14. juli 2020

Pro-bokser Patrick Nielsen, nu med Satudarah-rygmærke: “… jeg går meget op i at bekæmpe racisme.”

Jeg ved intet om boksning, men Patrick Nielsen skulle være en af de bedste danskere. Nu kan man så læse, at han er blevet prospect for indvandrerbanden Satudarah, som han også underviser i boksning. “Det med antiracisme betyder meget for mig.”, fortæller han, og pointerer at der også er ‘fordomme’ om bikermiljøet. Fra BT.dk – Vi bløder alle det samme blod.

“Landets mest kendte bokser er blevet optaget i den både kendte, men også berygtede rockerklub Satudarah MC. … Mange forbinder motorcykelklubber, som Satudarah MC selv vil kaldes, med kriminalitet og lyssky forretninger og kampe mod andre banderelaterede grupper.

Så hvorfor har Patrick Nielsen valgt at gå ind i netop Satudarah MC, der udover motorcykler blandt andet slår sig op på at være imod racisme? ‘Det med antiracisme betyder meget for mig. Uanset hvordan vi ser ud, og hvilken farve vi har, og hvilken religion vi dyrker, så bløder vi alle det samme blod. Jeg har mange venner fra forskellige lande, og jeg går meget op i at bekæmpe racisme,’ siger han og tilføjer: ‘Min far har altid kørt motorcykel, fra jeg var helt lille. Jeg er opvokset med det, så det har altid været en interesse for mig. Nu er jeg blevet en del af noget større, og det er fedt.’ Patrick Nielsen kender godt til fordommene ved at være medlem af en rockerklub – eller at være biker, som han selv kalder det. …”

(Patrick Nielsens sidste kamp, 2019; Foto: Youtube)

“Jeg har taget det bedste af mig selv med ind i denne her klub. Derfor har vi lavet en lille bokseklub inde i klubben. Det er fedt at få lov til at give andre det bedste, jeg kan. Og så får jeg så det bedste af, hvad de andre kan i klubben.” (Patrick Nielsen, leder af Satudarahs ‘Fight Club19’)

Oploadet Kl. 12:35 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111604/trackback

40 Comments »

 1. Det præfrontale cortex på perkerelskeren Patrick Nielsen har taget permanent skade, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juli 2020 @ 12:51

 2. YouTube-videoen viser ikke Patrick Nielsens sidste kamp. Videoen er fra hans tredjesidste kamp i oktober 2017, hvor han blev udbokset og tabte på knockout.

  Kommentar by KSD — 14. juli 2020 @ 13:10

 3. Husk altid, at DU SOM ARABER altid er ofret, når din løstgående muskelhund skambider en bare syvårig pige på en legeplads i perkerghettoen Taastrupgårdsvej.

  Efterfølgende henvendte hendes far og onkel sig nemlig til hundens ejer og dennes venner. Tumult opstod, og i en pressemeddelelse fra politiet beskrives det, at familiemedlemmerne til pigen blev udsat for vold i form af spark og slag.

  ‘Dette er en sag, vi tager seriøst, og vi opfordrer alle vidner til at kontakte politiet, så vi kan finde frem til ejeren og hunden,’ siger politikommissær Andreas Mollerup i pressemeddelelsen.

  Til B.T. fortæller han videre, at manden, som umiddelbart virkede til at være hundens ejer, beskrives som mellem 20 og 30 år gammel, af arabisk udseende og iført mørkt tøj, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juli 2020 @ 13:32

 4. Satudarah er skam et godt sted at bekæmpe racisme. Det første, Patrick Nielsen vil have konstateret er, at de piger, den kønssegregerede klub gør sig til gode med, er danske. Hvorfor mon?

  Tænk at kunne udholde at fornedre sig meget. At se så meget væk, og lade som om, man er ligeværdig. Selvom man tilhører det folk, hvis piger, alle “de udenlandske venner” knalder. Uden nogensinde at få lov at knalde deres piger. Uf … Hvor falsk. Hvor løgnagtigt. Hvor slesk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. juli 2020 @ 13:34

 5. Og så er der nogen der påstår at man ikke får hjerneskade af at bokse, vorherre bevares.
  Patrick Nielsen er et tydeligt bevis på at hjernen bliver til en rosin(perker hjerne) når man får så mange tæsk.

  Kommentar by piphans — 14. juli 2020 @ 13:36

 6. Maler hjerne https://www.youtube.com/watch?v=YmtrxLyWmro

  Kommentar by piphans — 14. juli 2020 @ 13:38

 7. Rockere er idag en minoritet i forhold til islamistiske bander..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. juli 2020 @ 14:19

 8. Patrick Nielsen var blot en lovende bokser. Han indfriede aldrig forventningerne. Han var sikkert for doven. Af samme grund tager han genvej til rigdom gennem en rockerklub. Klassisk tabt skumfidustest.

  Kommentar by Bob Glitter — 14. juli 2020 @ 14:23

 9. Her er et sted at starte Patrick…begge talte med arabisk accent

  https://jv.dk/artikel/ukendte-gerningsm%C3%A6nd-forfulgte-15-%C3%A5rig-dreng-s%C3%A5-overfaldt-de-ham-med-sten-og-spark

  Kommentar by redneck — 14. juli 2020 @ 14:33

 10. ¤

  Det er sjovt nok altid danskernes påståede racisme der skal bekæmpes. Afrikanernes og arabernes fjendtlige eller racistiske syn på danskerne snakker DR, politikerne og journalisterne aldrig om.

  Kommentar by Bent A — 14. juli 2020 @ 14:38

 11. I BT artikel (video) ses Patrick Nielsen pjaske rundt i et boblebad. Han bærer et kors hægtet fast i en perlekrans – eller er det en bedekrans ?
  https://www.bt.dk/oevrig-sport/patrick-nielsen-forklarer-mystisk-biluheld

  Kommentar by k.m. — 14. juli 2020 @ 14:41

 12. Hav en forsikring ved hånden,hvis du skulle møde den væmligbo.

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2020 @ 15:16

 13. Endnu et bevis på, at boksning er usundt.

  Kommentar by Holger_Danske — 14. juli 2020 @ 15:35

 14. Jeg har hørt han i diverse interviews og på mig virker han bestemt ikke som en der har en masse brikker at flytte rundt på.

  Kommentar by Jan Huus — 14. juli 2020 @ 16:23

 15. Patrick Nielsen kan hverken bokse eller danse på højere niveau. Tyskerne så, at stodderen var populær i Albertslund og bidrog med en fanbase. Fake business.
  Stodderens lillebror, en fadbamse, kunne slå en proper næve, men uden teknig og kardio, rækker det som en skrædder i helvede.

  The Olympian… er også i kløerne på muhammedansk mafia. Luderkarle.

  Kommentar by Iznogut — 14. juli 2020 @ 16:29

 16. Antiracisme kan nu bruges som undskyldning for alt form for hærværk kriminalitet og voldsromantik. Smart….-skal man grine eller græde?-Støt SIAD og GI. Mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. juli 2020 @ 17:02

 17. Hans kamp mod “racisme” er intet andet end hans kamp mod hans egne – som han ikke tror vinder, og hvis sag han derfor ikke vil kæmpe for. – Hvis man nu rigtigt anstrenger sig, så kan man vel også godt tro … en lille smule på det dér, man helst skal sige, man tror på.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. juli 2020 @ 17:04

 18. Jeg ved det ikke, men mon ikke der er prestige i at dræbe Patrick, som en af de først, hvis Satudarah kommer i konflikt med en anden klub.

  Kommentar by Jan Huus — 14. juli 2020 @ 17:19

 19. Mener jeg så ham i Reality tv for noget tid siden. Der kom ikke noget som helst fornuftigt ud af kæften på ham. Det gør der så meget sjældent af reality tv deltagere generelt. Men ak ja, dumme tumpede tyrenakker med et sprog som en 5 årig har aldrig været mere populært.

  Kommentar by Flaskeposten — 14. juli 2020 @ 18:05

 20. Den slagne mand går planken ud, dybere kan han ikke synke. Så er der mere format over Jønke.

  Han blev først dømt for vold,
  fordi han fravristede en muslim kniven, han blev overfaldet med. Senere blev dommen omstødt.

  Kommentar by tavsen — 14. juli 2020 @ 18:24

 21. Der er ingen der har fordomme om “rockerbander”, Patrick. Det hedder erfaringer.

  Når man er medlem i en gruppe hvis (tidligere?) “talsmand” er en dømt morder så har man ligesom selv sat barren.

  Kommentar by Santor — 14. juli 2020 @ 18:24

 22. Kommentar by tavsen — 14. juli 2020 @ 18:24

  Det er ikke meget, vi hører til den flere gange dømte voldspsykopat Jørgen Nielsen.

  Er han afgået ved døden eller gået på pension?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juli 2020 @ 18:39

 23. DAGENS KULTURBERIGELSE: Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser en 38-årig mand, der sættes i forbindelse med drabet på en 51-årig mand, der blev fundet død i sit hjem tirsdag.

  Det efterlyste, morderiske perkerdyr hedder Sam Alimalayeri. Politiet oplyser, at man formoder, at der er tale om et drab, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juli 2020 @ 18:41

 24. Er han afgået ved døden eller gået på pension?
  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juli 2020 @ 18:39

  Du må lære at bruge google, i stedet for at hænge fast i fortiden. Manden har udstået sin straf og ernærer sig i dag som forfatter og foredragsholder.

  Den sidste dom faldt 2001:
  Jønke idømmes fire års fængsel for at have været til stede på et diskotek i Aaborg, hvor en mand blev dræbt

  Har vi kollektiv straf, der også gælder for dræbende venstreekstremister og muslimer?

  Jørn ”Jønke” Nielsen blevet idømt næsten 23 år fængsel. I dag blev han frifundet i sagen, der kunne have givet ham endnu flere år bag tremmer
  https://www.berlingske.dk/samfund/her-er-joenkes-domme

  Da rockerkrigen var på sit højeste (men aldrig havde 500 bandemedlemmer i fængsel) kørte jeg med en muslimsk taxachauffør på Nørrebro. Han var noget nervøs, for han var inviteret til fest hos naboen, en rockerborg.

  Jeg forklarede ham, at i Danmark var det lovligt at skulle noget andet den aften. Det udtalte han et par gange for sig selv. Om han fandt ud af betydningen, ved jeg ikke.

  Kommentar by tavsen — 14. juli 2020 @ 19:23

 25. Gad vide hvor mange af indvandrerne i den motorcykel klub som ejer en motorcykel?

  Og dem som gør eller kører i store leasede luksusbiler, bliver de mon udsat for “al capone modellen” som staten snakkede om for år tilbage, hvor de ville tjecke bandernes indkomst med deres forbrug, og konfiskere køretøjerne og sigte dem for alt som ikke stemte?

  Jeg kender desværre godt svaret. Det her land er en joke og jeg forstår udemærket godt at de ikke respekterer det.

  Kommentar by Per — 14. juli 2020 @ 19:41

 26. Patrick Nielsen er hoppet over til fjenden. Altså en “Kollaboratør”

  Kommentar by Charles — 14. juli 2020 @ 20:01

 27. Jørgen Nielsen og Patrick Nielsen er lige klamme, ulækre, uvederhæftige bunker af lort. Patrick er så ikke idømt fængselsstraf endnu for, vold, narko, drabsforsøg, manddrab og afpresning.

  De eneste KLAMMERE end perkerne er rockerne, som Ekstra Bladet heldigvis har fulgt helt tæt siden Nøragersmindebanden, Galloping Goose, Dirty Angels, Nomads og Iron Skulls, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. juli 2020 @ 20:04

 28. ¤
  # Per 19.41

  Ja, det meste af hvad Christiansborg/staten har haft sine fingre i, fungerer efterhånden som en joke: dårligt, fjollet, skadeligt eller slet ikke.

  F.eks. Postvæsnet, sundhedsplatformen, en række IT-systemer, tipstjenesten, udlændingestyrelsen, pensions-systemet, motorstyrelsen, sundhedsstyrelsen, familiepolitikken, indvandringspolitikken, EU-fjernstyringen og DRs “folkeoplysning”. Blot for at nævne nogle spredte eksempler.

  Kommentar by Bent A — 14. juli 2020 @ 20:25

 29. Folk der oversmører sig med smagløse tatoveringer har ingen selvstændig tankevirksomhed

  Kommentar by Hul igennem? — 14. juli 2020 @ 20:31

 30. Jeg læste at Patrick ikke bliver udelukket fra programmet, fangerne på fortet selvom han har oplyst at han nu er band/rocker hvalp.

  Yuri Bezmenov beskrev også i sine interviews at kriminelle og det der er værre vil bliver ophøjet og forgudet under socialisme, for yderlig at kaste samfundet i moralsk forfald.

  Snart vil de ophøje pædofili igen, det er ikke så mange år siden (cirka 30-40 år?) fornuftige politiker tog det fra socialisterne.

  Kommentar by Jan Huus — 14. juli 2020 @ 20:33

 31. Kommentar by Jan Huus — 14. juli 2020 @ 20:33

  De er allerede i gang hos Red Barnet, DR og Information

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/oliver-er-paedofil-jeg-kunne-aldrig-finde-paa-handle-paa-mine-lyster

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/kritik-turen-forbi-egen-laege-afholder-paedofile-fra-soege-hjaelp

  https://www.information.dk/debat/2013/01/paedofile-fortaellingens-evige-skurk

  https://www.information.dk/debat/2019/12/paedofil-lovlydige-borgere-diskrimineres-paa-grund-fordomme

  Det en del af den snigende marxisme der altid er tilstede hos vores uddannelses-institioner, men især er blevet populært i 00erne og gjort til mainstream i 10erne. LGBT+ Transseksualitet, kønskifteoperationer på børn osv er en kvist på samme gren af denne marxisme.

  Det udspringer fra typer som Wilhelm Reich og Magnus Hirschfeldt i 1920erne. Vi bliver altid tudet ørene fulde om de væmmelige afbrændinger af bøger som nazisterne foretog. Men en del af denne symbolske handling (Man brændte ikke alle “farlige” bøger i Nazi-tyskland, som nogle fejlagtigt tror) var bl.a at tage afstand til denne syge marxisme-teori, der især gik udover børn.

  De “farlige” bøger er forresten også noget de såkaldte sociale-liberale operer med, det bliver konstant fjernet bøger på Amazon og andre boghandlere fordi de for farlige. Og dem af de “farlige” vi må læse kommer lige med 200 siders disclaimer oveni.

  Kommentar by KineserSnot — 14. juli 2020 @ 21:04

 32. Stupide Patrick Nielsens lille ært af en hjerne har taget for meget skade. Jeg er selv biker og Satudarah er ikke en biker klub. Derer forskel på bikere og kriminelle røvhuller. Stakkels stupide Patrick Nielsen.

  Kommentar by Den Danske Helt — 14. juli 2020 @ 22:40

 33. ¤

  Der er store kampagner i gang mod både racisme, co2 og danskæ mænds
  undærtrykkælsæ af danskæ kvindær, sælvom allæ 3 ær fri fantasi.

  Vrøvl, sluddær og ingænting ophøjæs til vigtigæ sandhædær og problæmær.

  (tastatur problæmær)

  Kommentar by Bent A — 14. juli 2020 @ 23:31

 34. …Selvom alle tre kampagner er baseret på fri fantasi. Dvs. de er løgnesnak hele vejen igennem. Både den om racisme, den om co2 og den om manglende ligestilling.

  Kommentar by Bent A — 14. juli 2020 @ 23:51

 35. Off topic. Antallet af indfødte europæere i Europa i helhed (som éen udelt, samlet og forenet europæisk enhed – altså Europa som éen enhed) falder vel med 1 million om året, og dette fortsætter i en uendelighed -ser det ihvertfald for øjeblikket ud til. Derimod stiger antallet af ikke-europæere med ekspresfart. Se engelsksproget Wikipedia:”Demographics of (indsæt land)”. Dynamiske befolkningspyramider:INED:Imagine the population of tomorrow:Choose Geographical zone:EUROPE.(bjælke derunder:klik på + , derefter stiplet linje (kontinent) eller land);under befolkningspyramide:klik på “CONTINUE SIMULATION”;Simulation speed (juster hastighed):klik på “+”, eller “-“:https://www.ined.fr/en/everything_about_population/population-games/tomorrow-population/

  Kommentar by barfbag — 15. juli 2020 @ 00:29

 36. “Snart vil de ophøje pædofili igen, det er ikke så mange år siden (cirka 30-40 år?) fornuftige politiker tog det fra socialisterne. Kommentar by Jan Huus — 14. juli 2020 @ 20:33”

  Det gør de allerede, find paul joseph watsons video på youtube med titlen “antifa supports pedophilia”, her kan man se antifa med et stort banner til en demonstration hvor der står “fight pedo-bashing” (altså kritik af pædofile) og et logo for NAMBLA som er en amerikansk forening for pædofile.

  Og så var der vist også for nyligt en fyr der var venner med clinton parret som fløj venstrefløjens “elite” ud til en ø for at kneppe børn, han døde vist ret pludseligt af selvmord i sin celle lige før han skulle til at sætte navn på gæsterne. Joe biden er også ret glad for børn hvilket kan ses i samme pauls video “creepy uncle joe”.

  I danmark i 70’erne var det også venstrefløjen der dyrkede sex med børn i et forsøg på at udviske normerne, og meget meget mere. Pædofili er vel efterhånden nærmest en tradition for de “gode mennesker” på venstrefløjen både herhjemme og i usa.

  Du ved, de er jo “humanister”..

  Kommentar by Per — 15. juli 2020 @ 03:52

 37. 35) Pædofile er jo en sexuel minoritet og er med under paragraf 266B, hvis jeg husker rigtigt :-). Så det skulle ikke undre mig..(skal man grine eller græde?). Det bliver ligesom Tommy Robinson som er udelukket fra sociale medier for at bekæmpe voldtægtsbander….Støt SIAD og GI. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. juli 2020 @ 06:25

 38. Albinofobi = sygeligt had til hvide mænd

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. juli 2020 @ 08:28

 39. ¤

  “For yderligere at kaste samfundet i moralsk forfald”, Jan Huus kl. 20.33.

  Ja, det var bl.a. det som skete i Sovjet-unionen, hvor de kriminelle blev behandlet relativt mildt, mens millioner af fredelige og uskyldige borgere fik en hård og grusom behandling i KZ- og dødslejre.

  Sovjet-unionen var en mellemting mellem Sodoma og Gomorra på den ene side og en politistat/et totalitært diktatur/en juridisk og bureaukratisk galeanstalt på den anden side. Al moral og etik blev undrtrykt. Noget lignende skete i Tyskland 1930-45.

  Lenins “revolution” i 1917 var mest et statskup, foretaget af nogle små røde bander.

  Kommentar by Bent A — 15. juli 2020 @ 08:33

 40. Hvad en bokser mener og gør, er dybest set ligegyldigt!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. juli 2020 @ 09:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper