2. juli 2020

Venstreradikale ville forhindre rengøring af Hans Egede-statue: Unge identitære omgjorde hærværk…

I Hong Kong demonstrerer ungdommen mod dekolonisering, alt imens deres sympatisører i vestlige demokratier driver klapjagt på ethvert historisk symbol for den hvide mand. ‘Decolonize’ skrev ukendte på Hans Egede-statuen ved Marmorkirken natten til tirsdag, og da en læser kom forbi, blev han mødt af to aktivister fra KaosTV, i færd med ‘en pacifistisk demonstration’, med det formål ‘at forhindre folk i at fjerne hærværket’. Når først du er rød, så er skaden sket. Onsdag kom aktivister fra Generation Identitær forbi, og rensede statuen af den danske missionær. Game, set and match.

(Hans Egede-statue ved Marmorkirken, 30. juni 2020; Foto: Tilsendt)

(KaosTV ved Venstreradikale Karl Villemoes, 30. juni 2020; Foto: Tilsendt)

Onsdag morgen mødte en gruppe aktivister op for at rengøre statuen for det værste graffiti. Vi mener, at det er vigtigt, at civilsamfundet træder til og viser, at vi ikke vil acceptere hærværk mod dansk kulturarv og forsøg på at omskrive historien.” (Identitær)

(Hans Egede-statue ved Marmorkirken, 1. juli 2020; Foto: Identitær)

Oploadet Kl. 01:16 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111191/trackback

20 Comments »

 1. ¤

  KOMMUNISTER VÉD AT NÅR FØRST EN BEFOLKNING ER HISTORIELØS er den nemmere at udplyndre, manipulere og tyrannisere. Eller udskifte. Siden 1917 har marxisterne finpudset og raffineret deres metoder til ødelæggelse af demokratier, lande og befolkninger.

  De er stort set holdt op med at stå ved at de er kommunister. Nu fører de sig frem som humanister, anti-kolonister, radikale verdensreddere, klima-fanatikere, Black Lies Matter, anti-Trump journalister, de svages og børnenes beskyttere osv. Og med hykleri, feminisme og snedig fidel snak har de infiltreret partierne, medierne, godheds- og indvandringsindustrien, familie-bureaukratierne, udlændingstyrelsen, sundhedsstyrelsen, folkeskolen, folkekirken og universiteteerne.

  There is something rotten in the state of Denmark.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 01:55

 2. Mener Generation Identitære også har været ude og rengøre de minder vi har om fortiden. Støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. juli 2020 @ 06:38

 3. Jeg mener venstrefløjen opfandt regnbuebevægelsen som led i opløsning af kernefamilie med far, mor og børn.
  Den virkelighedsflugt breder sig til at selv læger modarbejder biologi. For nogen er han og hunkøn nærmest ligegyldig.

  Det er usundt at mennesker definerer sig selv som et eller andet skrupskørt mellem det biologiske han og hunkøn.

  Der er et begreb der hedder dehumanize. Det er det, regnbuebevægelsen har udviklet sig til.

  “Den gode, tolerante, fredselskende venstrefløj er ude på at dehuminize os der holder fast i det normale. Vi skal gøres til dårlige mennesker som ikke fortjener respekt.

  Derfor ser vi pludselig en næsten dyrisk opførsel hos venstrefløjen med vold og hærværk.

  Tænk også på krav om vielse af bøsser lesbiske, og deres krav om at have børn i “familien”

  De mennesker forkaster den normale biologi og opfinder deres egen biologi og virkelighed. Det er sygt – men venstrefløjen har åbenbart magt til at gøre sygt til normal.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2020 @ 08:04

 4. 2 ubegavede graffittisvin i fortidigt tøj. Jeg kan næsten lugte mølkuglerne og lidt mug..?
  De to mugsvampe må have sovet i hundrede år på henmuldnede paroler og støvdækkede anvareklamer..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juli 2020 @ 08:08

 5. k.m. — 2. juli 2020 @ 08:04
  Der var engang at regnbuer var smukke. Nu associeres de med mænd i dametøj og homoseksuelle forældre.

  Kommentar by Hagmann — 2. juli 2020 @ 08:20

 6. Igen en flot aktion fra GI’s side.

  Derimod afslører de vandaler der øver hærværk mod statuer, sig igen som dumme og uvidende. I Hans Egedes tilfælde ved de vel ikke at Grønland var kristent længe før inuiterne kom til Sydgrønland. De ved heller ikke at Hans Egede grundlagde Godthåb, som de nu kalder Nuuk. Og værst af alt: De ved åbenbart ikke at det var Hans Egede der gav dem et skriftssprog.

  Det burde være danskerne der var fornærmede. Danskerne har hjulpet grønlænderne på alle måder, samtidig med at Grønland var en drønende underskudsforretning. Men fået utak for det. Hvorfor har grønlænderne omdøbt alle de byer der er grundlagt af danskere? I det mindste kunne de da bevare de danske navne parallelt med de nye grønlandske navne.

  Var det ikke for danskernes skyld, så levede grønlænderne stadig i stenalderen. De skulle overleve ved sælfangst. Der var nok ikke mange unge grønlændere der kunne tænke sig det.

  Man burde tage dem på ordet og give dem fuld selvstændighed. Så kan de jo ikke bare rejse til Danmark og få sig en gratis uddannelse. Og hvis de bliver syge kan de ikke komme på Rigshospitalet i København. De ville ikke have råd til at hente danske læger op til grønland. De ville end ikke få råd til at rejse rundt lokat i grønland. Så ville de måske underlægge sig USA, men det ville det nok ikke blive bedre af. USA betaler ikke gratis uddannelse til sine borgere. Ej heller gratis lægehjælp.

  Kommentar by JC — 2. juli 2020 @ 08:57

 7. Jeg har hørt ham karl villemoes (som altid tror at hans mobiltelefon er et effektivt skjold) diskutere med nogen fra stram kurs i lang tid, og han er tæt på at være retarderet. Det skriver jeg ikke bare for at sige noget grimt om ham, han virker seriøst som om han er udviklingshæmmet.

  Det er vel også nærmest et krav for at være på den yderste venstrefløj. Normale mennesker lader sig ikke rekruttere til en sekt-lignende gruppering med påstande om at alle andre er nazister og at hvide mænd som har skabt det meste i den moderne verden altid er problemet, samt meget mere i den retning uden at sætte spørgsmålstegn ved det.

  Men venstreradikale er ofte socialt udstødte tabere som leder efter et sted at høre til, og når SUF eller AFA så spotter dem om spørger om de vil være med i klubben, så spørger de ikke hvorfor de hvide er racisterne når det er de sorte der overfalder dem. De bliver istedet til de nyttige idioter som forsvarer de sorte, fordi dem der rekrutterede dem har brug for de sortes stemmer.

  Personer som karl villemoes og resten af de typer er bønderne i venstrefløjens skakspil, og de fatter det ikke selv.

  Kommentar by Per — 2. juli 2020 @ 09:12

 8. Men alligevel kan han finde ud af at lave videoer og være ude og optage ting, hvor højrefløjen bare sidder derhjemme og brokker sig anonymt på internettet. Det siger måske også en del om den her politiske side til sammenligning..

  Kommentar by Per — 2. juli 2020 @ 09:22

 9. Støt GI – håbet i den opvoksende generation.

  Kommentar by Bastardo — 2. juli 2020 @ 09:26

 10. Generation identitær mfl undtaget naturligvis, hatten af for dem.

  Kommentar by Per — 2. juli 2020 @ 09:31

 11. Jeg stemmer for at vi omgående decolonizer Grønland. Alle danskere trækkes hjem og bloktilskuddene stopper omgående.

  Det vil betyde total lukning af sygehusvæsenet, elektritiitetsværker, flyvepladser osv osv.

  Så må de til at blive ædru og lære at sejle i kajak igen. Og ender som et indianer reservat i US, blot uden kasinoer

  “så vender vi kajakken” som Kim Larsen sang

  Kommentar by redneck — 2. juli 2020 @ 09:44

 12. Kommentar by redneck — 2. juli 2020 @ 09:44

  Helt enig…Så ka´ de slå på flad bongotromme så meget de vil…og turisterne vil strømme derop for at opleve den spændende folklore…not?

  Kommentar by Black Watch — 2. juli 2020 @ 10:46

 13. Æhh… Vore lokale hærværksmænd, her i Vesten, støtter da ikke Hong Kongernes krav om demokrati m.v.?

  – I så fald er det passeret uden jeg har bemærket det.

  Noget andet er så om det er en forglemmelse fra deres side at de ikke har hijacked den HK bevægelsen, eller om der er en grund, så som indflydelse fra deres opdragsgivere. – Og nej, en tosse som Karl V træffer ikke den type beslutninger selv.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 2. juli 2020 @ 10:47

 14. ¤

  # k.m. kl. 08.04: BRAVO, din analyse er virkelig et pletskud. Meningen med den røde og den radikale fløjs støtte til regnbuebevægelsen, prideparaderne, BLM, BLTXWYZQ-bevægelsen, afrikniseringen og islamiseringen mv. er jo netop at dehumanize/umenneskeliggøre samfundet ved at nedbryde kernefamilierne, traditionerne og alle kulturelle værdier, så samfundet kan gå i opløsning og give plads til kommunistisk/feministisk magtmisbrug og forvaltning.

  At der ikke bliver tale om et bedre og mere menneskevenligt samfund som de røde fabler om, men om et kaotisk, perverst, voldeligt, uretfærdigt og skrupskørt samfund, det forstår feministerne og de røde betonhoveder ikke. Selvom de blot behøver at se hen over Øresund for at se hvad feminisering af et land fører til.

  Danmark er nu inde i den helt store nedtur. Antallet af skilsmisser og faderløse/forældreløse/retsløse børn er oppe i verdensrekordhøjde, antallet af skandaler og spildte milliarder er enormt, antallet af kulturfremmede er overvældende, mængden af kriminalitet er mangedoblet…. mænd, forældre og danskere nedgøres systematisk…… og mængden af løgnekampagner, politiske vanvidsprojekter, nedskæringer/forringelser og sociale/menneskelige tragedier har aldrig været større.

  Det er hvad vi danskere har fået ud af at stemme på rødradikale og skabsradikale partier som har snydt os igen og igen gennem årtier.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 11:21

 15. ¤

  ..afrikaniseringen…

  Typisk Chrborgpolitik: Nu vil man sende 500 millioner kr. ned til Ætiopien, og flere milliarder kr. ned til resten af Afrika.

  Samtidig pålægger man danske hospitaler at spare flere milliarder kr. på i forvejen stramme budgetter.

  Men det vil ikke gå ud over patienterne, forsikrer Chrborg.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 11:28

 16. Hvem afgrænser hvad en “koloni” er? Nogle historikere mener ikke at Grønland var en “koloni”, et landbrug i afhængighed af en anden stat, Grønlænderne blev jo ved med at være fiskere hvor man fik den essentielle næring fra. Der var vist ingen virkelig landbrug i 1700-tallet. Grønlænderne levede af havet. Hans Egede gav dem et sprog på formel til kommunikation, den grønlandske kristendom var sat i et forhold til egen mytologi og virkelighed. Smukt og æstetisk. Men Hans Egede også et produkt af datidens hierarkiske samfund med voldsparathed. Vi skal tænke, hvad er overleveret på godt og ondt………..

  Kommentar by Moth — 2. juli 2020 @ 13:00

 17. Vi vil ikke lide under hvad vores forfædre gjorde for 3-400år siden.
  Europæiske lande har for længst trukket sig ud af kolonier.

  Islam derimod, koloniserer ikke – den overtager fremmede områder og lande, og een gang besatte områder afleveres ikke tilbage igen.

  Lad os se hvornår venstrefløjen vågner, og giver sig til at spraymale moskéer – noget for noget.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2020 @ 13:49

 18. Og muslimer fortsætter stadig med at tilbede en slaveejer, helt uden anfægtelser af de politisk korrekte

  https://snaphanen.dk/2020/06/30/her-tilbede-de-en-slaveejer/

  Kommentar by tavsen — 2. juli 2020 @ 14:13

 19. Selvom jeg har stor sympati for GI og deres aktioner, så kunne man godt overveje om det var bedre at den almindelige dansker nåede at se venstrefløjens hærværk inden alle spor efter deres ugerning blive fjernet …

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juli 2020 @ 20:01

 20. Uanset om man kan lide det, eller ej, kan man ALDRIG fjerne et lands historie, og godt for det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. juli 2020 @ 20:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper