10. juli 2020

Atlanta: Bevæbnede Black Lives Matter-radikale likviderer 8-årig pige, “You killed your own this time.”

‘Otte-årig dræbt i voldsorgie’, skriver BT, og leverer historien om 8-årige Secoriea Turner, der lørdag aften blev skuddræbt i Atlanta, da, ‘fredelige protester blev kidnappet af kriminelle’. Ikke et ord om Black Lives Matter, omend forbindelsen klart fremgår af lokale medier. Øvrige danske medier fandt ikke historien væsentligt, og sorte amerikanske liv er tilsyneladende kun interessant i det omfang de kan bruges mod hvide danskere.

Den fulde historie om Secoriea Turner-drabet kan læses hos WSB-TV2 Atlanta – Police search for shooter who killed 8-year-old girl near burned Wendy’s.

“An 8-year-old girl was shot and killed Saturday night in Atlanta near the Wendy’s where Rayshard Brooks died last month. Police identified the child Sunday as Secoriea Turner.

The location of the shooting was in a parking lot across the street from the now burned-out Wendy’s, which has been occupied by demonstrators since Brooks’ death at the hands of an Atlanta police officer.

Police said Turner was riding in a car with her mother and her mother’s friend when they exited the interstate at University Avenue. The driver tried to turn into the parking lot at 1238 Pryor Road when he was confronted by an ‘group of armed individuals’ who had blocked the entrance. …

Later, Turner’s mother, spoke a few words before bursting into tears and being carried out of the room by family members. … Turner said in the news conference that her daughter died in her arms.

Secoriya Williamson, Secoriea’s father, also spoke out.

‘They say black lives matter,’ Williamson said. ‘You killed your own this time. You killed a child. She didn’t do nothing to nobody.’

Bottoms said the crowd outside the Wendy’s had re-erected barriers that the city had already taken down. The family was trying to get around the barrier when the confrontation happened.

(Collage: 8-årige Secoriea Turner, der blev skudt af Black Lives Matter-aktivister, 2020)

Oploadet Kl. 09:32 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111486/trackback

51 Comments »

 1. BT er en kloak. Deres nyhedsstrøm består hovedsagelig af lidt sport / sladderstof og et nærmest patologisk Trump- og Amerikahad.

  Kommentar by Bror Lerbror — 10. juli 2020 @ 09:48

 2. DET ER TYDELIGT at BLM bevægelsen og gadeoptøjerne domineres af ekstremister, kommunister, gangstere og galninge.

  Vores egne MSM er kun interesseret i at manipulere. Brugbare sandheder og oplysninger er i mindretal i forhold til hetzkampagner, ligegyldigheder, fjollerier, løgne og halve sandheder.

  Kommentar by Bent A — 10. juli 2020 @ 10:10

 3. Historien passer jo ikke ind i det aktuelle narrativ om den onde hvide mand, der undertrykker de stakkels sorte.

  Kommentar by Holger_Danske — 10. juli 2020 @ 10:38

 4. Er det muslimer?

  Retten i Lyngby har fredag formiddag afsagt dom i en sag mod tre gymnasieelever, der alle var tiltalt for at have voldtaget en jævnaldrende pige.

  Retslokalet var fyldt til bristepunktet, da dommer Britt Falster Klitgaard afsagde dommen i sagen.

  De tre unge mænd på henholdsvis 18, 18 og 19 år er hver især blevet idømt et år og ni måneders ubetinget fængsel, og de er således alle fundet skyldige i at have voldtaget den unge kvinde.

  To af dem er videre kendt skyldige i henholdsvis at have optaget, delt og gemt videoer af hændelsen – et forhold, som var erkendt.

  Retten fandt det bevist, at to af de unge mænd skulle have voldtaget kvinden på det kollegieværelse i Nordsjælland, hvor de befandt sig, mens kvinden var ude af stand til at gøre modstand.

  Den voldtægt var de alle tiltalt for, men retten fandt det ikke bevist, at den tredje af de tiltalte havde samleje med kvinden. Han blev alene kendt skyldig i andet seksuelt forhold end samleje.

  Retten mente imidlertid, at det var bevist, at den tredje få timer senere voldtog kvinden på en anden adresse i Nordsjælland, efter han havde tilbudt at køre kvinden hjem.

  De tre unge mænd var alle iklædt hvide skjorte, sorte bukser og hvide sneaks, da de modtog dommen. De sad roligt, mens dommer Britt Falster Klitgaard læste dommen op. Det samme gjorde deres pårørende, som har fulgt alle retsmøder tæt.

  »Vi må bare også sige at henset til kriminalitetens karakter og grovhed, er straffen, som den er,« lød det afslutningsvis fra dommer Britt Falster Klitgaard.

  »Hun var med på den«

  Undervejs i sagen har de tre gymnasieelever, som er henholdsvis 18, 18 og 19 år, alle nægtet sig skyldige i voldtægt. To af dem erkender, at de havde samleje med kvinden, men har hele tiden fastholdt, at det var frivilligt.

  »Hun var 100 procent med,« sagde den ene af de tre tiltalte, da han afgav forklaring.

  Den tredje af de tiltalte har afvist, at han på nogen måde havde sex med kvinden, men forklarede ved første retsmøde, at han havde rørt kvinden intime steder.

  Sidstnævnte har desuden erkendt, at han optog tre videosekvenser af hændelsen, som han efterfølgende delte i en Snapchat-gruppe, som de tre tiltalte havde sammen med fem andre kammerater.

  Retten har imidlertid valgt at se bort fra de unge mænds forklaring, der blev betragtet som »utroværdig«.

  Videosekvenserne og ikke mindst Snapchat-gruppen har undervejs været et centralt element i anklager Bente Schnacks bevisførelse, og endte således også med at afgørende for den endelige dom.

  Ved første retsmøde fremlagde Bente Schnack de beskeder, som var skrevet i Snapchat-gruppen, efter videoerne var blevet delt.

  Her skrev en af medlemmerne, som ikke var til stede: ‘I voldtager hende. Hun er helt boost jo,’ mens en anden af gruppens medlemmer, der selv var til stede, men som ikke er tiltalt i sagen, skrev: ‘Det er direkte voldtægt’.

  I gruppen blev det desuden påpeget, at den unge pige ’siger nej’ på et af de delte videoer.

  Retten lagde desuden en række troværdige vidneforklaring, herunder fra en af de tre unge mænds gode venner gennem 15 år, til grund for dommen.

  Alle tre unge mænd går i gymnasiet. To af dem skulle have været studenter i år, mens den tredje i går i 2.G.

  De har alle udbedt sig betækningstid i forhold til en eventuel anke, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. juli 2020 @ 10:43

 5. Sådan er det jo, når der er anarki: Alle kan ustraffet skyde, hvem de vil. Var det ikke det, I ville have i BLM?

  Kommentar by Hertz — 10. juli 2020 @ 10:54

 6. NotariusUmulius: Hvis du absolut skal fylde tråden med OT nyheder, kan du så ikke nøjes med et link og evt. et _kort_ citat?

  Kommentar by Hertz — 10. juli 2020 @ 10:56

 7. Hertz — 10. juli 2020 @ 10:56

  Det virker noget organiseret den fremgangsmåde, hele artikler, uden kilde, jeg mener det bryder ophavsretten. Det er som om man prøver at skabe problemer for blog ejeren.

  Kommentar by Jan Huus — 10. juli 2020 @ 11:06

 8. Der er desværre dygtige 5.kolonne aktivister på Uriasposten
  Det gælder bare om at kigge dem ud

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2020 @ 11:13

 9. Kommentar by Hertz — 10. juli 2020 @ 10:56

  Han er psykisk-syg, der er desværre ikke noget at gøre. Har prøvet at snakke til ham.

  Kommentar by KineserSnot — 10. juli 2020 @ 11:21

 10. Fint billede af den grimme dræber-neger…

  https://www.ajc.com/news/crime–law/breaking-atlanta-police-release-footage-suspect-year-old-shooting-death/2zQeUA3HiSsPCUEjnTdKEK/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. juli 2020 @ 11:37

 11. I skal lade være med at beskytte muslimerne og beskytte dem mod at få deres modbydelige forbrydelser omtalt alle vegne, nær og fjernt.

  Vi har alle et ansvar for at gøre Danmark kridhvid igen og fri for niggere og perkere, dette er et lille offer for mig at bringe, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. juli 2020 @ 11:45

 12. DET ER NOK RET UDMÆRKET at vi her hos Uriasposten kan læse om forbrydelser som MSM skjuler. De allerfleste overfald og svinestreger overfor sagesløse danskere omtales jo aldrig. Det er vel vigtigt at bringe frem til offentligheden, hvad der foregår i vores land, eftersom det kan udvikle sig til så rædselsfulde tilstande, at vi ALLE bliver hårdt ramt, enten ved at vi selv rammes helt personligt på egen krop og velfærd, eller ved at vores kære rammes voldeligt eller socialt mv.

  Der er nu omkring en million kulturfremmede, og Christiansborg agter at importere MANGE FLERE, måske 2-3 millioner flere, så vi kan snart ALLE opleve at få utryghed og truende adfærd meget tæt ind på livet.

  Kommentar by Bent A — 10. juli 2020 @ 13:39

 13. Black Lives Murder, måske er det hesten Bwalya Sørensen aka Blævre negerens sorte bror.

  Kommentar by piphans — 10. juli 2020 @ 13:54

 14. @12 Bent A
  Vi får lige præcis det lort vi stemmer på, så når man stemmer på Venstre, de konservative bøsser, LA, Radigale, A, Sadistisk Fjolseparti, Enheds kommunisterne, Å tossepartiet og K, så er man landsforræder og skyld i mord, voldtægter, udlændinges kriminalitet og overfald på os danskere og vores børn og børnebørn.

  Kommentar by piphans — 10. juli 2020 @ 14:07

 15. Bundskrab er bundskrab værst.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juli 2020 @ 14:36

 16. Og “danske” medier er bare overløbskanaler fra CNN og New York Times spildevand..

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juli 2020 @ 14:39

 17. Korrektur bitte. Og: ver hat es getan? Navn på skytten. Ikke nok med identifikation af ofret. Undskyld mit rodede sprog.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2020 @ 14:39

 18. Og disse personer kalder politikerne raketforskere og hjernekirurger, det er en af de største løgne indtil dato, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. juli 2020 @ 14:41

 19. Det lader til at idiotien og megalomanien fra black lives matter har spredt sig til det autonome miljø i danmark, som nu tror at de kan besætte et hus og derefter få kommunen til at forære dem gratis boliger, bestemme over dansk politik, og løse problemet i palæstina fordi de skrev det på et banner og hang det ud af vinduet: https://ekstrabladet.dk/112/eskorteret-ud-af-bygning/8199047

  Det er utroligt at de mennesker overhovedet kan samle hjenekapacitet nok til at holde sig oprejst, men i det mindste blev de da sigtet for hærværket så de får et lynkursus i hvordan ejendomsret fungerer. Jeg skulle give 7.000 kr for at få malet min gamle 20 kvm studiebolig, så en 5 etagers kontorbygning fyldt med grafitti bliver nok lidt dyrere:)

  Kommentar by Per — 10. juli 2020 @ 15:36

 20. Jeg har et spørgsmål som måske lidt OT., men jeg forstår simpelthen ikke at det er muligt for flygtninge at pendle frem og tilbage over den dansk/tyske grænse uden pas eller dokumenter bortset fra deres tyske grønne flygtninge papir. Og så sent som i dag var der en muslimsk flygtning som tog toget til Mohammedanmark og blev stoppet, og måtte vise det papir fra naziland og fik lov til at fortsætte uden pas eller noget som helst andet. Det virker jo helt sindssygt.

  Kommentar by piphans — 10. juli 2020 @ 15:42

 21. Angående artiklen så læste jeg et sted at black lives matter demonstrationerne i usa nu har kostet over 50 mennesker livet, hvilket BT vist heller ikke fik plads til at nævne.. Faktisk tror jeg det var over 60, men jeg kan ikke huske det præcise antal og det stiger sikkert også dagligt. Og ja, de fleste af dem var sorte.

  Kommentar by Per — 10. juli 2020 @ 15:43

 22. Kommentar til danske retssager: der er åben retspleje i Danmark ( endnu, dog visse undtagelser fx tvangsfjernelser mv). Men det betyder, at alle kan tage til fx Glostrup Ret og se retssagerne . Uden for døren står forsvarers navn ( da de små stakkels tiltalte skal beskyttes). Man har ret at overvære sagerne, medmindre der er mange tilhørere som fx sagen mod Britta Nielsens paki- børn…og de fleste er mod indvandrere….ihvertfald i Glostrup…

  Kommentar by H. Nielsen — 10. juli 2020 @ 15:49

 23. Sorte og hvide terrorister under betegnelsen Black Lies Matter. Blot en gren af satanisternes angreb på det bestående.
  ANTIFA er en anden.
  Planned Parenthood er en tredie.

  Kommentar by Iznogut — 10. juli 2020 @ 16:23

 24. piphans, en muhammedaner som står i Tyskland kan ikke være en flygtning.

  Kommentar by Iznogut — 10. juli 2020 @ 16:28

 25. Man har ret at overvære sagerne, medmindre der er mange tilhørere som fx sagen mod Britta Nielsens paki- børn…og de fleste er mod indvandrere….ihvertfald i Glostrup…

  Hvide, kristne skattesnydere er på arbejde, når perkerne og deres forsvarsadvokater er i retten for deres forbrydelser, så vi kan ikke nyde showet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. juli 2020 @ 17:12

 26. >KineserSnot — 10. juli 2020 @ 11:21
  Ja, det virker til at du har ret. Der er ihvertfald noget, der rasler, når han kører.

  Kommentar by Hertz — 10. juli 2020 @ 17:14

 27. Aarmenforfandenda, er det en muslim? Ja det er en muslim, som Kriminalforsorg og dansk politi pakker så meget ind i vat og bomuld, at han stikker af igen og igen, og det krænker min retsfølelse.

  En 20-årig mand er natten til fredag stukket af fra Køge Arrest.

  Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

  Han slap ud fra arresten på Kongsberg Allé klokken 04.13 natten til fredag, og politiet ledte efter ham i området i tiden efter. Det fandt ham dog ikke.

  Der er tale om Ziad Omar Alfarroukh, der i januar blev idømt fem års ubetinget fængsel samt udvisning af Danmark for bestandigt for et hjemmerøveri.

  Den dom har han dog anket, og han sad varetægtsfængslet, mens han ventede på, at landsretten skulle behandle sagen.

  Det er ikke første gang, manden stikker af fra myndighederne. En januardag, kort efter at han havde fået sin dom for hjemmerøveriet, flygtede han i forbindelse med transporten til arresten i Kalundborg.Ø, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. juli 2020 @ 17:29

 28. # PIPHANS kl. 14.07

  Kan kun give dig ret i at vælgernes flertal er på vej til at stemme Danmark ud i undergang, og sig selv ud i den dybeste elendighed. Nok ikke her og nu, men på lidt længere sigt. De særlig uheldige er allerede ramt af barske konsekvenser af deres naivitet, og andre særlig uheldige bliver indhentet af virkningerne af de gamle partiers politik i løbet af få dage, uger eller måneder.

  Blandt virkningerne er som bekendt alle mulige overfald plus vanvidskørsel, svindelsager, nedskæringer og forringelser, bl.a. af sundhedsvæsnets kvalitet osv., osv.

  Opløsningen af samfundet er i gang, og de “svenske” tilstande med hverdags-terror er ved at indfinde sig. Om et par år vil utryghed, ufrihed og ussel velfærd gennemsyre byerne og hele samfundet.

  Kommentar by Bent A — 10. juli 2020 @ 17:36

 29. IznoGut. Nej det er korrekt, sådan er det beskrevet i Flygtninge Konventionen!
  Men, Mette Fusk (før hende LarsLort) har aftalt med Mutti(vore tids Hitler!), at selvfølgelig skal denne asyl-shoppers Asyl-ansøgning behandles i DK, hvilket tager mindst 6 måneder, dette kalder man i MSM, nu et krav som asyl-shopperen har, hvilket er direkte løgn.

  Når asyl-ansøgeren først er i DK kan vi ikke blive af med dem, men de skal forsørges i hoved&røv, med buskort og nye tænder osv….. jovist Indvandringen koster kun 33 Mrd/år(not), læg mindst 100 Mrd oveni.

  For at fuldende dette ærinde(danskernes&Danmarks undergang), er det Udlændinge-Service der behandler denne asyl-sag, hvor 75% af de ansatte, kommer fra Afghanistan og Pakistan samt er medlem hos de radigale Oikofoer.
  DEt skirder planmæssigt frem med at, få danskerne&Danmark udryddet!

  Tænk nu rigtig grundigt over hvem I stemmer på til næste valg, hvis I stemmer! Dem der har den opfatning, at det ikke nytter at stemme, giv venligst jeres stemme til SK eller NB!

  SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Stem NB! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Luk DDR! SIAD!!
  P.

  Kommentar by Piotr — 10. juli 2020 @ 18:12

 30. Nu bliver de danske medier snart meget værre: https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE12280719/jeg-gaar-hver-dag-ind-paa-en-arbejdsplads-hvor-jeg-er-den-eneste-minoritet/

  Måske ikke værre end off-topic på denne side som efter 17 år stadig ikke fungerer, men objektivt bliver det næppe når “afrikanske danskere” skal skrive artikler om indvandringens glæder for politiken, og hvem der ellers hopper på at man skal ansættes ud fra sin hudfarve fremfor sine kvalifikationer.

  Kommentar by Per — 10. juli 2020 @ 19:36

 31. # UMULIUS

  Hvordan kan det være at du altid kalder danskerne skatte-snydere. Kender du ingen skatte-ydere?

  Kommentar by Bent A — 10. juli 2020 @ 19:47

 32. Den verdensberømte sanger og skuespiller Bing Crosby’s sange og film bør alle kasseres og smides i historiens skraldespand.
  Bing Crosby sang den jødiske komponist Irving Berlins, (Israel Isidore Baline), verdensberømte sang “I’m dreaming of a white christmas”.
  Sangen er både racistisk (‘white’) og islamofobisk (‘christmas’).
  Når BLM’s medlemmer opdager den slags bliver de hvidglødende af raceri.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juli 2020 @ 19:53

 33. I’m dreaming of a white Denmark, just like the one I used to know.

  Kommentar by Træt — 10. juli 2020 @ 20:00

 34. # PIOTR 18.12

  Ja, det er nemlig rigtigt, udlændingestyrelsen burde hedde invasions- og indvandrings velkomst komiteen. Eller: Alle er velkomne, hvemsomhelst fra hvorsomhelst. Styrelsen styrer intet, men er en Potemkin-kulisse. Bluff og humbug til de mange danskerne der er holdt op med selv at tænke, og derfor ikke gennemskuer dette skuespil.

  Ja, det ender nok med folkeudskiftning og dermed bliver det til endnu en folkelig katastrofe og et folkedrab i den lange række af røde folkedrab og massemord, begået i dusinvis af forskellige lande. Læs f.eks. om Pol Pot og de røde kmerer. Eller om de røde socialister i Stockholm osv.

  Som Iznogut skriver er en migrant fra Tyskland ikke en flygtning.

  Per har også ret i sine betragtninger.

  Kommentar by Bent A — 10. juli 2020 @ 20:06

 35. @ Træt, 20:00. Jeg kan godt synge med.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. juli 2020 @ 21:30

 36. The Fat Niggers her i Danmark skal til at passe lidt på.
  Jeg opfordrer til at Black Lier Matter skal holde en pause.

  Kommentar by Charles — 10. juli 2020 @ 23:14

 37. Fat cats, fat niggers, alle feder de sig på mig.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. juli 2020 @ 00:30

 38. The 600 USD every dead beat gets for free because of the virus outbreak will end at the end of July. I wonder what will happen then?

  The reason why Black Lies Matters scum crawl up under their rock is because they got money and they know that nothing will happen when they torch a store and rob it. They also hope that the politicians, police and “journalists” will promote the criminals so they ge more benefits.

  Niggers and muslim are usually parked on welfare and sell drugs or do other crimes. If they want to work they get a fake job, paid rent and paid driving license (even though the muslims have too low iq to pass a dring test so they buy the driving license black and you can ee that they do not know to drive in traffic). So they are crimib als per default, in Germany the commie idiots in public sector gave them free jobs, and the muslims like the criminals they are use that knowledge to commit crimes since they know that they will get a free jpn anytime they like in opposite to how it works if you have an education and is white.

  How it works can be see if you check out “Die Panzerknacker – wie Kriminelle Geldautomaten sprengen” at jewtube, it is a Der Spiegel repotage. If they move across the borders they can rob ATMs in Germany and quickly move across the border. Muslims that blew up Skat in Copenhagen moved across the border but like always the muslims are not normalintelligent to understand that they will get caught. Too inbreeded, too low IQ.

  Note that the idiots no matter is nigger, muslim or commie have too low iq to argue. They are always right and they have always cheated on welfare and done crimes. The difference now is that the public money (taxpayers money) are scarce, the jobs for the ones pay taxes and do not do crimes are scarce and they are not helped by the idiots at the unemployment office. If you argue with a criminal the risk is that you will be called a racist because it is yout fault that you are normal intelligent++ while the welfare criminal is used to a public sector employee that fucked or blew someone ni return for his or her job and buys any “argument” the criminal has.

  The best thing is just to ignore commies, muslims and niggers. Stop buying where they work and own, lie for the public sectory idiots and avoid the as you avoid the plague. Normal people have better things to do than to interact with low iq scum.

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 05:22

 39. Money was mentioned why an inbreed makes it all the way to Denmark. A one time stipend of 25 000 euros is given to any adult that gets approaved to stay in a norther european country. Of you bring kids, they will get retroactively allowance just as if they were born in the country. This is at the end of the phase. Male niggers and muslims start in Italy, then they go to shithole France, after that Belgium and then Germany, Denmark and Sweden.

  The ones with the exceptional low iq chose a different route, and one can see them move across the borders without proper papers. The reason why the move across the borders without papers is because they have seeked asylum in other countries under other names.

  another way to see the influx of retarded muslim criminal scum is to walk by the office where you seek a CPR number, where they assign you the social security number. There are especially during the summer long lines with niggers and muslims lining up there before they even open and there are often cars with other eu number plates parked nearby, the retarded and inbreeded muslims came in those cars. wen you look them in the eyes they bow down right away meaning they are nothing but criminals, that os the only time they look down after they get their social security number they turn on the hate against whites.

  There is one more time when muslims and niggers do not act aggressively and that is they will stop their car before a pedestrian crossing that leads to the getto since they do not want a feud in the shithole they live in themselves. So they show that they are considerate since they do not know who you are and who you are visiing in the getto. You might be a drug customer.

  Be observant, use your brain and never bow down esp. not to the ones with low IQ (muslims, niggers, police, politicians and journalists), better to fight an go down fighting than to be a cuck.

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 05:34

 40. DANSKERNES NUTID OG FREMTID ligner Libanons og Sveriges.

  Det vil måske snart blive forbudt at skrive noget kritisk om BLM, om indvandringen, om politikerne og medierne, om lovgivningen, om kommunismen og feminismen, om samfundets bagsider, om EU.

  Der er nu planer om omfattende CENSUR, både fra EUs og Christiansborgs side, iflg. diverse netaviser. Dermed vil de nationale og lokale demokratier blive afskaffet.

  DR og TV 1+2+3 vil dog ikke blive censureret. Det er der ingen grund til. De er jo rødere end tomater.
  re
  Lykke Friis fra tænketanken Europa har lige i DR P1 fortalt om hvor godt det går for Merkel. Hun er gået fra at være “a lame duck” i foråret, til nu at være “Europas skønhedsdronning”, iflg. Lykke Friis.

  Og DR har også “oplyst” lytterne om at corona-pesten viser at det er nødvendigt med åbne grænser. Og at give EU ret til skatteudskrivning i alle 27-EU lande skal også være et stort fremskridt. For ellers kan det blive svært at udvide EUs budget med 5600 milliarder kroner.

  Der er også grønne afgifter plus co2 afgifter på vej, og der er tanker om at forhøje danskernes pensionsalder til 73 år eller mere. Og naturligvis bliver der ingen tillæg for inflationens udhuling af danskernes pensioner. Da det ellers kan komme til at knibe med at få råd til mere indvandring. Måske 6-dages ugen bliver genindført for industriarbejderne.

  Det er jo lykkede at gå 400 år tilbage i tiden med postvæsnet.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 08:02

 41. PS: Der er dog den trøst i det mørke billede, at Morten Østers fra R nu har været ud med noget valgflæsk. Han påstår at R fra 2030 vil have at pensionsalderen skal være mindre end 73 eller 75 år.

  Også S, SF, V, K, R, EL og Tullesen fra DF lover bedre tider fremadrettet. Det er da lækkert.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 08:11

 42. Så black lives didn´t matter i dette tilfælde!
  Hvis man læser de officielle statistikker myndighederne udgiver, så dræbes 94 % af de sorte faktisk af deres egne eller af latinoer!!!

  I ganske få tilfælde er gerningsmanden hvid og/eller politibetjent!

  Nej, negrene er deres egne værste fjender!
  De har bare ikke den IQ, som skal til for at leve ligeværdigt i et civiliseret samfund!
  De skal styres af en formand og sættes i arbejde, ellers laver de riots, stjæler, myrder, voldtager og smadrer!
  Det ligger i denne races natur og kommer fuldt til udtryk via den lavere IQ i forhold til hvide og asiater!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. juli 2020 @ 09:14

 43. Ha ha ha, BLM er bare de røde dødpatruljers nye kampagne for at rage til sig i deres offerrolle business. Arme pige og hendes familie. Hvor mange lig skal der på bordet før de røde, og nazist-invasionen, bliver stoppet af simpel sund fornuft… Nok først efter tredie verdenskrig.

  Kommentar by Gaflen — 11. juli 2020 @ 10:02

 44. Kan vi vente andet fra MSM. NEJ VEL!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 11. juli 2020 @ 10:24

 45. De røde og liberale har jo givet negere og perkerne card-blanche til at begå kriminalitet. Enhver ordensmagt der vil gribe ind, vil jo blive udråbt som racist, villigt sekunderet af de farveliderlige massemedierne.

  Kommentar by Bilka — 11. juli 2020 @ 10:26

 46. Mærkeligt…en (sort) fuldblodskriminel, som har peget sin pistol imod en gravid (sort) kvinde, og gjort andre forfærdelige ting, bliver under en andholdelse dræbt af en betjent (Ja et politidrab)- hele verden råber op om racisme og andre uretfærdigheder og han gøres til helt, imens drabet på en uskyldig lille 8 årig (sort) pige,….ikke betyder det store i den sammenhæng…..Hvad skal man sige/skrive….skal man grine eller græde? (Hudfarven rager mig en papand imodsætning til nogle andre). God weekend. Støt SIAD og GI. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2020 @ 10:52

 47. Hvad MSM angår…I ved hvad de er værd og hvor solen ikke skinner :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2020 @ 10:54

 48. 11 personer mistede fredag livet i en drukneulykke ud for Egyptens nordlige kyst.

  Det oplyser lokale myndigheder ifølge det britiske medie The Telegraph.

  Vi mangler en masse ægyptiske livreddere langs de danske kyster, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juli 2020 @ 10:59

 49. [Hvid] Buschauffør bad [muslimske] passagerer om at bruge mundbind – nu er han død af sine kvæstelser

  59-årige hvide Philippe Monguillot åndede ud fredag, efter han var blevet erklæret hjernedød, oplyser hans datter til AFP.

  – Vi besluttede at give slip på ham. Lægerne var for det, og det var vi også, siger hun.

  Angrebet fandt sted søndag i byen Bayonne i den sydvestlige del af Frankrig.

  To [muslimer] sigtet for mord
  Da buschaufføren Philippe Monguillot samlede tre passagerer op, bad ham dem om at tage mundbind på i overensstemmelse med coronareglerne over hele Frankrig. Desuden forsøgte han at tjekke en anden mands billet.

  Herefter gik det galt.
  To [muslimske] mænd er sigtet for mordforsøg, mens yderligere to [muslimske] personer er sigtet for at undlade at assistere en [hvid] person i fare. Én [muslimsk] person er sigtet for at forsøge at skjule en mistænkt, oplyser den lokale anklagemyndighed.

  De to hovedsigtede [muslimer] i sagen er 22 og 23 år og i forvejen kendt af politiet.

  Alle [ ] er mine tilføjelser, som TV 2 undlader at bringe.

  Hvad TV 2 bevidst glemmer at skrive er, de fire anholdte er muslimerne Mohamed C., Mohammed A., Moussa B. and Sélim Z., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juli 2020 @ 11:36

 50. Mon ikke det vil gå denne historie i de danske MSM som det gik del 2 af historien om påkørslen af 2 hvide kvinder ved en BLM demonstration på en mørk motorvej.

  Desværrte for BT (Bashing Trump) har den historie jo mistet al interesse nu hvor det har vist sig at køreren er en sort mand fra Eritrea og at det hele åbenlyst var et tragisk uheld med en spøgelsesbilist der under stor stress pludselig ser en større menneskegruppe midt på motorvejen hvor han i forvejen kørte i den gale retning.

  https://www.latimes.com/world-nation/story/2020-07-09/driver-hit-protesters-seattle-freeway-charged-felonies

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 11. juli 2020 @ 19:10

 51. French iq is as low as nigger and muslim iq.

  I tell you a little story from real life. A french cretin lives next to me. I do not give a shit what people are up to as lomg as they leave out of their shit but since i am light years ahead and criminal idiots are jealous since they always compare themselves with me it becomes a problem. he problem is that I am not a thief and liar. One of my girlfriend called me at work and told me that she knew how come my newspaper did not show up in the morning. She had looked at the door peep hole and notice how the french idiot put my newspaper n my mailbox when he thought it was clear to put it there, when he was finished reading it. I did not buy the newspaper so a french inbreeded criminal could steal it. I give you another one. I put a camera in my window pointing to the side where the french idiot lived. Turned out that took him eight full months (8) to understand why the camera was in my window when he over reached the balcony rail so that he could look into my balcony and try to get a glimpse into my bedroom.

  That is how it is to have a french living next to ypou in the getto.

  Lawyers thought I was lying until I showed them the videos and then they started to laugh. Saying the french are known to have low iq but i noticed that latinamericans have very low iq too. I guess when your own people kick you out of your shithole country then you feel smart that you find a nation that will take you in and pay all your bills. You are only loyal when you need free money otherwise you are a latinamerican, french or any other piece of shit scum. There are things to steal and lie about in their own shitholes and what are they doing beside being a criminal and collecting welfare, taking up space?

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 20:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper