28. juli 2020

Seattle-kendis trollede Trump på Twitter, seks uger senere: “I feel like I need to buy a firearm…”

Cernovich giver et godt eksempel på hvad der kan ske, når virkeligheden rammer. Det er nemt at bashe Trump, og hylde gadekrigere fra Black Lives Matter, Antfa o.l. på sociale medier, men pludselig står de ude foran din dør med mord i øjnene. Paul Gallant er en halvkendt vært for et talkshow i Seattle, og var hurtig til at bede Trump om at slappe af. Seks uger senere fik piben en anden lyd: Fra ‘chill dawg’ til “I feel like I need to buy a firearm”. En lynkus i forskellen på en borgerlig retsstat,og det man kunne kalde venstre-nihilistisk anarki.

“… since all the major looting and burning is taking place — and will continue to take place — in Democrat-run cities, the only people being hurt by all these media lies are the people who live in Democrat-run cities.” (John Nolte, 2020)

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/111960/trackback

29 Comments »

 1. https://twitter.com/2aReno/status/1287223703055425538

  NEMESIS IS A BITCH

  Kommentar by tavsen — 28. juli 2020 @ 11:46

 2. HAHAHAHA

  Hannity havde også indslag i nat om woke Gallant og anskaffelsen af et nyt skydevåben, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juli 2020 @ 11:48

 3. Virkeligheden er meget sjældent venstreorienteret.

  Kommentar by Jakob — 28. juli 2020 @ 11:53

 4. Virkeligheden er ikke et at komme uden om. Den påvirker os alle, på godt og ondt, så hvorfor ikke forsøge at trække i den gode retning.

  Det starter altid med en selv!

  Kommentar by Santor — 28. juli 2020 @ 11:54

 5. Jeg har ikke set socialisterne så vrede som da vi tog børneporno fra dem og gjorde pædofili ulovligt.

  Kommentar by Jan Huus — 28. juli 2020 @ 12:17

 6. Kim Møller: Nu vi taler om apologi og venstrefløj, så bør du lige lytte til BT podcasten “Det vi taler om” fra i fredags. Efter 16:35 minutter beretter Thomas Heurlin (Som du tidligere har omtalt) om sin Airbnb udlejning til “Tony” som gik helt galt (boligen blev smadret). Først i udsendelsens sidste minut (1:54:30) erkender han dog – direkte adspurgt, at det ikke var “Tony” men “Ibrahim” som han udlejede til…..

  Kommentar by SEH — 28. juli 2020 @ 12:36

 7. Det gode ved det her er, at det kun er de allermest fakta- og virkeligheds-resistente venstretumper, der ikke kan indse at de har fodret krokodillen. Det er sørgeligt, at vi skal helt derud, men trods alt positivt at virkeligheden rammer dem som et stykke beton kastet ud fra en motorvejsbro…

  Kommentar by Quark — 28. juli 2020 @ 12:56

 8. Starbucks er en del af problemet:
  http://www.amren.com/blog/2020/07/boycott-starbucks-drink-red-bull/

  Men jeg tror ikke Starbucks lærer noget af at få ryddet en af deres buler, desværre.

  Kommentar by Hertz — 28. juli 2020 @ 13:04

 9. DET ER JO HELLER ikke nemt at forudse, at hvis man afskaffer lov og orden ved at nedlægge politiet, giver det de kriminelle frit spil. Hvis Paul Gallant ikke er en fremsynet type, har det selvfølgelig været en stor overraskelse for ham at han selv kunne få brug for politiet på et tidspunkt.

  Det er noget af det samme med de retarderede typer som mener at co2 er noget af det allerfarligste for danskerne, en luftart som det er SINDSSYGT vigtigt at bekæmpe, nogle molekyler som kan fremkalde jordens undergang nårsomhelst, og som vi højst har syv år til at få nedkæmpet, hvis vi skal undgå at vi allesammen drukner, bliver kvalt eller får solstik.

  Hørte lige en debatudsendelse på DRs P1, hvor en ung pige fik lov til at pladre løs om klimaet. Forleden var det i bagklog en anden tosse som påstod at vi burde bruge et par tusind MILLIARDER kroner på co2-kampen. Han var Greta Tunfisk-fan.

  Sandheden er at der er langt større trusler mod danskerne og verden end co2. Risikoen for at man som dansker får sit liv ødelagt af indvandring, kriminalitet, urefærdighed, sygdom, hospitalsnedbrud, massefyringer, velfærdskollaps eller menneskefjendsk Christiansborg-politik mv. er nok 10.000 gange større end risikoen for at co2 kommer til at skade en det mindste.

  Co2-hysteriet og andre usaglige medie-kampagner bruges til at fremme visse former for politik som gør os alle til endnu mere undertrykte, udnyttede og retsløse undersåtter.

  Det som tusinder af franskmænd, svenskere, libanesere og tyskere osv. døjer med for tiden, er ikke co2, men politikere som har svigtet deres egne 100%.

  Kommentar by Bent A — 28. juli 2020 @ 13:29

 10. – SEH

  Hørte det løst, og fangede indrømmelse til sidst. Tak for god henvisning. Blogger når jeg rammer en pc.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2020 @ 14:06

 11. DE SÅKALDTE KULTURRADIKALE er i gang med at destruere og afskaffe vores kultur, frihed og sikkerhed. Også vores økonomi, velfærd og fremtid vil de udslette. Via invasion og besættelse, fordrivelse og folkeudskiftning. No-go zonerne udvides hele tiden.

  Og mængden af nedskæringer, forringelser, skandaler, skilsmisser, diskrimination, migrant-kriminalitet samt røde og bureaukratiske overgreb, vokser og vokser.

  Som Per skriver: det er et folkemord der er i gang, iflg. FN definitioner.

  Danmark er efterhånden et meget sygt samfund. Selvom DR, TV2 og papiraviserne forsøger at skjule HVOR sygt det er.

  Kommentar by Bent A — 28. juli 2020 @ 15:02

 12. Hvis våbenloven opretholdes i tossens hjemby, som i Danmark, vil han blive kastet i fængsel, så vandalerne fortsat har frit slag

  Kommentar by Træt — 28. juli 2020 @ 15:16

 13. JPs leder den 27-07-2020 erkender at det efterhånden er et stort problem når politiet ikke oplyser om de indavlede retarderede kriminelle terroristers identitet, er der ved at ske en ændring i de statsstøttedes medier nyhedsdækning som har været under lavmålet i årtier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. juli 2020 @ 15:35

 14. Det er på høje tid til at Trump sætter hårdere ind.
  Det vil ellers ingen ende tage.

  Demonstranterne kunne lade være med deres vold og ødelæggelse af forretninger indtutioner og Statuer. Det er hjernedød at gøre sådan noget, enhver kan sige sig selv. Den går ikke i længden.

  Det gør den heller ikke her hjemme, hvad ang. Islamisering, Antifa og BLM. samt den uansvarlige indvandringspolitik.

  Det skriger til himlen med at få en ende, jo før dette bliver nedkæmpet, des bedre.

  Støt og Stem Stram Kurs. Eller NB

  Kommentar by Charles — 28. juli 2020 @ 16:43

 15. JPs leder den 27-07-2020 erkender at det efterhånden er et stort problem når politiet ikke oplyser om de indavlede retarderede kriminelle terroristers identitet, er der ved at ske en ændring i de statsstøttedes medier nyhedsdækning som har været under lavmålet i årtier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. juli 2020 @ 15:35

  JP skriver: “Unge danske drenge, hvis geografiske og etniske herkomst politi og presse nøje afstår fra at nævne, men som alle har en klar fornemmelse af, føler sig diskrimineret og sat uden for det danske samfunds åbne arme og tætmaskede sikkerhedsnet. Det må de så markere med hærværk, brandstiftelse og stenkast mod politi, brandværn og redningsmandskab. Den slags er også med til at skabe mistillid mellem politi og indvandrere fra Mellemøsten”

  Jeg forstår heller ikke hvor skribenten vil hen – at det er samfundets skyld?!?!?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juli 2020 @ 16:48

 16. De danske ‘muslimlovers’ vil helt sikkert få den samme oplevelse som den tapre Paul Gallant. Oven i købet vil de bebrejde os islamofober, at vi ikke stoppede ‘muslimlovers’ excesser i tide.
  Vi mangler en ‘Churchill’ i dag til at stoppe nazislams dyriske hærgen og plyndring i det civiliserede Europa. Danskerne er lige så naive, dumme og nærsynede som tyskerne var det i Hitlers 30’ere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. juli 2020 @ 17:31

 17. 16. Gustav Jensen

  Den her passer vidst til dig: (dyriske hærgen og plyndring)

  Muslimer = Korandyrkende Gedekneppere, og hvad ved jeg.
  Muslimer: Hvad er det for nogle størrelser.?? JO:

  Man må formode at de er et af naturens skabninger, med hænder og
  fødder og en slags hjerne, med øjne og mund, denne skabning, der
  biologisk set tilsyneladende er formet på helt samme måde som os, men
  har alligevel en helt anden karakter, det minder om et menneske, det
  har menneskelige træk. – Men åndeligt og sjæleligt står det lavere end
  noget dyr’s.
  I dets indre væsen, er der et grusomt kaos af vilde, hæmningsløse
  lidenskaber.
  En usigelig trang til at ødelægge, voldtage, nasse og omgøreg de unge Danske Teenager og unge mænd til “Lirekassemænd”, det mest primitive
  begær, et utilsløret gemenhed, løgnagtige og tyvagtige.
  Undermennesker og INTET ANDET.

  Demokratiet.

  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.

  Kommentar by Charles — 28. juli 2020 @ 17:47

 18. JP skriver “Unge danske drenge….osv. Men det er jo netop unge IKKE-danske drenge det handler om. Det er AEH’ere politiet og medierne ikke vil fortælle om i forbindelse med overfald m.m. Hvorfor vrøvler JP på den måde? Forstår journalisten ikke hvor latterligt han udtrykker sig?

  Kommentar by Bent A — 28. juli 2020 @ 17:47

 19. FLERE STEDER påviser net-aviser med saglige analyser at co2- og klimabevægelsen bygger på løgn, hysteri, sludder og vrøvl.

  Andre artikler afslører at politiserende kvinder med stor sandsynlighed er ved at ruinere og ødelægge hele Vesteuropa. Feministerne har kørt Sverige i sænk. Merkel, Ursula og Ylva osv. har destabiliseret Europa og lagt tidsindstillede “bomber” under europæernes og skandinavernes kultur, velfærd, frihed og fremtid.

  Også racist-kampagnerne er mere løgn og hetz end sandhed.

  Kommentar by Bent A — 28. juli 2020 @ 18:26

 20. “Summer of Love”. Do like you feel like. kill someone, loot a store, fire bomb someone ytou do not like, rape someone or torch somenes car becuase he has a real job and you cheat with welfare, is a loser and get away with all kinds of crimes because it is racist to lock up criminals.

  “Allah elskede dig alt for meget”. Usually something muslim rats say that when their kids have been killed because they sold drugs, had debts to some drug dealer or killed themselves going too fast in a car. If Allah loves you he will give you normal iq so we do not have to read about you n the paper. stupid inbreeded idiot. it is possible to be a criminal and “smart” in your own muslim shithole.

  read that tommy robinsons home was torched. it was probably blm. nothing will happen since the idiots that call themselves police have low iq. they will find him and kill him if he does not manage to emigrate. either the muslim scum or the blm inbreeds will get him unless he is locked up and murdered in a muslim infested prison.

  Kommentar by Erwache — 28. juli 2020 @ 18:32

 21. usually the ones that want to make money black rent out through airbnb, so when a muslim trashes the apartment and the rent was paid by a stolen credit card then you cry like a piece of shit on social media.

  stop being a stupid idiot and thinking that you are smart when you want to make fast black money and be involved with muslims. thin is as low iq as latinamericans, french, sheep fuckers (muslims and niggers) have.

  smarter to stay away from these disguisting creatures but then you have to use your brain and think. perhaps not the easiest think for idiots that think they are smarter than they are. let th eidiot cry on social media, he rented out to a muslim.of course a muslim or a french will get jelous of what you have and he will never accumulate because he will always be a sheep fucker.

  Kommentar by Erwache — 28. juli 2020 @ 18:38

 22. Jeg håber altid at på at “kultur-berigelserne” vil ske i de mest rolige og velhavende kvarterer, så landets mest indflydelsesrige bliver direkte konfronteret med den virkelighed, som de har skabt og som de normalt bor på behagelig afstand af.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. juli 2020 @ 20:42

 23. Han har jo så også muligheden for at købe et skydevåben… noget vi andre kun kan drømme om

  Kommentar by redneck — 28. juli 2020 @ 21:16

 24. Hvem er fuld af løgn, er det spasseren Paul Gallant eller er det Jerry Nadler det lille fede ulækre svin?
  https://www.youtube.com/watch?v=e9J0tCj8AZo

  Ps.
  Obamagate, here we go.

  Kommentar by piphans — 28. juli 2020 @ 22:08

 25. DISLAIMER: Kvalmende Fake News fra The Guardian:

  Donald Trump has made warnings about the threat of antifa and “far-left fascism” a central part of his re-election campaign. But in reality leftwing attacks have left far fewer people dead than violence by rightwing extremists, new research indicates, and antifa activists have not been linked to a single murder in decades.

  A new database of nearly 900 politically motivated attacks and plots in the United States since 1994 includes just one attack staged by an anti-fascist that led to fatalities. In that case, the single person killed was the perpetrator.

  Over the same time period, American white supremacists and other rightwing extremists have carried out attacks that left at least 329 victims dead, according to the database.

  🤢🤬🤮🤯, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. juli 2020 @ 22:26

 26. Jeg har boet i USA og har fløjet dertil ca 10 gange, men aldrig igen vil jeg derover! Se Tucker Carlson for få timer siden med en vildt chokerende rapportage fra et land på randen af borgerkrig! Han nævner også Paul Gallant i slutningen af videoen. https://youtu.be/LQ1YYz4vSfY

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. juli 2020 @ 22:40

 27. NotariusUmulius — 28. juli 2020 @ 22:26:
  ” … includes just one attack staged by an anti-fascist that led to fatalities”

  Ja, “The Guardian” er ren far-left propaganda, de har ingen troværdighed.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. juli 2020 @ 23:58

 28. THE GUARDIAN-ARTIKLEN (Umulius 22.26) er et godt eksempel på at visse medier lyver hæmningsløst, og vender tingene fuldstændig på hovedet. Dem som plyndrer, ødelægger, myrder og nedbrænder bygninger, og bruger laserlys og molotov-cocktails mod politifolk er da næsten alle rødfascister.

  Underligt at politiet ikke fra tagene skyder med gummikugler mod dem med laser-lys. Man kan blive blind af laserlys.

  Kommentar by Bent A — 29. juli 2020 @ 00:55

 29. depends on where in the us you live. if you live in the getto and they know that they will get your ass beaten, that you know martial arts and that you have a metal baseball bat next to your front door they will not bother you but if ou dress up with expensive clothes and is a cuck the criminals will loot your place. you have to think twice before staying at a getto. i like fighting and i am good at it. i always ask them if they want to fight if their low iq did not pick up the facts i left for them to process.

  take a look at tucker carlson. he used to follow the cuck path until the commies started to threaten him. now they made him mad and he goes after them. smarter to not engage someone that is way smarter than you but that is what trigger commies. if you have something that he will never get. whose fault is that you are a criminal and have low iq?

  stop visting commie newspapers, since they track you and they will get money from traffic and ads, which you contribute to. just stay away from these commie bastards, muslim and french loving pieces of shit, that live far from the gettos.

  Kommentar by Erwache — 29. juli 2020 @ 11:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper