28. juli 2020

Milwaukee: Sort Trump-støttende aktivist myrdet – “… was gunned down by an unknown assailant”

I seneste udgave af Retfærdighedens stemmer proklamerede Enhedslistens Rosa Lund, at George Floyd var offer for et ‘racistisk’ politidrab. Den slags politisering lader sig kun gøre, fordi medierne glemmer alt om integritet, når virkeligheden bekræfter egne fordomme. Det handler ikke om Floyd eller andre sorte, det handler om at tøjle befolkningen. Danskere skal bildes ind, at racisme er det største problem herhjemme, og at alternativet til åbne grænser er Auschwitz, frådende nazister og slaveejere med ridepiske.

Intet dansk medie har skrevet et ord om mordet på Bernell Trammell. Som sort Trump-støtte ødelægger han narrativet, og kan giver kontra-revolutionære syndige tanker. Fra New York Post – Murder of black Trump supporter Bernell Trammell spurs call for federal investigation.

Bernell Trammell, 60, a dreadlocked activist known for carrying handmade signs through the streets reading ‘Vote Donald Trump 2020,’ and posting them on his storefront, was gunned down by an unknown assailant on his sidewalk Thursday afternoon, police said.

‘Because of Trammell’s well-known political activism and the possibility that his murder could be politically motivated, I respectfully request that United States Attorney Matthew Krueger open an investigation,’ said Andrew Hitt, chairman of the Republican Party of Wisconsin, late Friday. …

The pro-Trump signage was stirring up angry posts on neighborhood Facebook pages, Agoro said. On Monday, a man followed Trammell around town holding a sign reading ‘Sike” — local slang for “not!” or “as if” — to counter it.

Trammell ‘didn’t have internet, he didn’t have a phone, he didn’t have a dime to his name,’ Agoro said. ‘But he got his message out.’

… the Milwaukee Office of Violence Prevention was aware of at least one public dispute over Trammell’s Trump signs, the unit’s director, Reggie Moore, told the Milwaukee Journal Sentinel.”

(60-årige Bernell Trammell, skudt foran sin husdyr; Foto: US Sun)

“He was a well-known businessman and Trump fan and would reportedly campaign for the president and chat with locals in front of City Hall in downtown Milwaukee. However, the Milwaukee Journal Sentinel reported that he had diverse political beliefs and was also a supporter of the Black Lives Matter movement.” (US Sun, 27. juli 2020)

Oploadet Kl. 01:00 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111948/trackback

14 Comments »

 1. kan der skrives igen.

  Kommentar by Charles — 28. juli 2020 @ 01:04

 2. Branden i Nortre Dame er også påsat.

  ht tps://youtu. be/EgfY YMjpf1s

  Notre Dame fire 2019-04-15 – Person moving and flash on the roof

  Kommentar by Charles — 28. juli 2020 @ 01:08

 3. fjern mellemrummene i linket. 6 ialt

  Kommentar by Charles — 28. juli 2020 @ 01:08

 4. Du kan sagtens indsætte ET helt, klikbart link https://youtu.be/EgfYYMjpf1s ind bare ikke TO eller flere klikbar links, så ryger din kommentar ind under Awaiting moderation, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juli 2020 @ 02:19

 5. Han er vist nummer 30 eller deromkring i rækken af sorte de har dræbt, de havde bedre overlevelses chancer før black lives matter begyndte at støtte dem!

  En af antifa’erne (garrett foster) blev dog selv dræbt for nyligt da han pegede en AK-47 imod en bil, og føreren uheldigvis for ham også var bevæbnet. Det der gør det ekstra morsomt er at han kort tid forinden havde stået på tv og talt om at ingen turde gøre dem noget..

  Han bliver naturligvis fremstillet som en ubevæbnet martyr i medierne, selvom der er tydelige billeder og videoer af ham bevæbnet til tænderne, og stående med geværet pegende imod bilen. Men det er en lavine af lort og løgne i amerikanske medier for tiden, så held og lykke med at sortere i det. Det bliver næppe nemmere tættere på valget.

  Kommentar by Per — 28. juli 2020 @ 02:49

 6. Ja tingene er ikke altid så sort/hvide som man gør dem til i rasmusine og rasmusdebatten. Støt SIAD og GI. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juli 2020 @ 06:19

 7. VERDEN ER VED at komme ind i en nymarxistisk tidsalder forklædt som alt muligt andet. Og det er som om antallet af idioter, hyklere, korrupte pampere og hysteriske politik-kvinder er eksploderet. Bl.a. vil man jo nu angiveligt bruge hundreder af milliarder kroner og euroer på bekæmpelse af co2, selvom co2 er en uskadelig og nødvendig del af atmosfæren. (planterne kan ikke undvære den)

  De mange milliarder tages fra velfærd, sundhed og familiers økonomier.

  Læs på nettet om at “EU mener at nationale demokratier er roden til alt ondt”.

  En ny totalitær orden vokser uhindret frem. (29. juni)

  Angela: destroyer of civilizations. (27. juli)

  En nations kollektive selvmord er et grimt syn. (20. juli)

  Kommentar by Bent A — 28. juli 2020 @ 09:09

 8. these are the times when you can kill one in broad daylight and get away with it since police will not do anything esp. if you are a nigger or a muslim. police have more important things to do than to do their job, like watching tv, surf on the internet, looking for coworkers to fuck and other things that make the time fly away at the office and hen on the way back home ou stop by and buy some booze, so that you can drink in front of the tv.

  if you do some legwork you will find that police that should be law abiding are even worse that criminals since they know that they will never be jailed or kicked out of the police force because they do crimes, sell confidential information to criminals, check on civilians in the police system, steal from the drug dealers and steal from the lost and found.

  Kommentar by Erwache — 28. juli 2020 @ 10:35

 9. Hans rustad havde et fint skriv: https://snaphanen.dk/2020/07/27/vejen-til-martyriet/

  Kommentar by Nieslesen — 28. juli 2020 @ 11:17

 10. Hans rustad havde et fint skriv: https://snaphanen.dk/2020/07/27/vejen-til-martyriet/
  -Havde lige lidt problemer med at skrive mit eget navn. Jeg håber sandelig ikke jeg er ved at få Biden Syndrom.

  Kommentar by Nielsen — 28. juli 2020 @ 11:18

 11. Hvad skete der med de to nordiske piger i Atlasbjergene.
  Jeg er kommet til det punkt hvor jeg er fuldstændig ligeglad. Hvis man ønsker at udsætte sig for livsfare – go ahead. At befinde sig i et muslimsk land er ensbetydende med at jaget vildt.

  Kommentar by jesper — 28. juli 2020 @ 11:30

 12. En hjemløs sætter Trump-stickers
  på de protesterendes biler, og kigger så på, hvordan de protesterende ødelægger hinandens biler.

  Not all hero’s wear capes.
  https://twitter.com/2aReno/status/1287223703055425538

  NEMESIS IS A BITCH

  Kommentar by tavsen — 28. juli 2020 @ 11:36

 13. Flokmentaliteten virker.

  Morderen gemmer sig blandt rosset og ingen vil eller tør stå frem og udpege morderen.

  Kommentar by Santor — 28. juli 2020 @ 11:47

 14. Når der endelig er en sort, som støtter Trump, så skal han nakkes, typisk!!.
  Enhedslistens Rosa Lund er, som hun plejer, i hopla over mordet. Også typisk, men så snart det drejer sig om dømte George Floyd, narkoman mm, så er fanden løs i Laksegade. Så skal vi alle, sammen med MSM tage den store tude tur.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 28. juli 2020 @ 14:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper