13. januar 2010

Helle Hinge: “At klippe julehjerter er også en kristen ting, Tiden er løbet fra det.”

BT fortæller i dag om en ny lærerbog af Helle Hinge, der anvendes på Læreruddannelsen Zahle, hvor hun underviser kommende folkeskolelærere. Et citat fra Lærere mod jul og kongehus (ikke online).

“Hvis man skal inkludere alle grupper i samfundet, så burde man holde religion privat. At klippe julehjerter er også en kristen ting, Tiden er løbet fra det… Mange muslimer synes sikkert, det er helt fint med julehjerter, men der vil også være nogle der er imod.” (Helle Hinge, religionshistoriker)

Eksempler fra bogen Medborgerskab – fra teori til praksis, sakset fra Lærebog vil have jul og kongehuset ud af skolen.

Drop jul i skolen
»Folkeskolens nære bånd til kirken viser sig også, når nogle skoleklasser ved juletid går i kirke, bruger en dag på at klippe julepynt, spiller krybbespil, beder morgenbøn eller synger kristne sange ved morgensamlinger. I et flerkulturelt, og dermed flerreligiøst, samfund ville det være mere tidssvarende at fjerne disse religiøse elementer fra det offentlige rum, herunder folkeskolen, og overlade dem til folks privatliv.«

Drop kristne helligdage
»Assimilation eller marginalisering pga. ens minoritetsidenitet ville dog kunne forhindres, hvis folkeskolen prioriterer at ligestille elever fra alle etniske og religiøse grupper og ikke favorisere kristne grupper, hvad angår helligdage eller undervisning i kristendomskundskab.«

Overgreb at forbyde burka
»Forbud mod at bære religisøe symboler og religiøs klædedragt, er ikke blot et stærkt indgreb i frihedsrettighederne, det er også mangel på anerkendelse af den pågældende religion.«

Acceptér fanatikere
»Radikale jødiske, kristne og muslimske grupper bliver ikke som os, de lever ikke »i middelalderen, de lever også i det 21. århundrede, som en del af den moderne verden. Det er illusorisk at forestille sig, at det kun er et spørgsmål om tid, før de bliver som os… Vi skal finde måder, hvorpå vi kan leve sammen nu.«

Store koncerner bryder frit menneskerettigheder
»Hvem skrider ind overfor dem, når de krænker menneskerettighederne eller ikke betaler skat? Staterne er i stadig mindre grad i stand til at beskytte sine borgere mod disse koncerner eller finansmarkedets luner.«

Globalisering er udemokratisk
»Jo mere globalisering, des mindre demokrati.«

Voldelige Fogh og Bush
»I forhold til andre styreformer træder demokratiet endnu i sine barnesko. Det forhindrer ikke nutidens vestlige magthavere i at herliggøre det i sådan en grad, at de endda med vold vil indføre det andre steder i verden. Er vi nået til et punkt, hvor vi kun ser vores ideer som sande?«

Ingen religionsfrihed i Danmark
»..ingen af dem (trosretninger) er ligestillet med Folkekirken og der er således ikke religionsfrihed i Danmark. Selv Islam, landets næststørste religion, har andenrangsposition, og det kan blive et problem, hvis man ønsker ligestillede borgere… Danmark er her i strid med de internationale konventioner, eksempelvis den europæiske menneskerettighedskonvention.«

Demokrati er ikke godt
»Demokrati har i sin korte moderne historie haft flere foruroligende konsekvenser, og måske begynder vi først nu, at kunne se dets problematiske sider. Demokratier er ikke automatisk gode eller retfærdige. Ofte kuppes, aflyses eller udelades demokratiske valg, hvis der er udsigt til at »de forkerte« vinder.

Mere.

 • 13/1-10 BT – Apartheid og Danmark er det samme.
 • “En anden strategi er segregationspolitik, som går ud på at adskille indvandrere og flygtninge fra resten af befolkningen. To forskellige eksempler på ufrivillig segregation er apartheid i Sydafrika og de danske asylcentre. (Helle Hinge)

  Oploadet Kl. 16:24 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/11145/trackback

  59 Comments »

  1. Jamen der er jo ikke bare tale om at afskaffe religiøse symboler som et slags kompromis. Havde det dog bare været sådan. Næh nej, der er jo tale om at det er os europæere, der skal integreres i vores egne lande ved at bøje os for muhamedanernes krav. De må fortsat bære deres tørklæder og undgå svinekød og andre “urene” danske ting, men vi må ikke engang dyrke vores egen kultur på grund af nogle tilflyttere, som vi ikke engang har bedt om at komme (jeg blev i hvert fald aldrig spurgt).

   Det er ikke et gensidigt kompromis – det er afskaffelse af europæisk kultur. Den belgiske fast food – kæde Quick er gået over til kun at bruge halalslagtet kød:
   http://www.meattradenewsdaily.co.uk/news/120110/france___fast_food_chain_goes_halal_.aspx

   Kommentar by Carl — 13. januar 2010 @ 17:13

  2. Man kan sige meget, men det er smart at indføre denne slags “viden” i folkeskolerne. Det vil jo betyde at der hvert eneste år bliver udklægget hundrevis af mennesker med “den rette holdning”. Da jeg gik på seminarium, var det helt bevist altid DF der var det onde dyr i åbenbaringen og vi skulle da ALTID have respekt for andre kulture og passe på deres “følelser”, men bøger der viste dette var der dog ikke. Vi kunne jo næppe holde et morgenmøde, uden at der kom en henvisning til hvor gode RadV. var for os studerende og mit medlemskab af DF blev jeg pålagt at holde skjult (af elever, ikke lærere) Ligeledes blev vi tit i kristendom og livsstils kundskab sat til at annalysere tekster fra en bog om multikulti, teksterne var vist udvalgt af Reino Petersen, for hvis der kom noget med fra “højrefløjen, var det altid ekstreme udmeldinger, som læreren så altid slog op som et tegn på hvor dårligt menneskesyn vi har herovre, mens tekster om religiøse slagtninger og kønslemlestelser blev nedtonet og forklaret med kultur og respekt for denne. Jeg må med skam erkende at jeg udvandrede fra en af disse timer, da vi havde læst en tekst af den talende alpehue om det racistiske DK, hvor jeg tog afstand fra det syn på DK som han fremsatte (sammen med den eneste muslim i klassen) men det blev fejet af bordet, for den talende alpehue var jo en dygtig mand, der havde om nogen sat fokus på hvor dårlige og onde vi danskere var……..

   Så denne bog falder helt i tråd med mine oplevelser i folkeskolen, nu er det bare på tekst hvad folk er indoktrineret med længe.
   Som en skrev på Søren Pinds FB idag, så skal man snart overveje hjemmeskoling.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 13. januar 2010 @ 17:18

  3. Denne bog skal med garanti bruges i KLM og den bog jeg brugte i KLM sagde det samme. MEN dette er en bog der er længere end de saksede kommentarer her. Læs lige hele bogen inden i kaster jer over den!!!!

   Kommentar by Robbyg — 13. januar 2010 @ 17:20

  4. Mod idioter kæmper selv de bedste forgæves. Man bliver så træt og opgivende af at læse den slags hjemmebryggede snuptags-forklaringer, der ikke kræver den mindste form for refleksion eller viden. Vi har hørt på det samme vrøvl igen og igen, der er absolut intet nyt under solen, samme hjernedøde “argumenter”, samme floskelbrug, samme forsøg på at nivellere alt, der stikker ud og potentielt kan virke stødende.

   Forfatteren tror hun argumentere for noget, men i virkeligheden gør hun (sikkert ubevidst) noget helt andet: hun giver sit bud på, hvad man skal mene, hvordan man skal argumentere, hvis man gerne vil anses som et godt menneske. Og her er “god” defineret ud fra en grundantagelse om, at des mere selvudslettende og tolerant man er, jo bedre er man. Argumenternes lødighed er herefter udelukkende et spørgsmål om, hvorvidt man på forhånd ejer det rigtige sæt af holdninger. Man argumenterer derfor ikke længere frem til en bestemt holdning, men ud fra en bestemt holdning. Man forsøger ikke at begrunde eller bestyrke sine holdninger, men kaster snavs på andres begrundelser fordi de fra starten ikke har det politisk korrekte islæt som udgangspunkt. Det er metodologisk uvederhæftigt og ikke mindst ganske usmageligt.

   Et modbydeligt og ondsindet gespenst – er hvad hun er!

   Kommentar by fonss — 13. januar 2010 @ 17:23

  5. Min mening:

   At klippe julehjerter er også en kristen ting. Derfor skal vi gøre det mere.

   Næstekærlighed er en kristen kvalitet. Arabisk overtro er noget andet.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 13. januar 2010 @ 17:27

  6. Lad mig lige minde jer om hvad KLM står for (et fag på seminariet)

   KRISTENDOMSKUNDSKAB, Livsoplysning og MEDBORGERSKAB

   Kommentar by Robbyg — 13. januar 2010 @ 17:30

  7. rob
   Du kan dog godt se det er uheldigt at man undervises på denne måde i folkeskolen ikke? især når man indtænker folkeskolen formålsparagraf ikke? Den der siger at man ikke må undervise politisk, og denne bog er da om noget et politisk manifest. Men det er du ligeglad med, for du skal jo bare dreje debatten som den gode troll.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 13. januar 2010 @ 17:35

  8. Dette er ikke en bog til brug i folkeskolen, men til brug på seminariet.

   Kommentar by Robbyg — 13. januar 2010 @ 17:40

  9. Seminariet – er det et såkaldt ekko-kammer?

   http://blog.politiken.dk/kappel/2010/01/08/det-h%C3%B8rer-man-hele-tiden-om-vejen-til-ekstremisme/

   Det hjælper i hvert fald at have “de rigtige meninger”…

   Kommentar by Thomas Rimmer — 13. januar 2010 @ 17:58

  10. “Hvis man skal inkludere alle grupper i samfundet, så burde man holde religion privat…… Mange muslimer synes sikkert, det er helt fint med julehjerter, men der vil også være nogle der er imod”

   Bare der dog var nogle journalister der ville interviewe hende angående madordningen i en århusiansk børnehave der indretter sig efter islamiske dogmer.

   Det må hun jo nødvendigvis være arg modstander af (eller også er hun bare racist), for det er tiden da vist løbet fra. Og nogle kristne er måske ligeglad med halalmad, men andre vil være imod. Islam hører til i privaten, ikke i børnehaven.

   Af en eller anden grund tvivler jeg dog på at hun vil bruge logikken der.

   Kommentar by Superman — 13. januar 2010 @ 18:09

  11. “At klippe julehjerter er også en kristen ting, Tiden er løbet fra det.”

   “Halal-slagtet mad i institutionerne er en islamisk ting. Tiden er løbet fra det”. Men det kommer vi nok aldrig til at høre fra oikofoben Helle Hinge.

   Kommentar by JensH — 13. januar 2010 @ 18:14

  12. @ Robbyg

   “Denne bog skal med garanti bruges i KLM og den bog jeg brugte i KLM sagde det samme.”

   Det bliver det jo ikke bedre eller mere rigtigt af. Havde en DF’er sagt noget lignende rettet en anden vej, ville Politiken kaste sig over det og omtale det som en nazistisk kultur-hygiejne politik.

   “MEN dette er en bog der er længere end de saksede kommentarer her. Læs lige hele bogen inden i kaster jer over den!!!!”

   Mener du citaterne er taget ud af en sammenhæng ??
   At de opvejes af nuancerede betragtninger fra et andet politisk ståsted. At hendes påstande og synspunkter udsættes for kritik andre steder i bogen ??
   Iøvrigt; skal vi ikke gætte på at BT har læst mere eller mindre hele bogen – der jo ikke er særlig tyk. Katrine Winkel Holm har iøvrigt kritiseret den i JP, så skal vi ikke gætte på hun har læst den.

   Og ingen hævder jo at der er et problem med at et fag handler om “medborgerskab” – omend det lugter fælt af et modeord med det primære formål at politisere groft i undervisningssektoren.
   Kritikken retter sig mod hendes rabiate forståelse af dette begreb, en forståelse som er langt ude i forhold til hvad befolkningsflertaller mener, og hvad enhver anstændig demokrat må stå inde for.
   Citaterne taler jo for sig selv.

   Kommentar by Superman — 13. januar 2010 @ 18:16

  13. Og så er vi igen inde ved sagens kerne. Mennesket er dumt – et dumt svin og kvinder især – desværre (heldigvis er der mange prægtige kvinder på denne blog).

   Jeg gider ikke kommentere på hendes hjernedøde selvmodsigelser. Jeg vil ikke fratage hende ytringsfriheden, men jeg vil fanen-fisemig ikke finde mig i, at sådanne feltmadrasser får mindste indflydelse på folkeskolen.

   Så spørgsmålet et det evige: Hvad gør vi for at få Hinges, Ellemans og konsorters landsskadelige indflydelse fjernet? Mit bud er gammeldags konservatisme. Er der andre muligheder?

   Kommentar by Børge — 13. januar 2010 @ 18:24

  14. http://www.information.dk/220086

   Suzzanne Brøgger kigger tilbage på årtiet. Lidt i samme stil og med de samme skurke som det ovenstående.

   Kommentar by HHX — 13. januar 2010 @ 18:25

  15. Jeg får snart kvalme af alle de ting, som de seminariesøgende unge skal udsættes for.

   Føj.

   Al denne newspeak. Medborgerskab, har man hørt magen. Det hedder statsborgerskab. Medborgere findes ikke heller ikke, de hedder borgere. Hvad bliver det næste? Skal faget dansk døbes om, undskyld, navngives til sprogkundskab?

   Føj.

   Kommentar by bl — 13. januar 2010 @ 18:26

  16. Jeg har ikke selv noget problem med at undvære julehalløjet, som ærlig talt er begyndt at gå mig på nerverne de seneste år, men når det så er sagt, så lugter det her langt væk af, at kristendom og islam skal sidestilles – og hvorfor i alverden skal de det?

   Jeg har sagt det før – i en perfekt verden var der ingen religiøse mennesker og julen ville være en lysets fest, der fejrede vintersolhvervet.

   Det jeg bare ikke KAN forstå er, hvorfor pokker skal alle religioner behandles ens, når nu de jo da for pokker ikke ER ens.

   Var det ikke, når det kommer til stykket, bedre at at lære børnene om den danske kultur- og religionshistorie, så de har mulighed for at orientere sig i det samfund de lever i. Det er jo da forøvrigt heller ikke fordi kristendommen videregives ukritisk, i modsætning til den undervisning de muslimske børn får i deres koranskoler, hvor al selvstændig tænkning er strengt forbudt.

   Hvis jeg ellers troede på, at de skide frelste pædagokker i skolerne kunne finde ud af at være islamkritiske, kunne jeg måske ligefrem være tillokket af tanken om at omdøbe “kristendomskundskab” til “religionskundskab” med større fokus på religioners ligheder og helt især forskelle, men det tror jeg alligevel ikke på de kan finde ud af. Et religionsfag skulle pædagokkerne nok vide at få lavet om til et halal-fag.

   Hvad resten angår:

   – Burka og andre islamiske klædedragter er først og fremmest et overgreb på kvinder og dernæst på de mænd, der skal se på det.

   – Religiøse galninge skal ALDRIG ALDRIG accepteres.

   – Kapitalisme er en smuk ting, der har gjort mere godt for menneskeheden end socialismen nogensinde har forsøgt.

   – Økonomisk globalisering er en god ting, politisk globalisering har vist sig at være et mareridt.

   – Vores vestlige frihedstradition er helt utvivlsomt alle andre politiske traditioner ekstremt overlegne. Når det er sagt, kan vi gøre det bedre.

   – Ligestilling mellem civilisation og barbari bliver aldrig en god ting.

   – Demokrati er det bedste vi har, selvom det er en forbandet pestilens, hver gang de røde sidder ved magten.

   Og så er der lige det med hjulehjerterne….hvorfor i hele hule hede helvede skal børn ikke have lov at klippe hjulepynt?? Hvordan skulle det dog kunne krænke nogen eller noget. Det er jo en leg for pokker – lige som når børn leger med ler eller maler med tudser. Helt ærligt – skulle man nu ikke bare lade børn være børn. Hvis det er så stort et problem, kan de da lade de muslimske børn klippe halvmåner – eller bedre endnu – små muhammeder.

   Kommentar by Mackety — 13. januar 2010 @ 18:39

  17. Helle Hinge bekræfter det jeg har lært for længe siden: Der findes ikke ondskab, kun dumhed.

   Fantastiske postulater hun er god for. Fy for den.

   Kommentar by Høgsbro — 13. januar 2010 @ 18:54

  18. OT

   Ifølge TV2 er FOX NEWS “Højreradikal”:

   http://nyhederne.tv2.dk/article/27782406/

   Kommentar by JensH — 13. januar 2010 @ 18:58

  19. @ 14.

   Når man har nået min alder, husker man Suzzanne Brøgger på mange måder.

   Tilbage i slutningen af 60’erne tror jeg det var, havde Suzzanne en midterside artikel i Ekstra Bladet. Det ledsagende halvsides billede viste Suzzannes skræv i indzoomet bar figur, og den ledsagende artikel om et bezøg i det herlige Zovjetunionen fortalte om, hvorledes Zuzzanne var blevet voldbollet af halvdelen af den røde hær i et buskadz nær den røde pladz.

   Så meget for den dumme sæk lort.

   Kommentar by Børge — 13. januar 2010 @ 19:01

  20. >10 Superman & 11 Jens H

   God pointe!

   Kommentar by Mackety — 13. januar 2010 @ 19:06

  21. Fruen ved ikke hvad hun taler om. Der er religionsfrihed i Danamrk, og Islam er via sin, i mine øjne forkert tildelte, status som “godkendt” ligestillet med f.eks katolikker, evangelister, baptister og jøder. Hun mener sikkert religionslighed, og det har vi ikke, idet folkekirken har en særstatus ved at understøttes af staten. Jeg begynxder efterhånden at tvivle på om samfundet ikke var bedre tjent med at en hel del kvinder blev hjemme og passede huset og ungerne.

   Læs i øvrigt her:

   http://1234.tv2.dk/article.php/id-27761288.html?ss

   Fru Hinge tilhører et lille selvovervurderende mindretal,og argumentationen er på samme niveau som det ses alle andre steder hvor man kan gå i clinch med apologeterne og oikofoberne. Hvis man møder hende i en debat, så giv hende tørt på. Hun lyder ikke som en det er ret svært at blæse omkuld.

   Kommentar by PeterK — 13. januar 2010 @ 19:11

  22. Der findes mange slags overgreb mod børn. Helle Hinges bog er en af dem.

   Kommentar by Morten P — 13. januar 2010 @ 19:28

  23. -> #21 PeterK

   “Fru Hinge tilhører et lille selvovervurderende mindretal”

   Det har du sikkert ret i, men deres meninger fylder ufatteligt meget i MSM. De er i høj grad dags-ordensættende, og dagligt vinder de ’små slag’, som også den artikel du linker til vedrørende halal-mad i institutionerne er endnu et eksempel på.

   Kommentar by JensH — 13. januar 2010 @ 19:53

  24. Morten P Siden hvornår er Seminariestuderende blevet børn?

   Kommentar by Robbyg — 13. januar 2010 @ 19:54

  25. @Robbyg

   Det kan godt være det kommer som en overraskelse for dig, men seminariestuderende bliver ikke på seminariet resten af livet.

   Kommentar by Morten P — 13. januar 2010 @ 20:05

  26. Nej men bogen har jo i realiteten intet med undervisning af børn at gøre. KLM er et obligatorisk fag man har i første år på seminariet og som underviser seminarieeleverne i de 3 områder Kristendomskundskab, Livsoplysning og Medborgerskab. Desuden giver ikke meget for de seminariestuderende I tror ikke at de studerende kan forholde sig kritisk til de tekster de får udleveret?

   Kommentar by Robbyg — 13. januar 2010 @ 20:08

  27. -> #26 Robbyg

   “seminariestuderende I tror ikke at de studerende kan forholde sig kritisk til de tekster de får udleveret?”

   Hmm, men hvorfor kan de så ikke også få lov “at forholde sig kritisk” til en lærebog, der hylder Dansk kultur og levevis, og som plæderer for, at indvandrere til landet skal assimilere sig ind i Dansk kultur?? På samme måde som Helle Hinges ‘lærebog’ hylder og plæderer for multikultur?? Det ville jo også skabe en pluralisme i synspunkterne, som virkelig ville udfordre de studerendes evne til selvstændigt at kunne “forholde sig kritisk”, ikke sandt??

   Kommentar by JensH — 13. januar 2010 @ 20:24

  28. Jamen dette er jo ikke så svært, idiotien lyser som bøjet i neon i hele skriften og det er bare at som vandet følge mindste modstandes vej og som enhver normalbegavet forkaste dette.
   Der er vel ingen der for alvor tror at det går at hjernevaske lærerstuderende med dette nonsens?

   Så vi bør faktisk klappe i takt allesammen over noget så åndsvagt kan torvføres i 2010…

   Kommentar by peerpede — 13. januar 2010 @ 20:30

  29. Lad os være i fred med vores traditioner, VI er de indfødte.

   Skal vi dræbe vores egne børn før muslimerne bliver tilfredse ?

   Hvis de ikke vil konfirmeres og ikke vil blive muslimer skal vi så begrave dem levende ?

   http://www.youtube.com/watch?v=RbjRU6_Zj0U&feature=related

   Kommentar by petersen — 13. januar 2010 @ 20:51

  30. Når Helle Hinges medborgerskab er så fremsynet, hvorfor i alverden foreslår hun ikke i sin bog, at de de små pogeder klipper guirlander med 72 jomfruer.
   Tiden løber fra julehjerterne, på grund af, at undervisningen løber mod de 72 jomfruer.

   Kommentar by Menig 442 — 13. januar 2010 @ 20:52

  31. At overlade religion til folks privatliv er en kristen tankegang. Hvordan mon hun kan gå ind for det?

   Måske burde man faktisk læse hele bogen. Så får man genopfrisket hvilke holdninger, der strides.

   Kommentar by Ole — 13. januar 2010 @ 21:05

  32. “At klippe julehjerter er også en kristen ting, Tiden er løbet fra det.”

   Hvis tid er det hun tænker på? En aggressiv profets tid? Well, vi andre befinder os i år 2010 – en tid hvor det ikke er islams tabuer der skal regulere offentlige institutioner i Danmark – og slet ikke børneopdragelse og uddannelse af folkeskolelærere.

   Det er ikke rart at se at det religiøse politi fylder så meget i den pædagogiske verden. Godt at Uriasposten sætter fokus på det problem. Så mange kvinder agerer religiøst politi efterhånden. Pædagoger, lærere etc.

   PS. Det har aldrig været nogen kristen ting at flette julehjerter. Hinge ser spøgelser.

   Kommentar by Liva — 13. januar 2010 @ 21:48

  33. Jeg vil gerne tilbyde Helle Hinge – Danmarks største kvindelige kulturrelativist – en gratis kørsel til hendes åndelige kvindeland:
   Svérige

   Kommentar by BeCool — 13. januar 2010 @ 21:51

  34. Apartheid og Danmark er det samme ….det skriver hun gud hjælpe mig i bogen.

   Hvis der er noget og nogen der sørger for der indføres apartheid-tilstande her i Danmark er det Islam og de rettroende ( muslimer).

   Dette fordi islam opdeler menneskene på denne klode i de rene, 1. klasses mennesker og de urene, 2. klasses mennesker.

   Naturligvis er de rettroende, muslimerne, de rene 1. klasses mennesker – og samtlige ikke-muslimer de urene, 2. klasses mennesker.

   Den islamiske måde at behandle ikke-muslimerne på grunder sig på denne opfattelse – som er Allahs egen udlægning.

   Det er jo vældig svært at gå imod selveste Allah, så vi skal nok ikke regne med at det er hvad muslimerne vil gøre.

   Uanset om de siger det lige ud eller ej er det altså Allah-bestemt at det forholder sig således.

   Danerne er IKKE skaberne af denne apartheid som gradvist sniger sig ind i vores samfund.

   Men hvis folk havde læst på lektierne = de islamiske tekster der er at finde i koranen,hadith, sunnah og sharia´en, så ville de have haft kendskab til denne i islam indbyggede apartheid !

   Så der går Hinge altså galt i byen ved at udnævne Danmark, danerne, til de apartheids-indførende og dyrkende.

   Og lige til sidst – vi får fremover ikke mindre af den slags, men meget mere, da den demografiske udvikling, som er helt på islams side, vil trække denne segregering med sig.

   De der taler om at vi ender med et opsplittet samfund har ikke fundet ud af at dette allerede er en realitet – selvom den muslimske andel foreløbig kun tegner sig for omkring 5-10% af befolkningen.

   Når denne andel bliver større……….

   Kommentar by Vivi Andersen — 13. januar 2010 @ 21:55

  35. @Det er illusorisk at forestille sig, at det kun er et spørgsmål om tid, før de bliver som os… Vi skal finde måder, hvorpå vi kan leve sammen nu.«

   Hun skulle slæbes i sin Fjällräv hele vejen til Srebrenica og smides i et hul .

   DET VIRKER IKKE HELLE !

   Kommentar by KR | leukofobi.dk — 13. januar 2010 @ 22:00

  36. Der er åbenbart ingen grænser for hvor meget man kan pisse på sine danske landsmænd, og samtidig få dem til at betale for det. Hun er en værnemager af klammeste skuffe, at kalde hende en feltmadrasse vil næsten være en hån mod feltmadrasser.

   Kommentar by Fritz — 14. januar 2010 @ 00:18

  37. Hun er jo dobbeltmoralsk og en hykler af rang – tiden er netop ikke løbet fra juleklip og danske traditioner, men derimod fra halalmad og tørklæder. Men det nævner hun ikke med et eneste ord.

   Utroligt så lidt respekt hun har for dansk kultur og borgerne. Hendes mission må være had mod danskerne – ikke andet. Hun ønsker at dansk kultur og tradition og kristendeommem skal pakkes væk og gemmes. Den slags ekstremister som Hinge skal have modstand og modsiges.

   http://www.e-pages.dk/urban/7/

   Kommentar by Fritænker — 14. januar 2010 @ 00:36

  38. Julehjertet er jo oven i købet en DANSK juletradition, HH ;-)
   De kender det vist ikke så mange andre steder ENDNU – måske i Norge?

   Hvis man virkelig har så meget imod jul, julehjerter juletræer og
   marcipangrise – og også de rigtige – så burde man jo nok have overvejet at flytte til et af de 50 – eller så? – islamiske lande i stedet for at komme og stille sine endeløse og rablende vanvittige,
   muslimske krav her, ikke, HH?
   Men af en eller anden mystisk grund, så er det åbenbart ikke
   så attraktivt for vore kære “kulturberigere”. Og de kommer heller
   på grund af vort demokrati og vestlige frihedsværdier, der jo bare
   er noget opreklameret lort ifølge dig.

   Men hvorfor F. i H.H.H kommer de så, HH?:-)

   Skal alle vi “urene, hvide, racistiske” danskere ikke også flytte fra DK, så de kan blive endnu flere og du kan udleve dine våde multi-kulti-drømme for fuld udblæsning og lægge dig på maven for alle de nye, ædle “danskere” dagen lang?

   Hvis der er bare en anelse kosmisk refærdighed til, så er det
   dig HH – eller en fra dit usle, landsskadelige slæng – , der bliver “kulturberiget” næste gang, og så kan vi jo tales ved igen, ikke sandt, HH ? ;-)

   Kommentar by Bjovulf — 14. januar 2010 @ 00:54

  39. Fritz, det er næsten for pænt at sammenligne feltmadrasserne med en så ækel minusperson som hende med dem.
   HH ønsker kun at verdensborgeren – tilhænger af den franske og russiske revolution – skal være et nyt verdensmenneske i Marx´, Lenins, Stalins, Maos, Pol Pots og ja, Ritt Bjerregaards vision om Det nye Menneske. Vi er alle ens. Dr. Who. Uhyggeligt. Massemord.

   Kommentar by danois — 14. januar 2010 @ 02:22

  40. Er jeg den eneste, der kan se dobbeltmoralen ?

   Julehjerter er reliøst yt. Men burkareligion er in ?

   Det er nok lille mig, der er noget galt med :-(

   Kommentar by Janette Lund — 14. januar 2010 @ 02:46

  41. Kællingen er lige så dum som et spækbræt.
   Det kan da godt være helle shinke syntes tiden er løbet fra julehjerter, men det ser så sandelig også ud til at virkeligheden er løbet fra helle shinge fantasi rablerier.

   Konen er jo sørgelig uvidende og fuldstændig forvirret at høre på. Hvordan kan “religiøse” julehjerter udelukkes, mens ekstremistisk religiøst bogstavstro koran udklædning, kun er et spørgsmål om frihed til at ifører sig, ja, et stærkt religiøst symbol!
   Hvordan syntes sinke helle det harmonere med en religions fri skole ?
   Og hvad så lige med ligestillingen, hvorfor skal kun hun kønnet pakkes apartheid ind ?
   Nej, jeg gider ikke kommentere mere af denne latterlige helle shinke mildt sagt, stupide analfabet skriblerier, det så håbløst, så det burde udløse en invalide pension eller en værge fra åndssvags forsorgen. Stakkels sinke helle.

   Kommentar by li — 14. januar 2010 @ 03:21

  42. “Kællingen er lige så dum som et spækbræt”.

   Li har sagt det på sin specielle måde. Og på en måde er Hinke også dum, fordi vi lever i den samme verden. Og i denne verden kan de begavede – som ikke er indfanget af en eller anden ideologi – se, at udviklingen i relation til Islam i Europa er inde i en temmelig kedelig udvikling. Samtidig er danskernes forholden sig til fællesskab og dansk identitet ved at forandre sig med katastrofale følger. Og den udvikling – identitetsløsrivelse – skal man selvfølgelig ikke forstærke.

   Men det er hun specielt udvidende om, og det burde hun ikke være med sine faglige baggrund. Men hun fatter tilsyneladende ikke, hvad Islam står for i relation til demokrati og religion. Og det placerer hende faretrunede nær Li,s spækbræt.

   Når statministeren i sin Nytårstale advarer mod parallelsamfundet, er det selvfølgelig fordi integrationen af de fremmede medborgere, ikke går for godt. Dvs. multikulturen eller de flerkulturelle samfund udvikler sig til parallelsamfund, fordi mange af de nye indvandrere – og det vil her overvejende sige muslimer – samler sig og lever isoleret i ghettoer.

   Og når det sker, er tendensen, at de nye medborgere ikke identificerer sig med det danske samfund, men så at sige vender TV-antennerne mod hjemlandet. Og i så tilfælde forsvinder sammenhængskraften. Samfundet hænger ikke sammen socialt og politisk. Kulturerne lever parrallelt. Og det vil Henke-typerne forandre ved at udvikle teorier om det globale medborgerskab.

   Men det er teorier, som er så fjernt fra det virkelige religiøse , politiske og sociale liv, at man tager sig til hovedet over disse filosofiske dumrianer, som i uvidenhed er med til at undergrave deres eget samfund. Fuldstændig som de marxistiske teoretikere gjorde i de glade 60,er og 70,er. Det eneste nye er faktisk, at specielt kvinderne bliver helt våde i bukserne ved tanken om det romantiske globale verdensbillede, selv om det kun optræder i deres eget univers.

   Derfor er det faktisk den samme type forblindede intellektuelle idealister, der nu i mangel af storslåede politiske utopier kaster sig over de nye medborgerteorier. Nu skal bl.a. muslimer i Ghettoerne rundt omkring i landet reddes ved at alle kulturer og deres religioner sidestilles. Men kulturel ligestilling og religiøs lighed kommer overhovedet ikke på tale. Og det er her, Hinke – typerne går helt galt i byen. Tværtimod opbygges identitetsløshed, frustration, had og til sidst hævnfølelse mod både staten selv og de nye indvandrende kulturer.

   Vor nye teoretikere er helt ude i den humane og sociale sump. De er kun med til at formindske sammenhængskraften. For det er jo et faktum, at den stigende vold og overgeb mod de kristne i verden er sammenfaldende med islams stigende indflydelse. Det vil også sige en accept af muslimerne angreb på den vesterlandske kultur. Den accept som vi nu også ser med globalisternes overgreb på dansk kultur i Folkeskolen. Her er det kun islams nyttige idioter, som gør arbejdet for dem.

   Det er tydeligt, at vi er kommet til det tidspunkt i verdenshistorien, hvor den demokratiske tanke er ved at spille fallit, for et simpelt nærstudie af Islam vil vise, at deres kultur og religion ikke kan eksistere sammen med andre kulturer og religioner, og det står faktisk i deres lille bog. Og det viser sig i praksis overalt i verden, hvor imamerne trænger frem. Kun metoderne er forskellige, afhængige afstatsmagtens styrke.

   Men den slags tanker ligger helt fjernt fra de nye globalister. De moser blot videre med deres teoretiske udfoldelser. I deres romantiske verdensbillede er det kun de formørkede racister, der ikke forstår storheden i de nye tanker om det globale medborgerskab. Det er til at tisse i bukserne over. Tænk at kunne forene verden i et helligt globalt medborgerskab.

   Og derfor sover de europæiske politikere i timen, fordi de ikke kan se eller vil se, hvordan virkeligheden ser ud uden for deres firkantede verdensbillede. Akkurat som marxisterne ikke kunne. Og derfor er det selvfølgelig en stor og katastrofal fejl at udtale som Harder gør, at Hinke-typerne og deres angreb på alle de værdier vi står får ikke kan røres. Nå ja! Det er ikke smart, men vi kan ikke gøre noget ved lidt kulturel, politisk, religiøst hjernevask.

   Her viser demokratiet virkelig dets svaghed, fordi politikerne ikke vil forstår, hvad det er, vi er oppe imod. Og det VIL senere få katastrofale følger, at vi er så forblindede, at vi af godhed og tolerance og demokratiforståelse ikke ser den skjulte krig.

   ”Fred i vor tid” som Chamberlein sagde i sin tid, da Hitler rullede sig ud. Det var forståeligt, med det var ikke klogt, fordi fredsviljen hvilede på nogle falske illusioner om tidens virkelige tilstand. Men dem ville man ikke se. Og man vil heller ikke se, hvad der foregår i dag.

   Vi er ikke truet på livet, for det er en anden slags krig. Men krig er det, fordi vi er truet på vores politiske idealer, som vi som europæer har udviklet siden oplysningstiden. En udvikling byggende på den kritisk fornuft og samtidig en videnskabelig tænkning indenfor indenfor den politiske lovgivning. Og dermed automatisk udelukkelse af religiøse tanker og følelser.

   Men nu vil jeg ikke sige mere, fordi jeg faktisk er ved at skrive en Kronik om absurditeten i Det globale medborgerskab og ikke mindst Helle Hinke får her tæv. Og så må vi jo se, om den bliver godkendt. Men på min blog “kultursammenbrudet” kommer den. Ps. Jeg ved det staves Kultursammenbruddet, men det kan ikke rettes.

   Kommentar by kurt rosenstrøm — 14. januar 2010 @ 06:49

  43. Democracy is dieing, and here is why:
   Please take a moment and wrap your mind around this.
   We can’t search for truth, fight for a fair society, protect minority interests, shed light on injustice, without having open and robust debate, without having a free press, and without having free expression tucked into our back pockets, in case we need it. Free speech is the whole thing, the whole ball game, Free speech is life itself. The oxygen of free societies is freedom of speech. Everything short of incitement has to be tolerated, even when it is wrong. The Government…both in its genesis and by its primary intention, is purely anti-social. It is not based on the idea of natural rights, but on the idea that the individual has no rights except those that the government may provisionally grant him. But actually, we have plenty of rights in this country, provided you don’t get caught exercising them. We have similar examples in ancient Greece and Rome: Instances of the people losing their liberty by their own carelessness and the greed and power ambition of a few.
   I look upon Democracy as the most fatal plan that could be possibly be conceived to enslave free people.
   Instead of being a protector of man’s rights, the government is becoming their most dangerous violator; instead of guarding freedom the government is establishing indirect slavery; instead of protecting men from the initiators of physical force, the government is initiating physical force and coercion in any manner and issue it pleases; instead of serving as the instrument of objectivity in human relationships, the government is creating a deadly subterranean reign of uncertainty and fear…in most countries, instead of protecting men from injury by whim, the government is arrogating to itself the power of unlimited whim – so that we are fast approaching the stage of the ultimate inversion: the stage where the government is free to do anything it pleases, while the citizens may act only by permission; which is the stage of the darkest periods of human history, the stage of rule by brute force. The clearest picture of most democratic governments is a cop, clad in black, with a baton raised over the head of some objector. Just look in politiken yesterday. Criminals are a small minority in any age or community. And the harm they have done to mankind is infinitesimal when compared to the horrors – the bloodshed, the wars, the persecution, the famines, the enslavements, the wholesale destruction – perpetrated by mankind’s different democratic governments. Potentially, a government is the most dangerous threat to man’s rights – When unlimited and unrestricted by individual rights, a government is mankind’s deadliest enemy.
   To be Governed is to be watched, inspected, spied upon, directed, law-driven, numbered, regulated, enrolled, indoctrinated, preached at, controlled, checked, estimated, valued, censured, commanded, by creatures who have neither the right nor the wisdom nor the virtue to do so. Weak people accept others do not. To be Governed is to be at every operation, at every transaction noted, registered, counted, taxed, stamped, measured, numbered, assessed, licensed, authorized, admonished, prevented, forbidden, reformed, corrected, punished. It is, under pretext of public utility, and in the name of the general interest, to be placed under contribution, drilled, fleeced, exploited, monopolized, extorted from, squeezed, hoaxed, robbed; then, at the slightest resistance, the first word of complaint, to be repressed, fined, vilified, harassed, hunted down, abused, clubbed, disarmed, bound, choked, imprisoned, judged, condemned, shot, deported, sacrificed, sold, betrayed; and to crown all, mocked, ridiculed, derided, outraged, dishonored. That is government; that is its justice; that is its morality.
   What, then, do they (Us Humans) want a government for? Not to regulate commerce; not to educate the people; not to teach religion; not to administer charity; not to make roads and railways; but simply to defend the natural rights of man – to protect person and property – to prevent the aggressions of the powerful upon the weak – in a word, to administer justice. This is the natural, the original, office of a government. It was not intended to do less: it ought not to be allowed to do more
   The great political superstition of the past was the divine right of kings. The great political superstition of the present is the divine right of Governments. People should not be afraid of their governments; governments should much rather be afraid of the people! The death of democracy is not likely to be an assassination from ambush. It will be a slow extinction from apathy, indifference, and under-nourishment. Civil disobedience is not our problem. Our problem is civil obedience. Our problem is that numbers of people all over the world have obeyed the dictates of the leaders of their government and have gone to war, and millions have been killed because of this obedience…Our problem is that people are obedient all over the world in the face of poverty and starvation and stupidity, and war, and cruelty. Our problem is that people are obedient while the jails are full of petty thieves, and all the while, the grand thieves are running the country. That’s our problem. Democracy is supposed to be all about free speech and free thought. Freedom is freedom and there is no such thing as just a little bit of freedom. Just as with pregnancy, you can’t be a little bit. Freedom of speech and freedom of thought are the very essence of liberty, freedom and a free society. It is the fundamental backbone of democracy…where open debate is not only encouraged, it is essential. Where respect is not earned, do not respect it. The demand for respect in the absence of a reason to warrant respect is plain tyranny. Freedom is not the jurisdiction of the Government to give or take as they see fit. Freedom is a gift from God, as are the rights to liberty, freedom of thought and freedom of speech and inquiry. No nation has the right to take away what was not theirs to give in the first place.
   In Denmark dissent is clearly stamped upon – not least because, when deviant behavior becomes viewed as normal, normal behavior inevitably becomes treated as deviant.
   When those who prove constantly that they have no morals, no ethics, no competence, no honor, no honesty, no character tell me how to think, live, speak, I think I will stick with God. I think I know what side He is on.
   The unfathomable chaos, injustice and the rapid retreat from reason we see everywhere, and which has resulted in the bewilderment and demoralization of most democratic nations has had to be planned and orchestrated. We can extrapolate creatively from data, but cannot prophesize wild cards, such as acts of God, acts of nature, or acts of man that can only be described as ’schemes undreamed of.’ Forgive me if I get a bit indelicate here, but to that I simply say: Get over it! This sense of entitlement the government officials have, with their precious “identities” entwined with their big spending habits is a sham. It’s disgusting.
   In this arena, the majority does not see intelligence, courage, honor, decency, skill, as great things. They speak of these in glowing terms, yes, but the reality is just the opposite. Your worth is decided strictly, by the resources you have at your beck and call, and how many worshippers, clones and mindless thralls you have sloshing saliva in your path at the moment. The naive neophytes are fed upon by hungrier, slicker fish who lie, and think of nothing other of their own self-aggrandizement, no matter what the cost to anyone else. Who will take them for everything they are worth and go home and eat fabulous dinners and sleep quite well?
   Independently creative thought is generally at a minimum. Raw recruits sit back, read their prepared daily briefs, and follow the included orders from the bigger fish. The reptilian brain by and large, runs the show here. I’m talking about the malevolent, cutthroat world of top politicians and their old boy’s network?
   I see this grotesque attitude permeating in what should be the nexus point for the kindest, the wisest, and the toughest. What really should be a gathering place for the best of the best? But instead I see constant desperate struggles, by the so-called awakened just as in the world of so-called sheep, to try to grab power over others and see themselves as better than everyone else around them.
   I see instead of dynamic individual minds who are so in speech and in deed joining ideas, instead of easily infiltratable groups, just innocent lambs waiting to be eaten by the next Government agent with a fancy, cleverly worked out website and a loud enough voice booming with fake intensity. I finally came to the conclusion that to wake up many politicians, they would need to be locked up in prison to get them to sit down, shut up, listen and think. Focus on the reality rather than the inane and asinine, or run off at the mouth without putting the brain in gear. God never holds up high the despicable among us. On the contrary, God seems to make sure that such people are crushed one way or another. They self-destruct and I am seeing plenty of that going on right now in politic here locally, as well as all over the world. I see in the near future a crisis approaching that unnerves me, and causes me to tremble for the safety of our country. Corporations have been enthroned, an era of corruption will follow, and the money power of the country will endeavor to prolong its reign by working upon the prejudices of the people, until the wealth is aggregated in a few hands, and the democratic country is destroyed.
   I perceive my civic challenge as some vast, insoluble Rubik’s Cube. Behind each problem lies yet another, and another, ad infinitum. To fix crime we have to fix the family, but before we do that we have to fix welfare, and that means fixing our budget, and that means fixing our civic spirit, but we can’t do that without fixing moral standards, and that means fixing schools and churches, and that means fixing the slums, and that’s impossible unless we fix crime. There’s no fulcrum on which to rest a policy lever. People of all ages sense that something huge will have to sweep across the world before the gloom can be lifted – but that’s an awareness we suppress. As a nation, we’re in deep denial. – The party’s over, it’s time to de-frock all the participants and discover what they have really been doing. Anecdotal evidence is mounting that democracy is something of a façade as it is. I hope that these facts are disturbing to you, to say the least. As a practical thinker, one not overly prone to emotional decisions, I have a choice: I can either believe what the objective pieces of evidence tell me (even if they make me cringe with disgust); I can believe what history is shouting to me from across the chasm of six and a half decades; or I can hope I am wrong by closing my eyes, having another Cognac, and ignoring what is transpiring around me.. I choose to believe the evidence. No doubt some people will scoff at me; others laugh, or think I am foolish, naive, or both. To some degree, perhaps I am. But I have never been afraid to look people in the eye and tell them exactly what I believe-and why I believe it. Fallibilism is the philosophical doctrine that all claims of knowledge could, in principle, be mistaken. Then again, I could be wrong about that. I pray I am wrong, but I do not think I am. Only in Politic do people think freedom is freedom to lie, steal, connive, cheat, plunder and wreck the lives of others just to be successful in terms of money and power. Only in Politic is freedom so taken for granted that freedom to be a criminal is now passé. Only in Politic do self-professed Christians worship money and materialism before God and, sadly, do not know the difference. What fell in through the roof due to fraud and what comes as manna from Heaven is not the same thing, but now I see far more of the circumstance of ‘an accident looking for a place to happen’.
   In Dante’s writings he cited the seven deadly sins as being: lust, gluttony, greed, sloth, wrath, envy, and pride. Those seven words alone sum up the demise of what was could have been a great nation. We as a nation of people and the corrupt leadership we put into office have violated those seven deadly sins so many times it is incredible to me that most individuals can and will sit still for it, just like a herd of cowardly sheep busily munching the grass and not paying attention to the realities going on. The opposite of lust is chastity. The antonym of gluttony is temperance. The opposite of greed is charity. The antonym of sloth is diligence. The opposite of wrath is patience. The antonym of envy is kindness. The opposite of pride is humility.
   No leaders, no solutions, no answers can arise from the cacophony of babbling fools, many of whom have not a single damned clue what they are talking about. Silence is the virtue of a fool but in politic the opinions and lack of cohesion to a purpose are also signs of a nation that has no plan to fix what is wrong. It seems to me that you have to be honest to see the truth. If you are not honest then your perspective is skewered by your dishonesty and denial. This is why they can’t tell the truth and why a certain portion of the public can’t believe the truth. Every day the magnitude of the lies and the dreadful behavior of the few are being seen more widely and more deeply. The public should demand the frequent use of the hangman’s noose that ought to be used on those that have so abused the public’s trust over the decades. Now, when politicians or government agency heads fail, they just collect their booty and leave office to write their books and plan their next parasitic adventure. The people pay the bill, suck-it-up and move on with only the slimmest of hope that the next creature will not just be a repetition of what had gone before. In almost every case what the public ‘got’ was an even greater set of criminals at a huge increase in the costs for their crimes, in which the offenders have never been forced to face any real consequences, because as long as they are not charged or convicted they are free to re-invent themselves again and return to the public troughs for an ever- increasing share of the public’s hard-earned money.
   Most people lack the capacity to search for truth and cope rationally with our mounting social and economic ills. They seek clarity, entertainment and order. They are willing to use force to impose this clarity on others, especially those who do not speak as they speak and think as they think. All the traditional tools of democracies, including dispassionate scientific and historical truth, facts, news and rational debate, are useless instruments in a world that lacks the capacity to use them. So Democracy will fail, I think. The question you should ask is, what will be the next evolution in politic? More about that some other time. And now that the testosterone has relaxed its grip, I am left scratching my bald-ness and wondering why? I just had to get it of my chest!!!!

   Kommentar by Rene' Descartes — 14. januar 2010 @ 07:02

  44. Ja, så er der ikke mere at sige.

   Kommentar by dommedag — 14. januar 2010 @ 07:06

  45. På den ene side siger hun at religiøse symboler skal fjernes fra det offentlige rum, på den anden side siger hun at Burka-forbud er forkert.

   Er hun for eller imod religiøse symboler?

   Den bog handler jo ikke om “medborgerskab”. Den er en manual til livet påduttet forfatterens livssyn.

   Fuck hende, hun er jo irrelevant, jeg er mere interesseret i at få offentliggjort navnene på det udvalg eller den beslutningstager i ministeriet, der har godkendt dette som en undervisningsbog til lærerstuderende ???

   Kommentar by DaLi — 14. januar 2010 @ 08:51

  46. Helle Hinge er muslimernes feltmadras!

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 14. januar 2010 @ 09:27

  47. 45

   Arrh, ha’ lidt (jule)hjerte for de stakkels mennesker der skal udsættes for multikulti indoktrineringsmaskine kvinden. Hun minder i øvrigt lidt om replikanterne i filmen Blade runner, gør hun ikke? :)

   Multikulturel skøntale bruges som et figenblad til fjernelse af vestlig og dansk kultur, historie og sprog – lader det til. Også af lærebogsskribenter. Af lærere og pædagoger – og politikere. Med smukke ord og glansbillede teater og ros til små piger der har hijabs på i folkeskole, køres der massivt frem med indførelse af udefra kommende religiøse og kulturelle tabuer og normer i stedet for.

   Kommentar by Liva — 14. januar 2010 @ 11:09

  48. 42

   “Fuldstændig som de marxistiske teoretikere gjorde i de glade 60,er og 70,er. Det eneste nye er faktisk, at specielt kvinderne bliver helt våde i bukserne ved tanken om det romantiske globale verdensbillede, selv om det kun optræder i deres eget univers.”

   Det er ikke sandt. Var kvinder ikke blevet vilde i varmen den gang havde vi ikke set den udvikling der forekom. Dengang blev ideologi båret ind ved hjælp af kvinder og det sker også i dag. Der er rigtig mange kvinder der synes at islam og religiøse tabuer er en god idé i Vesten. Det viser Uriasposten også meget godt. Jeg kender da også selv flere kvinder der eelsker at der ingen alkohol er og at kvinder skal have mere og etnisk tøj på, det romantisk religiøse islæt, de religiøse følelser og fornemmelser (tro i høj kurs i stedet for viden) etc. – og de elsker at tage tørklæde på selv, når de rejser til islamiske lande. Det er pikant, synes de.

   Det er primært kvindelig romantisk forestilling der gør islamiseringen af Vesten mulig. Mener jeg. Og vestlige feminiserede mænd ikke at forglemme. Mænd uden egen kulturel bagage. Kulturelt og historisk set kastrerede mænd. Det er også rigtig mange kvindelige politikere – særligt på venstrefløjen – der vil have bygget stormoskeer i Danmark og indføre islamisk mad i folkeskoler og i børneinstitutioner.

   Mange vestlige kvinder tror at de kan holde mænd og drenge i kort snor ved hjælp af religion. Men hvad hjælper det når den importerede religion holder netop kvinder i meget kort snor og at anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker – og deres børn – er vantro i den religion?

   Kommentar by Liva — 14. januar 2010 @ 11:37

  49. Apropos. Her er et glimrende eksempel på en følende (kvindelig) journalist:

   “En flok unge ballademagere følte her til aften trang til at lege med ild i Kokkedal i Nordsjælland.

   – Der er blevet sat ild til nogle biler og en container..”

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1282677.ece

   Kommentar by Liva — 14. januar 2010 @ 12:09

  50. Engelbreth har skrevet en klumme, som han kalder:
   Manipulerende ytringsundersøgelse og opgøret med Lars Hedegaard.
   (Læs bloggen).

   Henrik Schmidt svarer på et indlæg af mig.
   Kære Kurt Rosenstrøm,

   “Du hævder at man ikke “må” påpege ting indenfor islam man ikke bryder sig om (eller om man vil, dæmoniske). Det er jo ikke fordi det er forbudt at kritisere mord og steninger, heller ikke selvom morderne påberåber sig “islam”.

   Problemet er, når man sætter lighedstegn mellem de få galninge og de mange fredelige muslimer. De færreste kristne ville vel finde det rimeligt at blive stemplet som pædofile pga de mange skandaler i den katolske kirke”

   Kære Henrik Schmidt!.

   Jeg ved ikke hvem “man” er, men hvis “man” er pressen, så viser de sidste 20 års erfaring, at pressens journalister har en ualmindelig kedelig vane med at forbigå forbrydelser, når disse sker indenfor Islam. Alle mulige sjove indslag bliver ført i marken for at skjule sandheden.

   Eller mere korrekt det er blevet politisk ukorrekt at analysere på Islam og fremstille dens natur, fordi vi har fået mange muslimer ind i Danmark. Men i en fri presse burde de to forhold ikke have indflydelse på hinanden. Derfor er det informations-svigt af alvorlige grad.

   “Problemet er når man sætter lighedstegn mellem de få galninge og de mange fredelige muslimer”.

   Ja det er et problem, men hvem har skabt problemet? Og hvem sætter lighedstegn mellem de fredelig muslimer og Islam?? Og hvad er det for få galninge, vi snakker om?

   jeg gør ikke, og Hedegaard gør – ud fra det, jeg har læst – heller ikke. Han påpeger et alvorligt menneskeligt problem ud fra den kendsgerning, at vi lever i et samfund, hvor de nævnte uhyrligheder er mod alt det, som den vesterlandske kultur har kæmpet for gennem århundreder.

   Sandheden er jo, at disse ting foregår indenfor islam, og i et oplyst samfund burde pressen være den første til at lægge disse forbrydelser frem i offentlighedens lys. Ikke mindst i lyset af, at der måske er kommet 50 millioner muslimer ind i Europa.

   Og muslimerne i Danmark skulle iøvrigt være de første til at protestere mod disse inhumane og undertrykkende forhold indenfor Islam. Og vi snakker ikke om få galninge, fordi vi ikke snakker om islamisternes terror. Vi snakker om en religion og en kultur, der dyrker Sharia.

   Dvs. stener kvinder, forhindrer dem i at køre bil, kræver at de smider deres brystholder ( ellers er der pisk ) må ikke gå ud uden mandens samtykke, døsstraf for utroskab og voldtægt mod dem selv. Og vi kan blive ved i stort og småt.

   Men hvor er protesterne? Den første indskydelse er, at den der tier sammentykker. Sådan fungerer tingene jo. Så før det sker, ved vi ikke hvordan de fredelige muslimer forholder sig til de danske værdier og ikke mindst til Koranen. Men de rører ikke på sig.

   De eneste der rører på sig, er overraskende nok alle disse intellektuelle hundehoveder, som ikke kan lide at høre disse anklager mod Islam ført frem. Så ytringsfriheden er ikke det samme for dem, som for mig.

   Nej! råber de og bliver vældige vrede på Hedegaard. De bliver ikke sørgmodige på de ulykkelige kvinders vegne, som i millionvis sidder i den islamiske fold i de islamiske lande verden over. Og det hedder stadigvæk informationssvigt og groft hykleri.

   Men alle kulturer er ikke lige gode,og det er på tide, at vi finder ud af det. Jeg husker specielt sagen om de seks unge pakistanske kvinder, som blev skudt og smidt halvdøde i en muddergrøft. Deres forbrydelse bestod i, at de foran en forsamling på en markedsplads krævede selv at vælge deres deres ægtemand. Men det skulle de ikke have gjort.

   Hvor var postyret i den danske presse over denne forfærdende forbrydelse? Hvor var anklagerne mod en muslimsk kultur, som foretog disse ting. Hvor var de intellektuelle? Hvor var alle de religiøse eksperter? Hvor var Politiken? De var ligesom de fredelige muslimer ingen steder. Den totale tavshed.

   Derfor er det ethvert oplyst menneskes forbandede pligt at informere om en sådan kultur og religion. Og det har ikke noget med personlig forfølgelse af muslimerne i Danmark at gøre. Men det er naturligvis ikke sjovt at høre, og det forstår jeg godt.Og derfor burde muslimerne i Danmark også gøre noget. Hverken mere eller mindre. Her skal ikke tages hensyn til sarte følelser. Her er det kun anstændigheden, der tæller.

   Og derfor skal Hedegaard have ros og ikke ris for at fremhæve, at indenfor islam sker der en grov undertrykkelse – herunder voldtægt – af det køn, som er placeret på linje med husdyrene. Som iøvrigt også bliver behandlet inhumant. Og det er heller ikke en generalisering, for jeg har været kort boet i et muslimsk land og set det inhumane.

   Men der er ingen der har sagt, at det også sker i Rødovre eller på Frederiksberg. Det er kun islamforsvarerne, der har gjort det til almen dannelse at skjule virkeligheden for ikke at såre muslimernes sarte følelser. Men det bliver deres problem, for der er er masser af beviser, hvis folk virkeligt ønsker disse data frem. Men det har ikke den store interesse i radio og TV. Hellere dyrke tolerance og ufriheden og kalde folk for racister og små-nazister, fordi de rører ved en kedelig sag.

   Det er rigtigt, ikke alle katolske præster interesserer sig for drenge. Det vlle jo være at generalisere. Og det er ikke pænt.
   M.v.h

   Okay Liva, det er nok ikke noget nyt, at kvinderne bliver våde i bukserner, når de fører de nye ideer i marken. Men det er stadig lidt overraskende, men måske er de lettere at bevæge og har i så tilfælde problemer med den kritiske fornuft. Vi kan jo ikke føre alt hen på æggestokkene. Men det er jo heller ikke en generalisering, for de fornuftige kvinder ruller sig jo også ud her på på Uriasposten – som du siger.

   Kommentar by dommedag — 14. januar 2010 @ 15:46

  51. 42.Kurt Rosenstrøm

   Hvad der bl.a. OGSÅ står i muslimernes manual – lille bog, som du benævner koranen, er at muslimer, der følger Allahs bud om at tilrejse og bosætte sig i ikke-islamiske lande og områder, SKAL bosætte sig sammen, altså i ghettoere.

   Dette bl.a. for at støtte hinanden, men også for at undgå at blive besmittet ( ja, det er altså ikke mit udtryk) af de vantro.

   Og derfor skal muslimer også have så lidt som overhovedet muligt at gøre med de vantro.

   Ghettoerne er ikke noget ikke-muslimerne har presset muslimer til at bosætte sig i, men ganske simpelt DEN boform som Allah forlanger de danner, når de slår sig ned blandt de vantro.

   Kommentar by Vivi Andersen — 14. januar 2010 @ 17:08

  52. “Hvor var de intellektuelle? Hvor var alle de religiøse eksperter? Hvor var Politiken?”

   Rigtig godt spørgsmål. Er der virkelig gået mental klan i venstrefløjen? Jeg mener, når nu også en del venstreorienterede kunstnere mener at heller ikke kunstnere må kritisere eller lave satire vedr. islam.

   Kommentar by Liva — 14. januar 2010 @ 17:14

  53. Men essensen af det hele er, at teorierne om medbogerskabet ikke kan fungere og aldrig vil komme til det. Uanset hvor mange glimrende bøger man så skriver.

   Men efter at have læst det hele vedr. denne Helle Hinke, så tror jeg faktisk hun er dum. Og så er hun – som min gamle mor sagde – på en måde god nok inderst inde, for de dumme kan ikke gøre for det. Man anklager jo heller ikke sin cat for at æde sin yndlingspapegøje. Katten er jo god nok, men den ved bare ikke bedre. Og så er det rigtigt, at romerne havde udenlandske hjælpetropper, det har jeg set i en film.

   Kommentar by kurt rosenstrøm — 14. januar 2010 @ 18:46

  54. @42 Kurt
   -Når statministeren i sin Nytårstale advarer mod parallelsamfundet, er det selvfølgelig fordi integrationen af de fremmede medborgere, ikke går for godt. Dvs. multikulturen eller de flerkulturelle samfund udvikler sig til parallelsamfund, fordi mange af de nye indvandrere – og det vil her overvejende sige muslimer – samler sig og lever isoleret i ghettoer.

   Et multikulturelt samfund ER et stort parallelsamfund , så selv vores statminister må altså i den sammenhæng også i kategorien “spækbræt” .

   Kommentar by KR | leukofobi.dk — 14. januar 2010 @ 21:19

  55. I Norge klipper vi fortsatt julehjerter, men det blir vel ikke lenge før også det er borte, sammen med julesanger, juletre, grøt og kirkegang. Det var en artikkel om at julefeiringen i Oslo dette året kun besto av julenissen. Jesusbarnet, kristne julesanger, julespill osv var sensurert bort. Men å feire id, DET var greit. Synge om “den vesle muslimen” det var OK.

   SV vil fjerne kongehuset, men blir sure når de ikke bli invitert på hoffball. Alle overfallsvoldtekter i Oslo har vært utført av ikke-vestlige menn, men det får ikke politiet lov til å si fordi det “er stigmatiserende mot muslimene”. Det er white-flight fra østkantskoler til vestkantskoler, fordi østkantskolene har opptil 95% innvandrere, og de som flytter blir fremstilt som rasister av mediene. Og Grønland har blitt muslimsk ghetto med eget moralpoliti.

   Joda, dette går veien! Får bare tenke at det blir verre, før det blir bedre, både for Danmark og Norge.

   Kommentar by Maria — 14. januar 2010 @ 21:26

  56. KR | leukofobi.dk
   “Et multikulturelt samfund ER et stort parallelsamfund , så selv vores statminister må altså i den sammenhæng også i kategorien “spækbræt””

   Man er vel kun et spækbræt, hvis man gør sig fortjent til det. Hinke er et spækbræt men det er statsministeren ikke. Han holdt i øvrigt en flot Nytårstale.

   Kommentar by kurt rosenstrøm — 15. januar 2010 @ 02:21

  57. #55 Tak, jeg mente nok, at jeg havde hørt, at man også har denne fine skik med julehjerter i Norge.

   Uhyggelige tal du nævner, men forhåbentligt vil flere og flere af de ægte norske nordmænd fra Norge ( ;-) ) snart vågne op for alvor og indse de barske realiteter – hvad en frelst, PK og multi-kulti-leflende venstrefløj, et uansvarligt, “rodfornægtende” og EU-følgagtigt S, diverse lallenaive superliberalister – for hvem alting er præcis lige godt og dermed lige-gyldigt! – samt diverse “kunstnere”, “forfattere” og pseudointellektuelle har forsøgt – og stadig forsøger – at trække ned over det engang så fredelige og velfungerende norske samfund.

   Man kunne godt forledes til at tro, at hele dette usle slæng af oikofobe muslimleflere er bestukket af diverse arabiske rigmænd.
   Hvilken anden mulig forklaring er der snart tilbage, når man imod bedre viden og masser af dårlige erfaringer i en eller anden vanvittig kulturrelativistisk sags tjeneste påfører sin eget folk helt igennem forudsigelige ulykker på samlebånd og på længere sigt endda deciderede katastrofer?

   Heja Norge :-) Jeg håber, I snart begynder at sadle om for alvor, ligesom vi har gjort her i DK.

   Og så vil trykket mod Sveriges totalt uansvarlige “elite” også vokse yderlige. Det svenske folk er lige på nippet til at koge over i man ge års indestængt vrede, men de bliver aldrig nogensinde hørt af denne indspiste og frelste “elite”. Det kommende svenske valg bliver en gyser – især for de etablerede partier og politikere i Sverige!

   Kommentar by Bjovulf — 15. januar 2010 @ 03:24

  58. Helle Hinges bog lyder underlødig. Men Helle Hinge har sagt fonuftige ting i tidens løb:

   Politiken (30.11.2002):

   “Omskæringens pris

   Debat: Omskæringens pris

   Hvordan skal vi forholde os til omskæring af somaliske piger? Og er den jødiske omskæring af drenge sammenlignelig med den, som pigerne udsættes for? Denne debat har optaget Politikens læsere i den seneste uge. Vi bringer her et udpluk af de indlæg, vi har modtaget.

   Helle Hinge, religionshistoriker

   Den udbredte skelnen mellem de to køn hvad angår snit i kønsorganerne bunder i, at Vesten er mere fortrolig med omskæring af drenge end med omskæring af piger. Men børn har vel ret til kropslig integritet uanset køn? En omskåret krop er ikke intakt og kan sjældent blive det igen. Hvis man ønsker at beskytte alle børn (ud fra Verdenserklæringen om Menneskerettigheder og Børnekonventionen), må man vente med at manipulere med deres kroppe, indtil de selv kan give et gyldigt samtykke.”

   Kommentar by wallah — 16. januar 2010 @ 12:03

  59. Helle Hinge er en juvenil sandhedssøgerske uden dybde i ananlyserne, og uden realistiske konkrete forslag til den effektive sociale ingeniørkunst hun kræver i integrationsøjemed. Man undres.

   Kommentar by crybaby — 16. januar 2010 @ 13:30

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper