17. juli 2020

Donald Trump, ‘Asshole of the Month!’, Den Engelsk Pub, Kolding, 16. juli 2020

Tilbage i 1995 blev Saddam Hussein valgt til præsident med 99,99 procent af stemmerne, men ligesom med Donald Trump, så har det konsekvenser at gå imod strømmen. I tre år har medierne kørt hetz mod Trump, og selvom han er folkevalgt, så kan en større provins-beværtning uproblematisk smide et toiletbræt omkring ham: ‘Asshole of the Month!’. Bag enighed er der altid undertrykt dissens, og i praksis er det massemedierne der udpeger målet for dagens ‘to minutters had’. Døde fisk flyder med strømmen…

Professor emeritus Bent Jensen kommenterer hos Newspeek – Trump Den Mærkværdige

“Og så er der jo altså det forhold, at præsidenten er folkevalgt, mens embedsmænd og eksperter er ansat af præsidenten og ikke har noget folkeligt mandat. Skal man suspendere folkestyret, når folket vælger forkert? Åbenbart ja, for det skinner tydeligt igennem elitemediernes kritik af præsidenten, at de i virkeligheden foragter befolkningen og den folkevalgte præsident, hvis han ikke mener præcis det samme som de professionelle bureaukrater – og medierne.

Nu er meningen med folkestyre jo faktisk, at en regering skal afspejle folkets vilje og ønsker. Meningen er ikke, at ‘eksperter’ og bureaukrater skal afgøre, hvad der er den nationale interesse. Og Trump afspejler i langt højere grad end de privilegerede bureaukrater og journalister i deres afsondrede reservater, hvad den jævne befolknings problemer er – og hvordan de kan afhjælpes.”

(Den Engelske Pub, Kolding, 16. juli 2020)

“In the novel Nineteen Eighty-Four (1949), by George Orwell, the Two Minutes Hate is the daily, public period during which members of the Outer Party of Oceania must watch a film depicting the enemies of the state, specifically Emmanuel Goldstein and his followers, to openly and loudly express hatred for them. The political purpose of the Two Minutes Hate is to allow the citizens of Oceania to vent their existential anguish and personal hatreds towards politically expedient enemies: Goldstein and the enemy superstate of the moment. In re-directing the members’ subconscious feelings away from the Party’s government of Oceania, and towards non-existent external enemies, the Party minimises thoughtcrime and the consequent, subversive behaviours of thoughtcriminals. (Uriasposten, 2019)

Oploadet Kl. 10:40 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111696/trackback

13 Comments »

 1. BENT JENSENS artikel rammer i plet. For Trump er faktisk en dygtig og ordentlig mand som virkelig prøver at gøre noget godt for sit land og sine landsmænd. Men Clintons, “Demokraterne” og de røde MSM i USA er imod ham, og skyr ingen midler for at få ham afsat. Trump er ikke-kommunist og er modstander af at USA oversvømmes med migrant-islamister, narko og bekvemmelighedsflygtninge. Så han har hele den gamle radikale “elite” og hele godheds- og indvandringsindustrien imod sig.

  Er det den engelske pub i Kolding som sådan der hetzer Trump, eller er det bare en aktivistisk venstrefløjser som har arrangeret det med et skilt og et forvrænget foto af Trump?

  Kommentar by Bent A — 17. juli 2020 @ 10:56

 2. Tænk sig at socialisterne den dag i dag, ikke kan se de er fuldstændig hjernevasket. Deres reaktionsmønster er så forudsigeligt, det går lige efter drejebogen.

  Kommentar by Jan Huus — 17. juli 2020 @ 11:13

 3. Når ens meningsmodstandere hader en helt ud i det irrationelle VED man at man er på rette vej.

  Trump kører med klatten!

  Kommentar by Santor — 17. juli 2020 @ 11:20

 4. Mark Zuckerberg er topkandidat til ASSHOLE OF THE YEAR: Facebook har fjernet et opslag om en ansat i Udlændingestyrelsen, Soma Mayel, fra tidligere folketingsmedlem Martin Henriksens (DF) profil på grund af hadefuld retorik, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juli 2020 @ 11:23

 5. Nettet koger af had til Trump. De har ingen argumenter, hvorfor han er så forfærdelig/dum/racistisk/fascistisk osv Han er bare det værste, de ved. Alt sammen et resultat af mediernes unuancerede fremstilling af ham.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 17. juli 2020 @ 11:28

 6. “Nettet koger af had til Trump.” Britta Due Andersen

  Og det har det gjort i 4 år efterhånden. Utroligt de kan blive ved med at holde hadet i live.

  Det har ikke skortet på alle de krige, han ville starte, når han fik fingrene på den røde knap. Mærkeligt voksne mennesker kan køre i døgndrift i årevis med de skrækscenarier, og det slet ikke bliver effektueret. Uha, jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kan ske, hvis han vinder i november. Accepterer de demokratiet?

  Gert Petersen SF skrev en gang op til et valg, hvis Glistrup vandt, så ville borgerkrigen starte. Jo jo, de totalitære har det svært med demokratiske afgørelser, der ikke falder ud til deres fordel.

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2020 @ 13:26

 7. Tjaa….der er et enkelt valg tilbage og så kan han ikke genvælges mere. Hvis han vinder så tror jeg venstrefløjen vil opdage hvilket gigantisk svin han i virkeligheden er:-)
  Den står på spareribs og Hancocks Sport-colaer på valgnatten.

  Kommentar by Hagmann — 17. juli 2020 @ 16:50

 8. Tænk sig, et ramaskrig der sikkert ville blive hvis det var Obama…

  Kommentar by LarsB — 17. juli 2020 @ 17:47

 9. Et underligt sammentræf: Jo flere muslimer som ankommer for at plante deres sugerør i danske kontanthjælpskasser, desto mere ligner Danmark en zoologisk have. Kunne man ikke lave en aftale med Putin om at reservere Kamtjatka halvøen, som en fælles europæisk muslimsk enklave. Man kunne for eksempel give Putin det halve af de totale omkostninger af migrantbyrden. Send alle muslimer til kamtjatka med en stor Euroseddel i bombebæltet – og de må aldrig komme tilbage til Europa.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. juli 2020 @ 19:59

 10. Med få undtagelser (Corona) har Donald Trump gjort det godt. Han har vist omverdenen at man ikke skal pisse på USA, uden det giver konsekvenser. Jeg mener at han er en hædersmand.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2020 @ 23:15

 11. OK. Så ved vi det. Pågældende Pub vil have publikum til at skide på Trumf. En folkevalgt præcident. Boykot den Pub. Støt SIAD og GI.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juli 2020 @ 10:32

 12. Trumf holdt en virkelig god tale- under klimakonforencen i FN. Han fik fyret chefen ofr CIA, som under arbejdet på den amerikanske ambassade i Saudi Arabien, havde konverteret til Islam…..HURRA.

  Kommentar by Michael Unna — 18. juli 2020 @ 10:35

 13. Hvad skal vi så mene om det her, hvis vi ser bort fra Poul Høi:

  https://www.berlingske.dk/globalt/et-sted-i-usa-begik-en-mand-selvmord-og-praesident-trump-benaadede-en

  Som sagt før: Jeg er enig i de fleste af Trumps politiske synspunkter, men personen Trump – hans opførsel – finder jeg uværdig.

  Kommentar by Gunnar Biering — 18. juli 2020 @ 22:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper