11. juli 2020

Afrikanere truer menneskesmugler-skib: “… forsøger at tvinge kaptajnen til at sejle i havn i Europa.”

For en uges tid siden kunne Jyllands-Posten fortælle, at besætningen på et humanitært redningsskib i Middelhavet havde set sig nødsaget til at låse sig ind på broen, for at fastholde kontrollen over skibet. Maden var ved at slippe op, og de 180 migranter opsamlet mellem d. 25. og 30. juni, var desperate for at komme i land i Italien. Kilden til historien er en pressemeddelse fra SOS Mediterranee, og det hele kunne i princippet være et mediestunt.

SOS Mediterranee har en meget informativ hjemmeside, omend de eksakte koordinater for seneste opsamlinger ikke fremgår. Der er dog et kort, som dokumenterer at Ocean Viking reelt bedriver organiseret menneskesmugling. Fra JP.dk – Norsk skib erklærer nødsituation i Middelhavet – besætningen har låst sig inde på broen.

“Det norske skib ‘Ocean Viking’, der sejler for den humanitære organisation SOS Méditerranée i Middelhavet, har varslet en nødsituation og har anmodet de italienske myndigheder om hjælp. …

Ifølge SOS Méditerranée er der over 200 mennesker om bord – foruden besætningen er der tale om 180 migranter, der som situationen ser ud nu, er uden opsyn, mens maden er ved at slippe op. Fredag har situationen om bord skabt en ‘desperat’ stemning blandt nogle af migranterne, der frem for alt ønsker at blive sat i land i en europæisk havn.

Rederiet Hoyland Offshore, som ejer skibet, oplyser til den norske avis VG, at en del af besætningen har låst sig inde på broen for at bibeholde kontrollen over skibet, hvor et mindre antal migranter angiveligt forsøger at tvinge kaptajnen til at sejle i havn i Europa.

(Ocean Viking, positioner, jf. Onboard SOS Mediterranee)

(Nogle af de 180 ’survivores’, jf. SOS Mediterranee på Twitter, 7. juli 2020)

Oploadet Kl. 12:41 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111508/trackback

49 Comments »

 1. Hvordan kan disse både stadig for lov til at agere menneskesmuglere. Hvad laver de nede i EU….

  Kommentar by KineserSnot — 11. juli 2020 @ 12:55

 2. Pt. befinder skibet sig ca. 3 km. Fra Porto Empedocle på Sicilien.
  Følg det på shipfinder.com

  Kommentar by Systex — 11. juli 2020 @ 13:02

 3. Vesselfinder.com
  Sort

  Kommentar by Systex — 11. juli 2020 @ 13:03

 4. Hvad er straffen egentlig for mytteri, er det ikke dødsstraf?
  Se også det franske militær taget i menneskesmugling
  https://www.youtube.com/watch?v=qyuSrwWl9iY

  Kommentar by piphans — 11. juli 2020 @ 13:31

 5. INVASIONEN BARE FORTSÆTTER OG FORTSÆTTER

  Ja, omdannelsen af Europa til en kopi af Afrika og Mellemøsten er i fuld gang. Og hverken Merkel, Ursula eller Ylva eller EU har indvendinger imod det. Tværtimod mener de at det er en ønskværdig og glædelig udvikling. Alle de for europæerne ruinerende, katastrofale og dødbringende konsekvenser ser de bort fra. Iflg. nettet har EU endda selv sendt store skibe afsted for at flytte afrikanere og arabere til Europa.

  Læg også mærke til hvordan migranter er begyndt at fylde mere og mere i danske skoler, hospitaler, kommunalforvaltninger, udlændingestyrelser, partier og ministerier.

  Den store folkeudskiftning er i gang. I tidligere FN-dokumenter kaldes folkeudskiftning en form for snigende folkemord som er i strid med oprindelige folkeslags menneskerettigheder.

  Men de dokumenter er vel siden makuleret.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 13:31

 6. https://www.nbcnews.com/storyline/missing-nigeria-schoolgirls/boko-haram-200-000-christians-risk-massacre-nigeria-n306211

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2020 @ 14:00

 7. Danskere trækkes gennem systemet til den bitre ende, mens tusindvis af velfærdsflygtninge får førtidspension bare de kan sige
  “mig majet syg, mig ingenting kan”
  https://fagbladet3f.dk/artikel/kommune-ville-have-forklaring

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2020 @ 14:14

 8. Planken ud eller retur. Kaptajn og besætning direkte i fængsel for menneskesmugling.

  Kommentar by Paludansk — 11. juli 2020 @ 14:33

 9. -> System

  Jeg er ikke interesseret i skibets nuværende position. Jeg vil have et kort, der viser hvor skibet sejlede ml. den 25. og den 30. juni. Brugte Marinetraffic og Vesseltracker… uden held.

  Kommentar by Kim Møller — 11. juli 2020 @ 14:43

 10. Hvad koster et hold kvalificerede frømænd, der kan placere en sprængladning, der fÅr lortet (og skibet med) til at gå til bunds på minutter?

  Kommentar by Træt — 11. juli 2020 @ 15:32

 11. Ot

  Her er sgu et nyt parti.. Ting.. Eller er det bare for at hæve partistøtte, det nye modefænomen i EUs lille provinshul, Danmark?

  Er der et mikroskopisk håb for et eller andet?

  Eller mon de bare bliver sharia henrettet i det skjulte af invasionens specialstyrker?

  Måske er de bare fake, som alt rødt, altid har været, er idag og altid vil være..

  Men… Lad os nu se..

  http://cphpost.dk/?p=115899

  Kommentar by Gaflen — 11. juli 2020 @ 16:33

 12. https://www.euronews.com/2020/07/03/aid-ship-declares-state-of-emergency-after-six-migrants-attempt-suicide

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2020 @ 16:42

 13. Gaflen
  Det er dagdrømmere.
  “Why should an Arab stand here and lecture Danes on Western values of freedom,” Ziadeh asked, clapping his hands together and laughing in irony.

  “Right? Reason number one: I have spent 21 years in a country where we fought – in the left-wing’s happy Marxist past – to achieve the same level of freedom and democracy that you find here in Europe.”

  Ziadeh snakker om de glade Marxist-dage i hjemlandet Libanon, som om de holdninger ikke eksisterer i dag.

  Jeg håber ikke danskere har glemt Akkari og det han gjorde mod Danmark. Han hører lige så lidt til i dansk politik som Naser Khader og andre der påstår de er demokrater

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2020 @ 16:54

 14. Flere modbydeligeheder fra perkernes side.

  [Hvid] Buschauffør bad [muslimske] passagerer om at bruge mundbind – nu er han død af sine kvæstelser

  59-årige [hvide] Philippe Monguillot åndede ud fredag, efter han var blevet erklæret hjernedød, oplyser hans datter til AFP.

  – Vi besluttede at give slip på ham. Lægerne var for det, og det var vi også, siger hun.

  Angrebet fandt sted søndag i byen Bayonne i den sydvestlige del af Frankrig.

  To [muslimer] sigtet for mord
  Da buschaufføren [den hvide] Philippe Monguillot samlede tre [muhamedanske] passagerer op, bad ham dem om at tage mundbind på i overensstemmelse med coronareglerne over hele Frankrig. Desuden forsøgte han at tjekke en anden mands billet.

  Herefter gik det galt.
  To [muslimske] mænd er sigtet for mordforsøg, mens yderligere to [muslimske] personer er sigtet for at undlade at assistere en [hvid] person i fare. Én [muslimsk] person er sigtet for at forsøge at skjule en [muslimsk] mistænkt, oplyser den lokale anklagemyndighed.

  De to hovedsigtede [muslimer] i sagen er 22 og 23 år og i forvejen kendt af politiet.

  Alle [ ] er mine tilføjelser, som TV 2 undlader at bringe.

  Hvad TV 2 bevidst glemmer at skrive er, NAVNENE PÅ DE FIRE ANHOLDTE PERKERE:

  ☪️ Mohamed C.

  ☪️ Mohammed A.

  ☪️ Moussa B.

  ☪️ Sélim Z., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. juli 2020 @ 16:59

 15. EN STOR FEJL HOS RETSSYSTEMET er at selv ekstremt psykopatiske, utilregnelige, sadistiske og voldelige typer får den ene chance efter den anden for at fortsætte med deres overfald.

  Først gang man overfalder/mishandler en sagesløs, har man jo bevist at man er utilregnelig OG voldelig. Retssystemet udviser menneskeforagt gennem sin slaphed. Dem der myrdede buschaufføren burde aldrig komme på gaden igen.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 17:51

 16. De mangler i den grad en Salvini i Italien. Mon ikke han snart får et comeback?

  Det værste er at flygtningenes landgang jo også rammer os. De søger herop mod nord så snart de har fået fodfæste i Sydeuropa. Og nu har de igen fri adgang gennem de forskellige europæiske grænser.

  Jeg synes det mere og mere vrimler med forhutlede afrikanere her i København, på trods af coronaen. Hvad er deres opholdsgrundlag. Kan de alle ernære sig som dåsesamlere? Hvis de ikke overlever på dåseindsamling og kriminalitet, lægger de sandsynligvis hænder til et voksende sort arbejdsmarked på slavelignende vikår? Er det mon illegale sorte migranter, der er grundstammen i BLM Denmark?

  Hvorfor gør de danske myndigheder ikke noget for at få illegale migranter sendt ud? Hvis de af uransagelige grunde har fået opholdstilladelse i et sydeuropæisk EU-land giver det dem vel ikke ret til at slå sig ned her permanent uden arbejde. Hvad siger de socialdemokratiske fagforeninger? De snorksover vel som sædvanligt.

  Kommentar by JC — 11. juli 2020 @ 18:20

 17. Hej Kim
  Jeg får ingen data på de datoer, man skal nok have konto for de oplysninger.
  Kunne på fleetmon kun gå 5 dage tilbage.

  Kommentar by Systex — 11. juli 2020 @ 18:37

 18. Alle skibe har forskellige former for sporing, men det er jo ligegyldigt når ingen af dem med ansvaret har tænkt sig at stoppe dem alligevel. De ved sgu udemærket godt hvor de skibe sejler, for der er en stor chance for at de selv har bedt dem om det!

  De mennesker er hovedfjenden, og ikke en eneste af dem er afrikaner.

  Kommentar by Per — 11. juli 2020 @ 19:12

 19. 500 kommet til Lampedusa på to dage Over 500 migrants reach Italy’s Lampedusa in two days

  https://www.thelocal.it/20200711/over-500-migrants-reach-italys-lampedusa-in-two-days?fbclid=IwAR0DUhznO5vEv-ADS2jgbpKGy8rsBTLQU4dFx6s4CW4Pyjcu9PBC52nHd9M

  Kommentar by Snaphanen — 11. juli 2020 @ 19:30

 20. All these niggers and muslims are welcomed with open arms that play victims and the suddenly hate whites and Danish. That seeks asylum in many different eu countries in false names before the wash up on the shores of Denmark and will contribute with cutting edge knowledge, high iq and specialist competence in drug dealing and cheating on welfare and benefits while selling drugs and specializong in other atrocities and crimes.

  Eventually they will get a paid driving license b the tax payers, but they will buy it on the black market since their iq is superior and they can not be bothered to learn what traffic signs mean, they will eventually get a taxponsored job, paid by the taxpayers and meaning someone with fluent language skills and work experience will be kicked out or fired because they organization that hired them will find that it is a difference between paying someone a salary and getting a muslim or a nigger [paid for by the tax payers.

  The norm is that the nigger or muslim get a job at a retirement center where there are a lot of white people, that worked all their life. So to have less (that is what a nigger and a muslim think) to do they over dose the medicine or maltreat the old people. In some cases there have been reports that they steal from the white people at retirement centers. when it get public the niggers and muslims do not know the language very well or are not up to date educated so they are rotated to a different retirement center where they can continue to poison, kill and steal from white people. The manager stays where she has always been and blames on some bullshit.

  Uwe-Max is my hero. I do not know about you but he writes about things that are right on and wha is happening. None of the nbreeded scum tha works or legacy media does anything like tht because they have not got their jobs on meris and they need to lie to adance their caee, ha is he only thing hey know, to steal and lie. One can only imagine how these legacy media “journalists” got their jobs. what they did.

  In “Tyrkisk overfald på dansk dreng: Muslimer bakker op om gerningsmandens familie” Uwe shows how muslims back up and support the shithole that is linked to the muslim that kick and humiliated the young kid and published it on social media. Muslims and niggers always support their own, showing hate in public. So let the muslims and niggers go where muslims and niggers work and we will see how the “business” will turn out. hey ae already cheaing with income taxes, working black and pulling welfare and in some cases it is also reported that pizzerias buy ham, cheese and other ingredienses that are out of date black so they can cheat on taxes. Just boycot where muslims and niggers work, and those organizations, stay away from thse places like the plague since you do not want to sponsor thieves and liars with your money. These links are common sense, it is like calling a french or latinamerican “smart”, which hey will never be.

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 19:55

 21. # JC 18.20:

  Mon ikke det er sådan at samtlige afrikanere modtager kontanthjælp og får boliger anvist, allerede fra dag eet? Hvis det ikke er tilfældet, er det i modstrid med EUs direktiver og FNs menneskerettigheder og de radikales menneskesyn. Og vi kan da heller ikke være bekendt at lade vores gæster gå penge- og boligløse rundt. Det er kun danskere som må udsættes for den slags umenneskelig
  behandling.

  Får berigerne at vide at i tilfælde af røveri, mord og anden kriminalitet kan de komme i fængsel og blive udvist? Eller få bøder der svarer til en kvart, halv eller hel kamel.

  Den tyrkiske asylant-beriger Mehmet Ali som tæskede, sparkede og ydmygede en dansk dreng, er blevet sigtet. Men er han blevet fængslet? Næppe? Får han en alvorlig straf og bliver udvist? Selvfølgelig gør han ikke det.

  Det er jo åh så synd for bøllen som slet ikke er ondskabsfuld, men bare misforstod et eller andet.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 19:56

 22. If I was a bus driver I would never pick up muslims in a group that have not the mask on. I would just pass and if they complained I woud say that they did not have the masks on. It is a matter of security. French low iq that paid with his life.

  I wonder if the muslim red crescent picks up someone that is hurt and obviously a christian or if they leave him there, to die.

  about salvini. This is a low iq idiot. He thought he was smart by triggering elections and then he got kicked out. Fell on his own sword, the cretin did not understand the mechanism and what would happen since he was more busy spending time on social media, postng photos and slogans than to spent five minutes analyzing the situation and what will happen further down the road. Now Salvini is just a parrot and clown instead of being in the center of the happening and have at least some power.

  To me Salvini is the same as very low iq and a cretin.

  Note that niggers and muslims that get to Greece and Italy do not leave finger prints or DNA. They are supposed to but the niggers and muslims get aggreesive and threatening and the commies and feminist scum fold, meaning that the niggers and muslims get their way and can seek asylum in each of the eu countries in false names, getting passports with the same picture in false names.

  HUngary on the other side kick out the muslims and have a fence and no muslim or nigger wants to seek asylum there since the hungarians do not offer free things and the hungarians do not like muslims or niggers snce they know what they are. I saw only once a muslim woman in Budapest, covered in her shitty uniform at 30 degrees C, quickly moving across a square. I have never been attacked or harrassed by anyone there, not even asked for money in Hungary. Same as in Poland.

  Cucks think that the muslims and niggers will never coe to the area where you live but that is wrong. when the niggers and muslims realize that you live in an area where people have jobs they got on real merits and where there are assets to steal and where they can commit crimes, sell drugs, rape they will go there and bring their “lifestyle” with them.

  Stay observant, vigilant and focused. Never bow down to the ones with lowest iq and it is better to go down fighting than to bow down like a cuck coward.

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 20:21

 23. @ Bent A, 19:56. Jeg kan godt lide din ironi. Men bag ironien er der en slet skjult kritik af alle taburetklæberne på Christiansborg, som har påført os etniske danskere en megastor udgift til alle de, for en stor del analfabetiske, muslimske indvandrere, som har medført, at gamle plejehjemsbeboere i det store og hele bliver overladt til sig selv. Der kan findes mange andre eksempler på forringelser i det velfærdssamfund, vi en gang kendte.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juli 2020 @ 20:26

 24. EU og danske regeringspolitikere har løjet groft, svinsk og vedholdende overfor almindelig danskere i årevis. De har lovet og smisket for danskerne for at lokke dem til passivitet og eftergivenhed. De trækker kun tiden ud, imens de fylder landet med alskens socialt affald fra verden overskudsproduktion af kød. Man kan ikke eliminere verdens overbefolkning ved at flytte de overflødige personer fra skraldeland til EUland. Eliten tisser i almindelige danske skatteyderes bukser, ved at modtage menneskeskraldet fra u-landende. Verden har nået bristepunktet for overfyldning af kloden. Det koster lige en tredie verdenskrig, at betale om kort tid. Ligegyldigt hvor god du er, dør du også i WW3.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. juli 2020 @ 20:44

 25. note that these ship get money from smugglers to export niggers and muslim to europe, the ones that operate the ships do not do this for free they get money from the smugglers and traffickers. Of course they declare an emergency that way they do not have to get their ship ceased when in the european harbor and they will declare emergency again. themselves think they are smart but do people think they are smart or just inbreeded stupid piece of shit cretins.

  Kommentar by Erwache — 11. juli 2020 @ 21:03

 26. KineserSnot — 11. juli 2020 @ 12:55:

  “Hvad laver de nede i EU….”

  de støtter fedt op op foretagenet!
  – for at redde flest mulige, uduelige, ind i EU, som venstreorienteret/rødt/RVsk stemmekvæg, til at få EU til et nyt diktatorisk herredømme, på vores regning! Godt opbakket af ALLE nu genvalgte partier (DF inkl.)
  Og både vore hjemlige journalister, børnehavepædagoger, skole-, gymnasie-. og Uni-lærer bakker op med over 90 procent af deres vælgere, lige som stort set alle offentligt/kommunalt ansatte stemmer på samme.
  ………

  Det vil gavne gevaldigt, at fremføre ovenforstående over for sine nærmeste omgivelser og stå ved det!, for det er netop i vore nærmeste omgivelser, vi finder de fleste, der stemmer efter MSMerns hypnotiserende leflen, for politisk valgflæsk.

  Stem og støt NB/SK, hvis noget skal ændres!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. juli 2020 @ 22:31

 27. # Ole Madsen 20.26

  Tak for svar. Ja, de ældre og gamle danskere beehandles ikke godt, og i stigende omfang vil de fremover blive passet af uegnet personale, herunder muslimer og afrikanere som betragter hvide mennesker som fjender.

  På nettet er der uhyggelige film om rå og voldelig behandling af forsvarsløse patienter på plejehjem og hospitaler.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 22:42

 28. # Gustav Jensen 20.46

  Enig. Løgnagtigheden, hykleriet og skamløsheden i de politiserende kliker har nået et fantastisk omfang.

  Det begynder at ligne kollektiv ondskab og galskab. Listen over hensynsløse, asociale, landsskadelige og potentielt katastrofale politiske overgreb og udskejelser er lang. Meget lang.

  Christansborg synes at være blevet et sted hvor pampere, tåber og ignoranter uafbrudt bekræfter hinanden i at de er gode og ordentlige mennesker som altid gør det rigtige og fornuftige, og modtager en passende (omend alt for lille) løn for deres uselviske, storslåede, utrættelige og heltemodige forsvar af det danske folks interesser, velfærd og hele fremtid.

  Kommentar by Bent A — 11. juli 2020 @ 23:10

 29. Bent A — 11. juli 2020 @ 22:42:

  Jeg har selv været involveret i den kommunale hjemmeplejes overgreb mod borger, så når du skriver “På nettet er der uhyggelige film om rå og voldelig behandling af forsvarsløse patienter på plejehjem og hospitaler.” vil jeg meget gerne om du kan støtte udsagnet med links dertil?
  – der skal fakta på, for at det kan bruges.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. juli 2020 @ 23:57

 30. # Fru Carstens: Du kan selv let finde dem hvis du leder en smule. Kig f.eks. hos Hodjanernes blogs.

  Kommentar by Bent A — 12. juli 2020 @ 00:27

 31. ‘Erwache’ fra SA er træls.. endnu mere træls.. han skriver på engelsk https://www.notat.dk/artikler/2010/engelsk-domstol_2010

  Kommentar by anno — 12. juli 2020 @ 00:40

 32. låse sig indE

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2020 @ 01:33

 33. Bent A — 12. juli 2020 @ 00:27:

  Jeg er ikke Frue.
  Men bort set fra det, så kan det ikke være alverden Hodjas Blog har om emnet, da den ikke har nævnt det en eneste gang i hele juli måned og flere forskellige søgninger gav heller ingen resultater ift. danske forhold?
  Men hvis man sådan i al almindelighed opfatter udenlandske forhold som værende danske, så kan jeg da da godt forstå din overdrevne trang, til at agere tastaturkriger.
  Blot ville jeg ønske, at du ikke brugte UP til det, da UPs kommentarspor netop derved, vil fremstå som leverandør af fake news, for folk, som i forvejen har viden om tingene/tjekker fakta inden de løber videre, med sladder fra UP.

  – dermed ikke sagt, at forholdene for vore ældre ikke skal debatteres, for det skal de så absolut!, men på et faktabaseret grundlag. Alt andet er venstrefløjs-metoder.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juli 2020 @ 02:54

 34. Ps.
  – og helst under temarelevante blogs ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juli 2020 @ 02:55

 35. M.S.CARSTENS. Hvis du ikke er en kvinde, hvorfor har du så ind imellem optrådt som rabiat feminist sammen med “np”? Og hvorfor skriver du så nedladende om tastaturkrigere? Er du ikke selv en sådan? Du følger åbenbart ikke særlig godt med, siden der er så meget du ikke véd. At du ikke værdsætter højrefløjs synspunkter/mine indlæg, forhindrer jo ikke at der mange andre som finder det godt med kommentarer og holdninger som ikke er radikale eller røde. Du skriver evig og altid om IQ, men hvor høj er din egen? Og hvordan kan du tillade dig at beskylde min deltagelse i debatten for at være levering af fake news. Det er der jo overhovedet ikke tale om. Er du ikke en lidt forvirret og arrogant person, siden du prøver at nedgøre en dansksindet ægte nationalkonservativ medblogger med perfide beskyldninger?

  Kommentar by Bent A — 12. juli 2020 @ 07:50

 36. PS: Hele juli måned? Det meste af juli er jo stadig tilbage! Iøvrigt er jeg hverken din tjener eller barnepige, og hvis du ikke selv kan finde ud af tingene, er det dit eget problem.

  Kommentar by Bent A — 12. juli 2020 @ 07:58

 37. Post endelig ikke historien på Reddit Kim. Hvis du ellers bruger den slags såkaldte sociale medier.

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2020 @ 08:34

 38. Sverige har i det seneste år GIVET statsborgerskab til var 48.000 udlændinge ( det gives administrativt!!!!!!!!!!!!).

  Og de har efter en nordisk konvention lige så stor ret som danskere til at bosætte sig i Danmark !!!!
  Den konvention SKAL VI OGSÅ UD AF!!!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 12. juli 2020 @ 08:42

 39. Skandinaver er lyshårede blåøjede mennesker. Nordmænd er nok de mest blåøjede. De moralsk indskrænkede NGO-nordmænd er helt sikkert verdens mest blåøjede tumber. De af dem på “Ocean Viking”, som ikke er norske NGO’ere, får også “et blåt øje” i denne tid af de nassende passagerer på skibet.
  Aflæg ‘Bakken’ i Klampenborg et besøg og betragt Danmarks største forsamling af danskerhadende selvberigere fra Somalien og omegn. ‘Bakken’ bliver den første muslimske enklave i Danmark – om et par år bliver ‘Bakken’ en NOGO zone for hvide mennesker. Den skifter navn til “Lille Mogadishu” og alle forlystelser omdannes til moskéer. Det er som bekendt forbudt at more sig under islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. juli 2020 @ 08:59

 40. Philippe Monguillot ✝️1961-2020. Hvil i fred, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juli 2020 @ 10:45

 41. NGO’erne kæmper en sej kamp for at ødelægge vores kontinent! Nå de så kommer i problemer og selv smager den medicin, der var tiltænkt os, så kommer de krybende og beder om hjælp! Jeg har kun foragt tilovers for dem!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. juli 2020 @ 12:51

 42. NGO = Negative Galninges Organisation.Gid en vis herre fik fat i medlemmerne der.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 12. juli 2020 @ 13:39

 43. “NGO’erne kæmper en sej kamp for at ødelægge vores kontinent!”

  Enig Den Nervøse 12:51. NGO’ernes menneskesmugling er tusindvis af tikkende bomber, de sender ind i de europæiske lande for at ødelægge dem.

  Efter hun holdt op som statsminister i Danmark i januar 2016, var Helle Thorning Schmidt fra april 2016 de facto skibsreder og administrerende direktør for det af det Internationale Red Barnet i London ejede og finansierede menneskeske-smuglerskib, Vos Hestia. Det har smuglet skønsmæssigt mere end 50.000 illegale indvandrere fra Afrika til EU.

  Kommentar by A-mad — 12. juli 2020 @ 14:16

 44. Ja, en ødelæggelse af hele Europa er venstrefløjens mål.

  At de samtidig hen ad vejen vil ødelægge alt for sig selv, har de overset. Men se hvad der skete med venstrefløjen i Iran da muslimerne og islamisterne kom til magten. Tusinder af røde betonhoveder endte i fængsler, torturkamre og byggekraner.

  Hvad EUs åbne indre grænser angår, skulle de iflg. løfterne opvejes af en lukket og af FRONTEX kontrolleret ydre grænse. Men det har jo vist sig at Frontex aldrig har virket som nogen beskyttelse af Europa. De europæiske vælgere og borgere er blevet snydt så vandet driver af dem.

  Men hvis vi ikke havde netaviserne, havde vi næsten intet vidst om hvad der foregår i EU og langs kontinentets ydre fronter.

  Vi havde nærmest intet fået at vide om Grækenlands og Italiens kamp mod tyrkiske og afrikanske hærskarer af besættere, migranter, islamister, kriminelle, bekvemmelighedsflygtninge, lykkeriddere, socialklienter, evighedsturister og potentielle terrorister.

  OCEAN VIKING havde vi nok slet ikke hørt om. Og EUs egne eller lejede kæmpefærger var nok også forblevet en hemmelighed.

  Nu arbejder Merkel og EU målrettet på at få indført CENSUR overfor alle former for ubekvem oplysning og debat. Det kan hurtigt føre til en komplet mørklægning af alle former for folkelig debat og demokrati.
  Derefter vil selv de mest dystre og grufulde politiske udskejelser kunne foregå, uden at nogen véd af det, før det er for sent.

  Kommentar by Bent A — 12. juli 2020 @ 14:59

 45. Censur vil i fremtiden stoppe alle uønskede meninger og al uønsket videnskab og oplysning. Før slap der stadig noget igennem.

  Allerede i 1995 udtalte den internationalt anerkendte professor i demografi ved Københavns Universitet, dr.polit Poul Christian Matthiessen, en advarsel om, at den illegale masseindvandring burde stoppes med alle midler – det blev ignoreret eller mødt med hetz af mediemuren:

  »Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.«

  (Ekstra Bladet 25. marts 1995. Ifølge citat i debatindlæg “Tænketank i selvsving” af Rune Engelbreth Larsen i Information 8. november 2000).

  Kommentar by A-mad — 12. juli 2020 @ 15:55

 46. Frontex & NGO co. er Europas største færgerederi; både EU-drevet og med store private investorer som Georg Soros. Forretningsplanen bag rederiet er at drive envejs færgefart mellem primært Libyen og øen Lampedusa; primært for ludfattige afrikanere og jihadist emigranter som mest begunstigede kunder. Rederiet er forhånd erkendt som en bragende underskudsforretning på kort sigt, men bagmændene bag forretningen satser på en langsigtet gevinst ved at klientellet skal erstatte de etnisk europæiske befolkninger ad åre. Selskabet børsnoteres ikke, for ikke at forårsage en åben opstand i EU. Så snart ytringsfriheden er undertrykt og de dumme europæiske folkemasser er pacificeret, kan børsnoteringen finde sted. Alle Elitens investorer inviteres hermed til at finansiere den EU garanterede fede forretning. Gud bevare mammon.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. juli 2020 @ 16:14

 47. Hvorfor bliver forskellige skibe ved med at tage migranter op i stedet for at lade dem “sejle deres egen sø”?. Hvornår hører vanviddet op?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juli 2020 @ 17:53

 48. Bent A — 12. juli 2020 @ 07:50:

  Du virker ret indskrænket i din viden om livets faser mellem fødsel og død / ægteskab til døden os skiller. Jeg kvinde, men, grundet livets naturlige forløb, ikke mere Frue.

  Mine relationer np er KUN noget du har interpreteret dig, lige som du du du, her, ikke kan forestille dig at man godt kan være kvinde, uden at være Frue.
  Hvade du/ Baumgart/TæppePisserne(tp-erne) fulgt med i blogs, frem for egne skriv, da np entreede UP, ville du/I have set, at jeg allerede dengang afslørede np´s uformåenhed, udi at forsvare sin politiske/arbejdsmæssige venstre-orienterde verden.

  Ang. tastaturkriger, der som jeg, vil have stoppet vanvids-politiken fra venstrefløjen, RV+ og iSlam, har jeg kun noget i mod den, når de annimerer til andre om hvad de´bør sætte iværk, uden selv at kunne frembringe IRL-eksempler til efterfølgelse OG når de, i bedste venstreorienterede stil, projekterer deres egne mangler, udi at kreere andres viden/fakta/almene info op, som bevis på modsætning af, hvad jeg/man/andre vitterligt havde skrevet. -> at tage andres meninger til sine egne og bruge dem mod jeg/andre.

  Jeg har desværre ikke meget til overs for din “højrefløjs-aktivitet”, når du, tros utallige opfordringer, endnu ikke har kunnet biddrage med, hvad/hvordan du er politisk aktiv*

  * jeg har flere gange bekendtgjort mine/mit her på UP og det håber jeg da du nåede at få med? Hvis ikke, kan jeg kun beklage din manglende interesse i dette og trøste mig med, at andre er bedre informeret.

  Min IQ er rimelig over den IQ, som vil bekæmpe andre med venstrefløjs-metoder og også over IQere der tror at M.S. Carstens må være Carstens kone/ som her en kvinde må være Frue.
  – og som her i din kommentar til min, at angriber mig, i stedet for, seriøst, at forholde dig til hvad jeg skriver og give feetback på det, som du selv bragte på bane.

  Iht. det jeg skrev om dine leveringer af Fake News, kan det netop ses i dit svar til mig her, hvor jeg påpeger, at din henvisning til fakta fra Hodjas Blog ikke var som det du henviste til (men en anden dog kom med retvisende link) og du da, på bedste venstreorienterede, måde, vælger forbigå bolden og gå efter personen.
  -Derved kan man ikke sandfærdiggøre sine påstande/udtaleler og de bliver derfor, logisk nok i vore kredse, forbigået, som underlødigt plapren, i lighed med MSMs halve sandheder.

  Til dit sidste spørgsmål “en dansksindet ægte nationalkonservativ medblogger med perfide beskyldninger?”
  Jeg har, til din fordel, stadig min tvivl, om hvorvidt du er en ægte en af slagsen, eller om du er betalt af venstrefløjen, for opildne dem, som venstrefløjen ikke bryder sig om, som de jo så inderligt ønsker sig og arbejder for, så de kan give os skylden for, det oprør de´ så inderligt ønsker sig.

  Dette er skrevet i, et velment ønske, til at du endelig kan bekende kulør og f.eks. svare på hvem du selv stemmer på/hvad du gør politisk IRL/hvilke tiltag eller foreninger du ønsker der støttes op om/hvilke erfaringer du har gjort dig IRL/…
  – og i et velment ønske, om at du ikke er en venstrefløjser, der kun kan forsvare sine meninger med person-angreb. Jeg angriber dig ikke, jeg spørger kun, i håb om, at kan og vil svare, på de seriøse spørgsmål jeg stiller dig og i håb om, at jeg, ved dine svar, kan få gjort en vedvarende mistanke til skamme.

  Jeg respekterer ærlige svar på konkrete spørgsmål, men jeg afskyr personer, der går efter “manden” frem for efter bolden ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2020 @ 23:42

 49. Ps. Jeg undskylder stavefejl og gentagne ord.
  – korrektions-programmet kender ikke min grønne stær, der har det med, at brede sine vinger over tastaturet :-(

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2020 @ 23:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper