13. juli 2020

Uhrskov: “Nettet strammes i sandhed om nationalkonservatives muligheder for at ytre sig frit…”

‘White Silence Is Violence’ lyder en BLM-parole, men da det trods alt er svært at kriminalisere tavshed, anvender den yderste venstrefløj den sædvanlige metode: Holdninger er handlinger, og ord er vold. Altså, naturligvis kun hvis de ytres af politiske modstandere. Hvide ikke-venstreorienterede mænd.

Blandt de lukkede Twitter-profiler er Daniel Beattis ‘Storm over Europa’, der hurtigt kom online med ny profil. Det løser ikke problemet, og set herfra så ville det være bedre hvis techgiganterne en gang for alle bannede globalismens modstandere. Brugbare alternativer opstår ikke sådan lige, men dt vil i det mindste synliggøre graden af censur anno 2020.

Morten Uhrskov kommenterer på JP.dk – Twitter har lukket mere end 50 konti hos Generation Identitær.

“Fælles for techgiganter som Facebook, Google, Twitter og en række andre er, at de er kontrolleret af ekstremt venstreorienterede, når det handler om politiske emner som indvandring, køn og homoseksuelle. Samtidig har det i årtier stået klart, at jo mere venstreorienteret man er, jo mere intolerant er man over for afvigende meninger.

Får venstrefløjen i bred betydning magt, som den har agt, vil oppositionelle stemmer blive gjort tavse hos de sociale medier, og venstrefløjen er samtidig fortaler for stadig skærpede såkaldte racismelove, der skal kvæle al dissens.

I tilfældet med de lukkede konti tilhørende folk fra Generation Identitær eller bare i omegnen af bevægelsen er det sket på baggrund af en rapport udarbejdet af en amerikansk venstreekstremist ved navn Heidi Beirich. …

At der findes venstreekstremister som Heidi Beirich, er der ikke noget nyt i. Det ildevarslende er, at en techgigant som Twitter anvender denne nykommunist til at få Generation Identitær fjernet fra platformen.

Hvor ligger Generation Identitær da ifølge venstreekstremisten Heidi Beirich? Såmænd på linje med Islamisk Stat, intet mindre. …

Nettet strammes i sandhed om nationalkonservatives muligheder for at ytre sig frit under ansvar for loven. Det er selvfølgelig dybt bekymrende.

(Heidi Beirich på Twitter, 8. juli 2020)

“As RealClearPolitics reported last year, ‘You can find yourself on the SPLC’s ‘hate map’ if you haven’t gotten fully aboard on gay marriage — or the Democratic Party’s immigration views. In other words, the [SPLC] classifies individuals and organizations as purveyors of ‘hate’ for holding the same view on marriage espoused by Barack Obama and Hillary Clinton until mid-2012. … Politico quoted this observation from Cornell law professor William Jacobson: ‘Time and again, I see the SPLC using the reputation it gained decades ago fighting the Klan as a tool to bludgeon mainstream politically conservative opponents. For groups that do not threaten violence, the use of SPLC ‘hate group’ or ‘extremist’ designations frequently are exploited as an excuse to silence speech and speakers. … It taints not only the group or person, but others who associate with them.'” (CIS.org, 2018)

Oploadet Kl. 11:57 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111551/trackback

12 Comments »

 1. En berygtet og næsten 30 gange dømt kriminel mand sidder mandag formiddag endnu en gang i retten.

  Det sker i dommervagten ved Københavns Byret, hvor B.T. også er til stede.

  Flere naboer til den 51-årige bistandsklient, som ikke er dansk statsborger, fortæller uafhængigt af hinanden til B.T., at han ved 20-tiden søndag aften sammen med to andre mænd blev anholdt i sin lejlighed på Amager og ført væk fra stedet af politiet.

  Hvad skal vi med det perker møgdyr?!? Enten UD UD UUUUUD med ham eller også sprøjten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Han var da blevet klædt i en hvid DNA-dragt.

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. juli 2020 @ 12:04

 2. Sidste år blev jeg også slettet på twitter. Nu er jeg startet forfra.

  Sandheden, er jo ilde hørt.

  Kommentar by Ewing — 13. juli 2020 @ 12:21

 3. Vanvidskørsel i Odense.

  Ved ulykken kolliderede en 23-årig mand i en blå Volvo S60 med en modkørende Hyundai. Den 23-årige, der er fra Odense, blev indlagt på intensiv afdeling med alvorlige skader. Politiet har ikke fået oplyst nyt om hans tilstand.
  Også den anden bil, der nu er blevet fundet, er en Volvo S60, men i sort. Den blev fundet på Nyborgvej i Odense.
  De øvrige omstændigheder omkring bilen såsom skader og ejerskab ønsker vagtchefen ikke at fortælle om.

  Han vil heller ikke oplyse, om der er tale om personer med indvandrerbaggrund, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 13. juli 2020 @ 12:54

 4. Hvis de lukker online adgangen for Generation Identitæres fredelige modstand mod islams vækst i Europa, tvinger de jo den fredelige modstand mod islams vækst i Europa til i stedet at bruge ulovlige aktioner a la frihedskæmperne for snart 80 år siden.

  Måske er det derfor at venstrefløjserne og myndighederne vil drive dem til voldelig frihedskamp? Så de kan dømme og fængsle dem for vold?

  Hvor er Trykkefrihedsselskabet og andre tilhængere af det frie ord? Er de også stemplet som kriminelle?

  Kommentar by A-mad — 13. juli 2020 @ 12:57

 5. Kald dem Stasi-Aspiranter istedet for “nyttige idioter” der er ingen i 2020, der med den uddannelse man får i baggagen ikke ved hvad man foretager sig, når man censurer andre.

  At de tror de kan vaske hænder, fordi de gør det i privateselskaber der har monopol på debatten, er ingen undskyldning.

  Jeg glæder mig til pendulet svinger og vi får 100 år, uden et venstreorienteret læserbrev i dagspressen. De kan næppe bliver overrasket over det kan gå begge veje, til den tid.

  Kommentar by KineserSnot — 13. juli 2020 @ 13:29

 6. ¤

  Man må virkelig håbe at Trump kan få stækket disse censur-foretagender, for ellers ender det med et diktatur- og terror-regime i hele Europa og hele verden.

  Hvornår begynder visse net-aviser at melde fra overfor face-book mv. Der findes jo andre net-sites!

  Kommentar by Bent A — 13. juli 2020 @ 14:28

 7. “Farvede” til Hvide: “Shut up and Listen”

  Også farvede til Hvide: “Silence is Violence”

  Man kan ikke vinde med de her mennesker. De hader Hvide mennesker uanset hvad man siger eller ikke siger, gør eller ikke gør …

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. juli 2020 @ 15:17

 8. Jamen der findes selvfølgelig moralske perversiteter som Heidi Bierich, som sammeligner IS med Generation identitære (altså GI sammenlignes med IS, som har drevet slaveri (hovedsagelig sexslaver) og undertrykt på så sadisk i Deres Religiøse idioti, at Heidi B- perverterede sammenligning ligesågodt kunne gælde hende selv-med IS. Hvad skal man sige-grine eller græde- Ja det allerværste er at Sociale Medier tager hende alvorligt.

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2020 @ 16:27

 9. Ja, jeg frygter at det hele, en dag, kommer til at ligne forholdene i f. eks. Kina og Nordkorea samt på Cuba. Endnu har vi, heldigvis, adgang til at læse de alternative netaviser, men hvor længe??.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. juli 2020 @ 17:14

 10. Det viser bare igen og igen, hvor nødvendigt et opgør med den ekstreme venstrefløj er. Det gælder i såvel USA som i Danmark samt en række andre vestlige lande.

  Kommentar by T. H, — 13. juli 2020 @ 21:09

 11. Støt Dansk GI.

  Kommentar by Bastardo — 14. juli 2020 @ 08:30

 12. Da jeg foerste gang laeste om GI var de i Frankrig,jeg blev begejstret syntes det var et lyspunkt i en bedroevelig tid,og pludselig dukkede de op i Danmark,velformulerede,voksne unge,nu maa der da ske noget,gi dem nu den opbakning de virkeligt fortjener.

  Kommentar by dunk — 14. juli 2020 @ 10:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper