8. juli 2020

Trusler mod sigtede i Rønne-sag: “En herre truer på Facebook med at voldtage hans mor fem gange.”

Forsvarsadvokat Asser Gregersen har aldrig oplevet noget lignende, og det skyldes formentligt at han plejer at forsvare kriminelle indvandrere. Folk som han selv har inviteret. “Hvem skader polygami?”, skrev forsvarsadvokaten som retsordfører for Radikal Ungdom tilbage i 2007, og begrundede det med, at Radikal Ungdom ‘gerne vil komme mennesker fra fremmede kulturer i møde’. Det multikulturelle samfund må være en guldgrube for advokater. Fra EB.dk – Drabssag på Bornholm: Sigtet og hans mor får hundredvis af trusler.

“En af de sigtede for drab på Bornholm har modtaget omkring 370 truende eller injurierende beskeder. Det fortæller hans forsvarsadvokat, Asser Gregersen. …

Alene på Facebook har den yngste af de drabssigtede brødre modtaget omkring 350 truende eller injurierende beskeder. Det fortæller hans forsvarsadvokat, Asser Gregersen.

– Der er beskeder, som truer ham selv og hans mor. En herre truer på Facebook med at voldtage hans mor fem gange.

… På Facebook kan man blandt andet læse kommentarer fra folk, der skriver, at de bør blive badet i en ætsende væske, blive voldtaget, rådne op i helvede og få samme omgang som den 28-årige, der døde.”

(Fotos: Facebook. Bemærk truslerne mod brødrenes mor)

Oploadet Kl. 12:13 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111410/trackback

7 Comments »

 1. AFA og perkerne i unison. De mange “Fake News”-artikler forsvinder aldrig. Og mordet vil fremover altid blive omtalt som racistisk, uanset udfaldet af dommen.

  Kommentar by KineserSnot — 8. juli 2020 @ 12:29

 2. Dumskerne er færdige, iSLAM har taget over.
  Luk lorte danmark og spar vores efterkommere fra at blive voldtaget, ydmyget, tæsket og stukket ned samt myrdet af de importerede øst og sandperkere.

  Kommentar by piphans — 8. juli 2020 @ 12:40

 3. Forsvarsadvokater som Nima Nabipour, Erbil Gökhan Edge Kaya og Hassan Mahmood har kronede dage, da de “integrerede” kun stoler på eget blod og klan. DST siger, at 14 procent af Danmarks indbyggere er ikke-vestlige. Kriminalforsorgen siger 50 procent af deres.

  Kåre Traberg Schmidt har meldt sig ind i Alternativet og specialiseret sit advokatkontor i udlændinge- og flygtningesager, der er underlagt offentlig beskikkelse med sikker betaling fra skatteyderne, og hvor der hvert år automatisk kommer tusindvis af “nye kunder”.

  Kommentar by Skatteyderen — 8. juli 2020 @ 14:19

 4. Kommentar by Skatteyderen — 8. juli 2020 @ 14:19

  Fint de bliver registreret rundt omkring…så er de altid til at finde når man skal bruge dem igen!

  Kommentar by Black Watch — 8. juli 2020 @ 16:17

 5. Det radikale justitsaffald bliver kulturberiget og kan ikke undslippe. Mageløst.

  Kommentar by Iznogut — 8. juli 2020 @ 22:53

 6. 1)— NEJ– En heltemodig nødværgelikvidering TANZANIA. !940 5 mill indb ( Dk 4 mill) 1970 14,5-1995 30 -2012 45- 2018 56,3–2020 59 mill indb. Og så hjælper danske feltmadrasser til med at ekstraøge antallet. Hvorfor give U-landshjælp, der finanserer vores egen etniske udryddelse ?

  Kommentar by dansker — 8. juli 2020 @ 22:55

 7. ¤

  Når vælgere betror deres liv, land og fremtid til uduelige, vanvittige, korrupte, amoralske, røde og løgnagtige politikere, hvad kan de så forvente andet end skuffelser?

  Svenskerne har ihvertfald ikke fået andet end død og ulykke ud af deres naivitet. Alene covid-19 = næsten 6000 døde. Og migranterne står for tusinder af overfald og mord.

  Og tænke sig at mange stadig tror på DRs snak om USA kontra EU. Har lige hørt på noget Trump hetz på P1. En hetz så primitiv, barnlig og fjollet at man må tro at journalisterne er retarderede. Det var ikke andet end sladder og sludder.

  Kommentar by Bent A — 8. juli 2020 @ 23:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper