17. juli 2020

‘Svensk vold kan være på vej til Danmark’, skrev Politiken, og citerer AEH: ‘Vi er i krig mod svenskerne’

‘Svensk vold kan være på vej til Danmark’, skriver Politiken med fede typer i onsdagens udgave, og fortæller så (for første gang) om det brutale overfald i et shoppingcenter i Sønderborg, hvor ‘en ung dreng’ tvinges til at ‘kysse overfaldsmandens sko’. Da fænomenet er etnisk i sit udgangspunkt kan man vanskeligt berette om fænomenet uden at have den del med, og brødteksten dekonstruerer således hurtigt den bekvemme overskrift.

Hvorfor de her ‘fornedrelsesrøverier’ ikke automatisk ses som udtryk for racisme, er et emne i sig selv. Citaterne taler for sig selv, og det kræver vel næsten en kandidatgrad fra RUC for at se dominansvolden som sideeffekt ved en modkultur skabt af den afmagtsfølelse systemisk racisme udsætter nye danskere/svenskere for. Fra Politiken – Svensk vold kan være på vej til Danmark (af Søren Astrup; kræver login).

“I Sverige har den særlige voldsform især udmøntet sig i det, de omtaler som fornedrelsesrøverier. De har det til fælles, at ofrene er unge svenskere, og at gerningsmændene i langt den største del af tilfældene har indvandrerbaggrund. …

Forskningsinterviews med en halv snes gerningsmænd viser, at de gør det, fordi det er så nemt: ‘Svenskerne gør ingenting. De giver os bare sagerne. De er krystere’. ‘Når vi er ude i byen og røver, så er vi i krig. Vi er i krig mod svenskerne’, siger en af dem med en udtalelse, der ifølge rapporten illustrerer gerningsmændenes fjendtlighed og aggression mod svenskerne. Ofte ledsages angrebene af ydmygelser af ofrene.

‘For mig er magt, at svenskerne skal lægge sig ned på jorden og kysse mine fødder’, forklarer en af røverne.

… Rapporten fra Lunds Universitet er fra 2005, men svenskerne har endnu ikke fået bugt med den særlige kriminalitetsform.”

(Collage: Politiken, 15. juli 2020)

“Det ser ud til, at visse af dem ikke begår røverier for udbyttets skyld, men at det er noget andet, man vil have ud af handlingen.” (Erik Nord, Politichef, Gøteborg)

(Indvandrere tisser på 16-årig ifm. røveri, Stockholm, bl.a. omtalt af SVT; Collage: Twitter

Oploadet Kl. 12:18 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111709/trackback

25 Comments »

 1. Mere Sverige. Endnu skole er brændt ned.

  https://samtiden.nu/2020/07/tolfte-skolbranden-i-lund-sedan-i-mars/?fbclid=IwAR29ENuPlT3ZVBdqXMPpWMJbUETLhDhZxmMgmttJswe8f-bMA0TCYeLkj38

  Kommentar by Ewing — 17. juli 2020 @ 13:04

 2. Rapporten….. er fra 2005, “men svenskerne har ENDNU IKKE fået bugt med den særlige kriminalitetsform”, skriver Politiken.

  Nej, det har de mildest talt ikke, og det får de heller aldrig! For efter alle solemærker at dømme ender Sverige ret snart som et kalifat, som en islamisk stat, som endnu en fejlslagen stat. Mængden af overfald vil stige og stige.

  Den politiske “elite” (landets værste bundfald?) ville omdanne Sverige til en “humanistisk stormagt” som deres statsminister påstod for få år siden.

  Istedet har de skabt et land hvor svenskere tyranniseres og terroriseres, så de døgnet rundt og året rundt må frygte for deres liv og sikkerhed. Nettet flyder over med beretninger om hvordan Sverigstan hærges af forbrydelser, nedskæringer, forringelser, kommunefallitter og hospitalsskandaler osv.

  Landet er på vej mod både kulturel og økonomisk statsbankerot. Patienter i tusindvis er blevet sendt i døden med ufrivillig og aktiv dødshjælp. Det begynder næsten at ligne folkeudskiftning og folkemord. Kommunisterne, feministerne og feltmadrasserne har sejret ad helvede til.

  Læs selv om hvad en netavis kalder “kællingevældet” i det blå-gule land, som måske snart vil skifte farve til sort i sort.

  Snart er selvfølgelig ikke om et par timer eller dage, men historisk set er der tale om få øjeblikke i nationens liv. Kun få år har Sverige tilbage som et civiliseret samfund, medmindre der sker en slags politiske mirakler.

  Utopiske fantaster og korrupte kliker arbejder nu på at Danmark skal følge med Sverigstan ned i afgrunden.

  Kommentar by Bent A — 17. juli 2020 @ 13:05

 3. Muhamedanere.
  Læs Koranen, der er alt beskrevet.

  Kommentar by Bastardo — 17. juli 2020 @ 13:14

 4. ‘. . . . dog at intet læres, som strider imod almindelig sædelighed. . . . ‘

  Kommentar by Bastardo — 17. juli 2020 @ 13:16

 5. I kan ikke få både Den Danske Grundlov, og islam.
  I må vælge.

  Kommentar by Bastardo — 17. juli 2020 @ 13:18

 6. Gad vidst, om Dronning Mette vil lære noget af Sveriges eksempel?. Nok ikke.

  Kommentar by Bastardo — 17. juli 2020 @ 13:24

 7. ‘Svensk vold kan være på vej til Danmark’, skrev Politiken, og

  dermed afslører avisen, hvor mange hændelser de bortcensurer i NyDanmark. Eller måske ikke har kendskab til?

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2020 @ 13:41

 8. PS: Ligesom vi har fået en godheds- og indvandringsindustri som tjener millioner af kroner på at være “gode”, er vi også på vej mod en “børneværns” industri. Man har allerede oprettet et mægtigt overvågnings-, indberetnings- og kontrolsystem til at holde øje med alle forældre, som pr. definition er meget mistænkelige. For er deres kærlighed til deres egne børn mon på højde med statens kærlighed til andres børn? Dur forældre overhovedet til at passe og opdrage deres egne børn? Deres evner er sikkert alt for små til at man kan betro dem ansvaret for egne børn. Mon ikke staten, bureaukraterne og de røde er meget bedre til det?

  Og intakte familier og hjem er vel i det hele taget en uskik. Enlige mødre, faderløse børn og statens børne-eksperter er nok en langt bedre kombination. Staten er jo langt dygtigere til at gøre børn til gode og lykkelige borgere.

  Derfor får vi nu også en “Barnets lov”. Der skal beskytte alle børn mod deres far og mor. Hurra, hurra.

  Kommentar by Bent A — 17. juli 2020 @ 14:48

 9. Selv tak, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juli 2020 @ 17:58

 10. Merkel & Zuckerberg har afskaffet ytringsfriheden for ikke at muslimer skal udsættes for krænkelser. Men, men, men – alene det at muslimer er tvunget til social omgang med “hvide mænd” for at kunne trampe dem ned, er hate-speech. De fleste muslimer bliver dybt krænkede hvis de, i selskab med “de hvide mænd”, får på fornemmmelsen, at “de hvide mænd” måske ikke elsker Allan og hans tro følgesvend Moe længere end de kan afsende en spytklat. Muslimsk krænkelse må aldrig ske – det er forfærdeligt og en grusom fornedrelse af ædle stenkasteres sarte følelsesliv. Oh ve oh klage oh jammer oh Merkel oh fjæsbog – tramp “hvide mænd” ned.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. juli 2020 @ 18:02

 11. Kommentar by Gustav Jensen — 17. juli 2020 @ 18:02

  Stine Tosse var i NEWS & Co. i dag som formand for et nyt techråd, hvori hun har fået et nyt offentligt, velbetalt gnaveben.

  Tossen og rådet vil give Facebook og Twitter maks. 12 timer til at fjerne et indlæg, som Martin Henriksens, som parnasset finder for krænkende, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juli 2020 @ 18:08

 12. Læs mere her:
  http://www.uriasposten.net/archives/111645#comment-5361312, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juli 2020 @ 18:18

 13. Selv tak. Og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juli 2020 @ 18:18

 14. Facebook fjernede Martin Henriksens opslag fra 9. juli ved en fejl, oplyser kommunikationschef i Facebook.
  Det skabte stor debat, da det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen 9. juli skrev et opslag på Facebook, hvor han beskrev en ansat i Udlændingestyrelsen og samtidig vedhæftede et billede af medarbejderen.
  Fredag blev opslaget fjernet af Facebook, men Facebooks kommunikationschef i Norden Camilla Nordsted oplyser fredag aften til Ritzau, at det var en fejl.
  – Vores retningslinjer har til hensigt at ramme den rette balance mellem på den ene side at værne om ytringsfriheden og på den anden side forhindre hadefuld tale.
  – Efter nærmere gennemgang har vi vurderet, at opslaget her fejlagtigt blev taget ned, og det er nu tilbage på platformen, udtaler Camilla Nordsted i et skriftligt svar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 17. juli 2020 @ 20:01

 15. Det er efterhånden helt tydeligt, at østeuropæerne er chokerede over den omfattende dominansvold, som de hører og læser, at islamiske kolonisatorer udøver i Vesteuropa. De har gennemskuet det falske og ødelæggende i mediernes sløring af den udbredte dominansvolden og de venstreradikales forskers påstande om de vesteuropæiske staters systemiske racisme.

  Især Polen og Ungarn sætter sig op mod den herskende venstreradikalisme i EU. Derfor forsøger EU som modtræk at undergrave demokratierne i Polen og Ungarn.

  EU’s evindelig kritik mod Orban om korruption, er tydeligvis politisk motiveret: Korruptionen i den offentlige sektor (CPI-indekset) for udvalgte lande er således: Bosnien 36, Bulgarien 43, Ungarn 44, Rumænien 44, Letland 44, Kroatien 47, Grækenland 48, Slovakiet 50, Italien 53, Tjekkiet 56, Polen 58. Det viser, at Ungarn ligner sine nabolande på det punkt, hvorfor den evindelig kritik mod netop Orbans regering om korruption er tydeligvist politisk motiveret.

  Hvad angår det evindelige kritikpunkt over for Polen om, at dommere udnævnes af den polske regeringen, kan man nævne, at det er udbredt i andre demokratier, uden at de underkendes som demokratier. I EU selv udnævnes dommere til Den Europæiske Unions Domstol også af medlemslandenes regeringer. Det står i Lissabontraktaten, som i øvrigt de franske og hollandske vælgere afviste ved folkeafstemning og danske vælgere ligeså i første runde, men som Merkel gennemtrumfede helt uden demokratisk anstændighed. Ligesom Merkel nu igen uden demokratisk anstændighed prøver at tørre de migranter, som hun egenhændigt inviterede, af på Østeuropa. Angrebet på Polen er således tydeligvis politisk motiveret.

  Kommentar by traveler — 17. juli 2020 @ 20:21

 16. CENSUREN sniger sig ind alle steder, for man kan altid finde et påskud for at slette folks ytringer.

  Det facebook forstår ved begrænsning af hadefuld tale, er at alle kritiske, tænksomme og politisk ukorrekte oplysninger helst skal slettes. Ihvertfald hvis ordene kommer fra højrefløjen. Hvis der derimod er tale om at venstrefløjen fører sig frem med hetz, had, løgn, bagvaskelse, nedrigheder, falske beskyldninger, racisme mod hvide, nedrakning af Trump, opfordringer til at støtte AFA og skabe ballade og kaos i gaderne, chikanere små butikker eller male slagord på “racistiske” statuer og bygninger, så er det naturligvis noget helt andet. Så er censuren stort set fraværende.

  Kommentar by Bent A — 17. juli 2020 @ 20:24

 17. Når George Floyd i Minneapolis, USA bliver anholdt, og dør, så vækker det, det helt vanvittige hysteri verden over, men når en dansk/indfødt dreng/pige bliver overfaldet og maltrakteret bl.a. af muslimer, så gider, ikke engang MSM, medierne bare så meget som at nævne det. Det beviser, i højeste grad samfundets falden på maven for de kræfter som vil ødelægge det for os alle. Der er fandeme ikke noget at sige til at folk bliver mere, og mere hadefulde overfor div. politikere og organisationer, som normalt skulle hjælpe os med at bekæmpe den form for voldsvanvid, som sker i disse år. Jeg tænker her, især på EU og FN.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. juli 2020 @ 22:52

 18. Og de her to såkaldte “svenskere” var dem der blev dømt for at bombe skat’s bygning – Nurettin Nuray Syuleyman og Zacharias Tamer Hamzi.

  Kommentar by piphans — 17. juli 2020 @ 23:23

 19. Det er ikke svensk vold, det er muslimsk/mellemøstligt vold og det er allerede i Danmark! Takket være forræderiske politikere de sidste små fyrre år!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. juli 2020 @ 00:25

 20. ‘Svensk vold kan være på vej til Danmark’, skriver Politiken.
  “Svensk vold”, den er ny. Det vi ikke må sige, har udviklet et blomstrende “new speak”. Der er en elefant i rummet, som ingen må nævne. At tænke sige Politikken er blevet avanceret komik!:-)

  *Nysprog (fra engelsk Newspeak) er det opdigtede sprog i George Orwells roman 1984. Her fortælles det, “at nysprog er det eneste sprog i verden, hvis gloseforråd bliver mindre hvert år(…)

  *”Orwell tilføjede et essay i form af et tillæg, hvori nysprogs grundlæggende principper forklares. Sproget (…) passer til Partiets totalitære styre, hvis formål er at gøre alle alternative måder at tænke på til eller tale på til tankeforbrydelser, ved at fjerne alle ord og sætningskonstruktioner, som beskriver begreberne frihed, oprør etc (…)Det forventes, at gammelsprog er blevet fuldstændigt erstattet af nysprog inden 2050.” klip fra wiki

  Kommentar by A-mad — 18. juli 2020 @ 07:35

 21. Tidslinje

  16/7 2020
  Facebook, Twitter og YouTube skal ifølge TechDK Kommussionen fjerne åbenlyst ulovligt indhold inden for kun 12 timer, så opslag med hadefulde ord som »naziluder« og »perkersvin« ikke bliver stående. Kommissionen er nedsat af fagforbundet Djøf for at komme med anbefalinger til, hvordan danske borgers retssikkerhed styrkes, og techgiganters indflydelse inddæmmes. I kommissionen sidder blandt andre en række professorer og mediechefer. Kommissionens formand, erhvervskvinden Stine Bosse, mener, at techgiganterne er de eneste, der kan tage ansvar for at fjerne indhold: ”Vi kan ikke selv værne os mod den type indhold. Platformene er så stor en del af private menneskers logistik og i stigende omfang også virksomheders og skolers.”

  Techgiganterne er også de eneste, der har råd til at tage ansvar for det, lyder det fra formanden: ”De er ikke stakler, men nogle af verdens største virksomheder, som er blevet det på ganske få år. De kommer ikke til at gå ned økonomisk, fordi samfundene pålægger dem dette her. Det er vel i virkeligheden bare ret og rimeligt”. IT-Politisk Forening i Danmark finder grundlæggende, at det lyder som en dårlig idé at overlade det til private virksomheder at vurdere, hvilke indlæg der skal være lovlige og ulovlige: ”Det er en slags privatisering af domstolen”, siger formand Jesper Lund. Det dilemma er Stine Bosse godt klar over.

  Derfor mener kommissionen heller ikke, at retningslinjerne skal laves af virksomhederne selv, men af et uafhængigt nævn, siger hun: ”Vi foreslår et demokratisk udpeget nævn, der kan lægge rammerne”. Bosse tilføjer, at nævnet også bør omfatte et tilsyn, der holder øje med, om techgiganterne overholder reglerne. ”En slags politi, kan du måske sige. Vi har jo myndigheder på alle mulige andre områder, det sundhedsfaglige tilsyn, Finanstilsynet og så videre. Det bør vi også have på dette område”, siger hun. Ifølge kommission skal man altså forstille sig tre niveauer: Et overordnet niveau i form af et nævn, der bestemmer retningslinjerne. Et tilsyn, der går techvirksomhederne efter i sømmene og tager sager op. Og så selve virksomhederne. En model, Stine Bosse sammenligner med bankverdenen: ”Tilsynet kan tage stikprøver og holder øje med, at tingene foregår, som de skal. Man kan fint kopiere den måde, det foregår på i bankverdenen.”

  Jesper Lund: ”At et demokratisk nævn reelt kommer til at fungere som en parallel lovgivende forsamling, der bestemmer, hvad der må ligge på sociale medier, er også censur.” siger han. Han er også betænkelig ved, at Facebook og andre techgiganter skal tage stilling til, om et opslag skal fjernes ud fra retningslinjerne på under 12 timer: ”Det er en meget kort tidsfrist til at afgøre, hvad der følger nogle retningslinjer. Domstole bruger måneder på at afgøre, om noget er lovligt eller ulovligt. Er der bare den mindste tvivl, så risikerer man, at platformene fjerner indholdet for en sikkerheds skyld for at undgå bøder.” (politiken.dk), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. juli 2020 @ 08:28

 22. Det er ikke svensk vold, det er muslimsk/mellemøstligt vold og det er allerede i Danmark! Takket være forræderiske politikere de sidste små fyrre år!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. juli 2020 @ 00:25

  BASTA
  Så kort kan det siges, men det ødelæger statslige mediers agenda. Men det er heldigvis flere år siden, de mange daglige jubelartikler om Fredens Religion sluttede. Når statsansatte journalister kagler det samme om og om igen, er sandheden oftest det modsatte.

  I starten at det nye årtusinde lød skrækscenarierne Renten stiger, renten stiger. HVER DAG Jeg tog lån i F1, som der blev advaret imod, og aldrig har mit økonomiske råderum været større.

  Kommentar by tavsen — 18. juli 2020 @ 11:35

 23. Hvor længe vil såkaldt “konservative” blive ved med at påstå at de fremmedes adfærd er et spørgsmål om “værdier”, “opdragelse”, “integration” etc, når det HELT ÅBENLYST handler om etnicitet/race?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juli 2020 @ 19:15

 24. Det vil uundgåeligt komme. Man kan dog bare håbe på, at det gør danskerne langt mere kritiske over for indvandring. Vi er trods alt ikke lige så blæste i hovederne, som svenskerne. Hvis det her kommer til Danmark og bliver hverdag, så kommer NB hurtigt til at blive et af de store partier.

  Kommentar by Krautling — 18. juli 2020 @ 21:41

 25. https://twitter.com/AmyMek/status/1284899042007212033/photo/1
  Two Swedish sister viciously attacks by Migrants

  Sisters were punched, kicked & stomped on after being thrown to the ground. The women’s husbands were then surrounded by a migrants gang who whipped the men

  Police comment: “be happy you were not stabbed”

  Kommentar by tavsen — 20. juli 2020 @ 02:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper