2. juli 2020

Lokal kilde: Brødrene var venner med afdøde, havde angiveligt været ‘nærgående’ overfor deres mor

Det er forlængst kommet frem, at Rønne-drabet ikke var racistisk, men ikke desto mindre har New York Times netop offentliggjort en længere fortælling baseret på aktivistiske kilder. Jeg har tidligere skrevet, at mordet formentligt er motiveret af narko/penge/damer, og en lokal kilde har gjort mig klogere. Informationerne giver god mening, al den stund, at afdødes venner afviser racisme-postulatet, men omvendt er tavs i forhold til motivet.

Here goes. Afdøde har været venner med brødrene i flere år. Kilden fortæller, at brødrene bor hos deres mor, som efter en konkret episode, ikke mere ville have afdøde overnattende. Han havde angiveligt været ‘meget nærgående’ overfor hende, og drabet i Nordskoven, var således en afstraffelse der løb løbsk. Anti-racisterne virker ikke til at kunne nås med fakta, men mon ikke retssagen i det store og hele bekræfter overstående.

“New York Times har talt med Daniel Villaindulu, der af avisen beskrives som en en tæt ven af ofrets familie.

‘Han blev tortureret i timevis. De sagde, at han var jaloux over over noget,’ oplyser Daniel Villaindulu til New York Times over et telefoninterview.

Men når man lægger det hele sammen, og man ved, at de her fyre havde swastika (hagekors red.) tatoveringer og er højrefløjsorienteret, så kan man godt forestille sig, hvorfor det endte sådan,’ tilføjer han.

Han bakkes op af danske aktivister… (Berlingske, 30. juni 2020)

(New York Times, 30. juni 2020: A Black Man Was Tortured and Killed in Denmark. The Police Insist It Wasn’t About Race.)

Shia-islamisten Saif Shah Muhammed konkluderer ‘racisme’, overtræder navneforbuddet

(Saif Shah Muhammed på Facebook, 28. juni 2020)

“Jeg stoler ikke på myndighederne, da de tidligere har løjet overfor befolkningen. Staten vil gør alt for at mørklægge mordsager om racisme og islamofobi, da de frygter et oprør og protester hos civilbefolkningen.” (Saif Shah Muhammad, 29. juni 2020)

(Saif Shah Muhammed på Facebook, 29. juni 2020)

Oploadet Kl. 17:52 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111212/trackback

35 Comments »

 1. 1. NYT vinkler den selvfølgeligt til, at dansk politi er ultra racistisk. NYT lies matter.

  2. Hvis nu alle danske medier hyper historien i muhamedanske medier, så MÅ muhamedanerne da forstå, at de ikke skal tage til Danmark.

  Kommentar by Bastardo — 2. juli 2020 @ 18:10

 2. Saif Shah Muhammeds kommentarer virker totalt surrealistiske. Alle ved at det forholder sig lige omvendt!

  Det er stort set KUN når gerningsmanden er hvid og offeret er ikke-hvid at medierne går fuldstændig amok og taler om “racisme”, “hadforbrydelser” etc.

  Ellers ville medierne jo også kalde nedenstående historie (fra EB) for “hadforbrydelser” og det gør de sjovt nok ikke:
  https://ekstrabladet.dk/112/teenagere-faengslet-for-fem-gaderoeverier-mistaenkes-for-syv-mere/8187877

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. juli 2020 @ 18:16

 3. Den refererede Muhammad er en løgnhals, ligesom religionsstifteren.
  Begge super repræsentanter for “the religion of pis”.

  Kommentar by Bastardo — 2. juli 2020 @ 18:21

 4. Denne Saif Shah Muhammeds whataboutery er lettere komisk. Han siger altså at medier og politikere ville gå i en slags jump-to-conclusion mode, hvis der var tale om en “brun muslim” (altid rart med dobbeltkonfekt) og derfor er det i orden at han selv gør det, eller hvad? Han forestiller sig at personen ville få livstid “med lynets hast”, og derfor er det i orden med den pøbeljustits han selv er eksponent for? Tyv tror hver mand stjæler.

  Kommentar by DavidK — 2. juli 2020 @ 18:23

 5. Der går ikke lang tid så vil denne forklaring blive gjort til, at fordi brødrene ikke kunne accepterer deres mor havde et forhold til en mulat, så viser det netop, at det er en racistisk forbrydelse.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 2. juli 2020 @ 18:44

 6. New York Times – The police insist it wasn’t about race

  HVAD POKKER bilder politiet sig ind, sådan at sige New York Times imod. UFORSKAMMET

  Kommentar by tavsen — 2. juli 2020 @ 18:47

 7. Jeg mener, at flere ledende journalister har forladt New York Times fordi den bringer historier, der ofte skulle have en “woke” dagsorden. Internt på avisen skulle den være delt i to fraktioner.

  Kommentar by CCC — 2. juli 2020 @ 18:57

 8. Løgn, løgn og mere løgn. Bagvaskelse og manipulation. Alt er tilladt i dag – husk på det er en pligt at lyve overfor os vantro svin.

  Kommentar by Bror Lerbror — 2. juli 2020 @ 19:04

 9. En liderlig neger får tæsk… det er der sgu da ingen der kan se noget galt i

  Kommentar by redneck — 2. juli 2020 @ 19:11

 10. Peter Belli har på TeeeVeee fortalt om, hvordan han pronto lukkede et venskab, fordi hans mor var involveret med vennen, uden hans mor iø havde givet udtryk for, at forholdet til hans ven på nogen måde var ubehageligt.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 2. juli 2020 @ 19:27

 11. Maria Kammerer, skriver meget på hans side. Føj, en rød kælling.

  Kommentar by Ewing — 2. juli 2020 @ 19:30

 12. Den ene bror havde et hagekors tatoveret… og desuden støtter de den ekstremt racistiske gruppe for lav iq ekstremister, som nogen kalder “stram kurs”. Selvfølgelig var motivet nazistisk/racistisk.

  Kommentar by GT — 2. juli 2020 @ 20:08

 13. Luk røven GT

  Kommentar by k. m. — 2. juli 2020 @ 20:23

 14. Alt jeg skriver er facts, din debile, uddannede ekstremist.
  1: Han havde et hagekors tatoveret hvilket indikerer at han var nynazist.
  2: “stram kurs” er en racistisk gruppe, for retarderede kælder-mennesker.
  Rasmus er dømt racist.
  Der er ikke så meget at være uenig med!
  Men ved godt at iq gennemsnittet herinde ligger på de 30-40 stykker… så forventer ikke du forstår!
  Kærlighed til dig, sørgelige kælder-menneske😘❤

  Kommentar by GT — 2. juli 2020 @ 20:44

 15. 9: du mener at det er ok at dræbe ham, lige meget hvad?
  Føj for satan, usle svin🤢🤮🤮🤮

  Kommentar by GT — 2. juli 2020 @ 20:50

 16. Arhh, come on Kim Møller og UP. Det ER sgu lige oplagt og plausibelt nok, at fyre med hagekors tatoveret på kroppen, nok lige gav den en ekstra omgang gas, da det var en neger som de blev ekstremt sure på. Man plejer at være ååååhhh så politi-mistroisk her på siden, men når det så er 2 danske drenge der nakker en neger, så taler politiet lige pludselig sandt. Politiet dækker over de her sager, når politiske motiver er indblandet. End of story.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. juli 2020 @ 20:57

 17. At MSM så kun kan betragte hadforbrydelser og racisme som noget kun hvide udfører, det er en anden ting.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. juli 2020 @ 21:01

 18. ¤

  DA TYSKERNE MYRDEDE HUNDREDTUSINDVIS af polakker, russere og jøder var det vel relativt underordnet for ofrene, om de blev slået ihjel fordi tyskerne var racister, ville overtage deres land, eller bare fulgte ordrer fra de to blodtørstige psykopater, Hitler og Himmler.

  Og når kristne i flere lande i Afrika og Mellemøsten i denne tid terroriseres og myrdes af muslimer/islamister, er det nok for dem også ret ligegyldigt om de angribes udrenses og dræbes af racistiske, religiøse, sadistiske eller andre årsager, som f.eks. at islamisterne ønsker at overtage deres værdier, ejendomme og landområder.

  Hvis vi danskere mister vores land og os selv, vil det bagefter kun være af historisk interesse for omverdenen. Det VIGTIGSTE må være at
  forhindre at det sker. I stedet for at bruge al opmærksomhed på den racisme som mest er kommunisternes/ venstrefløjsernes opfindelse og deres middel til at manipulere…… bør vi nok koncentrere os om hvad der foregår af bedrag, svineri og snigløberi på Christiansborg, i EU, i indvandringsindustrien, i moskeerne og i udlændingestyrelsen osv.

  Kommentar by Bent A — 2. juli 2020 @ 21:08

 19. GT: “Den ene bror havde et hagekors tatoveret… og desuden støtter de den ekstremt racistiske gruppe for lav iq ekstremister, som nogen kalder “stram kurs”. Selvfølgelig var motivet nazistisk/racistisk.”

  Kan du ikke se, at det svarer til at man dømmer en “brun” skyldig på forhånd? Det du siger er sådan set, at fordi nogle islamister begår forbrydelser t.ex i Syrien, så er alle muslimer skyldige på forhånd. Det er guilt by association. Og her: Ingen betvivler skyldsspørgsmålet, blot motivet. Du gør dig skyldig i totalt klassisk generalisering og racetækning. Nej, Muhammed stjal ikke nede i Netto FORDI han var muslim …Men skal vi begynde at tænke som dig?

  Kommentar by DavidK — 2. juli 2020 @ 21:20

 20. https://balletmagnifique.blogspot.com/2020/07/sexdmt-journalist-spreder-rygter-om.html

  Kommentar by Hodja — 2. juli 2020 @ 21:40

 21. 19: fuck hvor er du ussel! ALLE som tilbeder ondskabens sekt aka nazismen, er afstumpede voldspsykopater, terrorister og ekstremt farlige! Så selvfølgelig er det et nazistisk motiv, når 2 fra den sekt tæver en uskyldig og selvfølgelig mørk fyr, til døde.

  Kommentar by GT — 2. juli 2020 @ 22:37

 22. Er der ikke en som kan skrive til Fox News så den rigtige historie kan komme frem i USA, og ikke de løgne som en skatteyder finansieret lorte perker/muslim fra Mohammedanmark spreder.

  Kommentar by piphans — 2. juli 2020 @ 22:43

 23. GT: “uck hvor er du ussel! ALLE som tilbeder ondskabens sekt aka nazismen, er afstumpede voldspsykopater, terrorister og ekstremt farlige!”

  Du ved jo ikke om den anklagede tilbeder ondskabens sekt. Han har bare en tatovering. Jeg hader tatoveringer. Jeg var med i en bande da jeg var ung, og alle undtagen mig fik lavet “onde” tatoveringer. Jeg sagde de ville fortryde det. Nu er det åbenbart et bevis i sig selv?

  Kommentar by DavidK — 2. juli 2020 @ 22:52

 24. Paludan er ikke dømt racist. Han er bare et fjols. Det er ikke ulovligt at være racist, nazist, kommunist, facist eller gammeltosse her i landet. Gammeltosser skal boykottes og blokeres ellers ødelægger de bloggen.. :-(

  Kommentar by anno — 2. juli 2020 @ 23:02

 25. GT — 2. juli 2020 @ 22:37
  Ondskabens sekt…Hahahaha😂
  Du er en klovn🤡
  Dine perverse kommunistiske forbilleder står for over 150.000.000 drab på anderledes tænkende. kristne, jøder, katolikker, homoseksuelle, mentalt og fysisk handicappede og sikkert også voksne som dig med en ble fetich. Du ville ikke holde fem minutter i dit gakkede utopia.
  Godnat og sov godt. Husk sutten.

  Kommentar by Hagmann — 2. juli 2020 @ 23:04

 26. Ærgerligt du ikke også tog AbdelRahman Mustafas opslag med navne og billeder af de sigtede med.

  Kommentar by Skatteyderen — 2. juli 2020 @ 23:07

 27. Skriver New York Times om alle drab i Danmark? Eller er det kun lige det her, der er bemærkelsesværdigt? Noget der mønsterbryder New Normal?

  Kommentar by BE — 3. juli 2020 @ 07:18

 28. Racisme er det nye sort!

  Kommentar by A-mad — 3. juli 2020 @ 07:31

 29. – Sjørslev

  Hvor ser du de her ‘hardcore hæjrerabiate seriøse ekstremister’, der ‘rent faktisk vil slås til døden for det de tror på’?

  Kommentar by Kim Møller — 3. juli 2020 @ 07:55

 30. https://www.tidende.dk/nyheder/2020/07/02/fuld-fejl-siger-ven-drabsoffer-artikel-the-new-york-times/
  New York Times hænger en dansker ud med navn, uden at spørge først, og Times opfinder sin egen version af det, dette vidne har sagt til Bornholmsk medie.

  citat fra Bornholmeren :
  “Tobias Krähmer bliver citeret i artiklen for udtalelser givet til TV2/Bornholm. Han er fortørnet over, at New York Times ikke har kontaktet ham, når han nævnes med navn og mistænkeliggøres i artiklen.

  – Jeg har kontaktet journalisten og ønsker en forklaring på, hvorfor jeg ikke er blevet spurgt – især når artiklen er fuld af fejl.
  Det er blandt andet dette afsnit, Tobias Krähmer finder urimeligt.

  “En anden ven af familien, Tobias Krähmer, fortalte lokale medier, at han ikke mener, at drabet var racemotiveret. Men aktivister siger, at hr. Krähmer, som er hvid, i fredags rev et Black Lives Matter-banner ned uden for Bornholms retsbygning”. citat slut

  Andet sted i artiklen antyder en afrikaner(bekendt til offeret) at det er racistisk motiv, men har ingen bevis. Det er altså rygter og hörensagen, og jeg synes afrikaneren skal tie stille når han reelt ikke ved noget om motivet.

  citat fra Borholmeren :”Derfor undrer Daniel Villaindulu sig over, at hans ven kunne komme til at lide så grum en skæbne. Til New York Times sagde han:

  “De siger, at der var jalousi over noget. Men når man lægger alle ting sammen og ved, at disse fyre havde en hagekors-tatovering og er højreorienterede, kan du forestille dig, hvorfor det endte på den her måde”.

  Han holder fast i den udlægning – også selv om han ikke ligger inde med konkret viden om, at de to brødre har et direkte racistisk motiv.”

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2020 @ 07:57

 31. En skidt knægt med en kedelig omgangskreds laver lort i den. Og død. Tilfældigvis er der mere pigment i huden end andre har. slut på historie..

  Politiken sælger stadig racismesludderet, for at pirre 45årige slaskekusser og bøssehviskere..

  Kommentar by Hul igennem? — 3. juli 2020 @ 08:14

 32. Jeg har ikke tjekket om drabet i Odense har nået New York Times.

  Offeret var måske uskyldig, på det forkerte sted, det forkerte tidspunkt, men der skrives ikke eet eneste ord om racisme.

  Det trækker ikke andre overskrifter end “bandeopgør”

  Der er ekstrem forskel på om indvandrerbander dræber en tilfældig Somalier i Odense, og at to etniske danskere har et mellemværende med en afrikaner på Bornholm

  Rasmus Paludan blev anklaget for at sige noget om IQ i Afrika.
  Søg selv på listen over IQ i verdens lande, og bliv overbevist om at Paludan kun forholder sig fakta, men i dag er fakta kriminelt

  Hvordan ser domstolene på GT´s kommentar her, fra længere oppe i tråden
  “Alt jeg skriver er facts, din debile, uddannede ekstremist.
  1: Han havde et hagekors tatoveret hvilket indikerer at han var nynazist.
  2: “stram kurs” er en racistisk gruppe, for retarderede kælder-mennesker.
  Rasmus er dømt racist.
  Der er ikke så meget at være uenig med!
  Men ved godt at iq gennemsnittet herinde ligger på de 30-40 stykker… så forventer ikke du forstår!
  Kærlighed til dig, sørgelige kælder-mennesk

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2020 @ 08:37

 33. […] Nu har Uriasposten nye oplysninger. […]

  Pingback by Drab på Bornholm var ikke racisme: Den dræbte havde lagt an på sine venners mor – Kulturradikalisme Smadrer Danmark — 3. juli 2020 @ 09:26

 34. https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/india-muslim-woman-honour-killing-raped-murder-arab-man-relationship-london-celine-dookhran-kingston-a7858381.html
  “An Indian Muslim teenager involved in a relationship with an Arab man was kidnapped, raped and murdered in a suspected “honour killing” in London, a court has heard.

  The body of Celine Dookhran, 19, was found stuffed in a fridge with her throat slit after a second woman who was also attacked raised the alarm from her hospital bed.

  Ingen nazi- alarm her, heller ingen reaktion fra BLM

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2020 @ 10:27

 35. Den artikel er skrevet af en hollandsk journalist, Thomas Erdbrink der intet kender til Danmark så jeg antager at hans NYT artikler er engelske oversættelser af af venstredrejet artikler fra Danske medier.

  Kommentar by Santor — 3. juli 2020 @ 18:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper