29. juni 2020

Transracial freakshow anno 2020: “I dag identificerer 32-årige Martina Big sig som en sort kvinde.”

Umiddelbart skulle man tro at Bwalya Sørensen vinder prisen, som den mest vanvittige ‘Black Lives Matter’-støtte, men noget siger mig at Martina Adam alias ‘Martina Big’ alias ‘Malaika Kubwa’ er med i opløbet. 32-årig tysk kvinde, der har brugt sit voksne liv på at komme til at ligne en Barbie-dukke, identificerer sig nu som en sort afrikansk kvinde. Ingen taler om ‘kulturel appropriation’, og det er vel også mest være en sag for psykiatrien. EB.dk gav hende mere opmærksomhed – Martina har skiftet race: Langer ud efter hvide mennesker.

“Tyske Martina Big blev for alvor kendt i medierne, da hun i 2017 fortalte om sin afhængighed af solarie og sol-indsprøjtninger. … Med sine mange mange sol-indsprøjtninger mener den tyske kvinde selv, at hun med succes har gennemgået en transformation fra hvid til sort kvinde.

– Sidste gang jeg besøgte Los Angeles, var jeg en hvid kvinde med blond hår og bleg hud. Nu er jeg en sort kvinde med afrikansk hår, lød det fra Martina Big, da hun i 2017 poserede foran Hollywood-skiltet. …

I dag identificerer 32-årige Martina Big sig som en sort kvinde. Sidste år blev hun døbt på ny i Kenya, og går nu under navnet Malaika Kubwa.”

(Martina Adam, før og efter; Fotos: Facebook)

“‘Unfortunately, many black people are treated like second class people… It cannot go on that white people lead a better life by exploiting and oppressing black people. … I can, therefore, understand that black people no longer accept the injustices and demonstrate for a better future. … Martina said she can’t sympathise with white people who disagree with the protests.

Since I became a black woman, I have worked intensively to learn more about the culture and history of black people,’ she said.” (‘Martina Big’, The Sun, 24. juni 2020)

(‘Malaika Kubwa’ hos Masai-stamme, 2018: Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 12:18 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111122/trackback

44 Comments »

 1. System message: Total malfunction, please reinstall system or discard

  Kommentar by Bilka — 29. juni 2020 @ 12:32

 2. Loreal har som bekendt stoppet produktionen af blegeprodukter, samt brugen af slemme ord som “fair” osv. Hvornår kommer turen til solarier og selvbrunere? Men det er nok også noget andet. Det er mig en gåde man kan tale om det “brune” som noget udskammet sekundært, når nu det for rigtig mange danskere er et mål i sig selv at blive så brun som muligt. Så meget, faktisk, at overdreven brug af solarier rent faktisk er et problem.

  Kommentar by DavidK — 29. juni 2020 @ 12:36

 3. For 50 år siden boede den slags på Nordvang, Sct. Hans Hospital, i Risskov og Annebergparken.

  Kommentar by Skatteyderen — 29. juni 2020 @ 12:38

 4. “Whom the gods would destroy they first make mad”

  Læs The Progressive Virus af Anthony Napoleon og forstå hvordan.

  Tror du stadig ikke på der er nogle der ønsker at udrydde eller ihvertfald betragteligt decimere antallet af europæere på denne jord, Kim?

  Kommentar by John Sorensen — 29. juni 2020 @ 12:49

 5. Det er sgu da nogle imponerende forlygter Martina Adam/Malaika Kubwa har erhvervet sig!
  De kan da kun fremme seriøsiteten, – – – eller…

  Kommentar by Henning Jensen — 29. juni 2020 @ 12:50

 6. Hvis en mand kan “identificere sig” som kvinde, så kan en hvid kvinde vel også “identificere sig” som en sort kvinde.

  Al denne “identificering” ændrer selvfølgelig ikke ved at man naturligvis fødes og dør med samme køn, race etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. juni 2020 @ 12:55

 7. Morrissey skrev ‘that your mind isn’t your own’

  Her beviser Martina Adam det også gælder body, alt er til fals for at tækkes medierne.

  Kommentar by tavsen — 29. juni 2020 @ 13:08

 8. ¤

  HVIS EN ETNISK dansk mand eller kvinde identificerer sig selv som en giraf med ret til gratis ophold og forplejning i zoologisk have, og med ret til og krav på en phd-, djøf- og professor titel på grund af sit store overblik, er vedkommende naturligvis ikke sindssyg eller forrykt, men bare i fuld overensstemmelse med de sidste nye forskningsresultater fra RUC mv., der har påvist at vi allesammen i virkeligheden er en blanding af giraffer, blåhvaler, marsbeboere og de syv små dværge.

  Martina er derfor ikke en skrupskør kvinde, men blot en moderne kvinde som er fuldt bevidst om at det er hendes pligt at redde hele verden og især Afrika. Til helvede med alle de hvide mennesker som fejlagtigt mener at de også har ret til at bo på planeten.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 13:41

 9. Er det ikke meningen vi skal begrænse brugen af plastic mest mulig?
  Nå, men pyt med det

  Hun kan da blive hovedattraktion i et freakshow

  Kommentar by k.m. — 29. juni 2020 @ 13:53

 10. Forudsigelse: der går ikke længe før vi skal belemres med snak om “racial appropriation” fra de postmodernistiske marxister på diverse skatteyderfinansierede “uddannelses”-institutioner. Det er kun et spørgsmål om tid, før det biologiske faktum “race” bliver smadret til samme ukendelighed som det biologiske faktum “køn” allerede er blevet.

  Kommentar by Quark — 29. juni 2020 @ 13:57

 11. Sååå… det er ikke blackface? Eller appropriation?

  Kommentar by Realist2 — 29. juni 2020 @ 14:02

 12. Realist 2
  Ja den tanke kan let opstaa

  Kommentar by dunk — 29. juni 2020 @ 14:29

 13. psykisk syg.

  Kommentar by jesper — 29. juni 2020 @ 14:29

 14. Lidt for garvesyre i min grøn te om morgenen så jeg bruger “whitening” i min aloevera tandpasta……masaikulturen er et hyrdefolk fortæller genealogien…..

  Kommentar by Moth — 29. juni 2020 @ 14:30

 15. Psykiatribøgerne er fulde af lignende tilfælde.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. juni 2020 @ 15:34

 16. Jeg fik mig en kæmpe griner da jeg læste den artikel :)

  Et af de her WTF moments!

  Kommentar by Santor — 29. juni 2020 @ 15:39

 17. Og jeg som troede, at det var trendy at blive grøn. Se bare på Gretchen Tunfisk – hun er sortseende ‘grønskolling’ på alle måder, selv om den gule presse påstår at hun er hvid.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juni 2020 @ 15:45

 18. Det gruopvækkende er jo netop, at ingen tør sige “psykisk sygdom”. For denne ubalance, hvis ætiologi er rodløshed og abstraktion, er nu så stor, at den ikke bare er mental usundhed. Ingen forventer at møde et velafbalanceret menneske, hvis det skulle falde i deres lod at træffe på hende. Heller ikke hendes skingre støtter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. juni 2020 @ 15:51

 19. ¤

  EKSEMPLET MED MARTINA ADAM er måske endnu lidt ekstremt og usædvanligt, men mon ikke medierne vil sørge for at det totalt vanvittige en dag inden så længe vil blive den nye normal? Og er det ikke som om flere og flere bliver psykisk syge, så det ender med at vi alle vil være mere eller mindre vanvittige.

  Det er ihvertfald vanvittigt hvad vi skandinaver efterhånden finder os i. Svenskerne terroriseres og deres kultur og de selv er på vej til at blive udryddet, og det finder de sig ganske roligt i. I Norge går det også feministernes vej, og det ser ikke bedre ud i Danmark.

  Kan man dø af dumhed eller psykiske vrangforestillinger? Ja, det er der ikke mindste tvivl om. Det er dog ret nyt at hele befolkninger ad gangen lader sig fordumme til at lade sig udrydde eller begå kollektivt selvmord.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 16:53

 20. Ind på den lukkede og så skal der endelig ikke spares på medicinen.

  Kommentar by NulTolerance — 29. juni 2020 @ 16:56

 21. BLM = Black patters matter !

  Kommentar by Oppenheimer fan — 29. juni 2020 @ 17:05

 22. Forfatteren Hans Jørgen Nielasen vil betegne fænomenet som “attitude relativist”……

  Kommentar by Moth — 29. juni 2020 @ 18:17

 23. Masaier er kendt for At være meget venlige og tolerante.

  Kommentar by Bastardo — 29. juni 2020 @ 18:18

 24. The other day I saw a lesbian that had shaved front half of the head and the other half of the head was left, it looked like a mullet and the whole head was colored in red hair color. She was ugly, really ugly and her innovative hair style made me laugh. How stupid can someone be, obviously there is no limit.

  These creatures are mentally instabile and the ones that pay incme tax are paying for their sex changes and other stupidity. No one wants and needs these idiot scum and they either end up being prostitutes or end up with a nigger or a muslim. If they end up with a muslim and she is white his low think it is a win to have a white female until he realizes why no white man wants her and why he ended up with her and she either gets killed or she end up “taking her own life” according to the muslim.

  Just kearn how to identify these and let the muslims and niggers have them, they deserve eachother.

  Kommentar by Erwache — 29. juni 2020 @ 18:44

 25. ¤

  ER DANMARK et af verdens mest forrykte og mærkeligste lande?

  Rigtig meget tyder på det. F.eks. beklager kvindesagskvinder sig dagligt over hvor frygteligt undertrykte de danske kvinder er. Glasloftet, kvindehad, mænds ondskab og mangel på kvoter osv. holder dem nede.

  Men ser man på virkeligheden, ser det ud til at kvinderne favoriseres, forkæles og får positiv og overbærende særbehandling året rundt.

  Tag f.eks. fru Lykke Sørensen som i EB i dag den 29.6 får det glatte lag. Hun kaldes uegnet og siges at have efterladt PET i dybt kaos. Alligevel har rigspoliti-chef Thorkild Fogde udnævnt hende til direktør for politiområdet i Rigspolitiet. Blandt hundredvis af politifolk var der åbenbart ikke een mand der var dygtig nok til jobbet.

  Og rundt om er kvinderne ved at udkonkurrere mændene. Det vrimler med kvinder i medierne, i skolerne, på universiteterne, i alle mulige bureaukratier, styrelser og chefkontorer. Også på det punkt ligner Danmark Sverigstan mere og mere. At titusinder af mænd skubbes til side, at vores kultur og utallige familier og børn lider under at mænd diskrimineres eller gøres retsløse, at hvide mænd hetzes, nedgøres og fravælges af ligestillings-feminister og socialister…. er da altsammen temmelig mærkeligt, når man tænker på at det er mændene der har skabt de moderne byer og samfund, inclusive alle de fremskridt som
  bragte menneskeheden fra jordhulerne til civilisationen.

  Det eneste der tæller i det offentlige system, er efterhånden feministiske værdier. Mænd kan kun være med i det system, hvis de feminiserer sig selv og optræder som tøffelhelte og kvindernes underdanige tjenere. Eller er det alt for firkantet sagt?

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 19:20

 26. ¤

  PS: EN NY BOG kaster et skarpt lys på hvordan de fleste lande i Europa i denne tid er på vej mod sære og skingrende skøre tilstande.

  Bogen er skrevet af Michel Oufrays som fortæller om de SYV MÅDER eller teknikker der bruges til at omdanne Europa til et diktatur som dels vil ligne “Animal Farm” og “1984”, dels vil undertrykke befolkningerne jernhårdt med “kinesiske” metoder, dels vil udlevere Vesteuropas lande til fattigdom, kaos, krig og død.

  “En ny totalitarisme vokser uhindret frem”, bliver muligvis bogens titel hvis den udkommer på dansk.

  EEN TING ER SIKKER: Hvis partierne, medierne og vælgerne fremturer med fejltagelser og misforståelser, så vores folkestyre ikke kommer tilbage, er Danmarks skæbne beseglet.

  Kommentar by Bent A — 29. juni 2020 @ 19:45

 27. > bilka
  discard

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2020 @ 20:00

 28. Jo mere DR og TV2 forherliger ‘Black Lives Matter’ bevægelsen, jo mere kritisk bliver jeg overfor ‘black people’. Jo mere ‘It´s Ok to be White! bliver udskreget som ‘racistisk’, jo mere ‘racistisk’ bliver jeg. Udviklingen i USA er helt absurd, og Putin sidder sikker og smiler sit uudgrundelige smil.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. juni 2020 @ 20:03

 29. Det er utroligt hvad folk gør for at skifte udseende. Martina Adam vil være neger. Uvist hvorfor. Michael Jackson, som forsøgte at blive hvid.
  At han skamferede sit ansigt med talrige plastiske operationer kunne kun tilskrives ham selv.
  Man skal aldrig gøre sig anderledes en den man er født som. Det kan få fatale følger.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 29. juni 2020 @ 20:28

 30. Holy shit, “Martina Adam alias ‘Martina Big’ alias ‘Malaika Kubwa’” har virkelig givet ordet Blackface en helt ny og grotesk betydning.
  Kællingen er jo meget syg og sort.

  Kommentar by piphans — 29. juni 2020 @ 20:36

 31. OT – men her er noget at grine ad 😁 Mark Dice undskylder – https://youtu.be/r4J2SZw0Fl0. Skiiidesjovt! (Man kan ikke sætte youtube links ind på OT vha en IPhone).

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. juni 2020 @ 20:40

 32. Godt Bent A at påbegynde samtalen om “Diktaturets teori” af Michel Oufray ……hvad med karikaturerne og omvendelsen af værdierne?

  Kommentar by Moth — 29. juni 2020 @ 20:58

 33. Michael Jackson ville sgu vende sig i sin grav, hvis han var vidne til tidens udvikling.
  Han havde så travlt med at blive “hvid” at det i sidste ende kostede ham livet.
  Hvis han havde levet i dag, ville han have haft travlt med at “konvertere” til sort.
  Gud fader i skuret, verden er vendt på vrangen.
  Før i tiden når kvinder “faldt i svime” og blev hysteriske, løsnede man korsettet, og gav en dem en gang “lugtesalt”
  Der er udpræget mangel på lugtesalt.

  Kommentar by Finn A. Skov — 29. juni 2020 @ 21:25

 34. Det ligner at hen oprindelig hed Martin

  Kommentar by Træt — 29. juni 2020 @ 21:28

 35. Black Wifes Patter

  Kommentar by egon olsen — 29. juni 2020 @ 21:28

 36. Jeg har før skrevet om min sammenligning af venstrefløjens IQ med iSlam tilbederene og jeg kan kun vedholde min tese: Det er sq ikke mange aktive hjerneceller at forbinde med hinanden, til videreførelse af et civiliseret samfund, der satser på udvikling frem for afvikling!

  Men for min skyld, kan de alle gerne lade sig omforme/om-identifisere til hvad som helt, lige fra hvide negere til zebrastribede transkønnede og over til veganske mødre/fædre med horn i panden og politiske individer der i ægte solidaritet har skåret nosser og klit af sig selv, for:
  de udrangerer og udhuler sig selv til fragmenter, der ikke længere har sammenhold med andre end grupper, der ikke formår at magte et liv, uden finde idioter der vil betale for det!!

  – ja, og på et eller andet tidspunkt, så er de betalende idioter blevet så idiotiske, at de selv hopper med på den, længst, synkende identitets-skude!!!
  Hvem fanden vil de så få til, at finansiere deres egocentriske globalitets-humanisme?

  Ps.
  hermed ikke at tale om Martina Big, for hun er kun identites-søgende egocentriker.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. juni 2020 @ 21:52

 37. Hen er vist sortseer… bruger selvbruner som negerchreme og mister forstand i en negergrill…

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 29. juni 2020 @ 22:13

 38. ¤

  OT: CORONA VIRUSSEN viser sig at være endnu værre end først antaget. Men folk er stort set holdt op med at holde afstand. (Helt tåbeligt)

  Det har nu vist sig at virussen….. som af et laboratorium for biologisk krigsførelse er splejset sammen af 4-5 forskellige virus-sygdomme….. kan angribe ikke bare lungerne, men også hjertet, nyrerne, hjernen og andre organer. Nogle bliver aldrig raske igen, selvom de overlever i første omgang.

  Pandemien er slet ikke overstået, selvom mange tror det. Den vil komme tilbage, for både S-S og 90% af befolkningen agerer kortsynet og letsindigt. Læs selv: Corona angriber bredt.

  Kommentar by Bent A — 30. juni 2020 @ 00:48

 39. Hvordan var det nu lige det var med lilith og adam i edens have.
  Lilith ville ikke være sin mand underlegen. Hun parrede sig med de(t) sorte. Kom nu og lad aberne være.
  Så skar gud (bone) af adam og skabte eva.
  Eller sådan noget.

  Kommentar by Anonym — 30. juni 2020 @ 02:34

 40. Anonym — 30. juni 2020 @ 02:34

  LILITH, nu 23 med det fornavn, en fremgang på 2

  Kommentar by tavsen — 30. juni 2020 @ 18:28

 41. Altså….Jeg kan godt forstå hun vil være sort,…..hvis det kun er sorte der har sådan et par …-kvindelige atributter-….Men jeg synes nu de er blevet mindre efter hun lod sig fotografere med nogle Massaiere…Har sorte kvinde større bryster end hvide????? (Ja ja ja ja en gammel heteroseksuel hungri mand:-))…Ellers rager det mig en papand :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 20:20

 42. Fuldstændig enig med 21 :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 20:21

 43. Hvad var det de sang engang i 60 erne.(Shes got it. Your baby shes got it)..Im you Penis. Im you fire. Im yours Desire …:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 20:24

 44. God tirsdag aften….mvh Michael Jackson :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 20:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper