7. juli 2020

Holbæk: 16-årig overfaldet på sidste skoledag, mente… ‘at Anders skulle have sagt noget racistisk’

Forfatter Anne-Lise Marstrand-Jørgensen mener politiet opererer med ‘en meget snæver målestok for, hvad racisme er’, og påpeger ift. Rønne-drabet at racisme ‘kan have spillet en rolle’, at der sagtens kan have været ‘en racistisk overbygning’, selvom der er et åbentlyst motiv. Samme pointe har Jens Philip Yazdani, der mener at ‘hudfarve må have spillet ind’, at der har været ‘en racistisk dimension’.

Herunder et klassisk eksempel på udansk dominanskriminalitet. 16-årige Anders fik stjålet sin telefon under overfaldet, men motivet er ligeså meget at ydmyge offeret, måske fordi gerningsmanden dyrker MMA og har hørt at Anders har været dansk mester i karate. Hvis politiet blot registrerer ‘muligt racistisk motiv’, så bliver racisme-fetischisterne nødt til at trylle med definitionerne. Racistisk vold rammer stort set kun hvide danskere.

Fra Nordvestnyt Kalundborg – Slag og spark på sidste skoledag (kræver login).

“16-årige Anders Pedersen fra Jyderup blev torsdag i sidsteuge overfaldet af tre drenge i Strandparken i Holbæk. Han står her frem og fortæller sin version af historien.

… alkoholen i blodet gjorde ham måske lidt mere modig end normalt. Derfor gav han også hånd til den fremmede dreng, som lige havde hilst på en af de andre i gruppen. Reaktionen var ikke, som han havde forventet.

– Anders er et grimt navn, sagde den fremmede dreng.

-Hvorfor er det et grimt navn, spurgte Anders lidt kækt og lod sig ikke påvirke af situationen.

– Hvorfor grinede du før? Skal vi slås? Jeg er MMA-fighter, lød svaret. …

… han blev stadig mere aggressiv. Nu mente han også, at Anders skulle have sagt noget racistisk.

Ud af det blå kom en ven til den fremmede dreng pludseligt cyklende i retning mod Anders. Og i det samme slog den første dreng Anders i ansigtet.

Mens han lå på jorden, kunne han se den fremmede dreng og to andre. De sparkede ham.

… Et af sparkene ramte ham i brystkassen. Det blev leveret med en sådan kraft, at der et par timer efter stadig var et tydeligt skoaftryk på hans krop. Overfaldsmændene efterlod også mærker på hans kind, ryg og ribben.

(Strandparken, Holbæk)

Oploadet Kl. 11:43 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111388/trackback

44 Comments »

 1. Nordvestsjællandske byer som Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Korsør, der ellers var fredelige provinsbyer for bare 10 år siden, er virkelig nu begyndt at tage form som nye kommende shitholes. Både på direkte gadeplan og også politisk. Dansken skal længere og længere ud for at gemme sig i Danmark og undgå berigelse, og snart vil Sejerø formentlig være den sidste sikre havn i området.

  For byrådet er spørgsmålet om den kommende tyrkiske Erdogan-stormoske ikke længere om den skal være i byen, men udelukkende hvor den skal placeres. Ladegårdsparken er i krig med Ringparken, der er i krig med Agervang, osv.

  16-årige Anders har nu oplevet, hvordan det er at “spille smart” og “spille dum” i det nye Holbæk.

  Kommentar by Skatteyderen — 7. juli 2020 @ 12:14

 2. Strike back. Bear weapon

  Kommentar by H. Nielsen — 7. juli 2020 @ 12:37

 3. Hverdagsracisme i den danske provins. Politiken, DR, TV2: Er der nogen hjemme?

  Kommentar by Crass Børsting — 7. juli 2020 @ 12:40

 4. Lidt mere fra samme lokalsprøjte den 19. juni 2020:

  “En gruppe unge befamlede angiveligt to piger og sparkede en mand i Algade i Nykøbing onsdag aften. Det fortæller et vidne til Nordvestnyt”

  “»Jeg så to piger blive befamlet og den ene lagt ned, hvorefter hun bliver trådt på den ene arm og bliver kaldt en dansk luder. Da hun begynder at græde, løber jeg fra min lejlighed ned og ser en ældre herre, der blander sig og får spark, slag samt mange grimme gloser”

  https://sn.dk/Odsherred/Mystik-om-gaagade-overfald-Hvad-skete-der-egentlig/artikel/1300418

  Kommentar by Skatteyderen — 7. juli 2020 @ 12:45

 5. ¤

  Nu er det HELDIGVIS sådan at det er meget, meget let at undgå at blive overfaldet af berigerne og besættelsestropperne.

  Man behøver bare at læse nr. 7 kl. 20.43 den 5. juli, bloggen “Esbjerg: Nicolai røvet af to mørke personer”.

  Følg anvisningerne, og du vil kunne føle dig 99% tryg overalt.

  Kommentar by Bent A — 7. juli 2020 @ 12:48

 6. *skatteyderen 12:14
  Dhimmi har du husket at betale din Jizya?
  Du kalder dig skatteyderen, hvor stor en del af dine skatter tror du der går til indvandring? Der er 4570000 skatteydere i Danmark og brutto udgiften til indvandere er 89000000000 kr. altså 19475 kr. pr. gennemsnitlig skatteyder!
  Ok hvad kan man så få for 89 mia. kr. En kattegatbro er prissat til 65 mia. kr. men inden den er færdig koster den nok de 89 mia. Altså en ny kattegatbro om året de næste 80 år. Men mindre end 80 af slagsen kan vel gøre det. Eller vi kan få 35-40 nye F.35 jagerfly om året altså på 80 år altså 2800 på 80 år, Danmark vil så udgør en alvorlig trussel mod Rusland og true USA position som verdens militære stormagt. Vi ville dominerer luftrummet over Europa, vi kunne også anskaffe os et hangarskib om året ved århundredskiftet vil vi så have 80 og for længst udkonkurreret USA som verdens militære stormagt.— Man kunne også vælge at give de hårdt prøvede danskere en klækkelig skattelettelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2020 @ 12:53

 7. Hvor er alle danske børns Statsminister?

  Kommentar by Bastardo — 7. juli 2020 @ 13:04

 8. Sjakaladfærd.
  Hvad der tiltrænges er genoplivning af Femedomstole, der kan håndtere disse “unge misfornøjede”.
  Femedomstolene oprettedes, hvor det almindelige retssystem ikke virkede af den ene eller anden årsag.
  Og at danske politi og retsvæsen pt. ikke fungerer, er de fleste vel enige om.

  Kommentar by T. Snorrason — 7. juli 2020 @ 13:15

 9. Følger man debatten i andre vestlige er den identisk men værre. Racisme mod hvide bliver sløret, det samme bliver intraetniske hadforbrydelser. F.eks var der 3.mord i New York området sidste år mod ortodokse jøder begået af sorte. Der er mange overfald begået på jøder begået af sorte og latinoer, der ikke kommer i medierne. Jødiske youtube kanaler omtaler det men må også se mange af deres videoer fjernet.. I en by som Baltimore som er 70% sort, er stort set alle hvide flygtet. Men overfald på andre mindretal som asiater er normalt i byen. Multikulturen hviler på løgnen om, at alle problemer har relation til hvides racisme og hvis man beskriver mindretals had imod andre mindretal falder den fortælling til jorden. Derfor skal den ikke beskrives.

  Kommentar by CCC — 7. juli 2020 @ 13:21

 10. Klart racistisk angreb på hvide Anders

  Kommentar by redneck — 7. juli 2020 @ 13:25

 11. Fremtiden vil blive forfærdelig – økonomisk som kulturelt.

  Børn og unge – som er normale danskere og andre normalt civiliserede men multikulturelt dybt naive – vil få en fremtid, som de slet ikke kan forestille sig.
  Europa mister økonomisk inerti og kulturel viden, og hvad der er tilbage, gives væk i en selvglad naiv eufori af såkaldt humanisme.
  Gud nåde os og vores børn ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 7. juli 2020 @ 13:53

 12. ¤

  # Den nervøse 12.53:

  Du har i hovedsagen ret, men det står endnu værre til. For indregnes alle omkostninger, også de indirekte i form af ekstra udgifter til politi, domstole, advokater, tolke, fængsler, skoler, hospitaler osv. samt driften af udlændingestyrelsen osv….. udgifter til “nydanskere” som ikke tælles med i de officielle regnskaber….. udgifter til specielle projekter/ områder…. samt pengepakker til EU, co2-bekæmpelsen og fjerne lande i Afrika osv., så er prisen for Danmarks redning af verden og klimaet nok nærmere 200-250 milliarder kr. om året. Det samlede statsbudget er noget med 1100 milliarder. kr.

  Der er ihvertfald grunde til at nedskæringer, spareøvelser og lukninger hagler ned over sundhedsvæsnet, velfærden og infrastrukturen.

  De enorme udgifter til indvandringen osv. forklarer også hvorfor danskernes pensionsalder sættes op, hvorfor der er begyndt at mangle livsvigtig meedicin til danske patienter, hvorfor hundredvis af danske skoler er afskaffet, hvorfor 35 hospitaler og skadestuer er blevet lukket, hvorfor kaserner, politistationer, posthuse, motorkontorer og biblioteker osv. er nedlagt, og hvorfor danskerne groft diskrimineres mht. førtidspensioner og social velfærd m.m.

  Snart er vi Sverigstan nr. 2.

  Kommentar by Bent A — 7. juli 2020 @ 14:18

 13. Annelise er et skadet menneske.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2020 @ 14:26

 14. Lige de indvandrede islamister+ yngel koster ca 165 milliarder årligt. Tallet er stigende..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2020 @ 14:27

 15. https://snaphanen.dk/
  ““De unge” – les racialles – ville ikke bære maske og ikke betale for billet. Det kostede chaufføren livet at insistere på det.”

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2020 @ 14:32

 16. *Bent A 14:18
  Du godeste, sikke mange kattegatbroer, jetjagere og hangarskibe vi så kunne få🤩

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2020 @ 14:39

 17. https://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-04-16-elev-anholdt-efter-frygt-for-skyderi-paa-gymnasium

  http://balletmagnifique.blogspot.com/2020/07/studerende-der-kritiserede-forholdene.html

  Bemærk hvordan TV2 slører forhistorien, hvor balletmagnifique viser at gymnasiet smed eleven ud af skolen fordi han kommenterede indvandreres opførsel

  Danskeren straffes af skolen for en facebook kommentar og mødes af svært bevæbnet politi – det er fandme vildt

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2020 @ 14:40

 18. Anne-Lise Marstrand-Jørgensen, er anti dansk. Bag kig på hendes facebook profil. FØJ.

  Kommentar by Ewing — 7. juli 2020 @ 14:50

 19. ¤

  Den nervøse 12.53 og 14.39: Ja, så kunne vi nok få det Danmark tilbage, hvor vi herskede over England og Norge og havde vores sydgrænse langt nede i Holsten.

  Bortset fra det, så er tallet for de samlede udgifter til skøre projekter….. “reformer”, indvandring/”integration”, diverse fjollerier, klimakamp, prestige-byggerier, kæmpevindmøller i Ætiopien, krigsførelse i Mali, IT-systemer der må kasseres, nedrivning af tusindvis af gode boliger, syge bureaukratier, Fehmernbroer m.m. ….. nok tæt på 550 milliarder kr.

  Dvs. ca. halvdelen af statsbudgettet/hvad der er konfiskeret hos skatteyderne….. bruges på frås, ødsleri og formål som de gamle partier går ind for, men som den almindelige dansker aldrig får glæde af.

  Kommentar by Bent A — 7. juli 2020 @ 15:45

 20. Den anti-hvide retorik og adfærd intensiveres hele tiden. Men danskerne er desværre så hjernevaskede og oikofobiske at de ikke reagerer adækvat på det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2020 @ 15:48

 21. At meningsmagere ideologisk prøver at påtvinge samfundet den falske idé, at der kun findes hvid racisme, har de facto den effekt, at had og vold mod hvide eksploderer, mens det samtidigt ignoreres, forties og lyves bort.

  Kommentar by traveler — 7. juli 2020 @ 17:27

 22. Langt de fleste negere hader danskere. De vil kun have vores penge.

  Vi kender løsningen…vi må bare ikke.

  Kommentar by Jp — 7. juli 2020 @ 18:29

 23. Kriminaliteten i USAs sorte byområder er vanvittigt høj, men det ignoreres fuldstændigt af medierne. De ser i deres ignorance kun, at politiet væbner sig til tænderne, når de skal løse opgaver i de sorte byområder, og kan ikke forstå, hvorfor politiet skal være så ‘uproportionalt’ voldeligt.

  Kommentar by traveler — 7. juli 2020 @ 18:53

 24. Ligesom alle negermedierne; de synes også de hører noget racistisk hele tiden- deres eget ekko..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juli 2020 @ 19:13

 25. Er det helt umuligt at etablere gengældelseskommandoer i en by som Holbæk?

  Kommentar by Rodina — 7. juli 2020 @ 19:16

 26. https://www.bt.dk/krimi/fremmedkriger-anholdt-i-koebenhavns-lufthavn

  Kommentar by Anonym — 7. juli 2020 @ 19:22

 27. Anne-Lise Marstrand-Jørgensen er kendt for at være, såkaldt, venligboer og disse har det med at “se spøgelser” og racister overalt ved højlys dag.
  Jeg mener at såfremt Anders, s historie “holder” så bør de tre fyre straffes hårdt, straks.
  Det er efterhånden sådan, at blot man “slår en skid” forkert, så udløser det, straks, racisme kortet.
  Hvis der ikke snart kommer ordnede forhold indenfor indvandre- og migrant situationen, så er jeg alvorligt bange for at mange danskere vil gribe til selvtægt overfor ALLE med fremmed klingende navne. Det er efterhånden sådan, at hvis man bærer et dansk klingende navn, bliver man ganske enkelt udskammet både i medierne og ude omkring.
  Jeg synes efterhånden at det er ved at gå for vidt. Findes der ikke snart en løsning på problemet, så vil det uvægerligt gå galt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. juli 2020 @ 19:27

 28. Der har været mange historier fra USA, hvor sortes overfald på hvide er blevet forklaret med at den hvide sagde noget “racistisk”, som om at dette på nogen måde skulle kunne legitimere en voldelig handling.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2020 @ 19:32

 29. # 3.
  Så absolut NEJ, hverken i hovedet eller andre steder.

  Kommentar by Anonym — 7. juli 2020 @ 19:39

 30. # 7.
  Den sad lige i øjet, fin bemærkning.
  Tjae – hvor tror du selv hun er?
  Svaret kunne lyde: I færd med at overbevise de danske vælgere om: Det Danmark du kender. Måske er den slags op ad bakken, desværre fæstner alt for mange lid til den påstand.

  Kommentar by Anonym — 7. juli 2020 @ 19:43

 31. Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2020 @ 19:32

  Der er ikke noget at sige til, hvis hvide begynder at behandle sorte som parasitter der skal undgås. Man kan jo ikke føle sig sikker, de kan blot sige man har været racist også mister man jobbet.

  Kommentar by KineserSnot — 7. juli 2020 @ 19:48

 32. Nydansk racisme
  https://www.bitchute.com/video/BmY7m61wj22c/

  ADVARSEL afskyelig video

  Kommentar by tavsen — 7. juli 2020 @ 19:52

 33. Ikke noget at sige til unge danskere har brug for stimulanser, skulle ikke undre mig den voldelige er leveringsdygtig i den slags, han skaber jo behovet.

  Stor stigning i børn og unges forbrug af antidepressiv medicin
  https://www.sdu.dk/da/om_sdu/fakulteterne/sundhedsvidenskab/nyt_sund/
  Internationalt studie fra SDU har sammenlignet brug af antidepressiver i fem lande, og Danmark står for den største stigning

  Kommentar by tavsen — 7. juli 2020 @ 20:07

 34. #6 Den Nervøse
  Tak for et godt grin :) Tanken om Danmark som en militær stormagt var ganske morsom!

  #28 tavsen
  Ligger svinet det op på facebook? Du godeste, er han blevet anholdt?

  Kommentar by Realist2 — 7. juli 2020 @ 20:53

 35. #28: Ja, afskyelig video! Hvor længe skal vi (etniske danskere) finde os i den behandling i vores eget hjemland?

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2020 @ 21:35

 36. ¤

  Man skulle snart tro at vi nærmer os de sidste tider. Mængden af vanvid vokser og vokser. USA er nu delvis ved at gå i opløsning. (iflg. Bent Jensen)….. Tyskland, England, Frankrig, Sverige, Belgien, Norge og Danmark synes også på vej mod groteske og ustyrlige tilstande. I Frankrig er en buschauffør blevet myrdet af migranter fordi han, som det var hans pligt, krævede billetter og mundbind, og samme dag er der sket hundredvis af migrant-forbrydelser rundt om i Paris, Lyon, Marseilles og Bordeux etc.

  Merkel, Ursula og den svenske feminist Ylva sidder stadig sikkert i sadlen. Og alle mulig andre steder er det åbenbart svært at slippe af meed uduelige politikere, fordi vælgerne bevidstløst stemmer som de plejer.

  Kommentar by Bent A — 7. juli 2020 @ 21:41

 37. * Realist 2 30:53
  Den der kun tager spøg for spøg og alvor for alvor har misforstået begge dele!
  Det uhyggelige er at tallene passer! Det er med andre ord kun for at illustrerer hvor astronomiske beløb, de hårdt plagede danske skatteydere må punge ud med.
  Hvad værre er, er at alle offentlige udgifter opgives som bruttoudgifter, altså tager man f.eks ikke hensyn til at lægen, sygeplejersken og portøren betaler skat, når man opgiver udgiften til sundhedsvæsnet, men lige præcis udgifterne til indvandring, som det eneste, opgives som nettoudgifter, med andre ord det tal, som figurerer – de 35 mia. – er et nettotal fordi den skat som indvandere betaler er trukket fra beløbet, så hvis beløbet skal opgives, som vi opgiver alle andre offentlige udgifter i Danmark så er det 89 mia.
  Der kan simpelthen ikke findes andre forklaringer på det, end at det er et indtil nu vellykket, forsøg på at sminke tallene! 35 mia. lyder ikke helt så horribelt Som 89 mia.
  men det er godt nok mange penge!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2020 @ 22:01

 38. Overvægtig hullahbullah overfalder og udmyger dansk dreng, de slår selvfølgelig altid kun på nogen mindre end dem selv. https://www.youtube.com/watch?v=WJNyl095qZI

  Kommentar by LarsB — 7. juli 2020 @ 22:59

 39. Den nervøse 22.01: *Realist 2 30:53 ???

  Kommentar by Bent A — 7. juli 2020 @ 23:56

 40. Er det ikke lidt for meget,at racisme er spundet så grundigt ind i vores samfund,at det skal være en del af retsystemet? Man skal dømmes på det men gør,og ikke på det man siger! Jeg har længe sagt at muhammedanere skal smides ud. Men det bør vel være danskere,som kritiserer min tale,og ikke de forbandede fremmede/væmmeligboere. Eller hur?

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2020 @ 07:03

 41. Jeg skal skide og her er det rette forum at gøre det i….

  Kommentar by Denzel — 8. juli 2020 @ 13:43

 42. #37 Den nervøse
  Jamen vi er fuldstændigt på samme side!

  Kommentar by Realist2 — 8. juli 2020 @ 19:32

 43. Muhammedaneraffaldet får betalt sin MMA træning af danske skatteydere. Endnu en muhammedaner uden ære bruger sin træning udenfor ringen, hvilket ingen med ære gør.
  INGEN.

  Kommentar by Iznogut — 8. juli 2020 @ 22:57

 44. Jeg har, som sagt, set videoen, hvor den danske dreng bliver mishandlet af en over fed tyrk. Jeg synes at det er fuldstændigt sindssygt at vi, danskere skal finde os i sådan noget i VORES eget land.
  Denne baryler bør STRAKS udvises, sammen med resten af familien. Men bliver han det?. Spørgsmålet blafrer, indtil videre i luften.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. juli 2020 @ 20:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper