23. juli 2020

USA (2016): “The reality is that in most humanities/social-science fields a Republican is a rare bird.”

Segmentet der ser systemisk racisme overalt i borgerligt liberale samfund, er de samme der ikke ser et problem i, at ventrefløjen fuldstændigt har sat på universiteterne. Vil du stoppe en debat med DF/NB-bashende venstreorienterede, så skal du bare bede dem se bort fra fæle højrepartier, og opfordre til direkte valg om den danske udlændingepolitik. De forsvinder som dug for solen. Deres ‘antiracisme’ er ikke andet end en manøvre, der skal undertrykke folkets vilje. Sæt dig på definitioner, og gør det umuligt at tænke udenfor boksen.

Kasper Støvring har fundet en amerikanske rapport om universitsansattes politiske præferencer, og kommenterer på Facebook. Vi er før Trump, der ret beset var en reaktion imod en ufolkelig elite.

“Venstrefløjen har indtaget universiteterne og udgrænset de konservative. Det medfører manglende pluralisme, dårligere tænkning og en intolerant krænkelseskultur.

Universiteterne er en magtfuld bastion til at påvirke debatten og politikken. For indflydelsen trænger langt ind i medierne, embedsværket, domstole og andre vitale myndigheder.

Den nedenstående undersøgelse fra USA viser, at der gennemsnitligt er 12 gange så mange liberale/venstreorienterede som konservative (‘democrats’ hhv. ‘republicans’) på de mest betydningsfulde universiteter. På afgørende fakulteter er tallet endnu højere: På historie 33:1, på journalistik 20:1.

Undersøgelsen, der er fra 2016, konkluderer også, at skævvridningen bliver mere markant i fremtiden.”

(Langbart et al, Faculty Voter Registration in Economics, History…, 2016)

“In all, we looked up 7,243 professors and found 3,623 to be registered Democratic and 314Republican. The overall D:R ratio is 11.5 to 1. Whether we should think that that figure would roughly line up with the ratio of those voting Democratic to voting Republican—which is not the same thing as voter registration—for all humanities and social science active tenure-track faculty at all four-year universities in all 50 states depends on a number of factors, including trends in voter registration and affiliation (such as a possible Donald Trump effect), whether the 30 states included here differ from the 20 states not included here, and whether the set of fields included here differ from the set of humanities/social-science fields not included here. Such factors are to some extent investigated and discussed below.

Our sense of it: Because our set includes Economics, because it includes emeritus faculty, and because it includes a few relatively Republican universities, our findings surely indicate that the ratio of voting-D to voting-R for active humanities/social-science faculty at all U.S. four-year universities has gone up markedly over the past ten years — a conclusion consistent with other recent research (see Abrams 2016a). For 2004 such a ratio was estimated at 8 to 1 (Klein and Stern 2005, 264), but now we are comfortable with moving the estimate up to 10 to 1. The reality is that in most humanities/social-science fields a Republican is a rare bird. In fact, registrants either to the Green Party or Working Families Party equaled or exceeded Republican registrants in 72 of the 170 departments (that includes Economics). That is, in 42 percent of the departments, Republican registrants were as scarce as or scarcer than left minor-party registrants.

Oploadet Kl. 13:56 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111813/trackback

3 Comments »

 1. Præcis som i Danmark.
  Men nogen af dem bliver fornuftige senere hen, når de skal til at tjene til føden.

  Kommentar by Bastardo — 23. juli 2020 @ 16:26

 2. Kommentar by Bastardo — 23. juli 2020 @ 16:26

  Man behøver ikke være fornuftig mere, man har bildt folket ind at “public service” er et værktøj der skaber sammenhold, så befolkningen er villige til at give enormt ensidige medier støttepenge.

  På Universiteterne bliver professerne først fornuftige når de går på pension.

  Embedsværket er igennem 20-30 år blevet indrettet af sociale-liberale globalister, det derfor de syntes det forfærdeligt når man stiller spørgsmål til sammensætningen hos personalet ved udlændinge-styrelsen.
  “Diversity”-hire er mere reglen end undtagelsen i det offentlige, modsat det private arbejdsmarked kan man give udlændinge stillinger uden de store tab, som så “påviser” at de integreret (Den eneste målestok er vækst).

  Jeg har aldrig set nogle på højrefløjen tale for at deres medlemmer skal agere som domsmænd, men Radikale Venstre køre f.eks. kampanger for at få deres folk ind, gerne udlændinge, som så kan påvirke domstolene den vej igennem.

  Dommerne hos de øverste retsinstanser i Denmark, skriver bøger om hvorfor de vægter international-lovgivning over Grundloven, det en typisk kulturradikal tankegang.

  Det lidt ærgerligt at der er nogle der har sovet i timen, fordi det ikke noget der er sket fornyligt, heldigvis ser det ud til vi har en generation af unge, der er mere opmærksomme en den flok parcelhus-boomers der åbenbart er ligeglade med deres afkoms fremtid.

  Kommentar by KineserSnot — 23. juli 2020 @ 17:26

 3. KOMMUNISTERNE OG FEMINISTERNE HAR AF SNORKSOVENDE BORGERLIGE fået lov til at infiltrere børnehaverne, folkeskolen, mellemuddannelserne, højskolerne, universiteterne, journalistskolen, DR, TV og aviserne, udlændingestyrelsen og sundhedsstyrelsen mv. Ja, selv i “borgerlige” partier fylder de godt op. Der er nærmest intet borgerligt eller dansksindet tilbage i V, K, DF og Kristendemokraterne.

  Danskerne kan ikke sige at de ikke er blevet advaret. Men tilsyneladende falder alle advarsler på stengrund. Ekstrabladet er en sløj avis, men dog ikke så sløj som BT, og når EB f.eks. bringer historien “Skønheden og uhyret” om en ung naiv dansk pige som giftede sig med en muslimsk pakistaner og konverterede til islam, hvorefter hun blev isoleret, mishandlet og tortureret gennem 17 lange år, inden hun blev myrdet på bestialsk vis…… så må vi jo kreditere EB for at have bragt sandheden frem om det helvede hun har været igennem.

  Men forstår befolkningen de advarsler der ligger i de MANGE beretninger om vold, mord og terror, som medierne trods alt har lagt frem i tidens løb?

  Forstår man ikke at Danmark kan få samme skæbne som Libanon, Frankrig, England og Sverige i løbet af fem-ti år?

  I de lande er hundredtusinder af borgere allerede ofre for den hverdagsterror og de tab, rædsler og dødsfald der følger i kølvandet på masseindvandringen.

  Kommentar by Bent A — 23. juli 2020 @ 19:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper