4. juli 2020

Zetland bekræfter motiv (ufrivilligt): “Men vi ved, at moren hævder, at P har krænket hende seksuelt.”

For fire uger siden blev Stram Kurs’ Rasmus Paludan forsøgt myrdet ved en demonstration i Århus Vest, uden at det har givet videre mediedækning. Ekstra Bladet hånede offeret nogle dage senere på spisesedlen, og en antropolog skrev en kronik om den angribende stakkel. En muslim forsøger at myrde en islamkritisk politiker, og kritiske motivanalyser i forhold til angribers motiv er ikke-eksisterende.

I forhold til Rønne-drabet bliver alle sten vendt. På anden uge graves dybt i de anholdtes fortid, og selvom det er kommet frem, at gerningsmændene var gode venner med den dræbte, så spekuleres der stadig i, om racisme i så fald, på en eller anden måde kunne have forstærket volden. Fredag skrev jeg her på siden, at afdøde angiveligt havde været ‘meget nærgående’ overfor brødrenes mor.

Lørdag skrev Dagbladet Information noget af det samme, og selvom racisme-vinklen er researchet ihjel, så skal man helt ned i bunden af en Zetland-artikel med anslået læsetid på 22 minutter, før humlen kommer frem. De ledte efter motivet, fandt det, men virker ikke synderligt interesseret. Intet om motivet i overskriften på Zetland.dk – Hvorfor skulle P dø? Vi gravede os ned i historien om drabet på Bornholm og fandt nyt.

“Blandt venner i Rønne havde P Neger- foran sit fornavn. Det var et navn, han havde givet sig selv, ifølge flere venner.

vi ved, at P og Storebroren havde været venner i årevis. Bedste venner, siger flere. Og det, som P’s nære venner mindst begriber ved sigtelserne, er, hvordan og hvorfor Storebroren er involveret i drabet på sin bedste ven. …

Lillebrorens bekendte… bekræfter, at Lillebroren har et temperamentsproblem. ‘Der skal ikke noget til, især ikke, hvis folk generer hans familie,’ fortæller han. Ifølge Sara Krogh gælder det sidste for begge brødre. ‘De gav tit udtryk for, at man ikke skal fucke med deres familie.’

Men tilbage står spørgsmålet: Hvad er det for en personlig relation, som politiet mener er gået galt? Vi har talt med kilder med kendskab til sagen og forelagt både Anklagemyndigheden og Lillebrorens forsvarsadvokat Asser Gregersen det, vi har fundet frem til. Det, vi på nuværende tidspunkt kan sige om det personlige motiv, er, at den 28-årige P havde en relation til brødrenes mor. Hvilken karakter den relation har været af, og hvornår den opstod, har vi ikke nok oplysninger til at kunne uddybe. Men vi ved, at moren hævder, at P har krænket hende seksuelt. Det førte angivelig til konflikten mellem hendes sønner og P.”

(Sentens i anden halvdel af den lange gennemgang på Zetland.dk, 3. juli 2020)

Oploadet Kl. 11:41 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111273/trackback

20 Comments »

 1. Objektivt set kan jeg sagtens forstå det. En af de sigtede har et kæmpe hagekors tegnet på kroppen (videoen er på hans egne profil). Han liker Stram Kurs og har et billede, hvor han viser V-tegn og skriver “Sejr”. Pludselig bliver han så anholdt for et drab på en neger i en skov midt om natten. Selvfølgelig er det opsigtsvækkende.

  Dog er det tilsyneladende ikke hele historien. Og så er det latterligt, at Redox og MSM vil fordreje tingene, så det nærmest lyder som om, at Rasmus Paludan var med ude i skoven. Han har ingen chance for at vide, at nogen vil gå ud og begå et mord bagefter, at de har opsøgt ham.

  Vi må vente til hovedforhandlingen går i gang og der kommer nogle forklaringer på bordet.

  Kommentar by Skatteyderen — 4. juli 2020 @ 11:58

 2. Det kan betale sig at vente to uger. Da begynder de, for pressen ubehagelige fakta som regel at pible frem om de kære rollemodeller

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2020 @ 12:18

 3. Hvis det ikke var racistisk motiv eller andet i den dur, så må pressen MSM (Main Stream Medier) så sandelig drøne videre i det…..i ugevis som en HADFORBRYDELSE…De elskede ikke den myrdede….og det skal der ihverttilfælde koges suppe på….ellers vil den danske presse blive boykottet af Facebook og Lego (og jeg skal komme efter dig i frelst moraliserings digtning) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. juli 2020 @ 12:28

 4. “Jeg ser det sådan, at de folk, som gerne vil have det til at fremstå som et racistisk motiv,” siger Sabba Mirza, “gør det, fordi de måske har brug for politisk støtte til hele diskussionen om, hvorvidt der findes racisme i Danmark. Og så er lysten til at få den her sag til at handle om racisme bare stor, fordi der mangler politisk anerkendelse af racisme i Danmark.“

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. juli 2020 @ 12:42

 5. Sådan tænker inkompetente og top-naive journalister:

  Vi fortæller Sabba Mirza om alt det, der har været fremme i medierne, og det, vi har fundet ud af i vores research. Hagekors-tatoveringerne, de racistiske ytringer og ekstreme politiske holdninger. Hvad mere skal der til, for at man kan konkludere, at forbrydelsen var racistisk?
  Det er ikke nok, forklarer Sabba Mirza, at påvise, at der var racistiske bevæggrundene til det konkrete drab. For at de kan dømmes med et racistisk motiv, skal Anklagemyndigheden kunne bevise, at Storebroren og Lillebroren slog P ihjel netop på grund af hans hudfarve. Det kræver objektive beviser. Sms’er, fotografier, lydoptagelser eller vidner for eksempel.

  Vi spørger hende, om man kan forestille sig, at svaret ligger et sted midt imellem de forskellige motiver: Er det en mulighed, at volden blev til drab, netop fordi P havde afrikansk afstamning og mørk hud? At han stadig havde været i live, hvis han var hvid? “Det er altså virkelig, virkelig hypotetiske scenarier,” svarer Sabba Mirza. “Det har vi ikke noget grundlag for at vide.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. juli 2020 @ 12:45

 6. Zetland forsøger simpelthen at gøre alle på Bornholm til racister, for at forklare hvorfor politiet ikke peger på racisme. På den måde påviser Zetland at den “systematiske racisme” er så slem, at man ikke engang kan for øje på det, da man er inkarneret racister.

  Zetland er et sygt kulturmarxistisk og nepotistisk foretagende, som ikke kan løbe rundt uden statsstøtte.

  Kommentar by KineserSnot — 4. juli 2020 @ 12:52

 7. “En muslim forsøger at myrde en islamkritisk politiker” på grundlovsdag!

  Havde gerningsmanden været dansker og politikeren zenia stampe havde medierne stadig kørt breaking news på det, og hele sendefladen på alle kanaler havde handlet om hvad der skal gøres ved den onde højrefløj, selvom venstrefløjen og muslimer begår 27 gange så meget terror og sidstnævnte omkring tusind gange så meget kriminalitet.

  Den dag det lykkedes dem at få ram på paludan bliver det en nyhed i 1 dag, og allerede sidst på aftenen vil ekstra bladet have afløst historien med en eller anden kendis i en bryst-smutter..

  Det må snart gå op for højrefløjen at fraværet af et stort dansk medie til højre for de nuværende er det første og største problem. Den der styrer informationsstrømmen styrer hvor folkets fokus ligger, hvilket venstrefløjen har vist og handlet effektivt på i 50 år. Danmark anno 2020 er derefter..

  Kommentar by Per — 4. juli 2020 @ 13:01

 8. Er zetland ikke en slags cnn? Det er vel næppe ritsaus forlag. Eller måske er Zet Land netop det. Update: cnn er ikke Rupert Murdochs. Nævnte person kaldte IKKE Kina for en demokraisk stat.

  Kommentar by Nielsen — 4. juli 2020 @ 13:13

 9. ¤

  Mediernes store optagethed af “racisme” er en rød strategi. Forskellige steder påvises det at BLM og invasionen/indvandringen og lignende er styret af marxister.

  DANMARKS KOMMUNISTER, EUROPATER, RADIKALE OG FALSKE BORGERLIGE samt feministerne er i gang med et stort projekt der går ud på at tage røven på det danske folk, ved at omdanne Danmark til en mellemting mellem Afrika, Mellemøsten og Sverigstan. Til et kalifat og et reservat for flere millioner asylanter, fup-flygtninge, islamister og evighedsturister.

  Også Danmark skal gøres til en “humanistisk stormagt”. De gamle politiske partier mv. er så propfulde af jordomspændende næstekærlighed og humanisme, at de er ved at revne.

  For at aflede danskernes opmærksomhed fra at det er dem som kommer til at betale gildet, er man også gået i gang med at redde klimaet, at redde køer, grise, biller og tudser…. at redde de sorte fra de hvides danskeres massive racisme…. og at redde kvinderne fra de frygtelige danske mænd som ikke vil give dem ligestilling, men tværtimod undertrykker kvinderne på det frygteligste, så ingen af dem kan få sig et fedt job i det politiske eller offentlige system. Overalt tvinges danske kvinder med hård hånd til at blive hjemme, hvor de kun har vaske-, opvaskemaskinen og støvsugeren som selskab. Ja, slaveriet trives stadig for fuld udblæsning her i Danmark. Og alle slaverne er kvinder indfanget og undertrykt af patriarkatet.

  Men nu skal der på een gang gøres op med danskerne, med racismen, vind og vejr, kvindernes uligestillede slaveri og alle globale skævheder og uligheder, og lille Danmark skal vise hele verden den sande vej til uendelig lykke, klogskab og godhed.

  Danske politikere og journalister klarer alt det resten af verden ikke kan finde ud af. Mere storslået kan det jo ikke blive.

  Kommentar by Bent A — 4. juli 2020 @ 13:31

 10. Gerningsmænd, to personer med mørk hudfarve
  https://jv.dk/artikel/overfald-to-m%C3%A6nd-truede-nicolai-med-langskaftet-kniv-ved-legeplads

  Kommentar by k. m. — 4. juli 2020 @ 14:41

 11. Per: “Det må snart gå op for højrefløjen at fraværet af et stort dansk medie til højre for de nuværende er det første og største problem.”

  Enig. I slutningen af 1900-tallet kunne nye medier sættes i gang her i landet med klare politiske hensigter. Det var dyrt og tungt og besværligt at starte et trykt dagblad dengang, men det lykkedes i snesevis af tilfælde.

  Nu er det billigt og forholdsvis nemt at komme ud på nettet, men ingen gør det i stort format. Vi har excellente kommenterende medier som Uriasposten og Den Korte Avis, men ikke et stort, samlende dagligt nyhedsmedie på borgerligt grundlag.

  Hvorfor ikke?

  Kommentar by Crass Børsting — 4. juli 2020 @ 15:03

 12. ¤

  Per og Børsting peger på et yderst alvorligt problem: fraværet af et stort dansksindet og ægte borgerligt medie som når ud til et flertal af danskere.

  I Sverige forsvandt ytringsfriheden og -muligheden for 15-20 år siden. Næsten al debat og kritik blev kvalt. Resultatet ser vi nu: Sverige er blevet til en galeanstalt og terror-stat.

  Vi har hos os nogle fortræffelige netaviser, men de læses af alt for få. Man burde få pjecer og tynde bøger om Danmarks situation omdelt til samtlige danske hjem. Og der burde oprettes en borgerlig radio-station/tv-sender om muligt.

  Det er lettere sagt end gjort, men lykkes det ikke at få en ærlig og dansk folkeoplysning ud til mange flere, er storkatastrofen uundgåelig.

  Danmark, danskernes land og folkehjem, vil blive udslettet.

  Kommentar by Bent A — 4. juli 2020 @ 16:50

 13. Neger-P er hans navn? altså Neger-Pik?

  Kommentar by redneck — 4. juli 2020 @ 19:30

 14. Det må snart gå op for højrefløjen at fraværet af et stort dansk medie til højre for de nuværende er det første og største problem. Den der styrer informationsstrømmen styrer hvor folkets fokus ligger, hvilket venstrefløjen har vist og handlet effektivt på i 50 år. Danmark anno 2020 er derefter..

  Kommentar by Per — 4. juli 2020 @ 13:01

  Hvad vil du gøre ved det? forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. juli 2020 @ 20:17

 15. Tak for at understrege min pointe redneck…

  Kommentar by Per — 4. juli 2020 @ 20:18

 16. Jeg bor langt ude på landet så jeg vil gøre ingenting, men var jeg dum nok til at flytte tilbage til københavn og havde pengene tog jeg gerne kampen op, og det første jeg ville gøre i et nyt medie var at droppe muligheden for anonyme kommentarer fra åbenlyst psykisk syge mennesker med en computer og for meget fritid som trækker niveauet ned under gulvbrædderne konstant.

  Med et par få undtagelser tror jeg efterhånden det er de eneste der læser siden her, men hr møller må jo kunne lide at drive varmestue for jer. Det flytter bare intet som helst ude blandt normale mennesker, overhovedet.

  Kommentar by Per — 4. juli 2020 @ 20:27

 17. Off topic blokerer, jeg prøver her

  Fra bbc
  The Dam Busters’ dog will be renamed for a new version of the classic war movie, it has emerged.

  Stephen Fry, who is writing the film’s screenplay, said there was “no question in America that you could ever have a dog called the N-word”.

  In the remake, the dog will be called “Digger” instead of “Nigger”.

  The black Labrador was the mascot for RAF 617 squadron, which during World War II destroyed dams in Germany with Barnes Wallis’s famous bouncing bomb.

  Kommentar by k. m. — 4. juli 2020 @ 21:02

 18. Spild af tid og penge. Zetland er fake news.
  Nævnt er uriasposten.net, denkorteavis.dk og jeg vil tilføje newspeek.info og tv.frihedensstemme.dk

  Kommentar by Iznogut — 4. juli 2020 @ 23:03

 19. Enig med 18). Ikke så meget at tilføje i dag. Nyder Beethoven. Støt SIAD og GI. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. juli 2020 @ 09:03

 20. Jeg må noget så usædvanligt rose Weekendavisen: Gode artikler forlængere faktisk min toiletritual her søndag morgen.

  På forsiden optræder noget så sjældent som god gammeldags researched journalistik af en Laura Hattens med hendes glimrende artikel ‘ Den farvede sandhed’, hvor hun ved at afdække den virkelige virkelighed også får afsløret Enhedslistens, New York Times’ og BLM’s fede løgne.

  Inde i avisen er der også et interview med den velbeslåede indercirkel i BLM New York, der selvfølgelig går efter at smadre politiet og dets fagforeninger, men også vil have økonomisk erstatning for den ulighed, de påstår, stammer fra slaveriet. Det måtte jo komme: Med voldelighedens magt følger inderkredsens umættelige griskhed.

  Kommentar by traveler — 5. juli 2020 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper