5. juli 2020

Esbjerg: Nicolai røvet af ‘to personer med mørk hudfarve’ – Reagerede ‘irrationelt’, dvs. forsvarede sig

Når jeg ikke tapetserer Uriasposten med eksempler på ’sort mod hvid’-vold, så skyldes det tidsmæssige prioriteter. Herunder en sag fra Esbjerg, hvor 20-årige Nicolai og hans ven røves af ‘to personer med mørk hudfarve’ med ‘en langskaftet kniv’. Bemærk de defaitistiske udtalelser. En historie fra JyskeVestkysten – Overfald: To mænd truede Nicolai og hans kammerat med langskaftet kniv ved legeplads.

“En god aften med vennerne først på baren HomeRun og senere til privatfest blev på et splitsekund natten til fredag til et mareridt for 20-årige Nicolai Arpe. …

Nicolai og kammeraten prøvede i første omgang at tale gerningsmændene fra situationen, men de blev hurtigt aggressive og forsøgte at tage telefon og pung fra Nicolai og kammeraten. På grund af alkohol reagerede Nicolai Arpe ifølge ham selv irrationelt og forsøgte at beskytte sig selv ved at få gerningsmændene ned at ligge på jorden.

– Det lykkedes mig adskillige gange at få den ene person ned at ligge, hvilket var vedkommende med kniven, men da de var to personer, og min kammerat ikke ønskede at deltage i selvforsvaret, blev vi desværre frarøvet min mobiltelefon og min kammerats pung, siger Nicolai Arpe.”

(Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 16:28 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111310/trackback

10 Comments »

 1. Sådan er det desværre ofte. “Kammerater” viser sig ofte, at være svagpissere når det endelig gælder. :-(

  Kommentar by En rigtig dansker — 5. juli 2020 @ 16:51

 2. Nicolai skulle selvfølgelig have udvist lidt mere tolerance og ikke reageret med had imod de fremmede. Det er jo fremmedhad, og selvfølgelig racisme når man sætter sig til modværge imod to mørkhudede røvere….mørkhuede kan jo ikke være racister overfor lyshudede ifølge MSM (Main Stream Medier)….skal man grine eller græde? . Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. juli 2020 @ 18:26

 3. Han skulle have et ridderkors!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. juli 2020 @ 19:02

 4. Sådan Nico!

  Kommentar by Johnson — 5. juli 2020 @ 19:24

 5. ¤

  Jydske-Vestkysten er en ussel skod-avis ligesom BT, EB, Pølletiken og Information. J-Vs journalister er heller ikke på danskernes side, men er nogle feje radikale medløbere som er panisk angste for at skrive bare eet ord der ikke er politisk korrekt.

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 19:38

 6. yeah bow down to the ones with lowest iq, you have to learn that the ones with the lowest iq are smarter than you.

  people with normal iq keep away from me and that is what i want but when the idiots with the lowest iq that live off welfare and think that they are smart and want to rob me or are aggressive towards me i always ask them if they want to fight it out. i warn them like in the case with the four muslims that wanted to rob me. i showed no mercy since they would never show mercy on me. even if there were cameras all over mounted by the police, the police did not show up. I guess they had better things to do and when it is recorded and there are proof on who attack who, then it is better to ACT like you never saw the crime.

  Kommentar by Erwache — 5. juli 2020 @ 19:48

 7. ¤

  Hvor svært kan det være?

  Når man færdes på steder hvor man kan blive overfaldet af indvandrede røverbander, bør man naturligvis altid medbringe en thermo-flaske med varm dialog-kaffe samt fire klapstole og et bord. Husk også sukker, fløde og en æske med fyldte chokolader plus diverse gaver. Så sætter du dig ned sammen med banden, I hygger jer og skilles som de bedste
  venner.

  Har du en stor rygsæk og en stor rullekuffert kan du nemt få plads til det hele. Og hvis du yderligere klæder dig ud som imam med langt sort skæg og medbringer et bedetæppe og en koran, som du efter et intensivt sprogkursus læser højt af på arabisk, skulle du nok kunne undgå at blive overfaldet.

  Er de alligevel agressive, kaster du dig blot ned på bedetæppet og mumler noget om at allan er stor. Så lusker de væk i ni af ti tilfælde.

  Det allersikreste er selvfølgelig hvis du køber en stor lastbil og ombygger den til en rullende moske. Så vil du kunne være i fred selv i Voldsmose, Nørrebro eller Brabrand.

  Det er så lidt der skal til, hvis man som dansker vil undgå spark, slag, skud, knivstik eller røveri.

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 20:43

 8. … fire-fem klapstole….

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 20:47

 9. … fem til ti klapstole er nok det sikreste. Og husk nu kopper og teskeer…

  Kommentar by Bent A — 5. juli 2020 @ 20:57

 10. Hader Poul Pishus fra Ekstra Bladet

  Kommentar by Bjarne Jensen — 6. juli 2020 @ 04:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper