3. juli 2020

Om Carsten Jensen: Manglende dokumentation kan gøre journalistik mere kedelig ‘end romankunsten’

New York Times’ artikel om Rønne-drabet har flere graverende fejl. Avisen postulerer, at Danmark har haft ‘an upsurge in racial violence recently’, og postulerer at ‘racially motivated hate crimes’ er mere end ‘quadrupled’ siden 2007. TjekDet dementerer den del af historien i en selvstændig artikel. Avis påstod også, at begge brødre var kendt for at have racistiske sympatier, men intet medie har fremlagt noget som helst om lillebroderen. Da jeg tjekkede hans profil, fandt jeg kun indforstået hyggechat med en bosnisk ven.

Udover de aktivistisk kilder, er væsentligste kilde afdødes ven, en Daniel Villaindulu. På Facebook kalder han sig ‘Vilain’ (skurk), og hans onlineprofil vidner ikke ligefrem om et nuanceret sindelag. Han poster eksempelvis propaganda for The Black Panther Party (BPP). En revolutionær marxistisk bevægelse, der ikke skjulte sit militante anti-hvide udgangspunkt. Den danske ven, han insinuerer er racist, stemmer i øvrigt på Det Radikale Venstre.

For krukkede forfatter er udenlandske medier per definition bedre end danske, og fra liljehvide Marstal hyldede Carsten Jensen spontant den tendentiøse artikel. Pierre Collignon kommenterer den del i Berlingske – Carsten Jensens præfabrikerede sandheder kan ikke tåle et simpelt faktatjek.

“Man må ty til New York Times for at få sandheden frem, skrev Carsten Jensen onsdag på Facebook.

… kravene om lynhurtige konklusioner fra mediernes side afslører en elementær mangel på forståelse af journalistikkens krav til dokumentation. Hvis man vil undgå at falde for ‘de sikre, præfabrikerede sandheder’, må man faktisk foretage research, tale med nogle mennesker, læse op og forsøge at forholde sig objektivt til de oplysninger, man samler ind.

Det giver ikke altid så skarpe resultater som den hurtige dom på Facebook, men det er vejen frem, hvis man vil nærme sig sandheden. … Carsten Jensen videregiver med insinuerende vellyst en konspirationsteori, som forfatteren Morten Pape har rejst flere gange om , at drabet på et avisbud med tyrkisk baggrund, Deniz Uzun, i 2008 ikke måtte kaldes for en ‘racistisk forbrydelse’ på grund af politisk pres.

Jeg kan ikke udelukke, at politisk pres tilbage i 2008 og 2009 fik såvel Københavns Politi som anklagemyndigheden og to domstole til at afvise et racistisk motiv, men er det noget, vi ved, er sket?

Ingen har indtil videre fremlagt noget, der minder om dokumentation for påstanden, og derfor er det ikke nødvendigvis udtryk for, at pressen og magthaverne indgår i en mafiøs forbindelse, hvis påstanden ikke har ryddet avisforsider. Det kan bare være udtryk for, at påstanden ikke kan dokumenteres.

Også her kan journalistikken være kedeligere end romankunsten.

(Daniel ‘vlain’ Villaindulu på Facebook, 27. juni 2020)

“Jeg er hamrende sur over den fremstilling af mig, der ikke er virkelighed. Det er meget langt fra min verden at være racistisk. Jeg stemmer Radikale Venstre og ønsker ikke, der skal være forskel på mennesker uanset hudfarve,’ siger Tobias Brandt Krähmer.” (Berlingske, 1. juni 2020)

Oploadet Kl. 09:11 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111231/trackback

23 Comments »

 1. Luk NYT, Washington Post og Politiken.
  Og luk, Carsten Jensen.

  Kommentar by Bastardo — 3. juli 2020 @ 09:36

 2. Who cares! det vigtige er at der er en perker mindre i Danmark.

  Kommentar by piphans — 3. juli 2020 @ 09:45

 3. Er der noget mere afskyeligt og foragteligt i Danmark end den åndelige svensker Carsten Jensen?

  Kommentar by bjarne binee — 3. juli 2020 @ 10:27

 4. Nu er Carsten Klam igen dukket op fra sin skimlede kælder. Det er nok dernedefra han fik sine skimmelsvampede fantasier om de onde danskeres grusomme racisme mod de stakkels mellmøstere, der kun vil have vores land, vores penge, vores underkastelse og andre lignende småtterier. Måtte Carsten Klam få en større byld på halsen, end den han allerede har.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. juli 2020 @ 11:32

 5. ¤

  LAD OS HUSKE hinanden på, at mediernes kampagner om racisme, klima-krise, co2’s farlighed, 70% klimaredning, bomstærk økonomi, pride parader, regnbue- og BLTXYZQ-segmentets fortræffelighed, danske mænds kvindeundetrykkelse, Trumps uduelighed, EUs og FNs vidunderlighed, indvandringens berigelse osv., allesammen bygger på halve og kvarte sandheder, overdrivelser, løgn, vås og sludder.

  F.eks. udgør atmosfæren over Danmark mindre end en totusindedel af klodens atmosfære. Og co2 er en uskadelig, nyttig og nødvendig luftart, uden den kan planter ikke trives. Så at bruge milliarder af kroner på at bekæmpe co2 er meningsløst og en hån mod skatteyderne og de danskere som får brug for velfærd og sundhed.

  Man kan komme til at tænke på da Kina-kommunisterne iværksatte en kæmpekampagne for at udrydde gråspurve og andre småfugle, fordi de spiste lidt af kornet. Da fuglene så var udryddet, blev millioner af tons korn ødelagt af insekter.

  Man kan måske også sige at co2-hysteriet svarer til at hvis man syntes der var for store havvandsstigninger i Stillehavet og Atlanterhavet, skulle Danmark bruge mange milliarder kr. på at pumpe havvand op i kæmpestore 100 meter høje akvarier og vandbassiner placeret rundt om i Danmark. Det kunne vel sænke vandstanden i verdenshavene 1 millimeter.
  Så f.eks. den 11 kilometer største havdybde blev 1 mm mindre dyb.

  Kommentar by Bent A — 3. juli 2020 @ 11:51

 6. PS: Der er iøvrigt ingen havvandsstigninger. Det er igen en hysteri-løgn.

  Kommentar by Bent A — 3. juli 2020 @ 11:55

 7. Nu har sandhed og virkelighed aldrig været Carsten Jensens stærke side, og hvis noget kan drejes i venstreorienteret retning, er han hurtig på aftrækkeren, virkelighed eller ej!
  Nu er New York Times ikke ligefrem et neutralt organ længere, den er som mange mange andre aviser og elektroniske medier blevet erobret af tendentiøse, dovne og venstreradikale journalister, for hvem sagen er vigtigere end sandheden! Derved gør de dig inderligt ligegyldige, for flere og flere gennemskuer dem og så holder de op med at købe aviser og tænde for fjernsynet!
  Massemediernes ynkelige død er ikke rar at overværer!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juli 2020 @ 12:45

 8. … den der omgang “fake news” fra New York, kan ikke engang bruges til at tørre røv i!
  Og CJ, totalt uden for rækkevide. Hylder socialisme samt at bruge andre folks penge. Bidrager selv med intet, udover galle og sure opstød mod folk der ikke hylder ham eller ikke orker at læse hvad han skriver!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 3. juli 2020 @ 13:19

 9. #9 Piotr
  Du har ret, New York Times egner sig ikke engang som toiletpapir, da den efterlader røven i en værre tilstand end den var i før man begyndte at tørre sig.

  Kommentar by bjarne binee — 3. juli 2020 @ 14:51

 10. Carsten Jensen, er Danmarks største klaphat.

  Kommentar by Ewing — 3. juli 2020 @ 15:59

 11. Den Nervøse — 12:45

  “Massemediernes ynkelige død er ikke rar at overværer!” – Hvad mener du? Jeg nyder da, med stor fornøjelse, den højlydte dødsrallen fra MSM – Men det er sgu en dyr fornøjelse; forestillingen koster de danske skatteydere kr. 371.000.000 i form af såkaldt mediestøtte afsat på finanslover for 2020.

  Kommentar by T. Flodur — 3. juli 2020 @ 17:00

 12. T. Flodur 17:00
  Hver sin fornøjelse! Problemet er at der stadig er mange som lytter til dem og stemmer derefter! Nuvel de bliver færre og færre, men MSM har stadig magt!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juli 2020 @ 17:09

 13. En ignorant der stemmer R, hvor meningsløst. R står indirekte netop for racisme i form af den overtro deres nye vælgersegment bringer med, tiden fremover kommer derfor til at stå på styg fascisme pga. naive vælgere som TBK. R vil jo netop gøre alle mennesker ens.

  Kommentar by LarsB — 3. juli 2020 @ 19:18

 14. ¤

  BÅDE DE RADIKALE og de skabsradikale er kommunister = rødfascister. Partiet har været til skade for danskerne uafbrudt gennem de sidste 50-60 år. Er man radikal er man enten nyttig idiot, eller en slags løgnens og dødens femtekolonne agent.

  De arbejder konstant på at få Danmark under fremmed herredømme, de støtter året rundt afrikanisering, islamisering, demokratiets og fædrelandets afskaffelse, familiernes opløsning og splittelse samt mændenes/forældrenes nedværdigelse plus statsopdragelse af børnene. De går ind for den totalitære stat og de skøreste projekter, fra klima-kamp og verdensredning til smadring af kultur, undervisning, velfærd, folkesundhed, infrastruktur, økonomi og frihed.

  Kommentar by Bent A — 3. juli 2020 @ 19:45

 15. #14 Bent A
  Tak for en glimrende beskrivelse af de Radigale. Du er en af dem jeg sjældent er uenig med.
  Det er egentlig paradoksalt at et parti der er så stor modstander af forurening ikke er modstander af åndelig forurening. Var de Radigale modstandere af åndelig forurening, så ville de jo omgående nedlægge sig selv.
  Jeg synes dog at du er for flink ved de Radigale ved at skrive at de kun har været til skade de sidste 50-60 år.

  Kommentar by bjarne binee — 3. juli 2020 @ 20:46

 16. ¤

  # Bjarne binee, tak for svar.

  Jamen jeg er virkelig bekymret over at et så fladpandet, psykopatisk og patologisk parti stadig i ret vide kredse betragtes som et parti for pæne, ordentlige, intellektuelle og civiliserede mennesker. For de radikale og deres medløbere er dødsensfarlige for vores kultur, liv og fremtid, de er hverken pæne, ordentlige eller stuerene, de er tværtimod en slags fascistiske banditter og politiske parasitter. Og de er kun nogle åndelige dafnier eller tanglopper. Hvad man kan se af at de arbejder på at omdanne Danmark til et fjollet, fattigt, barbarisk og rablende sygt og vanvittigt samfund magen til junglen og galeanstalten Sverige.

  Har lige læst en masse om det blå-gule land hos Snaphanen. Det er helt vildt hvad der sker i landet få km fra vores hovedstad. Der er beretninger om aktiv og systematisk dødshjælp til patienter på UFRIVILLIG basis, om berigeres gestapo-agtige mishandling og tortur af kvinder, om bombesprængninger og påsatte brande i tusindvis, om en snigende statsbankerot, om daglig TERROR og sindssyge statslige aktiviteter, om at en ny feministisk totalitarisme vokser frem, om at “Sverige er en døende nation”.

  Det er jo de samme tilstande de fjollede radikale og lignende partier vil have til Danmark.

  Ja, du har ret, jeg er alt for flink ved de radiGALE når jeg beskriver dem.

  Kommentar by Bent A — 3. juli 2020 @ 21:41

 17. ¤

  Tænke sig, pga. af indvandringsudgifterne har man skåret Rigshospitalets øjenafdelings budget ned med 20 millioner kr. Oveni skal mange andre afdelinger også spare millioner. (I Århus skal bare eet hospital spare 1 MILLIARD kroner)

  Resultatet er bl.a. at 19 unge danskere risikerer at blive blinde, fordi politikerne ikke vil betale for deres medicin, som ganske vist er ret dyr, men som er forskellen på om de unge bliver blinde eller bevarer synet.

  Når man tænker på hvordan tosseborgen lystigt flyver og fråser rundt med millioner af kroner til hver enkelt migrant-familie, virker det som endnu et eksempel på at de gamle partier diskriminerer danskerne, groft, frækt og ondt. At danske familiers børn kan blive blinde pga. manglende medicin, rager tilsyneladende politikerne en høstblomst?

  Det er pebernødder det handler om, i forhold til de mange, mange milliarder der brændes af på gratis boliger, luksus og service til kulturfremmede.

  Kommentar by Bent A — 3. juli 2020 @ 23:46

 18. Her må det være på sin plads,at påpege det faktum at aviser med mere altid har måttet skrive hvad er i magthavernes interesse. Hvis kongen eller præsidenten siger racisme,så bliver anderledes tænkende til racister og hvis social uretfærdighed -hvad det så end kan være det der snakkes om,ja så plejes de ord som de socialt “et eller andet” (populært for tiden,når man ikke evner at sætte ord på de letkøbte tanker man går rundt med) at samvær og social relation er en masse mere russiske boställer gør bare det hele mere interessant. Og det bør kunne give stof til mange kronikker på hanen eller tidehverv -måske endda på jyllandspesten eller pilestræde-socialist sprøjten. I hvert fald må det slås fast,at hvis Bornholms befolkning skal elimineres,så er det en opgave som United Nations sagtens kan påtage sig mod behørig betaling. Som den kommentator jeg sad og ledte efter,men ikke rigtig gider lede efter mere,udtrykte i en kommentar nogle poster siden. Man bør nok holde sig til prosa,som Hans Christian i tidernes morgen måtte erfare. Én kan aldrig vide hvor gribe og gøre. Men Danmark var faktisk besat af krigsmagernes stik i rend drenge langt ind i 1946. Af kommunisterne vel at mærke.
  *ukorrigeret*

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2020 @ 23:47

 19. Det er jo ikke for ingen ting at New York Times bliver kaldt for New York Slimes.

  Kommentar by piphans — 4. juli 2020 @ 01:44

 20. Efter at “danske” medier har sakset, planket, kopieret alt alt alt fra amerikanske skodsprøjter i årevis, er det da rart at vore hjemlige løgnhalse også kan give lidt løgn tilbage til de amerikanske løgnere- løgnen der nåede hele verdenen rundt!

  Kommentar by Hul igennem? — 4. juli 2020 @ 08:37

 21. Carsten Kedelig Klam Jensen er uægte litterær arvtager til ligusterfascisten Klaus Rifraffen. Pudsigt nok er moderne danske forfatteres politiske IQ omvendt proportional med deres salgssucces. De mest sælgende forfattere er som regel de mest politisk ignorante og sædvanligvis komplet virkelighedsresistente. De tror i al deres enfoldige naivitet, at ordskvalder skaber virkelighed. Klaus Rifraffen er allerede glemt og Carsten Klam er ude af sind to dage efter sin exit fra sin virklige uvirkelighed.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. juli 2020 @ 09:57

 22. Hvis det er den Carsten Jensen jeg tænker på, så er han ikke ligefrem kendt for at elske sine landsmænd, TVÆRTIMOD!!!.
  Lige i øjeblikket ser folk racisme alle vegne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 4. juli 2020 @ 16:52

 23. The norm is that you do not get your job on merits with legacy media. You blow someone or let them fuck you in return for the job and so that they know that you are willing to be “owned” and corrupt liar.

  To ask legacy journalists where they got their wrong information would mean that the idiot that wrote the article admits eventually that he did a shitty job, and has to update the article (that will not lead to any internet traffic to his articles and they will lose money) since he is the idiot he really is and that correction of false information will never happen. He will more likely accuse anyone that approaches him with facts as mentally ill so that he does not have to acklowledge that he is a retarded piece of shit. He knows that he is a piece of shit, how he got his job and why he ended up as legacy reported at NYT. It is like going to a far country and park yourself on welfare, call other racist because you are an idiot yourself and steal bikes or other things at your fake job that the tax payers are sponsoring with foreign loans. Same stenchy shits.

  Kommentar by Erwache — 4. juli 2020 @ 21:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper