25. juli 2020

MSN ignorerer Biden-brøler: Trump er første racistiske præsident (USA har haft 12 slaveejende præs.)

‘Biden stempler USA’s præsident Trump som racist’, skriver Jyllands-Posten, der er nøjagtig ligeså tandløs som resten af MSM. De kunne have vinklet historien mod George Biden, men valgte at tage udgangspunkt i det der tydeligvis er Bidens leflen for den yderste venstrefløj. Motivanalyser er noget man retter mod Trump.

TV2 Nyhederne kom til at spørge Mirco Reimer-Elster, der overrasker positivt. Fra TV2.dk – Biden kalder Trump den første præsident i USA, der er racist.

“I forbindelse med et arrangement, som servicemedarbejdernes internationale union stod bag, sagde Biden, at Trump er ‘den første racist, der vinder præsidentembedet i USA’. …

– Ingen siddende præsident har nogensinde gjort det. Aldrig, aldrig, aldrig. Ingen republikansk præsident har gjort det. Ingen demokratisk præsident. Vi har haft racister, de har eksisteret og har prøvet at blive valgt som præsident. Han er den første, der har gjort det, sagde Joe Biden. …

Mirco Reimer-Elster studser desuden over Joe Bidens udsagn om, at Donald Trump er den første valgte præsident med racistiske tendenser.

– Man kan undre sig over udsagnet, når man tænker på, at han har brugt otte år på at sidde i Det Hvide Hus og kigge på præsidentportrætter. USA er et samfund, der havde raceadskillelse indtil 1960’erne, som også blev støttet af demokraterne.

USA har blandt andet haft 12 præsidenter, der selv var slaveejere, mens flere andre amerikanske præsidenter har været for raceadskillelse og er kommet med racistiske bemærkninger både i privat og offentligt regi.”

(JP.dk, 23. juli 2020: Biden stempler USA’s præsident Trump som racist)

“No sitting president has ever done this. Never, never, never. No Republican president has done this. No Democratic president. We’ve had racists, and they’ve existed, that tried to get elected president; he’s the first one that has. (CNN, 23. juli 2020)

Oploadet Kl. 21:19 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111878/trackback

20 Comments »

 1. Tjah hvis Biden vinder præsidentvalget, kan man godt frygte at USA får en dement præsident. Og MSM vil ikke bemærke det.

  Kommentar by Rinus — 25. juli 2020 @ 21:50

 2. Biden bliver ikke USAs næste præsident, man vinder ikke valget ved at nedgøre Donald Trump, heldigvis så ved Biden og hans slæng det ikke, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. juli 2020 @ 21:51

 3. Indvandrere kæmper om magten i danske byer, den har de vundet, og alle politikere her, der og allevegne overdrager magten til medierne, kvit og frit, helt uden sværdslag.

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2020 @ 21:51

 4. Hvad er det egentlig journalister er så dygtige til – og som vi skal betale så mange penge for? Jeg har efterhånden svært ved at se det.

  Kommentar by BE — 25. juli 2020 @ 22:09

 5. MIGRANTERNE OG KLANERNE har nu oprettet bevæbnede bander i alle større danske byer og i nogle af de mindre. I byer som København, Odense og Århus bliver drenge og piger, pensionister, nattevandrere, kolonihaveejere, løbetrænende kvinder, tog- og busrejsende og hjemløse jævnligt udsat for hånende tilråb, trusler, chikane og dominansadfærd. Eller pengeafpresning eller direkte overfald. Men Christiansborg mener at multi-kulti er berigende, og at vi har plads til mange, mange flere migranter og asylanter.

  Så indstrømningen fortsætter.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 23:14

 6. DE NÆSTE SOM STÅR FOR TUR, er almindelige lønmodtagere, husejere, bilister, danskere på hospitaler, håndværkere, sommerhusgæster, forretningsfolk….. samt fredelige, lovlydige og harmløse danske familier. Utrygheden vil snart være tilstede overalt.

  Kommentar by Bent A — 25. juli 2020 @ 23:32

 7. Selvfølgelig kolporterer MSM ukritisk hvad børnesnifferen Biden siger om Trump.

  Biden virker helt fra hægterne,
  https://www.youtube.com/watch?v=q3oCSLd2mAcfra Louder With Crowder

  Kommentar by Jens — 26. juli 2020 @ 00:05

 8. 4 BE
  Det kan man godt undre sig over, for askillige, mange aar siden var journalist en honnet bestilling,kan jeg huske .

  Kommentar by dunk — 26. juli 2020 @ 00:19

 9. Bemærk at artiklen hos CNN er paid content. Så det er ikke engang real journalistik men betalt skjult “reklame”.

  Kommentar by Martin — 26. juli 2020 @ 00:37

 10. Ikke en eneste Republikaner har været slaveejer. Alle politikere, som har holdt slaver, er Democrats.

  Eneste Republikaner som HAVDE været slaveejer, var Democrat da han havde slaver. Efter sit skifte var han ikke længere slaveejer el. tilhænger af retten til slaver.

  Facts.

  Kommentar by Iznogut — 26. juli 2020 @ 00:56

 11. USA vil ad åre omdøbes til “United Society of Arsesniffers”, hvis muzzierne får magten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juli 2020 @ 09:09

 12. 8:
  Det har vist aldrig været en honnet bestilling at være bladsmører.
  Men i de gode gamle dage var uddannelsen mesterlære, hvilket sikrede en vis kvalitet.
  Lov om journalistuddannelse kom så sent som i 1970 (da 68-erne overtog uddannelsessystemerne).

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 26. juli 2020 @ 10:04

 13. “USA er et samfund, der havde raceadskillelse indtil 1960’erne, som også blev støttet af demokraterne”

  “OGSÅ” blev støttet af Demokraterne? Det blev KUN støttet af Demokraterne.

  Kommentar by Henrik — 26. juli 2020 @ 10:19

 14. FALSKE BESKYLDNINGER og “videnskabelige” løgne er hvad kommunister og radikale betjener sig af igen og igen. De oplæres i det. Det indgår i den røde bibel eller katekismus at når argumenter mangler, skal man bare køre frem med falske anklager og postulater. Bidens beskyldninger mod Trump er “lige efter bogen”.

  Iøvrigt er den nuværende besættelse af Danmark lige så slem som den tyske besættelse 1940-45. Og den vil slutte MEGET VÆRRE. Medmindre der sker nogle mirakler.

  Hvis der ikke startes et ægte nationalkonservativt parti til støtte for NB, SK og DF er løbet kørt, og Danmark vil gå fortabt.

  Kommentar by Bent A — 26. juli 2020 @ 11:10

 15. USA vil ad åre omdøbes til United Society of Arsesniffers, hvis muzzierne får magten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juli 2020 @ 09:09

  Men i US stavet United Society of Ass Sniffers, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juli 2020 @ 12:39

 16. Men i de gode gamle dage var uddannelsen mesterlære, hvilket sikrede en vis kvalitet.
  Lov om journalistuddannelse kom så sent som i 1970 (da 68-erne overtog uddannelsessystemerne).

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 26. juli 2020 @ 10:04

  Danmarks Journalisthøjskole blev skabt ud fra et bredt demokratisk ønske om, at fremtidens journalister skulle repræsentere hele Danmarks befolkning og ikke bare elitens afkom.

  Før DJH ringede borgmesteren, slagtermesteren, politimesteren, brandmajoren og andre af byens bedsteborgere og logebrødre bare til chefredaktøren om sagde, at deres 17-årige Lise eller Ole nu var klar til gå i mesterlære som journalist.

  Det kunne skraldemanden og ølkusken ikke gøre. Jeg ved det selv, fordi begge mine forældre var ufaglærte, og da jeg ringede til et dagblad i København og tilbød at komme ind på redaktionen og arbejde gratis for dem de første to måneder for at bevise mit værd, så sagde redaktøren bare: –Hvis du vil være journalist, som må du igennem DJH i Aarhus som alle andre.

  Jeg endte så på samme dagblad i praktiktiden. Og klarede i øvrigt optagelsesprøven til DJH på Blågard Seminarium i Søborg i forrige årtusinde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 26. juli 2020 @ 12:50

 17. Enig Bent A 11:10, når du skriver “Iøvrigt er den nuværende besættelse af Danmark lige så slem som den tyske besættelse 1940-45. Og den vil slutte MEGET VÆRRE. Medmindre der sker nogle mirakler.”
  De tyske besættere rejste selv hjem over grænsen til Tyskland efter befrielsen i 1945.

  Hvad skete der med de børn tyske soldater fik med danske kvinder? Fik de og deres mødre økonomisk støtte eller soldaterpension fra Tyskland?
  Hvordan klarede de sig? Én tog til Tyskland og kunne derefter ikke spores ved den påkrævede efterlysning i Statstidende. Det ved jeg fra en veninde, der selv er barn af en ‘tyskertøs’.

  “En måde at straffe kvinder, der var kærester med tyske soldater under besættelsen, var blandt andet ved at klippe al deres hår af under diverse klippeaktioner. Det var for mange kvinder dybt traumatiserende og yderst skamfuldt, fortæller Merete Just, der har skrevet bogen ’Tyskernes piger’. (© Frihedsmuseet)

  Danmarks Radio 28. SEP 2016 | OPDATERET 29. AF CHRISTINE HEDETOFT
  “Historiker: Tusindvis af piger blev stemplet som ‘tyskertøser’ efter krigen. Antallet af de såkaldte ’tyskerpiger’, som havde et forhold til tyske soldater, er blevet nedtonet gennem årtier, for at støtte fortællingen om Danmark som en modstandsnation, fortæller historiker(…) Tyskerpigerne var skurkene. Anette Warring pointerer, at synet på kvinderne først mange årtier senere er blevet nuanceret. I tiden efter krigen havde kvinder nemlig en vigtig rolle at spille som skurk. – Stort set fra den første dag, hvor Danmark igen var frit, blev alting pludseligt meget sort og hvidt. Det lykkedes at skabe en selvopfattelse og en altdominerende fortælling om, at flertallet af danskerne havde arbejdet imod den tyske besættelsesmagt, og det kun var få danskere, der havde stået uden for det fællesskab, siger professoren der har skrevet en ph.d. om netop de piger og kvinder, der var sammen med de tyske soldater.”

  Kommentar by A-mad — 26. juli 2020 @ 12:55

 18. Det anslås, at der var omkring 50.000 tyskerpiger i Danmark under besættelsen. 5.500 børn er blevet registreret med en tysk far, men undersøgelser har vist, at tallet nærmere er 10.000.
  http://www.dr.dk/nyheder/kultur/historie/historiker-tusindvis-af-piger-blev-stemplet-som-tyskertoeser-efter-krigen

  Kommentar by A-mad — 26. juli 2020 @ 13:09

 19. Interessant observation af Eric Weinstein fra “Breitbart.com”.
  “Immigration Is Cannibalization by the Elite”:
  You have the right to your own [national] labor market. Given that your country maintains a right to conscript you [for war, and] to tax you, [then one] part of the social contract is that [Americans] get a share in your country’s wealth through having a right [to work in the United States, without competition from foreign nationals]. Now the interesting part about it is, if we [elites] can just get your right declared [to be] an impediment to the free market, we can take your right [by forcing you to compete against foreign workers in the United States] without having to pay you anything for it.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juli 2020 @ 15:01

 20. Hvad med Sydstaternes “skygge præsident” Jefferson Davis i Richmond, Virginia under den amerikanske borgerkrig, 1861, 1865?. Han gik ind for slaveri. Jeg forstår simpelthen ikke den hetz, som føres imod Donald Trump. Han har, med få undtagelser (Corona), været en OK. præsident. Har altid fuldført, hvad han har lovet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. juli 2020 @ 20:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper