3. juli 2020

Opdate: 50-årig mand overfaldet af tre efter ‘uskyldig ordveksling’, “… en lille blødning i hjernen”

Opdate. Sjællandske Nyheder fortæller nu, at gerningsmanden ikke som tidligere oplyst er tre ‘af anden etnisk herkomst end dansk’, men en bekendt i drukmiljøet. Fra SN.dk.

“Men ved en genafhøring, hvor den 50-åriges promille var en smule lavere end på gerningstidspunktet, kom sandheden frem: Han kender gerningsmanden fra Næstveds drukmiljø, men er bange for, hvad han kan finde på.

– Der er tale om et groft overfald, men offer og gerningsmand kender hinanden, og motivet var et personligt opgør, siger Peter Fobian Hvidberg, politikommissær og leder af lokal efterforskning i Næstved, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.”

Oprindelige artikel herunder.

—–

50-årig hundelufter møder tre mænd, og påtaler at de har ‘efterladt noget skrald’. Han slap med brækkede kindben, og ‘en lille blødning i hjernen’. Fra TV2 Øst – Hundelufter blev overfaldet af tre mænd og fik hjerneblødning.

“En uskyldig ordveksling endte mandag aften i to brækkede kindben og en lille blødning i hjernen for en 50-årig mand fra Næstved. … Manden var ude for at lufte sin hund, da han omkring klokken 22 mandag blev overfaldet af tre mænd på Østre Ringvej i Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

– Han går oppe omkring vandtårnet, og i den forbindelse bliver han passet op af tre personer, der muligvis er af udenlandsk herkomst. Der er noget ordveksling mellem dem, og så ender det med, at han bliver tildelt nogle slag og spark, fortæller Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.”

Oploadet Kl. 07:21 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111150/trackback

20 Comments »

 1. Historien viser, hvor håbløst naive danskere stadig er efter 40 år med mellemøstlig voldskultur. Man skal agere, som om de var luft. Man skal ikke tale til dem og ikke se på dem overhovedet.
  Kan man ikke slippe væk fra deres vold, skal man have nogle gode våben på sig.

  Kommentar by BB — 1. juli 2020 @ 01:08

 2. Den fremmede magt, som har invaderet vort land, og dets efterkommere!, har efterhånden fået så mangen/mange (islam)trosfæller om sig, så de nu, åbenlyst og udbredt*, mener sig berettiget til, både verbalt og korporligt, at dikterer os DANSKERE, hvad vi har at rette os efter/under.
  -alt med velvillig opbakning af alle genvalgte partier i folketinget (DF inkl.)

  Det hjælper intet, at vi, alene, her på UP/nettet, går til tasterne i vor forargelse, for det er på hjemmebanen der skal kæmpes imod det IRL!,
  da det er vore egne omgivelser/familie/kollegaer/naboer der fortsat stemmer de iSlampro partier ind, over alt i vort samfund.
  -lige fra folketinget til kommunalbestyrelser, foreningsbestyrelser, skolebestyrelser og dermed f.eks. også lægdommere/dommerstanden.

  Vil vi gøre noget aktivt mod nuværende politisk knæfald for iSlammets fremhærgen, må alle melde sig aktivt** i de få partier, der virkelig kæmper for DANSKERNES fremtid og DANSKERNES herredømme over eget liv og vor fælles velfærdssikkerhed. -> NB/SK

  Du, som læser/skriver med her:
  Husk at være lige så aktiv IRL som ved ved tastaturet, for det er kun IRL vi kan vise andre/vore nære/omgivelserne at vi iSlamkritikkere findes i Danmark*** og ikke kun er noget man læser om, under nickname på internettet!

  * iht. deres medbragte bestialske tro/kultur/lov
  ** nødsaget som menig medlem
  *** og tør stå ved hvad vi mener

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. juli 2020 @ 01:36

 3. ¤

  DER HAR VÆRET skrevet meget om indvandrernes IQ. Men hvem er egentlig de dummeste eller klogeste, indvandrerne fra Afrika og omegn, eller de danskere vælgere? Som igen og igen stemmer på partier som har snydt dem 30-40 år i træk.

  Danskerne kan dog ikke gøre for at Tullesen fra DF snød dem så grundigt at vandet drev af dem. Er han en agent fra det radikale parti? Hans og Pia K’s enorme forræderi og svigt var svært at forudse.
  Det er til at forstå at vælgere i titusindvis har droppet DF. Så helt dumme er vælgerne alligevel ikke.

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 04:30

 4. PS: det er lidt bittert at tænke på at hvis Tullesen ikke havde været den latterlige klovn og usling han er, ville partiet nok have haft stor fremgang ved sidste valg, så det var gået fra 37 mandater til vel 45-50 mandater i dag. Tullesen er tumpen der tabte alt på gulvet. Det er rystende at Pia stadig ser ham som rasende dygtig. (som hun sagde i radioen)

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 04:43

 5. ¤

  Danskeren der blev overfaldet og groft mishandlet, er jo langt fra den første fredelige hundelufter der er blevet overfaldet. (Nogle er endda blevet myrdet) Medvirkende til det er naturligvis dommerstandens slaphed. De tre banditter bliver vel ikke engang udvist.

  Skødehunde bør nok ombyttes til forsvarshunde.

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 04:51

 6. Bent A — 1. juli 2020 @ 04:51

  I USA er dommerne på valg.
  Det burde også kunne lade sig gøre i dette land.

  Dermed kunne de samfundsundergravende dommertyper – kendt som dommer slap og dommer dum – i praksis blive udskiftet på den lange bane med mere fornuftige mennesker, der ønsker et velfungerende og trygt samfund.

  Kommentar by Karsten Lund — 1. juli 2020 @ 06:23

 7. At 6

  Tværtimod. Vælgerne ville vælge dommere på samme måde som de vælger politikere.

  Kommentar by Bastardo — 1. juli 2020 @ 09:31

 8. Bastardo — 1. juli 2020 @ 09:31

  Det er jo en skræmmende konklusion.

  For den betyder i sin yderste konsekvens, at vores skriverier her (og andre steder) er forgæves.

  Kommentar by Karsten Lund — 1. juli 2020 @ 11:21

 9. De er ved at være så mange, at de kan tillade sig at afvise selv den mindste irettesættelse med vold, uden at det får konsekvenser.

  På mit bibliotek bad jeg høfligt en ork om at få styr på sine børn, da de på nærmeste løb rundt og terroriserede hele læsesalen. Han gik fuldstændig amok, og jeg var ved at forberede mig mentalt på, at det ville komme til håndgemæng.

  I takt med at de dominerer omgivelserne vil de ikke høre selv den mindste påtale fra det værtsfolk, de hader så meget.

  Kommentar by Arne Torp — 1. juli 2020 @ 13:24

 10. Det er jo bare drengestreger…. en meningsudveksling…kun mindre skade

  Kommentar by redneck — 1. juli 2020 @ 13:44

 11. Araberne ser sig selv som et herrefolk, og vil derfor ikke finde sig i at blive irettesat af, hvad de ser som, en vantro dhimmi!
  Hvad der får dem til st opfatte sig som et herrefolk er mig en gåde, for arabere har historisk ikke bidraget med meget og uden olien, havde de stadig vadet rundt ude i ørkenen sammen med deres dromedarer!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2020 @ 17:20

 12. Ordbog: at tildele:

  give eller overdrage noget til nogen som har gjort sig fortjent til det eller har ret til det ofte på baggrund af en udvælgelse

  https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=tildele

  Kommentar by Hodja — 2. juli 2020 @ 21:50

 13. Synonymordbog:

  Synonymer for tildele

  skænke,
  allokere,
  anvise,
  benåde,
  dekorere,
  forgylde,
  forlene,
  førtidspensionere,
  honorere,
  overlæsse,
  overøse,
  præmiere,
  tilkende,
  tillægge,
  tilskikke,
  uddele,
  forære,
  give,
  afstå,
  betro,
  donerer,
  overdrage,
  sende

  https://www.synonymbog.com/synonym/tildele

  Kommentar by Hodja — 2. juli 2020 @ 21:53

 14. Karsten Lund — 1. juli 2020 @ 06:23
  Der er alt for mange der bliver “udpeget” til vigtige embeder her i verdens mindst korrupte land.

  Kommentar by Hagmann — 3. juli 2020 @ 09:15

 15. Hvis politikommisær Peter Fabian Hvidberg fortæller den rette historie, hvordan kunne vagtchef Kent Edvardsen så tage så meget fejl?

  Kommentar by Ole Madsen — 3. juli 2020 @ 13:35

 16. ¤

  Nå, så var det måske for en gangs skyld et dansk overfald på en hundelufter, eller har voldsofret følt sig truet til at ændre forklaring, eller er det hjerneskaden? I 97/99 af 100 tilfælde er det vel berigere der har overfaldet fredelige hundeluftere?

  Hvorfor fortsætter Christiansborg importen af agressive og voldelige kulturfremmede? Sindssyge eller korruption eller begge dele?

  Kommentar by Bent A — 3. juli 2020 @ 17:52

 17. Nu bliver historien heldigvis interessant for tv to og statsradiofonien,for nu kan de underbygge deres påstand,”det ku’ lige så godt have været danskere som gjorde det.”

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2020 @ 23:55

 18. Araberne ser sig selv som et herrefolk, og vil derfor ikke finde sig i at blive irettesat af, hvad de ser som, en vantro dhimmi!
  Hvad der får dem til st opfatte sig som et herrefolk er mig en gåde, for arabere har historisk ikke bidraget med meget og uden olien, havde de stadig vadet rundt ude i ørkenen sammen med deres dromedarer!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juli 2020 @ 17:20

  Du har så inderlig ret. Islam har absolut intet at være stolt af, og slet ikke at være her i Danmark. I de muslimske lande bliver mennesker anset for at være tiggere, hvis de ikke kan brødføde sig selv.

  Så tiggere er de, uden æresfølelse. Uden Nobelpriser for opfindelser, der gavner menneskeheden. Det eneste de lever for, er at udvide ummaen, og det er gået fint. Erobret over 50 lande på 1400 år, og derefter udryddet det oprindelige. Kashmir var for 40-50 år siden indisk, i dag udgør muslimer 95% af befolkningen.

  Kommentar by tavsen — 4. juli 2020 @ 08:17

 19. I ran into a muslim that was smoking in the community laundry room when I was to do my laundry. I asked him if he knows that it is not allowed to smoke in the laundry room. He said that he knew that. So I sked him why he did it even though he knbew that it was not allowed. He got upset and aggressive. I warned him that if he wants to fight I will win because I know martial arts. Since he was alone he backed off. Muslims, French, Latinamericans, welfare Americans and commies are cowards.

  Next time I met him he was with his muslim friends. they were doing drugs nsince they ae drug addicts. I reported them to the police so the police tracked them down and arrested them. I have never seen him in the building anymore. I always record both audio and video constantly so there are proof on what I do and say and what happened. Otherwise there will always be lies and who lies and steals where you live. Another interesting thing is that the latinamerican, french and other scum that are paper boys or night security figured out that it is ok to steal bikes and other things. That is why they are security and paper boys.

  Kommentar by Erwache — 4. juli 2020 @ 21:24

 20. If a gipsy is begging for mooney outside a store it means that he os she is stealing in the grocery store. Buying the cheapest and stealing the more expensive and you are paying for that with the massive increases. The best is not to buy anything there when you see a gipsy. a gipsy that beg, steal and lie in their own shithole piece of shit cesspool. same with muslims. there are 51+ countries they could have gone to and i have never seen a policeman, politician or a journalist acting on this. the corona laws are applied on white tax payers but not on criminal gipsies, niggers, french, latinamericans, ex japanese prostitutes and muslims.

  Kommentar by Erwache — 4. juli 2020 @ 21:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper