12. juli 2020

Frankrig: 59-årig buschauffør myrdet af ‘rejsende’, ‘Mohamed C., Mohammed A., Moussa B. og Sélim Z.’

DR gengiver et Ritzau-telegram om mordet, der ikke inkluderer oplysninger om de fire tiltalte. Navnene er ifølge franske myndigheder ‘Mohamed C., Mohammed A., Moussa B. og Sélim Z.’, og det skulle man jo nok mene var en relevant detalje. Fra DR Online – Fransk chauffør blev tæsket for at bede passagerer om at bruge mundbind: Nu er han død af sine kvæstelser.

“Den 59-årige franske buschauffør Philippe Monguillot er fredag afgået ved døden som følge af skader, han pådrog sig, da han blev angrebet efter at have bedt passagerer om at bære mundbind. …

Monguillot, en buschauffør fra byen Bayonne, bad søndag tre rejsende om at bære et mundbind, hvis de ville med bussen. Derefter blev han angrebet med slag. …

To mænd på 22 og 23 år er tiltalt for forsøg på mord. To andre er tiltalt for ikke at gribe ind overfor en person i fare. En anden person er tiltalt for at forsøge at skjule en mistænkt.”

(59-årige Philippe Monguillot med sin familie; Foto: Twitter)

(En af de fire tiltalte; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 19:03 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111536/trackback

42 Comments »

 1. TAK HERR MØLLER FOR AT OPHØJE MINE INDLÆG TIL DENNE TRÅD, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. juli 2020 @ 19:13

 2. DR, TV2 og MSM i almindelighed fortæller stort set aldrig etnicitet, for folk skal helst ikke opdage i hvor høj grad det multietniske og multikulturelle samfund er en dundrende fiasko! Journalister har deres tendentiøse dagsorden at tage hensyn til!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. juli 2020 @ 20:00

 3. ¤

  Mordet på Philippe M er blot eet ud af tusindvis af mord foretaget af importerede migranter. Og det er kun begyndelsen til omfattende terror, blodbade og massakrer.

  HVIS DE KORRUPTE, FEMINISTERNE OG GAK-GAK HUMANISTERNE får deres vilje, bliver hele Europa og Skandinavien invaderet, besat og domineret af arabiske islamister og afrikanske boko-haram folk. Det vil uundgåeligt føre til utålelige tilstande med konflikter, uroligheder og terror. Det har man jo allerede oplevet rigeligt af i Frankrig, Italien, England, Sverige og Tyskland mv.

  Når invasionsstyrkerne bliver mange nok, vil de starte en religionskrig mod vesterlændingene. Millioner af europæere vil blive myrdet.

  Derefter vil Europa med Merkels og EUs hjælp være erobret og overtaget af arabere og afrikanere. Og europæerne vil være slået ihjel eller anbragt i reservater og KZ-lejre.

  Det er den fremtid de korrupte, de røde og “humanisterne” vil skaffe os på halsen.

  Det vi står overfor er det totale vanvid og det totale forræderi. Vores egne politiske ledere udleverer vores lande og os selv til endeløs ondskab, forbrydelse og udryddelse.

  Kommentar by Bent A — 12. juli 2020 @ 20:08

 4. ==> nr. 2, Den Nervøse:

  Sludder! – DR, TV2 og MSM fortæller jo højt og tydeligt, at det drejer sig om muslimer. Nemlig ved at undlade netop dette! – Ifald det – højst udsædvanligt – ikke drejede sig om muslimer, så skulle du bare se navne, adresser og fotos i lange baner i en væg-til-væg-dækning.

  Kommentar by Voldposten — 12. juli 2020 @ 20:11

 5. @Den Nervøse

  Socialisterne ved udmærket godt at det er en dundrende fiasko, de skal bare holde befolkningen uvidende længe nok, for at kunne gøre deres paramilitær tropper klar til at erobre magten total. Man kan se rundt omkring i verden at sidste akt er sat i gang.

  Lige nu bruger socialisterne og muslimerne hinanden som nyttige idioter, men der kommer et tidspunkt hvor de ikke har brug for hinanden mere og så får vi for alvor at se, hvem der var de nyttige idioter.

  Kommentar by Jan Huus — 12. juli 2020 @ 20:17

 6. I sagen om en sprængning ved Nordhavn Station påstod alle massemedier det var svenskere skyldige, hvoraf en del af medierne dog var så redelige at oplyse navnene på Syuleiman og hans kammerat.

  I den franske drabssag skal man lægge mærke til de forskellige måder at stave Muhamed på; Mohamed C., Mohammed A. Når man skal opgøre hvor mange i Danmark med Mohamet-navnet skal man huske på alle stavemåder, hvoraf Mohammad nok er mest almindeligt.

  Kommentar by perhag — 12. juli 2020 @ 20:28

 7. Kommentar by Voldposten — 12. juli 2020 @ 20:11

  Et andet fingerpeg får man nok også i form af kommentarsporet. I Britanistan lukker MSM helt af, når det er kulturberigere eller også er der streng censur så uønskede kommentarer hurtigt bliver slettet.

  Kommentar by kenneth — 12. juli 2020 @ 20:44

 8. Udeladelses-løgnen er DR og andre mediers vigtigste censur

  Kommentar by jønne — 12. juli 2020 @ 20:46

 9. Kommentar by perhag — 12. juli 2020 @ 20:28

  Er Syuleiman ikke et typisk svensk navn?

  Kommentar by kenneth — 12. juli 2020 @ 20:50

 10. I Danmark hyler medierne op om at de er magtesløse over for de unge drenge der kører vanvidskørsel og slår folk ihjel, der er personaleflugt fra fængslerne fordi de indsatte mishandler dem med seriøs vold, der er no go zoner i alle dele af landet, de skyldiges bagmænd er taburetklæberne på Christiansborg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. juli 2020 @ 21:26

 11. ==> nr. 7, kenneth:

  Det samme er jo tilfældet her i Mohammedanmark. I alle de artikler som omhandler kulturberigelser, har jeg endnu ikke set et åbent kommentarspor.

  Hvorved jeg kom til at tænke på, at dersom angrebet på buschauffeuren havde fundet sted her, burde han nok prise sig lykkelig over at være død. I modsat fald ville han jo blive hængt ud som racist, nazist og få sit kontrafej vist på alle TV-kanaler, forsider og ’sociale’ medier. Dernæst ville han blive fyret og slæbt for en dommer, som ville give ham et år i spjældet for vold samt pålægge ham at betale 500.000 kr. i erstatning for svie og smerte til hver af ‘passagererne’. Familen ville blive ruineret og miste enhver omgangskreds, børnene mobbet ud af skolen og tvunget til at skifte navn og adresse.

  Kommentar by Voldposten — 12. juli 2020 @ 21:36

 12. Bemærk 5. kolonnens tilbagevendende kvalmende udsigelser og bortforklaringer på mediernes facebook sider. Enhver der stiller spørgsmålstegn ved forbryderes etnicitet udråbes til racister og nazister. Når så forbryderne viser sig at være muslimer eller negere, så fortsætter forræddene bare i samme rille, nu med de forudsigelige undskyldninger og bortforklaringer 🤮

  Kommentar by Bilka — 12. juli 2020 @ 21:51

 13. DdR og andre ræverøde medier støtter befolkningsudskiftningen i EU og mange borgere støtter dette med deres røde stemmer på hurrapartier, men vi skal meeeeget længere ud, før man vil se en vending. Hverken Frankrig, Holland, Sverige eller England, lande der er endnu hårdere ramt end os, har endnu ikke opfattet alvoren og fortsætter med at stemme polikere ind, som fortsat støtter befolkningsudskiftningen.

  Støt NB og DF, de to eneste partier, som vil vende bøtten. Paludan fører krig mod alt og alle, og vil derfor for altid være en fodnote i dansk politik.

  Kommentar by Paludansk — 12. juli 2020 @ 21:52

 14. Svar til #7

  Efterhånden er det!.

  Kommentar by Jp — 12. juli 2020 @ 22:50

 15. #8

  Kommentar by Jp — 12. juli 2020 @ 22:50

 16. ¤

  Ja, når LØGNEN MARCHERER, vendes der op og ned på alt. Den fattiggørende og farlige masseindvandring kaldes “berigelse”. Ødelæggelsen af postvæsnet, IT-skandalerne, sundhedsplatformen, lukningen af 35 hospitaler og skadestuer, aflivningen af “ubekvemme børn”, klima-hysteri, EU-fjernstyring og kvinde-kvoter skildres som store fremskridt. Mens grove overfald på danskere forties eller bortforklares som “drengestreger”. Islamiske fanatikeres mord skjules med snak om at morderen var “sindssyg”.

  Der har været en del i medierne de sidste dage om dårlig og skandaløs behandling af ældre danskere på plejehjem. Her blev det så fortalt i DR at man var i gang med forbedringer, og at ældreplejen var blevet tilført flere penge. At der fornylig var fjernet 300 millioner kr. fra budgettet bare i Århus amt, blev ikke nævnt. Gætter på at først konfiskerer man 300 mill. og derefter sender man 10-15 mill. tilbage, så man kan hævde at man har tilført området flere penge.

  Århus Universitetshospital alene skal spare over en milliard kr. på et i forvejen stramt budget.

  Med korte mellemrum hører man om fange-flugter. Det kan måske skyldes at flere og flere fængsels-betjente siger op. Over 100 er i den senere tid holdt op i frustration over forholdene. Det kan jo ende med at selv de værste forbrydere bare kan gå deres vej. Ud i gaderne hvor de så kan myrde videre.

  Kommentar by Bent A — 12. juli 2020 @ 22:55

 17. Den korrekte betegnelse for de dømte “svenskere” ville være “svenske statsborgere” eller mere præcist: “pas-svenskere”.

  På samme måde har politiet i den syd-vesttyske by Stuttgart nu valgt at prøve at finde ud af hvilken afstamning flere gerningsmænd fra kaos-natten i slutningen af juni hvor den ellers rolige delstats-hovedstad blev hjemsøgt af uroligheder som man ellers kun i Tyskland kender fra Hamborg, Berlin eller Frankfurt.
  De undrede sig nok over hvor mange “tyskere” der hed Mohammed, Ali eller Osama blandt de anholdte.

  En ting er klart: De tyske politikerne forsøger allerede nu at stoppe opklaringen af gerningsmændenes etniske herkomst og politiske ståsted.

  Hvis vi ikke hører noget resultat af undersøgelsen eller denne indstilles helt kan man blot konkludere at det nok er fordi det er 75-80% migranter tilsat en 20-25% prise indfødte venstreradikale.

  https://www.swr.de/swraktuell/baden-wuerttemberg/stuttgart/nach-stuttgarter-krawall-nacht-polizei-prueft-stammbaum-der-verdaechtigen-100.html

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 12. juli 2020 @ 22:59

 18. En neger chauffør bliver angrebet af 4 hvide franskmænd og tæsket til døde. Fortæl mig lige igen, at D(D)R og TV-MeeToo ikke ville tæppebombe os med breaking news døgnet rundt i ugevis, herunder Bwalalala Sorenson Who’s Lies Matter ville sidde lårene af skodjournalister i morgen og aften programmer.

  Oplyser stort set aldrig etnicitet? KUN NÅR DET ER MUHAMMEDANERE… men en udeladelse er også en oplysning… efterhånden.

  Kommentar by Iznogut — 12. juli 2020 @ 23:06

 19. De tre gerningsmænd går sandsynligvis fri efter et fåtal år i ferieophold med kvalificerede socialpædagoger. Ikke noget med øje for øje her. Nein danke. Viva la France.
  Der er ingen retssikkerhed i Frankrig såvel som i Storbritanien og Sverige.
  Mordere og voldtægtsforbrydere kan frit patruljere gaderne i alle europæiske byer.
  Ganske fri for straf, Eller løsladt kort tid efter deres skamfering af europæerne.
  Sådan er det når man har lægnagtige medlemmer af lydregeringer. =Bundkorrupte parlamentarikere.
  Men islam har intet med islam at gøre. Og islam er en fredelig relegion,og muslimer er mennesker…

  Kommentar by Nielsen — 13. juli 2020 @ 00:00

 20. Denne her video er fra Frankrig. En hvid dreng smides ned i en kloak af afrikanere og arabere. https://twitter.com/AltviewIreland/status/1282406067381600258

  Kommentar by CCC — 13. juli 2020 @ 00:53

 21. Bent A — 12. juli 2020 @ 22:55:

  Kan du ikke lige givet t link, der bekræfter, at flere end 100 fængselsbetjente den senere tid er holdt op, i fustration over forholden?

  Eller kan andre verifisere det?

  https://www.kriminalforsorgen.dk/wp-content/uploads/2020/05/tal-fra-krfo-april-2020.pdf

  står at læse, at der er kommet flere nye fængselsbetjente til og på diagrammet ses en ret opadgående linje fra 2017 til 2019 og at der i 2020 har været en nettotilgang af fængselsbetjente på 27.

  Er det igen udenlandske faktorer du bringer til torvs som værende danske?

  Hermed bestemt ikke sagt, at jeg underkender fængselsbetjentenes vilkår i Danmark, men det ville gavne, hvis du dokumenterede din viden.

  Eller er der andre her, der har links, der dokumentere et så stort frafald af fængselsbetjente? og i hvilket tidsrum er der da tale om?
  Over 100 frafaldne ansatte i den seneste tid, må jo betyde, at arbejdsmiljø-tilsynet og fængselsbetjentenes fagforeningsfolk sidder i kantinen og hygger sig, mens alle alarmklokkerne kimer?
  – holder den til en indberetning?, for er det sandt, bør justitsministeren da på banen, sommerferie eller ej!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. juli 2020 @ 01:48

 22. https://www.dr.dk/nyheder/indland/trusler-fra-bander-blusser-op-igen-fem-hjemloese-er-gaaet-under-jorden

  Kommentar by A Andersen — 13. juli 2020 @ 02:29

 23. Link til over 100 fængselsbetjente sagt op:
  https://www.berlingske.dk/danmark/alarmerende-rapport-afsloerer-hvorfor-faengselsbetjente-forlader-jobbet

  Kommentar by H. Nielsen — 13. juli 2020 @ 03:47

 24. DET ER SÅ TRAGISK, så mange menneskeliv det store multieksperiment koster.

  Og de ansvarlige er bedøvende ligeglade, deres empati er temmelig selektiv. DF fik pålagt ansvaret for Utøya og meget mere, men de ansvarlige for alle de ækle drab går selvfølgelig fri. For de har de statslige medier på deres side. De offentlige kasser bugner af godhed.

  Mennesker i den vestlige verden vil ALDRIG lære den muslimske mentalitet at kende. Der er selvfølgelig en god grund til, at de aldrig har været i stand til at opbygge et velfærdssamfund på trods af alle deres mineralrigdomme.

  “Om 20 år ligner de os andre” Zenia Stampe, der dermed afslørede hendes ukendskab til islam

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2020 @ 05:51

 25. Multikulti shariavelsignelser. Støt SIAD og GI. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2020 @ 06:14

 26. Ligeså uimponerende teknikken på off-topic siden herinde er, ligeså Imponerende er det hvad man kan slippe afsted med når bare man er ansat i de danske medier: https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/ferie-i-hitlers-fodspor/8201270

  Forstil jer en DF’er som skrev “godmorgen hitler” på facebook og drømte om at lave guidede ture kaldet “i hitlers fodspor”.. Mon det havde været nok at forklare at han bare interesserer sig for historie?

  Kommentar by Per — 13. juli 2020 @ 06:36

 27. Den rejsende har selv ansvaret for korrekt rejsehjemmel.
  Genindfør landsforvisning.
  På globalt plan, eller hold alle hjemme i deres lande…

  Kommentar by Peter Buch — 13. juli 2020 @ 07:37

 28. # M.S. CARSTENS

  Vil foreslå dig at læse mit svar til dig, hvor jeg skriver at jeg hverken er din tjener, bydreng eller barnepige. Under bloggen om skibes menneskesmugling igår den 12/7 kl. 7.50, nr. 35.

  Jeg er træt af dine forsøg på at mistænkeliggøre mine indlæg. (eller er du bare for doven til selv at finde relevante oplysninger frem?) Du anbefales også at læse “Feministisk aktivist føler sig krænket”, Uriasposten igår. Den blog må da interessere en feminist som dig.

  Kommentar by Bent A — 13. juli 2020 @ 07:37

 29. ¤

  Både i København, Odense, Århus, Ålborg og flere andre byer er hverdagsterroren ved at indfinde sig. Mange danskere frygter hvad der kan ske hvis de er nødt til at køre med bus eller tog, er nødt til at være på gaden tidligt eller sent, eller at være på arbejde i en skole, et hospital, en skadestue eller et fængsel etc. Ja, selv ved højlys dag på befærdede strøg kan der foregå overfald, vanvidskørsel eller røverier.

  Paludansk kl. 21.52 ovenfor (nr. 13) har desværre nok ret i at vælgernes flertal har svært ved at forstå alvoren i at man er i gang med en befolkningsudskiftning. Fordi MSM konstant fortier, bortforklarer og bagatelliserer.

  Kommentar by Bent A — 13. juli 2020 @ 07:58

 30. enig emmagad — 12. juli 21:26. Så i går i TV2 Nyhederne et indslag om “de unge drenge der kører vanvidskørsel” og som forårsagede flere kvæstede i Odense. Med billeder af trafik og udtalelser af bekymrede borgere og vistnok også politifolk og en minister. Men vanvidskørernes etnicitet blev ikke nævnt. Den skulle man selv gætte?

  Jeg har ellers besluttet at holde op med at se nyheder på DR og TV2 for ikke at blive hjernevasket. Egentlig ville jeg blot se vejrudsigten, men den kan jeg jo også se online.

  Kommentar by A-mad — 13. juli 2020 @ 08:08

 31. Kvinde skudt af BLM for at sige “all lives matter”.

  https://www.youtube.com/watch?v=3EGzOTrzPts&t=412s

  Hvor mange danske medier mon kommer til at dække det.

  Kommentar by nejjjj — 13. juli 2020 @ 08:59

 32. DR og TV2 fortier også at politiet gennemfører “skallukning” af OUH i forbindelse med ulykken.

  Der gælder altså særlige regler, når indvandrere kommer på skadestuen eller indlægges. Erfaringen om hvor hurtig der kan opstå kaos på sygehuset sidder allerede dybt i politiet.

  Trafikofre er nok til at omdanne OUH til Fort Knox

  Kommentar by k.m. — 13. juli 2020 @ 09:25

 33. DR…..DDR.
  Blandt almindelige borgere i DDR blev mangt og meget sagt mellem linierne, eller ved helt at udelade visse elementer af kommunikationen. Det var noedvendigt, i et diktatur som DDR.
  Paa sin egen perverse maade gentager historien sig atter engang, nu er folket noed til at lytte efter det der IKKE bliver sagt eller skrevet, i al fald paa de medier, folket er svinebundet til via skattebilletten. Reel information, gode som daarlige nyheder, skal soeges andre steder, det maa efterhaanden blive klart for flere og flere. Stats-stoettede/koebte medier regner jeg ikke meget hoejere end “Vild med dans” eller “Deutschland sucht den Superstar” , daarlig underholdning, med en lejlighedsvis rammende vejrudsigt som muligt lyspunkt…

  Kommentar by krassisten — 13. juli 2020 @ 09:54

 34. Kommentar by krassisten — 13. juli 2020 @ 09:54

  Hvorfor sætter du ikke ÆØÅæøå til på din enhed, dansk tastatur er i 2020 tilgængelig på samtlige enheder, og ingen gider læse dine ulæselige indlæg, når du ikke bruger ÆØÅæøå, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. juli 2020 @ 10:07

 35. At 9:
  Mohammad er i hvert fald et typisk Dansk navn.
  Man undrer sig over, hvad denne typiske Dansker lavede i en bus i Frankrig.

  Kommentar by Bastardo — 13. juli 2020 @ 10:21

 36. Krassistens indlæg er da udmærket og let at læse. Og skrives der fra en bærbar pc kan det som regel ikke lade sig gøre at udskifte tastaturet.

  k.m. kl. 9.25 peger også på noget væsentligt. På Odense Universitets Hospital har sagesløse læger og sygeplejersker og andet personale flere gange været udsat for trusler og andre ubehageligheder fra migranters og klaners side.

  Og det samme er sket på mange hospitaler og skadestuer.

  Og A-mad har også ret i at det er en slags hjernevask man udsættes for fra DRs og andre massemediers side.

  Kommentar by Bent A — 13. juli 2020 @ 10:26

 37. At 30:

  “Unge drenge” og andre voldsmænd er 95% Muhamedanere. Derfor er MSM Holdt op med at skrive det – man må ikke diskriminere.

  Kommentar by Bastardo — 13. juli 2020 @ 10:29

 38. – Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 13. juli 2020 @ 10:31

 39. Kommentar by A-mad — 13. juli 2020 @ 08:08

  Ja jeg ser også meget lidt fra de 2 “aviser”…det er så frygteligt at se dem helt bevidst fordreje, undlade, fortie og manipulere med stoffet!!

  Så regel er jeg nødt til at slukke og gå ud i haven og sparke til guldfiskene eller terrassevarmeren!

  Kommentar by Black Watch — 13. juli 2020 @ 10:43

 40. H. Nielsen — 13. juli 2020 @ 03:47:

  Tak for linket. Det understøtter seriøsiteten.

  Bent A — 13. juli 2020 @ 10:26:

  Intet interesserer mig mindre end feminister.

  Jeg har læst dit svar, men har endnu ikke kommenteret det.

  Jeg er af den holdning, at det må være budbringeren, der underbygger sin viden med fakta, hvis man vil fremstå som en seriøs budbringer.
  Hvis man, skal bruge andres oplysninger i det politiske arbejde, så er det hammer vigtigt, at fakta er er i orden. Men er man aktiv, så er tiden ikke til, at sidde og søge på temaer, som budbringeren på få sekunder kunne have medgivet et link til.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. juli 2020 @ 13:35

 41. Det er den daglige jihad.
  Den af muhamedanere hverdagskamp mod det sekulære og vestlige samfund med vore regler, love og fredelige sameksistens. På et lavere niveau er det tilsidesættelsen af alm. god opførsel i samfundet, manglende brug af sele i biler, gaderæs, snyd og bedrag med offentlige midler, momsfusk m.m.
  Det er optakten til den jihad, der omfatter terror og decideret krig mod os.

  Kommentar by Pinstripe — 13. juli 2020 @ 14:39

 42. At de angribendes identiteter ikke nævnes i de officielle medier kan ganske enkelt skyldes FEJHED.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juli 2020 @ 17:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper