28. juni 2020

Ansv. chefredaktør: “… massivt pres fra antiracisme-fronten om at skabe fortællinger, der ikke findes.”

Selvom man nogle gange skulle tro det modsatte, så er det småt med racistiske drab herhjemme. BT er i den forbindelse nødt til at gå 12 år tilbage, for at finde et eksempel på et ‘hvid mod sort’-drab – et drab, der ikke engang opfylder kriterierne for postulatet. Sørgende Mohammed, der mistede sin bedste ven Deniz, fortæller i øvrigt at han sidste år blev stukket med kniv af unge (Koran-tro).

Voldspotentialet er tifold større hos de tilvandrede, og der er ingen medier, der i dag gengiver historien om 61-årige Henry Peter Larsen, der i en brandert rev tørklædet af en muslimsk kvinde, og herefter blev lynchet af pigens familiemedlemmer: “Det var en flok unge af anden etnisk herkomst, der som vilde dyr kastede sig over de berusede mænd.” Han døde af sine kvæstelser nogle dage senere.

Journalist Øjvind Hesselager var indtil sidste år redaktør for Journalisten.dk, men er nu ansvarshavende chefredaktør for Bornholms Tidende. Rejsen fra Gammel Strand til Rønne har gjort ham godt, efter nedenviste opdatering at dømme. Fra Bornholms Tidende – Drabssag: Anklager vil afvæbne racismerygter – motivet er en personlig relation.

“Få timer efter at have afvist at fortælle om politiets teorier bekræfter chefanklager Benthe Pedersen Lund, at politiet kender til et motiv, der ikke har noget med de involveredes hudfarve at gøre:

– Som vi ser det, er det et helt andet motiv. Det er en personlig relation, siger Benthe Pedersen Lund.

– Det er deres personlige forhold, der er gået galt, uddyber hun.

(Øjvind Hesselager, ansvarshavende chefredaktør for Bornholms Tidende, Facebook, 27. juni 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111113/trackback

39 Comments »

 1. KRONIK
  Søndag d. 28. juni 2020, kl. 18.55

  Christian Suhr, lektor i antropologi, Aarhus Universitet

  Hvor Sherin Khankan forsøgte at gå rettens vej mod, hvad hun opfattede som personlige injurier, reagerede en 52-årig mand for nylig imod Rasmus Paludans koranafbrændinger ved at true med en kniv. Hvad driver en mand til sådan en handling, og hvordan blev han en del af debatten om ytringsfrihed?

  Jeg mødte den 52-årige mand under et forskningsprojekt, og vi har været i kontakt siden 2011. Berlingske har identificeret, at manden, her kaldet N, har adskillige psykiatriske indlæggelser bag sig. Manden er nu sigtet for drabsforsøg. Da anklagemyndigheden har krævet dobbeltlukkede døre, har offentligheden ingen mulighed for at følge med.

  Dagen før grundlovsdag, torsdag morgen, 4. juni, ser jeg, at N har forsøgt at ringe til mig i løbet af natten. Jeg ringer ham op. Under vores samtale denne torsdag fortæller han mig, at han har det skidt igen, og at han ikke har kunnet sove. Han er blevet boligløs og overnatter midlertidigt hos en ven. Gennem årene har han ofte kontaktet mig, når han har det dårligt. Han fortæller, at han har forsøgt at ringe til sin sygeplejerske, og at hun vil ringe tilbage. Jeg forstår det sådan, at det er hans ønske at blive indlagt. Under samtalen er jeg glad for at høre, at han selv har kontaktet hospitalet.

  Fredag eftermiddag, 5. juni, opdager jeg nyheden i medierne. Der er både billeder og videooptagelser. N står på en græsplæne omringet af betjente med en kniv og armene løftet. Paludan er blevet kørt væk. En betjent råber, at N skal smide kniven. »Han er syg, han gør ikke noget«, råber en mand udenfor billedet. Der affyres et varselsskud. Andet skud høres. N falder sammen, afvæbnes og anholdes.

  Beboere i Gellerup lægger billeder på de sociale medier og skriver, at de elsker N, nogle beder for ham, og andre kritiserer politiet for at skyde en syg mand. Paludan lægger en video op på Facebook og beder om støtte til sit parti med vælgererklæringer.

  Nogle unge i bydelen skyder med fyrværkeri og kaster med sten mod politiet. Kl 19.14 skriver Ekstra Bladet, at politikere »står i kø for at tage afstand«. Inger Støjberg udtaler, at »Gellerupparken ikke længere er Danmark«, og at »det er et lille område, som repræsenterer det værste fra Mellemøsten«. Kristian Thulesen Dahl påpeger, at slyngler ikke skal ødelægge Paludans politiske manifestation. Pernille Vermund udtaler, at dette sker, »når islam fylder i et samfund«. Senere fortæller kilder til Berlingske, at N ikke er særlig religiøs.

  Islam spiller en rolle

  Men ud fra mit kendskab til N spiller islam faktisk en rolle, men en anden rolle, end den politikerne henviser til.

  I foråret 2011 introducerede Ns daværende sygeplejerske os for hinanden. Jeg var dengang ph.d.-studerende og ønskede at forstå, hvordan muslimske patienter oplever behandlingen i den danske psykiatri. Selvom N var glad for sin sygeplejerske, oplevede han den medicinske behandling som et overgreb, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juni 2020 @ 19:09

 2. Resten kam læses her: https://www.berlingske.dk/kronikker/jeg-kender-den-mand-som-truede-rasmus-paludan-med-kniv-og-selvom-islam, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juni 2020 @ 19:10

 3. Hvorfor er det DR bliver nød til at bruge 15-minutter i Deadline på at forklare hvorfor de ikke går grassat i “FakeNews” og “Race-hustling” som Rosa Lund, Ekstra Bladet, Information og Redox?

  Hvorfor er det DR finder sig nødsaget til at tale til de venstrerabiate? Er det fordi DR i andre sammenhænge er enige med de venstrerabiate?

  https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-har-medierne-daekket-drabssagen-paa-bornholm-godt-nok_194519

  Kommentar by KineserSnot — 28. juni 2020 @ 19:35

 4. Rosa Lund ser racister overalt.

  @RosaLundEl
  ·
  25. jun.
  Den anholdte er Paludan støtte.

  https://twitter.com/RosaLundEl/status/1275902525032542216

  Kommentar by Ewing — 28. juni 2020 @ 19:37

 5. TAK Kim for at huske 61-årige Henry Peter Larsen, jeg arbejdede i nanolaget, da det ækle drab skete

  Det gjorde et stærkt indtryk, sådan at være så tæt på muslimers bestialske “anstændighed”

  Men selv de lokale ugeaviser havde ikke den store interesse for at fortælle, hvad der var sket. De var mere optagede af at fortælle om integrationens succes, fordi en muslim havde åbnet en pølsevogn på Nørrebrogade. Den jubel holdt en uge, så hentede politiet pølsevognen, den var stjålet. Men det kom aldrig i de lokale aviser.

  http://www.uriasposten.net/archives/59140

  Gør stadig ondt at læse alle de ting. av mit hjerte og mit familiemedlem som desværre mistede livet ❤️

  Kommentar by Anonym — 26. marts 2015 @ 22:12

  Men selvfølgelig taler de statsbetalte medier det hele op, menneskeliv har ingen betydning, det er kun godt fyldstof til deres agenda.

  Kommentar by tavsen — 28. juni 2020 @ 19:54

 6. Kommentar by NotariusUmulius — 28. juni 2020 @ 19:10

  Hvorfor er det du skal spamme alle kommentarspor med nyheder? Brug nu forhelvede http://www.uriasposten.net/nye-tips eller skriv en mail til Kim Møller hvis du mener det relevant. Det er ingen grund til du “hijacker” alle kommentarspor med din tilgang.

  Du kan også starte en telegram, hvor du kan spamme nyheder. Der er sikkert nogle herinde der fil følge dig.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juni 2020 @ 20:08

 7. Forestil jer, hvis Lual Lual havde været hvid og kun havde dræbt sorte.

  Kommentar by Skatteyder — 28. juni 2020 @ 20:17

 8. Umulius lyder som en pensioneret journalist der keder sig ad helvede til, og har pådraget sig kroniske opmærkomhedssyge.

  Kommentar by k. m. — 28. juni 2020 @ 21:07

 9. Kommentar by k. m. — 28. juni 2020 @ 21:07

  Der er desværre mange der står af, når de ser tosser som Umulius i kommentarsporet.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juni 2020 @ 21:13

 10. Kineser 21:13
  Nu du siger det, “mange står af”
  Det er netop problemet. Jeg har længe haft mistanke om at umulius er en svindler, der der lader som om at på vores side, men skaber uro og forvirring, så folk ikke gider følge Urias

  5.kolonne folk kan være meget udspekulerede

  Kommentar by k. m. — 28. juni 2020 @ 21:24

 11. Kineser 21:13
  Nu du siger det, “mange står af”
  Det er netop problemet. Jeg har længe haft mistanke om at umulius er en svindler, der der lader som om at på vores side, men skaber uro og forvirring, så folk ikke gider følge Urias

  5.kolonne folk kan være meget udspekuleret.

  Kommentar by k. m. — 28. juni 2020 @ 21:26

 12. Undskyld dobbeltkommentat, upload problem
  Det sker en gang imellem fra smartphone

  Kommentar by k. m. — 28. juni 2020 @ 21:29

 13. Lad os tage udfordringen op og få et større fokus på den anti-hvide racisme. Racismen skal omtales hver eneste gang der er et hvidt offer for overfald, røveri, hjemmerøveri, voldtægt og drab. White Lives Matter.

  Kommentar by BE — 28. juni 2020 @ 21:50

 14. ¤

  VÆK MED DET HELE!!

  Hvad går kommunisternes-, black-matters- og feministernes/gak-gak humanisternes bevægelser egentlig ud på?

  De går ud på at fjerne statuerne, demokratierne, nationerne og oprindelige befolkninger. Som dog først skal udplyndres så grundigt som muligt.

  De går ud på at afskaffe morgensangen, historisk erfaringer, kirkerne, traditionerne, de to køn, borgernes retssikkerhed, lov og orden, den personlige frihed.

  Og de går ud på at få ram på mændene, familierne og børnene.

  Når disse nihilistiske bevægelser har fået fjernet alt hvad der krænker dem, vil både økonomien, kulturen og civilisationen ligge i ruiner. Og fred vil være udskiftet med krig eller gangstervælde.

  Man behøver blot at iagttage hvad der pt. foregår i USA og Sverigstan.

  Kommentar by Bent A — 28. juni 2020 @ 22:12

 15. I 80`erne var 5. kolonnens nyttige idioter mest synlige i KGB’s fredsbevægelser – men nu om dage er de aktive overalt 😡

  Kommentar by Bilka — 28. juni 2020 @ 23:47

 16. ¤

  OT: DRs “orientering” kalder nu Kina “den voksne i rummet”, mens USA/Trump er den lille urimelige møgunge. Der er ingen grænser for DRs idioti. At USA har grund til vrede overfor Kinas laboratorie-frembragte corona-virus nævnes ikke. Og at der har været en stor ubalance i handelsbalancen m.m. forties også. (EU roses konstant)

  Corona-pesten kan sagtens være på vej tilbage. Folk er (tåbeligt nok) stort set holdt op med at holde afstand. Og Brostrøm og S-S siger jo også at 1 m er nok. Det er naturligvis det rene vrøvl. Der er heller ikke planer om mundbind eller temperatur-kontrol mv. af indrejsende.
  S-S lever “smukt” op til sine årelange tradition for arrogance, slendrian og uduelighed.

  Af en storslået og udbasuneret “hjælpepakke” på ca. 65 milliarder er kun udbetalt 2 milliarder. Igen en lang næse til mange danskere der fik tvangslukket deres virksomheder.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 00:19

 17. Begreber som “Racisme”, “Islamofobi”, “Xenofobi”, ”Homofobi”, ”Anti-Semitisme” etc. er opfundet for at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst.

  Det meste såkaldte “racisme” er blot en sund og naturlig tilbøjelighed til at foretrække sin egen etniske gruppe (in-group preference).

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. juni 2020 @ 00:32

 18. Skod-Journalist Umuligus og alle andre: Live lige nu om Den Kinesiske Syge og satanisternes angreb på verden.

  https://www.youtube.com/watch?list=PLFZ9Q6hV6p6HeQ6__MIe_vre7VWz7EScd&v=_q3iP2Dwr88&feature=emb_logo

  Kommentar by Iznogut — 29. juni 2020 @ 02:48

 19. Jamen det kan da ikke passe….Alle forbrydelser må da have noget med Racisme at gøre? Ellers kan vi jo ikke udbasunere vores moral og etik, som så bygger på fundamentet i den tomme luft….OK Hvis det ikke har noget med Racisme at gøre????….så må det være en HADFORBRYDELSE…ja…den er god…Offeret og morderen elskede ikke hinanden…..Jamen så må det jo være en HADforbrydelse…..så kan vi igen bygge moral og etik på fundamentet i den tomme luft (og uddanne PhD humanister i Hadforbrydelser, som MSM (Især DR og Politiken kan citere og bruge sm eksperter)) :-) :-) :-). Bekæmp Islam. Støt SIAD og GI. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juni 2020 @ 06:13

 20. Journalistisk Venstreparti lader sig ej fornægte:

  Politiet siger, at forbrydelsen ikke har et racistisk motiv.
  Da offeret er sorthudet og forbryderen lyshudet føler pressen sig kaldet til at endevende sagen for at tjekke, om det virkeligt er rigtigt.

  Hvis omvendt politiet havde en tese om, at forbrydelsen havde et racistisk motiv, ville pressen så prøve at tjekke, om det nu kunne være rigtigt? Aldrig.

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 07:10

 21. Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 00:19

  Enig i det uhyggelige propagandasprog, som DR Orientering bruger ved at kalde Kina “den voksne i rummet”. En brutal og magtsyg diktaturstat får uendelig god pressestøtte og medvind på alle cykelstier, bare det giver mulighed for at skade Trump.

  Kommentar by traveler — 29. juni 2020 @ 07:21

 22. Magtens repræsentanter udfører deres arbejde for diktaturstaten.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juni 2020 @ 08:37

 23. Abeneger efterlyses..

  https://ekstrabladet.dk/incoming/efterlyst-for-vold-mod-kvindelig-dsb-ansat/8182425

  Kommentar by Jp — 29. juni 2020 @ 09:14

 24. # traveler, iflg. en avis var morderne ikke lyshudede, men en slags evighedsturister af den mørke importerede slags , omend ikke sorte.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 09:17

 25. ¤

  Det kan nu fastslås med 100%’s sikkerhed at feministen “np” er en troll, en rødradikal anti-dansk femtekolonne agent. Læs hendes fem-ti sidste udgydelser. Der er intet at tage fejl af. Hykleriet, selvmodsigelserne og løgnagtigheden kan skæres af i tykke klumper og strimler.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 09:38

 26. # traveller 7.21. Helt enig. DRs holdningsmassage er med i samtlige udsendelser. Enten åbenlyst eller i form af fortielser eller diskrete sidebemærkninger.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 10:10

 27. Prøv at se hvordan B.T skær i teksten, for at få det til at se ud som om, der skete en konfrontation igen da han mødte gerningsmanden eller man lader den hænge lidt i luften.

  “der få år efter drabet på hans ven pludselig mødte gerningsmanden på gaden, og som selv blev overfaldet med en kniv, da det endelig begyndte at gå fremad”

  Kommentar by Jan Huus — 29. juni 2020 @ 10:11

 28. BT er vist en underafdeling af berlingske, som nu forsvarer og forklarer hvorfor en muslimsk terrorist forsøgte at dræbe dn dansk politiker grundlovsdag: https://tv.frihedensstemme.dk/2020/06/29/medieskandale-berlingske-bringer-forsvarstale-for-muslim-der-ville-knivdraebe-rasmus-paludan/

  I kan godt kalde dem borgerlige medier, men de eksisterer ikke i virkeligheden.

  I danmark findes der kun venstreorienterede medier og højreorienterede blogs.

  That’s it.

  Kommentar by Per — 29. juni 2020 @ 10:46

 29. > 26, Bent A.: Ja, DR holdningsmassage fortsætter årti efter årti. Uden DR havde Danmark set meget anderledes ud i dag. Vi havde i hvert fald ikke haft så mange muslimske bekvemmelighedsflygtniinge. Politikerne er i høj grad styret af pres fra DR.

  Så sent som her til morgen blev jeg gal i skralden på en Ole Brink, P1 Morgen, for et uforskammet inkvisitorisk krydsforhør af Mathias Tesfay, vedrørende hjemsendelse af syriske flygtninge. Journalisten følte sig kaldet til at kæmpe for flygtningenes ret til permanent opholdstilladelse i DK. Han blev ved med at stille de samme spørgsmål igen og igen. Hvorfor skal det befolkningsejede DR have lov til at blande sig i dansk politik ved at tage parti i politiske spørgsmål. Det er den slags der får en til at ønske DR nedlagt. Heldigvis vokser andre medier op, og stjæler kunder fra DR.

  Kommentar by JC — 29. juni 2020 @ 11:33

 30. Er det en muslim?

  Systematisk bedrageri og snyd med moms udløste sidste år en fængselsdom til en tidligere ejer af caféer og restauranter i København.

  Mandag har Østre Landsret stadfæstet byrettens dom mod den forhenværende københavnske cafékonge Bahram Sari Beliverdi. Han idømmes tre år og ni måneders fængsel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. juni 2020 @ 11:42

 31. ¤

  POLITI-STATEN er ved at vokse frem. Prøv at lægge mærke til det.

  Politiet er i flere tilfælde blevet sat ind mod folk der viser eller fortæller sandheden. Før fanden fik sko på blev hæderlige og fredelige mennesker lagt i håndjern og blev slæbt med på stationen.

  Så var der danskere som fik bøder på 2500 kr. for at have sat sig ned nogle få minutter ved en legeplads hvor deres børn tumlede lidt rundt.

  Der er danske børn og forældre, især fædre, som får deres familieliv styret af mandsfjendske feminister og kvindesagskvinder i familie- og skilsmisse-bureaukratierne. Disse feminister pudser igen og igen politiet på mændene og deres børn. F.eks. hvis børnene er flygtet fra moren og hen til deres far.

  Så er der “pengemaskinerne” hvor tusindvis af bilister får store bøder for at køre lidt for stærkt på øde lande- eller motorveje om natten.

  Og der er cyklister som får fem bøder for at have cyklet i fem minutter på måder der ikke har været til fare for nogensomhelst, fordi det f.eks. var på et fortov som var mennesketomt en kilometer frem. Der var ingen cykelsti, og cyklisten følte sig trængt op på fortovet af brummende og nærgående lastbiler og busser.

  Der er ligefrem lavet kvoter for hvor mange bøder politiet mindst bør udstede. En slags bødemål efter sovjetisk forbillede.

  Så er der et politisk parti som man prøver at ramme med IT- og digitaliserings-besværligheder, med juridiske finurligheder og med fængselsdomme for at have brugt ord og vendinger som er “politisk ukorrekte”. I sidste instans vil politiet blive brugt mod partiet. Og dermed mod demokratiet.

  Så var der manden på 86 år som rensede sin egen tagrende som sædvanlig, som han havde gjort i 50 år. Tilfældigvis kom arbejdstilsynet forbi og straks blev en politi- og bødesag sat i gang.

  Der kan nok findes flere eksempler.

  I England er man begyndt at operere med noget der ligner tankepoliti. Det er som om Europa er inde i en udvikling med kollektiv og kortsynet selvdestruktiv opførsel, juridisk galskab og totalitær politik.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 13:14

 32. Der kan nok findes flere eksempler.”

  Her en fin video

  https://hodjasblog.one/politiker-fra-baden-wurtemberg-bliver-smidt-ud-af-parlamentet-med-magt-for-at-sige-sandheden/
  German Politician Forcibly Removed from Parliament after Slamming Left-Wing Stuttgart riots

  Kommentar by tavsen — 29. juni 2020 @ 13:22

 33. Den klassiske taktik for tabere er at spille ofre. Skyld & skam kastes flittigt i hovedet på sagesløse hvide skatteydere, for at presse flere penge af dem – og intet andet.
  Offerrollen er den luddovne skideriks sidste udvej.
  Udstillet fromt hykleri er de religiøse parasitters mest anvendte slyngelstreg.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juni 2020 @ 15:56

 34. A while ago (before the virus outbreak) I saw how a Danish bus driver told a muslim woman that he could not let her into the bus since she covered her whole face and he could not see if the picture on the bus pass matched her. These days I do not go with public transport since I do not want to meet criminal niggers and muslims, scum that might pass on some disease or start to kick off.

  If the idiots in the US had shown right away that it is not OK to loot, steal and demolish police cars and others property then the whole mentally instabile criminal horde would have stayed at home.

  Kommentar by Erwache — 29. juni 2020 @ 18:52

 35. Mange tak 32). Imens resten af -Main Stream Medier(MSM)- holder Deres kæft! kan man heldigvis finde folk på Uriasblokken, der via youtube kan komme med nogle relevante indslag om Europas og i det her tilfælde Baden Wurtenberg pilrådne forhold til de begyndende riots i Europa, som de underforstået (Marrakeshaftalen?) totalt ingorere. Det passer jo ikke ind i Glansbilledet. Støt SIAD og GI. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juni 2020 @ 20:03

 36. Erwache – The idiots in US are in on the scheme and all DemonKKKrats. The police were ordered to stand down in those states and cities.

  They can’t survive another 4-year period of President Donald John Trump.

  Kommentar by Iznogut — 29. juni 2020 @ 22:06

 37. Gustav Jensen: Helt enig.

  Kommentar by Iznogut — 29. juni 2020 @ 22:07

 38. Et indvandrerbarn fra Centralafrika spørger sin far:
  Far, hvad er et demokrati?
  Demokrati er, når hvide mennesker arbejder, og vi lever af hjælp fra dem.
  Men bliver de ikke oprørte over det?
  Jo, det gør de, men det vil blive kaldt racisme.

  Kommentar by Erik — 30. juni 2020 @ 07:51

 39. Erik — 30. juni 2020 @ 07:51

  Sørgeligt men sandt.
  Og vi væmmelige racister har i år overført 1 milliard til Afrika

  Kommentar by tavsen — 30. juni 2020 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper