2. juli 2020

Uhrskov (Tatu Vanhanen): “Etniske forskelle forklarer vilde 66 pct. af årsagerne til konflikt i samfund.”

Når medierne skal forklare relaterede problematikker, så ender de altid med at tale om diskrimination og økonomisk ulighed. Forskere har tilsyneladende svært ved at forstå, at det de kalder racisme, ikke er en sygdom, men et grundvilkår. Morten Uhrskov kommenterer på JP.dk – Racismen er stort set altid antihvid racisme.

“… i det omfang der eksisterer racisme i dagens Danmark, da er den stort set udelukkende rettet mod etniske danskere, kun uhyre sjældent mod etniske minoriteter.

Beviset på det kan alene findes i de groteske kriminalitetstal, som Danmarks Statistik bl.a. offentliggør i den årlige rapport om indvandrere, senest ‘Indvandrere i Danmark 2019’.

På side 118 kan man læse om, at libanesere (i praksis palæstinensere), somaliere, irakere, ‘jugoslavere’ (før opdelingen), tyrkere, pakistanere, syrere, afghanere, iranere og marokkanere er voldsomt overkriminelle i forhold til danskere. …

Jeg finder det i øvrigt latterligt at tale om racisme også i de utallige tilfælde, hvor danskere bliver ofre for kriminelle med baggrund i ikkevestlige lande. I stedet kan vi tale om begyndelsen på en etnisk krig rettet imod danskere. Ingen såkaldte variable er så stærke som etnicitet, som den finske forsker Tatu Vanhanen dokumenterede i sin bog ‘Ethnic Conflicts – : Their Biological Roots in Ethnic Nepotism’ fra 2012.

Etniske forskelle forklarer vilde 66 pct. af årsagerne til konflikt i samfund. Sølle 34 pct. er tilbage til forhold som fattigdom, manglende demokrati og korruption.

Hvad vi vil blive vidner til i de kommende år, er etniske konflikter, men de er ikke symmetriske. Nogle grupper angriber andre grupper uforholdsmæssigt meget mere. De grupper, jeg nævnte længere oppe, angriber i store tal etniske danskere, og hvis vi overhovedet skal anvende det luvslidte begreb racisme, er det fra disse grupper, at racismen kommer.

Jeg foretrækker termerne etnisk konflikt og etnisk krig.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111187/trackback

8 Comments »

 1. Tror sprogets grammatik har kimen til distinktionen når der opstår konflikter, de grammatiske regler er immanent og dette forstår nabolandet ikke hvorved det markerer grænsen eller ingenmandslandet, f.eks Slesvig. Ritualer er også iboende ligeså den fælles hukommelse i ord og fortællinger……..

  Kommentar by Moth — 2. juli 2020 @ 00:53

 2. ¤

  MORTEN UHRSKOV HAR fuldstændig ret. Det som berigerne, asylanterne og evighedsturisterne har gang i, er en lavintensiv guerilla-krig rettet mod danskerne, mod de hvide, mod den civiliserede kulturs repræsentanter. Mod dem som giver dem asyl, forsørgelse og gratis gaver i stakkevis. Overkriminaliteten og den etniske krig mod danskerne er mange indvandreres tak for hjælpen.

  En sådan etnisk guerilla-krig er i fuld gang i den “humanistiske stormagt” få km fra København. I Danmark ulmer den og blusser op med korte mellemrum. Men om få år kan Danmarks byer stå i flammer ligesom byerne i Sverigstan, Frankrig og andre EU-lande samt USA.

  De danske mediers racisme-, berigelses-, klima-, EU-, BLM- og velfærds-kampagner mv. bygger alle på halve- og kvarte sandheder eller rendyrket løgn.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 01:07

 3. Mennesket har en medfødt bias mod dem som de er relateret til. Der er masser af forsøg, der Viser dette. Det er ikke en bias som er lært eller ideologisk funderet. Man finder den bla. I forsøg med spædbørn lavet af “The Yale Baby Lab”. Jeg husker, at jeg for nogle år siden var i en debat med en fra Enhedslisten og ville et indslag til youtube om disse forsøg og jeg fik svaret: “ Jeg gider ikke, at se det”. For folk på venstrefløjen må mennesket ikke have en natur. Alt skal være lært eller ideologisk, som det er noget der kan bekæmpes. Det er af samme årsag de tror på socialkonstruktivismen, som hæver, at virkeligheden blot er en sproglig konstruktion, der ændres blot vi ændre sproget.

  Kommentar by CCC — 2. juli 2020 @ 01:39

 4. Ja hvis det er folk af- anden etnisk herkomst (læs muhammedanere)- som beriger Danskerne med kriminalitet og røveri, så tales der jo ikke om racisme i pressen, imens alt andet blæses op som racisme og hadforbrydelser (Skal man grine eller græde???), og gæt hvem langt de fleste ofre er? Støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. juli 2020 @ 06:42

 5. You pay peanuts – you get monkeys.
  You want global civil war – import monkeys under pretence of globalistic brotherly love.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. juli 2020 @ 08:47

 6. En neger er en vild der kun kan plyndre, myrde og formere sig.

  Kommentar by Jp — 2. juli 2020 @ 09:24

 7. Racisme har, i hvert fald, intet med religion at gøre, da religion er et begreb, en gudetro, IKKE en race.
  Så muslimer har INTET at have deres påstande i.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. juli 2020 @ 20:10

 8. Begreber som “Racisme”, “Islamofobi”, “Xenofobi”, ”Homofobi”, ”Anti-Semitisme” etc. er opfundet for at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst.

  Det meste såkaldte “racisme” er blot en sund og naturlig tilbøjelighed til at foretrække sin egen etniske gruppe (in-group preference).

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juli 2020 @ 20:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper