15. juli 2020

Anahita Malakians’ nye restaurant udsat for hærværk: “… smed en stinkbombe ude på stedets toilet”

Sidste år åbnede Nye Borgerliges Anahita Malakians burgerrestauranten The Barn tæt på Nørrebro Station, og efter en ‘naziburger’-artikel hos venstreekstreme Konfront.dk, blev stedet udsat for hærværk. Hun opgav The Barn, og tidligere på året blev hun involveret i det nyetablerede restaurant L.A. TINO på Nørrebrogade. Der opstod strid i ejergruppen, og er ikke mere en del af den daglige drift. Nørrebro er dog stadig Nørrebro, som man kan læse hos BT – Anahita udsat for hærværk igen – gæst smed stinkbombe i restaurant.

“Ordene kommer fra den tidligere Nye Borgerlige-kandidat og medlem Anahita Malakians efter, at restauranten L.A. TINO på Nørrebrogade 22 er blevet udsat for hærværk. Anahita Malakians er bestyrer og medejer af stedet.

Flere gange er det sket, at der er blevet råbt ‘nazister’ og ‘fascister’ uden for eller inde i restauranten til medarbejderne, og forleden var der så en ukendt person, der smed en stinkbombe ude på stedets toilet.

Det stank så voldsomt, at stedet måtte lukke ned, og gæsterne måtte gå uden at betale. …

B.T. har mandag aften forsøgt at få en kommentar fra den stærkt venstreorienterede gruppe Antifascistisk Aktion (Antifa) for at spørge, om de skulle være bekendt med episoden. Det kunne en talsperson hverken be- eller afkræfte med henvisning til, at B.T. skulle sende en mail.”

(L.A. LATINO, 8. maj 2020: Foto: Tilsendt)

“Endnu værre er det dog, at jeg ikke engang har haft min færden på L.A.TINO siden starten af juni måned. For mine partnere har simpelthen smidt mig ud! Ikke bare fysisk, men også ved at en ansvarlig person har omregistreret hele selskabet uden de fornødne reglementer med påstanden om, at jeg aldrig har været medejer. … Denne tvist hjælper absolut ikke på denne sag, hvor vi fra start af havde forberedt at stå sammen og kæmpe såfremt denne situation med hærværk skulle opstå. Nu står jeg så alene med sagen, som de ville tysse ned af hensyn til penge og en forretning, som de kun vil have gavn af …” (Anahita Malakians, 13. juli 2020)

Oploadet Kl. 09:43 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111610/trackback

7 Comments »

 1. Og nu slås hun og Svend om magten og pengene, læs Uwe Max Jensens alenlange artikel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 10:07

 2. Er det muslimer?

  To yngre mænd sigtes for at have dræbt en 20-årig kvinde, som tirsdag eftermiddag blev fundet død i en lejlighed i Køge.

  Begge skal i grundlovsforhør, hvor en dommer skal afgøre, om de skal varetægtsfængsles. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag morgen.

  Den ene af mændene er 18 år og fra Køge. Den anden er 22 år. Han er fra Vejle-området, men har ingen fast bopæl, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 10:35

 3. nogle gange men som regel smider jeg den i toiletkummen.når jeg er på restauration eller kro,smider jeg o’s’ en stinkbombe. Alenlange artikler er tit gode og underholdende. Især hvis de er skrevne af forstandige folk.

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2020 @ 10:37

 4. ja det blev en smule rodet. men det kan jo ikke være lige godt hver gang.

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2020 @ 10:38

 5. Det er multi-kulturens pris.
  København er blevet lissom Beirut.
  ”Goodbye Ruth!”

  Kommentar by A-mad — 15. juli 2020 @ 10:47

 6. Billedet kunne tyde på, at fribyttere lige er vågnet op af en uge gammel brandert.

  “Anahita Malakians beskylder i dag sine to mandlige forretningspartnere for drikfældighed og for minimal interesse i drinksbarens drift:”

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/07/konomisk-opgr-tidligere-nye-borgerlige.html

  Hun må blive bedre til at udvælge partnere. Få assistance hos den nye brevkasse i Allah for Damerne.

  Kommentar by tavsen — 15. juli 2020 @ 10:52

 7. NotariusUmulius — 15. juli 2020 @ 10:35:

  Hvordan er historien om et mord i Køge relevant for denne historie?

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. juli 2020 @ 21:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper