9. juli 2020

Mozaffari: Bønnekaldet et ‘et politisk og hegemonisk budskab’ – “… nærmer sig faktisk hate speech”

‘Rigtige moskeer er med til at fremme integration’, var budskabet fra tyrkiske Vahip Pelit, da han tilbage i 2016 blev interviewet til DR Nyheder om det nye moskébyggeri i Brabrand. På Twitter kæmper moské-talsmanden videre for De Grå Ulve, en terrororganisation der kæmper for et mono-etnisk Stor-Tyrkiet. Det var i øvrigt den første moské i Århus med minaret, og så sent som i 2018 præciserede moskéens talsmand at minareten ikke bliver ‘et bønnetårn’: “Vi har en aftale med byrådet. Vi sagde nej dengang, da byggeriet skulle godkendes, og i islam er en aftale en aftale.” Tidligere på året modtog ‘Teknik og Miljø’ en ansøgning fra Tyrkisk Kulturforening om tilladelse til bønnekald i forbindelse med ramadanens afslutning.

Fremragende kommentar af professor emeritus Mehdi Mozaffari i Kristeligt Dagblad – Professor og islamekspert: Muslimsk bønnekald vil skade muslimer (kræver login).

“… Et tredje eksempel på samme tendens findes hos journalist Paula Larrain. Larrain giver en økologisk drejning til sit argument ved at skrive:

‘Hvis () bønnekald er ‘larm’ i det offentlige rum, så er kirkeklokker det også,’ som hun skriver i Altinget.
Jeg synes, at Paula Larrain har ret på dette punkt. Både kirkeklokker og bønnekald laver larm i det offentlige rum. Dog med den vigtige forskel, at kirkeklokken er ordløs og kun laver larm. Bønnekald laver også larm, men det består også af en mundtlig diskurs med en række slogans og slagord. Det er bemærkelsesværdigt, at ingen af dem – eller andre, der har udtalt sig om bønnekaldet – åbenbart har forsøgt at finde ud af, hvad indholdet i det muslimske bønnekald er. Hvad betyder det egentlig? Hvad er meningen med ordene i ‘azan’? …

Bønnekaldet begynder med ‘Allahu akbar’, som er blevet et verdenskendt slogan fra makabre episoder under Islamisk Stat og terrorangreb rundt om i verden. ‘Allah er stor [gentages flere gange]; jeg bevidner, at kun Allah er Gud; jeg bevidner, at Muhammed er Allahs budbringer; kom til bøn; kom til frelse; Allah er stor; der er ikke nogen Gud ud over Allah.’

Det fremgår tydeligt, at Allah er en helt speciel Gud, Muhammeds Gud. En Gud, som har hjemme på en meteorsten (Kabaen). Hvis ‘der ikke findes nogen gud [Ilah] ud over Allah’, hvem er Allah så større end?

Svaret findes i selve Koranen, som netop nævner andre guder og gudinder som Lât og Uzza. Dem og mange andre, som Muhammed ødelagde ved erobringen af Mekka. Ikke noget opmuntrende tegn for ‘religionsfriheden’. ‘Azan’ er derfor meget mere end et simpelt, uskyldigt bønnekald.

Det er problematisk, for man kan ikke råbe op fem gange i døgnet, ovenikøbet på arabisk, i hovedet på folk (muslimer og ikke-muslimer) med, at deres Gud er nul, min Gud er den rigtige, den største og den eneste, og samtidig opfatte sig selv som offer for manglende religionsfrihed. Hvordan kan man føle sig undertrykt og samtidig være så arrogant og intolerant?

‘Azan’ er et politisk og hegemonisk budskab og ikke et uskyldigt religiøst kald til bøn! Det nærmer sig faktisk hate speech og én i vore dage diskriminerende og racistisk udtalelse.

(Brabrand Ulu Cami, Sintrupvej, Århus V, 2019)

“I et debatindlæg i Kristeligt Dagblad i lørdags af professor emeritus Mehdi Mozaffari om det islamiske bønnekald blev bønnekaldets første ord på arabisk, ‘Allahu akbar’, ved en redigeringsfejl oversat til ‘Allah er stor’. Det var en pointe i indlægget, at den korrekte oversættelse lyder ‘Allah er større’. Kristeligt Dagblad beklager fejlen.” (Kristeligt Dagblad korrigerer, 7. juli 2020)

Oploadet Kl. 11:47 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111452/trackback

35 Comments »

 1. En tydelig magtdemonstration i Brabrand, der ses her.
  Området var vores engang – nu er det deres. Det er realiteten.

  Kommentar by Skatteyderen — 9. juli 2020 @ 11:55

 2. Paula Larrain, kæmper ofte for islam på twitter. Men hvorfor egenlig?

  Kommentar by Ewing — 9. juli 2020 @ 12:28

 3. Der er ingen andre religioner, der er så villet formummende som islam. Derfor krydser vi bl.a. jævnligt det spørgsmål om Allahu akbar’ betyder ‘Allah er stor’ eller ‘Allah er større’.

  Måske er det sådan, at første betydning er den uskyldige udgave, som kan stoppes ned i halsen på naive danskere, mens den anden betydning er den egentlige og ildevarslende udgave.

  Kommentar by traveler — 9. juli 2020 @ 12:57

 4. Hatten af for professoren for at kalde en skovl en skovl og en spade en spade. Journalistinden Larrain er knapt nok en kommentar vaerdig, typiskt gennemsnit fra det segment…
  Stoejsendere er der i oevrigt nok af i forvejen. Lyden af en ged med en brun pik i roeven skal aldrig have lov til at blive del af den larm man dagligt belastes med.

  Kommentar by krassisten — 9. juli 2020 @ 12:59

 5. Idioterne på rådhusene rundt omkring kunne bare læse 10 sider i koranen for at vide at de grundlæggende giver tilladelser til mellemøstlige nazibunkere hvis vedtægter strider imod både straffe og grundloven. Men det er jo ikke ‘mangfoldighed” at sige nej til grupper som har gjort det til en religion at udrydde jøder, hvis bare medlemmerne af gruppen har mørk hud.

  Kommentar by Per — 9. juli 2020 @ 13:48

 6. Ingen tvivl om at ‘azatan’ bønnekaldet er en direkte efterligning af en kamels brægen i brunst. Sandkagebagerne savner lyden af denne brægen så meget, at de med jævne mellemrum ønsker en bræger op i tårnet, for at kunne mindes deres hjemlands vemodige sange.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. juli 2020 @ 13:48

 7. ¤

  IFØLGE minister Joy Mogensen fra S er det bare fint og godt at få bygget så mange moskeer som muligt. Det samme mener politikerne i alle de gamle partier. Det næste bliver at mange kirker og historiske mindesmærker skal nedrives, for at det åndelige tomrum i Danmark kan udvides, så danskerne frivilligt vil give plads til den totale islamisering af deres land.

  Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 13:49

 8. Vi ved udmærket hvad symbolikken bag bønnekaldet er. Dette enklaver er erobret af islam.

  Kommentar by Jan Huus — 9. juli 2020 @ 13:55

 9. islam hoere overhovedet ikke hjemme i vesten,hvis ikke de kan dyrke deres religion uden konstante saerkrav,saa maa det vaere naturligt de rejser til et omraade hvor deres regler foelges ,de lande de ” flygter” fra har i den grad brug for hjaelp , men det involvere jo arbejde,viden og kunnen,selvstaendig taenkning og de er jo tilsyneladende fy ord.For i vesten er alt jo gratis og “min Ret”

  Kommentar by dunk — 9. juli 2020 @ 14:18

 10. Det er utroligt, at Mehdi Mozaffari har fået dette indlæg publiceret i Kristeligt Dagblad. Jeg troede alle kristne og især alle folkekirkepræster var meget tolerante overfor islam.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. juli 2020 @ 14:25

 11. Islamister hører kun hjemme i Mekka. Rejs.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. juli 2020 @ 15:54

 12. Er det muslimer?

  En uhyggelig sag har ramt Red Barnet i Danmark.

  Her er to frivillige blevet sigtet for at have begået overgreb mod et blot 11-årigt barn.
  Det oplyser Red Barnet i en mail til organisationens medlemmer og bidragsydere.
  Der er tale om henholdsvis en 28-årig og en 29-årig mand, som skal have begået overgrebene.

  Den 29-årige har erkendt sig skyldig ved et grundlovsforhør i Retten i Kolding.
  Netop den 29-årige havde lært den 11-årige i et såkaldt ‘rollemodelprojekt’, som Red Barnet Ungdom har i samarbejde med Vejle Kommune.

  På sin Facebook-profil er Red Barnets generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen ude og kommentere den uhyggelige sag:

  ‘Det er dybt chokerende og forfærdeligt. Der er tale om en modbydelig forbrydelse og det ultimative svigt af et barn – og af en hel familie. Det er utilgiveligt, at mennesker kan forbryde sig mod et barn og misbruge dets tillid på denne måde. Og jeg bliver også vred på vegne af de mange frivillige, der hver dag gør en fantastisk forskel for andre mennesker,’ skriver hun, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 9. juli 2020 @ 16:20

 13. Bønnekaldet er et varsel. Der varsles død over vantro og de som ikke er arabere.

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2020 @ 16:26

 14. Jeg har blot tilbragt en lille times tid på denne platform. Og jeg er rystet! Ethvert indlæg jeg er stødt på, herunder indlæg i kommentarsporet, er tydeligvis skrevet af en samling vildfarne, fundamentalistiske kristne i et korstog mod islam – intet andet. Man skal lede længe efter et website med mindre kildekritisk tilgang.

  Kommentar by Thorstein — 9. juli 2020 @ 16:32

 15. – Thorstein

  Hvis du konkretiserer kritikken af mine indlæg, så svarer jeg gerne kort og præcist. /Kim

  Kommentar by Kim Møller — 9. juli 2020 @ 16:51

 16. Jeg Kan ikke li’ Thorstein

  Kommentar by Bjarne Jensen — 9. juli 2020 @ 17:04

 17. Er der plads ti en bulldozer?

  Kommentar by Nielsen — 9. juli 2020 @ 17:13

 18. I do not get it. How any churches are built in muslim countries and will Pakistan let a Christian in so he can live off their welfare and practise his religion?

  I am also curious why there are so many commies that are for open borders and cesspools but themselves live far from the getto, far from the mayhem, shootings and raping. I guess it is easy to have an opinion but when someones elses daughter is raped or someones old parents arerobbed in their house and sweeped under the rug by the communist media then it is OK. As long as you are not hurt or robbed open borders and “everything is free for all” is OK but is it free and is it so nice?

  The commie that has comments. we can meet up and I can guide you through the getto and where it all happens, show you around the getto and if you have guts and balls you can hear the shootings and bombs during the nighttime, if we are lucky a bomb will go off in the vicinity because someone did not get their payment for the drugs or they are upset because their low iq did not achieve a pass o nthe driving test, if you have balls that is. No commie or pro open border has ever taken me on, on this offer. No one wants to leave their habitat under their safe stone where there are no murders, shootings with automatic weapons and rapes. Easiest to sit infront of the screen and have opinions and think you are smart which you are not but we all know that.

  Kommentar by Erwache — 9. juli 2020 @ 17:24

 19. ¤

  Der er nu TO NYE PARTIER som snart kan have stemmer nok til at stille op til næste valg. Partierne kalder sig Veganer-partiet og Kristen-demokraterne. Begge er næsten magen til det latterlige bøsse- og badutspringer parti “alternativet”. Begge er sekteriske, utopiske, dagdrømmende og pladderhumanistiske partier for udanske verdensfjerne teoretikere. Ingen af dem er værd at samle på. KD er ikke kristne, men røde.

  Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 18:12

 20. Det er det samme med det muslimske tørklæde. Mange mener at det drejer sig kun om et stykke klæde på 30 gr. men man tænker ikke en skid på at tørklædet symboliserer: Jeg er ren, jeg er ærbar, jeg har første rang, alle som ikke tildækker sig er ludere, og dermed selv skyld i at blive voldtaget, og alle der ikke tilbeder Allah, eller Muhammed er Dhimmi= anden rangs. Altså, kan man, overhovedet ikke, i. flg. koranen på nogen måde måle sig med en muslim.
  Sådan er det også med bønnekald fra mineret.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. juli 2020 @ 19:29

 21. Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 18:12

  KD er ligesom partiet Fremad, de kun sat i verden for at skabe stemmespild til højrefløjen.

  Kommentar by KineserSnot — 9. juli 2020 @ 20:11

 22. ¤

  En række helt nye partier samler vælgererklæringer ind. Men er der et eneste parti imellem som hverken er liberalt eller rødt, men dansksindet og ægte borgerligt? Og med vilje til at redde Danmark fra at ende i samme situation som Sverige, der er blevet en kaos- og terrorstat iflg. netaviserne.

  Vi har godt nok NB, SK og DF, men NB er et liberalt parti, SK blokeres
  af Astrid Krag, og DF ledes af en lyserød uduelig umulius. Derfor er der brug for endnu et parti hvis der skal blive mandater nok til effektivt at ændre den nuværende kurs, som er fuldstændig katastrofal.

  Men forstår ret mange danskere hvor alvorlig og farlig udviklingen er?

  Kommentar by Bent A — 9. juli 2020 @ 20:22

 23. Jeg kunne godt tænke mig at vide indbyggertallet, sammenligneligt med hvor moskerne stå og hvor mange, er det 100% dansker som bor i de områder og hvis ikke, så underbygger det vel til dels erobrings strategien, at hvor moskerne spredes til bliver lige så langsomt, med soft-jihad et islamisk domineret enklave.

  Jeg tænker hvor mange Mosker finder man lige i Hellerup eller Klampenborg.

  Kommentar by Jan Huus — 9. juli 2020 @ 20:26

 24. Thorstein — 9. juli 2020 @ 16:32 Uriasposten bruger som oftest artikler fra kendte medier og de fleste af os som læser uriasposten finder kildekritikken ganske glimrende, så det er som oftest artikler der på en måde allerede er skrevet af andre medier som så bliver vinklet af Kim Møller, hvorfor så overrasket?. Kim Møller bruger langt mere tid på hver enkelt historie og vender gerne tilbage til den samme historie lang tid efter og jeg har set ham rette fejl et par enkelte gange og beklage. Uriasposten er hård læsning for islamofile venligboere,muslimer, kommunister og socialister. Du har Dhimmie Radioen du kan læse ligegyldig info på. Det er en højreorienteret blog det her, ikke ræverødt antinationalt hippie ævl og nej vi er mange her på bloggen der ikke kan fordrage religion, så at betegne os som kristne fundementalister er ikke rigtigt, men det er vel også bare noget du antager.

  Kommentar by Flaskeposten — 9. juli 2020 @ 21:50

 25. Nåh Ja Kim Møller. Tak for din Blog, har læst UP i små fem år nu. Håber en dag at møde dig.

  Kommentar by Flaskeposten — 9. juli 2020 @ 21:57

 26. “Sultans lykkelige dag”: Sunget multikulti tilpasset af Moe Stening.

  Se, hvilken ramadanstund!
  Månen er gul og rund.
  Ninjihad er gået i bad.
  Jeg’ spiser halalmad.
  Livet er altid det værste man har
  og om lidt er bønnekaldet klar.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. juli 2020 @ 22:35

 27. Med gysende tanker på, at det etniske danske folk skal have deres tanker, hverdag og psyke spoleret, af bestialske henvisninger til
  KOranens pligter, fem gange dagligt, er det nærmest en velsignelse, at tænke på gade-stemningen ved Kirkens Korshærs optrædender.

  Vil iSlamisterne have moskeer og bønnekald, bør de pikle af dertil hvor de kom fra/deres ophavs hjemegen!
  Og når så mange af vore politikkere værger sig ved, at sige klart fra over for en, bestialsk, ideologisk indoktrinering, er de så hjertens velkommen til at følge trop, hvis de mener, at iSlam er vejen!!

  Forbyd islam i Danmark, luk kassen og udSEND enhver kriminel/ikke selvforsørgende AEH pr. omgående!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. juli 2020 @ 22:40

 28. Hvorfor er du så længe om at banne sindsyge venstreekstremister, Kim Møller?

  Gå ud og leg på motorvejen i sort tøj midt om natten, Sjørslev. Det gik så godt for dine artsfæller i Seattle

  Kommentar by Træt — 9. juli 2020 @ 22:52

 29. “Det nærmer sig faktisk hate speech og én i vore dage diskriminerende og racistisk udtalelse.”

  Her afsløres det at han tror på anti-hvide begreber som “hate speech” og “racisme”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2020 @ 04:48

 30. #14: Thorstein — 9. juli 2020 @ 16:32 skrev:
  “Jeg har blot tilbragt en lille times tid på denne platform. Og jeg er rystet!”

  Oversættelse: “Åh nej, der er holdinger og synspunkter, som jeg ikke er enig i, luk det ned!”

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2020 @ 04:52

 31. Bent A — 9. juli 2020 @ 20:22 skrev:
  “Derfor er der brug for endnu et parti hvis der skal blive mandater nok til effektivt at ændre den nuværende kurs, som er fuldstændig katastrofal.”

  Enig! Vi mangler et ægte højre-orienteret parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.
  Et parti, som vil gøre op med ikke blot massindvandring og multi-kultur, men også promoveringen af degenereret (usund/unaturlig) adfærd og værdier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2020 @ 04:55

 32. Det lykkedes at få kommentar om Bill Warners nye indslag på Snaphanen.
  Og Hodja. Hvorfor ikke her? Relevansen var – bønnen er politisk, og en masse andet han siger.

  Kommentar by Peter Buch — 10. juli 2020 @ 04:58

 33. Thorstein skal vist læse Koranen og læse kriminalitets statistikkerne. Vi danskere betaler ca 100 milliarder pr år til ikke vestlige indvandrere, der ikke vil integreres.( Officielt 34 Mia men der er skat modregnet og ikke medtaget udgift til politi, retsvæsen, udlændingen ministerium,24/7 politibevogtnong om jøder, Pia Kjærsgaard, Hedegaard osv osv osv osv Find selv undersøgelser på nettet, der viser 77% af 2. generationsindvandrere ønsker sharia..islam er antidemokratisk og undertrykkelse for kvinder, ønsker jøder, vantro og homoer dræbt ..og vores børn betaler med højeste skat og pensionsalder i verden( jeg tror Thorstein hedder Muhammed)!eller er en “følelses” kultur- radikal Inger , der bare vil være selvgod…Hitler kunne vi heller ikke stoppe med “kærlighed” og ved at fjerne “had- ytringer”. Jeg er kultur- racist og vil altid 100% arbejde mod islam ( og sharia)

  Kommentar by H. Nielsen — 10. juli 2020 @ 08:40

 34. I wonder what will happen to the property prices when the inbreeds get free property to built a shithole where the pedophiles and hates can mingle. You worked you whole life and then suddenly your property is not worth anything because no one wans to live next to a shithole where they yell out muslim shit five times a day and discuss how to hate whies. I wonder what would happen if someone asked he muslims that one would like to built a church in their shithole country, I forgot churches are forbidden in muslim countries but their shitholes are OK to built in Christian countries. There are 51+ muslim shitholes a muslim can emigrate to but he choses to go all the way to Denmark to live off welfare and do crimes all his life, hate the people that pays all his bills and demands that everyone else adapts to his crimes. lies and stealing (crimes). Why not move back where you came from and do the stealing and lying here.

  I wonder why the muslim in the Parliment became politician and who voted for him, why all the relatives born in Denmark are islamists and sit in jail? Who learned his relatives to hate the ones that pays for all their bills and salaries?

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 05:55

 35. Note that if taxpayers in one country took med in, gave me shelter, gae me a fake job and gave me pocket money and ree money I would love that country with whole my heart but with muslims and niggers it is differentm they consider themselves entitled to free money and to do crimes and hate your guts, one can ask oneself. If a muslim makes his way to the Parliment, is he loyal to the Danish taxpayers that pay his salary and is he loyal to Denmark or is he loyal to sharia, islamism and his own muslims. Just because an idiot like he Somalian scumbag says somehing does not mean he means it. You do no become poliician because you are bright, have talents and is smart, you become politician because no one wants to hire a thief and a liar. You are owned by someone when you become a “minister” because you have to do something to ge in front of the line. wha can you offer when the only thing you know is to lie and steal, something evryone else n the line before you know and do? Simple questions.

  stay focus, vigilant and observant. Never bow down to the ones with low iq and stay updated. read the toilet paper book “written” by the muslim pedophile so that you know what to expect from a muslim and what they stand for.

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 06:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper