16. juli 2020

Esbjerg: 15-årig dreng overfaldet af to arabere, “.. slået helt op til 15 gange i baghovedet med en sten”

“Rammer vi skiven præcist, når vi diskuterer racisme?”, spørger Niels Rohleder hos POV International, og opfordrer venstrefløjen til at bruge ordet ‘diskrimination’ i stedet for ‘racisme’. Kernelæserne tager det ikke pænt, og der kommer heller ikke konstruktiv input herfra, når debatten hele tiden handler om debattens tone, ordvalg, retorik.

Herunder en historie fra Esbjerg. En teenagedreng går en tur med sin kæreste, og forfølges af to 15-20 årige drenge, der umotiveret går til angreb, og slår ham ‘op til 15 gange i baghovedet med en sten’. Signalementet er sparsomt, men de ‘talte angiveligt med arabisk accent’. Den ene gerningsmand havde en ’såkaldt skinfadefrisure, hvor håret er kort i siderne og højere i toppen’. Er ‘mospuder’ et racistisk ord? Personligt er jeg ligeglad.

Fra JV.dk – Ukendte gerningsmænd forfulgte 15-årig dreng: Så overfaldt de ham med sten og spark.

“Lørdag eftermiddag, mellem klokken 14.00 og 14.45, blev en 15-årig dreng og hans veninde udsat for et overfald, da de gik en tur ved Lergravssøen i Esbjerg.

Efter at være blevet forfulgt over en længere distance, blev de ved Ringen, ud for nummer 7, angrebet af to ukendte gerningsmænd. Her blev den 15-årige slået helt op til 15 gange i baghovedet med en sten, og selv om han forsøgte at forsvare sig, faldt han til jorden. Veninden råbte om hjælp, men nede på jorden fortsatte slagsmålet, og den 15-årige blev sparket og slået gentagne gange.

Efter længere tids tumlen på fortovet lykkedes det parret at flygte fra gerningsmændene…”

(Lergravssøen, Esbjerg; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 11:05 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111671/trackback

14 Comments »

 1. Desværre så er der ca. 80-90 procents chance for at knægtens egne forældre er medskyldige i overfaldet, hvis i forstår hvad jeg mener.

  Vi får lige præcis det lort vi stemmer på, så når vi stemmer på Venstre og Socialdemokratiet samt deres støttepartier, så får vi mere islam og meget mere islamisk hverdags terror, samt en hurtig afvikling af Danmark og alt hvad der er dansk.

  Kommentar by piphans — 16. juli 2020 @ 11:19

 2. Hvad? Var der kun to arabere? Plejer de ikke at være ti?

  Kommentar by NotaBene — 16. juli 2020 @ 11:21

 3. Kommentar by piphans — 16. juli 2020 @ 11:19

  Helt enig…men det her har du og jeg og vel nogle hundrede andre danske patrioter skrevet i 30-40 år!

  Ligeledes er fakta, informationer i samme tidsrum været tilgængelig for de fleste danskere, ligesom deres egne oplevelser med orkerne i samme tidsrum er nærmest eksploderet!

  På nuværende tidspunkt foregår det her vanvid med vilje, med fuldt overlæg og helt bevidst fra de oprindelige danskere side!

  På trods af alt så er det det de vil have!!

  Kommentar by Black Watch — 16. juli 2020 @ 11:25

 4. Black Watch — 16. juli 2020 @ 11:25

  Helt enig, min sympati for ofrene forsvandt, da jeg kom i mindretal her på Vestegnen.

  Bare mystisk at politikerne tilsyneladende kalkulerer med et antal ofre på Godhedens alter. for de kan umuligt være så uvidende om kriminelle statistikker.

  Kommentar by tavsen — 16. juli 2020 @ 11:48

 5. Jetg er blevet iskold. De dumme danskere har haft 37 år til at forstå, hvad politikerne har gang i. De forstår det stadig ikke. Så må de lide. Det rager mig en hatfuld

  Kommentar by BB — 16. juli 2020 @ 11:57

 6. https://ekstrabladet.dk/112/14-aarig-pige-udsat-for-blufaerdighedskraenkelse-i-bus/8205867

  Kommentar by Anonym — 16. juli 2020 @ 12:12

 7. DET ER NU MEGET TRIST OG URETFÆRDIGT at det går ud over danske børn, at så mange voksne vælgere har været kortsynede.

  Nogle bloggere mener at danskerne ligger som de har redt, og det er ikke helt forkert. Men er det nu helt rigtigt eller er der nuancer?

  Hvis DFs Tullesen ikke havde svigtet så ENORMT som han har gjort, (eller som hele DF toppen har gjort?), så var valgsejren i 2015 blevet omsat til resultater, Lars Quisling var blevet sat stolen for døren, og vi havde fået forbedringer af velfærden, sundheden og danske familiers, lønmodtageres, pensionisters og svage gruppers vilkår. (pensionisterne har ingen forbedringer oplevet de sidste 13 år, selvom inflationen har spist 18-25% af deres købekraft) (Danmark er nu 35-40 dyrere hvad daglig husholdning angår end andre EU-lande)

  Hvis Tullesen havde passet sit job, ville indstrømningen være blevet væsentligt mindsket, og fremgangen i 2015 være blevet fortsat, og DF kunne i dag have været Danmarks største parti. (Allerede i 2015 var partiet med 37 mandater større end Venstre)

  Så er det bare vælgernes egen skyld at Danmark nu er nær på at blive et katastrofe-område? Nej, det er det ikke. De er i den grad blevet svigtet af V, K og især DF. I stedet for at redde vores land har Tullesen nærmere været med til at “slå de sidste søm i Danmarks ligkiste”. (som også Asger Aamund siger)

  Tullesen var klart advaret om Marrakech-traktaten, men foretog sig intet, selvom han let kunne have stoppet Lars Q’s rejse til Marokko.
  Han kunne blot have sagt at Lars Q ville få et mistillidsvotum hvis han skrev under. Så var Lars blevet hjemme, for han ville jo være statsminister for enhver pris.

  Fire års passivitet og små symbolske spilfægterier kostede at flertallet af DF-vælgere mistede tilliden til partiet. Det mistede sin troværdighed og står forpjusket tilbage. Men Danmark har mistet meget mere….. i velfærd, fred og sikkerhed….. end man skulle tro muligt.

  DF skal helst genvinde sin troværdighed, men det kræver minimum en ny ledelse af partiet.

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 13:01

 8. Rettelse. Danmark er nu 35-40 procent dyrere…..

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 13:03

 9. Kommentar by Black Watch — 16. juli 2020 @ 11:25
  Jamen du har fuldstændig ret.

  Kommentar by piphans — 16. juli 2020 @ 15:38

 10. “the unbelievers among the People of the Book,” that is, Jews and Christians who don’t become Muslims, are “the most vile of created beings” (Qur´an 98:6).
  Hvordan kan muslimer integreres og assimileres, hvis de læser og accepterer ovenstående svada fra koranen? Muslimer skal adlyde koranens bud til punkt og prikke. De 2 arabiske vilddyr fulgte bare deres normale kulturelle vaner, da de angreb “en af de mest ubehagelige skabninger”. Er Morten Østergård monstro også “et yderst ubehageligt væsen”? Selv om han er islam elsker?

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juli 2020 @ 16:23

 11. .

  Det er HVERDAGSTERROR det handler om, for den slags overfald på sagesløse er der efterhånden mange af hver eneste dag. Og det vil snart være sådan at ligegyldigt hvor man er i Danmark, vil man være i fare for at blive overfaldet og mishandlet. Det er “svenske” tilstande.

  Det vil kun blive værre og værre, for retssystemet uddeler kun straffe som bøllerne griner af, og på Christiansborg er taburetklæbernes store flertal ligeglade med hvad vi danskere påføres af tab og lidelser.

  Morten Østers fra R er helt iskoldt ligeglad.

  Kommentar by Bent A — 16. juli 2020 @ 18:07

 12. Trist og uretfærdigt, ja.
  Men som ofte gentaget: Det er et helvede derude.
  Det er virkeligheden.
  Som noget forudseende tager diverse forholdsregler imod.
  Tilråder stadig for alle afspærrede områder i flere lag, færdsel udenfor i konvoj, bedst i følge med væbnede styrker.
  Tak for ordet.

  Kommentar by Peter Buch — 16. juli 2020 @ 18:24

 13. Om tre år kan drengen i det mindste sætte sit kryds fornuftigt og rigtigt.

  Kommentar by LarsB — 16. juli 2020 @ 19:03

 14. Hvad skal man snart sige til alt det her?

  Kommentar by Realist2 — 16. juli 2020 @ 21:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper