30. juni 2020

Rollemodel håner frafalden muslim: ‘Muslimske Hussein inviterer ensomme og fattige til juleaften’

Mustafa Musse Sayegh, der netop har stiftet Foreningen Frafalden, fortæller i et opslag på Facebook, at han modtager en del kritik fra muslimer, herunder blandt andet fra en Hussein Allouch. Han kalder ham for en ‘luder model’: “Ikke engang hans egen familie vil tale med ham mere, pga. det han har gang i” . Anderledes toner lød det tilbage i 2014, da JyskeVestkysten portrætterede libanesiske Hussein Allouch som en slags rollemodel for vellykket integration – Muslimske Hussein inviterer ensomme og fattige til juleaften.

For den 31-årige Hussein Allouch fra Kolding er det julesind og en del af essensen ved dansk jul. Ganske vist er han muslim, men alligevel står den på juletræ, and, rødkål og brunede kartofler og gaver til hans og hustruens tre børn juleaften. … Da han selv fik børn, ville han også gerne introducere dem for den danske julehygge – trods deres tro.

– Mine børn skal også opleve danske juletraditioner, og de skal ikke komme i skole efter jul og høre de andre snakke om julemad og julegaver uden selv at have fået det. Jeg er ligeglad med, hvad andre muslimer mener om det, siger Hussein, der gerne plukker fra danske og libanesiske traditioner efter, hvordan de passer ind i hans syn på livet.

Nogle andre muslimer har reageret negativt på, at Hussein og hans familie holder jul med alt, hvad dertil hører. Men det må de om, lyder det fra ham…

(JyskeVestkysten, 20. November 2014, Muslimske Hussein inviterer ensomme og fattige til juleaften)

(s. 6)

Før Hussein Allouch blev julehelt…

“Til trods for en kriminel baggrund har 21-årige Hussein Allouch fået en chance hos Metalsliberiet ETO. … Siden 4.-5. klasse har han opholdt sig på forskellige institutioner, blandt andet fordi han rodede sig ud i kriminalitet. For nylig afsonede han en fængselsdom på et halvt år for ‘forskellige ting og sager,’ som han udtrykker det. (JyskeVestkysten, 2. januar 2005, Hussein satser på fremtiden)

Efter Hussein Allouch var julehelt…

“… For der faldt dom i sagen mod den 35-årige Hussein Allouch, der var tiltalt for talrige tilfælde af bedrageri og afpresning. Dommen lød på et år og tre måneders fængsel. Blandt andet erkendte Allouch mandag at have narret sin hjerneskadede ven og nabo for et beløb i omegnen af 200.000 kroner, lige som han også var tiltalt for at have afpresset en mand, efter Allouch havde udgivet sig for at være en 13-årig pige, der tilbød manden sex. Et tilbud, som manden takkede ja til. Allouch blev dømt for bedrageriet af sin ven og to andre, der også kæmpede med følgerne af en hjerneskade. I alt havde han ifølge anklagemyndigheden bedraget og afpresset personer og virksomheder for omkring 600.000 kroner i årene 2014 til 2017. (JV.dk, 27. juni 2018)

Oploadet Kl. 02:22 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111130/trackback

19 Comments »

 1. En rollemodel kan i sagens natur ikke være muhammedaner, med mindre det er udbredelse af krigsideologien islam og barbariet der dermed følger.

  Stol aldrig på en muhammedaner.

  Kommentar by Iznogut — 30. juni 2020 @ 02:48

 2. Og stol aldrig på, at “danske” indvandringsivrige og ansvarlige politikere vil dig noget godt!

  Kommentar by Karsten Lund — 30. juni 2020 @ 05:29

 3. Hver gang medierne skriver om en “rollemodel”, viser det sig gang på gang at der er lig i lasten.

  Kommentar by Axl — 30. juni 2020 @ 05:54

 4. Mustafa Musse Saygh skal vi værne og passe godt på (kærligt ment). Dem som vover at forlade Islam og mener det alvorligt med hjertet, skal være hjertelig velkommen. Det vigtigste er at de melder dem ind i Folkekirken for at værne om paragraf 4 i Grundloven (som er med til at hindre de værste hoveder at underskrive grundloven….Ja jeg ved det Radikale og Alternativet og Enhedslisten….men det kunne være Imamer og andre modbydeligheder som er værre). Lige nu har DenDanskeForening en historie om Udlændingestyrelsen som (Ifølge EB) har svindlet eller ikke haft styr på 218 millioner. Se hjemmesiden. Støt SIAD og GI. God tirsdag .mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 05:56

 5. Efterhånden vil je gogså sige. Stol ikke på MSM solsortehistorier, som de holdningsmassere Danskerne med….Den er oftest løgnfuld og fortielsesfuld. (Intet om optøjerne i Stuttgart eller Tommy Robinson? OK, så søg andre medier).

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 06:37

 6. Tesfaye vil have syriske flygtninge sendt hjem.

  Jeg tror de fleste medier kalder det ren ondskab, og nu leder de efter solstrålehistorier der skal pustes op i pressen for at forhindre hjemsendelser.

  https://jv.dk/artikel/for-fem-%C3%A5r-siden-kunne-syriske-tvillinger-ikke-et-ord-dansk-nu-er-de-studenter

  Kommentar by k.m. — 30. juni 2020 @ 07:37

 7. ¤

  ALLE DISSE RØRENDE HISTORIER om muslimer/islamister som siden viste sig at være kriminelle, er ikke bare udtryk for journalisters naivitet eller uvidenhed, men er led i de kyniske kampagner der i årevis har haft til formål at bilde danskerne ind at indvandringen var “berigende”.

  Der er politikere og partier som betragter befolkningen som frøer der skal koges. Hvis man bilder frøerne ind at vandet bare er lunt og behageligt, mens man langsomt skruer op for varmen (indvandringen), kan det være at frøerne ikke opdager at de er i fare og derfor bliver svagere og svagere pga. feber, så de ikke kan hoppe væk, hvorefter det ender med at frøerne (danskerne) ender med at blive kogt.

  Kommentar by Bent A — 30. juni 2020 @ 07:53

 8. Endnu en afsløring af journalisters naive tro, de lader “helten” selv omtale sin kriminalitet.

  ‘forskellige ting og sager,’ som han udtrykker det.“

  Mon Lotte Højstrøm stadig er naiv venligbo?

  Kommentar by tavsen — 30. juni 2020 @ 08:07

 9. ¤

  OT: Danskerne opfører sig også kortsynet mht. til CORONA-virussen, som er ekstremt smitsom. Og meget farligere end mange tror, bl.a. fordi den ikke bare angriber lungerne, men kan give alvorlig betændelse overalt i kroppen (i nyrerne, hjertet, hjernen og musklerne mv.) Den efterlader ikke sjældent livsfarlige skader)

  Men når folk går i butikker, er de stort set holdt op med at holde afstand. Som havde de aldrig hørt om virusserne, der nu har smittet 10 millioner, hvoraf en halv million er døde. Snart vil 100 eller 1000 millioner mennesker være blevet smittet.

  Brostrøm og S-S har kvajet sig igen og igen, og man lægger nu op til en 2. bølge af covid-19, ved at anbefale nærmest ingen afstand, og ved at stritte imod brugen af mundbind i busser, tog og butikker mv.

  Brostrøm minder utrolig meget om Tegnell, hvis strategi har været en fiasko.

  Kommentar by Bent A — 30. juni 2020 @ 08:09

 10. @ 7 Bent A

  Helt korrekt. Danmark kan sammenlignes med en kniv. Hvis man først skifter bladet ud, og derefter skæftet, er det så den samme kniv? Det er hvad der sker i Danmark.
  Svindel og bedrag, det er mange muslimers spidskompetance. Hvor mange ved, at Asmaa Abdol-Hamids mand socialrådgiver Erturum Erdogan har svindlet for flere millioner som sagsbehandler i Albertslund kommune.
  Der blev indkøbt dyre rejser, ny bil, motorcykel og investering i aktier, noget ligende lavede han i Glostrup kommune. Burde Asmaa som er ansat i Odense Politi ikke have reageret!
  Hendes egen bror Tarek Abdol-Hamid er også dybt kriminel, dømt for dødstrusler, tyveri, vold og overfald på en kvinde, der ikke ville have med ham at gøre. Hun blev derefter sparket i maven, kaldt “kælling” og “fucking luder”, jo vi kender rumlen.

  Kommentar by der Adler — 30. juni 2020 @ 08:16

 11. Imens disse dybt kriminelle, aggressive og diskriminerende indvandrertyper kører butikken for fulde gardiner, foretager danskerne kollektivt flagellantisk selvransagelse og går offentlig bodsgang, dersom de finder det mindste, de hypotetisk set kan dadles for. Og de danskere, der fornægter i disse fromme offentlige renhedsceremonier, straffes hårdt af systemet – administrativt eller af domstolene. Selvbestaltede svovlprædikanter – mest fra venstrefløjen – holder danskerne i stram snor og udskammer dem for at være arvesyndsracister og deres samfund for at være både strukturelt og systemisk racistisk.

  Her går det godt fru kammerherreinde

  Kommentar by traveler — 30. juni 2020 @ 08:47

 12. Islam er en for Eliten fatal fejltagelse. Eliten skal nu vælge: beholder Eliten sin egen befolkning, eller udskifter Eliten den med en lavpris befolkning. Løsningen med lavpris personer er uholdbar. De vareprøver som Eliten har taget ind, viser total inkompatibilitet mellem dem og Elitens kultur – altså en dårlig forretning for Eliten. Som tingen udvikler sig, står Eliten også for udskiftning hvis Eliten tilvælger Islam og fravælger Kristendommen. Elitens udskiftning af egen befolkning er ligesom at tisse i bukserne!

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juni 2020 @ 08:48

 13. Var hussein ikke Ægyptens høvding og er hussein ikke Barry Soetoros mellemnavn? Dåbsattest eller fødselsattest bedes stadig fremvises,han var nemlig ikke født i USA.
  En af hans udtalelser vil blive husket som “..har voldtaget en relegion” af daværende fjolsetingsdirektør huskes. Nemlig: “The future does not belong to the people,who slander the prophet of islam”
  Det sagse han virkelig. Og han havde et smil på læben. Men hvilken nigger STREG UD! der skulle have været skrevet:neger ville ikke have haft det,efter at være blevet udnævnt til selveste USA’s præsident?
  Ind over Simonsen,til en nigger.

  Kommentar by Nilesen — 30. juni 2020 @ 09:10

 14. Belgien undskylder officielt for sin rolle i kolonitiden.

  Falde på halen for idioter der spiller offerrollen – DET er global sindssyge

  Kommentar by k.m. — 30. juni 2020 @ 09:20

 15. ..Ikke engang hans egen familie..? Ja, det er hvad der fylder Hussein med angst. Ikke Dannmark, ikke danskere- næh hans egen multiyallah17børn hver familie, som har overfyldt deres sandkasse over kanten og nu skal vi andre give plads til Husseins “egen familie..” Tag hjem Hussein, og bliv dér!.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. juni 2020 @ 11:07

 16. Folk -mennesker- som har vendt Islam ryggen, skal selvfølgelig afprøves med flæskesvær og øl :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. juni 2020 @ 17:33

 17. Det kan siges kort, det går altid galt for parnassets rollemodeller!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juni 2020 @ 21:41

 18. Allahs disciple i en nøddeskal; bedrag og lyv for en selv og andre fra morgen til aften…

  Kommentar by LarsB — 30. juni 2020 @ 22:19

 19. Det kan siges kort, det går altid galt for parnassets rollemodeller!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juni 2020 @ 21:41

  De politisk korrekte er ludomaner, der gambler med større indsatser

  Jamen vi har da importeret over 511.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden, det må da være muligt at finde en enkelt rollemodelvinder iblandt dem. WHO’s NEXT?

  Den eneste indvandrer, der har bibragt Danmark noget godt er Daloon. Bare se hvordan han har adopteret det danske køkken sammen med fornyelse. Imponerende vareudvalg Daloon firmaet har.

  Kommentar by tavsen — 30. juni 2020 @ 22:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper