1. juli 2020

BLM smadrer hegn, trænger ind på privat vej, og truer par: EB.dk: ‘Par truer demonstranter med våben’

Lørdag samlede en gruppe katolikker sig til bøn ved en statue i St. Louis, hvorefter de blev angrebet af Black Lives Matter-demonstranter. Søndag aften ligeledes i St. Louis trængte 4-500 BLM-demonstranter ind på et privat område, og blev forsøgt stoppet af et bevæbnet ægtepar. De råbte blandt andet: “This is private property. Go back. Private property. Leave now.” Flere fra BLM-gruppen var angiveligt bevæbnet. Ekstra Bladets praktikant Emmely Smith gav historien overskriften: ‘Voldsomme optøjer: Par truer demonstranter med våben’.

“En noget anspændt situation udspillede sig søndag aften i byen St. Louis, Missouri, i USA, da et midaldrende ægtepar truede en flok Black Lives Matter-demonstranter med en pistol og en riffel. …

De op til 500 demonstranter lagde vej forbi ægteparrets hus, da de var på vej mod byens borgmesters hjem for at kræve, at hun fratræder sit embede.

Her blev de mødt af en kvinde og en mand, som bar henholdsvis en pistol og en riffel.

Parret, der er blevet identificeret som advokaterne Mark McCloskey og Patricia McCloskey, råbte efter demonstranterne og pegede flere gange deres våben mod dem…”

(Ekstra Bladet, 29. juni 2020)

“‘Somebody forced the gate, and I stood up and announced that this is private property. Go back. I can’t remember in detail anymore. I went inside, I got a rifle. And when they … because as soon as I said this is private property, those words enraged the crowd,’ he said.

McClosky said one of the militants pulled out a loaded pistol magazine and clicked them together and said ‘you’re next.’

We were threatened with our lives, threatened with a house being burned down, my office building being burned down, even our dog’s life being threatened. It was, it was about as bad as it can get,’ McCloskey said.” (USSA News, 30. juni 2020)

“A couple pointed guns at protesters who were on private property outside their home Sunday night, as the demonstrators marched past on their way to St. Louis mayor Lyda Krewson’s residence to demand her resignation. Police are now investigating the incident to determine whether the protesters committed trespassing and fourth-degree assault by intimidation.

Mark and Patricia McCloskey stood outside their home on Portland Place, a private street, as hundreds of protesters, some of them armed, marched by and chanted. The McCloskeys had been inside their home when they heard loud activity outside and saw ‘a large group of subjects forcefully break an iron gate marked with ‘No Trespassing’ and ‘Private Street’ signs,’ St. Louis police said.

‘The group began yelling obscenities and threats of harm to both victims,’ the police said. ‘When the victims observed multiple subjects who were armed, they then armed themselves and contacted police.’

Law experts have noted that Missouri’s Castle Doctrine allows homeowners to use deadly force to defend their private property from intruders.” (National Review, 29. juni 2020)

(Port til privat vej smadret af BLM-demonstranter, St. Louis, 29. juni 2020)

Oploadet Kl. 02:23 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111160/trackback

35 Comments »

 1. Foragtelige røvslikker Poul Madsen. Hvad der skete er her fra min 3:55

  https://www.youtube.com/watch?v=e9AQEHOZYB4

  Kommentar by BB — 1. juli 2020 @ 03:43

 2. Mullah-Madsen, den smilende dræber er i lommen på illuminati, købt som en lille luderkarl.
  Sir Patrick Mack har lavet en fremragende historik over temaet/emnet som afslører, hvad der foregår i f.m. Black Lies Matter, ANTIFA og muhammedanere i Minnesota, USA.
  https://www.youtube.com/watch?v=IdRcL6u2fZs

  Kommentar by Iznogut — 1. juli 2020 @ 04:00

 3. Velstående hvide mennesker med skydevåben? Så må det jo være nogle rabiate Trump-tilhængere? Ikke nødvendigvis.

  Parret er advokater og lever bl.a. af at føre retssager/erstatningssager mod politiet. De har efterfølgende erklæret deres støtte til BLM – og udtalt at de først og fremmest følte sig truet af hvide demonstranter.

  Jeg ser nogle pæne anstændige liljehvide, som ikke har kunnet forestille sig nogle personlige problemer. Som bilder sig ind at BLM handler om sortes rettigheder og levevilkår. BLM er kulturrevolution og klassekamp – og vil aldrig se det her par som allierede.

  “Man Who Pulled Rifle in St. Louis: ‘I Do Civil Rights Cases’ Against Police”
  https://www.breitbart.com/politics/2020/06/29/mark-mckloskey-st-louis-rifle-black-lives-matter-civil-rights/

  Kommentar by BE — 1. juli 2020 @ 04:04

 4. ¤

  SÅDAN BLIVER DET også snart i Danmark. Blot med den forskel at det som regel blot vil være små bander som forsøger at trænge ind i folks huse om natten eller om dagen. Og så med den forskel at danskerne ikke må eller ikke kan forsvare sig. Og så med den forskel at i Danmark er retsvæsnet og politiet ofte meget nølende eller ubeslutsomme mht. at hjælpe og forsvare ofrene for banditternes hærgen.

  Siden 1980 er retsstaten smuldret, og er i dag stærkt svækket. Retfærdighed er ved at blive en by i Rusland.

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 05:15

 5. Hvis USA er ved at omdanne sig til det nye Sydafrika, hvor hvide bønder bliver slået ihjel, fordi man er hvid. Jamen så havde jeg også grebet til våben.

  Kommentar by Jan Huus — 1. juli 2020 @ 05:46

 6. “Demonstranterne” VAR bevæbnede med automatrifler. De første billeder viste dette, hvilket sjovt nok er blevet beskåret nu.

  Kommentar by Larsen — 1. juli 2020 @ 05:48

 7. Iznogut — 1. juli 2020 @ 04:00

  Kunne det tænkes, at den omtalte hr. Madsen ikke er lille, men af gennemsnits højde?

  Kunne det ligefrem tænkes, at han er en stor én af den omtalte slags?

  Kommentar by Karsten Lund — 1. juli 2020 @ 06:13

 8. Måske ikke den rigtige tråd-men jeg kunne ikke finde andre. Der er virksomheder i USA, som boykotter Facebook for ikke at cencurere…(man kan selv følge med). Kunne man ikke danne en bevægelse som støtter Ytringsfrihed og frihed under ansvar, og boykotter dem som truer ytringsfriheden….:-). Jeg ville da heller boykotte Facebook for at cencurere f.eks Tommy Robinson…(Skrevet under tidspres).

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2020 @ 06:44

 9. Trykkefrihedsselskabet og virkelig mange undergrundsmedier arbejder for ytringsfrihed og for Tommy Robinson mv. De firmaer, der vil have Facebook til at arbejde for at censurere “hate-speech” prøver at tale ind i den “liberale/facistiske” kundekreds…

  Som Douglas Murray siger, så er det ikke hatespeech, men en fuldstændig BERETTIGET kritik af en anti demokratisk middelalderlig religion, som vil undertrykke kvinder, æresdrab, terror, social kontrol, homoer, vantro og jøder skal dræbes , en ideologi forklædt som religion.

  Men vigtigt at være saglige i kritik: vi har tallene. Vi har indholdet af koranen og vi har stadig en lille flig af ytringsfrihed. Keep on fighting. Der er mange platforme med sagligt indhold, der beskriver virkeligheden. De røde globalist-facister tror man kan skabe en virkelighed i hovedet og så vil den ske i virkeligheden.Det hedder “facistisk idioti med skyklapper på”.Tag et grimt or d væk og så ser virkeligheden anderledes ud. Vi må fjerne ordet “ond”, så er alle gode. Så er det løst (ifølge globalist-kommunist-facisterne).

  Og 80 % “journalister” er røde : https://www.dr.dk/nyheder/indland/80-procent-af-danske-journalister-stemmer-paa-r-s-sf-og-oe

  Kunne man forestille sig at jeg lavede en sekt med samme “bibel” dvs samme indhold som koranen i dag….jeg ville straks blive forbudt at agitere og aldrig få “den religion” godkendt i Kirkeministeriet….

  Kommentar by h.nielsen — 1. juli 2020 @ 07:42

 10. De var i deres gode ret til at pløkke indtrængende og havde med al sandsynlighed kunnet gøre det ustraffet.

  Tænk hvis vi måtte have have automat rifler hjemme og måtte skyde indtrængende personer, så var det slut med hjemme røverier

  Kommentar by redneck — 1. juli 2020 @ 07:42

 11. Hvor fryd! nasserøvene og tyvene fik ikke noget.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. juli 2020 @ 07:48

 12. Og hvad lille naziMadsen fra E:B: mener er ligegyldigt . Han og hans nazivenner fra DRnaziradiotv kan gnubbe sig op ad hinanden i deres rituelle nazidanse men de udspyer nazivrøvl fra de andre nazistationer.
  Nazimedierne fx Perkerlingske naziavis er billigt til fals igen! 10 uger for 10 kr ugen: ha, det er hvad nazi er værd,
  næsten ingenting..
  Og gamle nazikvinder forsøger sig igen og igen i tv med deres gamle nazinumre, det er bare for sent; ingen gider høre på nazivrøvl om stakkels slaskfede negerhjemmerøvere og falske indsamlere, nazistkvinderne i enhedslisten giver den også rigtig naziagtigt med falske voldtægtsanklager og hwiteface i plantagedragt inden de skal hjem til palæonazifest..
  Naziloud er bare kedelig negernazi og lidt trist forfatternazi m nazilæspen..
  Og der nazzez og der spazzez og der spilles idiot i hele det store nazzenazishow, mens der stadig er nazipenge at nazze..!

  Kommentar by Hul igennem? — 1. juli 2020 @ 07:58

 13. Pøblen tiltvinger sig adgang til andres ejendom og forlanger ret til at destruere hvad de vil – Og, det er NØJAGTIG derfor at ordentlige mennesker skal have lov til at forsvare sig med våben.

  Det virker!

  Kommentar by Santor — 1. juli 2020 @ 09:21

 14. OT. 25% rabat på bog:https://www.amazon.co.uk/Hidden-History-Secret-Origins-First/dp/1780576307/

  Kommentar by barfbag — 1. juli 2020 @ 09:34

 15. ¤

  Rettelse: Det er siden 1968 retsstaten er smuldret. Og ikke bare retsstaten, men også velfærdsstaten. Og siden 1973 er folkestyret blevet udhulet indefra og udefra. Allerede i 70’erne begyndte danske jobs for alvor at blive givet væk til lønttrykkere udefra. I 1983 kom der endnu mere fart i importen af kulturfremmede, pga. de radikales anti-danske og landsskadelige politik.

  Siden 1968 er det gået baglæns med danske børns og voksnes rettigheder. Og med deres sikkerhed, tryghed, frihed, økonomi, familieliv, hjemmets ukrænkelighed og med borgernes ytringsfrihed. Respekten for grundloven var der ikke meget tilbage af. Og politisk forfølgelse vandt indpas med sagerne mod Glistrup og Ninn-Hansen. Og DR radio- og tv 1+2 og aviserne blev til røde propaganda-foretagender.

  Og nu er “svenske” tilstande begyndt at brede sig. Daglige indbrud, røverier, stenkast, knivstik, skyderier, vanvidskørsler, voldtægter, brande og overfald på danskere er nu normalbilledet. Danskeres borger- og menneskerettigheder regnes ikke for noget af den politiske klasse.

  Stadig er der masser af vælgere som bevidstløst stemmer på partier som går ind for mere af det samme.

  Kan det være andet end at medierne har hypnotiseret danskerne så effektivt, at de har udviklet en kollektiv psykose?

  Fra historien véd vi jo, at hele befolkninger kan bedøves og manipuleres, hvis propagandaen benytter sig af løgne der er store nok. Som feks. Goebbels beviste.

  Kommentar by Bent A — 1. juli 2020 @ 10:14

 16. Berlingske Tidende er det nye Information

  Berlingske Tidende forsvarer i dag “de fredelige” demonstranter, der er brudt ind i det “gated community” et muromkranset nabolag og brudt gennem en gitterport.

  Når jeg fra andre end MSM herunder Berlingske ser, hvad “fredelige” demonstranter gerne brænder ned, plyndre og ødelægger, så ved du, at du og din ejendom er i umiddelbar fare. Og i USA må man godt forsvare sig.
  Demonstranter har jo ikke en grundlovsgivet ret til at plyndre og brænde.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 1. juli 2020 @ 10:19

 17. Michael Unna, check app’en Parler, Der er free speech, meget US orienteret, men god.

  Kommentar by B74389 — 1. juli 2020 @ 10:34

 18. Det er pga. situationer som denne, at amerikanerne har deres second amendment.
  Når ikke politiet kan/vil beskytte borgerne, må de beskytte sig selv.
  Vi hører altid om, hvor mange der bliver dræbt vha. skydevåben derovre, men aldrig om de tusinder, der redder deres liv, fordi de kan beskytte sig mod de kriminelle.
  Demokraterne vil afvæbne retskafne borgere, så kun forbryderne er bevæbnede.

  Kommentar by Jern Henrik — 1. juli 2020 @ 10:53

 19. Vores eneste chance for at overleve som et fredeligt, demokratisk og velstående land, er at stække de store mediemaskiners magt. Disse aviser og elektroniske medier er i hænderne på skruppelløse forræddere af deres eget folk. Disse medier var afgørende for den ødelæggende masseindvandring af fjendtligtsindede kulturfremmede, som vi har oplevet.

  MSM har nu i ugevis kørt en kampagne for at støtte BLM-pøblen og få os oprindelige, etnisk hvide til at føle dårlig samvittighed over en uret der overgik de sorte i 1700-tallet. Formålet er at få åbnet grænserne for fuldstændig fri indvandring af sorte og brune, så det multietniske, socialistiske paradis kan realiseres fuldt ud.

  Man må bryde MSM mediernes magt og gøre de alternative medier stærke. Glimrende hvis vi også kan bryde Facebooks monopolstilling. Med f. eks. Parler.

  Kommentar by JC — 1. juli 2020 @ 11:18

 20. EB og P Madsen – sammen med stort alle andre større medier – anstifter vold mod europæere ved vedvarende at fremstille europæere som aggressorer og farvede som ofre selvom det modsatte er mere hyppigt.

  Kommentar by John Sorensen — 1. juli 2020 @ 11:19

 21. John Sorensen — 1. juli 2020 @ 11:19

  Også i den grad, de statsstøttede medier er bedøvende ligeglade med ofrene og de døde, det gælder bare om at få den næste tårepersende artikel i kassen.

  De statsansatte journalister tænker kun på næste statslige månedsløn

  Kommentar by tavsen — 1. juli 2020 @ 11:57

 22. Kommentar by BE — 1. juli 2020 @ 04:04 skrev:
  “De har efterfølgende erklæret deres støtte til BLM – og udtalt at de først og fremmest følte sig truet af hvide demonstranter.”

  Præcis. Og derfor har jeg INGEN sympati for det her advokat-par.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2020 @ 12:38

 23. B74389 — 1. juli 2020 @ 10:34 skrev:

  “Michael Unna, check app’en Parler, Der er free speech, meget US orienteret, men god.”

  At “Parler” er tilladt på Apple App Store peger kraftigt i retning af at de IKKE er for ytrings-frihed. Prøv i stedet: https://gab.com/

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2020 @ 12:49

 24. Fedt billede!! Og fede guns 👍😁 Hr og fru Danmark ville sidde og skide tyndt bag persiennerne af skræk, mens de med rystende hænder forsøgte at ringe til panserbasserne. ‘Demonstranterne’ er både pyromaner mordere, og ja, i USA må man forsvare sig, modsat i Danmark.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. juli 2020 @ 12:52

 25. Berlingskes Poul Høj har en anden vinkel og nævner ikke noget om, at demonstranterne havde våben:

  https://www.berlingske.dk/usa/rambo-fra-forstaederne-er-rasende-og-internettet-tager-en-grusom-haevn

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. juli 2020 @ 16:00

 26. Her ser man sandheden om angrebet på ægteparret. Proletariatet ville have lynchet dem! Tucker Carlson, FOX News – https://www.youtube.com/watch?v=e9AQEHOZYB4 – ca minut 4. Men hele videoen er forfærdelig, og USA er færdig!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 1. juli 2020 @ 17:24

 27. Typisk, ingen respekt for privat ejendom.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 1. juli 2020 @ 21:14

 28. Løsriv Jylland! — 1. juli 2020 @ 17:24 skrev:

  “Proletariatet ville have lynchet dem!”

  Parret har selv udtalt at de STØTTER BLM, så de ønsker det åbenbart!

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2020 @ 22:19

 29. Karsten Lund: Nej, en lille luderkarl er, hvad han er. Et lille, ynkeligt individ som tilmed er en luderkarl. Tilfreds?

  Kommentar by Iznogut — 1. juli 2020 @ 23:23

 30. Peter Nielsen, gab.com og parler.com er begge uden filter. På parler venter vi spændt på POTUS ankomst.
  Der er endnu ikke så mange hadere, men de vil følge POTUS og Twatter vil styrtdykke…
  B i tc h ute.com (fjern mellemrum) i stedet for flueloope.

  Kommentar by Iznogut — 1. juli 2020 @ 23:28

 31. @Iznogut — 1. juli 2020 @ 23:28:

  Bit-Chute er tilsyneladende autentisk for “free speech” … jeg er lidt mere skeptisk ift “Parler”, men vi får se om de er villige til at tillade såkaldt dissidenter …

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juli 2020 @ 00:01

 32. EbberBladet er for journalister, hvad Nyhavn Offentlige pissoir er for tissemænd og tissekoner..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juli 2020 @ 08:12

 33. Dette er grunden til at lovlydige borgere i Danmark også burde have lov og ret til at være bevæbnet på egen parcel.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 2. juli 2020 @ 09:21

 34. Peter Nielsen – ja, det læste jeg i kommentarerne under det lange FOX news klip, og man kan nok regne med, at de herefter ikke støtter den kommunistiske hottentot/antifa-bølle organisation. Problemet var det her: Gated community (jeg har haft familie, der boede i et af de dyreste områder i Long Beach området i LA, totalt indelukket bag 4 meter høje mure, pga fare for mord og kriminalitet) og rig og hvid! Så ser abekatte-proletariatet rødt! Nogle gange tænker jeg på, at krigen i Iraq startede med nedrivning af statuer. . De fleste amerikanere regner nu med borgerkrig.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 2. juli 2020 @ 11:32

 35. Dert er også for galt,at en mand der har gjort det godt i sit job og har råd til et misundelsesværdigt hus har lov til at beholde det. Det har han da ingen ret til. Zarfamilien i Rusland var heller ikke berettiret til at beholde deres hus(e). Det blev de da også henrettede for. AFA/BlackCrimesMatter ligner vladimir Lenins voldsbøller. Hør hvad Juri Lina fortalte om min sammenlignings situation,som han mærkede på egen krop.

  Kommentar by Nielsen — 2. juli 2020 @ 12:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper