25. juli 2020

Definitionmagt: En ‘højreekstremistisk’ organisation, myrdede ’sorte borgere’ og ‘hvide republikanere’

Venstrefløjen har sat sig tungt på definitionerne, og det er almen accepteret, at racisme skulle være et særligt højrefløjsfænomen. En racistisk organisation som Ku Klux Klan kaldes ‘højreekstremistisk’, selvom gruppen i sit udgangspunkt havde et stærkt demokratisk influx og oprindeligt gik målrettet efter ‘hvide republikanere’. I det omfang de eksisterer i dag er de præget af ‘nynazisme’ (nationalsocialisme), som i sagens natur ikke er højreorienteret blot fordi den beskæftiger sig med racer. Det gør Black Lives Matter også, og eugenik var langt op i 30’erne var en integreret del af den nordiske socialdemokratisme.

Eksisterer der så ikke racisme på højrefløjen? Jov, selvfølgelig, men det er ikke racistisk at bekæmpe Islam, modvirke indvandring eller forsvare nationalstaten. Racisme er racisme! Et fint eksempel på definitionsmagten, ser man på Wikipedias danske opslag om Ku Klux Klan.

“… Ku Klux Klan (KKK) er en højreekstremistisk organisation i USA. Den er udøver af hvid magt, racisme, antisemitisme, antikatolicisme og homofobi. Klanen blev oprettet i sydstaten Tennessee af bl.a. Nathan Bedford Forrest ca. otte måneder efter Den amerikanske borgerkrig med henblik på at fratage de sorte amerikanere deres nyerhvervede borgerrettigheder. Den hemmelige forening søgte at opnå sit mål gennem terror mod den sorte befolkning og foreningens hvide modstandere i form af bortførelser, mishandlinger og drab. Medlemmerne var iført hvide kapper og hætter. Bevægelsen døde ud efter få år, da det var lykkedes ad mere legal vej at forhindre de sorte i at bruge deres stemmeret. …

Det første KKK blev grundlagt 1865 i USA i staten Tennessee af veteraner fra Confederate States Army, der havde kæmpet under den Amerikanske borgerkrig på Sydstaternes side. De tog navnet fra det græske ord kuklos, som betyder kreds eller cirkel, for at understrege KKK var en ‘brødrekreds’. I starten som en hemmelig gruppe fokuserede klanen sit had og raseri mod radikale republikanere og forsøgte at genoprette det hvide overherredømme ved trusler og vold, noget som indbefattede mord på sorte borgere og mod hvide republikanere. I 1870 og 1871 vedtog den føderale regering Force-lovgivningen som blev brugt for at stoppe klanen. Dette førte til store splittelser og problemer for organisationen, som endte med at bukke under. Der opstod i midlertid snart nye organisationer som en del af den oprindelige klans medlemmer var med til at starte, eller blev aktive medlemmer af, blandt andet Red Shirts og White League, der startede nye voldskampagner.

Ku Klux Klan levede op igen i 1915 i Georgia, grundlæggeren var William J. Simmons, hvor man også anslog antisemitiske og antikatolske strenge. Midt i 1920’erne var man oppe på et medlemstal på over 4 millioner, særligt i de gamle amerikanske sydstater vandt klanen frem, flere steder havde klanen også lokalpolitisk indflydelse. Klanens daværende hovedkvarteret lå i byen Atlanta. Formålet var at hindre en forhøjning af katolikker, jøder, afro-amerikanere og andre indvandrere i USA, klanen gik i forbudstiden også ind for at få indført The Volstead Act, der forbød alkohol. Klanen fandtes allerede i starten af 1920’erne i det meste af USA. På denne tid havde klanen stor indflydelse på politikken i USA, og da specielt i demokratiske kredse. Mange fremtrædende politikere var medlemmer. Populariteten faldt før og under depressionen, og organisationen blev opløst under 2. verdenskrig af James Colescott, da klanen måtte melde sig konkurs.

… I dag er bevægelsen nærmest gået i opløsning i en slags nynazistiske fraktioner, som bekæmper hinanden indbyrdes. …”

(Præsidentkandidat Joe Biden med partifællen, tidligere KKK-leder Robert Byrd, 24. oktober 2008)

Oploadet Kl. 22:00 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111882/trackback

22 Comments »

 1. Præsidentkandidat Joe Biden med partifællen, tidligere KKK-leder Robert Byrd”

  Det parti har altid plejet omgang med suspekte totalitære mennesker, men MSM dækker over det. Dette billede kom først frem, da Obama sluttede som præsident.

  https://www.ajc.com/news/local/could-this-long-lost-photo-have-derailed-obama-2008-campaign/jC8NKhQr6a72VjRYY9o0EM/
  The “minister” was Nation of Islam leader Louis Farrakhan, who had been invited to speak at the weekly Congressional Black Caucus lunch in 2005. The senator was Barack Obama.

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2020 @ 22:17

 2. No grand wizards here. Clear the street

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2020 @ 23:09

 3. Historiske fakta,det er jo ikke saa godt

  Kommentar by dunk — 26. juli 2020 @ 00:13

 4. Robert Carlyle Byrd (20. november 1917 – 28. juni 2010) var en amerikansk senator fra West Virginia, USA og medlem og tidligere senat leder af Det Demokratiske Parti

  Kommentar by Charles — 26. juli 2020 @ 00:34

 5. Killery’s mentor.
  Sleepy Biden holdt tale over KKK lederes død:
  https://www.youtube.com/watch?v=Ci4l5th92f4

  Kommentar by Iznogut — 26. juli 2020 @ 01:09

 6. Og så kalder de alle andre racister – Projektion.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Projektion_(psykologi)

  Kommentar by Santor — 26. juli 2020 @ 01:18

 7. Ja, medierne forfalsker historien, så den passer ind i deres agenda. Det er/var kommunisterne verdensmestre i.
  USA’s første republikanske præsident, Abraham Lincoln(1809-1865) og det Republikanske Parti, afskaffede ved lov negerslaveriet.

  Det ville det Demokratiske Parti, som havde stort flertal i sydstaterne, ikke være med til. Derfor meldte sydstaterne sig ud af unionen, som de ifølge forfatningen havde ret til. Det svarer til UK’s Brexit.

  Nordstaterne anført af USA’s første republikanske præsident, Abraham Lincoln, invaderede derefter sydstaterne. Det blev til en borgerkrig, som varede i fire år. Det svarer lidt til, at EU havde sendt tropper til UK for at tvinge dem tilbage i den Europæiske Union. Det skete ikke denne gang.

  Kommentar by A-mad — 26. juli 2020 @ 08:45

 8. Forbyd hvide lagener.

  Kommentar by Anonym — 26. juli 2020 @ 08:49

 9. USA skulke uformelt være mere segregeret end da man havde formelle segregerings love. De sidste 50.års historie har handlet om “white flight” fra områder som fik en større sort befolkning. Se på f.eks Baltimore eller Detroits udvikling. Mennesket er familiært og dermed “racistsk”. Det er ikke lykkes for USA, at bryde med den identiifikation folk har mod deres egen gruppe. Det er faktisk meget stærk hos ikke-hvide grupper og svagest hos hvide.
  Hvis de europæiske samfund skal forsvares og bevares som samfund kommer man ikke udenom, at tale om folk ikke skal være her fordi de netop er fremmede for os og vi for dem. Hvis det, at lægge afstand fra “racisme” er en del af modstanden i Europa er det tabt. Enoch Powell sagde engang, at multikulturen ikke ville virke fordi vi var uniformeret i kødet som fremmede for hinanden og den uniform kan aldrig tages af.

  Kommentar by CCC — 26. juli 2020 @ 09:22

 10. Hrmm. Det er et og den er en.

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2020 @ 09:42

 11. At Nielsen:

  ?

  Kommentar by Bastardo — 26. juli 2020 @ 09:51

 12. #9 Kommentar by CCC
  Helt enig.
  Desværre er der langt ind i de “nationalkonservative” rækker stadig mange der nægter at erkende denne banale virkelighed.
  At tage afstand fra “racisme” er at tage afstand fra virkeligheden.
  Det kan kun gå galt. Hver gang en eller anden ideologi har prøvet at skabe et nyt menneske ( et menneske med en anden natur ) er det endt med dundrende fiasko.
  Gud , biblens Gud, taler tydeligt om folkeslag og landegrænser, Han ved hvad han taler om. Havde Jesus og Paulus levet i dag var de begge blevet dømt for overtrædelse af § 266 B og diverse hatespeech love.
  Hvis vi som samfund tog bibelen alvorligt havde vi aldrig stået i den katastrofale situation vi står i idag.
  I NT, det nye testamente, står der feks : den der ikke vil arbejde skal ikke have føden!! Jesus kaldte farisæerne for : øgleunger og kalkede grave som var så fine udenpå men indeni var fyldt med råddenskab !! Der er mange skriftsteder i NT. som får alle disse humanister læs: farisæerere, til at skære tænder af raseri og som ALDRIG forkyndes i kirkerne fordi de er “for hårde og umenneskelige”.
  Islam og multikultur er Guds svøbe over en falden kristenhed.

  Kommentar by Danskeren — 26. juli 2020 @ 10:03

 13. @ Anonym — 26. juli 2020 @ 08:49

  Ja, og tillad sort arbejde!

  Kommentar by Karsten Lund — 26. juli 2020 @ 10:17

 14. Bastardo — 09:51

  Nielsen forsøger såmænd bare at lære CCC lidt grammatik ;-)

  Kommentar by T. Flodur — 26. juli 2020 @ 10:28

 15. # Danskeren 10.03

  “Langt ind i de nationalkonservative rækker….”.

  Ja, selv det “konservative” parti og DF har vist sig at være domineret af radikale og røde pampere og feminister, som giver pokker i om Danmark består eller går til grunde.

  Og selv kirkerne er i vidt omfang overtaget af hyklere, præstinder og pladderhumanister, som er så tumpede, kortsynede og forræderiske at de finder det i orden at Danmark besættes af islamister der agter at nedkæmpe og udslette al kristendom og alle kristne.

  Kommentar by Bent A — 26. juli 2020 @ 10:53

 16. I do not give a shit what someone stands for, the most important is that white stick together to get rid of the muslim and niggers that hate whites and steal welfare and do drugs and rape. They can do that in ther own shitholes same as polacks, romanians, bulgarians and french, there are welfare and stores they can steal in in their own shitholes too.

  the most important is to make sure that the ones that contributed can live their last years without that they get to the cashier and have to leave food just because they do not have enough money to buy it or to get robbed by a romanian or bulgarian or a muslim just because you are old and frail. these crimnal scum can rob in their own shitholes or go to a politician, journalist or a policeman and rob their house or torch their cars or schools. theyare the ones that cement the crimes and want free importation of those that no one wants and needs in their own shithole nations.

  in ireland, protestants and catholics started to join forces to combat niggers and muslim lice that make their lives more difficult since the police there do not do anyting abiut the massive crimes these creatures cause. there are money for the diguscusting scum criminals but not fo the ones that have contributed and are contributing.

  Kommentar by Erwache — 26. juli 2020 @ 12:15

 17. Danskerne overfaldes på hverdagsbasis af kulturberigerne:

  https://www.tv2ostjylland.dk/silkeborg/invitation-til-noegenbadning-endte-med-knivstik-og-taesk-med-koeller

  Kommentar by Ole — 26. juli 2020 @ 12:37

 18. VENSTREFLØJEN har sat sig tungt på både definitionerne, sandheden, logikken og den sunde fornuft. Hvad man bl.a. kan se af at de nu vil have vælgerne i USA til at stemme på en senil præsidentkandidat. Mere gak-gak kan det jo næsten ikke blive.

  Men også herhjemme er der typer som fører sig frem med vanvid. Hørte f.eks. Jan Hoby i DRs søndagsfrokosten. Manden mente i fuldt alvor at Greta Tunfisk er en stor profet, at der bør bruges mange tusinder af milliarder på at bekæmpe co2, og at alle der ikke gik ind for det, intet havde forstået af klima-situationens alvor. Alle andre kriser og problemer var ingenting ved siden af det med co2. Masseindvandringen, den mangedoblede kriminalitet, de nye sygdomme, de utallige nedskæringer af sundhed og velfærd var noget ligegyldigt i forhold til co2. Og det var muslim-bashing hvis man ville forhindre Grimshøj-moskeen i at få million-tilskud fra Iran og arabiske lande.

  Mon Jan Hoby véd nogetsomhelst om co2 og de mange klimafaktorer? Eller er han blot fanatiker for fanatismens egen skyld?

  Kommentar by Bent A — 26. juli 2020 @ 14:02

 19. Det meste såkaldte “racisme” er blot en sund og naturlig loyalitet/solidaritet med egen etniske gruppe.

  Ordet blev opfundet (af kommunister) for at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. juli 2020 @ 20:21

 20. Hvorfor Afroamerikaner?. Er man mon overgået til at være politisk korrekt?

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. juli 2020 @ 20:13

 21. For resten, Alle folkeslag har betegnelser. Hvide= europide, Sorte=negre/negride, Indianere=rødhuder/rød hud, Alle andre er farvede. Det gælder bl.a. indere, kinesere, koreanere, vietnamesere, japanere, arabere m.fl. Så det er på ingen måde en skændsel at bruge betegnelsen, neger. (se Lademanns Verdens Atlas)

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. juli 2020 @ 20:25

 22. https://www.youtube.com/watch?v=sN1RcDI6xHE&feature=youtu.be
  Goe gamle Biden

  Kommentar by Rinus — 27. juli 2020 @ 20:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper