7. juli 2020

Kristian Lindhardt, DR: “Slet udtryk som… ‘racisme mod hvide’ fra dit ordforråd. Det findes ikke.”

Første kommentar på Kristian Lindhardts Twitterprofil er fra Andreas ‘AFA’ Rasmussen: “Tak fordi du tog dig tid til at skrive den.” Der er aldrig langt fra journalister til aktivister, og overgangen er ofte glidende, som man kan fornemme i Kristian Lindhardts opfordring på Journalisten.dk – 10 gode råd til journalister, når de laver historier om racisme i Danmark.

“Det, der står tydeligst frem, er, at der er brug for omgående og gennemgribende uddannelse af journalister og redaktører inden for, hvad der efter min mening er dansk journalistiks største blinde vinkel: Racisme. …

1: Drop overskrifter og spørgsmål som: Er der racisme i Danmark? Ja, der er racisme i Danmark. Det er bredt dokumenteret og kan slet ikke debatteres. Overhovedet. Det svarer til at spørge: Er der voldtægt i Danmark? …

8: Kald racisme ud, når du ser den. Også hos politikere. …

10: Slet udtryk som ’omvendt racisme’ og ’racisme mod hvide’ fra dit ordforråd. Det findes ikke. … Racisme kan ikke adskilles fra magt. Racisme i Danmark er en langstrakt hvid-undertrykker-sort-og-brun-tradition, der kan spores helt tilbage til Danmark og Europas kolonisering af verden inkl. Danmarks slavegørelse af sorte og brune mennesker. Derfor er det ikke racisme, hvis en hvid person i Danmark i 2020 bliver kaldt en kartoffel, eller hvis sorte og brune mennesker går forrest i en demonstration mod racisme.”

(Kristian Lindhardt, journalist, P3; Foto: Linkedin)

Oploadet Kl. 02:08 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111357/trackback

19 Comments »

 1. Hmm…

  SN.dk, Holbæk – 04. juli 2020 kl. 14:01
  “Anders blev slået og sparket på sidste skoledag”

  16-årige Anders Pedersen overfaldet i Strandparken, fordi han havde et “grimt navn”.

  https://www.facebook.com/nordvestnyt/posts/4274367602580819
  https://sn.dk/Holbaek/Anders-blev-slaaet-og-sparket-paa-sidste-skoledag/artikel/1335409

  Kommentar by Skatteyderen — 7. juli 2020 @ 02:13

 2. Typisk DR Journalist, som racistisk vil udelukke alle andre farver fra sit sortsyn. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. juli 2020 @ 06:29

 3. Endnu engang får vi bevis for at vores mistanke er velbegrundet!
  De fleste journalister er venstreradikale og tendentiøse!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2020 @ 06:33

 4. Med Kristian Lindhardt in mente kommer jeg til at tænke på det nummer, der hedder “Dybbøl mølle maler stadig”, som salig Erhard Jakobsen udgav tilbage i 1971.

  Jeg tænker speciel på det sted i sangen, hvor Erhard Jakobsen sang:

  ”Kors hvor er vi blevet liberale,
  finder os i alskens vrøvl og pjat.
  Ordet er frit for alle,
  selv for gale…”

  Tænk, at man her i år 2020 er tvunget til at betale det hvide ud af øjnene til det venstreorienterede galehus ved navn Danmarks Radio.

  Kommentar by Karsten Lund — 7. juli 2020 @ 06:43

 5. Han er jo nødt til at have de meninger, da han ellers er persona non grata hos DanMarx Radio.

  Men alligevel skræmmende, at nogen kan have et så totalitært og dogmatisk syn på racisme. Og endnu mere skræmmende, at det er typer som ham der kontrollerer hovedparten af de trykte og elektroniske medier.

  Man kan frygte, at Danmark på sigt går tabt, fordi totalitære typer som Lindhardt for magt, som de har agt. Så må de indfødte hvide danskere dukke nakken og vige pladsen for det nye herrefolk fra Afrika og Stormellemøsten.

  Det skal nok blive muntert…

  Kommentar by Holger_Danske — 7. juli 2020 @ 08:45

 6. Tænk man kan få løn for at lyve

  I yderste konsekvens ender vi, hvor der slet ikke er et sprog tilbage hvor mennesker kan gøre sig forståelig over for hinanden.
  En gal elite skaber massepsykose om racisme og klima, og journalister må snart ligge nederst på tillidsbarometeret, langt under brugtvognshandlere og krejlere med “ægte tæpper”

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2020 @ 08:50

 7. Er “Gid du må brænde op i helvede, din hvide luder” racisme? Min eks har været udsat for dette tilråb fra unge (ikke danske). Måske fordi hun en sommerdag var klædt efter vejrliget. Ubehageligt var det for hende.

  Kommentar by Erik Balle Povlsen — 7. juli 2020 @ 08:53

 8. Racisme i Danmark, nej vi er ligeglade,men foeler en tiltagende lede ved hvisse gruppers adfaerd,om sig gribendre misinformation og/eller fortielser af denne adfaerd.Mht KL foer han begynder at slynge om sig med “kolonisering og slavegoerelse ” burde han maaske saette sig lidt ind i verdenshistorien generelt ,men det er maaske for meget forlangt

  Kommentar by dunk — 7. juli 2020 @ 09:22

 9. Det 11. bud: “Og hvis man ikke kan få øje på nogen racisme, er det fordi, den skjuler sig. Skriv om den alligevel. Det er din journalistiske pligt, hvide svin!”

  Kommentar by Crass Børsting — 7. juli 2020 @ 09:24

 10. Jeg tænker nogen gange at “journalist” er en uddøende profession. Der er i dag mange andre end journalister og etablerede medier som leverer og spreder nyheder, afdækker og graver i kritisable forhold og holder øje med magthavere.

  Alt det her med at være “woke” og “konstruktiv” og “værne mod fake news” ser jeg som et tegn på en slags identitetskrise.

  Kommentar by BE — 7. juli 2020 @ 09:51

 11. Medierne er i en klasse for sig selv, med en stærk hakkeorden.

  Journalister opfører sig som vilde dyr i junglen.
  Hvis de ikke godkendes og optages i en flok, må de leve som udstødt.

  Derfor er de hele tiden nødt til at holde sig til, og indordne sig under flokkens leder.

  Man har næsten fornemmelse af at de sidder og ordner pels på hinanden for at bekræfte tilhørsforhold og loyaliet.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2020 @ 10:19

 12. ¤

  DEN ENESTE RACISME der fylder og betyder noget, er journalisternes og evighedsturisternes racisme mod danskerne.

  Kristian Lindhardt er en korrupt eller marxistisk mandlig feltmadras der lever af at lyve og fordreje. Han får sikkert snart sit eget DR radioprogram.

  Kommentar by Bent A — 7. juli 2020 @ 10:20

 13. 3.juni2020 skriver David Trads på Altinget

  “For få uger siden var der danske, selvsagt hvide danske, politikere og meningsdannere, som i ramme alvor hævdede, at racisme slet ikke findes i Danmark. Det ville være rart, hvis det var rigtigt, men desværre er racisme et åbenlyst og meget veldokumenteret problem.”

  I indlægget citeres Kristian Lindhart
  “Ja, der er racisme i Danmark. Det er bredt dokumenteret og kan slet ikke debatteres. Overhovedet.”

  To påstande, som mangler dokumentation. Ordlyden er næsten ordret den samme – hold dig venner med flokken eller du er yt

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2020 @ 10:41

 14. De fleste hvide svin og ludere jeg kan komme i tanke om, er sjovt nok at finde paa nyhedsredaktioner og blandt journalister; deres racisme overfor hvide, etniske danskere gennemsyrer nyhedsformiddlingen hos saa godt som alle statsstoettede(koebte) medier…

  Kommentar by krassisten — 7. juli 2020 @ 12:09

 15. Viser hvorfor de kun kan leve af andre menneskers ufrivilligt afleverede penge- rent nasseri..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2020 @ 14:31

 16. White Living Matters

  Kommentar by Egon Olsen — 7. juli 2020 @ 20:05

 17. Sikke en sindsforstyrret mand.

  Kommentar by Realist2 — 7. juli 2020 @ 21:00

 18. Vor Herre bevares for en uvidende og virkeklighedsfjern klaptorsk! – måske skulle han bare prøve selv at bevæge sig ud i den “kulturberigede” virkelighed i de hårdt belastede områder til en forandring og få sig et gevaldigt reality check. Han kan jo passende invitere den evigt selvgode Morten Østergaard med, så “vi” kan få “kulturberiget” hele to skabstosser på en gang.

  Manden påstår ghm. i ramme alvor, at han har forsket på RUC ( ;o) ) – hvem fanden tager dog dette venstreflippede “universitet” for bedrevidende, selvfede og frelste holdninger seriøst?
  Mon ikke konklusionen i denne såkaldte “forskning” i virkeligheden allerede var skrevet på forhånd? ;-)

  Man forstår sgu efterhånden godt, hvorfor DR i folkemunde kaldes DDR. Hvordan fanden i helvede kan sådan en lallenaiv, uvidende, propagandistisk og politisk korrekt storbytosse af en “journalist” dog være ansat på DR?

  Er der da slet ingen nedre grænse på DR?

  Kommentar by Bjovulf — 7. juli 2020 @ 23:41

 19. Vi bliver udsat for en ny bølge af amerikanisering, en aggressiv kolonisering iværksat af den amerikanske og den internationale venstrefløj. Den foregår gennem propaganda, forfølgelse og vold. Første offer er sandheden. “Slet udtryk som ’omvendt racisme’ og ’racisme mod hvide’” råber de aggressive, røde propagandister.

  Medierne og universiteterne er bannerførerne for koloniseringen, her DR og RUC i uskøn forening. Trump Derangement Syndrome, Russian Collusion, black Lies Matter, decolonize – alle importerede amerikanske størrelser – er nogle af koloniseringens mere absurde sider.

  Den første amerikaniseringsbølge kom til Danmark i efterkrigstiden som kulturelle strømninger, som befolkningen i almindelighed tog imod som spændende og inspirerende, mens venstrefløjen var voldsomt imod. Anden bølge var 60’ernes antiamerikanisme fra den amerikanske venstrefløj som reaktion på Vietnamkrigen, men også med et formildende touch fra hippietidens frisættende sødme. Nutidens nye bølge af amerikanisering er derimod venstrefløjens hidtil mest grimme og destruktive udgave – intolerant, løgnagtig og undertrykkende.

  Kommentar by traveler — 8. juli 2020 @ 08:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper