27. juni 2020

COOP udrenser stærke 3F’ere: “… 80 procent af de nye, fastansatte på nat i år har ikke-danske navne.”

Jeg følger ikke ‘Verdens lykkeligste arbejdsmarked’ på Radio4, men i sidste uge bed jeg dog mærke i gæstens navn, Helga Mathiessen, næstformand for 3F’ BJMF-afdeling. Jeg skrev om hende tilbage i 2010 under COP15-urolighederne, da hun som RUC-studerende, live på TV2 News, ikke ville tage afstand fra stenkast mod politiet. BJMF er en af de mere radikaliserede 3F-afdelinger, så det giver god mening. Jeg kan ikke være medlem af 3F.

I 2010 arbejdede jeg på COOP Logistik i Hasselager, lidt syd for Århus, der på daværende tidspunkt var en 3F-bastion. Jeg nægtede at støtte 3F, men de fleste var DF’ere, så jeg fik alligevel en del gode venner på lageret. Mit problem med 3F var mere overordnet, men lokalt var det tydeligt at ‘laissez faire’-kulturen ikke kunne fortsætte. Det overrasker mig derfor ikke, at COOP på et tidspunkt besluttede sig for at vende bøtten på den hårde måde. Det er blandt ondt gået ud over ’stomi-syge’ Benny, hvis to sønner jeg kender ganske godt.

På et tidspunkt var jeg på efteruddannelse i COOP Brøndby, og det var skrækscenariet. Etniske kliker overalt på arbejdspladsen, videoovervågning af personalebutikken (‘REA’) etc. Flere konflikter, mere kontrol, ingen tillid. Herunder en email jeg fik tilsendt fra en tidligere kollega, hvis navn jeg ikke kender. Måske en af de fyrede…

“Hej Kim

Du har sikkert opdaget, at der er uro på din gamle arbejdsplads i COOP Hasselager. … COOP har indledt et frontalangreb på ‘den danske model’ og de går målrettet efter at rense ud blandt de stærke medarbejdere(læs 3f’ere) og erstatte dem med muslimer, østeuropæere og folk fra 3.verdenslande. Med andre ord så fjerner de det danske i ‘den danske model’ og ansætter, dem som ikke vil stå sammen med etniske danskere.

Jeg mener, at cirka 80 procent af de nye, fastansatte på nat i år har ikke-danske navne. (En af de nyansatte havde dog et dansk navn, men hun nævnte for sin instruktør, at hun kendte (navn slettet, Kim). Hun blev fyret i oplæringsperioden med begrundelsen, at hun ikke passede ind. Hmmm..)

… hvis man er for ‘den danske model’ er det tydeligt, at de bruger udansk, ikke-organiseret arbejdskraft til at drive en kile ind på arbejdspladsen.

Er man mere til højre og måske ikke tilhænger af ‘den danske model’, er det vel bare forkasteligt, at danskere bliver fyret på en gammel dansk arbejdsplads og erstattet af indvandrere, og endda i et forhold, der slet ikke afspejler fordelingen i det danske samfund.

Uanset hvordan man anskuer det, så bruger COOPs ledelse indvandrerne som et redskab til at opnå deres mål

COOP siger støt din lokale landmand. Skal vi også støtte den internationale lager-medarbejder?

Black Lives Matter… eller hvad siger COOP? …

Med venlig hilsen

En kollega”

(Anonym email til undertegnede, 17. juni 2020)

Oploadet Kl. 12:47 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111095/trackback

43 Comments »

 1. Det var Erhvervslivet ført an af Konservative der åbnede op for indvandringen i første omgang i 60erne og 70erne.

  Overstående er grunden til dette. Engang kunne venstrefløjen se problemet, så derfor var de også skeptiske, det ville nemlig gå udover deres vælgere i arbejderklassen.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juni 2020 @ 12:55

 2. Østeuropæere er meget arbejdssomme og det er et kæmpe problem for venstrefløjen, der foretrækker primitive og dovne muslimer.

  Kommentar by Skatteyderen — 27. juni 2020 @ 12:58

 3. ¤

  Når for mange i et firma beherskes af radikale eller røde tankesæt, ender det med at gå ud over danske ansatte. Når kommunist og feminist-procenten i et parti eller parlament kommer for højt op, er man på vejen mod diktatur, tyranni og statslig undertrykkelse. Når dame-procenten i retssystemet, skilsmisse-bureaukratiet, udlændingestyrelsen eller sundheds-styrelsen osv. nærmer sig eller overstiger 20%, begynder tingene at skride. Det hjælper ikke at der er mænd til stede, hvis de er røde og feminiserede typer.

  Marxisterne og feministerne er mændenes, familiernes, børnenes, lønmodtagernes, de selvstændiges, de svages, nationens og civilisationens fjender.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 14:06

 4. ad 1.
  “Det var Erhvervslivet ført an af Konservative der åbnede op for indvandringen i første omgang i 60erne og 70erne.”

  Også Socialdemokratiet var helt med på hente “midlertidig” arbejdskraft fra de varme lande – læs først og fremmest Tyrkiet, idet man ønskede at udvide “arbejderklassen”, det kunne give flere socialdemokratiske stemmer. Udtalt af Anker Jørgensen i 70erne. Ganske som Tony Blair senere.
  At det først og fremmest går ud over og er gået ud over deres egne kernevælgere, nå ja, man er vel socialist.

  Kommentar by T. Snorrason — 27. juni 2020 @ 14:08

 5. Når pengene i kassen klinger, straks fædrelandet ud af hovedet springer. COOP kommer af ordet ‘kooperativ’. Kooperativer er værdibaserede nationale virksomheder eller organisationer, hvis medlemmer både ejer og driver virksomhed på demokratisk vis. COOP burde skifte navn til ‘CORP’, som kommer af “Den korporative stat”; en fascistisk model, opfundet i Mussolinis Italien. I CORP erstattes nationale medborgere med anonyme globale slaver til grov udnyttelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. juni 2020 @ 14:58

 6. Læs det her, firmaer kan få lønnen betalt af kommunen + en ekstra stor bonus på 40.000 kr ved at bruge flygtninge, (med eller uden asylgrund) og hvis de bare udskifter dem med nogle andre hver 3 måned behøver de reelt aldrig at give dem så meget som 1 krone i løn! https://flygtninge.kk.dk/job

  Man skulle tro at en fagforening som 3F ville have noget at indvende der, men man kan jo ikke så godt klage over at flygtninge stjæler danske jobs når man er venstreorienteret…

  I kan selv gætte hvem der så betaler deres løn i sidste ende når politikerne har besluttet at firmaerne ikke behøver gøre det. Og nej, jeg aner heller ikke hvorfor det ikke har været på forsiden af alle aviser endnu. Jeg ved bare at den ordning har kørt i årevis hvilket naturligvis har kostet en masse danskere deres job, når firmaerne kan få en gratis medarbejder af kommunen istedet for.

  Kommentar by Per — 27. juni 2020 @ 15:14

 7. Transportfirmaet GLS har gjort det samme. Stort set samtlige af deres chauffører er udlændinge. Det pakkes så ind i fraser som ’socialt ansvar’osv, men reelt er det et fravalg af danske ansatte.

  Kommentar by Martin — 27. juni 2020 @ 15:16

 8. COOP er min yndlings aversion.
  Altid så hellige og korrekte når de udtaler sig men virkeligheden er en anden.
  Lad mig komme med et eksempel.
  Jeg bor tæt på grænsen så jeg kører normalt forbi de lokale COOP templer.
  Jeg havde nogle gode affaldsposer købt i Tyskland men corona krisen kom i vejen så jeg skulle finde en ny leverandør.
  Den lokale Brugs havde flere slags så jeg tog den billigste der lignede den jeg plejer at bruge og kun 50% dyrere.
  Den var værdiløs. Halvdelen af poserne revnede.
  Næste gang købte jeg en dyrere version der var noget dyrere men også bedre dog langtfra så god som min sædvanlige.
  COOP siger vi skal handle lokalt men hvad er bedst?
  At købe poser fremstillet i Aabenraa men købt i Tyskland, eller købe poser lokalt men fremstillet i Vietnam?

  Kommentar by Erik — 27. juni 2020 @ 16:02

 9. Tidligere kunne de røde fagforeninger lamme en virksomhed med generalstrejke på løn og arbejdsforhold.

  I dag er arbejdsmarkedet helt anderledes end for 50 år siden, fordi der ikke længere er en så markant lavtløns-arbejderklasse som tidligere

  Den engang så magtfulde røde fagbevægelse er skrumpet ind til en tandløs papirtiger

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2020 @ 16:03

 10. Ja– og den rædsel til, Stine Bosse er nu bestyrelsesmedlem i COOP.

  Kommentar by IES — 27. juni 2020 @ 16:12

 11. Stine Bosse er nu bestyrelsesmedlem i COOP.”

  Krage søger mage. Hvor mange forretninger har COOP lukket de seneste 2 år?

  Deres forretningspolitik giver selvfølgelig underskud. Også den gratis arbejdskraft vil fordyre varerne

  Skrivebordsgeneralerne bestemmer, hvordan og hvor varerne skal fremstå i alle butikker, uden hensyn til lokale afvigelser og præferencer, og butikkernes forskellige indretninger.

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 16:43

 12. Dyne-Larsen, der ellers brystede sig af samfundssind, kørte sit centrallager med store dele gratis arbejdskraft som beskrevet ovenfor.
  Velfærdsmigranterne skulle jo også have møbler og sengetøj, som også skæppede i hans kasse.

  Kommentar by Træt — 27. juni 2020 @ 16:54

 13. Det er fremtiden.

  Underklassen, og dem der var for dovne til at sikre sig selv med gode uddannelser, kommer til at betale en MEGET høj pris for, at sælge deres stemmer til venstrefløjen og de Radikale mod en andel af andre folkspenge!

  Den rigtigt dårlige nyhed er, at end ikke Nye Borgerlige har en politik, hvor ugerningen mod fædrelandet og det danske folk rulles tilbage.

  Slaget er med stor sandsynlighed tabt – så køb en stor bidsk hund, indhegn dit hus med højt hegn eller emigrer til et sted, hvor staten ikke har en uhellig alliance med de brune besættelsestropper om at udrydde urbefolkningen.

  Kommentar by Polka — 27. juni 2020 @ 17:16

 14. ¤

  DET ER jo ret alvorligt at man sender tusinder af danskere ud i arbejdsløshed, ved at diskriminere dem i forhold til asylanter . Det minder om den diskrimination som foregår overfor danskere som søger førtidspension. Og det minder igen om den diskrimination som danske mænd udsættes for af familie-bureaukratiets kvindesagskvinder. Noget som yderligere kan få en til at huske på at boligsøgende danskere er retsløse sammenlignet med nyankomne arabere og negre. Osv.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 17:24

 15. # Tavsen 16.43: Underskud? Hvordan kan gratis arbejdskraft plus stor bonus fordyre varerne?

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 17:28

 16. Bent A — 27. juni 2020 @ 17:28

  Du kan selv sammenligne butikspriser. COOP har altid været dyrere.

  Ellers, branchen lukker IKKE butikker, der giver overskud.

  https://www.google.dk/search?q=fakta+lukker+butikker&tbas=0&ei=DWr3Xqr4KNCEmwWU65-YBg&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwjqsvzvq6LqAhVQwqYKHZT1B2MQ8NMDegQIERBD&biw=1280&bih=556#spf=1593272937209

  20. apr. 2018 – Fra Allerød på Sjælland til Skagen i Nordjylland lukker 47 Fakta-forretninger

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 17:49

 17. LÆS NU DET LINK JEG SATTE IND!

  FIRMAERNE FÅR 40.000 KRONER AF KOMMUNEN HVIS DE ANSÆTTER EN FLYGTNING!

  Det er kraftedeme ligesom under et terrorangreb, når danskere bliver stillet over for noget alvorligt går de fuldstændig i baglås og begynder at ævle om hvornår det mon begynder at regne, eller hvor man finder de bedste skraldesække…

  Kommentar by Per — 27. juni 2020 @ 18:02

 18. 3F har en overenskomst med COOP ,men det giver ikke 3F ret til at ansætte eller fyrer medarbejdere, de skyldige der har fyldt Danske virksomheder med udenlandsk arbejdskraft er de fagforeningsmedlemmer der har stemt på socialisterne og kommunister på hoppeborgen, så ringen er lukket om dem selv, det kan undre den dag i dag at lønmodtagere er medlem af en fagforening, måske er det i god tro så de føler sig sikre på arbejdspladsen, tag jer sammen og gør en indsats hverdag på arbejdspladsen og i er urørlige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. juni 2020 @ 18:32

 19. Per — 27. juni 2020 @ 18:02

  Jamen det har da været offentlig kendt siden den store invasion i 2015

  Selvfølgelig er arbejdsgiverne de mest glade, bare mystisk af fagforeningerne har været tavse siden 1983, den gratis arbejdskraft er offentlig støtte til private firmaer, ingen protester, så selvfølgelig støtter arbejdsgiverne op om den officielle indvandringspolitik, de får det godt betalt.

  Men kan mennesker. der aldrig har været i stand til at opbygge et velfærdssamfund, mon de er i stand til at videreføre det?

  Nu over 511.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden, soleklart det presser etniske danskere på alle områder

  Hvor mange hjemløse er der kommet siden 1983?

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2020 @ 18:34

 20. Like I said before, boycot any business that have latinamericans, french, polacks, romanians, bulgarians, spanish and muslims hired. These piece of shit are hired because they get their salary paid by the tax payers, the business live off that the social costs and salaries are paid by the the taxpayers, loans that are taken out so that pieces of shit, the most retarded inbreeds that no one wants aor needs in their own cesspools and shitholes can get a job and so that the commies that call themselves politicians (retarded and inbreeded criminal commie scum) can harvest votes and cite that the economy growns (GDP grows), of course when you loan money and give it away but put an extra burden on the tax payers you will get this scenario and it is identical in all shitholes and cesspools where there open borders and importation of inbreeded retards. someone will end up without a pension, without health care and without education because of commies that think that they are smart and whites will end up being without jobs, being bullies by idiots at the public sector that fucked for their jobs and blew someone off for a job in public sector.

  when you get a job in public sector you can not get fired because if you do you will bring down all the other corrupt scum that you needed to get fucked by in return for your job.

  The best is to avoid any public sector, they are all corrupt commoes pieces of shit criminal scum and if you must have contact with them, lie about anything and all the time so you get the advantage all the time and make sure to pay as little tax as possible. why pay to a criminal organization that lies and steals all the time from you, just turn it around and do what they do to you. Have no mercy on anyone that is in public sector, muslim, nigger, gipsy, polack, french and spanish. they all hate you because you are better than them and why should you share what you have with inbreeded criminal commies scum that hate your guts. would they share the last krone what they have with you? they are not in denmark to contribute with something good but to take what you have and why should you give up your culture, traditions and norms to the ones no one wants and needs in their disguisting shithole they are from.

  just make sure to avoid any places that hire non danish and hire through the unemployent office (no cost for their business and boosts the management bonuses). buy from the places that have danish hired.

  Kommentar by Erwache — 27. juni 2020 @ 19:10

 21. Jeg havde i to somre i træk i begyndelsen af 90’erne sommerferiejob i returemballageafdelingen ved FDB’s centrallager i Albertslund.

  Den første sommer gav en væsentlig bedre timeløn end den anden, for da var de muslimske indvandreres fidus med at genmærke allerede vaskede brød- og grøntsagskasser, så de talte på vores holds præstation,blevet afsløret.

  Efter sigende fik den pakistanske truckfører Pervez en løftet pegefinger, da han for tredje gang bad om fri for at begrave sin far i Pakistan.
  Alle arbejdede hårdt, undtagen negeren fra Sierra Leone, der angiveligt var grafisk ingeniør. Hver gang jeg så i hans retning stod han stille og så frem for sig, og han blev pisse sur når jeg sagde noget til ham.
  Nu har de vel erstattet hele holdet med enten polakker eller fupflygtninge med 110% løntilskud + bonus.

  Kommentar by Træt — 27. juni 2020 @ 19:37

 22. Hele den job sektor er totalt ødelagt. Så hellere krig end sådan et skod job.

  Kommentar by Flaskeposten — 27. juni 2020 @ 19:52

 23. Hvad mon det socialdemokratiske coop til denne sang…

  Kommentar by Frank Mathiesen — 27. juni 2020 @ 19:53

 24. ¤

  Det er fantastisk grove løjer hvad “systemet” tillader sig. Først skubber det titusinder af danskere ud i arbejdsløshed. Dernæst bliver de ledige tyranniseret af “job-centrene”. Og tredje trin er at deres dagpenge/kontanthjælp forringes.

  Og oveni, for de danskere som endnu er i job: deres pensionsalder sættes op og op. Og skattetrykket stiger langsomt, men sikkert.

  De herlige og dejlige berigere strømmer ind. V, K, SF, R og feltmadrasserne jubler. Og folkeudskiftningen skrider hastigt fremad.

  Hertil kommer en syndflod af andre skandaler og politiske/bureaukratiske overgreb og udskejelser.

  Danmark er løgnens land og det nye apartheid-Sydafrika. Vi danskere forhånes, udnyttes, tyranniseres og er retsløse pariaer i vores eget land.

  Det er tydeligt at politikerne betragter os som malkekvæg, stemmekvæg, slagtekvæg. Om fem-syv år er Danmark en total galeanstalt, et fejlslagent land hvor danskerne er jaget vildt.

  Kommentar by Bent A — 27. juni 2020 @ 20:37

 25. Fuldstændigt rigtigt Bent A-23. Danskerne er så dumme, at de ikke fatter hvad der sker.
  Har lige set studentervognen rulle ud ved Danmarksgården på Frederiksberg, ud af vognen. Arabere, spøgelser ingen danskere af udseende. Musikken var selvfølgelig mellemøstlig for fuld musik.

  Kommentar by IES — 27. juni 2020 @ 20:55

 26. Venstrefløjen ønsker masse-indvandring for at importere nye stemmer.

  De såkaldt “borgerlige” ønsker masse-indvandring for at levere billig arbejdskraft til deres donorer i erhvervslivet.

  Almindelige (etniske) danskere betaler prisen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. juni 2020 @ 21:23

 27. 4 Snorrason).– Nej. Anker Jørgensen og det daværende 3F ( Dasf) var kompakt modstandere af fremmedarbejderimporten, og den første moske i Dk i Hvidovre i 1967.. I okt. 1970 udsendte A. J. et voldsomt kampskrift mod det (Titlen “Fremmedarbejderproblemet”). Og i 1973 fik Socialdemokratiet og Dkp overbevist de øvrige politikere om indførelsen af et INDVANDRINGSSTOP. Men korrekt Det konservative folkeparti forsøgte i den grad at sabotere det, at højtstående officerer erklærede ” Den kolde krig” for død. Og kun udtryk for propaganda, hysteri og kommercielle interesser.

  Kommentar by dansker — 27. juni 2020 @ 21:58

 28. @27 dansker
  Jojo, men de røde landsforræder svin faldt hurtigt til patten da 5 øren(anker jørgensen, lille rund og værdiløs) blev lovet statsminister posten, og så var de røde landsforræder svin pludselig tilhængere af både EF og islamiseringen af vores land.

  Både skatteansatte og toppen af Asocialdemokratiet har i årtier med glæde brugt østperkere når de skulle have lavet noget, og helst hvis de kan få det uden regning.

  Kommentar by piphans — 27. juni 2020 @ 22:30

 29. Nu talen er på studentervogne: Er der rapporteret om æggekastning endnu, eller har operatørerne af vognene lært at køre langt udenom ghettoerne?

  Kommentar by Træt — 27. juni 2020 @ 23:33

 30. Det kommunistiske kamporgan 3f er på finansloven. Pampernes løn skal være sikret ellers bliver der ballade.

  Chaufførernes job var ligegyldige. Gratis kørekort til muhammedanere.

  Kommentar by Iznogut — 28. juni 2020 @ 00:19

 31. ¤

  NÅR MAN SOM MAGTHAVER foragter og ser ned på almindelige mennesker, er der ikke langt til at man som magthaver finder det helt i orden at udplyndre, undertrykke, tyrannisere og terrorisere dem.

  Som f.eks. Hitler der betragtede “masserne” som tåber og pøbel. Hvad han direkte gav udtryk for. Det han glemte var at han selv og hans nærmeste tilhængere også var tåber og pøbel. Ja, værre end det. De var bundskrab, kriminelle udskud og samvittighedsløse storforbrydere. Alene idéerne om at udrydde millioner af mennesker og om at føre krig mod alle nabolande var jo ondsindet og vanvittig.

  Også Stalin og Lenin var morderiske galninge der foragtede menneskeliv.

  Historien viser at når magthavere ser sig selv som meget bedre end “almindelige” mennesker, behøver der ikke være langt til statsterror, deportationer og massemord.

  Den foragt for nationen og folket som kendetegner Christiansborg, giver sig udslag i talløse svinestreger, som f.eks. at danskerne diskrimineres og gøres til 3., 4. eller 5. klasses borgere, som f.eks. at man er gået i gang med en folkeudskiftning, som f.eks. at man konstant har travlt med at forringe og nedskære sundhedsområdet osv., som f.eks. at man betaler firmaer 40.000 kr. for at ansætte udlændinge frem for danskere.

  Det er en ildevarslende udvikling.

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 07:11

 32. ….alene idéerne om………var jo ondsindede og vanvittige.

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 07:31

 33. 17). Det er jo smart. Så kan statestikken jo fremvise at langt flere flygtninge er kommet i Arbejde…..til nyhedsglæde for DR og Politiken. Det sidste med 40000 kr i tilskud nævnes selvfølgelig ikke . :-) :-) :-)….

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2020 @ 09:23

 34. Hahaha….er det ikke nemesis man kalder det? De røde tosser støtter en rød fagforening som går mere op i at importere flygtninge og udskifte deres danske medlemmer med fagforeningens importerede uduelige kriminelle taber slam fra alle terrorist lande i verden.

  Kommentar by piphans — 28. juni 2020 @ 09:59

 35. At Kim får en anonym mail fra en tidligere kollega, viser hvor ekstremt og betændt det hele er blevet. Den politisk korrekte klamme hånd lægger overalt en dæmper på ligheden og friheden.

  Fra en anden tråd, som også passer fint ind her.

  Arbejderen må gerne sulte bare arbejdsgiveren må kører Jaguar i stedet for Rolls Royce!
  Kommentar by Den Nervøse — 27. juni 2020 @ 21:55

  Fik mig til at tænke på denne afsløring, hvorfor den offentlige sektor vokser i hastigt tempo, som Parkinsons Lov foreskriver.

  https://journalista.dk/jaguar-og-flaade-af-andre-luksusbiler-kommunale-forsyningsfolk-med-dyr-smag-paa-skatteydernes-regning/

  Når medarbejderne hos Hillerød Forsyning skal til og fra arbejde eller på besøg rundt om i den københavnske forstad, sker det i dén grad med stil.
  Fabriksny Jaguar og flåde af andre luksusbiler : Kommunale forsyningsfolk med dyr smag på skatteydernes regning”

  Kommentar by tavsen — 28. juni 2020 @ 10:48

 36. Jeg var engang ansat på et sygehus og blev fyret p.gra såkaldt omstrukturering. Jeg blev tilbudt jobbet igen men til ringere betingelser. Jeg sagde pænt nej tak…og man ansatte en neger med dårlige dansk kundskaber efterfølgende. Dette hørte jeg fra mine tidligere kollegaer.

  Kommentar by Jp — 28. juni 2020 @ 10:51

 37. Husk at ifølge Nye Borgerliges ideologi er det her ikke et problem: Den danske arbejderbefolkning kan frit udskiftes med asiatere og østeuropæere, så længe de bare ikke er “muslimer” (ifølge Nye Borgerliges verdenssyn). Der findes kun eet parti der vil kæmpe for danskernes interesser, og det er Stram Kurs. Glem tøffelhelt-partiet DF; de har udspillet deres rolle. Støt Stram Kurs – også økonomisk. Især i tider som disse hvor Rasmus Paludan har fået bøde- og fængselsstraf af systemet.

  Kommentar by Realisten — 28. juni 2020 @ 11:09

 38. Jp — 28. juni 2020 @ 10:51

  Jamen så har du gjort en god gerning ifølge de politisk korrekte ;-)

  I 70’erne havde jeg en god kammerat, der fil ansættelse på Helsingør Skibsvært.

  Efter en uge blev han passet op i omklædningsrummet, spurgt om han kunne lide arbejdspladsen, det bekræftede han.

  Fint fik han at vide, så nedsætter du tempoet. Min kammerat fandt hurtigt andet arbejde med en bedre arbejdsmoral.

  Kommentar by tavsen — 28. juni 2020 @ 11:14

 39. ¤

  DEN ALMINDELIGE DANSKER har et problem, et livstruende problem, som havde en kæmpestor krokodille slået sine lange tænder i hans eller hendes ben og nu søgte at trække ham eller hende ud i en flod. Uden hurtig hjælp ville det nok se sort ud.

  Problemet er at hverken NB, DF eller SK vil blive stærke nok til at ændre kursen mod undergang. Realistisk set vil de blive ved med at være i mindretal overfor de øvrige partier. NB har visse mindre svagheder, DF kan man slet ikke stole på så længe Tullesen, Pia Kjærsgaard og lignende er i spidsen for partiet, og SK vil blive “uskadeliggjort” med forbud, manipulation og fængselsdomme.

  Derfor bør G. I. eller andre dansksindede opstille endnu et parti. Et parti som ønsker at redde Danmark fra at lide samme skæbne som Libanon, Sverige, Venezuela og Somalia.

  Opstilles et sådant parti ikke, er det sket med Danmark. Vi må have et parti der kan supplere de andre partier, og samle modstandere af kommunisme og gadebander samt Danmarks afrikanisering, islamisering og ødelæggelse.

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 11:55

 40. Bent A

  Jeg er muligvis Uriaspostens Black Watch nr.2, forstået på den måde at jeg synes det ser sort ud for Danmark.

  Du ved hvordan medier, domstole, professionelle influencere og næsten hele Folketinget arbejder imod danskeres interesser.

  Når samtidig store dele af vælgerskaren stemmer for disse partier, og den dansk-fjendske lovgivning – så tror jeg det er håbløs at skabe et bæredygtig alternativ.

  Indtil nu har vi måttet finde os i ydmygelser på gadeplan, at de fremmede får lov til ting vi danskere ikke må. Nu ruller man retsvæsnet ud så det ligefrem er kriminelt at sige sandheden.

  Jeg er spændt på valget i Polen. Er de fornuftige nok til at beholde den EU kritiske leder, eller falder de for fristelsen til at nærme sig EU og dens udemokratiske herskersyge

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2020 @ 12:50

 41. Jeg var tvunget til at være organiseret i 3F, dengang SiD, da jeg, indtil 1991 var på arbejdsmarkedet. Jeg havde reelt intet imod SiD, bortset fra at jeg som, dengang, konservativ var tvangs indlagt til at støtte liste A og den øvrige venstrefløj.
  Hvad ansættelse af kulturfremmede, læs muslimer, over nat mener jeg det er en svinestreg af dimensioner. Det indikerer atter at befolknings udskiftningen er en uomgængelig kendsgerning, som jeg mener bør, og skal imødegås, men det kræver aktiv modstand, men hvem har “kræfter” til dette blandt almindelige fodfolk, uden hjælp fra politikerne, og andre “på strå”?. Nej vel!!!.
  Der er kun en ting at gøre: STEM PÅ HØJRE PARTIERNE, F.EKS. NB. De andre partier er bare nogle skvat, som bare siger BØVS, til alt, og lader stå til.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 28. juni 2020 @ 15:21

 42. # k.m. 12.50

  Ja, det begynder at se sort ud, især i betragtning af at importen af evighedsturister vil blive accelereret i henhold til Marrakech traktaten. V og K er endda søgt sammen med de radikale, SF og enhedslisten for at forhindre at andre partier skulle få held til at få den ophævet. Nu mener Lars Quisling pludselig at trakaten alligevel har betydning. Og iflg. den kan vi sagtens få plads til yderligere to-tre millioner asylanter fra Afrika og Arabien.

  DR, TV 1+2 og aviserne er blevet til statsmedier der betales og dirigeres af Christiansborg.

  Hvad enten der er tale om radioaviser, tv-aviser, “Søndags-frokosten”, “Tidsånd”, “Super tanker”, “orientering”, underholdning eller andet, er manipulation, halve sandheder og fortielser puttet ind og er en del af udsendelserne. Og det virker jo fint. Danskerne hånes, narres, udnyttes, snydes og ydmyges, men er godt tilfredse med at være 3. klasses passagerer på Titanic-Danmark.

  At det går den vej hønsene skraber, bekymrer ikke flertallet af vælgere nævneværdigt. At skibet er begyndt at synke, tror de er uden betydning. De går ud fra at “klimakrisen” er det eneste som betyder noget. De regner med at det kun bliver “de andre” som drukner.

  Så det er snart kun et mirakel som kan redde Danmark. Eller en gruppe af patriotiske danskere som vil bruge tid og penge på det.

  Men OK, det så også sort ud for Europa i 1683, da en stor muslimsk hær med kæmpekanoner belejrede Wien.

  Ja, det er meget spændende hvordan valget i Polen falder ud. Iflg. DR bør polakkerne vælge borgmesteren fra Warzawa der går ind for pride-parader og EU-fjernstyring. Men så tossede er polakkerne vel ikke at de vælger ham?

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 16:17

 43. Free Speech blog has a story about a legacy media journalist that got kicked out of IKEA by a aggressive muslim security because the journalist was white. This is the norm everywhere there are muslims, in majority. You have to bow down to the muslim since the muslim is told that he is smarter than the infidels and kafirs. Just because someone borrowed you money to get a country, to lie what your real name is, to lie for a social worker and get a fake job that all the social costs and salary id paid for by the taxpayers, and foreign loans do not mean that you are smart. A muslim get a job that does not exist unless the taxpayers pay the social costs and salary and someone that is white and Danish, that knows the language, norm and rules does not get hired.

  Just boycot any places that have these muslims, niggers and other criminal retarded scum hired. Do not buy anything there. Also, niggers and muslims are the ones that spread the corona virus since they do not care about the rules and law and claim the rules and law do not apply to them, that they can do whatever they feel like. That journalist was told to get in the back of the line and when he did not do what the inbreeded muslim told him to do he got kicked out of the shithole IKEA.

  Kommentar by Erwache — 29. juni 2020 @ 19:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper