2. juli 2020

Mikael Jalving: “Folk med anstændige postnumre er bare ligeglade. Og nu er det forresten sommer. “

Jeg har ikke set den nævnte rapport i de danske medier, men det overrasker ikke. Når loonier på den yderste venstrefløj kan samle 15.000 under corona-lockdown for en imaginær sag, så kan det ikke overraske, at der det frodige bagland er et latent voldspotentiale. Postulerede højreradikale begår ikke hærværk, de fjerner det.

Mikael Jalving kommenterer på JP.dk – Ingen demo for mordene i Reading

“I fredelige, lille Danmark blev der sidste år foretaget 21 anholdelser, og to terrorangreb blev forsøgt gennemført, et i Aalborg og et i København. Folk med anstændige postnumre er bare ligeglade. Og nu er det forresten sommer. Danskerne demonstrerer som bekendt kun i skoletiden, hvor de unge kan lokkes med.

Men det er naturligvis ikke kun derfor, at demoer, sympatierklæringer og politisk korrekte hashtags udebliver, og at Reading for længst er glemt. En god dansk demo skal være til fordel for de rigtige mennesker, og de rigtige lige nu er dem med sort hud.

Hudfarven er bare ikke afgørende i Europa. Ifølge Eurostats årlige rapport har der været 21 jihadangreb i 2019. Det er lidt færre end de to foregående år. Sammenligner man med terror fra højre og venstre, var der 6 terrorangreb med motiver langt ude til højre, og hele 26 fra venstre. Dertil kommer 57 separatistiske angreb, som kan være både højre- og venstreorienteret.

Venstrefløjen ser med andre ord ud til at være førende, når det gælder terror, hvilket naturligvis ikke er en historie, som kommer i tv og radio, er du da rigtig klog? Her dominerer historien om den voldelige højrefløj, og rigtigt er det, at den som i tilfældet Breivik kan være meget bestialsk.

Radikalitet og politisk dogmatik kan imidlertid antage flere former og farver og bekymrer sig først og fremmest om renhed og rettroenhed og ser fuldkommen bort fra, at et offer er et offer.

Det samme gør gadens selektive parlament. For de aktivistiske medlemmer af dette er nogle ofre langt mere ofre end andre, hvorfor hvide, midaldrende, arbejdende og myrdede mænd forbigås i demonstrativ tavshed.

(EU Terrorism situation and trend report, 2020, s. 11)

Oploadet Kl. 12:36 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111208/trackback

19 Comments »

 1. Odenses borgsmesters løsning på perkerbander, der dræber, i Mercedes-AMG og BMW M5:

  – Det handler overordnet om, at vi skal tage deres våben, vi skal tage deres opholdssteder, og vi skal tage deres biler. Det er kombinationen af de tre ting, der skaber en vanvittig utryghed rigtig mange steder i Odense, siger Peter Rahbæk Juel til TV 2.

  HVAD MED AT TAGE PASSET OG SEND DEM PÅ FØRSTE FLY NED TIL MUHAMEDANIEN?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. juli 2020 @ 12:46

 2. ¤

  SVERIGE ER I DAG EN KOMMUNISTISK-FEMINISTISK STAT

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 13:17

 3. “to terrorangreb blev forsøgt gennemført, et i Aalborg og et i København.”

  mere information ønskes. Jeg har ikke set noget i medierne.

  Kommentar by jesper — 2. juli 2020 @ 13:29

 4. ¤

  SVERIGE ER I DAG EN KOMMUNISTISK-FEMINISTISK STAT med kæmpekriminalitet og hverdags-terror, med velfærdskollaps, med en corona-pest der er ude af kontrol, med kommuner der går fallit på samlebånd og med tusindvis af svenskere der må bo på gaden, i garager, udhuse, kælderrum og rustne biler, efter at de er jaget ud af deres boliger af evigheds-turister.

  De gamle “danske” partier ser Sverige som et billede på hvor groft man kan svigte og forråde en befolkning og alligevel beholde magten og privillegierne, når bare man har krammet på medierne og journalisterne.

  Det er hvad det handler om: De danske MSM er købt og betalt for at manipulere danskerne, så kritikken af Christiansborgs folkefjendske politik udebliver eller gøres tandløs. Danskernes opmærksomhed skal bortledes fra invasionen og folkeudskiftningen, fra smadringen af velfærd, økonomi, sundhed og infrastruktur, og fra de tosserier, uretfærdigheder, skandaler og overgreb som hagler ned over danskerne.

  Alt hvad det danske folk har brug for, holder af og ikke kan undvære, er de gamle partier ved at sælge ud af, eller er ved at forære væk.

  Men hvad kommer det dog den almindelige vælger og borger ved, som endnu ikke er blevet personlig ramt af tosse-borgens politik? Mikael Jalving har ganske ret: hvis man bor under et rigtigt postnummer eller har en høj indkomst, et godt helbred, en intakt familie som endnu ikke er blevet skilt og splittet…..eller knivstukket/overfaldet, ramt af sygdom eller ulykke, firmakrak, bankkrak, svindel eller andet, så har man da ingen grund til at tænke længere end til sin næsetip.

  Så må det være godt nok at lade journalisterne tænke for sig, så man ikke selv skal have besvær med at finde ud af hvad der er ved at ske med Danmark.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 13:52

 5. Til borgmesteren:

  “Tage deres våben og tage deres biler”: Ja, værsågod, det er bare at sætte i gang. Men du skal have lovgiver, ordensmagt og domstole med på den, og det bliver svært.
  Men: Når du har gennemført dette pkt, bliver pkt 2 overflødigt.

  “Tage deres opholdssteder” Øhhh, hvad mener du egentlig?

  Kommentar by Bastardo — 2. juli 2020 @ 13:56

 6. Den årlige rapport har aldrig haft statslige mediers interesse, ødelægge den solide opbygning af at højreorienterede er de mest voldelige, nej det går aldrig at bringe fakta i de statsstyrede medier.

  Kommentar by tavsen — 2. juli 2020 @ 14:06

 7. Politikerne og medierne er enige om at højrefløjen er den farligste, ja selv PET er beordret til at syntes at højrefløjen er den farligste! Og så er virkeligheden og fakta helt og aldeles ligegyldig! At jihadister og venstrefløj er farligere en højrefløjen passer så dårligt ind i den historie som parnasset ønsker at fortælle, at det for alt i verden ikke må komme ud i MSM, for så kunne folk måske erkende sandheden! Og det kan vi jo ikke have!
  Ministeriet for sandhed slår til igen!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. juli 2020 @ 14:34

 8. Midterfløjen er den farligste fløj. Den rummer de behagesyge, lumpne, lunkne bløddyr. Jihadisterne og de venstreekstreme ved man hvor man har; totalt selvdestruktive psykopatiske mørkemænd. Midterfløjen er partierne for de ligeglade medløbere, der trives bedst ved at følge ordrer. Får Midterfløjens håndlangere ordre om at dræbe hele Bornholms befolkning, gør de det uden at tøve; magten altid har ret.
  I Danmark udgøre Midterfløjen af Socialakrobaterne og Det radikaliserede Venstre – de ynkeligt bange småborgeres partier.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. juli 2020 @ 16:25

 9. Mon der ville være demonstrationer, hvis unge danske drenge systematisk røvede jævnaldrende af anden etnisk herkomst?

  https://ekstrabladet.dk/112/teenagere-faengslet-for-fem-gaderoeverier-mistaenkes-for-syv-mere/8187877

  Kommentar by Larsen — 2. juli 2020 @ 16:55

 10. Gustav Jensen — 2. juli 2020 @ 16:25 skrev:

  “I Danmark udgøre Midterfløjen af Socialakrobaterne og Det radikaliserede Venstre – de ynkeligt bange småborgeres partier”.

  Rent værdipolitisk er de såkaldt “borgerlige” partier da også på “midterfløjen”. De er fx alle pro-LGBTQAP-agendaen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juli 2020 @ 18:29

 11. @9: Larsen — 2. juli 2020 @ 16:55 skrev:

  “Mon der ville være demonstrationer, hvis unge danske drenge systematisk røvede jævnaldrende af anden etnisk herkomst?”

  Ja, for så ville det være de “rigtige” (ikke-hvide) ofre og de “rigtige” (hvide) gerningsmænd – så skulle der demonstreres!

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juli 2020 @ 18:34

 12. De NGO’er, som befordrer migranter til Europa, mener at Europa også er forpligtet til at sørge for migranternes lykkelige fremtid her. Ellers giver NGO’ernes færgefart ingen mening. NGO’erne bør vide, at deres aktiviteter indenfor kødtransport har store omkostninger for de modtagende samfund, både økonomisk og kulturelt. Alligevel hører man aldrig om NGO’ernes overvejelser omkring de belastninger, som NGO’erne udsætter Europa for.
  Man må konkludere, at NGO’erne giver blanke fanden i, om europæerne gider tage sig af millionvis af ludfattige tabere. Så NGO’erne er enten kriminelle menneskesmuglere, bestukket af Soros, Kapitalen og de godnaive hellige; eller også er de kyniske forræddere mod deres egen kultur. NGO’erne tænker og handler ihvertfald monomant og fanatisk, uden tanke for konsekvenserne af deres rådne egoisme.
  NGO færgerne gjorde større nytte ved at sejle alle muslimer og andre simulanter den modsatte vej – fra Europa til Libyen – helt gratis. Hold Europa rent, følg en invasiv migrant til NGO færgen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. juli 2020 @ 22:34

 13. Mon ikke der er mange gode demokrater i Danmark, som ville ønske, at gode demokrater var de farligste. – Ligesom dengang …

  Kommentar by Hansen — 3. juli 2020 @ 02:56

 14. Stort set al vold er venstrevold, enten begået af internationale eller NAtionale soZialIster: For at “bevise” det modsatte har “man” startet dynger af såkaldte “samfundsfag” der forsyner hinanden med dynger af vås som kun de sluttede kredsløb efterspørger. De prøver oven i købet at se kloge ud når de udtaler sig på DR/TV”. Stakler!

  Kommentar by pseudonym — 3. juli 2020 @ 06:27

 15. Jae herude har vi ikke racisme og facisme inde på livet, og bare fordi nogle få af de facister og racister i sin tid ville forsvare Deres Pub i Bradford imod de islamiske horder, som ville brænde den ned (Det mislykkedes), så er de stadigvæk facister og racister- især når Toni Blair siger det-. Som TV reportere understregede. Det siges at i er Racister og Faci….(Den ene racist)…Vi er ikke racister…vi har intet imod at spise Deres Kebab og humus, det er Dem der vil brænde vores Pub ned..(TV-rapporteren).Men Toni Blair siger at i er….(Racisten) Holdt holdt holdt…Toni Blair??? (Han henvender sig til sin makker)…toni Blair Toni Blair..Kender du ham? Er han en du kender…en nabo til dig???? (Makkeren ryster på hovedet)…Åh undskyld..Nu tror jeg jeg ved hvem du mener. Mr Toni Blair Preimereministeren…Ser Du Mr Toni Blair bor her ikke i Bradford. Mr Toni Blair bor i et fint hvidt hus i Downing Street i London eller på Fu..ckingham…Buckingham Palace langt væk fra det her…Så kom ikke med hvad Mr Toni Blair mener eller ikke mener…han bor her ikke.
  Hukommelsescitat slut. Støt SIAD og GI. God Fredag og weekend og god sommerferie (Holder det nok selv herfra…er blevet lidt støvet og afdanket, og trænger selv til ferie :-)). Kan I hygge jer sålænge :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juli 2020 @ 06:38

 16. Mikael Jalving holder sin sti ren, mens de andre medier spinatfugle befinder sig i svinestien. Skal den samlede mediepropaganda føre til borgerkrig i Danmark og Europa? Hvornår? Er den allerede igang? Er besættelsen denne gang umulig at drive ud?

  Landsforræderne ser ud til at være talrige. Hvor mange er de? Er de uovervindelige?

  Som Jalving skriver: “Venstrefløjen ser med andre ord ud til at være førende, når det gælder terror, hvilket naturligvis ikke er en historie, som kommer i tv og radio”.

  Besættelsen støttes med propaganda af medierne. Er det noget nyt?

  Kommentar by A-mad — 3. juli 2020 @ 07:44

 17. Letfattelig opskrift på hvorfor en folkelig revolution starter:

  1) Du kan lyve overfor en del af folket noget af tiden.
  2) Du lyve overfor en del af folket hele tiden.
  3) Du kan lyve overfor hele folket noget af tiden.
  4) Men du kan ikke lyve overfor hele folket hele tiden!

  I Danmark såvel som i resten af EU-mafiaen har vi nået punkt 4).
  Allons enfants de la Patrie……

  Kommentar by Anonym — 3. juli 2020 @ 08:27

 18. Letfattelig opskrift på hvorfor en folkelig revolution starter:

  1) Du kan lyve overfor en del af folket noget af tiden.
  2) Du lyve overfor en del af folket hele tiden.
  3) Du kan lyve overfor hele folket noget af tiden.
  4) Men du kan ikke lyve overfor hele folket hele tiden!

  I Danmark såvel som i resten af EU-mafiaen har vi nået punkt 4).
  Allons enfants de la Patrie……

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. juli 2020 @ 08:28

 19. Postnumre blev indført for at hjælpe løsehømmede i sorteringen. -Fra den gang da breve sendtes fra trinbrædter og ikke gennem en telefonlinie.

  Kommentar by Nielsen — 4. juli 2020 @ 00:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper