9. juli 2020

Jacob McHangama: Antiracister ofrer det frie ord i sin kamp, “… mere interesseret i at jagte kættere.”

I sidste uge skrev ukendte gerningsmænd ‘Racist Fish’ på Den Lille Havfrue, og hos venstreorienterede POV International er de forarget over, at konservative læser hærværket ind i en BLM-kontekst. Med brug af ‘Ockhams ragekniv’ konkluderes det, med en analyse der inkluderer Trump, at det hele nok ikke har noget med venstrefløjen at gøre. Det kan man tro på eller lade være, men point for den kreative bortforklaring.

Jacob Mchangama fra tænketanken Justitia kommenterer ‘Cancel-kulturen’ i Berlingske – Den moderne antiracisme er en historieløs og fundamentalistisk sekt (kræver login).

“Antiracismen går sin sejrsgang over den vestlige verden med USA som epicenter og kritisk raceteori som sit evangelium. Men antiracismens moderne disciple er ikonoklaster, der har brudt med den oprindelige borgerrettighedsbevægelses fokus på lighed og frihed.

Mens Martin Luther King søgte at vinde nye følgere, er den kritiske raceteoris zeloter mere interesseret i at jagte kættere. Det seneste prominente offer for den antiracistiske inkvisition, er Harvard-professoren Steven Pinker, der er blevet berømt for sit forsvar af oplysningsværdier, der ifølge Pinker har gjort verden til et langt bedre sted.

Men ifølge et åbent brev adresseret til Linguistic Society of America, og underskrevet af mere end 400 akademikere, har Pinker i en række tweets promoveret bandlyste personer og teorier – herunder den mildt konservative New York Times-klummeskribent David Brooks – hvis ideer puster til racisme og nedtoner sorte og brune menneskers kamp for racemæssig retfærdighed.

At antiracismen har udset sig det frie ord som et nødvendigt offer i kampen mod racisme, er ikke blot ildevarslende, men historieløst. For kampen mod den strukturelle racisme i form af slaveri og raceadskillelse blev i høj grad også udkæmpet ved hjælp af ord.”

(Foto: Kenneth Kristensen Berth)

“… fortællingen om den vandaliserede Lille Havfrue passer perfekt ind i de konservative mediers fortælling om, at venstrefløjen systematisk vil ødelægge alt, hvad der er stabilt og godt i verden.” (Martin Poul Gangelhoff, POV International, 7. juli 2020)

Oploadet Kl. 01:10 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111438/trackback

31 Comments »

 1. “mildt konservative” – det står der sgu. Hvad slags konservative findes mon ellers i Mchangamas ultraliberale verdensbillede?

  Kommentar by Hertz — 9. juli 2020 @ 01:38

 2. Der er væsentlig forskel på Jacob Macarin og Samani,Nima! Men spørgsmålet er om nogen af dem skulle have været lukket ind på en dansk læreanstalt,

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2020 @ 01:50

 3. Kampen mod raceadskillelse blev tabt i USA for flere årtier siden. Folk flygter fra områder hvor folk ikke ligner en selv. Detroit og Baltimore gik på få årtier fra, at være hvide byer til stort set rent sorte. Kampen mod racisme er dybest set en kamp imod civilsamfundet som forudsætter folk føler sig familiære for hinanden. Nogle i USA siger, at landet er reelt mere segregeret end da der var formelle segregeringslove.

  Kommentar by CCC — 9. juli 2020 @ 02:12

 4. Var det ikke en af uwe max jensens mange sider som afslørede at det var en reklame for et eller andet kunst projekt, vistnok en bog? Han havde et nærbillede af de klistermærker på havfruen som var forsiden på bogen, men jeg kan ikke lige finde det igen. Det havde ihvertfald intet med trump at gøre.

  Kommentar by Per — 9. juli 2020 @ 02:25

 5. ¤

  De radikale venstrefløjsere vil netop systematisk ødelægge alt hvad der
  er stabilt og godt i verden. “Anti-fascisterne”, BLM, kommunisterne, feministerne, “humanisterne” og nihilisterne er tilsammen en ALTØDELÆGGENDE bevægelse.

  De søger at destruere alle Vestens værdier, demokratier, familier og traditioner. Plus hvide mænd, den personlige økonomi, frihed og sikkerhed. Og de får hjælp af partier, medier, EU/FN, feltmadrasser og islamister.

  Møder de ikke modstand, er Europa dømt til krig, terror og endeløse rædsler.

  Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 02:30

 6. Altså… Det er da ikke højrefløjens M.O. at skrive racist på alting.
  Occams Razor; det er nok venstrefløjen.

  Kommentar by Realist2 — 9. juli 2020 @ 06:29

 7. Venstrefløjen opfører sig som nogle evigt klagende pubertetsteenagere i oprør, som er forarget over enhver minimalistisk fejl, men som ser stort på De tyraner som de selv har skabt (Stalin, tildels Hitler, og Mao, Pol pot, og Kim Il sung) med Deeres marxistiske utopi. (Æret være Geffreys Cains minde-inspiration.). De overser at Black Lifes Matters i Deres egne navneudsagn exkludere andre farver. Som om det kun var sorte liv der betød noget, eller at andre hudfarvenedværdigelse ikke også er racistisk. Det er pinligt at se Denne tomhjernede fårefloks mentale forargelse i alt dens selvfrelsthed. Håbet ser ud til at være i Central og østeuropa- ikke den frihedsforkælede generation, som uddeleger ansvaret uden selv at have noget at byde, andet end selvpynt. Det værste er at se Deres leflen for Islam, som er modbydeligt afstumpet overfor Islams ofre, men det er ikke kun Venstrefløjen men så sandelig også K og V.(Alternativet og Radikale selvfølgelig). Pinligt med hærværket. Derfor støt SIAD og GI. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2020 @ 06:33

 8. @ Per — 9. juli 2020 @ 02:25

  Min første tanke var også at det måtte være Uve Max, men af en anden årsag.

  Tosserne benytter sig ikke af afstemt grafitti og ville “bare” have skrevet racist med stor ubehjælpsom skrift.

  Kommentar by Santor — 9. juli 2020 @ 08:15

 9. jacob mchangama skriver jo ikke andet end det Vi andre har sagt og skrevet i mange år. Er han ved at skifte side, eller er det blot et glimt af fornuft Vi ser fra den kant?

  Så i stedet for at bruge penge på “tænketanken Justitia” kan man bare lytte til fornuftige mennesker i al almindelighed.

  Kommentar by Santor — 9. juli 2020 @ 08:19

 10. Formentlig er det demokraterne i USA, som står bag den nye antiracisme bølge forbundet med antifa og andre venstreekstreme hadegrupper. Demokraterne er så hys & frus over Trump, at de satser på at skabe kaos overalt – kun for at skade Trump maximalt. Hvis BLM og coronavirus kan smides over på Trump som hans skyld, kan sleepy Joe overtage det ovale værelse og Halalary overtage magten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. juli 2020 @ 08:20

 11. Er Remee, som McHangman hedder når han laver popmusik, ikke bare en nihilistisk Ole Birk Olesen klon, der er klar til at sælge sin bedstemor, bare prisen er høj nok?

  Kommentar by Træt — 9. juli 2020 @ 08:31

 12. Apropos…. Sjov tegning i Politiken.

  https://politiken.dk/debat/dagenstegning/art7853783/Vandal

  Kommentar by BE — 9. juli 2020 @ 08:39

 13. Er det muslimer?

  En gruppe unge mennesker har gennem længere tid skabt utryghed og truet ansatte på Bispebjerg Hospital.

  Konkret skulle de unge mennesker ifølge både hospitalet og Københavns Politi hænge ud i et nybygget parkeringshus nær hospitalet.

  Her bliver der tilsyneladende både indtaget og solgt ulovlige stoffer, og det skulle være i den forbindelse, at en vagt tidligere på året blev truet, sparket over benet og spyttet på af en ung mand, ligesom flere af hospitalets portører har oplevet at blive filmet af de unge uromagere.

  Det oplyser Bispebjerg Hospital til B.T.

  ‘Vi er opmærksomme på, at nogle af vores medarbejdere kan være bekymrede over, at parkeringshuset i korte perioder bruges til andet end parkering. Vi har indført en række tiltag og samarbejder med Københavns Politi om at sikre, at der ikke sker noget ulovligt i huset,’ skriver Kirsten Wisborg, der er hospitalets vicedirektør, i en mail.

  Hun tilføjer, at hændelserne begrænser sig til området omkring og i parkeringshuset, der har åbent for offentligheden døgnet rundet.

  ‘Tidligere har vi andre steder været udfordret af unge, der har lavet drengestreger, som politiet betegner det. Det er stoppet, efter vi har sikret flere af vores bygninger, så man ikke kan komme ind i dem uden tilladelse.’

  Parkeringshuset ved Bispebjerg Hospital, hvor en gruppe unge skaber utryghed blandt stedets ansatte.
  Parkeringshuset ved Bispebjerg Hospital, hvor… Vis mere
  Som følge af den utryghed, som de unge har skabt, vil politiet nu øge tilstedeværelsen i området.

  »Københavns Politi er opmærksom på, at en gruppe unge gentagne gange har opholdt sig i parkeringsanlægget ved Bispebjerg Hospital, hvilket har ført til utryghed. Derfor har vi haft en god og konstruktiv dialog med hospitalet, der er på vej med flere forebyggende tiltag, så de unge ikke tager ophold på området. Samtidig har vi øget vores politimæssige tilstedeværelse på stedet,« lyder det fra politikommissær Jonas Wybrandt, der er leder af Nærpolitiet Nordøst.

  Hertil vil Bispebjerg Hospital inden længe indlede et samarbejde med et eksternt vagtfirma, der skal patruljere i og omkring bygningen med hund, ligesom man også har et specialnummer til politiet, som hospitalets portører kan ringe til, hvorefter politiet vil være ved parkeringshuset inden for få minutter.

  »Bispebjerg Hospital befinder sig i et tæt beboelsesområde, og normalt ser vi gerne, at vores matrikel også bliver en oase for kvarterets beboere, som de kan benytte. Men det må selvfølgelig ikke ske på bekostning af vores personale, da deres tryghed er førsteprioritet,« lyder det fra vicedirektør Kirsten Wisborg.

  Hospitalet vil desuden øge overvågningen i området, ligesom man vil sætte spotlys på toppen af parkeringshuset, så det ikke er muligt at gemme sig i mørket.

  Skulle det ikke have nogen effekt, overvejer hospitalet at sætte bevægelsessensorer på kameraerne, så de lettere kan monitorere parkeringshuset, og eventuelt helt aflåse dele af parkeringshuset om aftenen og natten, så det ikke er muligt at komme ind, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. juli 2020 @ 08:47

 14. Ezra Levant special show: Hvordan kommunistiske Kina har inspireret cancelkulturen

  https://youtu.be/na6tkgxEc8Y

  Kommentar by Hodja — 9. juli 2020 @ 08:47

 15. Det er ikke kun Danske nobiliteter der springer ud som normale men hele den “elitære” fløj der nu selv er blevet ramt af cancel-kulturen.

  https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-07-08-harry-potter-forfatter-og-149-andre-kritiserer-kraenkelseskultur-i-aabnet-brev

  Jeg tror man kalder det en øjenåbner.

  Fornuften indtræder pludselig når de bliver gået for nær og den pøbel de støttede i deres dumhed begynder at kalde dem racister og andre socialistiske skældsord!

  Kommentar by Santor — 9. juli 2020 @ 09:48

 16. Er det muslimer? (2)

  Aarhus Lystbådehavn plages af uro

  På områderne ved Aarhus Lystbådehavn og Aarhus Ø har flere sejlere den seneste tid oplevet, at unge går om bord på bådene – også selv om bådens ejer opholder sig på båden. Flere melder om forsøg på indbrud.

  Området har været plaget af larm og truende adfærd til langt ud på natten, bilræs og salg af narko, skriver Jyllands-Posten. Borgere i området føler sig utrygge, og der er nu ansat fire vagter, der skal forsøge at skabe ro i området.

  Rådmand for Kultur- og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R), holdt tirsdag et ekstraordinært borgermøde i Aarhus Sejlklubs klubhus for at diskutere problemerne med borgerne i området.

  »Nogle af de unge, der er tale om, er uden for pædagogisk rækkevidde, så der er ikke ét greb, der kan løse det hele. Vi skal finde en fælles løsning ud fra en holistisk tilgang og fortsætte samarbejdet mellem blandt andet politiet og de sociale myndigheder,« siger Rabih Azad-Ahmad til Jyllands-Posten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. juli 2020 @ 10:10

 17. Hvorfor lever han ikke i Afrika sammen med broderen hvis han ikke kan lide vores eventyr? Hans afrikanske far kæmper vist for menneskerettigheder dernede, så han kunne afhjælpe ham….

  Kommentar by Moth — 9. juli 2020 @ 10:40

 18. ¤

  Iflg. P1 er en Karen Melchior fra R nu også hoppet ind i den bevægelse som vil have ytringsfriheden begrænset.

  De problemer som Umulius antyder, kan i nogen tid holdes nede med brug af politi og vagter med hunde, men på længere sigt vil det hele kun blive værre og værre. Den eneste løsning er stop for indvandring plus repatriering.

  Men ALLE de gamle partier ønsker mere indvandring og mere afrikanisering/islamisering. Og der er stadig ikke opstillet et nyt parti som hverken er liberalt, radikalt eller rødt, men bare dansksindet og på danskernes side overfor alle de forrykte, totalitære, asociale, lyssky, familiefjendske og landsskadelige tiltag som kommunister, radikale, nihilister, europater og feminister har gang i.

  At tro at NB, SK og DF alene kan redde Danmark, er nok en urealistisk form for optimisme.

  Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 10:42

 19. Lav en skulptur af “Fede Sørensen” og sæt den i Havfruens sted.
  Tror I besøgstallet stiger.:

  18 Bent A
  Det er enten: NB, SK og DF, eller borgerkrig.

  Kommentar by Charles — 9. juli 2020 @ 11:36

 20. Det er enten: NB, SK og DF, eller borgerkrig.

  Borgerkrig? I Danmark? Danskere der starter den?…Kommer aldrig til at ske!!!

  Vi havde for længste og for flere år siden set et massivt folkeligt oprør og modstand via de endnu delvis demokratiske valg, hvis man var utilfreds med udviklingen…ved sidste valg var det 87,7 % vælgere der stemte på partier der ikke vil gøre noget effektivt ved islams stigende dominans!

  Folket har for længst givet op og affinder sig med tingenes tilstand og den mørke middelalder der er på vej igen!

  De håber bare det ikke rammer dem og desværre er der også tale om, at det er vore kvinder der i stort tal lader det ske bevidst, med fuldt overlæg og med vilje…det er sådan det er!!!

  Vi lever i en tidsalder hvor bevidst naivitet, ønsketænkning, massehysteri og rabiate tanker og handlinger – en slags Münchausen by proxy adfærd. Det er manges flugt væk fra realiteterne og virkeligheden, som man ikke kan forstå og håndtere og som får dem til i deres forskruede opfattelse, at blive set, beundret og retfærdiggjort af omgivelserne og alle de andre medløbere i deres kollektive, hovedløse massehysteriske amokløb. og som sagt båret frem af et flertal af især unge kvinder, medierne og de fleste venstreorienterede og radikale fantaster!

  Beklager…jeg tror ikke på nogen fremtid i Danmark baseret på det der var engang…det bliver noget helt andet og absolut ikke noget godt!

  Kommentar by Black Watch — 9. juli 2020 @ 12:57

 21. @santor: jeg mente at uwe max skrev om det, ikke at han lavede grafittien.

  Kommentar by Per — 9. juli 2020 @ 13:32

 22. Det er fuldstændig vanvittigt, at vi danskere nu skal sige undskyld for nogle af vore forfædres deltagelse i slavehandel. Skal jeg også tage ansvaret på mig for nogle af mine forfædres eventuelle forbrydelser? Skal Poul Nyrup Rasmussen aftvinges en undskyldning for, at hans fars navn står på en liste over nazister? Skal enhver morders børn og børnebørn sige undskyld for deres fars eller bedstefars forbrydelser? Det er vanvid.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. juli 2020 @ 14:42

 23. 22) . Nej!… Og hvem er det der kræver en undskyldning. Nogle selvretfærdige idioter, som selektivt går efter den kristne kultur med dens mulighed for frihed og lighed -OVERFOR LOVEN-men som totalt overser Islams indbyggede modbydeligheder og undertrykkelse, og som hvad Venstrefløjen angår absolut ikke er værdige til en undskyldning med dens historiske regimer, som kun Islam kan konkurrere med i Modbydelighedsundertrykkelse og frihedsindsnævring mentalt. Gå af helvede til med Deres undskyldnings krav.

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2020 @ 15:07

 24. I den korte avis, redegør Kirsten Valør for det Islamiske slaveri, som er foregået gennem historien -der er også 3 danske eksembler-.

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2020 @ 15:22

 25. Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2020 @ 15:22

 26. That tourist site is a symbol that attracts tourists, tourists that spend money in Denmark and Copenhagen, money that pays for the welfare of those idiots that vandalized the symbol. How retarded and stupid can you be to not get simple links?

  At one time I worked as undercover. I infiltrated the commie networks. At one point a commie woman said that so many stores have closed up and it was eerie feeling, empty streets. I told her that If the stores that had paid taxes and went belly up dissapeared, how come the ones that sell a much narrower product line are left?

  when you buy from a muslim or a nigger owned store or where these haters work you sponsor either the black economy or that the stores can hire muslim or nigger retards that are paid by the tax payers (or both). People that have experience and know fluent Danish are discriminated and money are stolen from the taxes to pay all this so the corrupt poltiticn commie scum can get invoted again so they can steal and lie. You become police, politician, journalist or public sector employee because you are a liar and thief. How would hire a liar and a thief n the private sector, they know right away that you are a criminal right away so you need to stay in those public sector professions and you need the votes as politican. You pay for this thrugh your taxes. that is why you should cheat and steal so that your taxes stay low or you do not pay any taxes to the government. when you mention this you are a racist, of course you are since you are telling the truth and that is why paludan, snaphanen, lars andersen and uwe max are constantly attacked and the liars and thieves constantly expand the list they are harrassing because they do it to make an example that you should shut up and take their commie oppression so they can stay in power and keep lying and stealing. that is why you should fight back, lie, steal and fight back with expensive and smart lawyers. teach them that if they come after nyou they will get 1000 times back, that they get in their small iq that they will never get an easy win when they go after you. better to fight then to live enslaved.

  Kommentar by Erwache — 9. juli 2020 @ 18:06

 27. Kan nogen mon forklare mig, hvordan en fisk kan være racist?. Jeg synes at den efterhånden er temmelig langt ude.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. juli 2020 @ 19:44

 28. Og vupti – beskyld din modstander for, hvad du selv er skyldig i.
  Løgnen er svær for sandheden at indhente, især når Fake News MSM kun, ene og alene, promoverer løgnen.

  Alt er racistisk, hvis George Soros betaler “protesterende” for at mene dette eller hint.

  Kommentar by Iznogut — 9. juli 2020 @ 23:45

 29. BORGERKRIG naevnes. Hvem starter denne borgerkrig ? Nutidens maend. Naeppe. Se paa dem. Barnlige,fjogede tatoveringer,halskaeder, armbaand, pigehaar, skjorten ud af bukserne, oereringe. Disse feminine svaeklinge vil ikke starte noget som helst.

  Kommentar by Holger D. — 10. juli 2020 @ 01:06

 30. > Santor
  Er du gammel tossist? Eller har du noget imod Uve Max,sådan rent personligt?

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2020 @ 01:39

 31. @ Per — 9. juli 2020 @ 13:32

  Så misforstod jeg, men jeg tror stadig at det er ham ;)

  @ Nielsen — 10. juli 2020 @ 01:39

  Hvad er en tossist? Og nej, jeg har intet imod Uve Max. Tværtimod er jeg en stor fan men det gør det ikke mindre sandsynligt at det er ham der står bag grafittien på Havfruen.

  Kommentar by Santor — 10. juli 2020 @ 23:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper