24. juli 2020

Rønne-drab: Afdødes venner revser BLM (og Enhedslisten) – ‘Det er ikke okay, de bruger min vens død’

Talsmand for Black Lives Matter-bevægelsen Bwalya Sørensen ønsker ikke at udtale sig, skriver BT. Det forstår man godt, men det kunne nu være interessant alt høre Enhedslistens Rosa Lund bortforklare hendes spontane konklusion. Fra BT.dk – Drabet på Bornholm: ‘Det er ikke okay, de bruger min vens død’.

“‘Jeg synes ikke, det er okay, at de bruger min vens død til det her.’

Mikkel Larsen står sammen med sin kæreste, Victoria Ipsen, på den bålplads, hvor deres gode ven Phillip Mbuji Johansen blev fundet dræbt 23. juni. De kommer der tit, men i dag er noget anderledes. Der er hængt cirka 10 klistermærker op på de pæle, der holder bålpladsens tag.

‘BLM’ står der skrevet hen over en stregtegning af Bornholm på et af dem. … Han krøller det sammen og går videre for at fjerne det næste. Han er træt af, at folk, der hverken kender den afdøde eller de tiltalte, bruger drabet for at fremme deres sag.

Det samme er Victoria Ipsen. …

Hun tager også en seddel med ordene ‘Black Lives Matter’, som ligger blandt nogle blomster på gerningsstedet, i lommen.”

(Enhedslistens retsordfører Rosa Lund på Twitter, 24. juni 2020)

Oploadet Kl. 19:26 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111845/trackback

8 Comments »

 1. Mohammedanskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd, vi er så dumme så vi næsten får svenskerne til at virke intelligente. Og desværre står vi ikke til at redde, for hvem ved deres fulde fem tror på at NB og/eller RB kan få 90 mandater.

  Nå men, imens kan vi trøste os med at “Black Paint Matters” https://www.youtube.com/watch?v=QiVfe2AtK2c

  Kommentar by piphans — 24. juli 2020 @ 19:51

 2. Jeg er for en gangs skyld helt enig med Rosa Lund i at “vi har brug for en massiv indsats mod racisme”. Jeg vil derfor anmode alle normalt tænkende mennesker om at gøre en massiv indsats for at bekæmpe Rosa Lund og hendes krænkende parti, der optræder dybt racistisk overfor den hvide race.
  Er det iøvrigt ikke dybt krænkende for kvinden, eller hvad køn hun nu mener at tilhøre, at blive kaldt for rosa, når hun i virkeligheden er ræverød?

  Kommentar by bjarne binee — 24. juli 2020 @ 20:16

 3. Rosa Lund må finde ud af, om hun vil være lovgiver eller dommer. I et kommunistisk idealsamfund er det dog det samme.

  Kommentar by Skatteyderen — 24. juli 2020 @ 20:39

 4. ROSA LUND er blot eet eksempel ud af 100.000, på hvorfor kvinder burde blive hjemme og passe familien, hjemmet, børnene og manden. Det er de nemlig gode til.

  Men når de går ind i politik, får de storhedsvanvid, bliver magtsyge og herskesyge, føler sig klogere og bedre end befolkningen. Og de begynder at konspirere mod mændene, familierne og børnene. Se blot hvordan kvindelige politikere og journalister tér sig. Artiklen “Hvordan kvinder opløser og ruinerer nationerne og civilisationerne”, fortæller mere om emnet.

  Kommentar by Bent A — 24. juli 2020 @ 21:31

 5. Rosa Lund er et infamt røvhul, der benytter alt og alle til at fremme sin dødskult. At tænke sig at voksne mennesker stemmer på hende og hendes rablende sindssyge idéer.

  Kommentar by Jolly Jumper — 25. juli 2020 @ 09:45

 6. Bwalya Sørensen, kraftig (…) negerdame. BLM, såkaldt antiracistisk bevægelse, jo, så har vi opskriften på ballade.
  Det er efter hånden længe siden at George Floyd blev “myrdet”?! af en betjent, men balladen fortsætter.
  Hvornår tager “folket” sig af alle de mord, som begås på hvide mennesker?. Jeg kan ikke mindes at der nogensinde har været verdensomspændende demonstrationer på samme måde som netop med Floyd.
  Hvorfor lige netop ham?. Han har jo tidligere haft domme, 5, for bl.a. hjemmerøveri mm. Så spørgsmålet er, hvorvidt han egentlig er værd at demonstrere for.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 25. juli 2020 @ 16:12

 7. Vi har brug for en massiv indsats for genoprettelsen af Rosa Lunds fornuft. Hun er i den grad offer for sine følelser, at hun helt har glemt at ‘logik’ ikke er en by i Rusland.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juli 2020 @ 17:20

 8. Bwalya Sørensen does not want to say anything because someone reported her to the authorities and she got (well deserved) what she deserved. That person that reported her is a hero in my book and he will always be a hero. You know who you are.

  If you stay far away from the niggers and muslims, and their drug selling and other crimes you will not get shot at but when the drug sales decrease the muslims and niggers will start entering he areas where white live in since the niggers and muslims know that that is where people tht have real jobs lives and that is where there are resources and money to steal. So the crimes will come to those areas eventually. Muslims an niggers always think they are smart, just like latinamericans, spanish, french, japanese ex prostitues, polacks, bulgarians and romanians. I call them low iq, retarded scum. The smart ones do not have to go to some far away country to hate the ones that allow you to steal welfare, be a thief and liar. The smart ones stay in their own country. I have always wondered why you as french import an ex japanese prostitute and have her parked on welfare. Who wants to stick his dick in a prostitute and esp. when everyone with a brain knows what she is. There are prostitutes locally too, you do not have to import someone no one wants in their own shithole unless you know that you are a piece of shit, that no one wants and have been chased out if your own shithole cesspool france.

  why give welfare to those that will never be loyal, that hate your guts (so they can live a better life than the ones that grind, slave away long hours and every single day) when there are people that contributed their whole lives and do not get any help at all just because they are whites and Danish.

  Kommentar by Erwache — 26. juli 2020 @ 11:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper