24. juli 2020

Indvandrere kæmper om magten i danske byer: “Skyd, skyd, skyd nigga – Lad ham forbløde, nigga”

Politiet efterlyser en 20-årig somalier ved navn Abdikarim Mahamad Ali Adde for et machete-overfald tidligere på måneden i herning, og multikulturen lader sig ikke sådan lige påvirke af sommerferien. Et par uger forinden blev den 31-årige somalier Abdinur Mohamed Ismail myrdet ved et skudattentat i Odense, og bare i denne uge er 42-årige ‘Mudi Mudi Gz’ og den 25-årige somalier Abukar Ali blevet dræbt ved attentater i Århus.

“Vi prøvede at stoppe blødningerne med min løbetrøje.”, skrev ‘Kasper’, en tidligere kollega, der var først på stedet, da han tilfældigt var ude og løbe bag travbanen. Abukar Ali var også kendt som rapperen ‘Shmur’, der sidste år udgav nummeret ‘Chop’: “Skyd, skyd, skyd nigga – Lad ham forbløde, nigga”. Poetisk retfærdighed, men der er virkelig ingen grund til at mig og mine skal være en del af MENA-magtkampe.

Skyd, skyd, skyd nigga
Lad ham forbløde, nigga

Repeat skud til hans hoved, nigga
Lad ham ik’ træk’ vejret
Lad ham ik’ træk’ vejret, lad ham ik’ træk’ vejret’.”
(Abukar ‘Shmur’ Ali, 2019)

(Collage: Youtube, Facebook)

Oploadet Kl. 21:08 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111862/trackback

53 Comments »

 1. Er det Udlændinge styrelsen der har lukket disse indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister ind i Danmark, Somaliere er de værste sø pirater i hele Verden, at de slår hinanden ihjel er ligegyldig men en dag så er det uskyldige børn der bliver dræbt, men der sker intet med de ansvarlige i styrelsen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. juli 2020 @ 21:23

 2. Mon kontanthjælpen er stoppet til alle dem? SIKKE EN BERIGELSE, de toneangivende må være stolte.

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2020 @ 21:26

 3. Hvad rager det os, at de dræber sig selv.

  Kommentar by Ewing — 24. juli 2020 @ 21:30

 4. Simpelthen genialt, 3-0 til Danmark på under to uger, samt en skattebesparelse på 3 millioner om året :)
  Keep up the good work.

  Kommentar by piphans — 24. juli 2020 @ 21:31

 5. De må dog gerne, det er ikke det :)

  Kommentar by Ewing — 24. juli 2020 @ 21:31

 6. Dejligt med primitiv importeret klan- og dominanskultur. Jeg vil ofre alt for konventioner og den lokale pizzamand.

  Kommentar by Skatteyderen — 24. juli 2020 @ 21:38

 7. Hov, glemte da også lige at nævne, at det samtidig kan spare 10 dhimmistrissere væk til gavn for os danskere – ren win win.

  Kommentar by piphans — 24. juli 2020 @ 21:39

 8. Nu får Eliten den spænding i tilværelsen den har savnet. Næste trin er import af hyæner og sjakaler i store mængder. Der skabes rav i gaderne. Det hele bliver i familien: Så bliver der firbenede såvel som tobenede ådselædere her i Danmark – præcis som i mellemøsten og Afrika.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. juli 2020 @ 22:33

 9. Kære Kim Møller, uge TUSINDE TAK for at ophæve mit indlæg om denne infame, men stendøde perker i den anden tråd. Det er sammen, vi får bugt under disse lede,, svinske, sorte sandnigggere og lortebrune perkersvin.

  Som jeg skriver; niggerdrab og perkernyheder holder IKKE sommerferie, forbyd islam i Danmark🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. juli 2020 @ 22:53

 10. FAT DET : Der er de danske NYHIPOER der er det reelle håndterbare problem. DE har lukket dem ind i Dk. Hipoer– de landsforrædersvin som blev likvideret af HOLGER DANSKE gruppen. ÆRE VÆRE DERES MINDE.

  Kommentar by dansker — 24. juli 2020 @ 23:14

 11. Raketforsker og rapper. Hvilket tab for Somalia

  Kommentar by Michael — 24. juli 2020 @ 23:23

 12. MIGRANTERNE kan finde det passende at slå hinanden ihjel. Men det samlede antal bliver ikke mindre, tværtimod. DR forsøger…..med mange afledningsmanøvrer, klima-alarmer, sexudsendelser, EU-jubel, nysprog og newspeak, skønmalerier om velfærd osv….. at bilde danskerne ind at alt er i orden, og at Christiansborg konstant arbejder benhårdt for at beskytte os danskere mod verdens ondskab og ulykker. (Er der forresten nogen som véd hvor cavling-prisvinderen Jeppe Juhl er blevet af?)

  Iflg. DR vil Europas økonomi snart blive helbredt og være tilbage i fineste form, for med et budget på mange tusinde milliarder kr. vil alle europæiske familier, singler og firmaer snart, direkte eller indirekte, modtage en gavepakke – genopretningspakke. Lyder det ikke godt!!

  Gavepakken er dog ikke gratis, men skal betales på et tidspunkt. Men foreløbig smides den i børneværelserne, og det er jo et godt sted at smide den. Ikke sandt?

  Kommentar by Bent A — 24. juli 2020 @ 23:24

 13. Bemærk venligst, at Herr Kim Møller—trods yderst velfortjent sommerferie i drømmelandet Danmark (uden muslimer)—altid fælger NotariusUmulius og hans afsløringer af perkere/muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 24. juli 2020 @ 23:28

 14. Hvis man importerer folk fra Afrika og Mellemøsten, så får man afrikanske og mellemøstlige problemer og tilstande.

  Det er en logik, som burde være til at forstå, men den går tilsyneladende henover hovedet på størstedelen af befolkningen.

  Vesten tilhører vestlige folk. Andre folk har resten af verden at opholde sig i.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2020 @ 23:39

 15. @Bent A.: Mon ikke Jeppe Samuel Cholewa Juhl er flyttet til det land, hvor hans primære loyalitet ligger …

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2020 @ 23:42

 16. Monstro at satanisten som Jalving skulle “møde” i studiet, ham med gode råd til besætterne (muhammedanere) om, hvordan de kunne bevæbne sig i “kampen” mod racistiske grønne bud o.l., kommer med råd til danskerne om samme?

  Eller, skal vi blot lade vores land gå tabt og blive skudt, voldtaget, overfaldet og berøvet af satanistens berigere?

  Kommentar by Iznogut — 24. juli 2020 @ 23:47

 17. umuligus: Dit arbejde med at udstille de ansvarlige for muhammedaneres besættelse af Danmark er lig nul (0).

  Vi ved godt, hvor blodig muhammedanere er. Din jubel er underlig barnlig.

  Kommentar by Iznogut — 24. juli 2020 @ 23:51

 18. Der er vist tale om OVERVEJENDE m´Slimske indvandre?, der jo har som deres hovedformå med livet, at efterkomme den pædofile voldsprofets bestialske ideologi, med listen fra islaminfo over: De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf (vers fra KOranen) som politiks anerkendt frikort mod Grundloven?

  På DKA kan vi i dag læse, hvorvidt den islamistiske selvforherligelse er i Merkels Tyskland:
  https://denkorteavis.dk/2020/de-blev-modtaget-som-flygtninge-fra-syrien-irak-og-algeriet-saa-voldtog-de-18-aarig-pige-gennem-flere-timer-og-grinede-ad-det-i-retten/

  – alt foregår helt efter den pædofile voldsprofets ønsker, som bl.a. kan læses på islaminfo s mange artikler/koranvers, som f.eks. “De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf”, som vi jo allerede dagligt kan se udøvet på gader og stræder MIDT i det danske samfund, hvor Grundloven tilsidesættets, så de, nu genvalgte, partier, hver på sin måde, kan hytte deres taburetter.

  ALLE de nu genvalgte partier/politikkere bærer ansvaret!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juli 2020 @ 00:03

 19. PS: FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU har udarbejdet beskrivelser af det fantastiske vanvid og pengefrås der foregår i EU. Herunder Merkels og EUs planer om at afrikanisere og islamisere Europa.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 00:48

 20. Interessant…

  Oprindelig tekst: “Skyd, skyd, skyd nigga – Lad ham forbløde, nigga”

  Ekstra bladets gengivelse af teksten: “Skyd, skyd, skyd, lad ham forbløde”

  https://ekstrabladet.dk/112/aarhusiansk-rapper-draebt-i-opgoer/8214216

  Kommentar by Per — 25. juli 2020 @ 04:01

 21. Mogadishu ———————-> 7.645 KM

  Kommentar by Hul igennem? — 25. juli 2020 @ 06:14

 22. Nogle stemmer hævder at at det er ok, så længe de bare skyder på hinanden, men det er ikke korrekt, for det drejer sig om, at sælge narkotika, og det hår ud over os! Det er vores unge som køber narkotika og dør af det! Samtidig er det os der må se på griseriet og betale for politi, efterforskning og udgifterne til hospital! Jeg ved ikke hvad sådan en episode samlet koster, men nok flere millioner og det tælles ikke med i de 33 mia. som parnasset hævder indvandringen koster! Et beløb der i virkeligheden er langt større!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. juli 2020 @ 06:39

 23. Det perkermusik er simpelthen så grimt.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. juli 2020 @ 08:01

 24. Erkendelse får man et stik af,
  når man læser digteren Shmur.
  Med ordene skyd skyd nigga
  siger han alt om sin stammes kultur.

  Kommentar by Crass Børsting — 25. juli 2020 @ 08:43

 25. umulius, den stærk opmærksomhedssøgende tror ikke Kim Møller kan tænke selv eller finde en egnet historie til bloggen.

  vi får stadig “er det muslimer” efterfulgt af et løsrevet citat uden kildeangivelse.

  TV viser reklamer fra godhedsindustrien. Bliv planfadder. Hold liv i så mange afrikanerbørn som mulig.
  Speakeren viser en lille pige på 6år. Faderen forlod hende og moderen. Man burde finde stodderen og tvinge ham til at tage sig af sine børn, men han er vel på farten efter en ny kvinde at kaste sig over = flere forældreløse gadebørn.

  Kommentar by k.m. — 25. juli 2020 @ 08:54

 26. Ser ikke nogen fordel i at de skyder hinanden. For det bliver VORES normer til sidst, og det kan vi aldrig være tjent med.

  Det er forventeligt og ikke noget at hidse sig op over i sig selv, hvis man kender bare en lille smule til denne indavlede kultur fra de østafrikanske muslimske lande. Ofte er mødrene avlskaminer for vagabonderende fædre, der er socialt bedrageri i klasse A, for de er gode til at nikke og smile og se nuttede ud de rette steder, og dertil tilsyneladende tilpas underdanige og appellerende til, at de kommunale myndigheder sørger for at de får lov til at passe deres liv selv på overførselsindkomst, og ikke sendes i hård aktivering. De få, der er i stand til at tage en uddannelse, ser man ofte i kommunale job bagefter. Blandt resten, som er bl.a. horder af utilpassede drenge, har meget let ved at ty til vold. Kender ikke årsagen, men vel en blanding af elendig opdragelse af deres belastede storfamilier, lav IQ og en meget lille evne til at forstå og begå sig på et højere niveau i et kompliceret samfund. Det sidste kunne måske læres, hvis der var tale om virkelystne og arbejdsomme og stræbsomme folk. Men de stræber mest efter at blive store familier med forsørgelse af direkte betalt af danskerne.

  Vi har ødelagt Danmark. Vi har altfor længe valgt at lukke øjnene. De kampe de kæmper, skønt indbyrdes, er en skamstøtte over vores dumhed. Vi burde have vidst det.

  Kommentar by Uno — 25. juli 2020 @ 09:14

 27. Kommentar by Per — 25. juli 2020 @ 04:01

  Det er de to møgfisser Camilla Marie Nielsen og Mette Pedersens omskrivning af teksten uden nigga, nigga.

  De bliver sikkert fugtige i fugen over sådan en niggas nougatstang, men nu er denne nigga heldigvis stendød, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. juli 2020 @ 10:59

 28. DET BEGYNDER DESVÆRRE at se sort ud for Danmark. For Piphans og andre har nok ret i at NB, SK og DF aldrig får den styrke der skal til for at redde vores land fra undergang. DF havde chancen, og havde efter tyve års tilløb en gylden mulighed for at ændre kursen, så Titanic-Danmark ikke ramte isbjerget. I 2015 var DF med 37 mandater større end Venstre. Men som bekendt tabte Tullesen alt på gulvet. Enten af dumhed eller med vilje. Vil ikke blive forbavset hvis der en dag kommer noget frem om at han har spillet dobbelt-spil. DF kunne i dag let have været oppe på 40-45 mandater, hvis DF-toppen havde levet op til sine valgløfter.

  Men eftersom det er urealistisk at tro at NB, SK og DF kommer op på noget der bare nærmer sig 90 mandater, vil det nok være klogt hvis G. I. eller andre opstiller et nyt nationalt sindet parti til at forsvare det danske folks værdier og interesser. Et parti der kan supplere NB, SK og DF. Det er måske også urealistisk at få et sådant nyt parti sat i gang, men antagelig er det sidste chance for at forhindre at Danmark får samme skæbne som Libanon, Venezuela og Sverige.

  Et nyt parti skal selvfølgelig have så mange resourcer, at det har råd til at arrangere møder og fordele bøger, pjecer og flyveblade ud til de fleste hjem i vores land.

  Det kan sagtens være det ikke bliver til noget, men så er det bare sket med Danmark, og vores nation, kultur….. og alle forhåbninger om en fredelig og civiliseret fremtid….. vil snart være fortid.

  Rædslerne i alle de lande hvor folkestyre og fri debat blev udskiftet med statstyranni og censur, burde kalde alle de bedste kræfter i Danmark frem til en indsats for at Danmark ikke skal blive det næste land som ender i kaos, barbari og elendighed.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 10:59

 29. Kernen i det fremtidige danske multikulturelle samfund er de muslimske migranter. Det er disse uinviterede, uønskede personer, som medbringer hele den tredie verdens dyriske kaos. De indtrængende fattignassere vil belære os om den tredie verdens lyksaligheder. Så bliver det lettere for dem, rent faktisk at gøre Danmark til et tredie verdens taberland. Hvis Elitens tåber ønsker at leve i et asocialt taberland, kunne de jo bare skrubbe af til Mellemøsten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juli 2020 @ 11:24

 30. Står den på tuben endnu. Ja, så accepterer Youtube til vold, medens jeg ikke må sige min mening inden for ytringsfrihedens rammer.

  For tuben siger jeg har opfordret til vold, med havde jeg det var jeg blevet hentet med både piber og trommer.

  Kommentar by Charles — 25. juli 2020 @ 11:41

 31. OH hvilket smukt og berigende sprog ham den nu afdøde beriger kunne berige os tvangsbetalende skatteslaver med. Hvem i alverden gider lytte til en sådan nar´s primitive sprog?

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 25. juli 2020 @ 12:17

 32. @Bent A: Vi skal absolut ikke have flere partier, og slet ikke generation identitær. For det første gør de det fantastisk ude på gaden og er de eneste udover stram kurs som gør (tør) den slags. Hvis de kom ind i folketinget ville de bare sidde ovre i et hjørne og samle støv sammen med alle de andre uden indflydelse. Derudover ville endnu et parti medvirke til mere af det stemmespild som højrefløjen allerede har udsat sig selv for med stram kurs, der var skyld i at nye borgerlige gik glip af knapt 65.000 stemmer eller 1,8%, og hvor mange mandater det end ville blive til.

  Hvis danskerne ikke engang kan finde ud af at stemme på nye borgerlige så stemmer de nok heller ikke på et parti endnu længere til højre vel, uanset hvor mange der bliver oprettet af dem. Stram kurs burde opløse sig selv, DF og nye borgerlige burde gå sammen, og så lave en stor nationalkonservativ konkurrent til socialdemokratiet. Resten af partierne vil på det tidspunkt være ovefflødige i et land som danmark hvor 99% ikke gider enkeltsagspartier, uanset deres formål.

  Kommentar by Per — 25. juli 2020 @ 13:55

 33. Kriminelt affald bestilt af venstrefløjen. Tænk på udviklingen de sidste 20-30 år og forestil jer selv de næste årtiers udvikling.!

  Kommentar by Revser — 25. juli 2020 @ 15:02

 34. # Per 13.55

  Vil give dig ret meget langt hen ad vejen. Alle dine argumenter er OK. Det er endda muligt at du har 100% ret.

  Men der er store problemer med de tre partier SK, DF og NB. SK bliver antagelig blokeret og holdt ude af “systemet”. DF-toppen er….. efter sine kolossale svigt….. for flertallet af sine ellers trofaste vælgere uden troværdighed. Den bør ihvertfald udskiftes. Men sker det inden valget? NB er for liberal i en del vælgeres øjne.

  Et nyt parti kunne have et stop for indvandringen/repatriering på programmet, og oveni en bedre familie-, kriminal-, velfærds-, medie-, bolig- og sundhedspolitik samt nejtak til co2-humbug og EU-fjernstyring. Det er jo utrolig groft hvad Christiansborg byder os på disse punkter.

  Det er svært at tro på at NB og DF alene vil gøre den store forskel. Hvis de bliver suppleret af et nationalkonservativt parti er der måske bedre muligheder for at Danmark overlever?

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 15:27

 35. Hvornår vågner du op, Holger Danske???!!!. Det er snart på tide!!!, hvis Danmark ikke skal gå til grunde.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 25. juli 2020 @ 15:54

 36. @Bent A, alt det du nævner der er jo stram kurs’ politik, og igen, de blev ikke valgt ind (muligvis på grund af fusk med stemmerne men resultatet er stadig det samme) og derfor var det eneste de opnåede at splitte blå blok mere end den er i forvejen. Jeg har temmeligt svært med at se hvad det skulle hjælpe med endnu et parti til at forstærke det problem, tværtimod.

  Nye borgerlige var i sidste meningsmåling større end både de radikale og enhedslisten! Tænk hvis alle til højre for midten som er trætte af islam og EU besluttede sig for at fokusere på andet end deres egne egoer for en gangs skyld, og kun stemte på dem til næste valg.

  Det ville jo blive en jordskredssejr, og den sejr rykker længere væk for hvert nyt parti med nogenlunde samme formål der bliver oprettet på højrefløjen.

  Kommentar by Per — 25. juli 2020 @ 16:44

 37. Pointrn er at de ikke kan flankere nogen hvis de ikke bliver valgt ind, så bidrager de kun med stemmespild og færre mandater/mindre magt til NB. Men det er også ligegyldigt, for det er alligevel EU der bestemmer uanset hvad vi bilder os selv ind. Indtil alle partier er imod dette, så er dansk politik bare et teater vi opfører for os selv.

  Kommentar by Per — 25. juli 2020 @ 16:52

 38. Per, jeg forstår, du har et yndlingsparti. Godt for dig. Hvor mange uger vurderer du NB’s politik vil udsætte islamiseringen af Danmark? Demografi er skæbne. Hvis man ikke vil snakke om annullering af statsborgerskaber og repatriering af kulturfremmede, må man erkende, at vores kultur er dødsdømt. Yndlingsparti eller ej.

  Kommentar by Lider af danskhed — 25. juli 2020 @ 17:15

 39. @Per:

  Danmark mangler et ægte højre-orienteret parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.

  Et parti, som vil gøre op med ikke blot massindvandring og multi-kultur, men også promoveringen af degenereret (usund/unaturlig) adfærd og værdier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. juli 2020 @ 18:30

 40. # Per

  Risikoen for stemmespild er nok ikke særlig stor. Risikoen for en optælling af stemmerne der ikke er helt neutral er nok større. Hvem véd hvad der foregår bag kulisserne? Udenlandske valgobservatører fra Schweitz eller USA kunne være en god ting. Stalin sagde at det betyder ikke noget hvad folk stemmer, det som betyder noget er hvordan stemmerne optælles.

  Hvis et tredje nationalkonservativt parti opstilles, øges muligheden for at vi kan få en ægte borgerlig blok. DF har snydt vælgerne så vandet driver ad dem, så DF får sandsynligvis et meget dårligt valg. NB er ikke konsekvente nok og ikke hårde nok i filten. Når kvinder fører an i politik, viser erfaringen at det ender galt. Hvad har Merkel, Ursula og Ylva gang i? Hvad fik Pia K egentlig udrettet? Og hun mener stadig at Tullesen er superdygtig.

  Selvom de to damer i NB er dygtige og sympatiske, vil de nok være for liberale, for tøvende og for “flinke” på nogle punkter. Som “Lider af danskhed” antyder. SK vil få svært ved at få deres vælgererklæringer anerkendt.

  Derfor er det næppe sandsynligt med en jordskredssejr til NB. De kan sikkert få et godt valg, men det vil næppe skade hvis de får et allieret parti ved deres side.

  Der må noget særligt og ekstraordinært til, hvis vi danskere skal undgå at ende i en sort og brændende varm gryde ligesom svenskerne og libaneserne mv.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 18:56

 41. # Per

  Risikoen for stemmespild er nok ikke særlig stor. Risikoen for en optælling af stemmerne der ikke er helt neutral er nok større. Hvem véd hvad der foregår bag kulisserne? Udenlandske valgobservatører fra Schweitz eller USA kunne være en god ting. Stalin sagde at det betyder ikke noget hvad folk stemmer, det som betyder noget er hvordan stemmerne optælles.

  Hvis et tredje nationalkonservativt parti opstilles, øges muligheden for at vi kan få en ægte borgerlig blok. DF har snydt vælgerne så vandet driver ad dem, så DF får sandsynligvis et meget dårligt valg. NB er ikke konsekvente nok og ikke hårde nok i filten. Når kvinder fører an i politik, viser erfaringen at det ender galt. Hvad har Merkel, Ursula og Ylva gang i? Hvad fik Pia K egentlig udrettet? Og hun mener stadig at Tullesen er superdygtig.

  Selvom de to damer i NB er dygtige og sympatiske, vil de nok være for liberale, for tøvende og for “flinke” på nogle punkter. Som “Lider af danskhed” antyder. SK vil få svært ved at få deres vælgererklæringer anerkendt.

  Derfor er det næppe sandsynligt med en jordskredssejr til NB. De kan sikkert få et godt valg, men det vil næppe skade hvis de får et allieret parti ved deres side. To ret ens partier kan hjælpe med at holde hinanden til ilden.

  Der må noget særligt og ekstraordinært til, hvis vi danskere skal undgå at ende i en sort og brændende varm gryde ligesom svenskerne og libaneserne mv.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 18:58

 42. > Kommentar by Per — 25. juli 2020 @ 16:44

  NB vil ikke en repatrierings- eller hjemsendelsespolitik. NB vil derfor kun sænke hastigheden for vores lands og vores folks undergang.

  Hvad er det sagliggørende i det?

  Eksempel:
  Somali-Ali får et job på det lokale sygehus som portør – og han er eller bliver ikke dømt kriminalitet (måske fordi han løber hurtigere end politiet?). Somali-Ali har derfor i NB’s øjne samme ret til at bo i Danmark som Mikkel, hvis forfædre døde i kamp for fædrelandet i krige mod svenskerne og prøjserne.

  NB er en hybrid af LA’s studentikose økonomiskepolitik og DF’s symbolpolitik på udlændingeområdet. Det er altså ikke særligt positivt. Nogle er nok på vej ind i samme loyalitets-blindgyde som DF fik lokket ‘os’ ind i og det kostede nok omkring en halv million fremmede, der indvandrede til Danmark…

  Det eneste der kan redde vores fædreland ud af kviksandet og der med sikre vores nations overlevelse er en hjemsendelsespolitik, hvor – nærmest alle – med kulturelt ophav i den tredjeverden sendes ud og deres evt. danske indfødsret annulleres på vej ud!

  Eneste undtagelse bør være adoptivbørn og udenlandske ægtefæller til kristne danskere.

  NB er klart det bedste alternativ pt., men viljen til reelt at sikre en fremtid for fædrelandet findes ikke i NB.

  Kommentar by Polka — 25. juli 2020 @ 18:59

 43. (teknisk uheld at der blev sendt to gange)

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 18:59

 44. Glem dog at stemme 🙄 Det nytter ikke en SKID! De er alle idioter inde på Hoppeborgen! Vi styres alligevel af en eller anden skyggeregering bag EU/USA. Ser I ikke udenlandske nyheder? Der er megen tale om een samlet , global ‘regering’ = diktatur! Mindcontrol, censur (store youtubere lukkes lige nu) , total overvågning osv. Det vil hedde sig: Order out of Chaos, men det bliver ragnarok. Se på Portland og masser af andre storbyer i USA. Mordraten er eksploderet!!. Hardcore, hemmeligt ‘politi ‘ (ligner navy seals) er sat ind, og folk bliver kørt væk i ikke-mærkede biler, sandsynligvis til FEMA camps. Brug løs af pensionsopsparingen, hvis der er mange år til jeres pensionsalder. USA er færdigt, og det vil påvirke hele kloden. PS: hvis der kommer lockdown igen, så regn med wuhan-style lockdown i kbh , eller Melbourne-style. I sidstnævnte er de spærret inde i højhuse nu.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. juli 2020 @ 21:06

 45. Jeg har svært ved at se selv den prosaiske retfærdighed. Mordere og voldsforbrydere går frit omkring i Danmark. På trods af at de ikke er danskere og aldrig har været det. Skal vi takke Schlüter og Anker og hele slænget af snyltere der færdes på de bonede gulve? Jeg takker jævnligt Sankt Mogens,som åbnede mine øjne.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2020 @ 21:13

 46. Fantastisk tekst – manden var jo en profet…

  Holdet de spottede en opp
  De begyndte at chop
  De begyndte at chop til de så ham drop
  Troede han var død men han rejst’ sig op
  Det tilbage på deres job
  Det tilbage med deres chop, det tilbage med deres chop
  Skyd, skyd, skyd nigga
  Lad ham forbløde, nigga
  Repeat skud til hans hoved, nigga
  Lad ham ik’ træk’ vejret
  Lad ham ik’ træk’ vejret, lad ham ik’ træk’ vejret

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. juli 2020 @ 21:36

 47. # Nielsen og L.J.

  Det var bl.a. Fog Rasmussens regering som gav statsborgerskab til stribevis af indvandrede halv- og helkriminelle typer som aldrig burde have haft det. Schlüter snød også. Det er længe siden de borgerlige partier var borgerlige og på danskernes side.

  Tæt på Danmark er sociale “demokrater” og radikale feminister ved at ruinere et blågult land som før i tiden havde verdens næsthøjeste levestandard. Nu er det Nordens fattigste land. Og turister advares mod at besøge landet. Broen derovertil bør politikontrolleres døgnet rundt.

  Løsriv Jylland: Det du kalder hemmeligt politi i USA, er jo blot det nationale politi som Trump har sat ind for at få en afslutning på gadeoptøjerne. Det er vel ikke noget at være ked af? USA er ikke færdigt endnu, det er da slet ikke umuligt at der kommer en ny og bedre udvikling, selvom det ser slemt ud lige nu. De normale amerikanere holder da ikke med bøllerne og gadebanderne.

  Der kommer nok en 2. bølge af corona-pesten, men folk er jo også utrolig dårlige til at holde afstand, og Brostrøms råd er tåbelige.

  Og DSB kører nu rundt med mange tog-busser (togene er aflyste pga. sporarbejder) hvor folk er proppet ind som sild i en tønde. Så tror da pokker at smittespredningen igen tager fart.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 21:44

 48. Bent A — 25. juli 2020 @ 00:48 + flere senere kommenterer:

  Jeg forstår dig sådan, at du vil arbejde/arbejder på et nyt parti, hvilket jo står enhver frit. Dine “argumenter” mod NB lyder mig dog noget uden for kendskab til det reelle arbejde som de fire fra NB yder og byder i folketinget.
  – meninger må ytres, også på ikke informeret grundlag.

  Men jeg ville gerne, om du vil uddybe din kommentar: Bent A — 25. juli 2020 @ 00:48, ift. din (positive?) omtale af Folkebevægelsen mod EU?
  – er Folkebevægelsen mod EUs ageren, alene af interesse mod EU eller er der andre parametre derfra du kunne ønske dig inddraget i det, som du ønsker for et nyt parti?

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juli 2020 @ 21:58

 49. Det er ganske simpelt, for historisk set har der kun været 3 partier på christiansborg for os danskere, og det er Z, DF og NB, resten af partierne er landsforrædere og kriminelle, og de har smadret vores land, vores befolkning og vores økonomi.

  Om vi vælger at stemme på det ene eller det andet af de 2 partier der pt. sidder der nu, er indtil videre ligegyldigt da det ikke vil have den store betydning før et af dem har 90 mandater eller, at de har 90 mandater tilsammen.

  Kommentar by piphans — 26. juli 2020 @ 00:53

 50. a disguisting muslim is dead but the retarded politicians will import a new one so theyh vae a reason to steal and loot reserves and resources. If there is not enough money for the muslims and niggers then they will borrow money in the name of the taxpayers and give it for free to the muslims and niggers, after the corrupt and retarded politicians divert some of the money to their friends. It would be too obvious if the corrupt politicians stole the loaned money directly, we are talking about democracy. Promises, laws and norm go only in one direction and is not applicable for police, journalists and politicians.

  Kommentar by Erwache — 26. juli 2020 @ 11:16

 51. ET LILLE PARTI kan have stor indflydelse ved at være tungen på vægtskålen. Som de radikale har demonstreret gennem 100 år. Hvis DF ikke havde haft en klovn, nar og vælgerbedrager som Tullesen som formand, havde partiet i dag med 40-45 mandater kunnet indgå alliancer som havde ændret Christiansborgs politik ganske betydeligt. Nu gik alle de gyldne muligheder til spilde fordi DF-Tullesen 2015-2019 havde mest travlt med at tigge hundekiks hos Lars Quisling. DF-toppens uduelighed har været en katastrofe for Danmark, en kæmpekatastrofe. Lad os håbe toppen snarest udskiftes med bedre folk.

  Partier der vil redde vores land fra samme mareridtagtige nedtur som Sverige har været igennem, burde jo nemt kunne nå op på over 90 mandater. Men da de fleste vælgere er hjernevaskede af skolerne og medierne, er det en umulighed. Men hvis bare NB, Hard Line, DF og et nyt dansk-sindet parti tilsammen kan nå op på 30-40 mandater, vil det åbne op for interessante alliancer. (og når DF ved valget i 2015 fik 37 mandater, burde det kunne lade sig gøre at fire partier tilsammen kan nå lige så højt op, eller endda højere)

  Men får vi et nyt parti opstillet med ægte patrioter i toppen?? Og vil nogle finansiere partiet som får brug for millioner til folkeoplysning og valgkampagner.

  Een ting er sikker som solens klare lys: Hvis ikke Christiansborgs politik ændres og forbedres, ryger Danmark ned i en mørk og bundløs afgrund.

  Kommentar by Bent A — 26. juli 2020 @ 11:53

 52. https://ekstrabladet.dk/112/inviterede-pige-paa-noegenbadning-fik-taesk-med-kniv-og-koeller/8216517

  Kommentar by Anonym — 26. juli 2020 @ 12:11

 53. the corrupt politicians will never let the ones that will reduce open border immigration since that is against eu commission and at eu commission you do no get your job through being voted in by the public so the national politicians will come up with laws that are cited when restricting the chances to get in the parliment like in the stram kurs case. if you circumvent their tries they will come after you personally like in the paludan case. and the corrupt will map who drives changes in the direction that is not beneficial for the corrupt and impound your equipment like they did in snaphanen case so they can find out about your network, since you are dangerious, since you are growing a cross border power and increaing your influence so they need to know who is giving you money, who is helping you. that is why they harrass innocent people because hey feel threatened while the nigger and muslim generated violence is increasing and the corrupt do not do anything about it.

  soething you should keep an eye for is the promises a politician makes prior to the elections. they will promise anything to win, but if nothing is implemented it means that they find out a way to steal votes and sit there because they cheate don elections meaning you have a traitor ruling the country and they do not give a shit about the votes because they cheated and do not feel obliged to keep their promises. heyare thee to enrich themselves and the ones that helped them cheat their way to the political top. ask yourself. what does someone has to do to get ahead of everyone else when you are a liar, thief and have low iq?

  it is already too late. when you agree on to give away billions to corrupt retards and thieves in spain, poertugal, italy, greece, france and other shitholes so their retarded citizens get free money while your own will starve and get even higher taxes then you know. why should i give away what i worked hard to some piece of shit in spain that get to enter pension far earlier than me or is parked on welfare or get a free hand out, which is more than i got so they can keep their industry more competitive on my and others backs.

  about the piece of shit merkel, the commie rat. if you are a real doctor or phd, you do not become a politician. juts like you see the retards that beg for money by recycling something someone else already covered and they use they phd academic title to beg for money from kids. if you are a real phd you do not have to do this. but everyone know this.

  Kommentar by Erwache — 26. juli 2020 @ 12:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper