13. juli 2020

Indiana: Ung mor likvideret efter disput med BLM-støttere, “.. waiting for us to come under the bridge”

Man er noget nær en terrorist, hvis man kæmper for hvid identitetspolitik, og visse medier ser det ligefrem som en slags opfordring til vold. Omvendt med Black Lives Matter, selvom voldspotentialet ud fra alle parametre er væsentligt større. Gerningsmændene til mordet på 24-årige Jessica Doty Whitaker er ikke fundet, og med mindre de anholdes og i kor råber ‘dræb de hvide’ i retten , så skal man ikke forvente MSM på nogen måde forbinder episoderne. Fra The U.S. Sun – Young mom, 24, shot dead ‘after telling Black Lives Matter protesters “all lives matter” during argument about movement’.

“Jessica Doty Whitaker was walking with her partner Jose Ramirez and two friends at 3am on July 5 when they came across four men and a woman and an argument broke out. The groups clashed over language and the Black Lives Matter movement, WTHR reported. …

According to Ramirez, the groups got into a racially charged argument, and one man pulled out a gun, and so Ramirez did too.

One article, published by the Daily Wire, reported that Doty Whitaker had said ‘all lives matter’ to the group, who allegedly were supporters of the BLM movement. …

Following the argument, the groups managed to talk things over and both parties walked away.

But minutes later, shots rang out along Canal Court. …

He told Fox59: ‘It was squashed and they went up the hill and left we thought, but they were sitting on St. Claire waiting for us to come under the bridge and that’s when she got shot.”

(Collage: Jessica Doty Whitaker, myrdet I park efter 4. juli-fejring, Indiana; Foto: DM)

“The video shows two people walking, and three or four people congregating around playground equipment. The video has no audio but suddenly shows everybody running; it’s when police believe 24-year-old Jessica Doty Whitaker was shot and killed.” (News 8, 8. juli 2020)

Oploadet Kl. 10:49 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111544/trackback

11 Comments »

 1. BLM = BURN LOOT MURDER

  Kommentar by krassisten — 13. juli 2020 @ 10:52

 2. Hvor er de 10.000 mennesker i København?

  Kommentar by Skatteyderen — 13. juli 2020 @ 11:41

 3. Googlede tidligere i dag. George Floyd i Danmark: 437.000 hits. Jessica Whitaker – 0 hits. Nu 1, formodentlig.

  Kommentar by sadadasdsd — 13. juli 2020 @ 12:22

 4. ¤

  BLM og gadebøllerne støttes og styres af kommunister, fascister og psykopater samt “demokrater” og “humanister”. Ballademagerne i USAs gader bruger alle mulige påskud til at retfærdiggøre deres overfald, plyndringer, brande og mord. Det her mord er ret sikkert begået af et barbarisk monster og uhyre forklædt som et menneske. Findes han bør han idømmes 100 års fængsel i enecelle. Eller psykiatrisk opbevaring og behandling i mindst 50 år.

  Kommentar by Bent A — 13. juli 2020 @ 14:17

 5. Negervold og neger hate speech

  Kommentar by Hul igennem? — 13. juli 2020 @ 14:54

 6. Hvor længe skal vi, hvide, finde os i de hadefulde tags som udbredes om os?. Svaret blafrer i vinden. Men horribelt er det i hvert fald.
  Lige i øjeblikket går det hele amok. Hvorfor reagerer de “toneangivende” politikere og medier ikke?. Er det på grund af berøringsangst, eller af manglende vilje?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juli 2020 @ 17:22

 7. BLM er en religiøs bevægelse og hvis du overtræder deres dogmer, så bliver du straffet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. juli 2020 @ 18:52

 8. Ahhh….No problemo, Jessica er hvid og dermed et oplagt mordoffer for Black Lives Matter aka Black Lives Murder og antifa terroristerne.

  Kommentar by piphans — 13. juli 2020 @ 21:50

 9. # AGL 17.22:

  Hvorfor reagerer de “toneangivende” politikere og medier ikke?

  For det første er de åbenbart ikke i besiddelse af ret megen moral eller samvittighed.

  For det andet har de ingen grund til at reagere, når danskerne/vælgerne bare sover videre, mens Danmark med salami-metoder bringes til at gå rabundus ligesom Libanon, Venezuela og Sverige.

  Ligegyldigt hvor fjollet, dumt og landsskadeligt politikerne bærer sig af, bliver 50-80 procent af danskerne ved med at tro på dem. Se på Tullesen fra DF, som stadig er formand, selvom han måske er den største vatnisse og vælgerbedrager nogensinde.

  Se på Merkel som er ved at sende hele Vesteuropa ud i fordærv og undergang. Alligevel er hun stadig Tysklands førende politiker. Se på de svenske kommunister og feminister som især de sidste 10 år har smadret løs på Sveriges økonomi, frihed og sikkerhed med hensynsløs og stigende vildskab. De beholder nok magten længe endnu. Se på Brostrøm som trods sin elendige og skadelige embedsførelse, stadig ikke er fyret.

  Sådan er det når demokratiet er valgflæsk og skuespil, og folket sover tungt, mens det bliver rangeret ud på det sidespor hvor endestationen hedder etnisk udrensning og “endlösung”.

  Når alle finder sig i alt, når ytringsfriheden kriminaliseres, når indfødsretten og borgerrettighederne hånes og undertrykkes, bliver fremtiden ond. Ondere end vi forestiller os. Læs 1984, Kammerat Napoleon, Fagre nye Verden og bøger om Stalin, Hitler, Mao, Ceaucesco og Pol Pot. Eller søg oplysninger hos Jalving, Uhrskov, Nigel Farage, Beevor, Krarup, Steen Steensen og Ole Hasselbalch.

  Danmarks skæbne er på vippen. Jo mere folk véd, desto større er chancen for at folket og man selv klarer sig.

  Kommentar by Bent A — 13. juli 2020 @ 23:56

 10. there is a video on how criminal commie scum disrespcts the portland police and he gets something right in the head shot by a police and bleeds. all the commie pieces of shit dispearse immediately from the street they blocked. If the police cucks did that fron the start they would have set the norm right away and innocent people would not have to ge killed or business owners ge their stores vandalized. this is not only in the us but all other places. who is to be blamed because you are a deadbeat and a welfare piece of shit?

  the leader of team apes in denmark said that all whites are racists and hat she was it educated bu did not have a job. who wants to hire an ape ha calls people racist and lying tha she has it schooling? not een those that accept free workers from unemplyment office wants an idiot like that, finally someone reported her to the authorities and she stopped showing up. he norm is that if you from team apes attended an education and had to write a thesis you probably copied from someone else, and he counselor approaved the copied thesis so that a member from team apes or team muslim can pass otherwise it is racism, to let those with the lowest iq not to pass.

  Kommentar by Erwache — 14. juli 2020 @ 08:00

 11. https://www.friatider.se/blm-anhangare-firar-mord-pa-vit-mamma
  Småbarnsmamman Jessica Whitaker, 24, sköts ihjäl av en svart mobb efter att ha sagt “all lives matter”. Nu firar anhängare till “Black lives matter”-rörelsen hennes död på Facebook.
  Händelsen mörkades i en vecka helt av de stora medierna i USA. När medierna häromdagen började rapportera om mordet, efter att det fått stor uppmärksamhet på alternativa sajter, påstods det att en vän till Whitaker hade sagt “n-ordet” under grälet.

  twitter.com/de_dust2Blepe/status/1282775224807829505
  BLM has been raiding the public facebook of Jessica Whitaker, the White woman that they murdered in Indiana.
  They are celebrating her death and mocking her family members.

  Kommentar by tavsen — 14. juli 2020 @ 16:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper