sige at være gået hånd i hånd med en mærkelig og forfærdelige selvdestruktiv kraft.

  Kommentar by traveler — 28. juni 2020 @ 07:46

 24. Igen et pletskud af Kasper Støvring. Demokratiet i Amerika enestående og “USA var fra starten et demokrati, og landets forfatning blev vedtaget i 1787. USA er dermed verdens ældste demokrati. USA lagde vægt på individets rettigheder, økonomisk frihed og privat ejendomsret.
  Det amerikanske demokrati lægger vægt på individets rettigheder og individets frihed. Forfatningen og retssystemet spiller en stor rolle. De fleste amerikanere ser med mistro på statsmagten og på fællesskaber, som staten har skabt.” (klip fra Historie Gyldendal)

  Men i dag trues alle demokratier af demografien. Da den amerikanske forfatning blev vedtaget i 1787, var der under 1 mia mennesker i verden. I dag er der næsten 8 mia mennesker i verden. De fleste af dem hadet WASP’s og ønsker ikke de hvides demokrati. De tror på deres egne guder. Når de vandrer ind i vestens demokratier, vil de smadre dem og den kristne WASP-ånd, der hersker der. De vil erobre verden for ikke-hvide. Det er pay-back time! :-)

  Kommentar by A-mad — 28. juni 2020 @ 08:31

 25. Smeltedigel er et centralt begreb i skabelsen af USA. Forstår man ikke det, så forstår man ikke USA, som den tidligere republikanske præsident Georg W. Bush har været inde på efter mordet på George Floyd.

  “In the 18th and 19th centuries, the metaphor of a “crucible” or “smelting pot” was used to describe the fusion of different nationalities, ethnicities and cultures. It was used together with concepts of the United States as an ideal republic and a “city upon a hill” or new promised land. It was a metaphor for the idealized process of immigration and colonization by which different nationalities, cultures and “races” (a term that could encompass nationality, ethnicity and racist views of humanity) were to blend into a new, virtuous community, and it was connected to utopian visions of the emergence of an American “new man”.”

  Den amerikanske digter Ralph Waldo Emerson forestillede sig endda, at det ville blive skabelsen af en ny race, en ny religion, en ny stat og en ny litteratur, jf. følgende dybe citat, hvor jeg sporer referencer til renæssancefilosoffen Pico Della Mirandolas tanker om menneskets værdighed og forvandlingskraft:

  “Man is the most composite of all creatures…. Well, as in the old burning of the Temple at Corinth, by the melting and intermixture of silver and gold and other metals a new compound more precious than any, called Corinthian brass, was formed; so in this continent—asylum of all nations—the energy of Irish, Germans, Swedes, Poles, and Cossacks, and all the European tribes—of the Africans, and of the Polynesians—will construct a new race, a new religion, a new state, a new literature, which will be as vigorous as the new Europe which came out of the smelting-pot of the Dark Ages, or that which earlier emerged from the Pelasgic and Etruscan barbarism.”

  WASP er et lidt tvivlsomt begreb, som tilsyneladende uden ironi erkender sin egen farlighed ved, at det som bekendt betyder hveps på engelsk. Hvepse-kulturen. Velbekomme.

  USA var et dybt racistisk samfund helt op til 1960’erne, hvor sorte og hvide blev adskilt i det offentlige rum.

  Den sorte borgerrettighedsbevægelse kæmpede for et mere ligeværdigt samfund. Resultatet blev The Civil Rights Act fra 1964, som forbød diskrimination baseret på race, religion, køn eller national oprindelse på arbejdsmarkedet og forbød ulige krav for sorte og hvide borgere i forbindelse med, at borgere registrerede sig som vælgere. Loven forbød også raceadskillelse i skoler, på arbejdspladser og i offentlige boliger.

  Dette skridt frem mod et højere civiliseret stade skyldes altså slavernes efterkommere, og ikke den hvide hvepse-kulktur.

  Citaterne om smeltedigelen er fra:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Melting_pot

  Kommentar by np — 28. juni 2020 @ 09:38

 26. Kommentar by np — 28. juni 2020 @ 09:38

  Ved Gud en gang venstresnoet gylle.

  “WASP er et lidt tvivlsomt begreb, som tilsyneladende uden ironi erkender sin egen farlighed ved, at det som bekendt betyder hveps på engelsk. Hvepse-kulturen. Velbekomme.”

  Kun idioter kan finde på noget sådan meningsløst tankespin. Lad os for at illustrere idiotien skifte forkortelsen WASP ud med AIDS:

  “AIDS er et lidt tvivlsomt begreb, som tilsyneladende uden ironi erkender sin egen farlighed ved, at det som bekendt betyder hjælpemidler på engelsk. Hjælpe-sygdommen. Velbekomme.”

  Også sådan er de tekster “np” støver op gennemført tåbelige, grænsende til idiotiske. Jeg springer fremover “np” over.

  Kommentar by traveler — 28. juni 2020 @ 11:38

 27. Rettelse:
  “AIDS er et lidt tvivlsomt begreb, som tilsyneladende uden ironi ikke erkender sin egen farlighed ved, at det som bekendt betyder hjælpemidler på engelsk. Hjælpe-sygdommen. Velbekomme.”

  Når nu man er i gang med bullshit-generatoren:
  BLM står ikke bare for Black Lives Matter, men er også en forening, der samler og fjerner vilde heste og æsler for at beskytte deres sundhed. Nogle steder bruger BLM også til fødselskontrol for at bremse væksten af vilde dyr:

  “BLM er et lidt tvivlsomt begreb, som tilsyneladende uden ironi erkender sin egen relation til kontrol af vilde dyr, idet det som bekendt står for Bureau of Land Management, der er en forening domineret af hvide, der gennem kontrol søger at bremse væksten af vilde heste og æsler. Vilddyr-kontrol-foreningen. Velbekomme.”

  Kommentar by traveler — 28. juni 2020 @ 12:26

 28. traveler

  WASP er et nedsættende begreb om en privilligeret befolkningsgruppe i USA, og konnotationen (bibetydningen) hveps er skam valgt bevidst. Citater fra Wikipedia om begrebet:

  “White Anglo-Saxon Protestants (WASPs) are white North American Protestants, often of British descent. WASP elites have long dominated American society, culture, and politics, maintaining a monopoly through intermarriage and nepotism.”

  “The W and P were added in the 1950s to form a humorous epithet to imply “waspishness” or someone likely to make sharp, slightly cruel remarks.”

  “In the 21st century, WASP is often applied as a derogatory label to those with social privilege who are perceived to be snobbish and exclusive, such as being members of restrictive private social clubs.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/White_Anglo-Saxon_Protestants

  Det er svært at komme med et lignende eksempel på dansk. Det eneste jeg kan komme på, på stående fod, er, at nogen omtaler medlemmer af det radikale venstre som “radigale”.

  Den term ville man jo aldrig bruge i en seriøs artikel eller en videnskabelig afhandling. Det hører hjemme under urban language eller folkelige talemåder, lige som WASP gør det. Det er det, jeg mener med, at det er et lidt tvivlsomt begreb.

  Jeg ser i hvert fald ikke ned på hvide amerikanere af engelsk oprindelse med protestantisk tro. De er ikke “hvepse” i min bog.

  Der er intet venstreorienteret ved min første kommentar. Jeg nævner den konservative George W. Bush, det anerkendte begreb smeltedigel anvendt om USA som indvandringsland, digteren Emersons og hans vision for USA som en ny renæssance for menneskeheden, borgerettighedsbevægelsen, hvis kamp fik afskaffet raceadskillelsen i USA. Anerkendte og vellidte fænomener af mennesker af borgerlig observans.

  Så hvad er problemet, traveler? Skriver jeg for indviklet, siden mange misforstår mine indlæg? Eller er det, fordi jeg ikke er racist? Fordi jeg ikke ser ned på sorte og muslimer, hvilket folkeslag de end måtte tilhøre? Jeg forstår det simpelthen ikke …

  Kommentar by np — 28. juni 2020 @ 16:45

 29. Don’t feed the Troll!

  Kommentar by A-mad — 29. juni 2020 @ 07:33

 30. Kommentar by A-mad — 29. juni 2020 @ 07:33

  Enig
  Don’t feed the troll and racist np

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 09:20

 31. traveler kl. 09:20

  Du er godt nok langt ud, når du kalder mig for racist. Jeg, som den eneste i dette fora nævner den sorte borgerrettigsbevægelse kamp for ligeværdighed, hvilket resulterede i The Civil Rights Act fra 1964, hvilket så eftertrykkeligt skyder Samuel P. Huntingtons falske forestilling om, at det er hvide mænd, som har skabt den amerikanske kultur, ned.

  Kommentar by np — 29. juni 2020 @ 10:26

 32. I wonder why Black Lives Matter do not roam the street in China or India, or why the inbreeded shit Greta do not go to China or India, the shitholes that produce most pollution in the world together with the US.

  what would happen if BLM came t comminist china and started their act or if the cretin Greta would just show up in China and start to lecture the commies what to do in their own country.

  Kommentar by Erwache — 29. juni 2020 @ 19:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper